Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kornellgatan 24, Ramlösagården, Helsingborgs kommun
  • Kommande

Kornellgatan 24

Radhus
Ramlösagården, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 895 000 kr
120 m²
4 rum
8 000 kr/mån
24 125 kr/m²

Varmt välkomna till Kornellgatan 24 och ett av de prisbelönt radhus på attraktiva och omtyckta Ramlösagården. Här bor ni i arkitektritade och prisbelönta bostadsrättsradhus i ett av Helsingborgs mest populära område. Denna moderna och stilrena bostad kännetecknas av ljus, rymd och karaktär. På entréplan finns en rymlig hall med fina förvaringsmöjligheter, ett härligt sällskapsrum med stora fönsterpartier och öppenhet mot köket samt ett badrum. Från sällskapsrummet nås ett förråd/klädkammare som erbjuder gott om förvaring och ni tar er enkelt ut till uteplatsen och den lättskötta trädgården i perfekt solläge. En trappa upp finns tre härliga sovrum, ett badrum och ett allrum. Här bor du i ett lugnt, välskött och familjevänligt grannskap med närhet till grönområden, lekparker, skolor, allmänna kommunikationsmedel samt livsmedelsbutiker. Tillgång till carport med laddstolpe och föreningen har även installerat solceller. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mera information.

  • Uteplats
Apeloxegatan 36, Gustavslund, Helsingborgs kommun
  • Kommande
Apeloxegatan 36, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 2
Apeloxegatan 36, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 3

Apeloxegatan 36

Radhus
Gustavslund, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
3 750 000 kr
125 m²
5 rum
5 157 kr/mån
30 000 kr/m²

Ett fantastiskt och inflyttningsklart gavelradhus på ett av Helsingborgs barnvänligaste område - Gustavslund! Här kan Ni pricka av punkt efter punkt checklistan; två uteplatser med sol från morgon till kväll, egen biluppställningsplats för två bilar & praktiskt förråd är bara några av alla fördelar att nämna. Addera attraktiva materialval, 3-4 sovrum och stora sociala ytor så är det en bostad Ni inte vill missa! Här bor Ni bekvämt med en låg driftskostnad, välplanerade 125 kvadratmeter fördelade på två plan och en smart planlösning som erbjuder stora sociala ytor i vardagsrum och kök. I vardagsrummet inryms större soffmöblemang för hela familjen till fredagsmyset samtidigt som den rejäla matplatsen inbjuder till trevliga middagar med kära vänner. Härifrån finns också utgång till trädgården i form av trädäck med bra plats för utemöbler, en rejäl grill och en eventuell studsmatta för barnen. I bostaden finner Ni vidare två helkaklade badrum, tre sovrum, allrum (som kan göras om till sovrum vid behov), bra klädkammare och en praktisk, separat tvättstuga. Ett stort plus är att radhuset innehar betongbjälklag och att bostaden innehar energiklass "B" vilket ger rätt till gröna bolån - en rabatt på bolåneräntan! På Gustavslund bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym, ICA Supermarket, förskolor, skolor & vårdcentral (med barnmorskemottagning). I närområdet ligger en mycket populär lekplats för de små, men ett flertalet lekplatser ligger på gångavstånd. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer fungerar mycket bra och hållplats ligger på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter. I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna. Välkomna till Brf Apeloxen - en omtyckt förening på riktigt bra läge!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lundsgårdsvägen 11, Kattarp, Helsingborgs kommun
  • Kommande
Lundsgårdsvägen 11, Kattarp, Helsingborgs kommun, bild 2
Lundsgårdsvägen 11, Kattarp, Helsingborgs kommun, bild 3

Lundsgårdsvägen 11

Villa
Kattarp, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
3 295 000 kr
180 + 108 m²
9 rum
1 043 m² tomt

Drömmig villa beläget i lugnt och trevligt område Ni inte får missa! Den underbara trädgården med sina uteplatser fullkomligt badar i sol och har stor gräsmatta, perfekt för barn med spring i benen! Stor uppställningsplats för flertalet bilar, garage- och förrådsbyggnad. Ett storslaget boende där moderna renoveringar möter äldre, fantastiska detaljer i en härlig harmoni. Pricka av punkt efter punkt på checklistan - detta är ert kommande drömboende! Denna villa fördelar sina 180 + 108 kvm väl! Entréplan består av ett trevligt kök, gäst-WC, fantastisk matsal och stort vardagsrum med tillhörande öppen spis. Här finns vidare en praktisk tambur och stort hallrum med uppgång till ovanvåning. En trappa upp finner vi fyra sovrum, rejäl klädkammare, hall och ett helkaklat badrum med badkar. Den inredda vinden innehar två bra rum - perfekt till tonåringar eller som kontor! Källaren erbjuder tvättstuga, duschrum, bastu, pannrum och massvis med förvaringsutrymmen. Huset har en gedigen lista över renoveringar gjorda de senaste åren både interiört och exteriört, från smått till stort. I familjevänliga Kattarp bor Ni i ett mycket barnvänligt område med härliga omgivningar & ett aktivt friluftsliv alltid nära till hands. Här finns förskola & skola (åk. 6) och bra kommunikationer med tågstation på behagligt avstånd.

  • Premium
Sockengatan 4A, Rosengården, Helsingborgs kommun
  • Kommande
Sockengatan 4A, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 2
Sockengatan 4A, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 3

Sockengatan 4A

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 150 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 4
4 531 kr/mån
18 400 kr/m²

Attraktiv tvåa på kanonläge på Sockengatan 4A på våning 4! Här bor Ni billigt och bekvämt med genomtänkt planlösning, moderna materialval och härligt ljusinsläpp. Addera balkong i soligt söderläge & stambytt badrum och Ni har här en bostad Ni inte vill missa! Lägenheten erbjuder ett ljust och stilrent kök med bra matplats. Vardagsrummet inrymmer både soffmöblemang och matplats. Härifrån nås även den rymliga, balkongen - belägen i söder för Er som älskar sol och vill maximera soltimmarna. Vidare i bostaden finner vi en bra hall med avhängningsplats, praktisk klädkammare, ett rejält sovrum och därtill ett helkaklat badrum (stambytt) med tillhörande tvättmaskin. I avgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg, Internet och kabel-TV (baspaket). Till lägenheten hör ett förråd. På Rosengården bor ni med närhet till det mesta. Filborna skogspark och Barnens skog med alla dammar, sitt rika djurliv och natursköna omgivningar ligger bara några hundra meter från bostaden. Tillgången till förskola, skola, mataffär, fotbollsplaner och idrottsanläggning (Filborna Arena) med både bad och gym är bara några av de fördelar som finns inom räckhåll. Här har Ni goda pendlingsmöjligheter med buss samt bilen via E4:an och E6:an vilka nås inom bara ett par minuters bilfärd. Välkomna till Brf Helsingborgshus nr 17 - en omtyckt förening på bra läge!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra Strandgatan 5, Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun
  • Kommande
Södra Strandgatan 5, Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra Strandgatan 5, Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra Strandgatan 5

Lägenhet
Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
3 595 000 kr
96 m²
4 rum
vån 6/6
4 620 kr/mån
37 448 kr/m²

Pricka av punkt efter punkt på checklistan i denna attraktiva etagelägenhet med balkong på kanonläge! En fantastisk bostad med tilltalande renoveringar, bra boendekostnad och en otroligt mysig innergård att nyttja. Addera praktiskt förvaring i bostaden och bredband/TV inkl. i avgiften är detta en bostad Ni inte vill missa! Denna 4 rok erbjuder på entréplan ett stilrent kök, vardagsrum med matplats & härligt ljusinsläpp, hall, rymligt sovrum och WC med tvättavdelning. Ovanvåningen bjuder vidare på helkaklat badrum, mysigt sovrum och allrum med utgång till balkong/terrass. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd om ca 10 kvm. På Södra Strandgatan 5 bor Ni mitt i stan med gångavstånd till allt Helsingborg har att erbjuda, såsom härliga utekvällar, hamnpromenader och ett dopp i Öresund, men också till biblioteket med härliga Stadsparken utanför där Ni enkelt lånar en bok, häller upp en kopp kaffe och njuter i solen. Att kunna vakna upp en solig lördag och spontant ta en tur till mysiga Helsingör eller uppleva pulsen i Köpenhamn utan att bekymra sig för parkering och busstider är extra lyx! I områdets alldeles omedelbara närhet finns Centralstationen (Knutpunkten), flertalet restauranger, krogar, livsmedelsbutik, frisörsalonger och mycket mer. Varmt välkomna till Brf Unionen Södra - en mycket omtyckt förening på toppläge!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Svedbergavägen 168, Svedberga, Helsingborgs kommun
  • Kommande

Svedbergavägen 168

Villa
Svedberga, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 400 000 kr
100 + 125 m²
4 rum
797 m² tomt

RESERVERAD. Varmt välkomna till Svedbergavägen 168. - Bostaden är besiktigad! Ute på den skånska landsbygden presenteras nu denna pärla, omgiven av härlig grönska, trevliga promenadstigar och hästgårdar. Detta är det perfekta läget för dig som längtar efter att komma till ett mer naturnära hem. Här bor ni med närhet till både Helsingborg och Höganäs. När ni parkerat bilen på den stora uppfarten välkomnas ni till denna hemtrevliga villa på rofyllt läge, härlig trädgårdstomt och ett vältilltaget garage. När ni kliver in i bostaden genom farstukvisten möts ni av ett rymligt ljust välkomnande utrymme med förvaring för ytterkläder direkt till höger. Genom fina spröjsade dörrar når ni vardagsrummet. Här har ni bra med utrymme för soffgrupp och matplats. Vid matplatsen finner ni även en smakfull förvaringsvägg med fina skåp längst väggen. Det genomgående ljusinsläppet i rummet skapar ett socialt och trevligt utrymme för såväl familjen som gästerna. Från vardagsrummet når ni det härlig uterummet med ett trivsamt socialt utrymme med plats för lounge grupp samt sittplats för ett större sällskap om så önskas. På den anslutande altanden kan ni njuta av den rogivande utsikten och solen större delen av dagen. Vidare har ni köket, vilket är ett stilrent och snyggt kök med gott om arbetsyta. Här finns även utrymme för att få in mindre matbord, perfekt för frukosten och de enklare måltiderna! Kökets maskinpark består av kyl, frys, ugn, spis, diskmaskin samt micro. Innan ni går upp till ovanvåningen har ni det stora fina badrummet som är välplanerat och av modellen större. Här har ni dusch, wc, handfat samt och tvättmaskin. Ett fint hel kaklat badrum med golvvärme. På våning två hittar ni två rogivande sovrum. Det ena sovrummet är av modellen större med bra med förvaring och det andra sovrummet används idag som barnkammare. I övrigt erbjuds här bra med utrymme för förvaring samt plats för en kontorsplats om så önskas. Hallen är möblerbar och från samtliga fönster har ni en härlig utsikt över åkermark och skog. I källaren har ni bra med plats för förvaring På tomten är ni dessutom ett stort och rymligt garage med gott om plats för två bilar, förvaring eller varför inte vinterbona för ett gästrum? Varmt välkomna hem!

  • Plus
Skogsdungegatan 3A, Ödåkra, Helsingborgs kommun
  • Kommande

Skogsdungegatan 3A

Lägenhet
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 795 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/2
5 988 kr/mån
22 160 kr/m²

Bilen parkerar ni bekvämt på er egna parkeringsplats innan ni tar stegen in i bostaden som är beläget på markplan med uteplats mot grönskande innergård fint belägen på hörnet. När ni kliver in i bostaden möts ni av ljus och rymd samt bra med plats till förvaring i rymlig klädkammare. På golvet vilar ett vackert parkettgolv som fortsätter in i kök och vardagsrum. Det ljusgråa köket erbjuder gott om arbetsytor och en full utrustad maskinpark bestående av kyl, frys, ugn, spis, spisfläkt och diskmaskin. Köket knyts ihop med vardagsrummet med en fin matplats vid stort fönster. Vardagsrummet är socialt med gott om plats till härliga sällskapsytor och med utgång till den vackra uteplatsen. En bostad som passar den lilla samt den stora familjen då här finns tre rogivande sovrum i olika storlekar. Badrummet är stort och ljust utrustat med dusch, wc, handfat, torktumlare och tvättmaskin. Varmt välkomna hem! På Skogsdungegatan 3A bor Ni på kanonläge i familjära Ödåkra med härliga gång- och cykelvägar. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till vackra naturområden och utmärkta kommunikationer samt skola inom några minuters gångavstånd. Fin och solig gårdsmiljö med inbjudande grönytor. Här bor ni i ett trevligt och trivsamt område med en skön mix av lägenheter och villor med omedelbar närhet till Väla centrum och sitt stora utbud samt promenadavstånd till Spritan. På bekvämt avstånd har ni även busshållplatser, tågstation men även lummiga naturområden inom kort avstånd. Detta är en bostad Ni kan flytta rakt in i och börja bo och leva i på direkten!

  • Uteplats

Visar alla 7