Mäklarhuset Örebro

Mäklarhuset Örebro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vallare Walls Gata 18, Rynningeåsen, Örebro kommun
  • Kommande
Vallare Walls Gata 18, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Vallare Walls Gata 18, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Vallare Walls Gata 18

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/4
2 989 kr/mån
35 755 kr/m²

Högt upp i huset på våning 3 av 4 (hiss finns) ligger denna välplanerade lägenhet med 2 rok fördelad på 53 m². Härlig utsikt från balkongen över innergården och området. Här bor du i en modern lägenhet med låg månadsavgift om 2.989:-/mån. Lägenheten är byggd 2019. Kök/vardagsrum i öppen planlösning och utgång till balkongen. Kök från HTH med vitvaror från Siemens. Rymligt sovrum med inbyggd garderobsvägg. Helkaklat badrum samt tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Utöver förvaringen i sovrummet finns inbyggd garderob i hallen samt möjlighet till förvaring i separat lägenhetsförråd i byggnad på innergården. Välskött bostadsrättsförening med miljötänk vilket bidrar till låga elkostnader. Föreningen erbjuder gemensamma utrymmen såsom parkeringsplatser i det gemensamma garaget i källaren, tillgängliga via separat kö. Dessutom har föreningen en fantastisk innergård med en utomhuspool och solterrass för alla medlemmar att njuta av. Det finns också gott om cykelparkeringar både inomhus och utomhus. Bostadsområdet Rynningeåsen har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde samt elljusspåret Venaspåret. I området finns skola, flera förskolor och gott om lekplatser. I närheten finns busshållplats med linje 8. Några minuters gång-/ och cykelavstånd till Rävgången, Hjälmaren, USÖ, Wadköping och City. Nära påfart/avfart E18/E20, perfekt för dig som pendlar med bil. Vill du vet mer? Välkommen att kontakta mig - Caroline Fogelberg 070-644 32 41

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Basketorp 713, Basketorp, Örebro kommun
  • Kommande
Basketorp 713, Basketorp, Örebro kommun, bild 2
Basketorp 713, Basketorp, Örebro kommun, bild 3

Basketorp 713

Fritidshus
Basketorp, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 195 000 kr
60 + 9 m²
3 rum
1,1 ha tomt

Känn lugnet i Basketorp. Här erbjuds du som köpare en oerhört charmig liten gård som härstammar från 1800-talet. Fastigheten uppmäter idag ca 1,1 hektar och på fastigheten finns ett boningshus om ca 60 kvm fördelat på 3 rok varav 2 sovrum, en lada om ca 38 kvm, vedbod om ca 28 kvm samt en jordkällare. Som köpare får du mervärden i form av ett varsamt renoverat boningshus av timmer. Husets charm är väl tillvaratagen. Här finns äldre detaljer såsom fina furugolv, synliga takbjälkar, listverk, spegeldörrar samt en fungerande vedspis och en gjutjärnskamin. Vidare får du ett nytt vackert lertegeltak från 2011, nymålade fasader på både boningshus, lada samt vedbod år 2020. Utöver detta finns bastu, wc samt fiber. Från fastigheten är det ca 20 km till centrala Örebro, dit man kan ta sig med buss. Till Frövi är det 10 km och där finns tillgång till badplats och matbutik. 23 km från stugan finner man den vackra trästaden Nora. Till centrala Stockholm tar man sig via antingen E18 eller E20 på ca 2,20 h. Huset kan nyttjas som permanentboende eller fritidshus - du bestämmer. Fastigheten är besiktigad. OBS att detta är ett kommande objekt. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Olofsgatan 15, Ormesta, Örebro kommun
  • Kommande

Olofsgatan 15

Lägenhet
Ormesta, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 625 000 kr
51 m²
2 rum
vån 4/5
3 735 kr/mån
31 863 kr/m²

Välkomna till denna superfina och smakfullt inredda tvåa med gavelläge! Just i denna lägenhet finns mervärden i form av helkaklat badrum och spotlights i badrum och kök. En fantastisk balkong med både sol- och skuggläge från tidig morgon till sen eftermiddag. Balkongen har en fridfull utsikt med fri sikt ut över hustaken och åkrar. Här finns plats både för en loungegrupp och ett mindre bord, vilket möjliggör umgänge för större sällskap. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med plats för både soffgrupp och matbord. Gavelläget på lägenheten ger många fönster med ett fint ljusinsläpp. HTH kök som är fullt utrustat med vitvaror från Siemens. Till lägenheten hör ett vindsförråd, 1 trappa upp från lägenheten som även nås med hiss. Lägenheten är belägen i det populära området Ormesta, ett par minuters gångväg till Universitet. Att bo mellan Universitetet, Oset naturreservat och citypulsen gör att läget är suveränt för som värderar att bo i välgjorda och påkostade bostäder med bra läge eller för den studerande. Lägenheten ligger ett par hundra meter från Universitetet och Markaskogen med naturreservat och elljusspår. Från området går stadsbuss och fina cykelvägar till city som ligger 3-4 km bort. Granne med Ormesta ligger Almby som har ett eget centrum med flera restauranger, Willys matbutik och apotek. Lägenheten finns tillgänglig för dig som köpare redan om ett par veckor om så önskas?!

  • Hiss
Kärsta 304, Kärsta, Örebro kommun
  • Kommande

Kärsta 304

Villa
Kärsta, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 250 000 kr
126 m²
5 rum
5 224 m² tomt

Välkomna till Kärsta 304 straxt utanför Glanshammar! Trevligt Gullringshus i ett plan med en boyta om 126 m² 5 rum och kök. Entré, allrum med mysig braskamin, renoverat kök från 2022, vardagsrum med utgång till inbyggt uterum, dusch/wc, grovingång/tvättstuga med dusch och bastu, tre stycken sovrum. Stor friköpt tomt om 5 224 m², isolerat 1-bilsgarage samt enklare garage/redskapsbod. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad och handlingar finns under dokument på vår hemsida. Välkomna med er intresseanmälan!

Gällersta-Ökna 866, Gällersta-Ökna, Örebro kommun
  • Kommande
Gällersta-Ökna 866, Gällersta-Ökna, Örebro kommun, bild 2
Gällersta-Ökna 866, Gällersta-Ökna, Örebro kommun, bild 3

Gällersta-Ökna 866

Villa
Gällersta-Ökna, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
4 975 000 kr
153 m²
7 rum

Välkomna till Gällersta-Ökna 866! Nu saluförs "Stensgården" en mycket tilltalande hästgård högt och vackert beläget med fina vyer. Bostadshuset är från början 1900-tal dock utbyggd och ombyggd 2005 och har en boyta om ca: 150 m² 6-7 rum och kök. På entréplanet finner ni en stor välkomnande hall/allrum med stort burspråk och fiskbensparkett, Trevligt "lantkök" renoverat 2017 med ljusa snickerier och vedspis, grovingång/hall, tvättstuga/pannrum, wc, stort härligt sällskapsrum med stora fönsterpartier för ljusinsläpp, öppen spis, fiskbensparkett och sedan utgång till stort inbyggt uterum. På övervåningen finns sällskapsrum/matsal med stort burspråk, Etage ned finns allrum/tv-rum, tre stycken sovrum samt helkaklad dusch/wc. Kommunalt vatten och avlopp, bergvärme för låg energiförbrukning. Tomt areal 28 061 m². I dag sex stycken hagar, en med större isolerad lösdrift samt en mindre oisolerad lösdrift. Fint stall inrymmande fyra stycken boxar, sadelkammare med indraget vatten, på vinden finns höskulle, förråd, intill stallet finns isolerat 1-bilsgarage. Isolerad gäststuga med dusch och wc, redskapsbodar, växthus, timmerbyggnad (ej färdigställd) kan med fördel användas till samlingslokal gym eller dyligt. Ca: 500 m till ridhus, fina ridvägar i området, ca: 10 km till Örebro travet. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad och handlingar finns på vår hemsida under dokument. Välkomna med er intresseanmälan önskar Mäklarhuset!

  • Premium
Färdemansgatan 38, Nya Hjärsta, Örebro kommun
  • Kommande

Färdemansgatan 38

Villa
Nya Hjärsta, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
3 575 000 kr
105 + 51 m²
6 rum
812 m² tomt

Välkommen till Färdemansgatan 38, belägen på friköpt tomt i Nya Hjärsta. Här erbjuds du som köpare ett bra boende i denna 1-plansvilla med inredd vind och en boyta om ca 105 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. Invändigt har villan ljusa ytskikt. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a bra planlösning med öppet mellan det fina köket och vardagsrummet samt sovrum på bägge plan. Bergvärme som tillsammans med isolerglas bidrar till låg uppvärmningskostnad, garage, carport, inglasat uterum, altan mm. Fin friköpt tomt om ca 812 kvm. Här bor du med direkt närhet till förskola och grundskola årskurs F-6 samt city och påfart till motorväg. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Kabingatan 4b, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Kommande

Kabingatan 4b

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 6/6
6 208 kr/mån
34 938 kr/m²

Välkommen till Kabingatan 4B! Högst upp i huset på våning 6 av 6 saluförs nu denna välplanerade trerummare om hela 80 kvm. Här möts vi av en välkomnande entréhall där man kan hänga av sig jackan antingen i den rymliga klädkammaren eller vid hatthyllan. Vidare in i lägenheten möts vi av det ljusa och moderna köket av märket Vedum som utrustats med enhetliga vita vitvaror av märket Siemens, rostfri spisfläkt av märket Franke. I köket erbjuds en matplats framför det stora fönstret där man kan blicka ut över området. Hemtrevligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp, härifrån når vi den stora balkongen om 15 kvm som har ett ostört solläge från eftermiddagen till sena kvällen. Helkaklat badrum med komfortgolvvärme, handdukstork, duschplats samt en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har två sovrum där det stora sovrummet utrustats med en egen klädkammare. I bostadsrättsföreningen Vingen finns en föreningslokal med pentry, wc och uteplats som föreningens medlemmar får nyttja. Det finns även en gästlägenhet att hyra för övernattande gäster, en tvättstuga som kompletterar lägenheten. Under huset och gården finns ett garage med access från alla trapphus. Det finns ordentligt med cykelparkering både inne och ute. Strax söder om populära Ladugårdsängen expanderar nya stadsdelen Södra Ladugårdsängen. Med enbart 2 km till centrum, goda kommunikationer, fina naturområden och golfbana blir området bara mer och mer attraktivt allt eftersom bostadsprojekten blir färdigställda! Direkt utanför entrédörren finns busshållplats för linje 6 som tar dig in till centrala Örebro. Intresserad? Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Balsna 218, Glanshammar, Örebro kommun
  • Kommande

Balsna 218

Villa
Glanshammar, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
5 195 000 kr
198 m²
6 rum
1,4 ha tomt

Välkommen till Balsna 218 och en fantastiskt vackert belägen gård med ca 1,4 hektar mark strax utanför Glanshammar. Här erbjuds du som köpare ett boende om hela ca 198 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. Mervärden i form utav bergvärme som tillsammans med isolerglas samt fungerande eldstäder bidrar till låg uppvärmningskostnad. Mycket läcker inomhuspool med stora skjutbara fönsterpartier mot trädgården. Fin bastu, vedeldad badtunna. Fint stall, kylrum, stor hundgård med hundhus, lekplats, jordkällare, garage, kontorsbyggnad. Fri utsikt över slättlandskapet. Trädgårdsland. Jag låter bilderna tala för sig! OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

  • Energieffektiv
Magdalenagatan 4 B, Ormesta, Örebro kommun
  • Kommande

Magdalenagatan 4 B

Radhus
Ormesta, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 900 000 kr
115 m²
6 rum
6 500 kr/mån
25 217 kr/m²

Välkommen till ett mycket välskött radhus i familjevänliga och populära Södra Ormesta. Uteplats med trädäck i nord-/väst, perfekt för eftermiddags- och kvällsgrillning i solsken. På framsidan av huset finns en stenlagd uteplats och plats för två bilar. Kök och vardagsrum intill varandra med gott om ytor för matgrupp och soffgrupp. Här är det enkelt att duka upp långbord när du får gäster. Mycket uppskattad planlösning med ett sovrum på bottenplan och ett allrum och tre sovrum på övre plan. Allrummet kan dessutom vid behov göras om till husets femte sovrum. Två rejäla helkaklade badrum. En separat tvättstuga till dina- och barnens träningskläder, och allt annat en familj behöver stuva undan, är verkligen definitionen av vardagslyx! Det är dessutom få förunnat att kunna koppla av i ett alldeles eget spabad på din egen uteplats med kvällssol! Byggår 2017. Sveriges BostadsrättsCentrum är ekonomisk förvaltare och föreningen äger marken. Fiber för tv och internet är indraget. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område en liten bit utanför stadskärnan. Gångavstånd till lekplatser, två olika förskolor, Tybblelundsskolan (F-6) och friidrottshallen Tybblelundshallen. 4,5 km till city och 1,5 km till Universitetet och Markaspåret motionsspår. Det är dessutom endast 2,5 km till Willys i Almby, ICA Maxi vid Universitetet, restauranger, blomaffär och gym. Inom promenad- och cykelavstånd finner du Naturreservatet Oset/Rynningeviken med mycket fina motionsslingor och vacker natur precis intill Hjälmaren. Vackert naturområde som är fint att besöka samtliga årstider! Välkommen med din anmälan till visning!

  • Uteplats
Fågelbärsgatan 38, null, Örebro kommun
  • Kommande

Fågelbärsgatan 38

Villa
Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 595 000 kr
84 + 4 m²
4 rum
391 m² tomt

Välkommen till Fågelbärsgatan 38, belägen på insynsskyddad tomt i Nya Hjärsta. Här erbjuds du som köpare ett bekvämt boende i detta 1-planshus på 4 rok varav 3 sovrum. Som köpare finner du mervärden i form utav bl.a vattenburet uppvärmningssystem som tillsammans med isolerglas bidrar till låg uppvärmningskostnad, garage samt takad altan mm. Lättskött trädgårdstomt med fri baksida. Här bor du med direkt närhet till förskola och grundskola årskurs F-6 samt city och påfart till motorväg. OBS at detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Kaserngården 10, Kaserngården, Örebro kommun
  • Kommande

Kaserngården 10

Lägenhet
Kaserngården, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 995 000 kr
65 m²
2 rum
vån 4/6
4 739 kr/mån
30 692 kr/m²

Välkommen till Kaserngården 10, byggt i JM´s regi år 2017. Bostadshuset smälter in fint i det vackra och gamla I3-området kring Kaserngården. Lägenheten ligger på vån 4 och har en bra balkong. Fint gavelläge och en trevlig planlösning med rum i fil. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger rymd och flera olika möbleringsalternativ. När du sedan går vidare in i nästa rum, sovrummet, kommer du att bli överraskad över rymden här. Ett lyxigt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng, men även en spjälsäng, hundbädd eller kanske en kontorshörna. Det här är en tvåa som är mer än väl anpassad för två. Ett stort plus i bostaden är förvaringsmöjligheterna. I hallen finns två rejäla skjutdörrsgarderober och i sovrummet finns det även garderob. Ett förråd som tillhör bostaden ligger i markplan i huset. Fint helkaklat badrum med tvättavdelning och ett fönster som ger såväl dagsljus som möjlighet till vädring. Välskött och stabil förening som äger marken. Kaserngården hör till området Rynningeåsen, som är ett lugnt och populärt område för yngre, äldre och barnfamiljer. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde. Nära till Vena- och Lillåspåret (3-10 km sträcka) med belysning, busshållplats, mataffärer, flera förskolor, pizzeria och nära till påfart/avfart på motorväg. Det är gångavstånd till både Universitetssjukhuset och citykärnan. Frukostbrödet kan du snabbt kila iväg och köpa på Jeremiabageriet som ligger i nästa kvarter, då är kaffet färdigbryggt när du kommer hem igen! Summa summarum; välkommen till en mycket fin tvåa i ett gediget byggt hus, i ett lugnt och familjärt område alldeles i närheten av vackra naturområden och ett stenkast från city!

  • Hiss
Stadsvägen 10, Rynninge, Örebro kommun
  • Kommande

Stadsvägen 10

Villa
Rynninge, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
7 795 000 kr
185 + 100 m²
7 rum
615 m² tomt

Sekelskiftesvillan på Stadsvägen 10 är onekligen väldigt vacker!. Belägen på hörntomt i ett utav Örebros attraktivaste villaområden, Rynninge. Villan som uppmäter hela ca 185 kvm är fördelad på 7 rok varav 3-4 sovrum + källare. Många tidstypiska detaljer finns här bevarade så som bl.a vacker veranda, bra takhöjd, trägolv, fiskbensparkett, spegeldörrar, 3 st fungerande kakelugnar, spröjsade fönster och vackra listverk mm. Vidare får du som köpare bergvärme som bidrar till låg uppvärmningskostnad. 3 st walk in closet( en till varje sovrum). Omdränerat och all el bytt år 2011. Stammar bytta likaså. Planritning kommer inom kort. Nära till Örebros trevligaste strövområden i form av Rynningeviken och Venaspåret. Promenadavstånd till city, matvarubutik, förskola, skola samt USÖ. Rynninge är idag ett mycket populärt bostadsområde. Det är nära till både fina naturområden och Örebro centrum. I villaområdet finns en lugn och idyllisk atmosfär som tilltalar många och gör Rynninge attraktivt på bostadsmarknaden. Det faktum att många Rynningehus gått i arv inom familjer genom åren och att flera generationer av samma släkt stannat här, visar också på stor trivsel med området. "En gång rynningebo, alltid rynningebo" är ett välkänt uttryck. Ann-Marie Wentzel, Tore Henningsson mfl, "100 år i Rynninge, Från leråkrar och stenbackar till välordnad trädgårdsstad" (Örebro 2008).

Lövängsvägen 17, Gamla Hjärsta, Örebro kommun
  • Kommande

Lövängsvägen 17

Villa
Gamla Hjärsta, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
5 150 000 kr
125 + 30 m²
4 rum
1 437 m² tomt

Välkommen till Lövängsvägen 17 i attraktiva Gamla Hjärsta. Här erbjuds du som köpare en stor fastighet med en tomt som uppmäter hela ca 1 437 kvm (kan ev finnas möjlighet att stycka av)!. Villan med byggår 1912 är på ca 125 kvm och fördelad på 4 rok vara 3 sovrum. Invändigt är det bara att flytta in då säljaren de senaste åren ytskiktsrenoverat hela huset. Som köpare finner du mervärden i form utav bl.a fjärrvärme, vacker kakelugn, soldäck, fiber, inrett isolerat hobbyrum i garaget samt elbilsladdare mm. Fantastiskt tomt med fina gamla fruktträd samt bärbuskar. Lugnt område med nära till mataffär, förskola, skola och busshållplats. Gångavstånd till city. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Droppstensvägen 4, Lundby, Örebro kommun
  • Kommande

Droppstensvägen 4

Villa
Lundby, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
3 250 000 kr
130 + 33 m²
6 rum
481 m² tomt

Välkommen till Droppstensvägen 4, belägen på friköpt tomt och på återvändsgata i barnvänliga Lundby. Villan som är i 1½-plan är på ca 130 kvm fördelat på 6 rok varav hela 4 st sovrum!. Här är det bara att flytta in! Invändigt har villan genomgående ytskiktsrenoverats och här finner man genomgående ljusa ytskikt. Från hallen kommer du in i köket och därifrån in i tvättstugan. Vidare på entréplan återfinns ett vardagsrum där du också kommer ut i det stora inglasade uterummet som ligger i västerläge, ett sovrum samt separat wc. På övre plan får man hela 3 st sovrum samt ett badrum. Vidare får du som köpare mervärden i form utav bl.a dubbelgarage med direktingång ifrån bostaden samt fjärrvärme som bidrar till relativt låg uppvärmningskostnad. Nära till skola samt dagis som finns i närområdet och bra bussförbindelse med stadsbuss till city. Fastigheten är energideklarerad! OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Åsen 409, Norrbyås, Örebro kommun
  • Kommande

Åsen 409

Villa
Norrbyås, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
3 395 000 kr
111 + 7 m²
5 rum
9 053 m² tomt

Välkomna till Åsen 409 i natursköna Norrbyås! Här erbjuds du som köpare en mycket charmig och tilltalande hästgård med ekonomibyggnader i mycket bra skick. Stor ladugård som idag har 5 st hästboxar (kan skapas fler om så önskas), sadelkammare, och stora ytor med förvaring, utrymmen för någon typ av verksamhet mm, magasin med verkstadel,och garage med smörjgrop mindre uthus samt stort 2-bilsgarage. Boningshuset har anor från 1870-tal och här finner du mervärden i form utav bl.a trägolv, kakelugnar, listverk samt spegeldörrar mm. Boyta ca: 111 m² 5 rum och kök. Bergvärme och solceller. Tomten är friköpt och har ett mycket fint och naturskönt läge om 9 053 m² och med hästhage. Fiber indraget. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Opphammarvägen 38, Väringen, Örebro kommun
  • Kommande

Opphammarvägen 38

Villa
Väringen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 795 000 kr
50 m²
2 rum
2 382 m² tomt

Välkommen till Opphammarvägen 38 och en friköpt fastighet, högt och vackert belägen med sjöutsikt mot populära sjön Väringen. Här erbjuds erbjuds du som köpare valmöjligheten om du vill nyttja det som permanentboende alt fritidsboende. Huset som är på ca 50 kvm är fördelat på 2 rok varav 1 sovrum. Vidare får du mervärden i form utav bl.a stort soldäck, fungerande kamin samt gästhus. Anslutning kommunalt V/A är betalt(ej indraget). Tillgång till egen brygga med båtplats. Gångavstånd till Väringsbricka med paddelbana, tennisbana samt boule. Väringen är också berömd för sitt fina fiske och aktiva båtliv. Nära till Örebro som nås på ca 20 min med bil. Välkommen att anmäla intresse till mäklaren för visning.

Almtorpsvägen 4, Södra Lindhult, Örebro kommun
  • Kommande

Almtorpsvägen 4

Radhus
Södra Lindhult, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
3 100 000 kr
105 m²
5 rum
6 011 kr/mån
29 524 kr/m²

Välkommen till Södra Lindhult och detta trevliga radhus i 2 plan fördelat på 105 m² med baksida i soligt västerläge. Här bor du i ett lugnt och familjärt bostadsområde med närhet till det mesta - vårdcentral, mataffär, grönområden, busshållplats och förskola samt smidigt med bil att ta sig ut till motorvägen och Mariebergs köpcentrum. Radhuset är byggt 2012 men entréplanet är renoverat 2022/2023 med nytt duschrum, delvis nya ytskikt och nylackade köksluckor. Välplanerat boende för familjen med sällskapsytor på entréplanet. Separat kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier i vardagsrummet ger både ljus och skapar en härligt kontakt med utomhusmiljön och altanen på baksidan. På entréplanet finns även duschrum/tvätt och förråd under trappen till övre plan. Övre plan med 3 sovrum, allrum (som vid behov kan göras om till ett 4:e sovrum) och badrum. Radhuset är inrett med stilrena och ljusa materialval. Värms upp med fjärrvärme - vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan. Bekvämt med parkeringsplats på framsidan precis utanför dörren. Välskött bostadsrättsförening med bra ekonomi! Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Bertil Waldéns gata 5, Wadköping, Örebro kommun
  • Kommande
Bertil Waldéns gata 5, Wadköping, Örebro kommun, bild 2
Bertil Waldéns gata 5, Wadköping, Örebro kommun, bild 3

Bertil Waldéns gata 5

Villa
Wadköping, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
9 895 000 kr
244 m²
7 rum
271 m² tomt

Här får du en unik möjlighet att förvärva en del utav svenskt kulturarv. Med ett helt unikt läge hälsar vi er välkomna till Ullavihuset, Bertil Waldéns gata 5 i fantastiska Wadköping! Mitt i den gemytliga gränden i Wadköping ett stenkast från Svartån ligger detta spektakulära objekt med rötter från 1850-talet. Huset är modernt och fullt tekniskt utvecklat, här får du det bästa av två tidsepoker. I dagsläget består huset av två lägenheter, varav en med hyresrätt om 1rok, fint renoverad. Den andra lägenheten är om ca. 160 kvm i två plan. Mellan våningsplanen och trapphusen finns egna brandceller och god ljudisolering. Fjärrvärme (ny växlare 2020) och kommunalt V/A. Bergslagskamin och kakelugn är bevarade och godkända. Huvudlägenheten har genomgått renoveringar i form av nytt kök, badrum och ytskikt (2015-2021). Detaljer som fönster, trappor, dörrar och tak är bevarande från original vilket ger en otrolig känsla och charm till bostaden. Wadköping invigdes 1965 i samband med att Örebro firade 700-årsjubileum. Här finns uteslutande byggnader som ursprungligen stått på annan plats i Örebro med omnejd. Ullavihuset är från 1850–talet och är ett av de yngsta husen i Wadköping. Huset flyttades hit 1992, från Ullavi i Närkes Kil, där det tidigare varit ett bostadshus. Huset är återuppfört exakt så som det ursprungligen såg ut. Bland annat är den mintgröna färgen den ursprungliga och fönstren är munblåsta. Återuppförandet av huset belönades med pris för god byggnadsvård 1992. Hjärtligt välkommen till detta spektakulära och kulturminnesmärkta boende!

  • Premium
  • Uteplats
Frommesta 216, Frommesta/Ekeby, Kumla kommun
  • Kommande

Frommesta 216

Villa
Frommesta/Ekeby, Kumla kommun
Mäklarhuset Örebro
6 595 000 kr
210 + 116 m²
7 rum
4 216 m² tomt

Högt belägen med fri utsikt över slättlandskapet ligger den vackra sekelskiftesvillan med adress Frommesta 216. Här bor du på landet, men med direkt närhet till Örebro city. Villan med byggår år 1885 är på ca 210 kvm och fördelad på 7 rok varav 3 sovrum. Som köpare får du ett oerhört charmfullt boende där säljaren renoverat med en röd tråd och med omsorg lyft fram de äldre detaljerna på ett mycket smakfullt sätt. Här återfinns de gamla fina plankgolven, pärlsponten, listverken, spegeldörrarna mm. Lägg därtill 2 st vackra och fungerande kakelugnar samt vedspis och gjutjärnskamin. Vidare får du mervärden i form utav bl.a bergvärme som tillsammans med isolerglas bidrar till lägre uppvärmningskostnad, dubbelgarage, vackert växthus samt pool mm. Fin uppvuxen trädgårdstomt med många gamla fina äppelträd, bärbuskar och odlingar. Närhet till populära förskolan/skolan i Ekeby. Bra bussförbindelser till Örebro och Universitetet. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

  • Plus
Fåsjöhyttan 401, Fåsjön, Nora kommun
  • Kommande
Fåsjöhyttan 401, Fåsjön, Nora kommun, bild 2
Fåsjöhyttan 401, Fåsjön, Nora kommun, bild 3

Fåsjöhyttan 401

Fritidshus
Fåsjön, Nora kommun
Mäklarhuset Örebro
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
4 062 m² tomt

Välkommen till Fåsjöhyttan 401 och ett mycket trevligt boende vid Fåsjön, strax utanför Nora. Som köpare väljer du om du vill nyttja det som permanentboende alt fritidsboende då huset är vinterbonat. Huset som är på ca 72 kvm är fördelat på 3 rok. Här är det bara att flytta in. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a trevlig storstuga öppen mot matplats och med kamin, uterum, altan, fristående pool (1,45 m djup), 2 st gästhus samt lekstuga mm. Vatten genom samfällighet. Båtplats ingår. Stor men lättskött tomt om ca 4 062 kvm (ev möjlig att stycka av). Gångavstånd till bad samt fiske i Fåsjön! OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

  • Premium
Vrana 120, Sköllersta, Hallsbergs kommun
  • Kommande

Vrana 120

Villa
Sköllersta, Hallsbergs kommun
Mäklarhuset Örebro
1 995 000 kr
121 + 69 m²
4 rum
1 188 m² tomt

Enplanshus med dubbelgarage, längst in på gatan med naturen som granne. En rymlig hall välkomnar dig till ett praktiskt enplanshus med allt i ett plan och 3-4 sovrum. Huset är flexibelt tack vare att det inte finns några bärande innerväggar. Idag finns här 3 sovrum, ett stort kök och vardagsrum i vinkel med plats för matbord och soffgrupp. Badrum med bubbelbadkar och dusch, gästtoalett och tvättstuga med utgång. Innanför garaget finns verkstadsrum och på tomten står gäststuga och fristående förråd. Fastigheten har ett lantligt läge bara 1 km utanför samhället med skola, fotbollsplan och livsbutik. I grannbyn Ekeby finns livsbutik som är öppen dygnet runt med självbemmaning. Bra bussförbindelser till Örebro och ca: 20 minuter med bil.

  • Plus
Förmansgatan 20, null, Örebro kommun
  • Kommande

Förmansgatan 20

Lägenhet
Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 9
4 714 kr/mån
48 190 kr/m²

Välkommen till denna häftiga tvåa på våning 9 (!) Balkongen är nästan i storlek med vardagsrummet! Ca 17 kvm med sol hela eftermiddagen och kvällen! INGLASAD med höst/vinterglas vilket gör att balkongen kan användas som ett extra rum! Lägenheten yta kan nyttjas på många olika sätt beroende på livets olika skeden. Exempelvis så har bostadens klädkammare idag blivit ett extra sovrum! Ett smart elfa-system finns sparat, om man hellre önskar en walk-in closet. Såklart så finns det i lägenheten alla bekvämligheter man kan önska, så som egen tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin. Dessutom har föreningen i markplan övernattningslägenhet för gäster och gemensam tvättstuga. Önskar du en tvåa utöver det vanliga? Då är denna lägenhet verkligen för dig!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nästegårdsvägen 11D, Lillån, Örebro kommun
  • Kommande

Nästegårdsvägen 11D

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 495 000 kr
111 m²
4 rum
6 990 kr/mån
22 477 kr/m²

Välkommen till Nästegårdsvägen och detta smakfulla gavelradhus i 2 plan fördelat på 111 kvm med 4 rok, varav 3 sovrum. Radhuset har genomgående hög standard med bl a vattenburen golvvärme på både entréplan och övre plan, två helkaklade badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare, rikligt med förvaring (skåp och utdragslådor med dämpning) och rostfria vitvaror. Två uteplatser, en på vardera sida av radhuset, stenlagd uteplats på framsida samt altan/trädäck på baksidan. Parkering och isolerat förråd på framsidan precis utanför entrén. Här bor man i ett lugnt, familjärt område i blandad bebyggelse. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

  • Energieffektiv
Fabriksgatan 14 A, Kumla, Kumla kommun
  • Kommande

Fabriksgatan 14 A

Lägenhet
Kumla, Kumla kommun
Mäklarhuset Örebro
525 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/2
2 821 kr/mån
13 125 kr/m²

Högst upp i huset på Fabriksgatan 14 A finns denna mysiga etta med balkong i härligt västerläge! Bostaden har ett stort kök med trivsam köksö som skapar bra förvaring och arbetsyta samt innefattar en vinkyl. Kaklat badrum med badkar, två förråd tillhör lägenheten och ett perfekt första boende eller för dig som pendlar! Bra läge i Kumla med endast ca 5 minuters promenadavstånd till Centrum och tåg- och bussförbindelser som tar dig till både Örebro, Hallsberg och Stockholm. Bara ett stenkast bort finner du Ica och Kumla torg! Detta är ett kommande objekt, vänligen kontakta ansvarig mäklare Victoria Kalkan för mer information!

  • Balkong

Visar alla 24