Bjurfors Upplands Väsby

Bjurfors Upplands Väsby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Herrängsvägen 34, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00

Herrängsvägen 34

Villa
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
6 495 000 kr
147 m²
6 rum
641 m² tomt

Ljus och rymlig familjevilla mitt i Odenslundas lugna villakvarter. Den öppna och sociala planlösningen på entréplan inbjuder till socialt umgänge med familj och vänner och där de anslutande altanerna på båda sidor av huset blir som en naturlig förlängning av vardagsrummet. Här kan man välja vädersträck efter tid på dygnet och hur soligt man vill sitta. Det stora köket inbjuder till matlagning och tack vare den öppna planlösningen har du här kontakt med dina gäster när du lägger den sista handen på maten. Entréplan erbjuder dessutom ett stort sovrum och ett renoverat badrum samt en separat tvättstuga. En trappa upp ligger ett stort allrum som kan användas som ett andra vardagsrum, perfekt för de lite äldre barnen. Här uppe finns även tre bra sovrum, ett större med walk-in-closet samt ett badrum. Från de två mindre sovrummen finns utgång till balkong med utsikt över baksidan. Mycket bra läge med närhet till såväl grönområden som barnomsorg och goda kommunikationer. Glädjens trafikplats ligger på gångavstånd och här finns bland annat mataffär (Ica Supermarket), Sibylla, cykelaffär och McDonalds.

  • Plus
Husinge byväg 56, Husinge, Norrtälje kommun
Husinge byväg 56, Husinge, Norrtälje kommun, bild 2
Husinge byväg 56, Husinge, Norrtälje kommun, bild 3

Husinge byväg 56

Gård/Skog
Husinge, Norrtälje kommun
Bjurfors Upplands Väsby
9 995 000 kr
300 + 150 m²
11 rum
2,8 ha tomt

Med ett lantligt och rofyllt läge ligger denna stora och generösa fastighet i hjärtat av Väddö med endast fem minuter med bil till Älmsta. Utsikten från i stort sett alla hus är vidsträckta ängar och åkrar och mellan träden skymtar en å som sakta rinner förbi. Här finns goda möjligheter att skapa precis det du vill då fastigheten de senaste åren har fungerat som ett HVB hem och har tillstånd för 17 st boende i form av HVB-hem/gruppboende/stödboende. Passar även som vandrarhem eller Bed and Breakfast och uppfyller Boverkets regler 3.5. Huvudbyggnaden består av en större mangårdsbyggnad med en boyta på ca 300 kvm och 150 kvm biyta som består av källare. Läkarvillan är en byggnad på två plan med en boyta på ca 92 kvm och biyta på ca 80 kvm. Gårdshuset som är den äldsta byggnaden består av ett enplanshus på ca 80 kvm. Genomgående finns här gott om sovrum, allrum och storkök fördelat över dessa samt flertalet mindre byggnader som tillsammans ger en mycket generös boyta och massor med förvaring. I ladan finns även stor samlingslokal och gott om förvaringsmöjligheter. I de större byggnaderna är samtliga ytskikt av god standard med moderna ljusa färger och trägolv av varierande material. Här finns även bevarade kakelugnar, vedspisar och braskaminer som bidrar till sänkta driftskostnader och säkrar värmen vid tex elavbrott. Tidigare har gården även haft får och hästar i verksamheten. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt för att boka visning. Marcus Berglund 0732-67 67 12.

  • Premium
Galoppgatan 77A, Smedby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 5 maj kl 17:00
Galoppgatan 77A, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Galoppgatan 77A, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Galoppgatan 77A

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
925 000 kr
18 m²
1 rum
1 553 kr/mån
51 389 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta etta om 18 kvm med allt du behöver på kompakt yta. Totalrenoverad till nyskick perfekt som första bostaden eller kanske som övernattningslägenhet. Sängen får plats i separat sovalkov separerad från rummet som för övrigt har öppen planlösning med det komplett utrustade köket. Badrummet är helkaklat med moderna färger och spotlights i taket. Här kommer du att bo med närhet till buss till pendeltågstationen varifrån man enkelt tar sig vidare till Stockholm City alternativt Arlanda, Uppsala samt Gävle. Du har även gångavstånd till Väsby Centrum, Breddens handelsområde samt till Väsby station. I närheten finns Norra berget med skogsområde och även vikingagården Gunnes gård, ett friluftsmuseum med levande djur.

  • Premium
Kvarnvägen 8A, Centrala Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 5 maj

Kvarnvägen 8A

Lägenhet
Centrala Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 950 000 kr
98,6 m²
3 rum
vån 4/5
7 765 kr/mån
29 919 kr/m²

Med ett centralt men ändå mycket lugnt läge ligger Brf Bleckis där vi nu kan erbjuda denna ljusa och fina 3:a på fjärde våningen. Här kommer du att bo en kort promenad från såväl Upplands Väsby Station som Väsby Centrum med all tänkbar service. När du kliver in över tröskeln till denna trevliga och välplanerade lägenhet möts du av ljusinsläppet från de nyrenoverade köket. Samtliga rum har enhetlig ekparkett och vitmålade väggar. Från det rymliga vardagsrummet når du den härliga inglasade balkongen som kan användas en stor del av året och förlänger utomhussäsongen. Två bra sovrum i varsin sida av lägenheten med möjlighet att göra om del av vardagsrummet till ytterligare ett sovrum. Två helkaklade badrum med golvvärme gör detta till en perfekt lägenhet för familjen. Här på Kvarnvägen bor man med gångavstånd till Väsby C med dess utbud och service. Kommunikationerna är goda med en väl fungerande lokaltrafik inom Upplands Väsby. Från pendeltågsstationen kan ni ta er till Stockholm, Arlanda och Uppsala på ca 30 min.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Åsbacksvägen 4B, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Åsbacksvägen 4B, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 2
Åsbacksvägen 4B, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 3

Åsbacksvägen 4B

Villa
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
9 495 000 kr
120 + 113 m²
6 rum
1 307 m² tomt

Endast bokade visningar, kontakta fastighetsmäklaren för mer information Uthyrningsmöjlighet med intäkter på upp till 25 000kr/mån. På en plan och solig trädgårdstomt med stora lekytor ligger denna rymliga familjevilla. Du välkomnas till ditt nya hem av en altan med ett soligt läge som tar dig vidare in i huset. När du kliver in över tröskeln möts du ett modernt och genomgående renoverat boende. Här har du de sociala delarna till höger om entrén med ett nyrenoverat kök och ett ljust vardagsrum som rymmer både soffa och matsalsmöbel. I vardagsrummet finns även en murad öppen spis som sprider såväl värme som en hemtrevlig känsla. I den separata sovrumsavdelningen på entréplan finns tre bra sovrum och ett nyrenoverat badrum. En trappa ner finns ytterligare ett sovrum och ett stort allrum. Här nere finns även ett nyrenoverat badrum och ett stort förråd som kan användas som verkstad eller liknande samt en stor klädkammare. Mycket bra läge med närhet till såväl grönområden som barnomsorg och goda kommunikationer. Glädjens trafikplats ligger på gångavstånd och här finns bland annat mataffär (Ica Supermarket), Sibylla, cykelaffär och McDonalds. Välkomna på visning!

  • Premium
Uppfinnargatan 9C, Fresta, Upplands Väsby kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Uppfinnargatan 9C, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 2
Uppfinnargatan 9C, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 3

Uppfinnargatan 9C

Lägenhet
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 620 kr/mån
39 909 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa i markplan i populära Fresta! Här får du en bostad med öppen och luftig yta mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås den härliga uteplatsen som sommartid erbjuder ett extra rum där du kan sitta och njuta av solen från tidig eftermiddag till kvällen. Sovrummet är rymligt med platsbyggda garderober och har gott om plats för dubbelsängen. Badrummet erbjuder det mesta du behöver i modern stil samt att det finns tvättmaskin och torktumlare. I detta barnvänliga och mysiga område bor du med naturen inpå knuten. Gångavstånd till ett nyöppnat café och busshållplats med kommunikation ner till Upplands Väsby station med bra pendlingsmöjligheter till Stockholm så väl som till Arlanda och Uppsala. Närmaste matbutik finns vid Glädjens handelsplats samt i Bredden eller Väsby Centrum.

  • Premium
  • Uteplats
Optimusvägen 15, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 5 maj kl 17:00
Optimusvägen 15, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Optimusvägen 15, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Optimusvägen 15

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 350 000 kr
31 m²
1 rum
vån 4/4
3 729 kr/mån
43 548 kr/m²

Mysig gavellägenhet om 31 kvm på 4:e våningen(högst upp i byggnaden). Här bor man med gångavstånd till både pendeltåget, Upplands Väsby centrum samt massa restauranger/butiker. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och parkettgolv. Stilrent kaklat badrum med vita väggar och grått klinkergolv, duschhörna samt kombimaskin(tvätt och tork). Praktiskt kök i vitt med matplats mellan köket och rummet samt fönster med härligt ljusinsläpp ovan arbetsbänk. I rummet får man både plats med säng och soffa. Utanför entrén finns plats för utemöbler i ett skönt söderläge nära skogsparti och utsikt över innergården. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Upplysningens Väg 15, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 5 maj
Upplysningens Väg 15, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Upplysningens Väg 15, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Upplysningens Väg 15

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 250 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/4
3 608 kr/mån
43 269 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en ljus och fräsch gavellägenhet, 2 rok om 52 kvm högst upp i huset med balkong i väster. Gavelläge med fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Det är genomgående ekparkettgolv från Kährs och ljusa tapeter på väggarna. Köket har inredning i vitt från Vedum och alla vitvaror är från Electrolux. Badrummet är helkaklat med golvvärme och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Din nya bostad ligger mycket centralt mellan Väsby station och centrum. Du tar dig enkelt vidare med pendeltåg till Stockholm, Arlanda och Uppsala. Brf Messingsröret är ett utmärkt val för dig som vill bo nära centrum, kommunikationer och naturen och även enkelt till att kunna ta dig till city eller vidare ut i världen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vällstavägen 27, Eds Allé, Upplands Väsby kommun
  • Sön 5 maj kl 16:00
Vällstavägen 27, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vällstavägen 27, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vällstavägen 27

Lägenhet
Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 995 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/4
6 697 kr/mån
31 862 kr/m²

Välkommen till denna ljusa fyra med stort fönsterparti med härlig balkong! När du kommer in lägenheten möts du av den rymliga hallen samt entré till två av lägenhetens sovrum. Vidare in i lägenheten hittar du kök samt vardagsrum i en öppen planlösning, perfekt för familjemiddagar! Från vardagsrummet når du det tredje sovrummet med ingång till klädkammaren. Det är även från vardagsrummet du kommer ut till den väl tilltagna balkongen i sydväst-läge. På balkongen finns det gott om plats att spendera alla sommarens kvällar! Badrummet är rymligt och har bra förvaringsmöjligheter här finns det även tillgång till både tvättmaskin och torktumlare. Det finns även en liten gäst-wc i lägenheten. Här kommer du att bo i ett expansivt område där en blandad bebyggelse bestående av villor, radhus, kedjehus och lägenheter håller på att växa fram. Inom gångavstånd ligger både välsorterad matbutik och förskolor och skolor. Bussen stannar på gatan utanför och på cykelavstånd ligger Kairobadet och hela friluftsområdet däromkring. Till och med november 2025 står Franka Bostad för skillnaden mellan avgiften i kostnadskalkylen och den faktiska månadsavgiften.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trädgårdsvägen 9, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Trädgårdsvägen 9, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Trädgårdsvägen 9, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Trädgårdsvägen 9

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 995 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
5 098 kr/mån
29 338 kr/m²

I omtyckta Runby hittar vi denna lägenhet om 68 kvm med en optimal planlösning. En ljus och inbjudande hall med gott om förvaringsmöjligheter, två stora sovrum och ett ljust vardagsrum med öppning mot matplats och kök. Från vardagsrummet nås den härligt soliga balkongen i bra läge. Här får man känsla av skog och fin miljö samtidigt som det är gångavstånd till pendeltåg, bussar och matbutiker. Från balkongen kan man se ut över den gröna innergården samt se föreningens lekpark. Brf Olofsgården är en välskött förening med mycket god ekonomi som bland annat investerat i solceller och bergvärme. Lägenheten är belägen i populära Runby med gångavstånd ner till Väsby Centrum och Väsby station med tåg och pendeltåg mot bl.a Stockholms Central, Uppsala och Arlanda. Inom cykelavstånd når man Kariobadet samt det är nära till Runbys fina naturområden.

  • Premium
  • Balkong
Fontängatan 1B, Fresta, Upplands Väsby kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00

Fontängatan 1B

Lägenhet
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
3 326 kr/mån
48 659 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade tvåa helt i nyskick! Här kommer du att bo i ett expansivt område med direkt närhet till natur. Luftiga 41 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den generösa takhöjden ger en luftig känsla och ger intrycket att bostaden är större. Från vardagsrummet når du även uteplatsen med trädäck och insynsskydd. En härlig plats att tillbringa sommarkvällarna på. Det stora fönstret i vardagsrummet ger ett härligt ljusinsläpp och bidrar även det till den luftiga känslan. Från köket når du sovrummet där du får plats med dubbelsäng och i hallen har du plats för avhängning och förvaring i klädkammare. Badrummet är så klart helkaklat med en stor duschhörna med glasdörrar och här har du även tillgång till tvättmaskin. Området är attraktivt med allmänna fotbollsplaner, lekplatser och mysiga promenadstråk som toppas av ett nybyggt utegym för den hälsosamme. Ca 5 minuters bilväg från din nya bostad finns golfbana med tillhörande restaurang som är en trevlig plats att njuta middagar under sommartid på den mysiga uteserveringen.

  • Plus
  • Uteplats
Fresta Norra Allé 17, Fresta, Upplands Väsby kommun

Fresta Norra Allé 17

Radhus
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
3 850 000 kr
108 m²
4 rum
6 642 kr/mån
35 648 kr/m²

I området mellan Frestaby och Ekeby har BoKlok uppfört dessa trevliga bostadsrättsradhus. Här har man på ett optimalt sätt tagit tillvara på varenda kvadratmeter och fått ett boende som passar den moderna familjen. Entréplan välkomnar dig hem till sociala ytor med ett ljust och härligt kök som erbjuder matplats och goda arbetsytor där de båda fönstren vid matplatsen ger ett trevligt genomgående ljusinsläpp. Vardagsrummet ligger med en halvöppen planlösning mot köket vilket bidrar till ett naturligt flöde mellan rummen. Hela huset är nymålat med vita tak och ljusa väggar och har genomgående omlagda laminatgolv med enstavig vitlaserad känsla av ek. Huset har öppna ytor som ger en härlig rymd och ett fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås den mycket trevliga uteplatsen som ligger med ett insynsskyddat läge i väster perfekt för både dags- och kvällssol. Uteplatsen har en nylagd ljusoljad trall med möbleringsmöjlighet för både matplats, grill och soffgrupp. En trappa upp i huset ligger boendets samtliga sovrum separerade från de sociala ytorna. Här finns tre bra sovrum där även master bedroom har en stor walk in closet med fönster och vädringsmöjlighet. Detta extra rum har även av vissa använts som ett extra sovrum om behovet finns. Badrummet på övre plan är kaklat och erbjuder badkar. Detta kompletteras med ytterligare ett helkaklat badrum på entréplan med dusch och det är även här inne som tvättmaskin och torktumlare av märket Siemens finns. All badrumsutrustning är utbytt år 2021. I detta lugna, mysiga och barnvänliga område bor du med naturen inpå knuten. Du har nära till Wäsby Golf och i Fresta finns två förskolor, Skogstorp och Pelikanen samt en skola, Frestaskolan (F-5). Gångavstånd till busshållplats med kommunikation ner till Upplands Väsby station med bra pendlingsmöjligheter till Stockholm så väl som till Arlanda och Uppsala. Närmaste matbutik finns nere vid Glädjens handelsplats samt i Väsby Centrum där även ett stort utbud av butiker, caféer och intilliggande vårdcentral finns.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Törndalsvägen 14, Törndal, Upplands Väsby kommun

Törndalsvägen 14

Villa
Törndal, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
3 495 000 kr
57 + 7 m²
4 rum
2 136 m² tomt

Välkommen till trevliga Törndal i Upplands Väsby, ett äldre fritidshusområde där flera familjer valt att bosätta sig permanent. Där grusvägen tar slut och med sjöglimt över Mälarens vatten ligger detta mysiga fritidshus endast 250 m från badbrygga vid Mälaren. Här får du ett välplanerat litet hus med tre sovrum och uterum med utsikt mot solnedgången över Mälaren. I vardagsrummet finns också öppen spis som sprider en skön värme och förhöjer mysfaktorn. Fritidshuset är beläget på en hörntomt om ca 2 136 kvm. Här finns en förrådsbyggnad och en redskapsbod/lekstuga och ett Tiny House som kan nyttjas till gäster alternativt uthyrning. Nu får du möjligheten att förvärva detta mysiga fritidshus med bästa läget i området samt cykelavstånd till fina badet i Ängsjö. Närområdet erbjuder sköna strövområden där man kan plocka bär och svamp och Upplandsleden ligger precis runt knuten.

Disavägen 5, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Disavägen 5, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 2
Disavägen 5, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 3

Disavägen 5

Radhus
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
3 695 000 kr
112 m²
4 rum
319 m² tomt

På lugn återvändsgata i Odenslundas lugna villaområde ligger detta trevliga enplanshus. Här kommer ni att bo i ett bekvämt boende med allt på ett plan och ha tillgång till två trevliga uteplatser, en på vardera sida om huset. Här kan du på framsidan njuta av eftermiddagssolen och på baksidans insynsskyddade uteplats har du plats för paviljong och är en perfekt plats förmiddagsbjudningar under sommarhalvåret. Väl inne i huset får du en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum där stora fönsterpartier och altandörr till uteplatsen bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Tre bra sovrum och ett fint badrum renoverat 2022. Här kommer du att bo med bra kommunikationer i närheten samtidigt som E4:an och andra trafikleder ligger på smidigt avstånd. På kort gångavstånd finns en busshållplats, där du kan ta dig vidare till Upplands Väsby station m.m.

  • Premium
Herrgårdsvägen 32, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Herrgårdsvägen 32, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 32, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 32

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 7/7
6 351 kr/mån
24 329 kr/m²

Med ett centralt läge endast ett stenkast från Väsby Centrum ligger denna välplanerade och renoverade trea. Lägenheten ligger högst upp och är genomgående med dubbla balkonger vilket gör att du både kan njuta av morgonsolen samt se den gå ned bakom Väsbys stadssiluett i fjärran. Centralt i lägenheten ligger hallen som tar dig vidare till alla övriga rum. Kök och vardagsrum ligger på ena sidan med anslutning till varandra vilket skapar en ljus och luftig känsla. Från vardagsrummet nås balkongen med västerläge som sträcker sig längs hela lägenhetens sida. Mellan vardagsrumsdelen och sovrummen ligger en inre hall med garderober där även ingång till det stambytta och fräscha badrummet finns. Båda sovrummen är rymliga och från det aningen mindre rummet finns utgången till balkongen i öster med läge för morgonsolen. I den välkomnande hallen finns plats för avhängning och förvaring i klädkammare. Här bor du mycket centralt beläget med gångavstånd till butiker, restauranger, kommunikationer, Vilunda badet och minigolfbana. Från Väsby Station kan ni ta er till Stockholm, Arlanda och Uppsala på ca 30 min. I källaren på huset finns förråd och två tvättstugor. Hiss i huset och ner källarförrådet och tvättstugan. Välskött förening med många faciliteter för medlemmarna, såsom biltvätthall, bastu och övernattningsrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lövstavägen 44B, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Lövstavägen 44B, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Lövstavägen 44B, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Lövstavägen 44B

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 395 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/2
3 815 kr/mån
31 000 kr/m²

Nu finns det en trivsam och mysig 2:a om 45kvm att förvärva i populära Brf Runby Gårdar. Här bor du en trappa upp med egen entré. Bostaden har öppen och luftig planlösning med stora fönsterpartier och mycket ljusinsläpp. Fint KVIK-kök som ligger i anslutning till matplats och vardagsrum. Sovrummet har plats för dubbelsäng och stora garderober. Detta är en förening som har 6 olika gårdar där varje gård har egen tvättstuga, förråd och aktivitetslokal. På "lila" gården finns ett välutrustat gym. Övriga gårdar har snickerilokal, gästlägenhet, bastu samt samlingslokal för föreningens medlemmar att nyttja mot en mindre kostnad. Här bor man nära natur med ett fint elljusspår (Runbyspåret) där det även finns utegym. Här spåras det med längdskidspår vintertid. Förskola finns på granngården och Runbyskolan (F-9) en kort promenad från ditt nya hem. Det finns badplats i Mälaren inom ca 15 minuters cykelavstånd och du promenerar till pendeltåget på ca 10-12 minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Kvarnvägen 18, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 5 maj kl 16:00
Kvarnvägen 18, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Kvarnvägen 18, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Kvarnvägen 18

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 095 000 kr
57 m²
3 rum
vån 3/5
4 259 kr/mån
36 754 kr/m²

Med ett härligt läge på Kvarnvägen 18 hittar ni denna fina lägenhet med balkong. Lägenheten är en omgjord 2:a till en liten 3:a med ett trevligt kök och öppen planlösning in mot vardagsrummet. Skönt ljusinsläpp från stora, fina fönsterpartier samt utgång till balkongen från vardagsrummet. Ett stort sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Andra sovrummet är från den tidigare matplatsen och har ett stort fönster med gott om ljusinsläpp. Här får du en lägenhet i fint skick och med mycket bra geografiskt läge! Lägenheten är mycket centralt belägen med bara några få minuter ned till Väsby station med tåg mot Stockholms Central, Uppsala och Arlanda. Väsby Centrum finns också beläget en kort promenad från ditt nya hem. Bostadsrättsföreningen erbjuder sina medlemmar två fina takterrasser, bastu, föreningslokal samt möjlighet till odlingslott på gården.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Frisells gata 13F, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Frisells gata 13F, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Frisells gata 13F, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Frisells gata 13F

Radhus
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 295 000 kr
112 m²
4 rum
6 104 kr/mån
38 348 kr/m²

Välkommen till ett bostadsrättsradhus i gemytligt område med närhet till natur och barnomsorg. I mitten av området finns en lekplats och ett inhägnat poolområde för medlemmarna att nyttja. Här bor du i två plan med en härlig altan som vetter mot grönska. Bostaden mäter 112 kvm och disponeras över 4 rok. I entréplanet finns hall, kök och vardagsrum med öppen planlösning, ett stort badrum med tvättmaskin och förråd under trappan. I det övre planet finns ett bra allrum för barnen att ha som lek-/spelrum. Allrummet kan även göras om till ytterligare ett sovrum vid behov. Tre bra sovrum, en klädkammare och ett badrum med badkar. Hela bostaden har genomgående parkettgolv och ljusa färgsättning på väggarna. Inom gångavstånd finns förskola och på cykelavstånd finns skola. Sanda spåret ligger i närheten där man har elupplyst motionsspår, utegym, frisbeegolf och en trevlig grillplats för utflykter året om. Den historiska Birgittaleden finns att ansluta till intill bostaden för en trevlig promenad som bland annat tar er förbi restaurang Spiltan där man kan passa på att fika eller äta en bit mat. Det här är ett hus och ett område att trivas i!

  • Premium
  • Uteplats
Centralvägen 2E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Centralvägen 2E

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 995 000 kr
82 m²
4 rum
vån 7/14
6 257 kr/mån
36 524 kr/m²

Varmt välkomna till en mycket eftertraktad lägenhet, belägen i höghuset Väsby Fyr intill pendeltågsstationen. Denna rymliga lägenhet utmärker sig med stora fönster med ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt från samtliga rum. De sociala ytorna i lägenheten är väldigt luftiga och trevliga, med delvis öppen planlösning mellan matplats, kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås den underbara balkongen i fritt läge med sol från morgon till tidig kväll. Invändigt håller lägenheten en hög standard, med extra takhöjd, genomgående parkettgolv samt ljusa materialval i alla utrymmen. Föreningen erbjuder många fina faciliteter i huset som medlemmarna fritt kan nyttja, såsom gym, relaxavdelning med bastu, hobbyrum, barnvagns- och cykelförråd m.m. Dessutom finns en gemensam takterrass på närmare 100 kvm med gasolgrill och ute kök i västerläge, där ni har fantastiska möjligheter att äta grillmiddagar eller ha kräftskivor med nära och kära. Här bor ni otroligt bekvämt med dubbla hissar, garage under huset och pendeltåget bara ett stenkast bort, varifrån ni kan ta er till både Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 min. Längs hela Centralvägen hittar ni ett brett restaurang- och caféutbud och butikerna i Väsby Centrum nås med en kort promenad.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Travgatan 49, Smedby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 5 maj
Travgatan 49, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Travgatan 49, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Travgatan 49

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 549 500 kr
94 m²
4 rum
vån 1/2
7 061 kr/mån
27 122 kr/m²

Välkommen till detta mycket trevliga bostadsrättsradhus i två plan i barnvänligt och trevligt område i Smedby. Här kommer du att bo med ett lugnt och naturnära läge precis invid Norra berget och den trevliga vikingagården Gunnes Gård. Med detta boende får du känslan av att bo i radhus då lägenheten är fördelad över två plan och du kommer att ha en stor terrass som ansluter till föreningens gräsytor på baksidan. På entréplan finner du ett rymligt kök med matplats invid fönster, två bra sovrum samt ett badrum. En trappa ner hittar du ytterligare ett sovrum samt det ljusa vardagsrummet med utgång till uteplatsen mot baksidan. Hela lägenheten ger ett lugnt och svalt intryck. Här får du ett boende med närhet till förskolor, skolor, kommunikationer, Väsby station samt Väsby Centrum och Bredden (Infra City).

  • Premium
  • Uteplats
Bromsbodavägen 79, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Bromsbodavägen 79, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Bromsbodavägen 79, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Bromsbodavägen 79

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 995 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/4
6 049 kr/mån
25 414 kr/m²

Mycket trevlig och ljus lägenhet med högt och trevligt läge. Här har du naturen som närmaste granne. Bostaden har öppnats upp och optimerats från originalplanlösningen. Kök och vardagsrum bjuder på öppna och luftiga ytor och man har härligt ljusinsläpp från fönster i tre olika väderstreck. Köket renoverades 2018 med ett modernt och stilrent utförande. Den trälagda balkongen är ordentligt tilltagen där du kan njuta av solen och duka upp för en mysig måltid. I övrigt finns här ett helkaklat badrum med spabad samt golvvärme, modernt kök med klinkergolv med värme i och slutligen vardagsrum med ekparkettgolv. Här bor man med naturen runt knuten på nära gångavstånd till förskolor, skola (Runby skola F-9) och busshållplats. Cirka 15-minuters promenad till pendeltåg mot Stockholm och Uppsala och ca 20 minuters promenad till Väsby Centrum. Fina strövområden och motionsspår inklusive elljusspår. Badplats i Mälaren på drygt 2 km avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vikingavägen 41, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Vikingavägen 41, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vikingavägen 41, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vikingavägen 41

Villa
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
10 800 000 kr
166 + 37,8 m²
5 rum
954 m² tomt

På lugnt och skyddat läge, knappt 400 meter från Norrvikens vatten och badplats, ligger denna vackra och formrena enplansvilla om totalt 166 kvm. Från den stora terrassen med sol från morgon till kväll öppnar sig utsikten mot trädgården och ängarna bakom denna. Den stora och ljusa villans rena arkitektur är präglad av öppna ytor, ett överflöd av glaspartier och en sällsynt tunn transparens mellan interiör och utemiljö. Den insynsskyddade trädgården är ett kapitel för sig med grönytor, stenläggningar, stor altan som sträcker sig runt huset med flera matplatser och möjlighet till loungedelar. Allt inramat av formrena grönskande häckar och planteringar av olikfärgad växtlighet samt kullerstensslänt. Den stora villan har en mycket privat atmosfär tack vare den skyddande trädgården, längst ner vid vändplanen i kanten av det fridfulla kvarteret. Under generös takhöjd flyter ekparketten ut längs närmast heltäckande glaspartier med flera utgångar till den inglasade matsalen och terrassen. Här ligger de stora sällskapsytorna i öppen planlösning med köket, en väl tilltagen plats för representation eller familjesammankomster. Utöver de stora sällskapsytorna har villan tre sovrum, ett stort badrum med bastu, sobert kök med påkostad maskinpark, separat gäst wc, groventré, platsbyggda förvaringslösningar, stort garage med ett extra rum, flera terrasser mm. Ditt nya hem är mysigt beläget nära Norrvikens vatten där man sommartid kan njuta av sköna bad nere vid Bollstanäs strand ca 400 meter hemifrån. Vintertid kan man åka skridskor eller promenera på den 14 km långa bana som plogas upp på isen. Längs stranden finns en trevlig promenadväg som fortsätter runt sjön och ansluter till Birgittaleden som är en 9 km lång vandringsled. För den aktive finns ett nytt utegym vid den sk Bananlekparken lite längre söderut. Bollstanäs skola ligger mellan ditt nya hem och Norrviken samt förskolan Bryggan ligger alldeles intill. "Bippen", Bollstanäs IP, med två konstgräsplaner och stor ungdomsverksamhet för alla fotbollsälskare finns också inom området.

  • Premium
Vaxmyra Kolonilott nr 33, Lövstavägen, Runby, Upplands Väsby kommun

Vaxmyra Kolonilott nr 33, Lövstavägen

Fritidshus
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
750 000 kr
22 m²
1 rum

Drömmer du om ett liv i harmoni med naturen, bortom stadens brus och stress? Då är denna kolonilott den perfekta platsen för dig att förverkliga dina drömmar. Med ett centralt läge precis vid parkeringen ligger denna trevliga kolonistuga perfekt placerad för dig som söker ditt eget sommarparadis med odlingsmöjligheter. Här får du en mysig liten stuga på 22 kvm med en storstuga som erbjuder ett komplett kök med matplats och soffhörna för kvällsmyset. Trädgården erbjuder flera trädgårdsrum med både uteplatser på trädäcket på framsida och på den skyddade stenlagda uteplatsen på sidan om huset. Här får du gräsytor, bärbuskar och flera trädgårdsland, bara att ta vid och fortsätta odla fräscha och näringsrika grönsaker. Välkommen till ett grönskande sommarparadis som erbjuder dig odling, avkoppling och social samvaro med många likasinnade i en vacker och lummig miljö. Då detta är en kolonistuga och endast med sommarvatten är den inte avsedd för fast boende utan endast för fritidsbruk.

Optimusvägen 4B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Optimusvägen 4B

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 850 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/5
2 845 kr/mån
45 122 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade etta om 41 kvm. Detta är den perfekta första studentlägenheten eller kanske för dig som pendlar och söker övernattningslägenhet. Utanför dörren har du allt du kan tänka dig, gott om restauranger, butiker och kommunikationer. Endast ett fåtal minuter från din dörr har du Väsby Station med bussar och pendeltåg till både Stockholm och Arlanda/Uppsala och på promenadavstånd finns Väsby Centrum med all tänkbar service. När du kliver in genom dörren välkomnas du av en trevlig hall som tar dig vidare in i rummet som är ljust och luftigt. Den öppna planlösningen mellan kök och rum bidrar till att den känns större än sina 41 kvm. Här erbjuds även balkong mot innergården som gör att du får extra yta under sommarperioden. I lägenheten finns ett förråd om hela 4 kvm som med en enkel lösning av att flytta väggen i sovalkoven gör att du kan få ett separat sovrum. Badrummet är så klart helkaklat med golvvärme och här får du även kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar ger ett stilrent och modernt intryck som såklart förväntas av detta nya moderna boende. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Kyrkvägen 22, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Kyrkvägen 22, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Kyrkvägen 22, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Kyrkvägen 22

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 350 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
2 692 kr/mån
47 000 kr/m²

Trevlig och mysig tvåa i nyskick endast ett stenkast från Väsby Centrum. Genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt ger ett modernt och ljust intryck. Från hallen stiger man in i det trevliga och öppna vardagsrummet som har öppen planlösning mot köket. Här får man ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönster och glasdörr ut till balkongen som har en trevlig utsikt över gården. Köket är ljust och välplanerat med alla maskiner inklusive diskmaskin. Mellan kök och vardagsrum finns plats för matbord. Sovrummet nås från vardagsrummet och har plats för dubbelsäng. Här finns också en garderobsvägg med gott om förvaring. Badrummet är helkaklat och här finns också tvättmaskin. Här bor ni i en stabil förening med god ekonomi och låg avgift som ligger granne med Väsby centrum där ni har god service såsom butiker, restauranger, vårdcentral, gym mm. Gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm och Uppsala inom 30 min och Arlanda på 10 min. Nära bostaden går även buss 565 till Solna och Stockholm C. Välkommen till ditt nya hem! ****** Ring eller smsa till fastighetsmäklaren Johan Bulut på 0732-67 67 10 för förhandsvisning eller maila på [email protected] ******

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 77