HusmanHagberg Bohuslän

HusmanHagberg Bohuslän

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Björnkvinnans väg, Lokal A06, Skee, Strömstads kommun
Björnkvinnans väg, Lokal A06, Skee, Strömstads kommun, bild 2
Björnkvinnans väg, Lokal A06, Skee, Strömstads kommun, bild 3

Björnkvinnans väg, Lokal A06

Övrigt
Skee, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 099 000 kr
72 m²
1 rum

Med strategiskt läge ,med snabb anslutning till E6:an har ni möjlighet att under 2025 tillträda er alldeles egna, friköpta fastighet. Byggnaden är uppdelad i 15 st moduler med byggnadsmåtten 6×12 m. (72 m²), en modul blir något mindre och mäter ca 6x 9,6 m. (58 m²) samt två extra rymliga om 12x10 m. (120 m²). F.n är 5 av 18 lokaler bokade. Den generösa takhöjden på ca. 6 meter vid nock ger dig även en unik möjlighet att bygga ett entresolplan, vilket gör att man själv har möjlighet att anpassa sin lokal, efter de egna behoven. Varje enhet har en rambyggd vikport av hög kvalitet och med kraftig konstruktion som ger lång livslängd. Porten är extremt tålig och hela 4,5 meter hög samt försedd med fönster för bra ljusinsläpp. Lokalerna är förbereda med elkabel, BraLokaler tar servis kostnaden i samband med att de bygger projektet. Det köparen får ombesörja är en elcentral i sin lokal samt anmäla till det lokala energibolaget som placerar en elmätare i teknikrummet (oftast en kostnad om cirka 1500-2000 kr för starta abonnemang). Inkommande vatten (25 mm PEM) finns i respektive lokal, samt avloppsstick 110 mm och 75 mm. Lokalerna är även förberedda för fiber (tomrör till respektive lokal) Industriradhusen byggs med invändiga väggar av massivt trä, som är lätt att skruva och fästa i. Man kan till och med direkt fästa ev. entresolplan i väggarna. Avslutningsvis byggs dessa moderna lokaler med tålig träfasad i natur med 50 års rötskadegaranti och långt underhållsintervall. Plåtdetaljerna och fönsterpartierna i antracit/svart ger er både det mest nutida och det mest kvalitativa lokalkonceptet på marknaden. Varje fastighet/lokal är en egen brandcell och den gjutna plattan är extra förstärkt (se gärna bilagan "Byggnadsspecifikation" ) för att lokalerna skall klara även tyngre fordon. Körytorna enligt situationsplanen blir asfalterade. Området blir inte inhägnat. Det blir en fråga för den nya samfälligheten som bildas. Kostnaden för staket är cirka 10000-15000 kr/enhet Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en betydligt lägre månadskostnad till skillnad från att köpa i bostadsrättsform eller hyra en liknande lokal. Det är också oftast också lättare att finansiera köpet då banken kan ta säkerhet i form av pantbrev i fastigheten, till skillnad mot liknande upplägg med bostadsrättsupplägg. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen – För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Några av de kvaliteter som Bra Lokaler erbjuder är den generösa nockhöjden, hög brandklass, innerväggar av massivt trä och rambyggda vikportar. Som ägare till en eller flera Bra Lokaler bestämmer du själv användningsområde och inredning, oavsett om det är för ditt företag, din hobby eller annan verksamhet. Möjligheterna är nästan oändliga – bara utgifterna är begränsade!

  • Premium
  • Nyproduktion
Hästeskede 4, Skee, Strömstads kommun
  • Tor 9 maj kl 17:00

Hästeskede 4

Villa
Skee, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
4 295 000 kr
126 m²
6 rum
1 863 m² tomt

Välkomna till det natursköna Hästeskede och denna rymliga fastighet om 1863 kvm, innehållande en härlig gräsmatta, plats för odling och lek och detta stilrena bostadshus uppfört 2021! Bostadshuset inrymmer 6 rum, varav 4 sovrum och. Planlösningen är väl genomtänkt och erbjuder sovrum i husets båda ändar, i mitten samlas man i det härliga vardagsrummet med högt i tak och ett massivt ljusinsläpp. Förutom de fyra sovrummen och det härliga allrummet finner vi också två badrum, varav det ena en-suite samt en rejäl tvättstuga med groventré. På några hundra meters avstånd stannar skolbussen, centrala Strömstad når man på ca 15 minuter . Bostaden är besiktigad och överlåts med dolda-fel försäkring. Kontakta oss gärna för att boka visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Sjöbod i Guleskär!, Kungshamn, Sotenäs kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00

Sjöbod i Guleskär!

Övrigt
Kungshamn, Sotenäs kommun
HusmanHagberg Bohuslän
795 000 kr
32 m² tomt

Sjöbod på lägenhetsarrende i Guleskär, här kan du njuta av solen med gångavstånd till centrala Kungshamn och dess stora utbud av uteserveringar och butiker. Eftersom sjöboden står på arrende krävs det att man är skriven i kommunen för att få förvärva. Vatten och Avlopp finns ej. Däremot finns det ström med ny el-central och förbränningstoalett på nedre plan. Övre plan är nyrenoverat med bland annat ny stående träpanel, ny luft-/luft värmepump, nyare fönster samt nytt innertak med spotlights. Här erbjuds sociala ytor för umgänge samt ett trinettkök (med kyl) och en fin utsikt över hamnen. Varmt välkommen att boka dig på visning! Kontakta ansvarig mäklare Isac Wemmel för mer information: 073-961 92 94

  • Plus
Östeby 51, Dingle, Munkedals kommun
  • Sön 12 maj kl 16:00

Östeby 51

Villa
Dingle, Munkedals kommun
HusmanHagberg Bohuslän
2 595 000 kr
177 m²
5 rum
4 751 m² tomt

Välkomna till denna stora fastighet om hela 4571 m² med något för de allra flesta, oavsett om man vill meka, sätta sina gröna fingrar i jorden eller bara må gott! Här bor man rymligt på 177 m² i bostadshus uppfört 2010, i 1½-plan med hög komfort så som vattenburen golvvärme och mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning (FTX) samt en öppen och ljus planlösning! Bostaden inrymmer fem rum varav 3 sovrum och fastigheten är dessutom utrustad med solceller, vilket borgar för en riktigt bra boende ekonomi. Nedre plan ger oss ett ljust och härligt intryck med öppen lösning mellan kök och vardagsrum ger oss goda sällskaps ytor! Övre plan är utformat efter ägarens behov och här finns gott om plats vilket ger möjlighet till ytterligare rum om man så önskar. På fastigheten finns också stort isolerat garage om 88 m² vilket värms med en luft/luft värmepump, till detta finns ett vidbyggt kallgarage. På övre plan i garagebyggnaden finns gott om utrymme till förvaring. Maskinhall bestående av två containrar sammanlänkad med takstolar ger fantastiska förvaringsmöjligheter för både verktyg och fordon.

  • Plus
Sanne-Elseröd 10, null, Munkedals kommun

Sanne-Elseröd 10

Gård/Skog
Munkedals kommun
HusmanHagberg Bohuslän
5 000 000 kr
134 + 4 m²
5 rum
29,3 ha tomt

Välkomna till denna välskötta lantbruksfastighet om 29,3 hektar mitt i natursköna omgivningar ca 10 minuter från centrala Hedekas. Fastigheten utgörs av ca 21 ha produktiv skogsmark med bonitet om 7,1 m3sk/ha. Genomsnittligt virkesförråd utgörs av 124 m3sk/ha vilket ger oss ett totalt förråd om 2607 m3sk av vilka ca 50 % av arealen är huggningsklass G1, en bra tillväxt fastighet med andra ord! I anslutning till de två ekonomibyggnaderna ligger 4 hektar åker/betesmark, perfekt för er med djurintresse! De båda ekonomibyggnaderna äri mycket gott skick och utgörs av varmhall om 225 kvm uppförd i början av 90-talet samt den gamla ladugården, vilken delvis revs och renoverades till sin nuvarande form. Denna byggnad rymmer ca 125 kvm. Bostadshuset uppfördes i ett plan 2004 och utgörs av 134 kvm fördelat på fem rum. Här finns moderna bekvämligheter så som bergvärme via vattenburen golvvärme men också mysig kamin att njuta av. Bostadens inrymmer tre sovrum, två vardagsrum samt ett rejält kök med plats för matbord. Köket är genomtänkt med slitstarka och tidlösa material, så som: massiv ek och bänkskivor av sten. På kort avstånd hittar vi det enastående konceptet Ulkeröds Gård, vilka erbjuder Hotell och fantastisk mat, året om! På cykelavstånd når man Sannesjöns badplats här finns flytbryggor och hopptorn och grillplats. Fastigheten överlåts med dolda-fel försäkring av bostadshuset, se gärna bifogat besiktningsprotokoll. Fastigheten försäljs via anbud med anbuds dag den 31/5, se bifogad anbudsblankett under viktiga dokument. Visning sker på utsatt tid eller enligt överenskommelse.

Lingonstigen 3, Skee, Strömstads kommun

Lingonstigen 3

Villa
Skee, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
2 295 000 kr
130 + 53 m²
5 rum
1 200 m² tomt

Välkomna till den populära höjden i Skee. Detta villaområde erbjuder lugna omgivningar med närhet till natur och promenadstigar. På Lingonstigen 3 hittar vi ett av områdets bästa lägen med rikligt med sol och begränsad insyn från grannar. Bostadshuset uppfördes 1975 och har sedan dess aldrig varit på marknaden! Här erbjuds ni 130+53 kvm fördelade i två plan med om 6 rum varav fyra sovrum, kök med matplats, vardagsrum badrum, wc och garage. Tomten är väl tilltagen med sina 1200 kvm och erbjuder plats för lekar, gött trädgårds-häng och de gröna fingrarna. På en kort promenad finns skola och kommunikationer. I närområdet finns också förskola samt tågstation för vidare resor mot Strömstad eller Göteborg. Skee har under de senare åren blivit en populär plats att bo, dels för sitt strategiska läge med närhet till motorvägen men också tack vara cykelbanan som tar oss in till centrala Strömstad på ca 20 min med cykel. Det lugna samhället erbjuder dessutom gott om stigar för friluftsliv och gym, ishall samt fotbollsplan. Här bor man i alla åldrar men en stark trend är barnfamiljernas intåg. Bostaden är besiktigad och överlåts med dolda-fel försäkring. Varmt välkomna att boka er på visning!

Hällebogen Näset 1, null, Strömstads kommun

Hällebogen Näset 1

Fritidshus
Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
5 500 000 kr
110 + 50 m²
7 rum
1,3 ha tomt

Välkomna till denna unika fastighet med strandtomt och egen pir, maskinhall och ett två bostadshus. Fastigheten utgörs av hela 13 000 kvm och erbjuder förutom strandlinje en härlig gräsmatta och stora altaner med bra solförhållanden men också odlingsmöjligheter och lite skog för att kunna ombesörja egen ved. Bostadshuset är ursprungligen uppfört 1800 och utgörs av 110 + 50 kvm fördelade på 7 rum, varav 3-4 sovrum. Bostadshuset har genomgått omfattande renoveringar men har fortfarande en del saker som en köpare troligen vill komma att åtgärda. Det lilla huset närmare vattnet är i behov av renovering. Vid vattnet finns en gammal pir, och tidigare ägare har en gång låtit muddra för att säkerställa djupet och gjort en liten kanal för de mindre båtarna. Är ni på jakt efter ett enastående läge med möjlighet att själv slutföra och sätta er egen prägel på fastigheten och dess byggnader är detta rätt plats för er! Varmt välkomna!

Skredsviksvägen 39, Hamburgsund, Tanums kommun

Skredsviksvägen 39

Fritidshus
Hamburgsund, Tanums kommun
HusmanHagberg Bohuslän
8 750 000 kr
90 + 80 m²
8 rum
1 442 m² tomt

Välkomna till denna pärla på Skredsviksvägen 39! Här bor man med ett fantastiskt havsnära läge, mitt i den bohuslänska idyllen. Söker ni badrocksavstånd till havsbad, gott om plats för besök och en härlig tomt med utrymme för sommarlekar eller odling är detta en plats för er! Framför fastigheten ligger den vackra bottnafjorden med sitt färgskiftande vatten och på andra sidan ser vi klart och tydligt pittoreska Bovallstrand. Bostadshuset uppfördes 1963 men har under de senare åren genomgått en rad förbättringar; nytt yttertak, fönster, badrum ,kök, bergvärmepump och lägenhet i källaren, bara för att nämna några. Här bor man på 90+80 kvm, fördelat på 8 rum varav 5 sovrum, två toaletter, badrum, två kök samt två allrum och matplats! Sociala ytor med öppen planlösning samtidigt som havet ständigt är närvarande genom de många fönstren. Övre plan inrymmer två sovrum samt toalett, på entréplan finns kök (2014) samt helkaklat badrum (2014) men också två sovrum, matrum och allrum. Från allrummet med eldstad når vi altanen i söderläge med sitt inglasade uterum vilket förlänger säsongen. I dessa vackra omgivningar av den syd-västra delen av Tanums kommun hittar vi bl.a. Valöns naturreservat med sin hänförande natur där vackra ekdungar tronar i bergskanterna mot de små åkerlapparna. På kort bil/båt tur når vi Hamburgsund, Fjällbacka samt Bovallstrand & Hunnebostrand. Bostaden är besiktigad och överlåts med dolda-fel försäkring. Kontakta oss gärna för att boka förhandsvisning!

Evensås 467, Östersidan, Lysekils kommun
  • Lör 11 maj kl 11:00

Evensås 467

Fritidshus
Östersidan, Lysekils kommun
HusmanHagberg Bohuslän
13 500 000 kr
108 m²
4 rum
678 m² tomt

Med havet alldeles framför huset finns nu detta unika tillfälle. Upplev att varje morgon vakna med havsbris in i huset, precis intill klubbans badstrand. Men med avskilt läge. Fastigheten har från början varit i familjens ägo sedan 1940-talet men är sedan ett par år avstyckad. Huset är på totalt 4 rum och kök, fördelat på 3 sovrum, varav ett master med direkt access både till badrum och uteplats. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning. Sällskapsytor samt master har panorama utsikt över Fiskebäckskils hamninlopp och Gullmarsfjorden. Detta är en chans som inte kommer ofta, välkommen att anmäla er på visning. Ansvarig mäklare: Robert Blom 070 425 62 02 [email protected]

  • Plus
Smedjevägen 8B, Hamburgsund, Tanums kommun

Smedjevägen 8B

Lägenhet
Hamburgsund, Tanums kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 395 000 kr
130 m²
5 rum
vån 2/2
8 681 kr/mån
10 731 kr/m²

Välkomna till denna rymliga bostad med flera uteplatser och öppet läge i den lugna västkustidyllen Hamburgsund! Här bor man på 118 kvm fördelat på 5 rum i två plan varav 3 sovrum, spatiöst allrum och gott om utrymme i källarplanet, här finner vi två sovrum, hobbyrum, tvättstuga och förråd. Denna trevliga gavel-lägenhet erbjuder gräsmattor, odlingsmöjligheter och fina ytor att umgås på. Den genomtänkta planlösningen erbjuder något för alla. Brf Smedjan ligger med lugnt läge på återvändsgatan, med strax under kilometern till skola och barnomsorg samt Hamburgsunds gemytliga samhälle där vi finner bekvämligheter som bank, restauranger och mataffär. Varmt välkomna att kontakta oss för att boka visning.

  • Balkong
  • Uteplats
Högstad 30, Skee, Strömstads kommun

Högstad 30

Tomt
Skee, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
595 000 kr
1 411 m² tomt

Solrik fastighet om 1411 m² där förhandsbesked (2022-04-01)om, bostadshus ca 100 m² finns. Här finns möjligheten att bygga drömboendet på cykelavstånd till Skee och kort bilväg til centrala Strömstad. I närheten finns flera ridanläggningar, vackra promenader och natursköna omgivningar. Varmt välkomna att kontakta oss vid frågor om fastigheten eller processen!

Kungbäck 1:13, Lökholmen, Strömstads kommun

Kungbäck 1:13

Gård/Skog
Lökholmen, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
2 995 000 kr
33,6 ha tomt

Mitt på det vackra Lökholmen med närhet till expansiva bostadsområden vacker natur och havet så finns här möjligheten att investera i 33,6 hektar fördelat på 21,8 ha skogsmark, 9,8 ha impediment, 0,9 ha betesmark. Skogsmarken innehåller ca 2350 m³sk där primär huggningsklass är G1 och dominanta trädslag är tall och löv. Bonitet om 5,2 m³sk. Med sin höga andel ungskog är detta en riktig tillväxtfastighet! Nuvarande ägare har skapat fyra tomter från fastigheten och sålt, möjligheten för att fortsätta med detta i viss utsträckning anses goda. Delar av fastigheten är detaljplanerad och där är det ej möjligt att skapa fler tomter. Fastigheten säljs via budgivning och köparens förvärvstillstånd kan komma att krävas då fastigheten ligger i glesbygdsområde. Jakten är fri köparen tillträdesdagen. Varmt välkomna att kontakta oss för er intresseanmälan.

Södra Ytten 7, null, Strömstads kommun
  • Idag kl 13:30
Södra Ytten 7, null, Strömstads kommun, bild 2
Södra Ytten 7, null, Strömstads kommun, bild 3

Södra Ytten 7

Fritidshus
Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 295 000 kr
33 m²
1 rum
1 521 m² tomt

Välkomna till denna tämligen unika bostad! Här har man tagit vara på de vackra omgivningarna och fokuserat på lugn och ro, off-grid från både elektricitet, vatten och avlopp. Här njuter man av en sprakande brasa i kaminen, lagar mat över öppen låga och njuter av stillheten och tystnaden. Under 2022 förverkligade säljarna sin dröm om att uppföra en fritidsbostad för social samvaro i vackra omgivningar utan förpliktelser från varken elbolag eller åsikter. Här bor man med plats för både sig själv och besök. Komplementbyggnaden inrymmer förutom toalettrum, även ett sovrum med en våningssäng. I själva bostaden finns det fyra sovplatser. Fastigheten utgörs av 1521 m² och ligger med soligt lägei en lätt östersluttning. På en kort promenad når vi sjön Färingen och med bil når vi centrala Strömstad på ca 15 minuter. Samtliga möbler och lösöre ingår i försäljningen.

  • Premium
Vässby Oliveberg 1, null, Strömstads kommun

Vässby Oliveberg 1

Villa
Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
2 495 000 kr
140 m²
9 rum
10 149 m² tomt

Välkomna till denna trevliga fastighet om hela 10 149 kvm innehållande två bostadshus, ett perfekt ställe för er med behov för gott om plats, frisk lantlig luft och ett bra läge, mitt emellan kommunikationer, havet och centrala Strömstad. De båda bostadshusen erbjuder plats för den stora familjen eller besökande gäster, eller varför inte hyra ut ett av husen? Det högre av de två byggnaderna är ca 80 kvm och den lägre byggnaden ca 60 kvm. Tomten erbjuder både plats för odling men också ett litet skogsparti för att säkerställa den egna vedförsörjningen för de där mysiga brasorna. Varmt välkomna att komma på visningen.

Vässby Oliveberg 2, null, Strömstads kommun

Vässby Oliveberg 2

Villa
Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
995 000 kr
30 m²
2 rum
927 m² tomt

Här bor man på fastighet om 927 m² med gott om utrymme för att odla eller förverkliga era drömmar om en härlig utsida! Bostadshuset består av ett rum och kök samt badrum med duschplats, tvättställ och WC. På cyklelavstånd når vi Hällestrand med salta bad och vacker kustmiljö, centrala Strömstad når man på ca 10 minuter. Varmt välkomna med er intresseanmälan.

Kölstigen 36, null, Strömstads kommun

Kölstigen 36

Lägenhet
Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 395 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/1
6 432 kr/mån
18 000 kr/m²

Välkomna till denna trevliga 3:a om 77,5 m² i ett plan längst in på Kölstigen. Här bor man lugnt gavelläge, inramat av Syren och grönska, med härliga uteplatser i både öster och västerläge. Bostaden utgörs av rymligt kök med plats för matplats, i anslutning till köket ligger tvättstugan, här finns både tvättmaskin och torktumlare men även el-pannan med värmeåtervinning som tillsammans med luftvärmepumpen står för uppvärmningen. På höger hand från dörren når vi ett av bostadens två sovrum. Det helkaklade badrummet rymmer en stor duschkabin, tvättställ och WC. Vidare mot allrummet ligger på vänster hand en bra yta för hemma kontor eller lekrum, eller varför inte göra en ordentlig klädkammare? Allrummet ligger i anslutning till sovrummet men också till uterummet, i vilket man avnjuter utemiljön i skydd från både vind och regn. Från uterummet når vi altanen men också en gräsmatta för dig med gröna fingrar eller för sommarens lekar. Varmt välkomna till ett av föreningens bästa lägen!

Heebukten, null, Tanums kommun

Heebukten

Fritidshus
Tanums kommun
HusmanHagberg Bohuslän
14 595 000 kr
114 m²
5 rum
666 m² tomt

Välkomna till Heebukten, ett stenkast från havet med bedårande utsikt mot horisonten. Heestrand är genom åren präglat av fisket och stenindustrin. Numera är detta en plats för avkoppling och båtliv, i storslagna omgivningar. Bostaden uppfördes ursprungligen år 1880 och blev sedan tillbyggd 1998, med stor hänsyn tagen till att bevara den ursprungliga känslan i huset. Bostadshuset som mäter 114 kvm är fördelat på 5 rum varav 3 sovrum, rymligt allrum och ett vackert platsbyggt kök med bänkskivor i granit. Den solrika tomten om 666 m² inrymmer uteplats och gräsmatta för sommarens lekar. Framför fastigheten följer två sjöbodar på arrende samt två båtplatser via samfällighet och gemensamhetsanläggning. Belägen mitt i en levande kust och landsbygd och med historiens vingslag närvarande. Med båten når du gemytliga kustsamhällen så som Hamburgsund, Fjällbacka och Bovallstrand samt Hunnebostrand. På gångavstånd finner vi det vackra Valöns naturreservat som är väl värt ett besök, oavsett årstid. Bostadens byggnad är besiktigad, se gärna under fliken "dokument". Välkomna med er intresseanmälan!

Gräsholmsgatan 54, Väjern, Sotenäs kommun

Gräsholmsgatan 54

Radhus
Väjern, Sotenäs kommun
HusmanHagberg Bohuslän
3 795 000 kr
121 m²
5 rum
152 m² tomt

Varmt välkomna till detta trivsamma parhus med genomgående fräscha ytskikt beläget i omtyckta Väjern! Ett perfekt boende för dig som vill bo i ett lugnt, trevligt och barnvänligt område samtidigt som ni söker närheten till havet och salta bad. Huset i 1½ plan disponerar tre sovrum, två vardagsrum, kök, badrum, tvättstuga samt gästtoalett. Ni erbjuds även härliga uteplatser, en belägen vid entrén, samt en i västerläge som nås via vardagsrum och det inglasade uterummet. I entréplanets vardagsrum finns braskamin som ger både mysfaktor och värme, från vardagsrummet på övre plan, via takfönstren kikar ni ut mot havet! För övernattande gäster finns möjlighet att hyra en gemensam gästlägenhet via samfälligheten. Till fastigheten, via samfälligheten finns även garage samt förråd i gemensam sjöbod. På en kort promenad når ni motionsspår, Tumlaren bad och rehab, salta bad och pizzeria. Till Kungshamn och Smögen tar du dig enkelt och här finns något för alla åldrar. Kungshamn har ett bra utbud av service med matbutiker, apotek, systembolag, caféer, butiker samt skola från åk 0-9. Pittoreska Smögen och dess populära Smögenbrygga med restauranger och butiker lockar många turister sommartid. På ön finns även matbutik, restauranger som håller öppet året runt och populära populära Smögens Havsbad. För den golfintresserade nås Sotenäs golfklubb nås på ca 15 minuter. Bostadshuset är inför överlåtelsen besiktigat via Anticimex och säljaren avser att teckna en dolda- fel försäkring i samband med överlåtelsen. Fiber finns installerat!

  • Plus
Tjädervägen 13, Munkedal, Munkedals kommun
  • Idag kl 15:00
Tjädervägen 13, Munkedal, Munkedals kommun, bild 2
Tjädervägen 13, Munkedal, Munkedals kommun, bild 3

Tjädervägen 13

Villa
Munkedal, Munkedals kommun
HusmanHagberg Bohuslän
3 695 000 kr
194 + 15 m²
7 rum
746 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en fantastiskt ståtlig villa i klassisk stil som måste upplevas på plats! Utanför bostadshuset finns en underbar trädgård och en härlig uteplats där familjen kan njuta av utomhusaktiviteter och sociala sammanhang. Detta är den perfekta platsen för sommarkvällar med hela familjen! Här finns även solceller med en beräknad produktion på 12 500 kWh/år. Bostadshuset om över 200 kvm erbjuder bland annat ett högkvalitativt Mobalpa kök, en härlig öppenspis med insats för uppvärmning och mysfaktor. Källaren är nyrenoverad år 2016 i modern stil och inrymmer bland annat ett stort badrum och bastu. Övre plan inrymmer fyra stora sovrum samt ett helkaklat ensuite-badrum med bubbelbadkar. Villans generösa utrymmen och välplanerade rum skapar ett hem designat för att passa hela familjen. Här finns även elbilsladdare med säkringsövervakning. På Tjädervägen bor du med gångavstånd till centrala Munkedal med bland annat förskolor, Munkedal tågstation samt livsmedelsbutiker och natursköna promenadstråk i ett familjevänligt område. Kontakta ansvarig mäklare Isac Wemmel för mer information.

  • Premium
Vattersröd 4, Kungshamn, Sotenäs kommun
  • Fre 10 maj kl 10:00
Vattersröd 4, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 2
Vattersröd 4, Kungshamn, Sotenäs kommun, bild 3

Vattersröd 4

Fritidshus
Kungshamn, Sotenäs kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 695 000 kr
30 m²
2 rum
1 414 m² tomt

Välkommen till Vattersröd 4 och detta fantastiska ogenerade läge med knappt en kilometer ner till salta bad i Åbyfjorden! Möjlighet till båtplats finns via Risdals Bryggförening, något som nuvarande ägare inte haft användning för. Nuvarande ägare har gjort en hel del renoveringar de senaste åren. Bland annat har ytdränering, tilläggsisolering av stugan samt utfyllnad och ny gräsmatta genomförts. Stugan har ett allrum med tak öppet till nock, ett nyrenoverat sovrum och ett klassiskt kök. Uterummet är inbyggt, detta gjordes under förra året i samband med ytdränering och grusläggning. Det har även installerats en förbränningstoalett. Den lilla gäststugan är isolerad och har genomgått en renovering med bland annat nytt golv, här finns även en våningssäng. Här bor du på kort avstånd till de fantastiska kustpärlorna såsom Örn, Bohus Malmön, Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand och Bovallstrand. Det är även cykelavstånd till Rödsgubben och för att förgylla sommarkänslan med färska jordgubbar samt Stenugnsbageriet. I närheten finns även Kustcharken som med sitt enastående utbud är ett ställe man inte vill missa, snart finns även en barbecue uteservering i anslutning till butiken! På fastigheten finns en grävd brunn som står för vattenförsörjningen sommartid. Till brunnen finns en elektrisk pumpautomat med trycktank som förser kök och tvättfat i uthus med vatten. Inför vintern töms systemet på vatten och pumpautomaten förvaras i den uppvärmda gäststugan. För mer information eller för att boka en förhandsvisning, kontakta ansvarig mäklare Isac Wemmel: 073 961 92 94.

  • Premium
Ytten Bäckelid 2, null, Strömstads kommun

Ytten Bäckelid 2

Tomt
Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
995 000 kr
3 651 m² tomt

Med sitt natursköna läge och goda sol-förhållande är detta en perfekt plats för er som vill skapa något unikt. Den rymliga tomten med den bedårande sjöutsikten ger fina förutsätt medan man hör vindens sus i tallarna. Förhandsbesked behöver sökas på nytt innan man söker bygglov, vatten, avlopp och el får man själv som köpare ombesörja. Båtplats kan ordnas vid intresse.

Ytten Gåsebågen 2, Strömstad, Strömstads kommun
  • Budgivning pågår

Ytten Gåsebågen 2

Fritidshus
Strömstad, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 495 000 kr
35 m²
1 rum
808 m² tomt

Fridfull sjö och naturnära tomt i Strömstad! Med magisk sjöutsikt över Färingen har denna fastighet potential att bli ditt nya drömboende. Åtskild från alla människor och trafik kan man koppla av här i ett stillsamt område med naturen som läte. Tillhörande fastigheten finns det servitut för båtplats men även den lockande badklippan fungerar utmärkt för sol och badintresset. Med utsikten över både insjön och skogen som omfamnar Färingen, känns det svårt att inte vilja vara här på sommartid. Fastigheten besitter 808 m² utan närliggande grannar vilket kommer skapa lugnet i din vardag. På fastigheten finns också mindre bostadsbyggnad i omfattande behov av renovering , perfekt för den händige! Till fastigheten finns el anslutet. Vatten och avlopp saknas men möjlighet till avlopp på servitut samt vatten på egna fastigheten. Strömstad når du med ca 10 minuters bilfärd, där kan du både kan upptäcka västkustkänslan men även stadens bekvämligheter. Den vackra norska staden Halden nås även den med inom rimlig tid. Som friluftsaktivitet ligger Färingestugan placerad på en ö mitt i sjön. Där finns åtkomst till både grillplats och övernattning om så önskas. För att ta sig till Färingeön så finns det en trevlig och smidig strandpromenad som sedan fortsätter över en gångbro, eller varför inte ta den egna båten? Varmt välkommen att boka tid för visning!

Björnkvinnans väg, Lokal A05, Skee, Strömstads kommun
Björnkvinnans väg, Lokal A05, Skee, Strömstads kommun, bild 2
Björnkvinnans väg, Lokal A05, Skee, Strömstads kommun, bild 3

Björnkvinnans väg, Lokal A05

Övrigt
Skee, Strömstads kommun
HusmanHagberg Bohuslän
1 099 000 kr
72 m²
1 rum

Med strategiskt läge ,med snabb anslutning till E6:an har ni möjlighet att under 2025 tillträda er alldeles egna, friköpta fastighet. Byggnaden är uppdelad i 15 st moduler med byggnadsmåtten 6×12 m. (72 m²), en modul blir något mindre och mäter ca 6x 9,6 m. (58 m²) samt två extra rymliga om 12x10 m. (120 m²). F.n är 5 av 18 lokaler bokade. Den generösa takhöjden på ca. 6 meter vid nock ger dig även en unik möjlighet att bygga ett entresolplan, vilket gör att man själv har möjlighet att anpassa sin lokal, efter de egna behoven. Varje enhet har en rambyggd vikport av hög kvalitet och med kraftig konstruktion som ger lång livslängd. Porten är extremt tålig och hela 4,5 meter hög samt försedd med fönster för bra ljusinsläpp. Lokalerna är förbereda med elkabel, BraLokaler tar servis kostnaden i samband med att de bygger projektet. Det köparen får ombesörja är en elcentral i sin lokal samt anmäla till det lokala energibolaget som placerar en elmätare i teknikrummet (oftast en kostnad om cirka 1500-2000 kr för starta abonnemang). Inkommande vatten (25 mm PEM) finns i respektive lokal, samt avloppsstick 110 mm och 75 mm. Lokalerna är även förberedda för fiber (tomrör till respektive lokal) Industriradhusen byggs med invändiga väggar av massivt trä, som är lätt att skruva och fästa i. Man kan till och med direkt fästa ev. entresolplan i väggarna. Avslutningsvis byggs dessa moderna lokaler med tålig träfasad i natur med 50 års rötskadegaranti och långt underhållsintervall. Plåtdetaljerna och fönsterpartierna i antracit/svart ger er både det mest nutida och det mest kvalitativa lokalkonceptet på marknaden. Varje fastighet/lokal är en egen brandcell och den gjutna plattan är extra förstärkt (se gärna bilagan "Byggnadsspecifikation" ) för att lokalerna skall klara även tyngre fordon. Körytorna enligt situationsplanen blir asfalterade. Området blir inte inhägnat. Det blir en fråga för den nya samfälligheten som bildas. Kostnaden för staket är cirka 10000-15000 kr/enhet Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en betydligt lägre månadskostnad till skillnad från att köpa i bostadsrättsform eller hyra en liknande lokal. Det är också oftast också lättare att finansiera köpet då banken kan ta säkerhet i form av pantbrev i fastigheten, till skillnad mot liknande upplägg med bostadsrättsupplägg. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen – För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Några av de kvaliteter som Bra Lokaler erbjuder är den generösa nockhöjden, hög brandklass, innerväggar av massivt trä och rambyggda vikportar. Som ägare till en eller flera Bra Lokaler bestämmer du själv användningsområde och inredning, oavsett om det är för ditt företag, din hobby eller annan verksamhet. Möjligheterna är nästan oändliga – bara utgifterna är begränsade!

  • Premium
  • Nyproduktion
Evensås 457, Evensås/Östersidan, Lysekils kommun
  • Tor 9 maj kl 11:00
Evensås 457, Evensås/Östersidan, Lysekils kommun, bild 2
Evensås 457, Evensås/Östersidan, Lysekils kommun, bild 3

Evensås 457

Villa
Evensås/Östersidan, Lysekils kommun
HusmanHagberg Bohuslän
12 595 000 kr
203 m²
5 rum
1 039 m² tomt

Nu finns ett sällsynt tillfälle att förvärva en exklusiv arkitektritad villa på Skaftö, belägen i det fina området Evensås i Fiskebäckskil. Området har nyligen byggts ut med flertalet påkostade hus och Evensås 457 är en av de främsta fastigheterna i området. Villan har en praktfull arkitektur som kopplas samman med den omgivande naturen och är byggd med massiva och enastående materialval. Fastigheten erbjuder en fantastisk havsutsikt mot väst och Gullmaren, samt en omgivning av bohuslänsk granit. Villan består av ett stort och ljust entréplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, samt ett rymligt sovrum med glasdörrar mot trädgården. Interiört är huset mycket fint och påkostat lika så exteriört; med platsgjutna bänkar och fönsterbrädor, integrerade vitvaror av hög kvalitet och platsbyggd förvaring. På övervåningen finns ett stort allrum, två sovrum, badrum och utgång till en stor balkong. Villan erbjuder även smarta lösningar som tvättnedkast, garderober för förvaring och walk-in-closet. Tomten är högt belägen med naturområden i flera riktningar, vilket ger en insynsskyddad och unik miljö för huset. På fastigheten finns även ett stort garage med inredd lägenhet ovanpå. Området erbjuder en naturskön miljö med närhet till havet och klipporna, samt närhet till Fiskebäckskil med sina restauranger och sommarliv. I närheten finns även Skaftö Golf, vandringsleder och badplatser. Lysekil nås lätt genom en kort promenad till färjeläget, därefter en båttur på ca 12 minuter. För intresse och privatvisning kontakta Robert Blom, 070 425 62 02, [email protected]. Endast bokade visningar.

  • Premium
Vrångebäck 415, Brastad, Lysekils kommun
Vrångebäck 415, Brastad, Lysekils kommun, bild 2
Vrångebäck 415, Brastad, Lysekils kommun, bild 3

Vrångebäck 415

Fritidshus
Brastad, Lysekils kommun
HusmanHagberg Bohuslän
12 995 000 kr
197 + 10 m²
5 rum
4 770 m² tomt

Välkommen till Vrångebäck 415 och denna magnifika fastighet, en dröm för alla som älskar havet! Med integritet och med fantastiskt havsutsikt över fjorden, erbjuder verkligen det bästa av båda världar. En fridfull plats att koppla av på och en fantastisk utsikt att njuta av! Fastigheten om 4770 kvm inrymmer bostadshus, gäststuga med garage samt friliggande bastu. Bostadshuset som uppfördes 2002 består av 197 välplanerade kvadratmeter. Fem generösa rum samt ett rymligt och lättarbetat kök. Alla rum har designats för att maximera ljusinsläppet och ge möjlighet till att njuta av den fantastiska utsikten. Från den rejäla terrassen kan man njuta av solnedgångar och av havets brus. År 2022 installerades elbilsladdare samt solceller, vilket bidrar till lägre driftskostnader. Det finns hela tre balkonger på övre plan. Här kan man till exempel ta en kopp kaffe på morgonsolen eller en middag utomhus i kvällssolen. Gäststugan är rymlig och perfekt för vänner eller familjemedlemmar som vill komma och upptäcka den vackra miljön. Undangömd på berget finns en bastu. Även härifrån har man en spektakulär utsikt över fjorden genom den fina glasdörren. En perfekt plats att varva ner efter en lång dag. Denna fastighet passar er som älskar närheten till havet och söker en plats att slappna av på. Med sina generösa och ljusa rum, fantastiska havsutsikt, rymlig terrass och flera balkonger finns det något för alla! Varmt välkommen att kontakta oss idag och låt oss visa dig denna pärla vid havet! Fastigheten visas enbart med privat visning.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 68