Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Vallentuna

Fastighetsbyrån Vallentuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Åby Allé 7A, Åby Ängar, Vallentuna kommun
  • Kommande

Åby Allé 7A

Lägenhet
Åby Ängar, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
2 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
4 585 kr/mån
43 545 kr/m²

Alla rätt! Den här lägenheten har allt - vad sägs om en stor balkong i vinkel med tre utgångar från kök, vardagsrum och sovrum? Eller extra takhöjd, öppen planlösning, genomgående ekparkettgolv med golvvärme, enastående läge med alla centrala förmåner i form av kommunikationer, matbutiker, affärer och restauranger men med naturen och motionsspår runt knuten. Låter det lockande? Då har du hittat rätt! Känslan på Åby Allé måste nästan upplevas på plats - ljuset som flödar in från de två helglasade dubbeldörrarna i kök och vardagsrum, de sociala möjligheterna genom den öppna planlösningen, rymden från takhöjden, enkelheten i komplett maskinell utrustning i såväl kök som badrum och de varma solstrålarna under morgonkaffes-stunden ute på balkongen. Läget och den arkitektoniska smakfullheten gör den här lägenheten alldeles unik. Välkommen att hitta ditt nya hem på Åby Allé 7A!

  • Balkong
  • Hiss
Gulsparvsvägen 29, Nyby, Vallentuna kommun
  • Kommande

Gulsparvsvägen 29

Villa
Nyby, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
6 995 000 kr
155 + 15 m²
6 rum
985 m² tomt

Välkommen till Gulsparvsvägen 29 i Vallentuna – en pärla med en av områdets största och bästa tomter, omgärdad av en vacker tujahäck som skapar en privat och fridfull atmosfär. Detta hem har genomgått omfattande förändringar och uppgraderingar mellan åren 2017 och 2021, vilket ger en modern och stilfull touch. Boendet imponerar med en rymlig altan där du kan njuta av soliga dagar och sköna kvällar. Altanen bjuder även på en extra dimension av avkoppling med en inbjudande jacuzzi, perfekt för att varva ner och njuta av lugnet omgiven av den grönskande trädgården. Huset har förfinats med omsorgsfulla renoveringar och tillbyggnader, vilket bidrar till en praktisk och modern livsstil. Med låg energiförbrukning speglar bostaden även ett hållbart och kostnadseffektivt boende. Gulsparvsvägen 29 erbjuder inte bara ett hem utan en komplett livsstil, där modern komfort och naturskön omgivning möts på ett harmoniskt sätt. Välkommen till ditt nya hem, där varje dag är en möjlighet att njuta av bekvämt boende och vacker natur. KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING! 0704-596907 NIKLAS HEDIN

  • Uteplats
Påtåkervägen 58, Påtåker, Vallentuna kommun
  • Kommande
Påtåkervägen 58, Påtåker, Vallentuna kommun, bild 2
Påtåkervägen 58, Påtåker, Vallentuna kommun, bild 3

Påtåkervägen 58

Villa
Påtåker, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
Pris saknas
175 m²
6 rum
1 231 m² tomt

Kontakta mäklaren för visning! Nu finns den sällsynta möjligheten att förvärva ett högkvalitativt arkitektritat hus om 175 m² i attraktiva Påtåker! Svårslaget läge i insynsskyddat grönområde ligger detta hus utöver det vanliga på en lugn återvändsgata. Givetvis finns det en laddbox (Easee) på det rymliga dubbelgarage om 50 m² med rymligt förråd intill. Inbjudande och plan trädgård med valmöjligheter att anlägga en pool då både det privata läget och solen smälter in väl! Här har man även förberett för ett attefallshus på framsida med framdragna avlopp, el- och vattenledningar. Här har ingenting lämpats åt slumpen i detta arkitektritade hus! Öppna dörren och stig in på det kaklade golvet. Känner ni golvvärmen? Den är genomgående på hela bottenplanet tack vare det energisnåla uppvärmningssystemet från den vattenburna frånluftsvärmepumpen. Takhöjden är på enastående fem meter upp till nock tillsammans med flertalet stora fönsterpartier inger en härlig wow-känsla. Öppna och sociala ytor mellan det exklusiva köket och vardagsrummet - en självklar plats att vistas på när framtida middagar äger rum. Fint enstavsparkettgolv som smälter in i detta högkvalitativa boendet kombinerat med harmoniska toner på väggarna. Tjusiga glasräcken längst med trappan som tar dig till övre plan. Även här har man bra takhöjd ocn genomgående ekparkettgolv. Master bedroom med bedårande vy mot natur och vardagsrum. I anslutning finns det även en walk in closet och ett kontor som skulle kunna användas som ett femte sovrum. Fräscha badrum på vardera planen med både dusch och elegant badkar. Två sovrum finns även på andra sidan med plats för både skrivbord och bred säng. Tvättstuga där bland annat frånluftsvärmepumpen finns. Husets fjärde sovrum finns på nedre plan. Fiber indraget. Här slipper man fastighetsavgiften fram till 2026! Påtåker är ett expansivt område i närheten av Vallentuna. I framtiden kommer även stadsdelen Kristineberg strax söderut etableras där förskolor, skolor, mataffär etc kommer byggas. Påtåker kommer med andra ord bli Vallentunas mittpunkt med närhet till all tänkbar service! Ca 10 km till Arninge Centrum (Täby) med goda shoppingmöjligheter. Sammanfattningsvis ett arkitektritat drömhus med det lilla extra i ett svårslaget läge utan insyn! Kontakta ansvarig mäklare Erik Laggar för mer info!

  • Premium
  • Energieffektiv
Fornminnesvägen 1 A, 5tr, Centrum, Vallentuna kommun
  • Kommande

Fornminnesvägen 1 A, 5tr

Lägenhet
Centrum, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
Pris saknas
49 m²
2 rum
vån 5/5
3 389 kr/mån

+ FRIA VYER + TAKTERRASS OM 40 KVM + SYDVÄSTLÄGE Utan att överdriva så är detta det absolut bästa läget i kommunen! Detta under förutsättning att man gillar känslan av frihet, solens ljus och möjligheten att hänga utomhus. Invändigt har lägenheten ryggåstak samt öppen planlösning. Två utgångar till terrassen. Genomgående stilfulla materialval. På tre minuters promenad finns Vallentuna centrum med fullt utbud och service. Bussar och Roslagsbana. Måste upplevas på plats, välkomna!

  • Hiss

Visar alla 4