Svensk Fastighetsförmedling Falun

Svensk Fastighetsförmedling Falun

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Falhemsvägen 52, Hälsinggården, Falu kommun
  • Kommande
Falhemsvägen 52, Hälsinggården, Falu kommun, bild 2
Falhemsvägen 52, Hälsinggården, Falu kommun, bild 3

Falhemsvägen 52

Villa
Hälsinggården, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 500 000 kr
133 + 133 m²
4 rum
970 m² tomt

TRIVSAMT OCH SJÖNÄRA HEM I HÄLSINGGÅRDEN Med ett omtyckt och sjönära läge välkomnar Falhemsvägen 52 och denna trevliga fastighet med en fin 70-tals villa, fristående dubbelgarage och en vacker trädgårdstomt. Ett mycket bekvämt boende endast ca fem kilometer från Faluns centrum och med närhet till fantastiska utemiljöer som sjön Runn, badplatsen vid Roxnäs udde samt naturreservatet Rottnebyskogen. En väldisponerad familjevilla om sammanlagt ca 266 kvadratmeter fördelade mellan entré- och källarplan. 4 rum och kök varav 3 sovrum och två badrum på entréplan samt praktisk källarplan med bl.a. gillestuga, gästrum/arbetsrum, större hall/hobbyrum, tvättstuga, dusch och bastu. Här välkomnar en trivsam och mycket hemtrevlig boendemiljö där en varm och skön känsla infinner sig redan i entréhallen. Inbjudande kök med god funktionalitet och gott om plats att umgås och laga mat tillsammans med familj och vänner. I anslutning till köket finns ett separat sovrum, badrum med dusch samt sidoentré och hall. Tilltalande vardagsrum med flertal fönsterpartier samt med utgång till den delvis takade uteplatsen och trädgården. Praktisk sovrumsavdelning med två fina sovrum där båda rummen bjuder på platsbyggda garderobsväggar. Läckert badrum i klassisk 70-talsutförande. Vidare erbjuds en välkomnande och rymlig entréhall med trappförbindelse till källarplan. Praktisk källarvåning med ett fint allrum/gillestuga med trevlig öppen spis. En stor hall med plats för pingisbord, arbetsrum/gästrum, rymlig tvättstuga, dusch, bastu, wc-rum samt flertal förrådsrum samt matkällare. Trädgårdens vackra miljö bjuder på en mycket välskött trädgårdstomt med stor variation av träd, buskar, blommor och bärbuskar. Här finns flertal soliga uteplatser att avnjuta såväl morgonkaffet som dom trevliga kvällsmiddagarna på. Huset omgärdas prunkande grönska och fina gräsytor som inbjuder till härliga grillkvällar, rekreation och lekar. På fastigheten finns ett fristående isolerat dubbelgarage, en förrådsbyggnad samt asfalterad infart med plats för flertal bilar. Hälsinggården är en stor favorit för bl.a. barnfamiljer. Här bor man med lugna omgivningar och närhet till förskola och skola. Med endast några minuters gångväg nås småbåtshamnen vid Runn. Sjön Runn är en attraktiv båtsjö med mer än 100 öar som inbjuder till en härlig skärgårdskänsla, och erbjuder många trevliga aktiviteter året om. På vinterhalvåret plogas det bl.a. upp långa skridskobanor som bjuder in till sköna långturer. I närheten finns även den fina- familjevänliga badplatsen med en härlig lång strand vid Roxnäs udde . Hälsinggården är ett populärt- trivsamt och lugnt område med endast ca 5 km till Faluns centrum och allt vad stadskärnan har att erbjuda. Välkomna på visning!

  • Premium
Sturegatan 99A, Centrum, Falu kommun
  • Kommande
Sturegatan 99A, Centrum, Falu kommun, bild 2
Sturegatan 99A, Centrum, Falu kommun, bild 3

Sturegatan 99A

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 750 000 kr
99 m²
4 rum
vån 3/3
7 276 kr/mån
27 778 kr/m²

UNIK FYRARUMMARE I ABSOLUT TOPPSKICK MED ETT FANTASTISKT HÖRNLÄGE! UTSIKT MOT FALU STAD, LUGNETS HOPPBACKAR OCH SPIRANDE KYRKTORN! Genomgående renoverad år 2024 stor fyrarummare om nästan 100 kvm med ett rymligt sobert kök med köksö och matplats med plats för hela familjen. Stort smakfullt badrum med praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt separat gästtoalett. Lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier. Tre bra sovrum samt en stor praktisk klädkammare. Generös, inglasat uterum i anslutning till entrén där du kan skapa din egna sköna utemiljö. I källarplan finns gemensam tvättstuga, förråd samt garage med tvätthall. Bostaden är attraktivt belägen med närhet till det bästa Falun har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker, nära Faluån med fina promenadstråk och lugnande miljö. EN BOSTAD DÄR DET BARA ÄR ATT FLYTTA IN!

  • Premium
  • Balkong
Gråsala 510, Toftbyn, Falu kommun
  • Kommande
Gråsala 510, Toftbyn, Falu kommun, bild 2
Gråsala 510, Toftbyn, Falu kommun, bild 3

Gråsala 510

Villa
Toftbyn, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
4 350 000 kr
170 + 37 m²
6 rum
2 623 m² tomt

UNIK FASTIGHET I ATTRAKTIVA TOFTBYN! Charmfull villa i genomgående mycket bra skick. Golvvärme i hela huset förutom förrådet. Stort härligt kök med köksö, gott om förvaring och bänkyta samt fin öppen spis (köksspis) Rymligt vardagsrum i vinkel med och kakelugn. Wc med toalett och tvättställ. Fin tvättstuga med tvättmaskin och torkumlare. Praktisk grovingång med duschplats och bastu. Stort förråd med bergvärmepump. På övre plan ses stort allrum, fyra bra sovrum och fint badrum med kakel och klinker. Fin timrad bagarstuga med bakugn, köksdel och även gästrum. Flertalet uteplatser med charmigt och fint lusthus, stensatt uteplats, altan samt balkong. Stor tomt med gräsytor, planteringar, odlingslådor, bärbuskar och fruktträd. Vidbyggd carport samt uthus med förrådsutrymme. Uppvärmning via bergvärme och Falu Stadsnät installerat. Toftbyn är en vacker och mycket trevlig by med härlig sammanhållning. Här finns en fin badplats med stora gräsytor, bryggor och dansbana. Idrottsplats med fotbollsplan och hinderbana. Isrink. Aktiv gymnastik- och bygdeförening som arrangerar trevliga aktiviteter året om. Här firas bl.a. midsommarafton vid badet med hemmagjorda jordgubbstårtor, kyrkbåtsrodd och valborgsfirande. Direkt närhet även till härliga skogspromenader och fina cykelturer. EN FANTASTISK BOSTAD DÄR DET BARA ÄR ATT FLYTTA IN!

  • Premium
Falkbergsvägen 12, Linghed, Falu kommun
  • Kommande

Falkbergsvägen 12

Villa
Linghed, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 295 000 kr
116 + 42 m²
4 rum
1 480 m² tomt

IDYLLISKT BOENDE PÅ LANDET! På Falkbergsvägen 12 välkomnar en naturskön och rogivande miljö med ett högt fritt läge, med skogen runt knuten och vacker utsiktsvy över landskapet. På fastigheten om ca 1 480 kvm erbjuds ett fint Falurött hus med vita knutar, troligtvis med anor från slutet av 1800-och talet. En trevlig trädgårdstomt med växthus, en äldre uthusbyggnad samt en stor altan i bästa sydvästläge. Här välkomnar ett mycket trivsamt hus som inger en varm- hemtrevlig känsla med fina ljusflöden och genuin charm. Hemmets välplanerade ca 116 kvm är fördelade mellan två plan och 4 rum och kök. På entréplan erbjuds ett härligt lantkök, inbjudande vardagsrum, ett fint sovrum med utgång till trädgården samt en entréhall med trappförbindelse till övre plan. En trappa upp finns finns två fina sovrum, badrum med badkar samt en hall med utgång till balkongen. Från köket nås källarplan med hela tre fina matkällare samt förrådsrum med groventré. Trädgårdens vackra miljö bjuder på en uppvuxen trädgårdstomt med fina gräsytor som ger utrymme för studsmatta, bollspel och lekar. Möjlighet till flertalet fina uteplatser att njuta av dagens alla soltimmar. Fantastik altan med stora umgängesytor. Grusad infart med plats för flertal bilar. Här bor ni i lugnt och skönt på landet. Linghed är en omtyckt by ca 30 min bilfärd från Falu centrum. Här trivs barnfamiljer såväl som andra med närheten till förskola och skola årskurs 1-6, livsmedelsaffär och fin omkringmiljö med bra bad- och fiskevatten och annat som erbjuder diverse friluftsaktiviteter. Gångavstånd ca 300 m till badplats vid campingen Caravan Club samt ca 3 km till Höganäsbadet i Svärdsjö. Vintertid så finns möjlighet till skoteråkning, skidor och bandy som av tradition är stor i byn. Här finns en trevlig bygemenskap med flera föreningar som sköter bl.a bystuga och bybastun som finns tillgänglig för sina medlemmar. Vidare så finns goda allmänna kommunikationer med buss som går in till Falu centrum. I närbelägna Svärdsjö finns allt som behövs i vardagen som en större livsmedelsaffär, pizzerior, apotek, blomsterbutik, vårdcentral m m. Varmt välkomna på visning!

Västra Strömvägen 50, Masugnen, Falu kommun
  • Kommande
Västra Strömvägen 50, Masugnen, Falu kommun, bild 2
Västra Strömvägen 50, Masugnen, Falu kommun, bild 3

Västra Strömvägen 50

Villa
Masugnen, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
4 950 000 kr
185 + 3 m²
8 rum
260 m² tomt

EFTERTRAKTAT LÄGE MED SJÖN RUNN SOM GRANNE! I ett av Faluns mer eftertraktade områden ligger denna synnerligen trivsamma villa med ett fantastiskt läge intill Runns strandkant. En mycket välplanerad bostad i gott skick med stora umgängesytor och 4-5 sovrum. Entréplan erbjuder ett nyrenoverat kök med matplats, vardagsrum med värmande braskamin, ett fantastiskt varmbonat uterum med golvvärme, master bedroom med badrum ensuite och klädkammare/ kontor. På övre plan finns de tre (fyra möjliga) sovrum, allrum och ett stort badrum med separat wc-rum. Det som ändå kanske utmärker denna fastighet mest är det fantastiska läget med direkt närhet till Runn och alla de aktiviteter som denna underbara sjö erbjuder både sommar som vinter. Egen båtplats vid båtbrygga alldeles utanför huset med badstege. Bara ett stenkast bort har du fin sandstrand, lekplats och gröna fina omgivningar. Allt detta i ett lugnt, barnvänligt område utan biltrafik. Garage i länga med laddstolpe samt parkeringsplats med motorvärmare. Intresserad? Kontakta ansvarig mäklare Sandra Daniels 070-279 83 53 för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Ljusdal 35, Ljusdal, Falu kommun
  • Kommande
Ljusdal 35, Ljusdal, Falu kommun, bild 2
Ljusdal 35, Ljusdal, Falu kommun, bild 3

Ljusdal 35

Gård/Skog
Ljusdal, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
5 950 000 kr
210 m²
7 rum
3,9 ha tomt

FIN HÄSTGÅRD I ASPEBODA/LJUSDAL Denna fastighet förbereds för försäljning. Kontakta gärna ansvarig mäklare redan idag för att inte missa kommande visningar och information! Se gärna den bifogade filmen under länkar. En riktig drömfastighet med lantligt läge i natursköna Ljusdal. På gården finns en vacker familjevilla om ca 210 kvm. Ett modernt stall med två boxar. Ekonomibyggnad med fårhus, loge och förrådsutrymmen. Uthuslänga med bl.a. hönshus. Härbre, varmgarage, större carport samt 3 ligghallar. Fastigheten är vackert belägen och omgärdas av den egna marken om ca 4 ha åker och betesmark. Här erbjuds stora möjligheter för er som önskar djurhållning och/eller kanske vill odla och vara självförsörjande. Det är mycket lätt att förälska sig i detta charmiga hus. En unik och vacker villa med anor troligtvis från tidigt 1700-tal. Huset har byggts till och renoverats till detta fina resultat under 2022. Fina trägolv, vedspis, synliga takbjälkar och spännande vinklar är endast några av dom tilltalande detaljerna. Här erbjuds 8 rum varav 4-5 sovrum, 2 badrum samt ett härligt lantligt kök från 2022. Ett hus för er som söker en boendemiljö med härlig atmosfär och karaktär! Ljusdal ligger mellan Falun och Borlänge, ca 15 kilometer från båda städernas centrum. Inom cykelavstånd (ca 1 km) finns förskola, fritids och skola F-6. Aspeboda är en populär och växande ort med idrottsplan, ridklubb, Falun-Borlänge Golfklubb med trevlig restaurang, intresseförening och mycket annat.

  • Premium

Visar alla 6