Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Elisabetgatan 13, Forsbacka, Gävle kommun
  • Kommande
Elisabetgatan 13, Forsbacka, Gävle kommun, bild 2
Elisabetgatan 13, Forsbacka, Gävle kommun, bild 3

Elisabetgatan 13

Lägenhet
Forsbacka, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
625 000 kr
65 m²
2.5 rum
vån 2/3
5 026 kr/mån
9 615 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2,5-rumslägenhet på Elisabethgatan 13, centralt belägen i härliga Forsbacka! Lägenheten erbjuder en genomtänkt och trivsam planlösning med en rymlig hall, kök med plats för matbord, ett ljust vardagsrum med utgång till en solig balkong, två bekväma sovrum samt ett stilrent badrum med tvättmaskin. Bostadens balkong med söderläge är perfekt för avkoppling och sociala stunder. Här bor ni i en trygg förening med en låg belåningsgrad om 2999kr/kvm. Här finns bekvämligheter som gemensam tvättstuga, bastu och hobbyrum för avkoppling. För de små finns en lekpark och grönområden, samt en gemensam grillplats där en pergola planeras att byggas. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med tillgång till både vindsförråd och källarförråd. Här bor du med närhet till matvaruaffär, förskola och skola. Storsjön, med badplats och småbåtshamn inom 300 meters avstånd, är perfekt för sommardagar och Emma-båten stannar här under sommarmånaderna. Du har också nära till idrottsplats, sporthall, motionsspår med elljusspår och utegym. En engagerad idrottsförening arrangerar olika aktiviteter för barn, såsom innebandy, fotboll, handboll och skridskoskola. Den vackra bruksmiljön erbjuder olika evenemang året runt, med bland annat uteservering och café under sommartid. Med värdefulla bussförbindelser precis utanför dörren når du enkelt Valbo, Gävle och Sandviken. Boendet är strategiskt placerat med cirka 15 minuters bilresa till Gävle, 10 minuter till Sandviken, 15 minuter till det charmiga Högbo Bruk och endast 5 minuter till Valbo Köpcentrum. För den som gillar utförsåkning är det endast 25 minuter till Kungsberget. Här har du verkligen allt inom bekvämt räckhåll för en trivsam vardag! Vi ser fram emot att välkomna dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Övre arbetshusgatan 62, Söder, Gävle kommun
  • Kommande
Övre arbetshusgatan 62, Söder, Gävle kommun, bild 2
Övre arbetshusgatan 62, Söder, Gävle kommun, bild 3

Övre arbetshusgatan 62

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 750 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 373 kr/mån
31 532 kr/m²

Övre Arbetshusgatan 62, belägen på Söder i Gävle, är en vackert renoverad tvårumslägenhet med en yta på 55,5 kvm. Lägenheten är belägen i en populär förening med en låg månadsavgift och har balkong i härligt söderläge. När du kliver in i lägenheten möts du av en ljus och välkomnande atmosfär. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en bekväm sittgrupp samt annan önskvärd möblering. Härifrån har du även direkt tillgång till lägenhetens balkong, som är riktad i soligt söderläge. Balkongen blir en perfekt plats att njuta av solen och koppla av under varma dagar. Det fina köket är välutrustat och har gott om plats för stor matgrupp. Här finns härliga sociala ytor för att umgås och laga mat i fint renoverat kök från 2016. Bostadens sovrum är väl tilltaget och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler, här finns även rymlig garderob för klädförvaring. Badrummet är fräscht och helkaklat och utrustat med dusch, handfat och toalett. Föreningen Gävlehus nr 3 är en stor och populär förening i centralt läge på Söder. Här erbjuds du en låg månadsavgift om 2373 kronor där vatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Föreningen har ett obligatoriskt tillägg om 396 kronor för värme och 74 kronor för el. Här bor du i stadsdelen Söder där du på gångavstånd hittar ett stort utbud restauranger butiker och barer. Avstånden är korta och du finner både Centralstationen och Stortorget en kort promenad bort. Ska du plugga på högskolan i Gävle så kan du räkna med ca 5 minuter med cykel. Detta är en kommande försäljning kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Södra Kungsvägen 292A, Furuvik, Gävle kommun
  • Kommande
Södra Kungsvägen 292A, Furuvik, Gävle kommun, bild 2
Södra Kungsvägen 292A, Furuvik, Gävle kommun, bild 3

Södra Kungsvägen 292A

Radhus
Furuvik, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
3 995 000 kr
111 + 27 m²
4 rum
758 m² tomt

Välkommen till Södra Kungsvägen 292A, ett idylliskt parhus beläget vid vattnet med en total boarea på 111 kvadratmeter och en biarea på 27 kvadratmeter. Detta välvårdade hem, uppfört år 1982, bjuder på en enastående strandtomt om 758 kvadratmeter med en vacker utsikt över Tröskens vatten. Detta charmiga parhus har genomgående uppdaterade ytskikt och erbjuder även en trevlig inglasad altan. När man kliver in i parhuset möts man av en inbjudande atmosfär och ett härligt ljusinsläpp som förstärker känslan av trivsel och harmoni. Detta hem erbjuder två öppna spisar i huset bidrar till en behaglig atmosfär och ger möjlighet till mysiga stunder framför elden under kyliga kvällar. Vidare erbjuder detta välskötta hem otroligt vackra utsikter från byggnadens fönster! Som ägare av detta parhus får du även tillgång till en gemensam bastu. Vidare väntar även en privat brygga där man kan njuta av stillheten vid vattnet eller ta en uppfriskande simtur. För den bilintresserade finns även ett rymligt dubbelgarage komplett med elportar för bekväm parkering och förvaring av fordon och verktyg. Dessutom kompletteras boendet med en praktisk friggebod som erbjuder extra förvaringsutrymme för trädgårdsredskap eller andra tillbehör. Med sitt privilegierade läge vid vattnet och dess omsorgsfulla skötsel är Södra Kungsvägen 292A en dröm för den som söker både avkoppling och bekvämlighet i en vacker och naturnära miljö! Från den här fastigheten har du bekvämt nära till Harnäsbadet, där du kan njuta av ett hopptorn och en barnvänlig strand. I Närområdet ligger den populära Furuviksparken, som lockar med sitt vattenland, djurpark, tivoli och livliga konserter under sommarmånaderna. Förutom detta har du också den pittoreska restaurangen Furuviks brygga, perfekt belägen intill havet och i närheten av parken. Vid Furuviksparken finns en tågstation som tar dig till Gävle på bara några minuter och till Uppsala på cirka en timme, vilket gör det enkelt att utforska omgivningarna. Dessutom finns det en busshållplats i närheten för ytterligare bekvämlighet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklaren för mer information!

  • Premium
Kaserngatan 21 B, Söder, Gävle kommun
  • Kommande
Kaserngatan 21 B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Kaserngatan 21 B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Kaserngatan 21 B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 250 000 kr
60,9 m²
2 rum
vån 2/3
3 964 kr/mån
20 525 kr/m²

Välkommen hem till denna rymliga och välplanerade 40-tals 2:a med generös takhöjd om ca 2,70m, fönsterbänkar i sten och med stor inglasad balkong i soligt läge. Här bor du med ett lugnt läge på Söder och med promenadavstånd till såväl centrum som Högskolan och med närhet till livsmedelsmedelsbutiker, restauranger och kommunikationer. Bostaden är belägen på våning 2 av 3 i en stabil och välskött förening. Här möts du av en rymlig hall med inbyggda garderober, ett rymligt kök med gott om plats för många sittande, gott om förvaring och installerad ställbar golvvärme för otrolig komfort! Här hittas också ett generöst tilltaget vardagsrum med parkettgolv och med utgång till den fantastiska balkongen som utgör ett extrarum vår till höst, ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i fasta garderober samt ett helkaklat duschrum med nyinstallerad tvättmaskin. Detta är en kommande försäljning. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Geodetgatan 29, Hemlingby, Gävle kommun
  • Kommande
Geodetgatan 29, Hemlingby, Gävle kommun, bild 2
Geodetgatan 29, Hemlingby, Gävle kommun, bild 3

Geodetgatan 29

Lägenhet
Hemlingby, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 720 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
5 153 kr/mån
23 889 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och moderna 3:a högst upp på våning 3 med hiss i populära Brf Bo Klok Svärdet i Södra Hemlingby ! Här möts du av ett modernt boende med fint ljusinläpp, ljusa fina ytskikt och genomgående parkettgolv med social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrumsdel som bjuder in till samvaro. Bostaden rymmer därtill två rymliga sovrum med garderober samt ett stort badrum med egen tvättstugedel. Möblerbar balkong med markis i söderläge och samt plats för liten trädgårdsgrupp vid entrén gör det möjligt att njuta av solens strålar större delen av dagen. Parkering finns att tillgå mot en månadskostnad, hiss finns och bredband ingår i avgiften. Att bo i Södra Hemlingby ger dig direkt närhet till naturen med skogsstigar i trolsk skog som leder förbi grillplatser och bort till Hemlingbyspåret. En stor nybyggd naturlekpark och utegym finns i området. Här har du även närhet till Hemlingby handelsområde med tillhörande butiker som Ica Maxi, Systembolaget, Rusta och Biltema m.m. Bra med kommunikationer där närmsta busshållplats ligger endast en kort promenad bort. En lägenhet att trivas i.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Muréngatan 40, Södertull, Gävle kommun
  • Kommande
Muréngatan 40, Södertull, Gävle kommun, bild 2
Muréngatan 40, Södertull, Gävle kommun, bild 3

Muréngatan 40

Lägenhet
Södertull, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
3 350 000 kr
105 m²
4 rum
vån 4/4
5 933 kr/mån
31 905 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska takvåning på Muréngatan 40. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga. Uppfört 2021 och bevarat i näst intill nyskick och med en takhöjd på över 4 meter i nock är detta en bostad som måste upplevas på plats. Ljus och luft präglar denna unika fyrarummare som också erbjuder en väl tilltagen balkong med sol från lunch till sen kväll. Föreningen tillåter även juridisk person som köpare! Här tar du hissen upp direkt till dörren från markplan. Hallen erbjuder sikt genom hela bostaden fram till det effektfulla vardagsrummet. Behagligt uppvärmd via vattenburen golvvärme och med genomgående smakfulla materialval med god kvalité. Kök från Ballingslöv/Marbodal med bänkskiva i ljus stenkomposit utrustat med bl.a. fullstor kyl, frys och diskmaskin. Två helkaklade badrum (dusch/wc) i bra storlek, stilrent färgsatta och inredda, varav det ena bekvämt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaringsmöjligheter i en väl tilltagen klädkammare. Njut av ett rymligt och mycket trivsamt master bedroom, också här återfinns den hänförande taklutningen och hela tio (!) garderober. Ytterligare två fina sovrum med bra förvaring. Gemensam innergård avgränsad med grindar med möjlighet till carport eller parkeringar med i dagsläget lediga platser. Bostadsrättsförening med god ekonomi. Området ligger ett stenkast från Södra Villastaden och Södra koloniträdgårdarna med fina promenadstråk och miljöer. Serviceutbudet på Söder och i centrala Gävle med butiker, restauranger samt samhällsfunktioner finns på gångavstånd från bostaden. Centralstationen med utgång för pendling med tåg och buss ligger bara en promenad ned längs gatan. Sammantaget en unik och högkvalitativ bostad med lugnt och trivsamt läge och med närhet till stadens utbud! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skidstavägen 4F, Lindbacka, Gävle kommun
  • Kommande
Skidstavägen 4F, Lindbacka, Gävle kommun, bild 2
Skidstavägen 4F, Lindbacka, Gävle kommun, bild 3

Skidstavägen 4F

Lägenhet
Lindbacka, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 095 000 kr
69 m²
2 rum
vån 2/2
5 432 kr/mån
30 362 kr/m²

Nu saluförs denna fantastiska tvåa (tidigare trea), belägen i en nyproducerad fastighet som färdigställdes under 2019. En trappa upp med egen ingång finner du bostadens entré med plats för en mindre sittplats, här kan du njuta av solen. Bostadens om 69 kvm erbjuder en modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, här får du även ett fantastisk ljusinsläpp med stora fönsterpartier. Härifrån finns utgången till den stora möblerbara balkongen där du kan njuta av solen större delen av dagen under sommartid. Utöver detta finns ett rofyllt sovrum med ljusinsläpp från två håll, rymligt helkaklat badrum med bekvämligheter som egen tvättmaskin och torktumlare samt en väl tilltagen hall. Föreningens medlemmar har tillgång till en gemensam gård med utemöbler och grill samt härligt grönområde med lekpark. I månadsavgiften ingår, uppvärmning via fjärrvärme, en parkeringsplats med möjlighet till motorvärmare samt ett rymligt förråd i separat byggnad. Lindbacka är ett mycket populärt område och erbjuder närhet till både natur och stad. Motionsspår för löpning, cykel och längdskidor hittas på intilliggande Skidstavallen, Gävle Golfklubbs bana utgör en del av utsikten från balkongen och skogen ligger alldeles runt knuten. Gävle centrum nås enkelt med en cykeltur eller med en bussresa på ca 10 min. Varmt välkommen att boka dig på visning.

  • Premium
  • Balkong
Södra kungsgatan 55C, Gävle, Gävle kommun
  • Kommande
Södra kungsgatan 55C, Gävle, Gävle kommun, bild 2
Södra kungsgatan 55C, Gävle, Gävle kommun, bild 3

Södra kungsgatan 55C

Lägenhet
Gävle, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 495 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/4
4 175 kr/mån
33 716 kr/m²

Nu saluförs denna moderna 3:a om 74 kvm belägen i en nyproducerad fastighet som färdigställdes under 2018. En bostad för dig som söker ett kvadratsmart hem i toppskick med solig balkong. Lägg där till ett optimalt läge med närhet till stadens puls, goda kommunikationer och serviceutbud. Här finns chansen att förvärva en välplanerad och modern lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är smakfullt och välutrustat med gott om förvaringsutrymmen. Med hjälp av den härliga planlösningen mot vardagsrummet blir bostaden lättmöblerad och rymmer såväl matplats samt soffgrupp. Bostadens två sovrum ligger med fördelaktigt läge in mot föreningens lugna innergård. Badrummet är stort och helkaklat med bekvämligheter som egen tvättstation och golvvärme. Utöver en stilren lägenhet erbjuds en solig balkong med sydvästligt läge. Kvarteret präglas av en modern bostadsmiljö som erbjuder en unik och miljömässig karaktär. Detta genomsyras av hållbarhet och med det centrala läget blir detta till ett svårslaget boende! Garage är beläget i källarplan som du enkelt kan ta hissen ned till. Som boende på adressen bor du med ett stenkast från Söders alla härliga utbud av restauranger, caféer och matbutiker. För den som önskar ligger bostaden inom ett bekvämt avstånd till goda kommunikationer via buss och Gävle centralstation. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Blockstensvägen 53, Sörby, Gävle kommun
  • Kommande
Blockstensvägen 53, Sörby, Gävle kommun, bild 2
Blockstensvägen 53, Sörby, Gävle kommun, bild 3

Blockstensvägen 53

Villa
Sörby, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 895 000 kr
113 + 40 m²
5 rum
843 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och friköpta enplanshus på Blockstensvägen 53 i det populära området Sörby i Gävle. Detta hus erbjuder en bekväm och harmonisk boendemiljö med en trevlig och solbesökt trädgård. En del av den soliga tomten vetter mot en allmänning vilket ger ett privat intryck och känsla utan insyn. Det rymliga vardagsrummet, komplett med en mysig eldstad, utgör hjärtat i hemmet och erbjuder gott om plats för avkoppling och sociala sammankomster. Köket, som renoverades år 2016, är modernt och välutrustat med alla nödvändiga bekvämligheter. Huset rymmer även tre generösa sovrum, vilket ger gott om utrymme för familj eller gäster att trivas och känna sig hemma. Utöver detta erbjuds ett badrum med tillhörande tvättstuga, samt ett sammanläkande rum som tar oss till garaget. Detta rum går att nyttja som antingen snickarrum, förvaring eller göras om till ytterligare ett sovrum. Ett vidbyggt garage ger praktisk förvaring och skydd för fordon eller andra föremål. Uppvärmning sker via fjärrvärme, vilket ger en bekväm och effektiv värmelösning under kalla vintermånader. Läget på Blockstensvägen 53 är fördelaktigt med närhet till både natur och stadsliv. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område samtidigt som du har bekväm tillgång till stadens bekvämligheter och service. Besiktning är genomförd för spekulanters trygghet, och finns att hitta på hemsidan samt att en LD+ ansvarsförsäkring kommer kopplas på. Välkommen att höra av dig redan nu för att få mer information om tidsplan för försäljning.

  • Premium
Sandmogatan 1A (lgh 13), Strömsbro, Gävle kommun
  • Kommande
Sandmogatan 1A (lgh 13), Strömsbro, Gävle kommun, bild 2
Sandmogatan 1A (lgh 13), Strömsbro, Gävle kommun, bild 3

Sandmogatan 1A (lgh 13)

Lägenhet
Strömsbro, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 795 000 kr
85,9 m²
3 rum
vån 1/2
6 260 kr/mån
20 896 kr/m²

Varmt välkommen till denna sällsynta möjlighet att förvärva en trivsam trerummare på attraktiva Sandmogatan i Strömsbro. Här saluförs nu denna rymliga och prydliga trea om 85,9 kvadratmeter i föreningen Testebo som har 42 lägenheter i sin förening där medlemmarna bor länge vilket gör att vi sällan får möjligheten att erbjuda dessa bostäder. Lägenheten som ligger på markplan erbjuder en stor och fin uteplats direkt på framsidan där du får plats för både sittgrupp, grill eller annan önskvärd möblering. Väl inne i bostaden erbjuds en generös hall med plats för klädavhängning via såväl garderob och stor och rymlig klädkammare. Köket som ligger på bostadens framsida är utrustat med fullstor kyl och frys samt diskmaskin och erbjuder plats för matgrupp för 4 personer. Vardagsrummet är ljust och generöst till sin yta där det finns plats för både matgrupp och en soffgrupp. Via vardagsrummet finner du även bostadens andra uteplats som vetter mot öster och erbjuder morgon och förmiddags sol. Bostadens största sovrum finner vi intill vardagsrummet och här finns plats för dubbelsäng och nattduksbord, du har även gott om förvaringsmöjligheter via stor garderob som sträcker sig längs med hela väggen. Sovrum nummer två finner vi mitt emot köket och där finns plats för både säng och skrivbord och även här erbjuds förvaringsmöjligheter via dubbla garderober. Slutligen har vi ett stort och fint badrum som är helkaklat och utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i trivsamt och naturskönt läge i Strömsbro där du har nära till allt som behövs. Önskar du åka kollektivt så har du busshållplatsen nära till hands och matvarubutik via Coop Triangeln ligger även den på kort avstånd från bostaden. Strömsbrobadet (bakom Strömsbro skola) kan man promenera till i morgonrocken och flera skolor och förskolor ligger i ditt närområde. I månadsavgiften ingår vatten, värme, garageplats och bostadsrättstillägget. För endast 114 kr/mån har föreningen tecknat tv och bredband vilket tillkommer som ett obligatoriskt tillägg utöver månadsavgiften. Föreningen har dessutom ett gemensamt elavtal vilket innebär att du som medlem endast bekostar förbrukningen och har inga dyra nätavgifter som tillkommer. Detta är en kommande försäljning, kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Myrmalmsvägen 19, Bomhus, Gävle kommun
  • Kommande
Myrmalmsvägen 19, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Myrmalmsvägen 19, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Myrmalmsvägen 19

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 450 000 kr
103 m²
4 rum
245 m² tomt

Välkommen till detta underbara kedjehus beläget i det eftertraktade området Bomhus. Denna bostad har genomgått renoveringar med nyligen uppdaterade ytskikt från 2022, vilket ger en fräsch och modern känsla i varje rum. Huset har också delvis uppdaterats med ett nytt parkettgolv som tillfördes 2023. En stor fördel med detta hem är möjligheten till ett garage i länga, vilket ingår i den förmånliga samfällighetsavgiften. Detta hem erbjuder ett trevligt inglasat uterum, perfekt för att njuta av ljumma kvällar eller koppla av med en kopp kaffe på helgerna. Uterummet är lättillgängligt från köket. Från uterummet tar du tid ut till hemmets härliga trädgård med ett bra solläge! Med en boarea på 103 kvadratmeter allt på ett plan erbjuder detta hem gott om plats för familjen att trivas. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social och inbjudande atmosfär. Här finns en vind med gott om plats för förvaring. Fiber är anslutet och uppvärmning via fjärrvärmesystem! Bomhus är känt för sitt trevliga och barnvänliga kvarter, där närheten till naturen kombineras med bekvämligheter som förskolor, skolor och matbutiker. Att nå centrala Gävle är enkelt med bil, buss eller cykel längs välutvecklade cykelvägar. Denna smakfullt renoverade bostad erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och charmigt hemtrevnad. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information och för att boka en visning av detta fantastiska hem!

  • Premium
Sockerbruksgatan 63, Söder, Gävle kommun
  • Kommande

Sockerbruksgatan 63

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 895 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/3
2 879 kr/mån
27 071 kr/m²

Välkommen till Sockerbruksgatan 63 – En charmig tvåa belägen på attraktiva Söder med uteplats i ett fantastiskt söderläge där bland annat grillmöjligheter finns. Bostaden har 70 välplanerade kvadratmeter med flexibel planlösning som ger möjlighet att enkelt omvandla till tre rum om så önskas. Här välkomnas ni till en öppen planlösning med stor hall som bjuder in er till ett stilrent kök i ek med plats för middagar intill och gott om förvaringsutrymme. I det ljusa vardagsrummet finns gott om plats för en stor soffgrupp. Smakfullt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring via garderober. Härifrån har du direkt tillgång till den härliga altanen som bjuder på sol från förmiddag till eftermiddag. Med dess söderläge blir detta den perfekta platsen att njuta av långa sommarkvällar, grillfester med vänner eller helt enkelt bara koppla av med en kopp kaffe och en bra bok. Badrum med bubbelbadkar och tvättmaskin. Föreningen Gävlehus nr 3 är en populär förening på Söder där hela området är grindat. Här bor du i centralt läge på Söder där du bara har några meter till söders stora utbud av restauranger, caféer och matvarubutiker. Månadsavgiften om låga 2879 kronor inkluderar vatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg. El och värme ingår mot ett obligatoriskt tillägg om totalt 578 kr/mån. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Plus
  • Uteplats
Solgårdsgatan 20B, Bomhus, Gävle kommun
  • Kommande
Solgårdsgatan 20B, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Solgårdsgatan 20B, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Solgårdsgatan 20B

Lägenhet
Bomhus, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
Pris saknas
69,6 m²
3 rum
vån 2/3
4 001 kr/mån

Nu finns möjligheten att förvärva denna 3:a om 69 kvm belägen i centrala Bomhus! Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, vidare finns ett rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och annan önskat möblemang. Från vardagsrummet tar ni er ut till bostadens möblerbara balkong. Bostaden erbjuder även ett kök med plats för matgrupp, två rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum. Brf Stocken är en förening med god ekonomi och låg belåningsgrad om 2 612kr/kvm vilket resulterar i låg månadsavgift på 4001 kronor/månad som inkluderar värme, vatten, bostadsrättstillägg, källarförråd, sophämtning och tillgång till gemensam tvättstuga. Bostaden är belägen i ett omtyckt område med närhet till förskola, skola, hälsocentral, livsmedelsbutik och goda bussförbindelser in till Gävle centrum. Här har man även närhet till skog och natur, promenadstråken genom Björsjöskogen är fantastiskt för den som gillar skogspromenader. Varje vinter spolas det upp is på Vikingaskolans fotbollsplan för skridskoåkning, och för den som vill åka skidor eller pulka på vintern finns Bomhusbacken. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Skomakargatan 22B, Gävle Centrum, Gävle kommun
  • Kommande
Skomakargatan 22B, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 2
Skomakargatan 22B, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 3

Skomakargatan 22B

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
795 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/3
2 120 kr/mån
31 800 kr/m²

Denna enastående etta erbjuder en underbar balkong i sydvästläge där du kan njuta av solen eller en härlig måltid med sällskap. Lägenheten har ett centralt men fridfullt läge och ligger i närheten av Boulongerskogen, sjukhuset, Högskolan och butiker, för dig som vill njuta av stadens puls eller lugna promenader. Takhöjden i lägenheten är 2,70 vilket ger en extra härlig rymd! Bostaden erbjuder ett allrum som rymmer säng och soffgrupp från allrummet har du en utgång till en härlig balkong i bästa sydvästläge. Lägenheten är genomgående trevlig och badrummet är toppfräscht efter en renovering 2018. Vidare finns det även gott om förvaringsmöjlighter i form av två garderober. Här bor ni i en stabil och omtyckt förening med god ekonomi. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bostadsrättstillägg och ett källarförråd. Bostaden är belägen i centrala Gävle, här bor du ett stenkast från bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. På gångavstånd når du även Gävle centralstation. För den som önskar grönskande natur är Boulognerskogen ett fantastiskt ställe med härliga promenadstråk, utegym och badplats, allt detta inom gångavstånd. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
Norra kopparslagargatan 19, Gävle Centrum, Gävle kommun
  • Kommande
Norra kopparslagargatan 19, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 2
Norra kopparslagargatan 19, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 3

Norra kopparslagargatan 19

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
795 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/3
2 226 kr/mån
27 414 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna fina etta med centralt läge och låg avgift. En bostad för dig som söker ett yteffektivt hem om 29 välplanerade kvadratmeter med goda förvaringsmöjligheter. Ett perfekt första boende, övernattnings- eller studentlägenhet med endast ett stenkast från Centralstationen eller såväl Stortorget med dess härliga utbud av butiker, caféer och restauranger. Här erbjuds en lägenhet där varje kvadratmeter disponeras på bäst sätt, hall med goda förvaringsmöjligheter samt en tillhörande klädkammare. Ljust och trivsamt allrum med plats för soffgrupp och säng samt matbord om så önskas. Utöver detta finns en fin kokvrå med härligt ljusinsläpp samt ett badrum med direkt anslutning till hallen. Bostaden är belägen i centrala Gävle, här erbjuds ett brett utbud av bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. Du bor även på bekvämt avstånd till Gävle centralstation, Gävle sjukhus samt högskolan. För den som önskar grönskande natur är Boulongerskogen ett fantastiskt ställe med härliga promenadstråk, utegym och badplats, allt detta inom gångavstånd. Välkommen på visning!

  • Premium
Mackmyravägen 36A, Valbo, Gävle kommun
  • Kommande
  • Budgivning med BankID pågår
Mackmyravägen 36A, Valbo, Gävle kommun, bild 2
Mackmyravägen 36A, Valbo, Gävle kommun, bild 3

Mackmyravägen 36A

Lägenhet
Valbo, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 795 000 kr
79 m²
3 rum
6 037 kr/mån
22 722 kr/m²

Med ett av områdets bättre lägen saluförs nu detta charmiga BR-hörnradhus underbart beläget i en unik miljö med lantlig känsla, forsande vatten och grönska i omtyckta Mackmyra/Valbo! Bostaden disponeras i 2-plan om 79 välplanerade kvadratmeter med trevlig planlösning. Entréplanet erbjuder hall med avhängningsmöjligheter, rymligt kök med plats för matgrupp, en gäst-WC och ett vardagsrum med härligt ljusinsläpp från fönster åt två väderstreck. Via pardörrarna tar du dig till bostadens altan med dess grönskande trädgård. Baksidan har sol från morgon till eftermiddag med skyddat läge och en fantastisk utsikt över åkern. På övre plan möts du av en hall med förvaring via garderober. Här finns två bra sovrum med synliga träbjälkar, varav det ena sovrummet kan delas av till två mindre sovrum om så önskas. På detta plan finner vi även ett helrenoverat duschrum som har både tvättmaskin och torktumlare. Genomgående golvvärme i hela bostaden bidrar till en varm och gemytlig känsla. Brf Strömgården bildades 1992 och förvaltar otroligt fina byggnader med anor från senare 1800-tal. Här bor du med närhet till det mesta! Endast 15 minuters restid med bil till Gävle och Sandviken, fina cykelvägar till förskolor och skolor samt nära till ishall, sporthall, badhus i Valbo Centrum, IKEA och inte minst Valbo Köpcentrum med ett stort utbud av butiker. I närområdet finns engelska parken i Mackmyra samt Mackmyra Bruksmiljö med badplats ca 1 km, islandshästar och golfbana. Ett stenkast bort passerar Gästrikeleden som tar dig till Högbo Bruk - perfekt om du gillar cykla mountainbike. En parkeringsplats med motorvärmare ingår i avgiften samt två förråd. Fiber finns indraget via Telia. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor! Moa Örnberg, 079-143 63 55 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

  • Premium
  • Uteplats
Långbackavägen 25, Bomhus, Gävle kommun
  • Kommande
Långbackavägen 25, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Långbackavägen 25, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Långbackavägen 25

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 550 000 kr
129 + 75 m²
5 rum
225 m² tomt

Varmt välkommen till Långbackavägen 25! Ett fantastiskt radhus över två plan med en inredd källare som erbjuder det bästa av moderna bekvämligheter. Beläget i ett barnvänligt område med en insynsskyddad baksida på en hörntomt, bjuder detta hem på stora sociala ytor där man dela på fantastiska stunder med vänner och familj. Interiört präglas bostaden av en modern och behaglig färgsättning, med högkvalitativa materialval som skapar en ljus och fräsch atmosfär. På entréplanet möts du av en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Det rymliga köket, utrustat med fina vitvaror, har generösa arbetsytor och gott om förvaring. Vidare på éntreplanet finns ett badrum med badkar. Vardagsrummet imponerar med sin storlek och luftighet, med bra ljusinsläpp och en utgång till den härliga altanen. Altanen ger extra utrymme, perfekt för både vardagsliv och festligheter med familj och vänner. På övervåningen hittar du tre välrenoverade sovrum och ett badrum med en dusch. Radhuset har en imponerande och nyligen renoverad källare, uppfräschad mellan 2021-2023. Området är perfekt för barnfamiljer med närhet till skolor, förskolor, matbutiker, vårdcentral, tandläkare, frisör, bibliotek, apotek, lekparker, fotbollsplaner och skogsområden. Med endast 5 km till Gävle centrum och goda bussförbindelser är det enkelt att ta sig till andra delar av staden. Låga driftskostnader tack vare välskött samfällighet, och fastigheten är utrustad med fiberanslutning för enkel uppkoppling. En garageplats i längan ingår också. Fastigheten kommer att besiktigas för köparens säkerhet, och en LD+ Säljansvarsförsäkring kommer att inkluderas. Detta är en fantastisk och välplanerad bostad med många egenskaper som gör den till det perfekta hemmet för dig och din familj. Det är bara att flytta in och börja njuta av allt som erbjuds. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Energieffektiv
Kopragränd 3, Gävle Strand, Gävle kommun
  • Kommande
Kopragränd 3, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 2
Kopragränd 3, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 3

Kopragränd 3

Lägenhet
Gävle Strand, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 295 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 4/5
4 910 kr/mån
32 785 kr/m²

Välkommen till Kopragränd 3! Denna charmiga tvåa erbjuder 39,5 välplanerade kvadratmeter med en öppen planlösning och högt i tak som skapar en luftig och rymlig känsla. Garageplats med elbilsladdare! När du kliver in i lägenheten möts du av ett vardagsrum och kök i en harmonisk förening med plats för soff, matgrupp och förvaring. Köket är modernt och ljust med fina ytor för matlagning och förvaring. De höga taken och de vackra fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en behaglig atmosfär. Härifrån nås även en fransk balkong med dubbeldörrar som kan öppnas upp för vädring eller njutning av solen från lunchtid till solnedgång. Sovrummet har plats för stor säng med praktiskt skjutdörr. Badrummet är stilfullt och modernt inrett med dusch, tvättmaskin och torktumlare. I samma hus finns även garageplats med laddbox som är friköpt och förbrukningen debiteras separat från lgh förbrukning Lägenheten är belägen på Gävle strand, vilket ger dig närhet till vackra naturmiljöer, strandpromenader längs Gavleån, lekpark, skatepark och badplats. Området är känt för sin charmiga atmosfär och lockar till avkoppling och rekreation. På Gävle Strand bor ni med ett antal bekvämligheter så som restauranger, hälsocentral, bageri, matbutiker, apotek och gym på promenadavstånd. Gävles stadskärna och centralstation med tåg- och bussavgångar finns även de på promenadavstånd. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norrtullsgatan 4B, Norr, Gävle kommun
  • Kommande
Norrtullsgatan 4B, Norr, Gävle kommun, bild 2
Norrtullsgatan 4B, Norr, Gävle kommun, bild 3

Norrtullsgatan 4B

Lägenhet
Norr, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
695 000 kr
23,2 m²
1 rum
vån 1/4
2 126 kr/mån
29 957 kr/m²

Välkomna till en kvadratsmart och modern 1:a på Norrtullsgatan 4B med centralt läge! Bostaden välkomnar dig med en hall med plats för klädavhängning som vidare tar dig till ett praktiskt kök med förvaring. Från köket når du allrummet med härligt ljusinsläpp genom de fina fönsterpartierna och plats för både säng och soffa om så önskas. Till detta finns ett helkaklat badrum med dusch. Två förråd tillhör också lägenheten. Här bor du på gångavstånd till Centralstationen, matvarubutik och Gävles stora utbud av restauranger och butiker i city. Högskolan ligger bara några få minuter bort via cykel genom vackra stadsparken Boulognerskogen som även erbjuder minigolf, motionsspår, stadsbad, utegym och sommarcafé. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
Staketgatan 17, Gävle Centrum, Gävle kommun
  • Kommande
Staketgatan 17, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 2
Staketgatan 17, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 3

Staketgatan 17

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
3 295 000 kr
98 m²
3 rum
vån 2/4
5 542 kr/mån
33 622 kr/m²

Här erbjuds en fantastisk möjlighet att äga en charmig sekelskifteslägenhet om 98 kvm i en förtrollande fastighet med hiss. Lägenheten har genomgått en omsorgsfull renovering och presenteras i utmärkt skick. Den generösa takhöjden om 3,3 meter är verkligen något alldeles extra och skapar en luftig och behaglig atmosfär. I denna bostad förenas vardagsrum och kök i en öppen planlösning, vilket skapar en trivsam yta för både måltider och avkoppling. Från det rymliga vardagsrummet tar du dig ut till en stor balkong där du kan njuta av lugna stunder. Huvudsovrummet imponerar med gott om plats för en dubbelsäng och rymmer dessutom flertalet garderober för optimal förvaring. Det andra sovrummet är mångsidigt och passar utmärkt som barnrum eller arbets- och gästrum, med möjlighet till en praktisk walk-in closet i närheten. Badrummet är stilrent och modernt inrett. Denna sekelskiftesdröm har verkligen allt att erbjuda. Boendet återspeglar Gävles historia och charm samtidigt som det kombineras med modern komfort. Belägen på en av stans mest förtrollande innergårdar, där grönska och parkkänsla skapar en idyllisk miljö. Missa inte chansen att bli ägare till detta unika hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brändströmsgatan 16C, Väster, Gävle kommun
  • Kommande
Brändströmsgatan 16C, Väster, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 16C, Väster, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 16C

Lägenhet
Väster, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 350 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/3
4 555 kr/mån
21 094 kr/m²

Varmt välkommen till Brändströmsgatan 16c, här erbjuds en hörnlägenhet om 3 rum och kök med solig balkong. Här har du möjlighet att skapa ditt eget drömboende med ett perfekt läge i en bra förening med god ekonomi. Bostaden är belägen i ett populärt område med närhet till serviceutbud, goda kommunikationer, högskolan samt Boulongerskogen. Bostaden om 64 kvadratmeter med hörnläge och ljusinsläpp från tre värdestreck, finner du på plan 2. En välplanerad lägenhet med två bra sovrum, ett kök med plats för matbord och ett badrum i äldre skick. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet kan du njuta av solen stora delar av dagen samt till sen eftermiddag/kväll. Föreningen har god ekonomi med låg belåningsgrad och föreningens medlemmar har tillgång till två tvättstugor, ett hobbyrum samt en mindre samlingslokal. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Som boende på adressen bor med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. På gångavstånd når du även Gävle centralstation, Gävle sjukhus samt högskolan. För den som önskar grönskande natur är Boulongerskogen ett fantastiskt ställe med härliga promenadstråk, utegym och badplats, allt detta inom gångavstånd. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Södra Slottsgatan 23 B, Söder, Gävle kommun
  • Kommande
Södra Slottsgatan 23 B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Södra Slottsgatan 23 B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Södra Slottsgatan 23 B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 695 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/4
3 630 kr/mån
21 871 kr/m²

Välkommen med din intresseanmälan till denna trea på 77,5 kvadratmeter med adress Södra Slottsgatan 23B. Här erbjuds en modern och trivsam bostad med en rad attraktiva egenskaper. Belägen på Söder erbjuder den ett utmärkt läge i en populär del av staden med närhet till restauranger och pubar längs med söders gator och torg. Här möter du ett välplanerat hem med trevliga sociala ytor där vardagsrum, kök och matplats bjuder in till umgänge och skapar en trevlig atmosfär till bostaden. Köket är trivsamt med gott om plats för både förvaring och arbetsytor, här finns även plats för matgrupp för 4-6 personer. Bostadens balkong som nås via matrummet ligger i sydvästläge och ger dig möjlighet att njuta av solen under större delen av dagen. Vardagsrummet är generöst i sin storlek och har plats för både soffgrupp och en till matplats. Bostadens båda sovrum har en bra storlek, vilket ger gott om utrymme för möblering och förvaring. Bostadsrättsföreningen Gävlehus nr 6 som lägenheten tillhör är mycket populär och har en stabil ekonomi. Föreningen har en sån pass bra ekonomi att den egna kassan överstiger skulderna så skulle föreningen vilja så kunde dom bli skuldfria per idag. Månadsavgifterna är låga, vilket bidrar till en låg boendekostnad. Månadsavgiften om 3630 kronor inkluderar vatten, el, tv samt bredband. Bostaden är belägen på söder, ett av Gävles mest attraktiva områden. Runt omkring Södermalmstorg erbjuds ett stort utbud av restauranger, caféer och matbutiker. För den som önskar når du även Gävle centralstation via några minuter på cykel. Här finner du allt som kan tänkas behövas inom gångavstånd. Detta är en kommande försäljning, kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Grafikergatan 51A, Hemlingby, Gävle kommun
  • Kommande
Grafikergatan 51A, Hemlingby, Gävle kommun, bild 2
Grafikergatan 51A, Hemlingby, Gävle kommun, bild 3

Grafikergatan 51A

Radhus
Hemlingby, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 850 000 kr
117 m²
5 rum
7 040 kr/mån
24 359 kr/m²

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka en visning av denna fina bostad! Här har du chansen att förvärva ett nybyggt parhus från 2020 i det populära området Södra Hemlingby! Detta väldisponerade hem sträcker sig över 117 kvadratmeter och har en insynsskyddad baksida som vetter ut mot grönområden. Här erbjuds även en solig trädgård. Du kommer att bli en del av en familjevänlig miljö i ett område som redan har ett brett utbud av butiker och förskolor bara några få hundra meter bort. Dessutom är en skola för förskoleklass till årskurs 6 under uppbyggnad och planeras att öppna i augusti 2023. På entréplanet erbjuder bostaden generösa sociala ytor, med köket och vardagsrummet i centrum. Här finns även en härlig utomhusmiljö som fungerar som ett extra vardagsrum under sommarmånaderna. Det finns också möjlighet att bygga ett inglasat uterum på baksidan, då bygglovet redan är godkänt. Första våningen rymmer också ett rymligt badrum med tvättpelare, samt en välplanerad hall där du har gott om plats för att förvara allt från kläder till barnvagnar. På den andra våningen hittar du familjens privata utrymmen. Här finns tre rymliga sovrum, varav huvudsovrummet har utgång till en vacker balkong i norrläge, där du kan njuta av kvällssol och solnedgångar. Andra våningen har också ett badrum i samma stil som på första våningen. Utanför bostaden finns ett förråd på cirka 6 kvadratmeter och parkeringsplatser för två bilar. Den insynsskyddade altanen på baksidan erbjuder generöst med plats, cirka 16 kvadratmeter, där du kan inreda med en loungegrupp, grill och matplats. Södra Hemlingby har genomgått en omfattande utbyggnad de senaste åren och erbjuder nu en fantastisk miljö med allt som kan önskas för hela familjen. Hemlingborg, som nyligen öppnade för förskolebarnen, kommer även att erbjuda skola från förskoleklass upp till årskurs 6. I samma byggnad kommer det även att finnas vård- och omsorgsboenden samt en idrottshall. Kommunikationen är utmärkt för dig som vill ta dig ut på E4:an och det finns också nya fina cykelvägar för de som föredrar att cykla in till stan. En av Gävles nyaste lekplatser finns också i området och är ett populärt utflyktsmål för småbarnsföräldrar. För dig som uppskattar närhet till natur och fritidsaktiviteter finns det mycket att erbjuda. Här finns motionsspår som sträcker sig från 600 meter upp till en mil, perfekta för joggare och promenerande. För längdskidåkare finns det också möjligheter att åka i Hemlingbybacken, som erbjuder utförsåkning med lift. Allt detta finns i ditt närområde.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Byggmästargatan 6 C, Gävle Centrum, Gävle kommun
  • Kommande
Byggmästargatan 6 C, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 2
Byggmästargatan 6 C, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 3

Byggmästargatan 6 C

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 450 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 918 kr/mån
26 126 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2:a med generösa ytor och en härlig rymd. En inbjudande hall leder dig in i ett välskött kök med gott om plats för matgruppen och smart förvaring. Det rymliga vardagsrummet öppnar upp mot en balkong i syd-västläge, där du kan njuta av utsikten mot det vackra Boulognerskogen. Badrummet är stilrent helkaklat och utrustat med en bekväm duschhörna och praktisk kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sovrummet är ljust och rogivande, vänd mot den lugna innergården. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och extra förvaring i en inbyggd garderob. Månadsavgiften täcker kostnader som värme, vatten, kabel-tv och bredband, med endast hemförsäkring och el som tillkommande driftkostnader. Bostaden inkluderar även förråd både på vinden och i källaren. Brf Dammen är har en låg belåningsgrad om har en låg belåningsgrad om 3 448 kr/m2, vilket resulterar i låga månadsavgifter för medlemmarna. Föreningens medlemmar har tillgång till gemensam tvättstuga, bastu, samlingslokal, hobbyrum och övernattningsrum finns att nyttja/hyra för föreningens medlemmar. Det finns även en trevlig innergård med grönytor och sittgrupp. Detta boende har en fördelaktig och centralt belägen position, med en kort promenad till Stortorget, vackra Boulognerskogen och närhet till Högskolan. I området finns allt du behöver för en bekväm vardag, inklusive mataffärer, caféer och restauranger. Välkommen hem till en oas av bekvämlighet och trivsel!

  • Premium
  • Balkong
Salamandervägen 35, Sätra, Gävle kommun
  • Kommande
Salamandervägen 35, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Salamandervägen 35, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Salamandervägen 35

Villa
Sätra, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
Pris saknas
148 m²
6 rum
959 m² tomt

Gå in på mäklarens hemsida för att se en videopresentation av bostaden. Välkomna till charmiga Salamandervägen 35! Här presenteras ett magnifikt 1-planshus om 148 kvadratmeter, uppfört år 2005, komplett med en underbar tomt som inkluderar en inbjudande pool och ett poolhus. Denna bostad välkomnar dig med generösa och öppna sociala ytor som skapar ett otroligt hem! Interiört finner du tre rymliga sovrum och en socialt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, vilket renoverades smakfullt år 2018. Detta skapar en ljus och luftig atmosfär med harmoniska övergångar till den vackra utomhusmiljön. Huset erbjuder ett stort badrum samt en separat WC för maximal bekvämlighet. Dessutom erbjuder detta hem ett nybyggt inglasat allrum från 2022. Solceller installerades år 2022, och den nuvarande ägaren förbrukar endast 9 245 kWh per år. Bostaden värms upp med fjärrvärme, vilket inte bara är miljövänligt utan också ekonomiskt fördelaktigt. Fiberanslutning från Sappa finns redan på plats för att möta dagens höga krav på uppkoppling och kommunikation. På baksidan av huset finner du den lockande poolen och det charmerande poolhuset. Framsidan pryds av en rymlig altan i soligt västerläge, perfekt för att njuta av solen från morgon till kväll. Här kan du bekvämt sitta och avnjuta måltider utomhus långt in på sommarkvällarna. Salamandervägen 35 är beläget i ett nybyggt och omtyckt område. Närområdet erbjuder förskola, trevliga promenadstråk och cykelvägar som tar dig till matvarubutik, skola och centrala Gävle. Sätra ger dig närhet till skog och natur med skidspår och elljusspår för den aktiver. För de som föredrar kollektivtrafik finns en busshållplats bara ett stenkast från bostaden. Varmt välkomna med er intresseanmälan till detta enastående hem!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 40