Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Zinkvägen 5, Vallås, Halmstads kommun
  • Kommande
Zinkvägen 5, Vallås, Halmstads kommun, bild 2
Zinkvägen 5, Vallås, Halmstads kommun, bild 3

Zinkvägen 5

Villa
Vallås, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Pris saknas
123 + 123 m²
5 rum
750 m² tomt

Varmt välkommen till denna rymliga bostad med tilltalande planlösning och generösa ytor. Här erbjuds du bland annat ett stort kök med gott om arbetsyta, vardagsrum som är perfekt för socialt umgänge, tre sovrum av bra storlek och en källare med både gillestuga samt ett "allrum" som är perfekt för att användas av familjens äldre barn där de får ett eget utrymme. Nuvarande ägare har stortrivts i huset som erbjuder närhet till både förskola & skola samt ett stort serviceutbud med matbutik, vårdcentral, apotek mm. Slå ihop det med det natursköna läget vilket är ett plus i kanten och ger fina möjligheter att ta sig ut för en uppfriskande promenad så har du ett välskött hus i ett högst trivsamt område där du kan njuta av vardagen och tillvaron. Detta är ett hus du inte vill missa, se till att anmäla ditt intresse redan idag för att inte låta denna möjlighet gå dig förbi. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Kasten Rönnowsgatan 6, Centrum, Halmstads kommun
  • Kommande

Kasten Rönnowsgatan 6

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Pris saknas
91,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 047 kr/mån

Välkommen till ett välvårdat och inbjudande hem adresserat Kasten Rönnowsgatan 6. Här erbjuds du möjligheten att förvärva en inyttningsklar lägenhet med fräsch interiör och moderna vitvaror vilket kombineras med en låg månadsavgift i en mycket välskött förening. Denna rymliga trea (från början en fyra) är sannerligen välplanerad och erbjuder ljusa sociala ytor med fullutrustat kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet som har en braskamin. Lägg till ett helkaklat badrum med behaglig golvvärme, separat tvättstuga samt två sovrum med möjlighet till tre så har vi en optimal central lägenhet. HSB Borgaren är en ekonomiskt solid- och nästintill skuldfri bostadsrättsförening och har tagit sig an de flesta stora renoveringar de senaste åren.

Stockenbergsgatan 13, Centrum/Väster, Halmstads kommun
  • Kommande
Stockenbergsgatan 13, Centrum/Väster, Halmstads kommun, bild 2
Stockenbergsgatan 13, Centrum/Väster, Halmstads kommun, bild 3

Stockenbergsgatan 13

Lägenhet
Centrum/Väster, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Pris saknas
78 + 7 m²
3 rum
vån 1/5
4 618 kr/mån

Med stolthet hälsar vi er välkomna till denna nyproducerade lägenhet om 78 kvadratmeter i populära Brf. Gräddhyllan som stod klart för inflytt 2023. Bostäderna är präglade av en modern arkitektur som fångar naturens skönhet. Valet av material är gediget och hållbart, som vitpigmenterad enstavsparkett i ek och natursten för fönsterbrädor. Köket är i mörk kulör och ger en lyxig känsla. Stora fönster och ljusa väggar skapar en ljus och rymlig atmosfär. Köken är speciellt utformade med höga skåp och släta luckor, med silestone bänkskivor och utvalda vitvaror från Electrolux. Badrummet är stilrent med gråmelerat klinkergolv (golvvärme) som viker upp snyggt som en fondvägg och övriga väggar är vitkaklade. Rummet är utrustat med takduschset med vikbara glasdörrar, kommod, wc samt tvättmaskin och torktumlare - LYXIGT! I Brf Gräddhyllan bor ni på ett centralt läge med bekvämt avstånd till Halmstad citys utbud av butiker/restauranger, livsmedelsbutiker, kommunikationer, Högskolan, vackra naturområden och havet. Föreningen (Brf Gräddhyllan) garanterar en räntegaranti vilket innebär att föreningen står för den förhöjda räntekostnaden de tre första åren som bostadsrättsföreningen har, se ekonomisk plan. Kontakta ansvarig mäklare för privat visningstid! 0709-28 26 33

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Rörvägen 8E, Trönninge, Halmstads kommun
  • Kommande
Rörvägen 8E, Trönninge, Halmstads kommun, bild 2
Rörvägen 8E, Trönninge, Halmstads kommun, bild 3

Rörvägen 8E

Lägenhet
Trönninge, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Pris saknas
65 m²
2 rum
vån 1/2
5 910 kr/mån

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVAT VISNINGSTID! Vi har nöjet att presentera denna välplanerade 2:a i markplan på populära Rörvägen i Trönninge. På 65 välplanerade kvadratmeter erbjuds ett rymligt kök med matplats, vardagsrum med utgång till altan med eftermiddags- och kvällssol, stort badrum, tvättstuga och sovrum. Riksbyggens brf Trönningehus nr 1 är mycket välskött och aktiv. I avgiften ingår värme, vatten, TV (grundutbud), internet (fiber), parkering och bostadsrättstillägg! Här bor ni på lugn och barnvänlig återvändsgata med närhet till skolor, livsmedelsbutik, idrottsanläggning, padelhall och pizzeria.

  • Premium
  • Uteplats
Onsjö Kullestugan 301, Halmstad, Halmstads kommun
  • Kommande

Onsjö Kullestugan 301

Tomt
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 300 000 kr
1 080 m² tomt

På lantligt och mysigt läge med närhet till Halmstad centrum och havet, så kan vi nu presentera en kommande tomt för valfri byggnation. Här har du möjlighet att skapa din egen lilla "oas med utsikt över ängar och fält! Med 5-10 min cykelväg till Flygstaden och centrum samt havet så kan det inte bli mycket bättre! Förhandsbesked är inlämnat för avstyckning från stamfastigheten. Kontakta mäklaren för mer information!

Visar alla 5