Svensk Fastighetsförmedling Falun

Svensk Fastighetsförmedling Falun

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hälsinggårdsvägen 21D, Hälsinggården, Falu kommun

Hälsinggårdsvägen 21D

Lägenhet
Hälsinggården, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 770 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
4 571 kr/mån
24 583 kr/m²

NYPRODUCERAD TREA MED BALKONG - INGEN AVGIFT DE FÖRSTA TVÅ ÅREN!!! - MÖJLIGHET TILL SNABBT TILLTRÄDE! Här möts Ni av ett nybyggt boende som har allt man kan önska sig - väldisponerade kvadratmetrar med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket skapar trevliga umgängesytor. Genomtänkt och bra planerat kök samt plats för matgrupp. Härligt vardagsrum med direkt access ut till den generösa balkongen i soligt sydvästläge. Vidare erbjuder bostaden två fina sovrum, ett stilrent badrum med tvättavdelning samt en ljus entréhall med ingång till praktisk klädkammare. Bostaden präglas av genomgående ljusa färgval, enhetliga golv i ek, fönsterbrädor i natursten samt fina ljusinsläpp. ETT TILLTALANDE BOENDE ATT BARA FLYTTA IN I! På gården finns separat förrådsbyggnad med ett förråd som tillhör lägenheten. Parkeringsplats med eluttag finns. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola (F-9) och gymnasium. För er som är båtintresserade eller brinner för långfärdsskridskor och älskar naturen ligger detta hus verkligen bra till - ca 500 meters promenad ner till Hälsinggårdsbryggorna och sjön Runn. Nära till Rottnebyskogen med mycket fina promenadstråk och skidspår samt den trevliga badplatsen och rekreationsområdet vid Roxnäs Udde. Promenadavstånd till både livsmedelsaffär(Willys), apotek, vårdcentral, bensinstation, pizzeria m m. Nära också till Regementets handelsplats med bl a ICA Maxi, Plantagen, Rusta, Jysk, ÖB mfl. Busshållplats precis över gatan - med en restid på mindre än 10 minuter in till själva Falu stadskärna. Föredrar Du att cykla eller promenera så finns här fina cykel- och promenadvägar ända in till centrum.

  • Nyproduktion
  • Hiss
  • Energieffektiv
Matrisvägen 36, Hälsingberg, Falu kommun
  • Sön 19 maj kl 14:30
Matrisvägen 36, Hälsingberg, Falu kommun, bild 2
Matrisvägen 36, Hälsingberg, Falu kommun, bild 3

Matrisvägen 36

Villa
Hälsingberg, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 995 000 kr
125 + 125 m²
4 rum
1 823 m² tomt

RYMLIG VILLA MED MYCKET BRA LÄGE MOT LITET SKOGSPARTI. Bra planlösning med härliga sällskapsytor, gott om sovrum och bra förvaringsutrymme. Stort vardagsrum i vinkel med plats för både soffgrupp och matbord. Kan med enkla medel göras om till extra sovrum. Rejält kök med gott om skåp och bänkyta. Matplats med plats för stort matbord. Tre bra sovrum samt badrum med klinker (golvvärme) och kakel. I källarplan ses fint allrum i vinkel med öppens spis, mycket stort och fint hobbyrum/sovrum/allrum med många möjlighet, rejäl tvättstuga, duschrum/wc med klinker (golvvärme) och kakel, bastu, förråd och klädkammare/matkällare. Stort altan i soligt läge. Mycket trevlig tomt med fruktträd och litet skogsparti med trivsam eldstad. Fristående garage samt plats för två bilar på uppfarten. Bergvärme och FTX ventilation. Falu Stadsnät installerat. Nytt tak 2021. Ett fantastiskt hus för barnfamiljen med härliga lekmöjligheter och gott om plats för stora kalas. Här bor Ni i ett lugnt, attraktivt villaområde med naturreservatet inpå knuten, ett läge som är idealiskt för barnfamiljen. I de lugna omgivningarna finns trevlig lekplats för barnen. Närhet till skola och förskola samt mataffär. Med endast 10-15 minuters gångväg nås Hälsinggårdsbryggorna och sjön Runn med trevliga aktiviteter året om. I närheten finns även den fina badplatsen vid Roxnäs udde samt Rottnebyskogen med mycket fina motion- och skidspår. Hälsingberg är ett populärt- trivsamt och lugnt område med endast ca 5 km till Faluns centrum med fin cykelväg och allt vad stadskärnan har att erbjuda. Kort avstånd till busshållplats med direktbuss till Borlänge och lokalbuss inom Falun.

  • Premium
Magasinsgatan 14B, Centralt, Falu kommun
  • Tor 16 maj kl 16:30
Magasinsgatan 14B, Centralt, Falu kommun, bild 2
Magasinsgatan 14B, Centralt, Falu kommun, bild 3

Magasinsgatan 14B

Lägenhet
Centralt, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 350 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1
2 465 kr/mån
32 927 kr/m²

CENTRALT BELÄGEN MINITVÅA Mycket välplanerad tvåa med centralt men ändå lugnt läge. Den generösa takhöjden, de stora fönsterpartierna och de ljusa färgvalen gör att lägenheten känns större än de 41 kvm. som det faktiskt är. Här finns ett praktiskt arbetskök med gott om förvaring. Ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplatsdel samt utgång till den trevliga balkongen med bra solläge. Sovrum med stor skjutdörrsgarderob samt ett fint helkaklat badrum med tvättmaskin. Fördelaktig månadsavgift om 2 465 kr. Bra läge med nära till allt som gör vardagslivet lättare och ca tio promenadminuter till resecentrum. Välskött förening och som medlem har du tillgång till bland annat gym, övernattningsrum, bastu. tvättstuga, parkeringsplatser samt innergård.

  • Premium
  • Balkong
Engelbrektsgatan 39, Falun, Falu kommun
  • Ons 15 maj kl 17:30
Engelbrektsgatan 39, Falun, Falu kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 39, Falun, Falu kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 39

Lägenhet
Falun, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 675 000 kr
89,5 m²
3 rum
5 455 kr/mån
29 888 kr/m²

BEKVÄMARE KAN NI NÄSTAN INTE BO - MYCKET FIN 3:A I HUS MED HISS OCH TILLHÖRANDE GARAGEPLATS! Väldisponerad bostad med lugnt cityläge, egen garageplats och hiss - ljus och inbjudande trerummare med stort smakfullt renoverat kök med gott om bänkyta. Utgång till balkong med utsikt över den grönskande innergården. Trivsam öppen lösning mot rejält vardagsrum. Fint badrum med klinker och kakel. Två bra sovrum varav det ena har en stor "walk in closet" i direkt anslutning. Välkomnande och rymlig entréhall med gott om plats för avhängning. Praktisk garderob med skjutpartier. En mycket trivsam, bekväm och trevligt planerad 3:a i efterfrågade och välskötta bostadsrättsföreningen Prästtägten. Här är det bara att flytta in! En mycket välskött och välorganiserad bostadsrättsförening med tillgång till ett flertal trevliga och gemensamma uteplatser på den fint anlagda gården. Här finns också bl a övernattningsrum, garage som ingår i månadsavgiften, hobbyrum och tvättstuga. Här bor ni med oslagbart bra centrumläge med närhet till det mesta som gör vardagslivet enklare. Området är lugnt och har en mycket trevlig omkringmiljö bestående av parkområde, lekpark, tennisbana samt fina promenadstråk längs ån. Endast ett "stenkast bort" finns närservice, resecentrum, affärsgator med flertalet restauranger och caféer.

  • Premium
  • Hiss
Ågs hage 104, Åg, Falu kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Ågs hage 104, Åg, Falu kommun, bild 2
Ågs hage 104, Åg, Falu kommun, bild 3

Ågs hage 104

Villa
Åg, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 695 000 kr
39 m²
2 rum
1 700 m² tomt

STRANDTOMT PÅ EGEN UDDE VID ÅGSJÖN! Unikt och ostört läge med fantastisk sjövy. Välplanerat fritidshus med rejält allrum med braskamin, sovrum med både våningssäng och enkelsäng, köksdel med diskbänk, liten spis och kyl samt tvättrum med tvättställ. Inglasad altan i anslutning till entrén. Stor brygga som är i behov av viss renovering. Friggebod/Gäststuga med förrådsutrymme och duschplats. Här kan man med enkla medel installera en förbrännings toalett för den som så önskar. El finns och sjövatten indraget till kök och friggebod. Separat förrådsbyggnad, utedass och enkel matkällare. Egen trailerramp för upptagning av båten. Fastigheten säljs med befintligt lösöre förutom köksbord och stolar. Läget i Ågs bruk erbjuder allt man kan önska sig av ett fritidsboende, fina vandringsleder och fiskevatten, bra bär och svampmarker, närhet till skoterled, grönskande omgivningar med charmiga byggnader med kulturhistoriskt värde - området har varit bebyggt sedan år 1827.

  • Premium
Hinsvägen 62, Svärdsjö, Falu kommun
Hinsvägen 62, Svärdsjö, Falu kommun, bild 2
Hinsvägen 62, Svärdsjö, Falu kommun, bild 3

Hinsvägen 62

Villa
Svärdsjö, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 975 000 kr
99 m²
4 rum
3 603 m² tomt

VINTERBONAT OCH FULLUTRUSTAT FRITIDSHUS MED NÄRHET TILL SJÖN HINSEN. Mycket bra planlösning med stora sällskapsytor. Fina trägolv och synliga takbjälkar. Kök med gott om skåp och vedspis. Vardagsrum med smakfull öppen spis. Stort allrum/tv-rum med braskamin. Två badrum med våtrumsmatta och kakel, bastu och två bra sovrum. Portlider med två gästrum. Härbre med förrådsutrymme. Jordkällare och förråd. Tillgång till brygga vid sjön Hinsen via muntlig överenskommelse. Direkt närhet till skog och natur med fina bär- och svampmarker och bra fiske.

  • Premium
Mormorsgatan 15B, Elsborg, Falu kommun
  • Lör 18 maj kl 16:00
Mormorsgatan 15B, Elsborg, Falu kommun, bild 2
Mormorsgatan 15B, Elsborg, Falu kommun, bild 3

Mormorsgatan 15B

Villa
Elsborg, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 500 000 kr
112 + 10 m²
4 rum
143 m² tomt

CHARMIG VILLA - NÄRA CENTRUM I VACKRA STADSDELEN ELSBORG! I Elsborgs vackra kulturkvarter välkomnar Mormorsgatan 15B och denna charmfulla villa med anor troligtvis från slutet av 1800-talet. Här möts man av en egen liten värld - ett hem och en mycket lättskött tomt med en liten oas till uteplats. På samfälld mark finns en äldre uthusbyggnad samt gårdsplan som delas med grannfastigheten. Hemmet är mycket tilltalande, charmfullt och personligt med fin stämning. Huset som tidigare brukats som områdets affär genomgick omfattande renoveringar och byggdes om under 2006. Dom lugna och harmoniska proportionerna togs tillvara och den ursprungliga atmosfären bevarades på ett mycket fint sätt. Trevliga umgängesytor, härliga ljusinsläpp, spännande vinklar och skön golvvärme är endast några av dom tilltalande egenskaperna. Här välkomnar ett hemtrevligt och lantligt kök i öppen planlösning mot det inbjudande vardagsrummet med centralt placerad eldstad. Vidare ses ett fräscht större badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare samt en entréhall med praktiskt klinkergolv. En trappa upp erbjuds två fina sovrum, ett mysigt allrum/hall samt ett wc/duschrum. Ett mycket trivsamt hem, varmt välkomna! Elsborg- en av Faluns bäst bevarade stadsdelar med bebyggelse från 1600-talet. I den gemytliga, gruvliga miljön upplever du Faluns kulturarv genom klassiska röda trähus, trivsamma parker och små gröna oaser. Här värdesätts det lugna, centrala läget med direkt närhet till Faluns innerstad, välrenommerade skolor och förskolor samt till skön naturmiljö med motionsmöjligheter runt sjökanten. Gångavstånd till det mesta gör detta läge mycket svårslaget!

  • Premium
Sturegatan 99A, Centrum, Falu kommun
  • Lör 18 maj kl 15:30
Sturegatan 99A, Centrum, Falu kommun, bild 2
Sturegatan 99A, Centrum, Falu kommun, bild 3

Sturegatan 99A

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 750 000 kr
99 m²
4 rum
vån 3/3
7 276 kr/mån
27 778 kr/m²

UNIK FYRARUMMARE I ABSOLUT TOPPSKICK MED ETT FANTASTISKT HÖRNLÄGE! UTSIKT MOT FALU STAD, LUGNETS HOPPBACKAR OCH SPIRANDE KYRKTORN! Genomgående renoverad år 2024 stor fyrarummare om nästan 100 kvm med ett rymligt sobert kök med köksö och matplats med plats för hela familjen. Stort smakfullt badrum med praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt separat gästtoalett. Lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier. Tre bra sovrum samt en stor praktisk klädkammare. Generös, inglasat uterum i anslutning till entrén där du kan skapa din egna sköna utemiljö. I källarplan finns gemensam tvättstuga, förråd samt garage med tvätthall. Bostaden är attraktivt belägen med närhet till det bästa Falun har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker, nära Faluån med fina promenadstråk och lugnande miljö. EN BOSTAD DÄR DET BARA ÄR ATT FLYTTA IN!

  • Premium
  • Balkong
Västra Strömvägen 50, Masugnen, Falu kommun
  • Lör 18 maj kl 11:00
Västra Strömvägen 50, Masugnen, Falu kommun, bild 2
Västra Strömvägen 50, Masugnen, Falu kommun, bild 3

Västra Strömvägen 50

Villa
Masugnen, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
4 950 000 kr
185 + 3 m²
8 rum
260 m² tomt

EFTERTRAKTAT LÄGE MED SJÖN RUNN SOM GRANNE! I ett av Faluns mer eftertraktade områden ligger denna synnerligen trivsamma villa med ett fantastiskt läge intill Runns strandkant. En mycket välplanerad bostad i gott skick med stora umgängesytor och 4-5 sovrum. Entréplan erbjuder ett nyrenoverat kök med matplats, vardagsrum med värmande braskamin, ett fantastiskt varmbonat uterum med golvvärme, master bedroom med badrum ensuite och klädkammare/ kontor. På övre plan finns de tre (fyra möjliga) sovrum, allrum och ett stort badrum med separat wc-rum. Det som ändå kanske utmärker denna fastighet mest är det fantastiska läget med direkt närhet till Runn och alla de aktiviteter som denna underbara sjö erbjuder både sommar som vinter. Egen båtplats vid båtbrygga alldeles utanför huset med badstege. Bara ett stenkast bort har du fin sandstrand, lekplats och gröna fina omgivningar. Allt detta i ett lugnt, barnvänligt område utan biltrafik. Garage i länga med laddstolpe samt parkeringsplats med motorvärmare. Hoppas vi ses på visningen!

  • Premium
  • Uteplats
Falhemsvägen 52, Hälsinggården, Falu kommun
  • Tor 16 maj kl 16:30
Falhemsvägen 52, Hälsinggården, Falu kommun, bild 2
Falhemsvägen 52, Hälsinggården, Falu kommun, bild 3

Falhemsvägen 52

Villa
Hälsinggården, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 500 000 kr
133 + 133 m²
4 rum
970 m² tomt

TRIVSAMT OCH SJÖNÄRA HEM I HÄLSINGGÅRDEN Med ett omtyckt och sjönära läge välkomnar Falhemsvägen 52 och denna trevliga fastighet med en fin 70-tals villa, fristående dubbelgarage och en vacker trädgårdstomt. Ett mycket bekvämt boende endast ca fem kilometer från Faluns centrum och med närhet till fantastiska utemiljöer som sjön Runn, badplatsen vid Roxnäs udde samt naturreservatet Rottnebyskogen. En väldisponerad familjevilla om sammanlagt ca 266 kvadratmeter fördelade mellan entré- och källarplan. 4 rum och kök varav 3 sovrum och två badrum på entréplan samt praktisk källarplan med bl.a. gillestuga, gästrum/arbetsrum, större hall/hobbyrum, tvättstuga, dusch och bastu. Här välkomnar en trivsam och mycket hemtrevlig boendemiljö där en varm och skön känsla infinner sig redan i entréhallen. Inbjudande kök med god funktionalitet och gott om plats att umgås och laga mat tillsammans med familj och vänner. I anslutning till köket finns ett separat sovrum, badrum med dusch samt sidoentré och hall. Tilltalande vardagsrum med flertal fönsterpartier samt med utgång till den delvis takade uteplatsen och trädgården. Praktisk sovrumsavdelning med två fina sovrum där båda rummen bjuder på platsbyggda garderobsväggar. Läckert badrum i klassisk 70-talsutförande. Vidare erbjuds en välkomnande och rymlig entréhall med trappförbindelse till källarplan. Praktisk källarvåning med ett fint allrum/gillestuga med trevlig öppen spis. En stor hall med plats för pingisbord, arbetsrum/gästrum, rymlig tvättstuga, dusch, bastu, wc-rum samt flertal förrådsrum samt matkällare. Trädgårdens vackra miljö bjuder på en mycket välskött trädgårdstomt med stor variation av träd, buskar, blommor och bärbuskar. Här finns flertal soliga uteplatser att avnjuta såväl morgonkaffet som dom trevliga kvällsmiddagarna på. Huset omgärdas prunkande grönska och fina gräsytor som inbjuder till härliga grillkvällar, rekreation och lekar. På fastigheten finns ett fristående isolerat dubbelgarage, en förrådsbyggnad samt asfalterad infart med plats för flertal bilar. Hälsinggården är en stor favorit för bl.a. barnfamiljer. Här bor man med lugna omgivningar och närhet till förskola och skola. Med endast några minuters gångväg nås småbåtshamnen vid Runn. Sjön Runn är en attraktiv båtsjö med mer än 100 öar som inbjuder till en härlig skärgårdskänsla, och erbjuder många trevliga aktiviteter året om. På vinterhalvåret plogas det bl.a. upp långa skridskobanor som bjuder in till sköna långturer. I närheten finns även den fina- familjevänliga badplatsen med en härlig lång strand vid Roxnäs udde . Hälsinggården är ett populärt- trivsamt och lugnt område med endast ca 5 km till Faluns centrum och allt vad stadskärnan har att erbjuda. Välkomna på visning!

  • Premium
Gråsala 510, Toftbyn, Falu kommun
  • Sön 19 maj kl 12:45
Gråsala 510, Toftbyn, Falu kommun, bild 2
Gråsala 510, Toftbyn, Falu kommun, bild 3

Gråsala 510

Villa
Toftbyn, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
4 350 000 kr
170 + 37 m²
6 rum
2 623 m² tomt

UNIK FASTIGHET I ATTRAKTIVA TOFTBYN! Charmfull villa i genomgående mycket bra skick. Golvvärme i hela huset förutom förrådet. Stort härligt kök med köksö, gott om förvaring och bänkyta samt fin öppen spis (köksspis) Rymligt vardagsrum i vinkel med och kakelugn. Wc med toalett och tvättställ. Fin tvättstuga med tvättmaskin och torkumlare. Praktisk grovingång med duschplats och bastu. Stort förråd med bergvärmepump. På övre plan ses stort allrum, fyra bra sovrum och fint badrum med kakel och klinker. Fin timrad bagarstuga med bakugn, köksdel och även gästrum. Flertalet uteplatser med charmigt och fint lusthus, stensatt uteplats, altan samt balkong. Stor tomt med gräsytor, planteringar, odlingslådor, bärbuskar och fruktträd. Vidbyggd carport samt uthus med förrådsutrymme. Uppvärmning via bergvärme och Falu Stadsnät installerat. Toftbyn är en vacker och mycket trevlig by med härlig sammanhållning. Här finns en fin badplats med stora gräsytor, bryggor och dansbana. Idrottsplats med fotbollsplan och hinderbana. Isrink. Aktiv gymnastik- och bygdeförening som arrangerar trevliga aktiviteter året om. Här firas bl.a. midsommarafton vid badet med hemmagjorda jordgubbstårtor, kyrkbåtsrodd och valborgsfirande. Direkt närhet även till härliga skogspromenader och fina cykelturer. EN FANTASTISK BOSTAD DÄR DET BARA ÄR ATT FLYTTA IN!

  • Premium
Pilsundsvägen 13, Källviken, Falu kommun
  • Lör 18 maj kl 12:45
Pilsundsvägen 13, Källviken, Falu kommun, bild 2
Pilsundsvägen 13, Källviken, Falu kommun, bild 3

Pilsundsvägen 13

Villa
Källviken, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
4 950 000 kr
170 + 60 m²
6 rum
1 163 m² tomt

VILLAIDYLLEN I KÄLLVIKEN! Bo bekvämt i ett av Faluns mest attraktiva villaområde. En mycket trevlig och välskött 70-tals villa med sammanlagt ca 230 kvadratmeter fördelade mellan planen. Inbjudande och uppvuxen trädgårdstomt, fristående garage med vidbyggd carport samt en lekstuga. Läget är idealiskt med direkt närhet till härliga utemiljöer som sjön Runn och Källvikens båthamn, en fin närliggande badplats och endast ca 4 kilometer till Faluns Centrum. Pilsundsvägen 13 välkomnar till en trivsam och mycket hemtrevlig boendemiljö som bl.a. bjuder på en väldisponerad planlösning, vackra enhetliga parkettgolv, stora fönsterpartier och en längsgående balkong med fantastisk utsiktsvy över takåsarna som nås både via vardagsrummet, köket och master beedroom. Bergvärme är installerat, nytt yttertak och dränering utförd. Låg energiförbrukning (energiklass B). Entréplan erbjuder på ett stort inbjudande vardagsrum i vinkel med härliga fönsterpartier. Trevlig kök med massiva luckor av ek samt med gott om plats att umgås och laga mat tillsammans. Sovrumsavdelning med tre fina sovrum och ett rymligt badrum med badkar. Vidare på detta plan ses en välkomnande entréhall med intilliggande wc-rum samt trappförbindelse till nedre plan. I souterrängvåningen bjuds ett fint allrum/tv-rum där Ni kan njuta framför den vackra tegelklädda murstocken med insats i öppen spis (Roslagsspis). Öppna upp fönsterdörren och njut av det fria läget. Vidare på detta plan finns ett sovrum/arbetsrum, dusch och bastu, wc-rum, flertal förrådsrum, stor tvättstuga, matkällare samt ett rymligt rum med groventré. Trädgårdens vackra miljö bjuder på uppvuxen och välskött trädgårdstomt med fina planteringar, fruktträd, bärbuskar samt med en del naturtomt. Härliga gräsytor bereder ut sig och ger gott om utrymme för studsmatta, bollspel och lekar. Flertalet fina uteplatser att utnyttja dagens alla soltimmar samt att avnjuta såväl morgonkaffet som kvällsmiddagarna på. På gården finns även en friggebod. Uppfart med plats för flertal bilar i direkt anslutning till garaget och carporten. Sjön Runn är en attraktiv båtsjö med mer än 100 öar som inbjuder till en härlig skärgårdskänsla. Här erbjuds många fina aktiviteter året om. På vinterhalvåret plogas det upp långa skridskobanor som bjuder in till sköna långturer och härliga motionslopp. Morgondoppet vid den närliggande stranden och båtturer på spegelblankt vatten blir ett naturligt inslag i vardagen när man bor så här. Attraktiva, idylliska och familjevänliga Källviken ligger ca 4 km från Falun centrum. I närheten finns rikligt med aktiviteter som bl.a. golfbana, fotbollsplaner, slalombacke och ridhus. Härlig natur med skog och elljusspår finns i närheten. Fin cykelväg till centrum för den som vill cykla in till jobbet, shoppingen, restaurangerna och nöjeslivet. Kommunikationerna mot både Falun och Borlänge är mycket goda, Rv50/E16 ligger några minut bort och bussar mot Falu Centrum går regelbundet. Handla mat och andra förnödenheter kan man med fördel göra på CityGross. Förskolor och grundskolor F-6 finns i närliggande områden. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Övre Krondiksvägen 1, Krondiket, Falu kommun
  • Lör 18 maj kl 14:15
Övre Krondiksvägen 1, Krondiket, Falu kommun, bild 2
Övre Krondiksvägen 1, Krondiket, Falu kommun, bild 3

Övre Krondiksvägen 1

Villa
Krondiket, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
5 975 000 kr
217 + 17 m²
7 rum
2 002 m² tomt

KRONDIKET - LANTLIG IDYLL NÄRA STAN OCH VÄRLDSARVET FALU GRUVA På Övre Krondiksvägen 1 lämnas man inte oberörd av den härliga gårdsliknande miljön. Här upplever man den lugna och sköna känslan av att bo på landet samtidigt som Faluns centrum nås inom endast ca 3 km avstånd. På fastigheten välkomnar en stor trädgårdstomt, en charmig villa från 1916, en fin uthusbyggnad med goda förrådsutrymmen och matkällare samt en carportbyggnad. Den fina Faluröda villan med vita knutar är ypperligt anpassad till barnfamiljen bjuder på hela 7 rum och kök, 2 badrum och 1 wc-rum. Hemmet präglas ljus och rymd, fina sällskapsytor, rum ifil och generös takhöjd. På entréplan välkomnar en charmig hall med flertal fönsterpartier. Ett härligt lantligt kök med gott om plats för matbord. Tre rum ifil varav två stora vardagsrum, ett av rummen bjuder på en värmande braskamin samt utgång till altanen och delar av trädgården. Vidare på detta plan finns en större tvättstuga med intilliggande badrum och bastu, ett sovrum/gästrum samt två inre hallar. En trappa upp finns ett härligt allrum med utgång till balkongen, tre fina sovrum, snyggt badrum samt wc-rum. Ett boende med stora funktioner och låga driftkostnader. Trädgårdens vackra miljö bjuder på en härlig trädgårdstomt med flertal äppelträd, en fin gammal ek, bärbuskar och planteringar. Här finns flertal soliga uteplatser att avnjuta såväl morgonkaffet som dom trevliga kvällsmiddagarna på. Huset omgärdas prunkande grönska och fina gräsytor som inbjuder till härliga grillkvällar, rekreation och lekar. På gården finns uppställningsplatser för flertal bilar samt en carportbyggnad. En äldre sidobyggnad med goda förvaringsutrymmen, snickarbod och fin jordkällare. Denna byggnad står i tomtgräns, delas med grannen och underhålls gemensamt. Byggnaden är byggd för båda hushållen med en mellanvägg i alla utrymmen förutom i den nedre delen som används gemensamt. Krondiket är ett mycket omtyckt och barnvänligt område med närhet härlig natur, fina promenadstigar och endast ca 15-20 minuters promenad till Faluns Centrum. Närhet även till Lilltorpet med en trevlig badplats och lekpark. Fotbollsplan finns i Pilbo som vintertid spolas till ishockey/skridskobana. Inom ca 2 km avstånd finns förskola och skola F1-9. Vid närliggande gruvområde finns bl.a ett mysigt café, trevlig restaurang och en populär pizzeria. I närheten finns även Samuelsdals golfbana, djursjukhus, mataffär mm. Gruvbergets bygemenskap anordnar diverse tillställningar och aktiviteter för de boende i området. Vid midsommar är det firande vid Pilbo Loge med fiskedamm, fika och dans kring midsommarstången med fiolspel och sång. Kring juletid så anordnas både julgransplundring i Pilbo Bystuga och tomtevandring för barnen. Möjlighet att hyra Pilbo Bystuga och Loge finns med rabatterade priser för den som är medlem i Gruvbergets bygemenskap. (Valfritt medlemskap ca 200kr/år).

  • Premium
  • Energieffektiv
Orrholmsvägen 32, Källviken, Falu kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00
Orrholmsvägen 32, Källviken, Falu kommun, bild 2
Orrholmsvägen 32, Källviken, Falu kommun, bild 3

Orrholmsvägen 32

Villa
Källviken, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
5 500 000 kr
141 + 94 m²
6 rum
2 790 m² tomt

Varmt välkommen på visning av en supermysigt villa belägen i ett av Faluns mest attraktiva villaområde med direkt närhet till härliga utemiljöer som sjön Runn med Källvikens båthamn och badplats. På Orrholmsvägen 32, endast ca fyra kilometer från Faluns centrum, erbjuds en trevlig och välskött villa med stor och tilltalande trädgårdstomt med finfina ytor som bjuder in till spring och lek för hela familjen. Här väntar ett hem med värme och känsla där ni kan få många lyckliga år framför. Nuvarande ägare har bott här sedan 1978 vilket skvallrar om ett hem att trivas i. Kanske bidrar den insynsskyddade känslan i huset eller så kittlar de 2790 kvadratmetrarna lite extra. Väl innanför dörren väntar ett ljust och fint hem som redan i hallen inger en hemtrevlig känsla med fina ljusflöden och vidare noterar vi bra umgängesytor för den stora familjen. Här erbjuds sammanlagt 141 + 94 kvadratmeter fördelade i två plan med sammanlagt 4 sovrum. Entréplanet har två sovrum, ett luftigt vardagsrum, matrum, kök samt ett badrum. En trappa upp finner vi ytterligare två sovrum i bra storlek och en balkong. Källaren har bra förvaring med bland annat det gamla garaget med snickerbod, matkällare samt tvättstuga och ett äldre badrum. Huset värms upp via bergvärme och taket har bytts 2015 vilket bäddar för ett toppenboende. Trädgården har vi varit inne på men tål att nämnas igen. Här ges fina möjligheter till att låta dina gröna fingrar sväva ut i odlingar och rabatter, men redan nu finner vi plommonträd, äppelträd, hallon, svarta vinbär samt mycket mycket mer. Sjön Runn är en attraktiv båtsjö med mer än 100 öar som inbjuder till en härlig skärgårdskänsla. Här erbjuds många fina aktiviteter året om. På vinterhalvåret plogas det upp långa skridskobanor som bjuder in till sköna långturer och härliga motionslopp. Morgondoppet vid den närliggande stranden och båtturer på spegelblankt vatten blir ett naturligt inslag i vardagen när man bor så här. Attraktiva, idylliska och familjevänliga Källviken ligger ca 4 km från Falun centrum. I närheten finns rikligt med aktiviteter som bl.a. golfbana, fotbollsplaner, slalombacke och ridhus. Härlig natur med skog och elljusspår finns i närheten. Fin cykelväg till centrum för den som vill cykla in till jobbet, shoppingen, restaurangerna och nöjeslivet. Kommunikationerna mot både Falun och Borlänge är mycket goda, Rv50/E16 ligger några minut bort och bussar mot Falu Centrum går regelbundet. Handla mat och andra förnödenheter kan man med fördel göra på CityGross. Förskolor och grundskolor F-6 finns i närliggande områden. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Lustigknoppsvägen 3A, Lustigknopp, Falu kommun
  • Mån 13 maj kl 16:00
Lustigknoppsvägen 3A, Lustigknopp, Falu kommun, bild 2
Lustigknoppsvägen 3A, Lustigknopp, Falu kommun, bild 3

Lustigknoppsvägen 3A

Lägenhet
Lustigknopp, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
695 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 088 kr/mån
29 574 kr/m²

PRISVÄRD ETTA! PERFEKT ETTA FÖR DIG SOM PENDLAR, ÄR STUDENT ELLER VILL KÖPA SIN FÖRSTA LÄGENHET! "All inclusive " avgift - 2088 kr/mån inkluderar bredband, värme, vatten, hushållsel, kabel-TV och br-tillägg. Väldisponerade som trots sina få kvadrat om 23,5 m² har en yteffektiv planlösning med en takhöjd över standard och fransk balkong, vilket ger extra rymd åt bostaden. Bra läge med gångavstånd till både högskolan/Lugnet, sjukhuset samt centrum. Välskött HSB-förening som de senaste åren genomgått större renoveringar som stamrenovering, fönsterbyte och under 2018 installerat nya lägenhetsdörrar. Som medlem i föreningen har du även tillgång till bland annat träningsrum och tvättstuga. Här kan du leva ett bekvämt och aktivt liv då området Lustigknopp, (som kallas "Knoppen") ligger på sluttningen ovanför centrum, en kort promenad från Lugnets unika idrottsanläggning och naturreservat. Det högt belägna och parkliknande området gör området rofyllt och lättillgängligt, med skogspartier, lekplatser och uteplatser som inbjuder till en stadsnära picknick runt husknuten.

  • Premium
Ingeborg Hermelins väg 7, Lilla Källviken, Falu kommun
  • Lör 18 maj kl 12:30
Ingeborg Hermelins väg 7, Lilla Källviken, Falu kommun, bild 2
Ingeborg Hermelins väg 7, Lilla Källviken, Falu kommun, bild 3

Ingeborg Hermelins väg 7

Villa
Lilla Källviken, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
4 295 000 kr
95 m²
4 rum
1 074 m² tomt

VÄLDISPONERAD ENPLANSVILLA I ATTRAKTIVA LILLA KÄLLVIKEN! Här ses en yteffektiv och välplanerad bostad om 95 kvm med fint läge i ett av Faluns mest efterfrågande villaområde. Lugnt belägen invid återvändsgata. Väl inne i bostaden så ses ett inbjudande kök i öppen planlösning med vardagsrummet, tre fina sovrum, smakfullt badrum och separat tvättstuga. Fin altan i anslutning till entrén som bjuder på eftermiddags- och kvällssol och vid baksidan så ses ytterligare en altan med morgon- och förmiddagssol. Tomten är finplanerad med matjord och gräs är sått. Grusad gång och grusad uppfart med plats för flera fordon. Här är det bara att flytta in och njuta av denna nästintill nybyggda enplansvillan från 2019! Idylliska och familjevänliga Lilla Källviken ligger ca 3 km, på en höjd strax ovanför Falun. Rikligt med aktiviteter som golfbana, fotbollsplaner, slalombacke och ridhus ligger en kort cykeltur bort. Härlig natur med skog och elljusspår finns inpå knuten. Fin cykelväg ner till centrum för den som vill cykla in till jobbet, shoppingen, restaurangerna och nöjeslivet. Kommunikationerna mot både Falun och Borlänge är mycket goda, Rv50/E16 ligger bara någon minut bort och bussar mot Falu Centrum går regelbundet. Handla mat och andra förnödenheter kan man med fördel göra på CityGross ca 800 meter från området mot Rv50/E16. Flera förskolor finns i området och Grundskola F-6 finns i både Främby och på Galgberget dit man enkelt promenerar via gång- och cykelvägar. Närhet till sjön Runn, båthamn, badplats samt rekreation vid Främby udde med alla dess aktiviteter.

  • Premium
  • Uteplats
Blystigen 6C, Galgberget, Falu kommun
  • Ons 15 maj kl 16:30

Blystigen 6C

Lägenhet
Galgberget, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 695 000 kr
70,8 m²
3 rum
vån 2/2
5 013 kr/mån
23 941 kr/m²

TOPPRENOVERAD TRERUMMARE MED GAVELLÄGE, BALKONG OCH EGEN ENTRÉ! Här möts ni av ett mycket tilltalande hem med radhuskänsla på idylliska Galgberget. Stor härlig takad balkong i soligt läge med utsikt över föreningens innergård. Väl inne i bostaden så möts ni av enhetligt parkettgolv i samtliga rum samt fina, målade väggar. Vidare så ses ett ljust och trivsamt kök från 2017 med goda arbetsytor och hög funktionalitet, här finns även plats för matgrupp. Påkostat, helkaklat badrum från 2020 med dusch och tvättmaskin. Två sovrum varav ett i större storlek med hel garderobsvägg för bra förvaring. Generöst vardagsrum med stora fönsterpartier och fransk balkong. Lägenheten är lugnt och trivsamt belägen på föreningens innergård. Till lägenheten hör ett förråd som ligger i separat byggnad i anslutning till huset. Här skapas en skön radhusliknande atmosfär som bara måste upplevas på plats. ETT HEM ATT BARA FLYTTA IN I! Till lägenheten hör även ett förråd som ligger i separat byggnad. Ett mycket bekvämt boende med endast ca tre kilometer till Faluns centrum och närhet till bl.a. golfbana, elljusspår, fotbollsplaner, förskola, skola och fin skog med rekreationsmöjligheter året om. Kommunikationerna mot både Falun och Borlänge är mycket goda, Rv50/E16 ligger bara någon minut bort och bussar mot Falu Centrum går regelbundet. Handla mat och andra förnödenheter kan man med fördel göra på CityGross ca 1 kilometer meter från området mot Rv50/E16. Förskola och Grundskola F-6 finns i området. Närhet även till sjön Runn, båthamn, badplats samt rekreation vid Främby udde med alla dess aktiviteter.

  • Plus
Marits väg 2, Korsgården, Falu kommun
  • Sön 12 maj kl 12:15
Marits väg 2, Korsgården, Falu kommun, bild 2
Marits väg 2, Korsgården, Falu kommun, bild 3

Marits väg 2

Villa
Korsgården, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
5 450 000 kr
156 + 52 m²
5 rum
1 554 m² tomt

PÅ LANDET MEN ÄNDÅ NÄRA STAN! Här upplever man den sköna känslan av att bo på landet samtidigt som Faluns centrum nås inom endast ca 4 km avstånd. Genomgående renoverad och tillbyggd villa i attraktiva Korsgården. Golvvärme i hela bostaden förutom allrummet. Kök med trivsam vedspis och rejäl matplats, stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord, allrum som även kan nyttjas som vardagsrum. Rejält badrum med både badkar och duschplats. Stor praktisk tvättstuga med grovingång. På övre plan ses tre bra sovrum, walk in closet och badrum med tillhörande bastu. Stort påkostat dubbelgarage med golvvärme, luftvärmepump, indraget vatten, tvättmaskin, frysbox och laddbox för elbil. Här bor ni omgiven av fridfulla och ljuvliga miljöer året om. Med några minuters promenad nås sjön Vällan där man gärna tar sig ett morgon- och kvällsdopp vid badplatsen, fiskar och paddlar. Vintertid dras här fina skidspår och skridskobanor upp på sjön. I området finns även Naturskolan med kor, får, grisar och getter i betade hagar samt ett spännande programutbud för stora och små. Världsarvet Falun känns här påtagligt närvarande med dess vattensystem, promenadstigar och rika möjligheter till friluftsliv. På sommaren lockar närbelägna Lilltorpet med dess fina badplats, sommarcafé och danskvällar. Här firas också valborgsmässoafton och midsommarafton. Vad mer kan man önska sig?

  • Premium
  • Energieffektiv
Trappstigen 15, Kyrkbacken, Falu kommun
  • Sön 12 maj kl 17:15
Trappstigen 15, Kyrkbacken, Falu kommun, bild 2
Trappstigen 15, Kyrkbacken, Falu kommun, bild 3

Trappstigen 15

Villa
Kyrkbacken, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 995 000 kr
135 + 36 m²
5 rum
178 m² tomt

RADHUS PÅ ATTRAKTIVA KYRKBACKEN! Souterrängplan med rymlig entréhall, stort fint allrum med diskbänk och kyl, smakfullt renoverat badrum, praktisk tvättstuga och två förråd. På våningsplan 1 ses kök med stor matplats, rymligt vardagsrum med fin braskamin. Utgång till balkong i soligt sydvästläge. Wc och klädkammare. Övre plan med tre bra sovrum, klädkammare och smakfullt renoverat badrum. Trivsam altan på baksidan. Luftvärmepump tillsammans med braskaminen sänker driftskostnaden. Falu Stadsnät installerat. Här bor ni med vackra omgivningar i idylliskt villakvarter ovanför Stora Kopparbergs kyrka i ett av Faluns mest efterfrågade områden. Med knappt tio-femton minuters promenad nås både centrum, lasarettet och högskolan. Skolor och förskolor finns i absolut närhet. Närhet även till Lugnets sportanläggning, bad och naturreservat.

  • Premium
Sturegatan 53, Elsborg, Falu kommun
  • Sön 12 maj kl 13:30
Sturegatan 53, Elsborg, Falu kommun, bild 2
Sturegatan 53, Elsborg, Falu kommun, bild 3

Sturegatan 53

Villa
Elsborg, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
4 275 000 kr
159 m²
4 rum
467 m² tomt

CHARMFULL VILLA - NÄRA CENTRUM I VACKRA STADSDELEN ELSBORG! Entréplan med stort härligt och charmfullt vardagsrum/matrum med synliga takbjälkar och öppen spis. Kan med enkla medel göras om till ett extra sovrum. Kök med gott om skåp och bänkyta. Badrum med klinker och kakel. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. På övre plan ses möblerbar hall, stort allrum, badrum med badkar samt två rejäla sovrum. Extra hus i två plan med allrum/kontorsdel, wc med toalett och tvättställ på entréplan samt möblerbar hall och sovrum/allrum på övre plan. Perfekt för tonårsboende, uthyrning eller egen verksamhet. Förråd via separat ingång. Plattsatt uteplats med tak samt plattsatt uteplats med markis. Fristående garage samt parkering på tomten. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Elsborg som är idag en av Faluns bäst bevarade stadsdelar med bebyggelse från 1600-talet. I den gemytliga, gruvliga miljön upplever du Faluns kulturarv genom klassiska röda trähus, trånga gränder och trivsamma små gröna oaser. Runt hörnet finns restauranger, gym, konditori och ett antal butiker och på några promenadminuter når du Faluns affärskvarter och till Faluns centralstation.

  • Premium
Lyssfallsvägen 23, Enviken, Falu kommun
  • Lör 11 maj kl 11:00

Lyssfallsvägen 23

Villa
Enviken, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 275 000 kr
93 + 85 m²
4 rum
976 m² tomt

VÄLPLANERAD OCH VÄLSKÖTT VILLA MED FINT LÄGE I ENVIKEN! På Lyssfallsvägen 23 möts Ni av ett bostadshus uppfört år 1968 i välskött original skick med fint läge i området där baksidan vetter mot grönområde och ängsmark. Entréplanet rymmer kök med matplats, vardagsrum, tre sovrum och badrum. Källarplanet rymmer en svale, gästrum, pannrum, tvättstuga, bastu och dusch, toalettrum och garage. Uppvärmning via bergvärme -05 vilket ger ett bekvämt och kostnadseffektivt uppvärmningssystem. På tomten finns även en förrådsbyggnad, växthus och vedbod. Här bor ni i ett lugnt, trivsamt och barnvänligt villaområde med direkt närhet till vacker natur. I Enviken finns finns det mesta man behöver i vardagen som mataffär, förskola, skola, sporthall, pizzeria, bensinmack och bra bussförbindelser. Falun nås inom ca 2,7 mil.

  • Plus
  • Uteplats
Blystigen 11F, Falun, Falu kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30

Blystigen 11F

Lägenhet
Falun, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 150 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
6 790 kr/mån
26 543 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och ombonade fyra i mycket bra skick! Denna lägenhet vänder sig till dig som söker ett fräscht boende med tilltalande planlösning och balkong i bästa solläge. Planlösningen är disponerad med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket skapar trevliga umgängesytor. Kök med ljus inredning, goda arbetsytor och hög funktionalitet. Trevligt vardagsrum med utgång till den inbjudande, stora balkongen med sol från lunch till sen kväll. Vidare finns tre bra sovrum i härliga kulörer. Ett ligger intill hallen och de övriga två ligger längre in och har bra storlek. Vidare finns ett fräscht badrum med tvättmöjligheter samt en klädkammare. Vid entrén möts ni av en trevlig möblerbar veranda med härlig förmiddagssol. På gården finns en separat förrådsbyggnad med ett stort förråd som tillhör lägenheten. Parkeringsplats med eluttag för motorvärmare ingår i månadsavgiften. Tillgång till egen liten odlingslott där du kan odla dina egna växter och grönsaker. Idylliska Galgberget ligger ca 3 km, på en höjd, strax ovan Falu centrum. Ett lugnt och familjevänligt område med närhet till skola, förskolor, pizzeria, närbutik mm. Rikligt med aktiviteter som golfbana, fotbollsplaner, slalombacke och ridhus ligger en kort cykeltur bort. Härlig natur med skog och elljusspår finns inpå knuten. Fin cykelväg ner till centrum för den som vill cykla in till jobbet, shoppingen, restaurangerna och nöjeslivet. Det går även gott om bussar i området. Åker du bil tar du dig lätt och snabbt ut på motorvägen.

  • Plus
  • Balkong
Falkbergsvägen 12, Linghed, Falu kommun

Falkbergsvägen 12

Villa
Linghed, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 295 000 kr
116 + 42 m²
4 rum
1 480 m² tomt

IDYLLISKT BOENDE PÅ LANDET! På Falkbergsvägen 12 välkomnar en naturskön och rogivande miljö med ett högt fritt läge, med skogen runt knuten och vacker utsiktsvy över landskapet. På fastigheten om ca 1 480 kvm erbjuds ett fint Falurött hus med vita knutar, troligtvis med anor från slutet av 1800-och talet. En trevlig trädgårdstomt med växthus, en äldre uthusbyggnad samt en stor altan i bästa sydvästläge. Här välkomnar ett mycket trivsamt hus som inger en varm- hemtrevlig känsla med fina ljusflöden och genuin charm. Hemmets välplanerade ca 116 kvm är fördelade mellan två plan och 4 rum och kök. På entréplan erbjuds ett härligt lantkök, inbjudande vardagsrum, ett fint sovrum med utgång till trädgården samt en entréhall med trappförbindelse till övre plan. En trappa upp finns finns två fina sovrum, badrum med badkar samt en hall med utgång till balkongen. Från köket nås källarplan med hela tre fina matkällare samt förrådsrum med groventré. Trädgårdens vackra miljö bjuder på en uppvuxen trädgårdstomt med fina gräsytor som ger utrymme för studsmatta, bollspel och lekar. Möjlighet till flertalet fina uteplatser att njuta av dagens alla soltimmar. Fantastik altan med stora umgängesytor. Grusad infart med plats för flertal bilar. Här bor ni i lugnt och skönt på landet. Linghed är en omtyckt by ca 30 min bilfärd från Falu centrum. Här trivs barnfamiljer såväl som andra med närheten till förskola och skola årskurs 1-6, livsmedelsaffär och fin omkringmiljö med bra bad- och fiskevatten och annat som erbjuder diverse friluftsaktiviteter. Gångavstånd ca 300 m till badplats vid campingen Caravan Club samt ca 3 km till Höganäsbadet i Svärdsjö. Vintertid så finns möjlighet till skoteråkning, skidor och bandy som av tradition är stor i byn. Här finns en trevlig bygemenskap med flera föreningar som sköter bl.a bystuga och bybastun som finns tillgänglig för sina medlemmar. Vidare så finns goda allmänna kommunikationer med buss som går in till Falu centrum. I närbelägna Svärdsjö finns allt som behövs i vardagen som en större livsmedelsaffär, pizzerior, apotek, blomsterbutik, vårdcentral m m. Varmt välkomna på visning!

Herrhagsvägen 21C, Herrhagen, Falu kommun
  • Mån 20 maj kl 16:45
Herrhagsvägen 21C, Herrhagen, Falu kommun, bild 2
Herrhagsvägen 21C, Herrhagen, Falu kommun, bild 3

Herrhagsvägen 21C

Lägenhet
Herrhagen, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
850 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 094 kr/mån
20 000 kr/m²

CENTRUMNÄRA HEM FÖR DET "LILLA" HUSHÅLLET - TOPPFIN ETTA NI INTE FÅR MISSA! Här är den optimala lägenheten för dig som söker en etta. Mycket ljus och trivsam gavellägenhet med inglasad balkong. Ett renoverat hem med praktiskt planlösning så som stort kök med plats för matbord, rymligt allrum med sovalkov, hall med bra förvaring, helkaklat badrum med tvättmaskin och stor inglasad balkong med sol stor del av dagen. Genomgående, smakfulla ytskikt och ljusa färgval. Denna bostad är som gjord för det "lilla" hushållet och måste upplevas på plats. Här bor ni med ett oslagbart läge nära sjö och natur samt inte mer än ca 20 minuters promenad till centrum. Bo lugnt och trivsamt i populär förening med närhet till allt! Föreningen uppskattas av alla åldrar och har blivit väldigt populär de senaste åren mycket tack vare läget och dess omgivningar. I detta sjönära område är det gott om grönska med fina ytor för både lek, umgänge och avkoppling. På innergården finns flera sittplatser, grillplats, omtyckt och välanvänd boulebana samt lekplats och fotbollsplan. Här finns också livsmedelsbutik, pizzeria och gym. För motionärer finns elljusspåret upp till Stångtjärn med löpslingor och skidspår. Under sommartid är Stångtjärn en populär fiske-och badplats. Här får du det bästa av två världar - närhet till centrum och bussar men ändå med naturen runt hörnet.

  • Premium
  • Balkong
Lillänget 1, Sågmyra, Falu kommun

Lillänget 1

Villa
Sågmyra, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
695 000 kr
62 + 32 m²
3 rum
5 916 m² tomt

FRITIDSHUS PÅ STOR TOMT I SÅGMYRA. Gediget hus byggt i början av 1900-talet med fint läge. Stort kök med gott om skåp och trivsam vedspis. Plats finns för stort matbord. Vardagsrum med fönster i tre väderstreck och "fattigmanskakelugn". Litet sovrum samt rejäl hall. På övre plan ses ett sovrum med vedspis samt förråd och vindsutrymme. Garage med förvaringsvind. Uthus med snickarbod, vedbod, redskapsbod och liten källardel med fd tvättstuga. Förråd/lekstuga, utedass, jordkällare och vedbod.

Visar 1 - 25 av 76