SkandiaMäklarna Huddinge

SkandiaMäklarna Huddinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Förrådsvägen 34, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Kommande
Förrådsvägen 34, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 34, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 34

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
3 995 000 kr
87 m²
4 rum
vån 4/8
6 068 kr/mån
45 920 kr/m²

Välkommen till denna elegant utformade hörnlägenhet på fjärde våningen, där varje detalj bidrar till en känsla av harmoni och komfort. Med dubbla balkonger och en genomtänkt planlösning välkomnas du av ett magiskt ljusinsläpp från flera olika väderstreck, vilket förhöjer atmosfären. Denna stilfulla bostad erbjuder en hög standard och insynsskyddad placering, vilket skapar en privat och avkopplande miljö. De två förstklassiga balkongerna, tillgängliga från vardagsrummet respektive från ett av sovrummen, ger möjlighet till både avkoppling och social samvaro utomhus. Det generösa vardagsrummet välkomnar dig med öppna armar och stora fönster i två väderstreck som låter ljuset strömma in, vilket skapar en inbjudande och behaglig atmosfär. Det moderna köket i direkt anslutning till vardagsrummet är både stilfullt och funktionellt, med gott om förvaringsutrymme. Badrummet är modernt och rymligt, utrustat med tvättmaskin, torktumlare och goda avlastningsytor. Det finns även en gästtoalett. Lägenheten är välutrustad med gott om förvaringsutrymme, bland annat tre garderobsväggar med skjutdörrar och ett externt förråd i huset, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Det moderna köket är både stilfullt och funktionellt, med gott om förvaringsutrymme och plats för en matgrupp. Badrummet är modernt och rymligt, utrustat med tvättmaskin och torktumlare med goda avlastningsytor. I lägenheten finns även en mindre gästtoalett. Med endast en kort promenad till Huddinge station har du enkel tillgång till pendeltågstrafikens huvudlinjer, vilket ger dig möjlighet att snabbt och smidigt ta dig in till både norra och södra delarna av Stockholm. Huddinge centrum erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och service, medan närområdet lockar med vacker natur och sjön Trehörningen samt flertalet förskolor för de allra minsta. Slutligen, med Kungens kurva shoppingcenter endast en kort bilresa bort, har du tillgång till ett brett utbud av shopping, restauranger och underhållning för hela familjen. Detta är verkligen ett hem där komfort, bekvämlighet och livskvalitet möts på ett unikt sätt.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trollskogsvägen 47, Västra Balingsnäs, Huddinge kommun
  • Kommande

Trollskogsvägen 47

Villa
Västra Balingsnäs, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 995 000 kr
117 m²
4 rum
364 m² tomt

Välkommen till ett modernt och fräscht boende i det populära området Västra Balingsnäs. Huset disponeras över 2-plan med friköpt tomt som vetter mot skogen och naturreservat i bakkant. Baksidan utgörs av gräsytor, stor trädäckad altan med vy över skogen och gott om sol. Huset byggdes av SMÅA 2010 och är beläget uppe på en lugn återvändsgata. Tack vare att huset likt hela området omgärdas av Orlångens naturreservat, agerar detta som en garant mot att vidare bebyggelse uppförs i området. Den praktiska planeringen erbjuder stora sociala ytor på nedervåningen, 2 badrum (1 på vardera plan), 3 sovrum på övervåningen med möjlighet till ett ytterligare. På övervåningen reser sig takhöjden ända upp till 3,15 m och ger en fantastisk rymd till huset. Bilarna står tryggt i garage samt på uppfart. Beläget nära såväl skola, förskola, natur och kommunikationer. Ett hem att trivas i. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Skogskärrsvägen 5M, Högmora, Huddinge kommun
  • Kommande
Skogskärrsvägen 5M, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Skogskärrsvägen 5M, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Skogskärrsvägen 5M

Lägenhet
Högmora, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
1 495 000 kr
20 + 13 m²
2 rum
3 325 kr/mån
74 750 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten att flytta till ett högkvalitativt och stilfullt studiohus byggt 2018 i ett av Huddinges mest expansiva områden. Bostaden präglas av arkitektonisk finess med raka linjer och modernistiska inslag som anspelar på den intilliggande naturen. Med genomgående smakfulla material såsom vitpigmenterad enstavigt parkettgolv, köksbänk och stänkskydd i Gotländsk kalksten samt estetiskt stilrena nyanser som kommer till liv av det naturliga ljuset från stora fönsterpartier. Bostaden inrymmer över totalt 33 kvm ett välplanerat entréplan med kök och matplats samt allrum i öppen social planlösning, med skjutdörrar mot den trädäckade altanen som vetter direkt i söder. Här finns dessutom ett rymligt badrum med golvvärme. Halva entréplanet har dubbel takhöjd fönsterpartier från golv till tak. En trappa upp finns ett mysigt loftplan med lägre takhöjd, därmed en utmärkt sovplats med gott om rum för dubbelsäng. Bostadsrättsföreningen Högmora 21 består av 21 bostäder och innehar idag en stabil ekonomi. Avgiften inkluderar sophämtning, förråd, 1 parkeringsplats samt kallvatten. Här får ni alltså ett naturnära boende av högsta kvalitet, helt utan renoveringsbehov. Till en låg månadskostnad dessutom. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Barometervägen 10B, Vistaberg/Glömsta, Huddinge kommun
  • Kommande
Barometervägen 10B, Vistaberg/Glömsta, Huddinge kommun, bild 2
Barometervägen 10B, Vistaberg/Glömsta, Huddinge kommun, bild 3

Barometervägen 10B

Radhus
Vistaberg/Glömsta, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
Pris saknas
133 m²
6 rum
5 500 kr/mån

Upptäck nu den enastående möjligheten att förvärva ett av de åtråvärda parhusen på Barometervägen i det charmiga området Vistaberg/Glömsta i Huddinge. Här får ni inte bara ett hem, utan en livsstil där pendling till Stockholm blir en bekväm del av vardagen och där närheten till förskolor och skolor skapar en trygg och harmonisk miljö för hela familjen. Denna bostad är inte bara noggrant utvald, den är även kärleksfullt gestaltad med material av högsta kvalitet både utvändigt och invändigt. Steg in och upplev hur de genomtänkta, rena geometriska formerna omfamnar er både inomhus och utomhus. Välj bland det bästa, med ett kvalitetskök från svenska Marbodal, exklusiva trägolv och elegant inredda badrum som ger ditt hem en tidlös och samtida känsla. Inredningen är en balanserad symbios av bruten ton och vitpigmenterat trägolv som tillsammans med träfärgade fönster och beigefärgad granitkeramik skapar en varm och välkomnande atmosfär som du genast känner dig hemma i. Utvändigt välkomnas ni av en fasad i djup svart nyans som elegant kontrasterar mot de träfärgade fönstren och det genomtänkta ljusdesignen som lyser upp fasaden på kvällstid ger ert hem en magisk atmosfär. Inuti erbjuder detta parhus generösa sällskapsytor och stora glaspartier som släpper in rikligt med naturligt ljus, samtidigt som det privata våningsplanet ger varje familjemedlem sin egna privata utrymme. Och när ni stiger ut i trädgården möts ni av en omsorgsfullt anlagd och inbjudande miljö med soliga terrasser på både framsidan och baksidan av huset, kompletterat med terrassmarkiser och fönstermarkiser för att skapa en optimal utomhusupplevelse. Här erbjuds även två externa förråd med mycket goda förvaringsmöjligheter samt ett staket som ramar in hela tomten och ökar tryggheten för barnen. Ett energisnålt boende med Energiklass B vilket ger möjlighet till "Gröna" bolån. Välkommen till ett boende där bekymmersfrihet och komfort går hand i hand, välkommen till något utöver det vanliga. Kontakt ansvarig mäklare redan idag vid intresse.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Källbrinksvägen 56, Fullersta - Källbrink, Huddinge kommun
  • Kommande
Källbrinksvägen 56, Fullersta - Källbrink, Huddinge kommun, bild 2
Källbrinksvägen 56, Fullersta - Källbrink, Huddinge kommun, bild 3

Källbrinksvägen 56

Villa
Fullersta - Källbrink, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
8 975 000 kr
167 + 2 m²
5 rum
1 088,5 m² tomt

I centrumnära kvarter finner vi denna ljusa och moderna familjevilla med närhet till det mesta och omgiven av en fantastisk trädgårdstomt. Huset håller genomgående hög klass med stora och välplanerade ytor. Vi finner bland annat ett nytt och fint vardagsrum av hög klass med öppet upp till nock, stort och luftigt kök, 2 helkaklade och stilrena badrum samt 4 bra sovrum. Det ena sovrummet har egen balkong och kan likväl med sin storlek omvandlas till ytterligare ett vardagsrum/allrum. Stor och plan trädgårdstomt med underbart solläge och goda möjligheter att anpassas efter behov. Gott om härliga fruktträd, bärbuskar samt diverse vackra växter och blomster. Huset är tilläggsisolerat med ny panna som ger låga driftkostnader. Bra beläget med närheten till allt - läs bara hur en säljare upplevt sin omgivning: "går man över gatan kommer man till skogen, där vi plockar både bär och svamp! Fina upplysta elljusspår och närheten till Källbrinks IP med bollplaner, friidrott, tennis, utegym. Där även café Nytorp ligger i en underbar miljö för fika och mat. Det är gång-/cykelavstånd till badplatsen Gömmaren, men också till Huddinge C med alla affärer och pendeltåg (endast 14 minuter till Sthlm C). Vi har skola från förskoleklass till 9:an på andra sidan gatan och 2st förskolor på väldigt nära gångavstånd. Du når även naturreservat och gångslingor genom brandgatan och Fullersta kvarn. Cyklar du brandgatan når du Kungens kurva på 20min. Ett hem att trivas i som bör ses. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Premium
Finslipargränd 8, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Kommande
Finslipargränd 8, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Finslipargränd 8, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Finslipargränd 8

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
1 675 000 kr
35 m²
1 rum
2 562 kr/mån
47 857 kr/m²

Denna fina etta är perfekt för den som letar efter ett mysigt och välutrustat boende. Med en yta på 35 kvm erbjuder lägenheten allt du behöver för att trivas. När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande atmosfär. Vardagsrummet är ljust och öppet med tillräckligt med plats för både sittgrupp och matbord. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger dig en härlig utsikt över den lugna innergården. I köket finns all nödvändig utrustning för att du ska kunna laga dina favoriträtter. Här finns en induktionshäll, ugn, kylskåp och frys, samt gott om förvaringsutrymme för köksredskap och matvaror. Köket är stilrent och funktionellt, vilket gör matlagningen till en trevlig upplevelse. Sovdelen är välplanerat och erbjuder gott om plats för en säng och förvaringsmöbler. Här kan du koppla av och njuta av en god natts sömn efter en lång dag. Lägenheten har även ett fint helkaklat badrum med med dusch, toalett, kombinationsmaskin och handfat. Det som verkligen sätter pricken över i:et är den mysiga uteplatsen som vetter mot innergården. Här kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen eller koppla av med en bok på kvällen. Det grönskande och lugna området gör att du kan njuta av utomhuslivet utan att behöva lämna bostaden. Sammanfattningsvis erbjuder denna fina etta på 35 kvm en mysig och välutrustad bostad med en härlig uteplats mot innergården. Perfekt för den som söker ett bekvämt och trivsamt boende.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Vikingavägen 3, Centrala Huddinge - Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
  • Kommande
Vikingavägen 3, Centrala Huddinge - Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 2
Vikingavägen 3, Centrala Huddinge - Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 3

Vikingavägen 3

Lägenhet
Centrala Huddinge - Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
1 950 000 kr
40 m²
1 rum
vån 5/6
2 708 kr/mån
48 750 kr/m²

Upplev den ultimata livsstilen i denna fantastiska etta högt upp i huset på Vikingavägen 3! Belägen i en eftertraktad del av Huddinge erbjuder denna lägenhet enastående egenskaper som kommer att förgylla ditt boende. När du kliver in i lägenheten möts du av genomgående fina ytskick som omedelbart ger en känsla av stil och elegans. Köket och badrummet stambyttes 2010, vilket innebär att du kan njuta av moderna och pålitliga installationer. Inget behov av renoveringar här - allt är redan klart för dig att flytta in och trivas direkt! Lägenheten är genomgående ljus och fräsch med generösa fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus i två olika väderstreck. Badrummet är helkaklat med en lyxig känsla och erbjuder en avkopplande miljö där du kan njuta av en avskild stund för dig själv. Möjlighet att installera tvättmaskin finns. Den imponerande utsikten kommer att ta ditt andetag när du blickar ut över både Solfagravägen och de omgivande hustaken. Den oslagbara inglasade balkongen går att möblera med både soffa och tillhörande bord och växter. En av de praktiska fördelarna med denna etta är möjligheten att dela av vardagsrummet och skapa en mysig sovalkov. Det ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa utrymmet efter dina egna behov. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med en stor klädkammare där du kan organisera din garderob på ett smidigt sätt. Dessutom finns det ett vindsförråd där du kan förvara saker du inte använder dagligen. Bostadsrättsföreningen Kvarnberget är välmående och har en stabil ekonomi. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att du är en del av en välskött gemenskap som tar hand om sina medlemmar. Sammanfattningsvis erbjuder denna fina etta på Vikingavägen 3 en perfekt kombination av stil, komfort och praktiska lösningar. Missa inte möjligheten att äga denna pärla i en av Huddinge mest populära områden. Ta chansen att skapa ditt drömboende och kontakta mig för att boka en visning redan idag! Välkommen hem! För mer information om bostaden, kontakta Rasmus Dahlberg Karlsson 076-045 41 95

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pingvinvägen 3, Vidja, Huddinge kommun
  • Kommande

Pingvinvägen 3

Villa
Vidja, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
6 495 000 kr
198 m²
6 rum
1 774 m² tomt

Unna dig det extraordinära! Denna otroliga pärla av ett hem kommer att ta andan ur dig från första stund du kliver in genom dörren. Det är ett genomtänkt och välplanerat boende som strålar av ljus och rymd. Redan i hallen blir du varse att detta hus är något utöver det vanliga. Den öppna och inbjudande planlösningen mellan köket och vardagsrummet är helt enkelt fantastisk. Här kan du njuta av en harmonisk atmosfär samtidigt som du interagerar med dina gäster eller familjemedlemmar. Det är det perfekta utrymmet för att skapa minnen och dela glädje. Det finns inte mindre än fyra rymliga sovrum i detta hem, vilket ger gott om utrymme för familjen eller möjlighet att ha extra rum för gäster eller kontor. De två helkaklade badrummen är stilrena och smakfullt utformade, vilket ger en touch av lyx och komfort. Det finns även ett extra allrum på övervåningen som ger dig ännu mer utrymme att njuta av. Här kan du skapa din egen oas för avkoppling, hobbyer eller kanske ett lekrum för barnen. Förvaringsmöjligheterna är generösa, både inomhus och i de övriga byggnaderna på tomten. Du kommer aldrig att behöva oroa dig för att sakna utrymme för dina ägodelar. För den som älskar livets goda erbjuder detta hem en fantastisk möjlighet att njuta av ett utespa med bubbelbad. Slappna av, låt stressen försvinna och låt vattnets mjuka rörelser omfamna dig. På tomten finns även en nybyggd bastu med plats för 4-6 personer. Den lättskötta trädgården omges av ett staket och erbjuder en harmonisk blandning av plana gräsytor, naturlig växtlighet och blommande växter. Här kan du njuta av frisk luft och skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Detta är verkligen ett kvalitetshem där du kommer att trivas och må bra. Missa inte chansen att uppleva det själv. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 8