Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Centralvägen 13 5/5 tr, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Kommande

Centralvägen 13 5/5 tr

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 795 000 kr
34 m²
1 rum
vån 5/5
3 073 kr/mån
52 794 kr/m²

Ett otroligt fint och välplanerat hem som inrymmer allt du behöver. Utformningen av dessa kvadratmeter gör verkligen att bostaden upplevs både större, trivsam och väldigt praktisk. Samtidigt gör det höga läget högst upp på 5 tr att gott om ljus skiner in genom generöst fönsterparti. Avståndet över den stora, fina innergården ger minimal insyn. Köket är fullt utrustat, även med integrerad diskmaskin som döljer sig bakom köksluckor i vitt. Till vardags finns perfekt plats för matbordet och ytan är lätt att duka upp även för ett större sällskap. Naturlig plats för sovalkov i vardagrumsdelen som rymmer bra soffa och tv hörna. Bostaden är fräsch och har genomgående ekparkett utan onödiga trösklar och vitmålade väggar. Denna 1:a har en mycket bättre utformning än många andra i kvarteret, den naturliga platsen för sovalkov ger en stor yta för umgänge utan att sängen är i vägen. Så hör av dig och kom och titta ! Bostaden ligger i ett utmärkt läge med ca 700 m till Pendeltågstationen och 4-5 minuters promenad till Huddinge C breda utbud av butiker, restauranger, gym, mm. Därifrån är det endast ca 17 minuter till Stockholm City. Södertörns högskola ligger bara en hållplats söderut, liksom Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge. Man har även tillgång till sjön Trehörningen ca 1 km bort med bryggor perfekt för en lugn dag med en bok, promenadstråk och skridskoåkning vintertid då isen ofta plogas. För joggingturen har man elljusspår i Solgårdsskogen med access 600 m bort, här kan man även ta sig vidare ut i naturreservatet med fin svampskog, ängar och massa leder för en längre utflykt. HSB förening med garage i huset och mysig innergård med boulebana, bord och bänkar under pergola, perfekt att gå ner och grilla vid. Kontakt mäklaren för ytterligare information.

  • Hiss
Björnspinnarvägen 30, Myrängen, Huddinge kommun
  • Kommande

Björnspinnarvägen 30

Lägenhet
Myrängen, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
3 995 000 kr
103,4 m²
3 rum
2 976 kr/mån
38 636 kr/m²

Väldisponerat 2-plans radhus om 103,4 kvm med separat förråd samt garageplats med laddare för elbil! Detta radhus är beläget i en välskött förening med stabil ekonomi och låga avgifter. I föreningen finns gemensamma utrymmen så som bastu, hobbyrum och festlokal. Vid entrén välkomnas du av en inramad stor terrass med förmiddagssol och en rabatt med växter och rymligt förråd med arbetsbänk. Uteplatser med morgonsol på framsidan och eftermiddagssol på baksidan. Uteplatsen på baksidan gränsar mot en skogsdunge. Bostaden är belägen i ett mycket barnvänligt område i lugna Myrängen dit många barnfamiljer söker sig. Föreningen har låga avgifter och en väl fungerande underhållsplan. På entréplan välkomnas du av en hall i anslutning till köket som har alla bekvämligheter ni kan önska med bra arbetsytor och förvaring i skåp samt matplats vid fönster som blickar ut mot framsidans inramade altan. På detta plan finns även ett ljust vardagsrum med stor inglasad veranda samt ett modernt badrum, vilket gör vardagen smidig och bekväm. På nedre plan finns två mysiga sovrum varav det ena med utgång till verandan på baksidan och det andra med hel garderobsvägg. Det finns även ett allrum som enkelt kan omvandlas till ett extra sovrum eller hemmakontor. Dessutom finns ett praktiskt förråd med nytt hyllsystem och ett separat badrum med ny tvättmaskin, vilket ger extra bekvämlighet för hela familjen. På den isolerade vinden finns gott om förvaringsyta med 44 kvm golvyta, varav hälften med ståhöjd som förenklar bohagets fördelning av utrymmen. Björnspinnarvägen är ett eget litet område i Myrängen där barnen kan leka fritt och har gott om utrymme att springa, cykla och leka utomhus utan oro för trafiken. Det är även nära till skolor, förskolor och bussförbindelse mot Stuvsta C och Huddinge C med pendeltåg samt till Farsta med pendeltåg, tunnelbana och butiksutbud. Ågesta friluftsområde nås på ett par minuter i bil eller på ca 15 min med cykel på fina cykelbanor. Här finns golfbana, badplats, utegym, joggingspår, stall mm. I Huddinge finns även Flottsbro friluftsområde med badplats, skidlift och olika aktiviteter. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Laggkärlsvägen 24A, Huddinge, Huddinge kommun
  • Kommande

Laggkärlsvägen 24A

Radhus
Huddinge, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
4 595 000 kr
99,5 + 20 m²
4 rum
5 882 kr/mån
46 181 kr/m²

Nu kan du förvärva ett av områdets finaste brf-parhus beläget på lugn återvändsgata. En bostad med generös takhöjd, öppen planlösning, stilrena materialval, en generös altan, gräsmatta och trädgård för skönt häng med familj och vänner. Ett boende med det lilla extra. Här får man känslan av att bo i villa, men med de fördelar som en bostadsrättsförening erbjuder. Ett lättskött boende som passar de flesta. I denna bostad är det bara att flytta in och känna sig som hemma. Här ingår två parkeringsplatser och två exteriöra förråd Beläget i Kästa på en gata utan genomfartstrafik. Kästa är ett lugnt familjeområde som blandas av villor, radhus, parhus och lägenheter i tvåvåningshus. Här bor man med gångavstånd till förskolor och skolor och lekplatser. Närhet ut till natur och även till Flottsbro friluftsområde med strand, värdshus, frisbeegolf, kanotuthyrning mm och på vintern skidåkning. Hör av dig till ansvarig mäklare för privatvisning

  • Plus
Kästadalsvägen 44A, Kästa, Huddinge kommun
  • Kommande

Kästadalsvägen 44A

Radhus
Kästa, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
4 250 000 kr
136 m²
5 rum
7 021 kr/mån
31 250 kr/m²

Trivsam och hemtrevligt parhus med stor och härlig terrass i soligt söderläge. Här bor du med hög standard och påkostade materialval på välplanerade ytor. Entréplan disponeras av ett generöst vardagsrum och kök med öppen planlösning- trivsamt, socialt och funktionellt. Genomgående fint ljusflöde från stora fönsterpartier. Påkostat kök från Vedum med bänkskiva i granit. Från vardagsrummet når du den utbyggda terrassen i söderläge som skapar ytterligare umgängesytor. Vidare finns ett rymligt badrum och en separat tvättstuga. Övervåningen består av tre väl tilltagna sovrum med tillhörande garderober. Här finns även ett allrum som går att dela av till ytterligare ett sovrum samt ett stilrent badrum med badkar. Alla rum på övre plan har gott om fönster som ger bra ljusinsläpp. Fint vitlaserat askgolv med vattenburen golvvärme på båda plan sträcker sig genom hela huset. Här är allt i nyskick och i många år kommer man bo enkelt och underhållsfritt. Vatten, bredband, sophämtning och två parkeringsplatser ingår i avgiften. Naturnära läge med närhet till Flottsbro friluftsområde, Huddinge sjukhus, förskola och skola i Kästa. Här bor du med goda kommunikationer till såväl Huddinge som Flemingsberg där ett nytt bostadsområde växer fram och Ica Maxi. Sammantaget är detta ett fantastiskt boende som måste upplevas på plats!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Elbevägen 19, Vistaberg, Huddinge kommun
  • Kommande

Elbevägen 19

Villa
Vistaberg, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
7 295 000 kr
183 + 4 m²
6 rum
1 326 m² tomt

Välkomna till denna 20-talsdröm med uthyrningsdel och stort garage! Med utmärkt läge i populära Vistaberg finner du detta rymliga hus inramad av en lummig stor och välskött trädgård. Med matsal, kök och vardagsrum i fil skapas en öppen, härlig atmosfär och bästa förutsättningar för umgänge med vänner och familj! Fönster från två eller tre håll i vardera rum skapar fint ljusinsläpp genom hela våningsplanet med fina siktlinjer. Terrassen utanför som vetter mot den välskötta, lummiga baksidan når man från både matsal och vardagsrum, den ligger i sydväst läge med många soltimmar och blir på sommaren en helt insynsskyddad oas. Här finns äppelträd, vackra rabatter med bla rosor och lavendel och baksidan inramas fint av ett litet gästhus. Runtom på den generösa tomten finns möjligheter för flera mysiga uteplatser och plats för barnens studsmatta. Här finns också en stor hägg och syrenhäckar som fyller trädgården med ljuvlig doft på försommaren. Flera genomtänkta renoveringar för att bevara och återställa husets rätta 20-talskaraktär är genomförda sista åren, och huset bjuder på många charmiga original detaljer bla fina trägolv. På entréplan finns förutom de sociala ytorna ett rymligt sovrum, wc och hall med burspråk. På övre plan finns två sovrum och ett badrum. I källaren som ligger i souterräng finns egen ingång till möjlig uthyrningsdel, med eget pentry, badrum och toalett, eller en perfekt tonårsavdelning för den som önskar. Totalt har huset 4 möjliga sovrum idag. Den stora tomten är inhägnad, perfekt för barn och husdjur att springa fritt på på den lugna återvändsgatan. Här finns även ett isolerat dubbelgarage med både vatten och trefasuttag, praktiskt för den som har elbil. På tomten finns även gott om plats för parkering. Läget i området är utmärkt, inom några hundra meter har du tillgång till flera förskolor samt Vistaskolan (f-9), Glömstaskolan, och Skapaskolan. Inom 500 meter har man i området ett nybyggt 2200kvm stort Nordic wellness-gym, beachvolleybollhall och padelhall. Bussen som snabbt tar dig till Huddinge C går 150m från huset. Här finns även ett stort fornminnesmärkt område som idag är får- och hästhagar och utgör ett fantastiskt område för promenader. För ytterligare sporter finns Flottsbro friluftsområde som erbjuder; frisbeegolf, kanotuthyrning, sup, downhill, badplats med sandstrand och bryggor, minigolf och värdshus. På vintern kan man även åka utförsskidor i 3 nedfarter. Joggingspår finns också i skogarna runtom. En riktigt härlig plats för den aktiva! ca 2,8 km bort ligger Huddinge C med pendeltåg, brett butiksutbud, flera restauranger och allmän service.

  • Plus
  • Uteplats
Finslipargränd 15, Huddinge, Huddinge kommun
  • Kommande

Finslipargränd 15

Lägenhet
Huddinge, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Pris saknas
55 m²
2 rum
vån 4/6
5 729 kr/mån

Varmt välkommen till denna fräscha 2:a om totalt 55kvm. Denna extraordinära lägenhet sticker verkligen ut! Den har fantastiska detaljer som sträcker sig genom hela bostaden och en rymlig balkong. Här kan ni bo i en modern tvåa med stilrena materialval och ha närhet till närservice, bra kommunikationer och natursköna områden. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan det ljusa köket och vardagsrummet, vilket skapar en rymlig känsla och gör det perfekt för att umgås med stora sällskap. Det finns även ett sovrum och ett helkaklat badrum, där du kan njuta av bekvämligheter som tvättmaskin. Hallen har gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning på dina tillhörigheter. Balkongen är stor och rymmer en loungegrupp, stolar, mysig belysning och växter, vilket gör den till en underbar plats att koppla av och njuta av utomhuslivet. Säljaren berättar - Här bor man bra "Säljarens egna ord om bostaden" - "Med genomgående ljusa golv får du en fräsch och luftig känsla i varje rum. Dessutom är lägenheten belägen i en gavellägenhet, vilket innebär att du får ett vackert ljusinsläpp från flera håll. Planlösningen är både smart och öppen, vilket gör att bostaden är välplanerad och effektivt utnyttjad. Spotlights i hallen och badrummet ger en behaglig och funktionell belysning som passar alla behov. Hallens rymliga utformning ger gott om plats för att ta emot gäster eller för att organisera dina personliga tillhörigheter. Dessutom finns ett tillhörande vindsförråd, vilket ger extra förvaringsutrymme för att hålla ordning på dina ägodelar. En härlig balkong ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet och skapa en avkopplande atmosfär. I sovrummet och hallen finns gott om förvaringsmöjligheter, inklusive ett eget städskåp som underlättar för en organiserad och prydlig miljö. Det stora köket är utrustat med moderna vitvaror och tack vare den smarta planlösningen mellan köket och vardagsrummet finns möjlighet att ha en stor matgrupp där du kan umgås och njuta av goda måltider tillsammans." Säljaren berättar - Här bor man bra "Säljaren egna ord om området" - "Som boende på Finslipargränd 15 så har man gångavstånd till Huddinge Centrum där man får tillgång till ett rikt utbud av butiker, restauranger och nöjen vilket gör vardagen både bekväm och enkel. Området där lägenheten är belägen präglas av lugn och trygghet. Här finns närhet till skolor och förskolor vilket gör det till en idealisk plats för familjer att bo och växa. Dessutom har området en fin och mysig innergård med grillplatser, där du kan njuta av trevliga utomhusstunder med vänner och familj. För den som älskar shopping och bekvämlighet erbjuder lägenheten närhet till matbutiker och klädbutiker. Du behöver inte gå långt för att handla dina dagliga behov eller hitta de senaste modetrenderna. Naturen är aldrig långt borta när du bor här. Med närhet till grönområden kan du njuta av avkopplande promenader eller kanske en löprunda i det vackra landskapet. Närmaste granne till denna lägenhet är det populära Stenugnsbageriet SPRÖD som erbjuder nybakade bröd och sötsaker, perfekt för en mysig fika eller en snabb frukost på språng." För frågor eller bokning av privat visning var vänlig kontakta mäklaren på 0790990559!

  • Hiss

Visar alla 6