Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2021

Mäklarhuset Härnösand

Mäklarhuset Härnösand

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Prostvägen 23, null, Härnösands kommun
  • Kommande

Prostvägen 23

Villa
Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
2 475 000 kr
132 + 56 m²
7 rum
889 m² tomt

Inom kort finner ni denna rymliga villa till salu på Prostvägen 23, beläget i det populära och mycket barnvänliga bostadsområdet Prästjorden. Här erbjuds en rymlig villa med flera rum, fina sällskapsytor och härliga uteplatser med bra solläge. Huset har hela tre våningar inkl. ett mysigt vindsplan med en riktigt härlig utsikt. 7 rum och kök varav 5 sovrum skapar ytor och valfrihet för den stora familjen eller er med krav på utrymme. Huset värms upp via bergvärme och det finns även fiber installerat från Servanet. Utöver flera rum finns även ett garage, hobbyrum samt bra med förvaringsutrymmen. För många är detta det perfekta området att bosätta sig i. Med det naturnära läget och gångavstånd till både skolor, livsmedelsaffär samt idrotts/motionsanläggningar blir villalivet här både smidigt och kvalitativt. Välkommen att kontakta oss med er intresseanmälan!

  • Uteplats
Åkermansgatan 11, Geresta, Härnösands kommun
  • Kommande

Åkermansgatan 11

Villa
Geresta, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
2 995 000 kr
134 + 90 m²
7 rum
857 m² tomt

Varmt välkommen till Åkermansgatan 11 och denna utmärkta villa. Här erbjuds det bästa av båda världar - en rymlig och familjevänlig bostad kombinerat med en oslagbar placering i ett av stadens mest eftertraktade och barnvänliga områden. I bostaden möts man av ett hemtrevligt hem som med sina generösa ytor och ljusa rum skapar en trygg plats där varje familjemedlem kommer att trivas. Bostaden har genomgått många och stora renoveringar och erbjuder ett välskött och inbjudande skick. Bostaden har bland annat fyra sovrum, två vardagsrum, ett allrum, badrum, duschrum med tvättstuga och generöst med förvaringsmöjligheter. Läget kan inte heller bli bättre med närhet till skola, dagis och matvarubutik samt skogen med tillhörande motionsspår bara runt hörnet. Med endast 15 minuters promenad når man även stadens hjärta och dess affärer, restauranger samt evenemang. För mer information huset och möjlighet till en förhandsvisning, ta kontakt med ansvarig mäklare!

  • Plus
Bergomsvägen 1, Hälledal, Härnösands kommun
  • Kommande

Bergomsvägen 1

Villa
Hälledal, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
950 000 kr
93 + 70 m²
5 rum
1 582 m² tomt

Låt mig få presentera denna hemtrevliga villa med härligt uppvuxen trädgård på Bergomsvägen 1. Villan erbjuder fint kök med plats för ett litet matbord, ljust vardagsrum med öppen spis med insats, två sovrum och fräscht duschrum. På övre plan finns ytterligare två sovrum. I källaren finns rymligt hobbyrum, tvättstuga och pannrum med bergvärmeanläggningen. För den trädgårdsintresserade spekulanten erbjuds en härlig trädgårdstomt med stor lekvänlig gräsmatta samt flera fruktträd och bärbuskar. Här växer äppelträd, svarta och röda vinbär, krusbär, aroniabuske, rabarber och gräslök. Här finns även en vacker lavendelrabatt, pioner, nypon och syrener som alla älskas av både fjärilar och bin. Dessutom så finns både trädgårdsland och pallkrageodlingar. En nyplanterad häck med syren är planterad efter staketet vid ingången till huset och på gränsen till grannen är en pilhäck nyplanterad. Garaget erbjuder plats för en bil och friggeboden är inredd vilket är perfekt om man får gäster. Hälledal ligger naturskönt mitt i mellan Härnösand och Kramfors. I Hälledal finns en nyöppnad livsmedelsaffär, skola, badhus och bibliotek. Här bor man med närhet till skogen, fina fiskesjöar och promenadavstånd till Snibbens camping som har sommarcafé med rättigheter och där man kan bada. På vintern finns fina skoterleder i närområdet. Det är ca fyra kilometer till Höga Kustenbron samt Hotell Höga Kusten och Björkuddens Hotell. Båda serverar mycket god mat och är väl värda ett besök. I Höga Kusten finns flera fina vandringsleder, paddling och sevärdheter i världsarvet och Skuleskogens Nationalpark. Villan är välunderhållen med ny bergvärmeanläggning 2022, nytt vatten- och avloppsystem från tomtgräns och in i huset. Alla elledningar är omdragna och en ny elcentral är uppsatt. Tidigare är även tak, fönster och fasad bytt. Anmäl dig till en trevlig visning redan idag!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Norra Ringvägen 24 B, Änget, Härnösands kommun
  • Kommande

Norra Ringvägen 24 B

Lägenhet
Änget, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
150 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
4 314 kr/mån
3 000 kr/m²

Välkommen till en trevligt planerad lägenhet om två rum och kök på Änget. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med fiskbensparkett, sovrum, kök med separat matplats samt ett duschrum. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen med soltimmar under eftermiddag och kväll. Här bor du i ett lugnt område med promenadavstånd till både centrum och handelsområdet Ankaret. Förråd och tvättstuga finns i källarplan i samma hus och till lägenheten medföljer en parkeringsplats med motorvärmare. Visas endast på begäran!

  • Balkong
Roten 241, Roten, Härnösands kommun
  • Kommande

Roten 241

Fritidshus
Roten, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
330 000 kr
32 + 10 m²
2 rum
3 015 m² tomt

Varmt välkommen till denna mysiga stuga i natursköna Roten. Stugan erbjuder ett mysigt allrum med plats för matgruppen och favoritsoffan, hemtrevligt kök och sovrum med två våningssängar. På altanen på gaveln lyser solen hela eftermiddagen. Om man får besök eller har större barn så finns en fin gäststuga som är vinterbonad. I trädgården finns odlingslådor, svarta vinbär, hallon samt smultron, lingon och blåbär. På våren täcks marken av väldoftande liljekonvaljer och vackra vitsippor. I trädgården står även utedasset. Stugan kan överlåtas med inventarier och tillträde kan ske omgående om önskemål finns. Till sjön Stor-Roten är det ca 300 m och där kan man både bada och fiska. Roten ligger 2,5 mil väster om Härnösand - inte långt från kommungränsen till Timrå, och till Sundsvall är det ca 4 mil. Anmäl dig till visningen redan idag!

  • Uteplats

Visar alla 5