Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Räfsgatan 38, Elinegård, Malmö kommun
  • Kommande
Räfsgatan 38, Elinegård, Malmö kommun, bild 2
Räfsgatan 38, Elinegård, Malmö kommun, bild 3

Räfsgatan 38

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/6
4 631 kr/mån
36 042 kr/m²

Välkommen till denna toppmoderna trerummare med dubbla uteplatser. Lägenheten erbjuder en ljus och stilren interiör vars planlösning är optimalt planerad. Tack vare att bostaden är så pass ny är renoveringar inte en faktor man behöver ta hänsyn till på flera år. På de idylliska, uteplatserna kan man umgås både mindre och större sällskap. Den stora uteplatsen ligger dessutom i underbart läge mittemot Elinelundsparken med sol under hela dagen. Utöver detta erbjuds en planlösning som ger sociala ytor i det välutrustade köket och vardagsrummet, ett mindre sovrum som passar utmärkt som barnrum/gästrum/kontor och ett stort sovrum med gott plats för både större dubbelsäng samt garderober som ger en separat sovavdelning, tillsammans med ett spatiöst badrum med egna tvättmöjligheter. Elinegård är ett nybyggt område i anslutning till Limhamn. På cykel når man både hav och strand samt Hyllie tågstation, matbutik och Emporias utbud av restauranger och shopping inom 10 minuter. Utanför dörren erbjuds fantastiska promenadstråk runt kalkbrottet, Limhamns fina villaområden och ner till havet vid Sibbarp. Ett hem som måste upplevas, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Norrbäcksgatan 15, Kroksbäck, Malmö kommun
  • Kommande

Norrbäcksgatan 15

Lägenhet
Kroksbäck, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
64 m²
2 rum
vån 7/8
4 378 kr/mån
18 672 kr/m²

Varmt välkomna till denna hemtrevliga bostad belägen högt upp i huset på sjunde våningen där vi imponeras av en fantastisk utsikt över lummiga grönområden. Bostaden bjuder dessutom på en generös inglasad balkong, nyrenoverat kök och badrum, välplanerade ytor samt god förvaring. Här bor vi nära intill Hyllieområdet och dess breda utbud av shopping, service och kommunikationsmöjligheter som nås på bara några minuter. För den som är ute efter det något mer lugna vardagslivet finns här massvis med grönområden och promenadstråk längst med trevliga villaområden. Vi erbjuds också omedelbar närhet till allt vi behöver för en fungerande vardag såsom vårdcentral, apotek, bibliotek, stora matbutiker, bensinmack samt idrottsfaciliteter med Stadionområdet bara ett stenkast bort. Allt detta i en välrenommerad och familjär HSB-förening. Varmt välkommen till Norrbäcksgatan 15!

  • Balkong
  • Hiss
Erikslustvägen 44B, Erikslust, Malmö kommun
  • Kommande

Erikslustvägen 44B

Lägenhet
Erikslust, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
4 467 kr/mån
32 324 kr/m²

På Erikslustvägen 44B belägen i de alltid lika populära Stjärnhusen har vi nu nöjet att presentera denna utmärkta trerummare. Här erbjuds möjligheten att sätta egen prägel och skapa ett drömhem utifrån optimala förutsättningar. Den väldisponerade planlösningen präglas av enhetliga kulörer, genomgående golv och generöst ljusinsläpp som skapar en härlig atmosfär. En mysig balkong vetter mot omgivningarna och det sociala vardagsrummet möbleras enkelt med både matbord och soffgrupp. Lägg där till två bra sovrum, kök, helkaklat badrum och praktiska förvaringslösningar. Något som utmärker Stjärnhusen är de härliga innergårdarna med mysiga uteplatser där grannarna gärna samlas för soliga stunder med skratt och gemenskap. Grönskande grönytor passar stora som små och vi njuter av bekvämligheten att bo i en välskött förening med engagerad styrelse, stabil ekonomi och visioner i framkant. Här bor vi dessutom med kort avstånd till allt vardagen kräver i form av matbutiker, service, skolor, fritidsaktiviteter och svalkande havsbad. Välkomna på visning!

  • Balkong
Nobelvägen 145B, Ellstorp, Malmö kommun
  • Kommande

Nobelvägen 145B

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
61 m²
2 rum
vån 5/6
4 828 kr/mån
24 508 kr/m²

På femte våningen finner vi denna unikt luftiga tvårummare med balkong. Vi möts av ett modernt kök med smart barlösning för matplats. I vardagsrummet finns det gott om plats för såväl soffa som matplats för de stora middagarna, dessutom släpper två stora fönsterpartier in gott om ljus från två riktningar. I hallen finner vi inbyggda garderober med stor yta för förvaring. Lägg där till ett badrum som renoverades 2016-2018 i samband med förenings stambyte. Utanför porten möts vi av grönskande Ellstorp och runt husknuten finner vi goda bussförbindelser som enkelt tar oss in till City. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vallmovägen 35, Tygelsjö, Malmö kommun
  • Kommande

Vallmovägen 35

Villa
Tygelsjö, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 395 000 kr
155 m²
6 rum
542 m² tomt

Kontakta mäklaren för visning! I barnvänligt område, kan vi nu stoltsera ut denna moderna villa om 1,5 plan med en lättskött trädgård som har allt man kan önska sig. Här välkomnas ni in till en ljus och enhetlig interiör med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till trevliga stunder med familj och vänner. Från vardagsrummet når ni den härliga trädgården med trädäck, stensatta uteplatser och välskött gräsmatta perfekt för lek och spring. På övre plan hittar ni ett rymligt allrum och flertalet privata sovrum där var och en i familjen kan dra sig undan för egentid. Lägg där till bekvämligheterna med dubbla badrumsmiljöer, tilltagen tvättstuga, gott om förvaringsmöjligheter och ett förråd. På gångavstånd hittar ni allt familjen behöver så som skolor, förskolor, lekplats och matbutik. Och dessutom finns närheten till badplats på cykelavstånd till Klagshamn. Missa inte chansen att förvärva ett hem för hela familjen att trivas i, varmt välkomna på visning!

  • Plus
Kulladalsgatan 16D, Kulladal, Malmö kommun
  • Kommande

Kulladalsgatan 16D

Lägenhet
Kulladal, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 823 kr/mån
21 765 kr/m²

På bekvämt läge, högst upp i huset, välkomnar denna yteffektiva bostad med stilrena ytor. Här erbjuds en välplanerad planlösning där vardagsrummet ger plats åt både matbord och soffhörna, ett ljust kök med matplats, badrum med badkar samt stort sovrum med klädkammare. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen i trivsamt västerläge där vi mer än gärna avnjuter den sköna eftermiddagssolen. Insynen är minimal tack vare det luftiga läget och lugnet är ett faktum. Föreningen är välskött och stabil med gemytlig stämning, flera gemensamhetslokaler som festlokal, bastu och gym finns att tillgå liksom egna parkerings- och garageplatser. I området Kulladal finns fin service i form av flera skolor, livsmedelsbutiker, idrottsplats, sporthall och bibliotek En kort promenad bort ligger köpcentrat Mobilia med flera butiker och restauranger och med cykel eller stadsbuss når vi City på ett kick. För pendlaren är det även nära till Svågertorp och Emporia samt snabb access till motorvägen.

  • Balkong

Visar alla 6