Bjurfors Upplands Väsby

Bjurfors Upplands Väsby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Edsby allé 8, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Edsby allé 8

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 973 kr/mån
36 273 kr/m²

På Edsby Allé 8 kan vi nu erbjuda en fin tvåa i en klimatsmart fastighet där man har valt att gå ett steg längre i sitt miljötänk. Bl a med solceller på taket som förser huset med el och den el som inte används säljs tillbaka till elleverantören vilket ger föreningen en extra inkomst. Redan när du kliver in i bostaden möts du av en känsla av ljus och rymd tack vare det fina fönstret ovan arbetsytan i köket och den generösa takhöjden. Här bjuds man på trivsam morgonsol genom det fina köksfönstret ovan arbetsytan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar även den till denna härliga känsla. Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum och ett vardagsrum som har utgång till den stora balkongen mot gården på baksidan. Det gedigna badrummet har både tvättmaskin och torktumlare. Alla maskiner i kök och badrum har miljöklass A som ytterligare ett led i miljötänket. Här kommer du att bo i ett expansivt område där en blandad bebyggelse bestående av villor, radhus, kedjehus och lägenheter håller på att växa fram. Inom gångavstånd ligger både välsorterad matbutik och förskolor och skolor samt restauranger. Bussen stannar på gatan utanför och på cykelavstånd ligger Kairobadet och hela friluftsområdet däromkring.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Finspångsvägen 1C, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande
Finspångsvägen 1C, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Finspångsvägen 1C, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Finspångsvägen 1C

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 095 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 714 kr/mån
36 754 kr/m²

Med hela centrumkärnan i stort sett utanför dörren, men ändå med ett lugnt läge, ligger denna mysiga och smakfulla tvåa på Finspångsvägen 1C om 57 kvm. Bostaden har ett trevligt arbetskök med separat matplats i vardagsrummet och stilrent renoverat badrum. Hela lägenheten präglas av genomgående ljusa materialval som ger en härlig hemtrevlig känsla. Väl tilltaget vardagsrum med plats för både matbord, större soffgrupp och kontorsmöbler om så önskas. Stort sovrum i moderna harmoniska färger med ljusinsläpp från stort fönster som vetter mot föreningens innergård. I hallen finns det smart förvaring i generös garderobsvägg. Ute på balkongen får du plats med ett mindre bord och stolar. Här bor man i ett mycket centralt men ändå lugnt läge med gångavstånd till såväl Väsby C med dess utbud av butiker och restauranger som till pendeltågsstationen som bland annat tar dig till Stockholm C (ca 29 min), Uppsala (ca 26 min) och Arlanda (ca 8min). I anslutning till stationen finns även busstorget där man har anslutningar till alla delar av kommunen. Längs med Centralvägen ligger ett antal restauranger och caféer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bredablicksvägen 1, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
  • Kommande
Bredablicksvägen 1, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 2
Bredablicksvägen 1, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 3

Bredablicksvägen 1

Villa
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
5 195 000 kr
81 + 81 m²
5 rum
909 m² tomt

Välkommen till Odenslunda och Bredablicksvägen. Här bor du mitt emot Eddaparken med anor från Vikingatiden i ett lugnt och barnvänligt område. Charmig 60-tals villa om 81+81 kvm med bevarade detaljer såsom stavparkettgolv och glasdörrar. Genomgående renoveringsbehov vilket gör att du här kan skapa ditt eget drömboende efter eget tycke och smak. Nuvarande planlösning är från byggåret med ett övre plan med ett trevligt vardagsrum direkt till vänster om entrén. Mitt emot ligger köket med matplats. Längre in i hallen finns till höger ett sovrum med klädkammare och på andra sidan hallen finns två rum i fil. Här uppe finns även ett badrum. En trappa ner finns ett stort allrum och goda förvaringsutrymmen. Det finns även garage i huset. Här kommer du att bo med närhet till naturen och endast ett fåtal minuter från E4 med bil. Goda kommunikationer med buss som stannar nära huset och som tar dig vidare till Väsby station med pendeltåg mot både Stockholm och Arlanda, Uppsala. Flera skolor och förskolor finns i området och närmaste matbutik ligger vid Glädjens trafikplats inom gångavstånd. ****** Ring eller smsa till fastighetsmäklaren Johan Bulut på 0732-67 67 10 för privat visning eller maila på [email protected] ******

  • Premium
Vaxmyra Kolonilott nr 52, Lövstavägen, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande
Vaxmyra Kolonilott nr 52, Lövstavägen, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vaxmyra Kolonilott nr 52, Lövstavägen, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vaxmyra Kolonilott nr 52, Lövstavägen

Fritidshus
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
750 000 kr
20 m²
1 rum

Välkommen till ett grönskande sommarparadis som erbjuder dig odling, avkoppling och social samvaro i en vacker och lummig miljö. Ca 294 kvm tomt där du kan fortsätta skapa din egen trädgård, precis som du vill. Här finns plats för planteringsbäddar, bärbuskar, trädgårdsland eller bara behålla den stora gräsmattan. Det är bara att ta vid och fortsätta trädgårds planeringen. Härlig och mysig altan under skyddande tak som gör att du kan njuta ute oavsett väder. Kolonistugan rymmer ett rum med arbetskök och plats för bäddsoffa samt matplats för 2-3 personer. Här finns dessutom ett praktiskt sovloft. Sommarvatten.

  • Premium
Herrängsvägen 34, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Herrängsvägen 34

Villa
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
6 495 000 kr
147 m²
6 rum
641 m² tomt

Ljus och rymlig familjevilla mitt i Odenslundas lugna villakvarter. Den öppna och sociala planlösningen på entréplan inbjuder till socialt umgänge med familj och vänner och där de anslutande altanerna på båda sidor av huset blir som en naturlig förlängning av vardagsrummet. Här kan man välja vädersträck efter tid på dygnet och hur soligt man vill sitta. Det stora köket inbjuder till matlagning och tack vare den öppna planlösningen har du här kontakt med dina gäster när du lägger den sista handen på maten. Entréplan erbjuder dessutom ett stort sovrum och ett renoverat badrum samt en separat tvättstuga. En trappa upp ligger ett stort allrum som kan användas som ett andra vardagsrum, perfekt för de lite äldre barnen. Här uppe finns även tre bra sovrum, ett större med walk-in-closet samt ett badrum. Från de två mindre sovrummen finns utgång till balkong med utsikt över baksidan. Mycket bra läge med närhet till såväl grönområden som barnomsorg och goda kommunikationer. Glädjens trafikplats ligger på gångavstånd och här finns bland annat mataffär (Ica Supermarket), Sibylla, cykelaffär och McDonalds.

  • Plus
Kvarnvägen 8A, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande
Kvarnvägen 8A, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Kvarnvägen 8A, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Kvarnvägen 8A

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 695 000 kr
98,6 m²
4 rum
vån 3/6
7 784 kr/mån
27 333 kr/m²

Kommande försäljning! Äntligen en fyra i populära Brf Bleckis! Kontakta fastighetsmäklare Oscar Stridh 0732676711 för mer info eller visning! Med ett centralt men ändå mycket lugnt läge ligger Brf Bleckis där vi nu kan erbjuda denna ljusa och fina 4:a på tredje våningen. Här kommer du att bo en kort promenad från såväl Upplands Väsby Station som Väsby Centrum med all tänkbar service. När du kliver in över tröskeln till denna trevliga och välplanerade lägenhet möts du av ljusinsläppet från de stora fönstren i köket. Samtliga rum har enhetlig ekparkett och modern färgsättning. Från det rymliga vardagsrummet når du den härliga inglasade balkongen som kan användas en stor del av året och förlänger utomhussäsongen. Tre bra sovrum samt två badrum gör detta till en perfekt lägenhet för familjen. Här på Kvarnvägen bor man med gångavstånd till Väsby C med dess utbud och service. Kommunikationerna är goda med en väl fungerande lokaltrafik inom Upplands Väsby. Från pendeltågsstationen kan ni ta er till Stockholm, Arlanda och Uppsala på ca 30 min.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hasselbacken 2A, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Hasselbacken 2A

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/4
5 332 kr/mån
28 500 kr/m²

Varmt välkommen till denna terrasslägenhet på populära Hasselbacken i Upplands Väsby. Bostaden är i originalskick så du får förvänta dig att allt behöver renoveras. Fördelen är då att du får möjlighet att skapa ditt drömhem från grunden. Bostaden har en möblerbar hall, två sovrum, ett badrum med duschkabin (förberett för tvättmaskin), vardagsrum med utgång till den fantastiska terrassen, matrum som också har utgång till terrassen och till sist köket. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Holmvägen 19, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
  • Kommande
Holmvägen 19, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun, bild 2
Holmvägen 19, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun, bild 3

Holmvägen 19

Lägenhet
Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 895 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/5
5 571 kr/mån
27 071 kr/m²

Välkommen till denna fint renoverade och välplanerade lägenhet om 70 kvm, fördelade över 3 rum och kök. Bilen parkerar du bekvämt i garaget och tar hissen upp till våningsplanet. Här möts du av ljus och rymd redan när du kliver in genom dörren. I hallen har du flera garderober med gott om plats för förvaring. Vardagsrummet är stort och ljust och härifrån når du lägenhetens balkong. Lägenheten är renoverad med nytt parkettgolv samt socklar. Här kommer du att bo lugnt och skönt med naturen direkt utanför huset. Endast en kort promenad bort ligger Väsby centrum med all tänkbar service såsom butiker, restauranger, banker och vårdcentral. Goda kommunikationer med närhet till busshållplats som tar dig vidare till Väsby Station där pendeltåget går vidare till Stockholm alternativt till Märsta, Arlanda eller Uppsala.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lövstavägen 82, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Lövstavägen 82

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 750 000 kr
98,5 m²
4 rum
7 842 kr/mån
27 919 kr/m²

Välkommen till Lövstavägen 82! Här erbjuds du en 4:a om 98,5 kvm belägen i entréplanet med en härlig terrassi skönt solläge. Kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning med en köksö som öppnar upp för socialt umgänge. Vid större middagsbjudningar ges utrymme för en stor matplats integrerad med köket och vardagsrummet. Härifrån nås den väl tilltagna terrassen, delvis under tak, där både loungegrupp och matmöbel får plats. Lägenheten har tre sovrum men går enkelt att öppna upp till två stora sovrum om så önskas. Bekvämligheten finns med två duschrum varav det ena nyttjas som tvättstuga. I lägenheten finns två förråd/klädkammare som rymmer gott om förvaring eller varför inte använda det ena utrymmet till hemmakontor. Här bor man med naturen runt knuten på nära gångavstånd till förskolor, skola (Runby skola F-9) och busshållplats. Cirka 10-minuters promenad till Väsby station med pendeltåg mot Stockholm C och Uppsala. Fina strövområden och motions- och skidspår inklusive elljusspår. Badplats i Mälaren på drygt 2 km avstånd.

  • Uteplats
  • Hiss
Ägirvägen 4, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun
  • Kommande
Ägirvägen 4, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun, bild 2
Ägirvägen 4, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun, bild 3

Ägirvägen 4

Radhus
Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 495 000 kr
131 m²
5 rum
225 m² tomt

Söker du ett enplanshus med en genomtänkt planlösning med stora luftiga ytor och med ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier mot den mysiga atriumgården kommer du att trivas här. Den genomtänkta planlösningen gör att du kommer att ha en del för social samvaro med kök och stort vardagsrum samt en separat sovrumsdel med fyra bra sovrum. Bostaden rymmer förutom detta ett rejält badrum som även har anslutning till rymlig tvättstuga samt en gäst WC. På den mysiga atriumgården har du plats för sittgrupper under skyddande tak samt liten gräsmatta och planteringar. Här har du också anslutning till allmän stor gräsyta utanför tomtgränsen och gemensamma ytor med lekplatser. Här kommer du att bo med närhet till både skolor och förskolor. Närmaste matbutik finns i Bredden alternativt vid Glädjen där det även finns andra butiker och restauranger. ****** Ring eller smsa till fastighetsmäklaren Johan Bulut på 0732-67 67 10 för förhandsvisning eller maila på [email protected] ******

  • Premium
Pilgrimsvägen 14, Njursta, Upplands Väsby kommun
  • Kommande
Pilgrimsvägen 14, Njursta, Upplands Väsby kommun, bild 2
Pilgrimsvägen 14, Njursta, Upplands Väsby kommun, bild 3

Pilgrimsvägen 14

Radhus
Njursta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 995 000 kr
139 m²
5 rum
319 m² tomt

Med ett underbart läge ligger detta genomgående fina hus med ett lugnt läge i populära och barnvänliga delen Njursta i Runby. Genomgående ljusa ytskikt med moderna färger och materialval gör att du kan flytta direkt in i detta välskötta hem. De ytterst välplanerade 139 kvm är idag fördelade över 5 rum och kök varav tre sovrum. Är ni i behov av ytterligare sovrum kan man med enkla medel dela det mycket rymliga vardagsrummet och få ytterligare ett sovrum. De sociala ytorna är belägna på entréplan med ett hemtrevligt kök med köksö samt plats för matbord och har utgång till framsidan där du kan avnjuta en god kaffe samtidigt som barnen leker på innergården. Vardagsrummet har stora fönsterpartier som ger ett bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås den mysiga uterummet och den insynsskyddade trädgården på baksidan. I det inglasade uterummet finns det utrymme för både loungegrupp och utemöbler. Övre plan erbjuder tre rymliga och välplanerade sovrum samt ett badrum. Dessutom finns ett fint badrum och en separat tvättstuga på entréplan. Här bor man med naturen runt knuten på ca 15 minuter promenad till pendeltåg mot Stockholm, Arlanda eller Uppsala. Vidare bjuds det på fina strövområden runt Edssjön och gångavstånd till närmaste mataffär Hemköp och busshållplats. ****** Ring eller smsa till fastighetsmäklaren Johan Bulut på 0732-67 67 10 för förhandsvisning eller maila på [email protected] ******

  • Premium
Fontängatan 3G, Fresta, Upplands Väsby kommun
  • Kommande
Fontängatan 3G, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 2
Fontängatan 3G, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 3

Fontängatan 3G

Lägenhet
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 795 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/2
6 744 kr/mån
31 404 kr/m²

Med ett modernt formspråk med vita putsade fasader, plåttak och med naturen precis utanför knuten men med närhet till skolor och barnomsorg är detta det perfekta boendet. Denna rymliga lägenhet ligger på gaveln och har ett insynsskyddat läge och ligger en trappa upp där du välkomnas av en balkong på framsidan. Härligt ljusinsläpp med takfönster samt fönster i olika väderstreck erbjuds i denna bostad. Planlösningen är fördelad över två plan med fyra rum och kök på 89 kvm. Entréplan har en social planlösning med kök och vardagsrum i anslutning till varandra. Här får man ett härligt ljusinsläpp från stora fönster och tack vare den generösa takhöjden känns rummet stort och luftigt. På detta plan finns också ett sovrum med utgång till balkongen och ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin. En trappa upp finns ett sovrum samt ett allrum/sovrum och ännu ett helkaklat badrum. Alla lägenheter har tillgång till eget utomhusförråd. Utöver detta finns det gemensamma sopstationer. På den mysiga innergården finns en pergola med grillmöjligheter. En perfekt plats där du kan umgås med familj och vänner. Fresta Parks lägenheter är attraktivt belägna i ett av Upplands Väsbys mest eftertraktade områden med naturen som närmaste granne. Även allmänna fotbollsplaner, lekplatser och mysiga promenadstråk som toppas av ett nybyggd utegym ligger inom områdets gränser.

  • Premium
  • Balkong
Syster Annas väg 15, Brunnby Park, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Syster Annas väg 15

Radhus
Brunnby Park, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 295 000 kr
120 m²
5 rum
6 074 kr/mån
35 792 kr/m²

Fint och inbjudande bostadsrättsradhus på attraktiv och barnvänlig adress. Modern bostad i två plan byggt 2014. Du välkomnas hem av en ljus och rymlig möblerbar hall. I anslutning till hallen finns det första av fyra möjliga sovrum. Längre in i bostaden finns vardagsrummet med där den trevliga braskaminen sprakar hemtrevligt. Med öppen planlösning till vardagsrummet ligger det moderna köket i vitt med vitvaror i rostfritt. Mellan kök och vardagsrum finns plats för matbordet där du kan duka upp till långbord för hela familjen eller alla vänner. På detta plan finns även ett kombinerat badrum och tvättstuga. En trappa upp finns de övriga sovrummen separerade från de sociala ytorna. Idag finns här två sovrum samt ett stort allrum som på ett lätt sätt kan delas av till ytterligare ett sovrum. Utöver detta finns bredvid trappan ett litet utrymme som kan användas som hemmakontor eller som en mysig liten läshörna. Här uppe finns även ett stilrent duschrum med helkaklade väggar. Här bor man med natursköna omgivningar. Promenadavstånd till både förskola och skolor samt till busshållplats för bussar ner till Väsby Centrum och station. Vidare finns det två parkeringsplatser och gästparkering i området. Välkommen hem!

  • Uteplats
Upplysningens väg 15, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Upplysningens väg 15

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
Pris saknas
93 m²
4 rum
vån 3/4
6 452 kr/mån

Välkommen till en mycket ljus och trevlig 4:a om 93 kvm med fönster i tre väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Genomgående parkettgolv och tapetserade väggar i olika kulörer. Alla rum är välplanerade och lättmöblerade. Köket kommer från Vedum med inredning i vitt. Det är ljusgrått kakel ovan arbetsytor och vita vitvaror som kyl, frys, diskmaskin, spis och fläkt. Från balkongen som vetter åt söder blickar du ut över den trevliga innergården. På innergården finns lekplats för barnen, en boulebana och bänkar med bord för den som vill grilla och äta ute på sommaren. Det är 3 sovrum samt två toaletter. I badrummet som är helkaklat finns golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Du tar bekvämt hissen ned i källaren där det finns lediga garageplatser samt ett rymligt förråd och ett flertal cykelrum. Brf Messingsröret är ett utmärkt val för dig som vill bo nära centrum (gångavstånd till flertalet butiker och restauranger), kommunikationer (buss och pendeltåg) och naturen. Till pendeltåget går du på ca 2 minuter och sedan tar det 29 minuter till Stockholm City och ca 26 minuter till Uppsala. Arlanda är endast 8 minuters tågresa från ditt nya hem. Inom gångavstånd finns Vilundahallen med fotbollshall samt is- och simhall. Väsby ridklubb finns också på nära avstånd. På sommaren tar man gärna cykeln och beger sig till Kairobadet där man också kan paddla kanot eller kajak. Vintertid finns fina skidspår i Runbyskogen. Barnsomsorg finns inom gångavstånd. Här finns kulturskola och musikskola samt Internationella engelska skolan ligger ca 1 km från bostaden.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Besvärsvägen 2, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande
Besvärsvägen 2, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Besvärsvägen 2, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Besvärsvägen 2

Villa
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
16 800 000 kr
500 m²
15 rum
1 269 m² tomt

I lugnt villaområde i Runby ligger detta mycket generösa boende med hela 500 kvm boyta fördelat över två plan och källare. Här får du en villa med arkitektritade lösningar och många sovrum samt mycket generösa sociala ytor. Den mycket generösa takhöjden tillsammans med stora fönster runt hela huset bidrar till en luftig känsla och ett unikt ljusinsläpp till alla rum. Du välkomnas in i vardagsrummet som har öppet upp till nock med en magnifik takhöjd. Vita stilrena väggar kombineras med en fondvägg i naturfärgad träpanel som skapar en vacker kontrast. En halvtrappa upp ligger matsalen med generös plats för matbordet där familjen kan äta middag tillsammans medan brasan sprakar i den öppna spisen. Nu är du inne i den ursprungliga delen av byggnaden där det även finns kök, sovrum och gäst wc på detta plan. En trappa upp finns ytterligare ett sovrum ett stort renoverat badrum med badkar, klädkammare och ännu ett sovrum. När vi återigen är nere på entréplan i den nybyggda delen finns till höger om entrén ett badrum som nås i passagen bort mot trappan. Här borta finns ännu ett kök och vidare in finns två sovrum där båda har badrum en-suite. När du sedan tar dig upp till den nybyggda delen på övre plan möts du nu av ett härligt allrum som även såklart kan användas som sovrum om behovet finns. Här uppe finns sedan ytterligare fyra rum som ligger i fil. Alla med samma härliga takhöjd och ljusinsläpp. Till allt detta finns även en inredd källare som även den går att hyra ut då den har egen ingång, eget kök, badrum och ett sovrum samt allrum. I anslutning till entrén finns även trevliga och ljusa ytor. Huset är beläget i attraktiva Runby, är ett populärt och barnvänligt område med härlig natur strax intill. Flera förskolor finns i närområdet så även skola. Gångavstånd om ca 900 meter från ditt nya hem till Upplands Väsby station med pendeltåg till bl.a Stockholm C, Uppsala och Arlanda.

  • Premium
Centralvägen 16, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Centralvägen 16

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
Pris saknas
93 m²
3 rum
vån 1/4
5 836 kr/mån

Välkommen hem till ditt nya boende. Här kommer du att bo i en trea fördelad över 93 välutnyttjade kvadratmeter med centrala Väsby precis utanför dörren. Denna trevliga lägenhet har en planlösning som kan tilltala de flesta. Ett stort kök som erbjuder gott om arbetsytor så väl som skåpsförvaring och ett stort och rymligt vardagsrum med utgång till den stora stenlagda uteplatsen i ett perfekt söderläge, med ett skyddat läge upphöjd från gården. Två bra sovrum och två helkaklade badrum varav det ena med tvättmaskin. Allt detta i en fastighet från 2003 ger dig ett modernt och bekymmersfritt boende. Här kommer du att bo ett fåtal minuters promenad från såväl förskolor, IES skola, Väsby Station som Väsby Centrum med all tänkbar service så som butiker, banker och sjukvård samt gott om restauranger precis runt hörnet. Från Väsby Station går bussar samt pendeltåg till både Uppsala och mot Stockholm C. Välkommen hem!

  • Uteplats
  • Hiss
Uppfinnargatan 4A, Fresta, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Uppfinnargatan 4A

Lägenhet
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 795 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/2
6 745 kr/mån
31 404 kr/m²

Med ett modernt formspråk med vita putsade fasader och plåttak och med naturen precis utanför knuten men med närhet till skolor och barnomsorg är detta det perfekta boendet. Denna rymliga lägenhet ligger en trappa upp där du välkomnas av en balkong på framsidan. Planlösningen är fördelad över två plan med tre rum och kök på 89 kvm. Entréplan har en social planlösning med kök och vardagsrum i anslutning till varandra. Här får man ett härligt ljusinsläpp från stora fönster och tack vare den generösa takhöjden känns rummet stort och luftigt. På detta plan finns också ett sovrum med utgång till balkongen och ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin. En trappa upp finns två sovrum och ännu ett helkaklat badrum. Alla lägenheter har tillgång till eget utomhusförråd. Utöver detta finns det gemensamma sopstationer. På den mysiga innergården finns en pergola med grillmöjligheter. En perfekt plats där du kan umgås med familj och vänner. Fresta Parks lägenheter är attraktivt belägna i ett av Upplands Väsbys mest eftertraktade områden med naturen som närmaste granne. Även allmänna fotbollsplaner, lekplatser och mysiga promenadstråk som toppas av ett nybyggd utegym ligger inom områdets gränser.

  • Plus
  • Balkong
Tetorpsvägen 71, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Tetorpsvägen 71

Radhus
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 995 000 kr
165 + 22 m²
7 rum
237 m² tomt

Med ett av området bästa lägen med fin utsikt över delar av centrala Väsby ligger detta fina och välskötta gavelradhus om hela 187 kvm i totalyta i tre plan. Här bor du med din familj längst in på en lugn återvändsgränd med gångavstånd till både pendeltåget och Väsby Centrum med dess utbud av butiker och service. Väl inne i huset möts man av en ljus och luftig hall med skjutdörrsgarderob. På entréplanet finns tre sovrum, två större och ett lite mindre. Renoverat badrum med duschhörna samt en klädkammare finns också här. En trappa upp hittar man det fina Puustelli köket. Öppen planlösning ut mot stort matrum med fint ljusinsläpp och utgång till balkong. Rymligt vardagsrum med stort fönsterparti och ljusinsläpp från två olika väderstreck. Här finns också utgång till både balkong och uteplats på baksidan. På det översta planet finns tre bra sovrum. Ett stort och ljust med fönsterkupa och ingång till egen klädkammare. Ett större med utgång till balkong samt ett mindre. Här uppe finns även ett stort badrum med både dusch och badkar samt tillgång till bastu. Från ditt nya hem är det gångavstånd till Väsby station med bussar samt pendeltåg till Stockholms C, Arlanda och Uppsala. Väsby Centrum med ett stort utbud av butiker finns också en kort promenad hemifrån. Skola och förskola finns i närområdet. Intill bostaden finns även en lekplats.

Väsbyvägen 26 B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Väsbyvägen 26 B

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 550 000 kr
32 m²
1 rum
2 174 kr/mån
48 438 kr/m²

Välkommen till denna smarta etta om 32 kvm centralt belägen i ett hus byggt 2016. Trevligt ljusinsläpp från ett stort fönster och altandörr i glas som leder ut till din egna uteplats som känns som en naturlig förlängning av rummet och erbjuder extra kvadratmeter under sommarhalvåret. Det komplett utrustade arbetsköket ligger i öppen planlösning med rummet, men är ändå separerat i egen liten alkov. I rummet får du plats med både soffa och säng. Hallen är väl tilltagen och bjuder på gott om förvaring i flera garderober. Det helkaklade badrummet erbjuder även tvättmaskin och väggskåp. Här kommer ni att bo i ett lugnt och trevligt område nära naturen. Lägenheten är centralt belägen i Upplands Väsby med gångavstånd till busshållplats, Väsby Centrum, bowlinghall, Medleybadet med bland annat äventyrsbad och gym, Väsby station med bussar samt tåg och pendeltåg mot bl.a Stockholms central, Uppsala och Arlanda. Både Uppsala och Stockholm C når du på bara 28 minuter.

  • Uteplats
  • Hiss
Bryggerivägen 1B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Bryggerivägen 1B

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 195 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/5
3 318 kr/mån
46 702 kr/m²

Välkommen till denna genomgående mycket fina och välplanerade tvåa med balkong i söder. Här kommer du att bo bekvämt i en modern fastighet endast ett fåtal minuter från Väsby station. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger ett luftigt och ljust intryck tack vare fönster med härligt ljusinsläpp. En perfekt plats för social samvaro. Från vardagsrummet når du den trevliga balkongen med ett rakt söderläge. Det stora sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och här finns även en rymlig garderobsvägg. I det helkaklade badrummet finns tillgång till tvättmaskin under praktisk arbetsbänk. Detta är ett bekymmersfritt boende för dig som inte vill bo så högt upp och vill ha bekvämligheterna med att slippa ta dig till tvättstuga. På Bryggerivägen kommer du att bo med ett bekvämt gångavstånd till det mesta - restauranger, caféer, matbutiker, gym och Väsby Centrum med ett stort utbud av butiker och service. Ett stenkast bort ligger Väsby Station med bussar och pendeltåg till såväl Stockholm som Arlanda och Uppsala.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tidlösavägen 21, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Tidlösavägen 21

Radhus
Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
5 500 000 kr
146 + 57 m²
5 rum
282 m² tomt

Välkommen till detta rejäla gavelradhus med stor insynsskyddad tomt som bjuder på många rum och möjligheter till en stor social samvaro. I entréplanet finns det en rymlig hall med plats för garderober och klädförvaring under trappan. Rakt fram finns ett stort rum som kan användas som sovrum, biorum, snickarverkstad eller allrum. Här finns bastu och duschrum. På entréplan finns även tvättstugan med duschmöjligheter och garage för en bil. På plan två finner vi de sociala ytorna i form av ett väl tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot matplats och kök. I köket finns en praktisk köksö och det är härifrån som man når baksidan som bjuder på skön eftermiddags- och kvällssol. Från vardagsrummet nås balkongen där du kan njuta av morgonens- och förmiddagens solstrålar. I vardagsrummet finns även en braskamin som höjer mysfaktorn vintertid. På övre planet finns två stora sovrum, allrum samt ett snart helt nyrenoverat (renoveringen pågår) badrum med dusch. I den övre hallen finns vindslucka upp till ett stort vindsutrymme med massor av förvaringsmöjligheter. Ditt nya hem är beläget i ett barnvänligt och mycket omtyckt område på återvändsgata med allmänning på baksidan. Det är gångavstånd till förskola, skola och kommunikationer och handelsplatsen Bredden som ligger en kort promenad bort inrymmer bland annat mataffär, apotek, Bauhaus, Sats och flertalet restauranger. Naturen ligger runt knuten och det är gångavstånd till Norrvikens glittrande vatten som sommartid bjuder på sköna bad och vintertid plogas en lång bana upp för skridskoåkning. För den som gillar att motionera finns även Sandaspåret och en tennisplan i närheten.

Rialagränd 12, Skälby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Rialagränd 12

Radhus
Skälby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 795 000 kr
135 + 16 m²
4 rum
330 m² tomt

Med ett lugnt läge på denna trevliga återvändsgränd ligger detta genomgående trevliga och välplanerade enplanshus. På framsidan i anslutning till entrén möts du av en trädäckad altan där du kan njuta av morgonkaffet. När du kliver in i hallen välkomnas du av den optimala planlösningen med sociala ytor rakt fram och till höger ligger sovrummen avskilda och ostörda. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning där det stora fönsterpartiet ger ett helt underbart ljusinsläpp. Härifrån kommer du även ut på uteplatsen på baksidan samt innergården med anslutning till allmänningen på baksidan. I den separata avdelningen med sovrum finns tre sovrum, två stora och luftiga och ett lite mindre. Behövs det ytterligare ett till två sovrum går det enkelt att dela av det stora sovrummet. Och vissa har även delat av det stora vardagsrummet och på så sätt fått ytterligare två sovrum. Det finns också ett helkaklat badrum med bastu samt en separat gäst wc. Tvättstugan har utgång till uteplatsen på baksidan. Skälby är ett trevligt villaområde som består av enplanshus med naturen runt husknuten. Flertal lekparker i området och gångavstånd till både skola och förskola. Busshållplats i området som tar dig till Väsby C för att därifrån ta sig vidare med pendeltåget till Stockholm C eller Arlanda/Uppsala. På ca 16-18 minuter promenerar man till Vilundabadet och Väsby C.

  • Plus
Centralvägen 13, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Centralvägen 13

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
3 495 000 kr
87,5 m²
4 rum
vån 4/4
5 293 kr/mån
39 943 kr/m²

Välkommen högst upp i huset till denna fräscha lägenhet med ett drömläge med högt i tak. Här kommer du att bo med utsikt över takåsarna samt med en känsla av privatbostad då det endast är två lägenheter högst upp. Du välkomnas in i den öppna och luftiga lägenheten som ger en härlig känsla av ljus och rymd tack vare den generösa takhöjden på fyra meter med öppet upp till nock. Tack vare takfönster över köksdelen får du här ett magiskt ljusinsläpp. Här har man även valt att öppna upp mellan kök och vardagsrum vilket ger en öppen social planlösning. Via vardagsrummet kliver du ut på den stora inglasade balkongen som blir ett extra rum långt in på säsongen. Här kan man skjuta undan alla fönster åt sidan och på ett enkelt sätt få en öppen balkong. Lägenheten erbjuder tre bra sovrum och ett helkaklat badrum med tillgång till tvättmöjligheter. Utöver detta finns det gott om förvaring i två inredda klädkammare, garderober samt separat lägenhetsförråd. Här bor du centralt med allt du behöver utanför knuten. På gatan finns flertalet restauranger och butiker och med en kort promenad når du Väsby Centrum med all tänkbar service. Väsby Station ligger ett fåtal minuter bort och där du bl a kan kliva på tåget såväl till Stockholm som Uppsala.

  • Balkong
  • Hiss
Holmvägen 19, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Holmvägen 19

Lägenhet
Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
3 495 000 kr
161 m²
6 rum
vån 5/5
10 594 kr/mån
21 708 kr/m²

Välkommen till denna genomgående fina lägenhet om 161 kvm, fördelade över 6 rum och kök i två våningsplan. Bilen parkerar du bekvämt i garaget och tar hissen upp till det översta våningsplanet. Här möts du av ljus och rymd redan när du kliver in genom dörren tack vare den rymliga hallen och öppningen i taket i vardagsrummet. I hallen har du en separat gästtoalett och ett helkaklat renoverat badrum. Ett bra sovrum som har utgång till balkong. Vardagsrummet är stort och ljust och även härifrån når du en av lägenhetens två balkonger. Här finns även en fungerande öppen spis. Köket är renoverat med en modern inredning från IKEA. Intill fönstret i köket finns en köksö. Mellan vardagsrum och kök finns en matsal som även kan nyttjas till sovrum. Till lägenheten hör två förråd, ett extra stort i källaren och ett mindre förråd i trapphuset på samma våningsplan. Här kommer du att bo lugnt och skönt med naturen direkt utanför huset. Endast en kort promenad bort ligger Väsby centrum med all tänkbar service såsom butiker, restauranger, banker och vårdcentral. Goda kommunikationer med närhet till busshållplats som tar dig vidare till Väsby Station där pendeltåget går vidare till Stockholm alternativt till Märsta, Arlanda eller Uppsala.

  • Balkong
  • Hiss
Lövstavägen 142, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Lövstavägen 142

Villa
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
5 750 000 kr
139 + 24 m²
6 rum
314 m² tomt

Denna genomgående renoverade och välplanerade enplansvilla byggdes i samband med Bo-85 som har satt prägel på flera områden i Upplands Väsby. Här högst upp i Runby med skogen som närmsta granne ligger ett av områdena som präglas av lägenheter, radhus och fristående villor i säregen stil. Här, mitt i det lugna och barnvänliga området, ligger denna genomgående renoverade och välplanerade enplansvilla med en härlig känsla av ljus och rymd där kök och vardagsrum är en central punkt i boendet. Här får du ett genomgående ljusinsläpp från härliga fönsterpartier och burspråk. I köket finns även en murad eldstad som ger en härlig värme och förhöjer trivseln avsevärt när du bjuder in till middag som avnjutes vid den rymliga matplatsen mitt i köket. Från köket når du husets baksida med en härlig insynsskyddad uteplats där du varma dagar har en skyddande markis för solen. Uteplatsen nås även från det mysiga inglasade uterummet som gör att du kan njuta av trädgården hela året då ute smälter ihop med inne och förlänger säsongen. Fyra bra sovrum finns samt ytterligare ett stort rum som kan användas som ett andra vardagsrum alternativt som uthyrningsdel då det här även finns en trinettkök. Från detta rum nås även ett av de två helkaklade och renoverade badrummen. Här kommer du att bo med naturen runt knuten på nära gångavstånd till förskolor, skola (Runby skola F-9) och busshållplats. Cirka 10-minuters promenad till Väsby station med pendeltåg mot Stockholm C och Uppsala. Fina strövområden och motions- och skidspår inklusive elljusspår. Badplats i Mälaren på drygt 2 km avstånd.

Visar 1 - 25 av 29