Bjurfors Huddinge/Älvsjö

Bjurfors Huddinge/Älvsjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Solhemsvägen 20, Fullersta, Huddinge kommun
  • Kommande
Solhemsvägen 20, Fullersta, Huddinge kommun, bild 2
Solhemsvägen 20, Fullersta, Huddinge kommun, bild 3

Solhemsvägen 20

Villa
Fullersta, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
6 250 000 kr
125 + 156 m²
6 rum
1 120 m² tomt

Förhandsvisning 1/5 kl 15-15:45 Inom kort säljs detta rejäla hus med bra läge. Här har samma ägare bott, och trivts i över 50 år. Huset ligger på en lugn villagata i det populära området Fullersta med främst äldre villabebyggelse. I kvarteret finns både förskolan fölet och Källbrinks grundskola (F-9). Därmed är det heller inte långt till busskommunikationer eller Huddinge Centrum som ligger på gångavstånd (Ca 1,3 km). Föredrar du joggingspåret eller naturen så ligger både Källbrinks IP och Gömmarens naturreservat i närheten. Huset är mycket rymligt och erbjuder mycket goda möjligheter att användas flexibelt. Stort vardagsrum/matrum om 40 kvm med stora fönsterpartier. Även gillestugan är rymlig (Ca 30 kvm) och kan användas som sällskapsrum alternativt tonårsutrymme med intilliggande sovrum. Enorma förvaringsmöjligheter i inte mindre än 4 förråd och utöver det garage med ännu mer förvaring. Tre uteplatser, ett vänt mot solen under dagtid och en balkong som erbjuder skugga under dagtid. Den tredje uteplatsen utgörs av ett inglasat uterum som kan användas redan tidig vår och sent in på hösten. I dagsläget har huset 4 sovrum men kan lätt bli 5 då ett av sovrummen med fördel kan avdelas. Invändigt och utvändigt har huset underhållits löpande och till exempel har fönster bytts (2016) samt taket renoverats (2010). Dock föreligger en del uppfräschning och renovering för en ny ägare att ta tag i. Stor tomt om 1 120 kvm som tack vare ett lite högre läge inte har särskilt mycket insyn. Vidbyggt garage.

  • Premium
Kansligränd 2, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
  • Kommande

Kansligränd 2

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 250 000 kr
75 m²
4 rum
vån 3
4 868 kr/mån
43 333 kr/m²

Ta tillfället att förvärva en modern 4:a med tilltalande planlösning. Här andas fortfarande modernt från 2016. Lägenheten är välplanerad med bra läge. Fyrarummare som sällan är till salu med närhet till Huddinge Centrum. Vidare har bostaden gott om förvaring, genomgående parkettgolv, rymliga sovrum samt modernt kök och badrum. Bostaden har allt man kan önska som diskmaskin, mikro, kyl/frys, häll, ugn, fläkt, tvättmaskin och torktumlare. Möjlighet för juridiskperson/företag att köpa bostaden. Gångavstånd till Huddinge centrum med bra affärsutbud och pendeltåg. Även nära till bussar, livsmedelsbutik, pizzeria, sim- och sporthall mm. I anslutning till Huddinge centrum kan ni hoppa på en av pendeltågstrafikens huvudlinjer. Med den kan du transportera dig åt både norr eller söder, efter ca 14 minuter kan den som önskar stiga av vid stadsdelen Södermalm eller fortsätta vidare in mot Stockholm City. Från Huddinge station tar du dig in till Stockholm Central på endast 16 min. I Huddinge centrum finns det mesta man behöver. I närområdet finns även Kungens kurva. Med en biltur på ca 15 min tar ni er till Kungens kurva shoppingcenter, här finns 25 000 kvadratmeter med bl.a. Ikea, mode, sport, hemelektronik, mat och mycket annat för hela familjen. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt om så önskas.

  • Balkong
  • Hiss
Prostvägen 12, Stuvsta, Huddinge kommun
  • Kommande
Prostvägen 12, Stuvsta, Huddinge kommun, bild 2
Prostvägen 12, Stuvsta, Huddinge kommun, bild 3

Prostvägen 12

Villa
Stuvsta, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
6 995 000 kr
72,5 + 57,5 m²
5 rum
862 m² tomt

Välkommen till Prostvägen 12 med totalarea av 130 kvm - En pärla från 1938. Hemtrevlig familjevilla på populär och lugn gata utan betydande genomfart. Huset har ett utsökt läge i Stuvsta/Snättringe med närhet till Stuvsta Centrum. Väl inne i bostaden möts ni direkt av ett enastående ljusinsläpp. Bostaden skapar en härlig känsla med välvårdade ytskikt och en tilltalade färgsättning. Fastigheten erbjuder en underbar trädgård där ni kommer kunna njuta av ert egna paradis. Bakom häckarnas skyddande grönska döljer sig denna fridfulla och privata oas. Fastigheten erbjuder stillhet och ro, avskärmad från omvärldens brus och stress. I trädgården möts ni bl.a. äppelträd, plommonträd, röda, svarta och vita vinbär, hallon, krusbär, smultron, syrenberså och liguster. Med en mångfald av fruktträd, bärbuskar och naturligtvis en ståtlig syrenberså, ger trädgården en smak av en egen idyll. Placerad på en optimal insynsskyddad plats, där står den stilfulla bastun med intilliggande utomhusdusch och en generös altan. Det är här ni kan njuta av stillheten och känsla av lugn samt harmoni. Ägarna har med kreativitet och omsorg skapat en plats för rekreation. Runt huset sträcker sig altaner, skapade för att erbjuda olika platser för alla tillfällen och behov. Här finns det uteplatser där det bjuds på både morgonsol, sol mitt på dagen, eftermiddagssol samt kvällssol. - Insynsskyddad & välskött trädgård. - Vedeldad bastu om ca 15 kvm från 2021. - Dubbelgarage om ca 36 kvm. - Braskamin. - Låg uppvärmningskostnad genom bergvärme. - Omfattande renoveringar utförda. - Närheten till Stuvsta C, ca 13 min promenad till pendeltåget. I Stuvsta och i närområdet finns ett komplett utbud av bekvämligheter, inklusive service som vårdcentral, restauranger, kommunikationsmöjligheter, butiker, sportaktiviteter och natursköna områden med badmöjligheter. Från Stuvsta station erbjuds pendeltåg som smidigt tar dig till både Stockholms innerstad på ca 13 min och även Södertälje. Med bil tar det endast ca 15 minuter till Stockholm, vilket ger enkel och snabb tillgång till staden. För de som söker ett bredare urval av butiker och restauranger, ligger både Skärholmens centrum och Kungens Kurvas shoppingcenter bara en kort resa bort. Dessutom hittar du här ett av världens största Ikea-varuhus tillsammans med ett brett och mångsidigt urval av olika servicemöjligheter. Här har du även en närhet till ett urval av skolor och förskolor. För mer information besök gärna Huddinge kommun. https://www.huddinge.se/forskola-skola/ För att summera, presenterar denna bostad inte bara praktiska faciliteter utan också en inbjudande atmosfär – en perfekt plats för den som söker ett hem att verkligen trivas i.

  • Premium
Folkparksvägen 130, Solberga, Stockholms kommun
  • Kommande
Folkparksvägen 130, Solberga, Stockholms kommun, bild 2
Folkparksvägen 130, Solberga, Stockholms kommun, bild 3

Folkparksvägen 130

Lägenhet
Solberga, Stockholms kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 095 000 kr
58 m²
2 rum
vån 9/10
3 949 kr/mån
53 362 kr/m²

Äntligen finns möjligheten att förvärva en ljus och välplanerad 2:a med unik utsikt i populära föreningen Brf Solberga Torg. Bostaden har rymliga och välplanerade rum med parkettgolv, bra förvaringsutrymmen samt en underbar inglasad balkong. Praktiskt och renoverat kök med vitvaror från Samsung med inbyggd vatten och ismaskin samt vinkyl. Bostaden har en öppen planlösning mot vardagsrummet, ett rymlig vardagsrum med plats för stort möblemang samt välplanerat sovrum med garderober. Generöst och renoverat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Bussförbindelse precis utanför huset som tar dig till Älvsjö station med pendeltåg eller Telefonplan med tunnelbana. Populär och välskött bostadsrättsförening i ett expansivt område. Föreningen har bland annat ett garage som du når utan att behöva gå ut och även ett antal uteplatser. Som medlem i föreningen har du möjlighet att hyra en gästlägenhet för 200 kr per natt. Endast en kort promenad bort finns Älvsjö Centrum. Älvsjö Centrum erbjuder butiker, vårdcentral, apotek, bibliotek, gym, Coop samt restauranger. Även Västberga handel ligger på kort avstånd från lägenheten med bra utbud av butiker. I Älvsjö Centrum finns mycket bra kommunikationer med pendeltåg och flertalet busslinjer. Tar du pendeltåget i Älvsjö Centrum tar det endast 10 min till Stockholm Central. I Älvsjö finns möjligheten att via pendeltåget ta sig till Arlanda, Södertälje eller Uppsala. Bostaden erbjuder även närhet till natur i form av Solbergaskogen och Älvsjöskogen. Tunnelbana kommer till Älvsjö. https://nyatunnelbanan.se/alvsjo/ Missa inte chansen att förvärva din nya drömbostad! Tillträde enligt överenskommelse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lunnarevägen 23C, Länna, Huddinge kommun
  • Kommande

Lunnarevägen 23C

Lägenhet
Länna, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 900 000 kr
33 m²
1 rum
2 545 kr/mån
57 576 kr/m²

Varmt välkommen till Lunnarevägen 23C och denna fantastiska, ljusa och välplanerade mini villa. Med sitt läge, ligger denna pärla i ett vackert och naturskönt område. Bostaden erbjuder en modern standard i naturskönt område. Med sin stilrena design och smarta planlösning erbjuder detta attefallshus allt du behöver för ett bekvämt och modernt boende. Den generösa takhöjden skapar en luftig atmosfär och stora fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönster. Kök och vardagsrum i öppen social planlösning, badrum samt sovrum på loftet med extra förvaring i inbyggt förråd. Bostaden erbjuder en stor altan med trädgård samt egen parkeringsplats. Den perfekta bostaden för dig som söker ett boende med villakänsla!

  • Plus
  • Uteplats
Duvbergsvägen 25, Vårby, Huddinge kommun
  • Kommande
Duvbergsvägen 25, Vårby, Huddinge kommun, bild 2
Duvbergsvägen 25, Vårby, Huddinge kommun, bild 3

Duvbergsvägen 25

Radhus
Vårby, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 990 000 kr
115 m²
4 rum
4 889 kr/mån
34 696 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem, där komfort och charm möts i en harmonisk förening av modern design och naturnära skönhet. Detta exklusiva BRF-parhus är den perfekta bostaden för dig som söker en optimal balans mellan stil, funktionalitet och en touch av natur. Huset välkomnar dig med en elegant fasad och en välskött trädgård, där två körsbärsträd ger en blomstrande och färgsprakande entré under våren och sommaren. Dessa träd är inte bara vackra att se på, utan skapar även en privat och rogivande atmosfär runt huset. När du kliver in genom dörren möts du av ljusa och öppna ytor, skapade för att maximera trivsel och gemenskap. Köket är en gourmetdröm med moderna apparater och rikligt med förvaringsutrymme, perfekt för kulinariska äventyr. Vardagsrummet är inbjudande och ljust, och de stora fönstren släpper in naturligt ljus samtidigt som de ger panoramautsikt över trädgården. Öppna upp glasdörrarna och kliv ut på den privata uteplatsen, där du kan njuta av avkopplande stunder och underbara sommarkvällar och blicka ut över Vårbyfjärden. Uppe finns tre rymliga sovrum med generösa garderober och fönster som öppnar upp för vackra utsikter. Detta hem är utformat för att skapa en avslappnad och behaglig livsstil, där varje detalj är noggrant planerad för att möta dina behov. Trädgården runt ditt nya hem är en privat oas där du kan njuta av lugna stunder och skapa minnen med nära och kära. De två körsbärsträden är inte bara vackra att se på, utan ger också en härlig plats att sitta under och njuta av en kopp kaffe eller ett glas vin. Denna fastighet erbjuder inte bara en bostad, utan en livsstil där modern elegans möter naturens skönhet. Ett parhus med körsbärsträd - din drömresa in i harmoni och lyx. Välkommen hem. Boendet kombinerar modern elegans med en touch av naturens skönhet, och körsbärsträden sätter pricken över i:et med sin unika karaktär och fruktiga bonus. Missa inte chansen att äga detta drömlika parhus med en trädgård som är lika vacker som den är funktionell. Ett hem att verkligen trivas i på sikt! Tillträde enligt överenskommelse! Kontakta mäklaren för mer information! Amel Hodzic 0708-320 280

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ålgrytevägen 122, Bredäng, Stockholms kommun
  • Kommande

Ålgrytevägen 122

Lägenhet
Bredäng, Stockholms kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 995 000 kr
55,8 m²
3 rum
vån 10/14
3 536 kr/mån
53 674 kr/m²

Fantastisk gaveltrea på vån 10, fördelat på 55,8 kvm. 3 rum och kök har noggrant planerats och utformats. Allt för att passa den moderna familjen. Läget är ett av områdets bästa – fritt med baksidan och balkongen fördelaktigt vänd mot söder. Fri sikt så långt ögat kan nå och till höger har du fin sjöutsikt! Den öppna planlösningen skapar ett socialt hem där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt! Ett välutrustat kök stoltserar i hjärtat av bostaden. Badrummet är helkaklat och smakfullt inrett. Sovrummen är smart planerade, ett mindre som gör sig utmärkt som kontor, barn- eller gästrum och ett större med bra förvaring och ljus som flödar från fönster i två värderstreck. Härifrån nås även den inglasade balkongen. Genomgående för bostaden är ljusa ytskikt och parkettgolv. Som boende i Brf Panorama i Bredäng får du uppleva det bästa av två världar. Lugn och ro med grönområde och en närmiljö med bra kommunikationer.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Myrstuguvägen 365, Myrstuguberget, Huddinge kommun
  • Kommande

Myrstuguvägen 365

Lägenhet
Myrstuguberget, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 695 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 11/11
5 233 kr/mån
27 120 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Nu säljs denna vackert belägna bostad med det lilla extra. Här erbjuds en mycket tilltalande utsikt från inglasad balkong med sol hela dagen och in på kvällen. Invändigt i lägenheten finns hall med förvaring, helkaklat badrum med klinkergolv, kök med matplats, sovrum med klädkammare och god förvaring i garderober. Dessutom ett ljust vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen med fantastisk utsikt. Balkongen är även utrustad med infravärme vilket gör att det går att sitta här även när kvällarna är kalla. Förråd hör till lägenheten. Om du ska till T-banan åker du hissen ner och når stationen på några minuter. Nära T-banan finns även en mataffär och några olika restaurangalternativ. Området är mycket trivsamt och tryggt, barnvänligt utan biltrafik. Förskola och skola finns inne i området och massor av ytor för barn att leka på. Här finns fotbollsplan, tennisplan, bordtennisrum och det är inte långt till Flottsbro med skidbacke, cykling och bad. Flottsbro omges av stora skogar för den som gillar att vara ute i naturen. I föreningen finns det övernattningsrum, festlokal och publokal. Som boende på Myrstuguberget får du det bästa av flera världar. Du bor ostört nära naturen och Mälaren men har inte långt till bra kommunikationer eller större vägar om du åker bil. Dessutom erbjuder föreningen många gemensamhetslokaler och aktiviteter. Flottsbro omges av stora skogar för den som gillar att vara ute i naturen. I föreningen finns det 2 övernattningsrum, bastuanläggning, snickarbod, vävstuga, akvarellmålning och till och med en egen publokal med dartförening. Behöver du hyra en lokal till barnkalaset eller festen finns 3 olika alternativ beroende på hur många ni är. Föreningens egna fastighetsskötare, Myrstuguservice (Myrstuguvägen 355), tar hand om mycket av det praktiska arbetet med renoveringar och löpande underhåll av föreningens fastighet samt hantering av nycklar och underhåll av innergårdar under sommarhalvåret.

  • Balkong
  • Hiss
Tellusvägen 33, Solgård, Huddinge kommun
  • Kommande
Tellusvägen 33, Solgård, Huddinge kommun, bild 2
Tellusvägen 33, Solgård, Huddinge kommun, bild 3

Tellusvägen 33

Villa
Solgård, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
6 995 000 kr
233 + 35 m²
7 rum
2 160 m² tomt

Inom kort säljs denna stora och flexibla villa om 268 kvm intill Flemingsbergsskogens naturreservat. Detta är villan för dig som söker flera uthyrningsmöjligheter och/eller separat tonårslägenhet, externt kontor eller generationsboende. Dessa kan disponeras separat och flexibelt för eget bruk eller hyras ut. Huvudbostaden omfattar ca 130 kvm i båda planen, uthyrningsdelen är på ca 50 kvm, kontorsdelen omfattar ca 42 kvm och generationslägenheten ca 42 kvm. På husets tak finns inte mindre än 43 solpaneler vilket genererar bra med inkomst (ca 13 000 kr/år). Dessutom finns ett nyare dubbelgarage om 40 kvm med plats för två bilar och arbetsbänkar. Stor tomt om 2 160 kvm varav största delen ligger på berget bakom huset. Invändigt har huset ett fint skick där renoveringar och ombyggnationer gjorts löpande. Uthyrningsdelen är nyare (2022) och ”kontorsdelen” är från 2018 (se planlösning). Läget intill naturreservatet i kombination med att man inte har några grannar varken bakom eller framför huset skapar en känsla av att bo ostört. Trots detta är det inte långt till pendeltågsstationen i ett av Stockholms mest expansiva områden (se separat länk Planer Flemingsberg). Här finns planer både för högskolan, nya bostäder, lokaler och butiker. Stor mataffär på gångavstånd samt populärt gym och idrottshall.

  • Premium
Prästgårdsgränd 10, Älvsjö, Stockholms kommun
  • Kommande

Prästgårdsgränd 10

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
Pris saknas
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 213 kr/mån

I nära anslutning till Älvsjö Centrum och bekväma kommunikationer finner du denna omsorgsfullt planerade trea. Bostaden har genomgått en omfattande renovering år 2018, vilket inkluderar ett nytt kök, fräscha ytskikt i badrummet och moderna golv i hela bostaden. Samtliga väggar har fått en fräsch ommålning, och nya stilfulla innerdörrar bidrar till en enhetlig och modern atmosfär. Boendet välkomnar med generösa umgängesytor, skapade med omsorg för att maximera trivseln. Ljuset strömmar in från två väderstreck, och den soliga balkongen i söderläge bjuder in till många sköna stunder utomhus. Här kan du avnjuta soliga dagar och milda kvällar i en avkopplande miljö. Nya parkettparkettgolv av ek pryder samtliga rum, vilket inte bara tillför en vacker estetik utan även ger en enhetlig och behaglig atmosfär i hela bostaden. Föreningen är välskött och stabil, och det är värt att notera att man äger marken och har en låg belåning. Detta skapar en trygg och stabil boendemiljö för alla medlemmar.

  • Balkong
  • Hiss
Mangårdsvägen 31, Visättra, Huddinge kommun
  • Kommande

Mangårdsvägen 31

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 995 000 kr
90 m²
3 rum
vån 3/3
6 265 kr/mån
22 167 kr/m²

Här erbjuds en rymlig och yteffektiv lägenhet där solljuset lyser upp rummen hela dagen. Här bor du okomplicerat och härligt. I den inbjudande, funktionella och praktiska hallen i denna lägenhet finns goda avhängningsmöjligheter, säkerhetsdörr och gott om plats för jackor och skor. Vidare har vi ett öppet, lättmöblerat och socialt vardagsrum som bjuder på mycket dagsljus, stora fönster, generösa sällskapsytor och fint ljusinsläpp. Det stora och funktionella köket med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, rejäl köksbänk, stora fönster och plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett stort, ljust och rogivande sovrum med fint ljusinsläpp, Stora fönster och plats för dubbelsäng och ett övrigt sovrum. Badrummet är stort, funktionellt och trevligt med toalett, badkar, badrumsskåp, handdukstork och handfat. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor, charmig och ljus balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor, Bra solläge och plats för soffgrupp. Förvärvar du denna bostad har du närhet till allt du kan tänkas behöva. Visättra centrum ligger en kort promenad bort, där finns restaurang, frisörsalong och mataffär. Närhet till kommunikationer genom buss och promenadavstånd till Flemingsberg station som kan ta dig till Stockholms innerstad på 19 minuter samt stora delar av Sverige med SJ-fjärrtåg. En 10 minuters promenad kan ta dig till Södertörns högskola, Huddinge sjukhus, Flemingsbergs padelhall, ICA Maxi och Lidl. Vill du ta del av ett större centrum finner du det i Flemingsbergs centrum. Denna bostad bjuder på allt från närhet till fin natur, utsikt mot grönområde och nära till alla tänkbara bekvämligheter samt en rymlig balkong i högt läge som ni kan tillbringa långa stunder. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Förrådsvägen 44, 1tr, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Kommande

Förrådsvägen 44, 1tr

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 795 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1
2 684 kr/mån
52 794 kr/m²

Välkommen till en mycket hemtrevlig bostad som du verkligen kommer trivas! Fint ljusinsläpp och ljusa och moderna ytskikt samt mycket välplanerade kvadratmetrar. Som ett extra plus ingår ett rymligt vindsförråd till lägenheten, vilket ger extra förvaringsmöjligheter. Området erbjuder en härlig atmosfär där det traditionella villaområdet smälter samman med dem moderna bostadsrätterna. Samtidigt belägen på kort gångavstånd till Huddinge centrum. Centrumet erbjuder en mängd olika bekvämligheter, inklusive livsmedelsbutiker, restauranger, mångsidiga shoppingmöjligheter, banker, apotek och vårdcentral. Dessutom har du nära till kollektivtrafik i form av pendeltåg och bussar samt vacker natur.

  • Plus
  • Hiss
Lännavägen 10C, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
  • Kommande

Lännavägen 10C

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/5
5 498 kr/mån
44 938 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en riktig fin bostad i en trivsam förening. Äntligen erbjuds en välplanerad trerummare på Lännavägen. Bostaden har god standard samt en stor inglasad balkong som erbjuder många härliga soltimmar. Bostaden erbjuder ett rymligt och fint kök, två sovrum, stort vardagsrum, ett fräscht badrum, en extra toalett samt en stor klädkammare. Ett komfortabelt och modernt boende nära busskommunikationer, livsmedelsbutik, pizzeria, förskola/skola samt sim- och sporthall mm. Även gångavstånd till Huddinge centrum med ett bra utbud av butiker samt pendeltåg. Förrådsplats i porten som man enkelt kan ta sig till via hissen som finns i porten med gott om plats för förvaring. Praktisk anslutande värme garage som man enkelt når via hissen i porten. Föreningen har parkering i garaget för 600 kr/mån. Carport 450 kr/mån, samt p-platser på gården 250 kr/mån. Parkering med laddningsmöjlighet. Till alla p-platser är det separat kö.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Myrstuguvägen 355, Myrstuguberget, Huddinge kommun
  • Kommande

Myrstuguvägen 355

Lägenhet
Myrstuguberget, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 775 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/6
5 197 kr/mån
28 629 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Här presenteras bostaden för dig som inte vill eller orkar renovera. Lägenheten har renoverats löpande de senaste åren och har både ett tilltalande kök och badrum vilket ger ett genomgående fint skick. Bostaden har enhetliga golv, vitmålade väggar och ny el med spotlights i tak och dimbar belysning. Stor balkong i soligt söderläge. Planlösningen är mycket genomtänkt och alla utrymmen är väl tilltagna. I den möblerbara hallen finns gott om plats för både förvaring och hemmakontor, renoverat badrum med tvättmöjlighet, renoverat kök med bra arbetsytor, förvaring och stor matplats, sovrum med förvaring i garderober samt ett vardagsrum med utgång till balkongen. Till lägenheten finns ett vindsförråd. I föreningen finns flertalet tvättstugor och grovtvättstuga samt flertalet gemensamhetslokaler. Myrstuguberget ligger vackert vid Albysjön och erbjuder ett sjö- och naturnära område. I området finns det massor av aktiviteter för medlemmarna. För de minsta barnen finns det lekplatser och det finns även fotbollsplan, tennisplan med basketplan, bordtennisrum, snickarbod, boule, dart och det är inte långt till Flottsbro med Stockholms största skidbacke, promenadstråk, cykling och badplats med sandstrand. I området finns även en förskola samt grundskola. I föreningen finns det övernattningsrum, festlokaler och en publokal. Via områdets hiss nås Masmos T-bana, bussar samt Lidl några hundra meter längre bort. Behöver man istället ta pendeltåg går bussar till både Flemingsberg och Huddinge C. Det är heller inte långt till Kungens Kurva som erbjuder allt i affärsväg.

  • Balkong
  • Hiss
Arrendatorsvägen 2B, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Kommande

Arrendatorsvägen 2B

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 395 000 kr
60 m²
2.5 rum
vån 3/3
5 395 kr/mån
39 917 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Välkommen till denna hemtrevliga bostad med karaktär och formspråk från 40-talet. - Charmig, välplanerad lägenhet som har det mesta man kan önska sig. - Gavellägenhet med högt i tak utan insyn med fönster i 3 väderstreck. - Generöst kök med plats för det stora sällskapet. - Gott om förvaring genom garderober i lägenheten samt externa förråd. Interiört återfinns en hemtrevlig känsla och en tidlös karaktär. Renoverat kök som har gott om arbetsytor, förvaring samt kyl/frys - allt för ett bekvämt vardagsliv. Rymligt vardagsrum med plats för soffa, soffbord och tv. Balkongen med ypperligt solläge i söder förgyller härliga sommardagar och här kommer ni njuta. Badrum med sobra färgval, klinkergolv med golvvärme, fönster, vägghängd-wc, badkar, spotlights i tak. Lägenheten har bra läge med gångavstånd till Huddinge centrum med bra affärsutbud och pendeltåg. Även nära till Kvarnbergsplan med bussar, livsmedelsbutik, pizzeria, sim- och sporthall. Föreningen har en mängd stora renoveringar bakom sig såsom stambyte, takbyte och fönsterbyte. Välkommen till ett hem att trivas i! Tillträde enligt överenskommelse.

  • Balkong
Hörningsnäsvägen 34, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Kommande

Hörningsnäsvägen 34

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 495 000 kr
23 m²
1 rum
vån 2/3
1 513 kr/mån
65 000 kr/m²

Välkomna till denna trevliga enrummare i populär och välskött och lugn förening. Bostaden erbjuder mycket ljus tack vare stora fönsterpartier och med väldigt lite insyn. Perfekt boende för dig som vill bo bra men till en låg månadskostnad. Fint litet kök, stambytt badrum och ett allrum rum med plats både för säng, soffa och matgrupp. Läget och närheten till naturen måste upplevas på plats. Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl perfekta kommunikationer och all tänkbar service, som till naturen och sjön Trehörningen! I avgiften ingår uppvärmning, vatten, sophämtning, kabel-tv samt ett förråd. Gröna och fina gårdar, två tvättstugor och p-platser finns att hyra. Välkommen hem!

Telefongränd 6B, Högmora, Huddinge kommun
  • Kommande

Telefongränd 6B

Lägenhet
Högmora, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 295 000 kr
57 m²
3 rum
3 713 kr/mån
57 807 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING! Ett unikt boende inbäddat i ljuvlig grönska i Högmora. Detta är ett boende som du kommer att älska av många anledningar. Med sin gråa träfasad och sitt moderna fönsterspråk ger det en minimalistisk känsla från start. Det är ett väl omhändertaget boende som har sina goda sidor både inne och ute. Om du kastar ett öga på planritningen inser du snabbt att boytan ger plats för sociala ytor i kombination med allt vad man kan önska sig av ett representativt boende. Tillsammans med den moderna inredningen blir allt till en självklarhet. Om du vill bo som många andra, inte mitt i smeten men ändå nära stadens puls och natur runt knuten, så har du hittat rätt! Välkommen hem!

  • Uteplats
Björnvägen 32C, Skogås, Huddinge kommun
  • Kommande

Björnvägen 32C

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 690 000 kr
22 + 6,5 m²
1.5 rum
2 187 kr/mån
76 818 kr/m²

Varmt välkommen till Björnvägen 32C och denna fantastiska och välplanerade mini hus. Med sitt läge, ligger denna pärla i ett vackert och naturskönt område. Det första som slår dig när du stiger in i huset är dess ljusfyllda och öppna interiör. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en inbjudande och luftig atmosfär. Den smarta, flexibla, moderna och påkostade planlösningen gör det möjligt att anpassa utrymmet efter dina behov och önskemål, oavsett om du vill ha ett rymligt vardagsrum, ett sovrum eller ett kombinerat arbets- och vardagsrum. Bostaden erbjuder även en härlig uteplats där du kan njuta av soliga dagar eller koppla av under stjärnklara kvällar och en egen parkeringsplats. Den perfekta bostaden för dig som söker ett boende med villakänsla! Kontakta gärna den ansvariga mäklaren Amel Hodzic 0708-32 02 80 vid intresse eller eventuella frågor.

  • Plus
  • Uteplats
Finslipargränd 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Kommande

Finslipargränd 2

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
Pris saknas
73 m²
3 rum
vån 4/6
5 413 kr/mån

Belägen på fjärde våningen, i välskött förening, ligger denna riktigt fina och moderna 3:a på toppläge i huset med en föredömlig planlösning. Bostaden bjuder på gott om förvaring och stora rymliga rum. Vardagsrummets generösa storlek passar perfekt för sociala tillställningar. Lägenheten har fönster i 2 väderstreck och ett underbart ljusflöde. Från vardagsrummet når vi den magiska balkongen i söderläge. Perfekt för den som vill njuta av solen! Bo med närhet till såväl parker som köpcentrum och på gångavstånd finner vi ett brett utbud av restauranger. Här befinner vi oss med endast några minuters promenad till Huddinge station och 15 min med pendeltåget in till City. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lackerargränd 3, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Kommande

Lackerargränd 3

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 850 000 kr
29 m²
1.5 rum
vån 4
2 316 kr/mån
63 793 kr/m²

Välkommen till denna fina pärla högt upp i huset med balkong. Välplanerad lägenhet som har ljusa och moderna ytskikt samt bra planlösning med sovdel, entré/hall, badrum, samt kök och rymligt vardagsrum. Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finner ni den stora takterrassen där man kan grilla och umgås! Med en promenad om ca 7 min från bostaden når ni Huddinge station. I anslutning till centrum kan ni hoppa på en av pendeltågstrafikens huvudlinjer. Med den kan du transportera dig åt både norr eller söder, efter ca 14 minuter kan den som önskar stiga av vid stadsdelen Södermalm eller fortsätta vidare in mot Stockholm City. Från Huddinge station tar du dig in till Stockholm Central på endast 16 min. I Huddinge centrum finns det mesta man behöver. I närområdet finns även Kungens kurva. Med en biltur på ca 15 min tar ni er till Kungens kurva shoppingcenter, här finns 25 000 kvadratmeter med bl.a. Ikea, mode, sport, hemelektronik, mat och mycket annat för hela familjen. I närhet till bostaden finns även vacker natur och sjön Trehörningen. Under fliken bostadsfakta/fakta om bostaden på Bjurfors.se finns årsredovisning, stadgar, energideklaration & frågelista. Tillträde enligt överenskommelse. Hör gärna av er till Magnus Karlsson - Bjurfors Huddinge 0732-57 56 79

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Storvretsvägen 27, Skogås, Huddinge kommun
  • Kommande

Storvretsvägen 27

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
Pris saknas
78 m²
3 rum
vån 1/4
4 227 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning. Varmt välkommen till denna trivsamma 3:a! De välplanerade ytorna om 78m² fördelar sig över en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter tack vare flera rymliga garderober. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och luftig atmosfär. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus som skapar en harmonisk och inbjudande känsla i varje rum. Lättmöblerat vardagsrum med fönsterpartier som ger ett behagligt ljusinsläpp, trivsamt kök med utgång till balkong. Lägenheten har två välproportionerade sovrum som erbjuder en plats för avkoppling och återhämtning. Här kan du skapa din egen privata oas där du kan njuta av en god natts sömn. Skogås centrum, som ligger ca 500 m från bostaden, erbjuder det mesta man kan önska sig till vardags. Besök gärna deras hemsida för mer information skogascentrum.se. För den som önskar att shoppa loss ordentligt finns flera stora köpcentrum på nära avstånd som är lätt att ta sig till antingen med bil eller kommunalt. Närmast ligger Länna köpcentrum, Port 73, Haninge centrum och Farsta centrum. Med pendeltåg som går från Skogås Centrum tar det ca 20 minuter in till Stockholms central. I rusningstrafik går pendeltågen var 15:e minut.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 21