Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Frösåkers byväg 9, Frösåker, Västerås kommun
  • Kommande
Frösåkers byväg 9, Frösåker, Västerås kommun, bild 2
Frösåkers byväg 9, Frösåker, Västerås kommun, bild 3

Frösåkers byväg 9

Villa
Frösåker, Västerås kommun
Pris saknas
206 m²
7 rum
5 185 m² tomt

- Stort dubbelgarage & carport - Hänförande utsikt - Solceller & laddboxar - Stor altan med Swimspa - Närhet till Mälaren Välkommen till Frösåkers byväg 9 – ett fantastiskt hus beläget på höjden med naturen som närmsta granne och en hänförande utsikt över Frösåkers golfbana. Denna enastående enplansvilla är omsorgsfullt designat med högkvalitativa materialval, såsom ett platsbyggt kök från Kvänum, rostfria vitvaror från Miele och en Silestone bänkskiva, vilket genomsyrar varje detalj. Huset är ritat och uppfört via Intressanta hus. Här välkomnas Ni av ett välplanerat hus med öppen planlösning mellan det fantastiska köket och det generösa vardagsrummet. Njut av mysiga stunder framför den vedeldade kaminen och dra nytta av den imponerande utsikten från den stora altanen, som även har plats för socialt umgänge och avkoppling, inklusive bad i swimspa. Huset erbjuder fem rogivande sovrum, ett badrum med dusch samt ett lyxigt badrum i anslutning till master bedroom, komplett med dusch, badkar och bastu, samt en egen walk-in-closet. För bekvämlighetens skull finns även en tvättstuga och generösa förvaringsutrymmen. Den magnifika och generösa tomten är utformad för att möta alla behov, inklusive ett stort och uppvärmt garage, carport och två laddboxar för elbil. Dessutom finns en generös uppfart med plats för flertalet bilar. Det här är verkligen ett drömhem där modern bekvämlighet möter naturnära lugn och skönhet. Missa inte chansen att äga denna pärla på Frösåkers byväg 9. Området är känt för sin lugna och fridfulla atmosfär, vilket gör det till en idealisk plats för avkoppling och återhämtning. Samtidigt är det bara en kort bilresa från Västerås centrum, där ett brett utbud av shopping, restauranger och kulturella aktiviteter väntar. För familjer finns det flera förskolor, skolor och lekplatser i närheten, vilket gör det till en attraktiv plats att bo för dem som söker en trygg och barnvänlig miljö. Med närheten till både naturen och stadens bekvämligheter erbjuder Frösåkers byväg det bästa av båda världar. Det är en plats där man kan koppla av och njuta av det vackra landskapet samtidigt som man har bekvämt avstånd till allt man behöver för en bekväm vardag. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Rebecca Norgren vid intresse!

  • Premium
Höjdgatan 12, Kolbäck, Hallstahammars kommun
  • Kommande
Höjdgatan 12, Kolbäck, Hallstahammars kommun, bild 2
Höjdgatan 12, Kolbäck, Hallstahammars kommun, bild 3

Höjdgatan 12

Villa
Kolbäck, Hallstahammars kommun
Pris saknas
110 m²
4 rum
6 401 kr/mån

- Två badrum - Genomgående fint skick - Optimala pendlingsmöjligheter - Lättskött hörntomt med garage Hjärtligt välkomna till denna fina tvåplansvilla, attraktivt belägen i mysigt område med optimala pendlingsmöjligheter. Här möts ni av stora och öppna umgängesytor samt en mycket inbjudande tomt med trädäck. Boendet erbjuder en nedervåning där ni finner vardagsrum, stilsäkert kök med full maskinell utrusning och plats för stort matbord, intilliggande återfinns groventré med tvättstuga, perfekt för barnfamiljen. Badrum med badkar, kommod och wc. Övervåningen erbjuder allrum med utgång till balkong, tre generösa sovrum samt badrum med dusch, extremt goda förvaringsmöjligheter via klädkammare i master-bedroom. Tomten är lättskött med trädäck och ingång till garaget från tomten. Kolbäck erbjuder ett trivsamt samhälle med närhet till skolor, matbutik och fria kommunikationer via buss och ett stenskast till tågstation som tar er till Västerås sedan vidare till Stockholm, samtidigt som du har naturens alla underbara möjligheter precis runt knuten. En bostad som måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sportfiskargatan 50, Hamre, Västerås kommun
  • Kommande
Sportfiskargatan 50, Hamre, Västerås kommun, bild 2
Sportfiskargatan 50, Hamre, Västerås kommun, bild 3

Sportfiskargatan 50

Radhus
Hamre, Västerås kommun
Pris saknas
147 m²
5 rum
288 m² tomt

Varmt välkomna till detta gavelradhus i två plan på barnvänliga Hamre. Här har varenda millimeter genomgått varsam renovering med moderna och exklusiva materialval. Väl inne i huset möts du av öppen och social planlösning med stora fönsterpartier där väggar tagits ner och innertak förstärkts för att öppna upp vardagsrum och kök. Fullutrustat kök från Balingslöv med vitvaror från Husqvarna och Siemens, fina detaljer med stor köksö och stenskiva under handgjort Italienskt kakel. Vardagsrummet ger möjlighet till flertalet olika möbleringsalternativ med plats för matsalsbord intill fönsterparti, njut av kaminen som ger en hög mysfaktor! Här nås även det fantastiska inglasade uterummet byggt 2022 om ca 30 kvm som leder vidare till ett lika stort trädäck, här får ni plats både vänner och familj med intilliggande gräsmatta för sommaraktivitet. Nedervåningen erbjuder även helkaklat badrum med dusch och separat tvättstuga men även ett sovrum. Väl på övervåningen möts ni av hall, här finner ni också tre sovrum varav gigantiskt master-bedroom samt helkaklat badrum med badkar och dusch. Utgång finns också till en delvis inglasad balkong från ett av sovrummen och förvaring finner ni via flertalet garderober och klädkammare. Följ med solen hela dagen från trädäcken på både fram och baksida! Här är alla de stora renoveringarna gjorda så det är bara flytta in och trivas. Låga driftkostnader via fjärrvärme och fiber finns indraget i huset, ett stenkast bort återfinns parkeringsplatser och garage i länga. Hamre är ett eftertraktat område med god renommé och radhuset är beläget i lugnt villakvarter, känt för sin natursköna miljö med närhet till Öster mälarstrand och Björnön samtidigt som det även erbjuder närhet till stadens bekvämligheter och stora utbud endast en kort bil- eller bussresa bort. I närheten finns matbutiker, skolor, förskolor, allmänna kommunikationer och andra nödvändiga faciliteter som gör vardagen smidig för de boende. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Adam Sörensen för mer information.

  • Premium
Sjunde Kolonistigen 4, Hälla, Västerås kommun
  • Kommande

Sjunde Kolonistigen 4

Fritidshus
Hälla, Västerås kommun
995 000 kr
30 m²
2 rum
396 m² tomt

- Mycket välskött och vacker tomt utöver det vanliga - Isolerat uterum, soldäck och takad altan Är du på jakt efter en sommaridyll utöver det vanliga? Då har du hittat rätt! Denna otroliga kolonistuga har allt och lite till för den med högt ställda krav som vill sätta en guldkant på tillvaron! Här välkomnas du av en slående vacker och välskött trädgård med en stenad gång upp till stugan. I huvudbyggnaden finns ett kök utrustat med kyl/frys, spishäll, fläkt och ugn. Rummet är öppet upp till nock och inger en känsla av härlig rymd. Här finns gott om plats för möblemang. Från rummet nås trappen upp till stugans mysiga loft där det finns två sovplatser. Rogivande sovrum med plats för säng och gott om förvaring i dubbelgarderob. Stugan har genomgående stilrena och fräsch ytskikt. Vid entrén till stugan finns ett isolerat och mysigt uterum. Ett härligt, gediget och inhägnat soldäck med utedusch och spabad sträcker sig runt stugans framsida och längs med ena gaveln. Vidare finns en härlig takad uteplats med markis intill den andra byggnaden som har två förrådsutrymmen samt förbränningstoalett. Kolonistugan säljs delvis möblerad och diverse inventarier ingår. Lista från säljare kommer finnas. Trädgården är fantastiskt fint ordnad med härligt buskage, blomster, samt ett växthus - här är möjligheterna många för den med gröna fingrar och gediget trädgårdsintresse. En sommaroas utöver det vanliga som måste ses! Byggnaden är byggd på ofri grund vilket innebär att byggnaden står på en arrendetomt och inte ägs av husägaren. Arrendetomt innebär att det inte går att ta upp pantbrev för att finansiera köpet. Det behöver alltså finansieras kontant, via privatlån eller genom att låna upp befintligt bolån. För att köpa kolonistuga behöver du vara skriven i Västerås. Hälla koloniförenings hemsida: https://hallakoloniforening.se/ Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Joanna Närling för mer information.

Karlsgatan 11E, Centrum, Västerås kommun
  • Kommande
Karlsgatan 11E, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Karlsgatan 11E, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Karlsgatan 11E

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
Pris saknas
73,7 m²
3 rum
vån 2/2
4 345 kr/mån

- Boende i toppklass - Smakfullt med väl genomtänka val - Genomgående renoverat med bevarade originaldetaljer - Grönskande innergård mitt i city - Välskött förening med låga avgifter TILLFÄLLE! Ett stenkast från pulsen, i en grönskande oas, erbjuds nu detta ytterst smakfulla boende med vacker och välbevarad charm. Lägenheten har nyligen genomgått en varsam renovering där varenda detalj noga har valts ut med känsla och finess. Vackra original-trägolv, speglade väggpaneler och platsbyggd servisskåp som bevarats och skapar en genuin känsla. Genomgående smakfulla materialval i mycket gott skick! De rymliga kvadratmeterna fördelas på nyrenoverat kök, vardagsrum med härligt ljusinsläpp och platsbyggd bokhylla som sätter prägel på hela bostaden! Övre plan erbjuder underbart allrum i fil mot master bedroom med walk in closet (allrum kan med enkelhet göras om till ytterligare ett sovrum). Utöver detta återfinns en inre möblerbar hall med garderober samt badrum i toppskick. Här bor du i etage och med ostört läge samt en stor grönskande innergård utanför dörren till förfogande. Njut av morgonkaffet i solen och spendera sommarkvällarna vid uppdukat bord intill grillen. Belägen i trivsam och populär förening med centralt läge och stabil ekonomi där TV och bredband inkluderas i avgiften. Inom kort gångavstånd når du city och dess stora utbud, så som centralstationen och livsmedelsbutiker. Missa inte denna pärla. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information - Välkommen på visning!

  • Premium
Genuagatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Kommande
Genuagatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Genuagatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Genuagatan 4

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Pris saknas
97 m²
4 rum
vån 5/6
6 539 kr/mån

- Högt läge med öppen planlösning - Två balkonger med Mälarglimt - Smakfulla val i gott skick - Två badrum - Bra beläget på populära Öster Mälarstrand Varmt välkomna till denna fyra om 97 välplanerade kvadratmeter! Lägenheten karaktäriseras av genomgående parkettbelagt golv och målade väggar. Från köket och vardagsrummet når du en generös inglasad balkong med Mälarglimt. I master bedroom återfinns goda förvaringsmöjligheter via garderob med skjutpartier. Här finner du även den andra balkongen med Mälarglimt och högt läge i huset. Samt två helkaklade badrum, ett med plats för både tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp ovan. Utöver detta återfinns plats för badkar, WC och handfat med tillhörande kommod. I det andra ryms dusch, WC och handfat med tillhörande kommod. Tre välplanerade sovrum totalt med goda möjligheter. Utöver detta erbjuds även praktisk förvaring via garderob i hallen. Attraktivt belägen på populära Öster Mälarstrand med gångavstånd till vatten, grönområden och caféer. Här bor du med fördel i ett hus där utsikten kommer att bevaras då grönskande gräsmatta och träd planeras längs hela vägen från huset. Med tillgång till en rogivande innergård, övernattningslägenhet, gym samt garage är det här ett område att trivas i! Tillfälle som måste upplevas på plats - Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Biskopsgatan 5A, Centrum, Västerås kommun
  • Kommande
Biskopsgatan 5A, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Biskopsgatan 5A, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Biskopsgatan 5A

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
2 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1
4 299 kr/mån
44 352 kr/m²

- Totalrenoverad - Mysig balkong i soligt läge - Smart plejdsystem övergripande för belysning - Helkaklat badrum med påkostade materialval och tvättmaskin - Fantastiskt kök med två vinkylar i öppen planlösning Välkomna till Biskopsgatan 5A och denna magnifika lägenhet med alla rätt och lite till. Här bor du i en välplanerad tvåa om hela 54 kvadratmeter i enastående skick med påkostade materialval och smidig planering som skapar en enkelhet i vardagen med både diskmaskin och tvättmaskin! Här bor Ni med stora fönsterpartier som låter ljuset strömma in i lägenheten och skapar en fantastisk energi. Lägenheten har genomgått en omfattande totalrenovering med nyrenoverat kök där väggen tagits ner och ett öppet landskap mot vardagsrum har skapats perfekt för middagarna med vänner och familj. Köket är urustat med god förvaring samt två påkostade vinkylar för dryckesälskaren! Helkaklat badrum med klinker, golvvärme och kombinerad tvättmaskin. Generöst och rogivande sovrum med gott om plats för extern förvaring. Vidare erbjuds gott om förvaring via stora garderober med skjutdörrar i hallen samt ett extrernt förråd beläget i källaren. På gångavstånd har ni såväl Djäkneberget som bjuder in till härliga grönområden, restaurang, lekplats och minigolf som promenadstråken längs Svartån upp mot Biskopsängen. Samtidigt bor ni innanför cityringen med stadskärnan bara några minuters gång från lägenheten. Här finns allt ni behöver, matbutiker, shopping och restauranger. Centralstationen ligger även det på behändigt gångavstånd alternativt några minuter på cykeln. Eftertraktad och välskött förening med god ekonomi och trevligt grannskap. För er med bil finns nästintill obegränsat med p-platser (gul zon) i direkt anslutning till lägenheten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vänortsgatan 1, Lillhamra, Västerås kommun
  • Kommande
Vänortsgatan 1, Lillhamra, Västerås kommun, bild 2
Vänortsgatan 1, Lillhamra, Västerås kommun, bild 3

Vänortsgatan 1

Lägenhet
Lillhamra, Västerås kommun
2 495 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/5
4 714 kr/mån
31 582 kr/m²

- Gaveltrea med stor inglasad balkong - Rikligt med ljusinsläpp genom fönster i flera väderstreck - Genomgående stilfulla ytskikt - Eftersökt område Nu ges möjligheten att förvärva denna synnerligen trevliga gaveltrea om 79 kvm välplanerade kvadratmeter! Lägenheten karaktäriseras av väldisponerade ytor, generöst ljusinsläpp via fönster i tre väderstreck samt en rymlig inglasad balkong med härlig utsikt. Modernt och stilrent kök, två rogivande sovrum och ett helkaklat badrum med full maskinell utrustning. Genomgående parkettgolv med ljusa väggar. Här återfinns exemplariska förvaringsmöjligheter via flertalet garderober och förråd i bostaden. Belägen på Lillhamra i trevliga kvarter med närhet till det mesta. Goda kommunikationer och omringad av grönområden samt villor/radhus. I närområdet finner ni även förskola och skola. Några minuter från bostaden finner ni motionsspår, trivsamma promenadstråk samt lekplatser. Enkel access till E18 och butiker/matbutiker på Hälla. Kontakta gärna fastighetsmäklare Jaqueline Elveljung för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vadstena 202, Valskog, Kungsörs kommun
  • Kommande

Vadstena 202

Villa
Valskog, Kungsörs kommun
2 595 000 kr
147 m²
5 rum
2 780 m² tomt

Varmt välkomna till denna charmiga fastighet i eftertraktade Valskog som erbjuder ett välskött charmigt boende med generös tomt. Här erbjuds stor friköpt tomt om 2 780 kvm, välskött boningshus som omfattas av flertalet större genomgående renovering, flertalet uthus samt förrådsmöjligheter. Bostadshuset erbjuder hela fyra sovrum och har gott om förvaringsutrymmen. På nedervåningen finner du ett nyrenoverat kök med plats för stort matbord intill fönstret, vidare återfinns rymligt vardagsrum med utgång till inglasad altan. På nedervåningen finns även badrum med dusch, tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare samt goda förvaringsmöjligheter. En trappa upp finner Ni fyra sovrum, allrum samt ett badrum med badkar. Denna villa är perfekt för den som söker en idyllisk miljö med gott om utrymme både inomhus och utomhus. Huset är FÖRBESIKTIGAT! Ett tillfälle Ni inte vill missa - Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Bomansgatan 22D, Kristiansborg, Västerås kommun
  • Kommande
Bomansgatan 22D, Kristiansborg, Västerås kommun, bild 2
Bomansgatan 22D, Kristiansborg, Västerås kommun, bild 3

Bomansgatan 22D

Lägenhet
Kristiansborg, Västerås kommun
925 000 kr
38,5 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 038 kr/mån
24 026 kr/m²

- Insynsskyddat läge högst upp - Stor balkong i soligt läge - Närhet till City likväl som till grönområden och promenadstråk på Rocklunda - Gångavstånd till Mälardalens universitet Välkommen till denna hemtrevliga lägenhet med insynsskyddat läge högst upp i huset. Lägenheten har ett härligt ljus, är mycket välplanerad och har genomgående fina ytskikt med ekparkett i alla rum utom kök. Det trevliga köket har ett intilliggande matrum där det finns utrymme för både matplats och förvaring samt en praktisk arbetshörna. För den som önskar kan matrummet även göras om till ett sovrum. I hallen finns två inbyggda garderober och plats för hatt- och skohylla samt sittbänk. I det ljusa och rymliga vardagsrummet finner du en sovalkov med plats för en större säng. Vidare återfinns helkaklat badrum och stor balkong i soligt läge. Med sina 38,5 välplanerade kvadratmeter ryms full möblering utan problem. Brf Kullen är en stabil förening med god ekonomi och många utförda renoveringar. Föreningen erbjuder tillgång till gym, bastu och relaxavdelning, cykelförråd, hobbyrum och gemensamhetslokal. I den låga avgiften ingår bredband, kabel-TV, vatten och värme. I avgiften ingår även bostadsrättstilläggsförsäkring. Utomhus finns en grönskande innergård med trevliga sittplatser och grillmöjligheter. Till lägenheten hör två källarförråd; ett stort förråd och en matkällare. Det finns hiss i trappuppgången. Här i det attraktiva och populära Kristiansborg bor du i en lugn och grönskande miljö samtidigt som du har promenadavstånd till Västerås City med dess stora utbud av butiker, restauranger och en mängd andra bekvämligheter. Du är endast ett stenkast bort från Mälardalens universitet och på ca 9 min med cykel kommer du till centralstationen. Med sina trevliga ytskikt kombinerat med ett ypperligt läge erbjuder denna lägenhet det bästa av två världar, en lugn och harmonisk närmiljö med närhet till det mesta!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ankargatan 27, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Kommande

Ankargatan 27

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
3 650 000 kr
87,1 m²
3 rum
vån 1
4 859 kr/mån
41 906 kr/m²

- Attraktivt belägen med Mälarutsikt - Rymlig inglasad uteplats - Eftertraktat område - Välskött förening Nu ges chansen att förvärva denna trevliga trea om 87,1 kvm välplanerade kvadratmeter! Lägenheten karaktäriseras av väldisponerade ytor, generöst ljusinsläpp samt en rymlig inglasad uteplats med härlig Mälarutsikt. Nyrenoverat kök, två rogivande sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare utöver detta påträffas även en nyrenoverad gäst-WC. Gott om förvaring via rymlig klädkammare. Genomgående parkettgolv med ljusa väggar. Välskött förening med rogivande innergård. Attraktivt belägen på lugna Öster Mälarstrand som är ett av Västerås mest attraktiva områden där Västerås city nås på behagligt cykelavstånd samtidigt som ni bor granne med Mälaren och har närhet till omåttligt populära Steam Hotel samt actionbadet Kokpunkten. Denna unika miljö ligger endast tre km från city! Välkommen på visning!

  • Uteplats
Vegagatan 5A, Vega, Västerås kommun
  • Kommande

Vegagatan 5A

Lägenhet
Vega, Västerås kommun
995 000 kr
41,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 500 kr/mån
23 976 kr/m²

- Välplanerat boende - Genomgående renoverat - Helkaklat badrum - Stor balkong i soligt läge - Trivsamt område med närhet till allt du behöver Varmt välkommen till denna härliga lägenhet belägen på populära Vega med närhet till Rocklunda fritidsområde, Mälardalens Universitet och city. Här bor du bekvämt med storbalkong och ett rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matgrupp. Badrummet är helkaklat med dusch, WC, handfat med tillhörande kommod. Det är även förberett för att installera en toppmatad tvättmaskin. Lägenheten karaktäriseras av genomgående ljusa och fräscha ytskikt och stora fönster som släpper in mängder med ljus. I sovrummet finner du en rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Lugnt och attraktivt område med närhet till det mesta, som till exempel Rocklunda, Mälardalens Universitet och city på en promenad längds avstånd. Här har du även närhet till grönområden att promenera i. Välskött förening, med stabil ekonomi och välskötta fastigheter. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Härjedalsvägen 52, Norra Önsta, Västerås kommun
  • Kommande
Härjedalsvägen 52, Norra Önsta, Västerås kommun, bild 2
Härjedalsvägen 52, Norra Önsta, Västerås kommun, bild 3

Härjedalsvägen 52

Villa
Norra Önsta, Västerås kommun
Pris saknas
123 + 58 m²
8 rum
594 m² tomt

Varmt välkomna till Härjedalsvägen 52 och denna enastående villa på friköpt hörntomt och fantastiskt läge! Nu har Ni möjligheten att förvärva ett hus om 123+58 välplanerade kvadratmeter med 6 möjliga sovrum, inglasat uterum, flertalet sociala ytor och en magisk insynsskyddad baksida. Här bor Ni på familjevänliga Gryta med flertalet populära lärocenter, matbutiker och närheten till motionsspår. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Måns Thörn redan idag för privat visning och mer information!

  • Premium
Bofinksvägen 16, Råby, Västerås kommun
  • Kommande

Bofinksvägen 16

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
560 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/3
3 039 kr/mån
12 444 kr/m²

Välkommen till Bofinksvägen 16! Här finns en rymlig och välplanerad etta om 45,5 kvm. Fullt utrustat kök med nytt golv och plats för matgrupp. Lätt möblerat vardagsrum med stor sovalkov. Kaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Belägen inom en stabil förening med välskötta fastigheter och många faciliteter såsom bastu, förråd, tvättstuga och föreningslokal. Förråd på källarplan för ytterligare förvaring. Låg boendekostnad där kabel-TV igår. Mycket goda parkeringsmöjligheter. Lugnt och familjärt område med närhet till flertalet grönområden, skolor, kommunikationer och Erikslund shoppingcenter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Emma Brovin för mer information!

Morkullegatan 44, Råby, Västerås kommun
  • Kommande

Morkullegatan 44

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
1 395 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 3/3
5 776 kr/mån
14 607 kr/m²

- 4 rok om 95,5 kvm - Badrum & gäst-WC - Stabil förening med många faciliteter - Mycket goda parkeringsmöjligheter Välkomna till denna välplanerade 4:a om 95,5 kvm som sällan är till försäljning. På våning 3 möts du av en och social planlösning med genomgående ljusa och stilrena ytskikt. Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljus. Boendet karaktäriseras stort kök med plats för matbord samt utgång till den inglasade balkongen, tre sovrum rymliga sovrum med plats för förvaringsmöbler samt stort vardagsrum. I lägenheten återfinns stort badrum samt gäst-WC. Perfekt för den stora familjen. Belägen inom en stabil förening med välskötta fastigheter och många faciliteter såsom bastu, förråd, tvättstuga och föreningslokal. Låg boendekostnad där kabel-TV och bredband ingår samt mycket goda parkeringsmöjligheter. Lugnt och familjärt område med närhet till flertalet grönområden, skolor, kommunikationer och Erikslund shoppingcenter. Kontakta ansvarig ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Frihetsvägen 20, Hammarby Stadshage, Västerås kommun
  • Kommande

Frihetsvägen 20

Lägenhet
Hammarby Stadshage, Västerås kommun
1 695 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/3
5 807 kr/mån
24 926 kr/m²

- Smakfullt med väl genomtänka val - Grönskande trädgård med odlingsmöjligheter - Trivsamt mitt i villaidyllen Nu erbjuds denna smakfulla 3:a med charm högst upp i huset. Boendet karaktäriseras av stilsäkert och renoverat kök med full maskinell utrustning, helkaklat badrum, två rogivande sovrum varav det ena erbjuder klädkammare. Utöver detta luftigt vardagsrum där det ryms både soffgrupp och matbord. Ett härligt ljusflöde som tar sig in i hela lägenheten via fönsterpartier i tre väderstreck. Här bor ni insynsskyddat mitt i villaidyllen med ljuvlig utsikt över takåsarna. Föreningens medlemmar har förmånen att ha trädgård precis utanför huset med mysig uteplats med växthus samt odlingsmöjligheter. Här bor Ni i en välskött och trivsam förening. Attraktivt belägen på Hammarby Stadshage med närhet till livsmedelsaffärer, grönområden, kommunikationer och city. Missa inte chansen till ditt framtida drömboende! Hjärtligt välkomna på visning.

  • Plus
Kungsljusgatan 13, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Kommande
Kungsljusgatan 13, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Kungsljusgatan 13, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Kungsljusgatan 13

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
2 395 000 kr
69 m²
3 rum
vån 7
4 945 kr/mån
34 710 kr/m²

- Öppen planlösning - Toppskick med stilfulla materialval - Stor inglasad balkong med fritt läge - Fantastiskt ljusinsläpp - Beläget på populära Gideonsberg Nu finns chansen att förvärva denna utsökta 3 rok om 69 välplanerade kvadratmeter. Här bor Du insynsskyddat med utsikt över takåsar och hög standard. Lägenheten karaktäriseras av väldisponerade ytor, generöst ljusinsläpp via stora fönster i flera väderstreck samt en stor inglasad balkong med fritt läge. Modernt smakfullt kök samt vardagsrum i öppen planlösning som utgör perfekt yta för sociala tillställningar, två rogivande sovrum och ett helkaklat badrum i toppskick med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående parkettgolv med väggar i stilfull kulör. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet inbyggda garderober. Belägen på attraktiva Gideonsberg med närhet till det mesta. Här bor du med grönområden, lekparker och fina promenadstråk runt knuten, bekväma avstånd till såväl Stenby med stormarknad, apotek och systembolag som Västerås citys mångfacetterade utbud samt tågstationen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 17