SkandiaMäklarna Järfälla

SkandiaMäklarna Järfälla

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hjälmvägen 15, Skälby, Järfälla kommun
  • Kommande
Hjälmvägen 15, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Hjälmvägen 15, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Hjälmvägen 15

Villa
Skälby, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
8 195 000 kr
143 + 1 m²
5 rum
764 m² tomt

Äntligen får ni komma in i detta vackra och välplanerade enplanshus, där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en harmonisk och trivsam boendemiljö. Med en generös boyta på 143 kvm erbjuder detta hem en perfekt balans mellan öppna sociala ytor och sovrummen, designade för att möta alla dina behov och önskemål. När du kommer in genom den inbjudande entrén möts du av ett luftigt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord, vilket gör det till den idealiska platsen för både avkoppling och sociala tillställningar. Det moderna köket, utrustat med högkvalitativa vitvaror och eleganta arbetsytor i granit, är en dröm för matlagningsentusiasten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig atmosfär där familj och vänner kan umgås obehindrat. Hemmet erbjuder fyra rymliga sovrum med vackra fönster som bjuder in naturen. Master bedroom har en lyxig känsla med en walk-in closet. Utanför huset väntar en vacker uteplats och en inbjudande pool. Trädgården är designad för avkoppling och rekreation, med vackra gröna ytor tack vare tuja som omringar huset och utrymmen för utomhusaktiviteter. Poolen är det perfekta stället att svalka sig på varma sommardagar och skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Hjälmvägen 15 är beläget i populära villaområdet Skälby i Järfälla. Detta hem erbjuder inte bara lyxigt boende utan också närhet till utmärkta skolor, grönområden och goda kommunikationer. Skälbys mångfald och gemenskap gör det till en plats där du inte bara bor, utan verkligen lever. Detta hus representerar en unik möjlighet att uppleva en sofistikerad livsstil i en vacker och välutrustad miljö. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Emaljvägen 18, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Kommande

Emaljvägen 18

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 195 000 kr
39,5 m²
1.5 rum
vån 2/8
2 736 kr/mån
30 253 kr/m²

Välkommen till Emaljvägen 18 i populära Brf Emaljeraren i Järfälla och denna ljusa etta om 39,5 perfekt planerade kvadratmeter. En välplanerad lägenhet med stora fönster och vackert ljusinsläpp. Väl inne i bostaden möts vi av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Lite längre in finner vi ett fräscht kök med goda förvaringsutrymmen. Lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Sovalkoven är stor och har plats för dubbelsäng och annat möblemang. Helkaklat och stambytt badrum med plats för tvättmaskin. Stort förråd som tillhör bostaden. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Brf Emaljeraren är en modern bostadsrättsförening som smälter samman det bästa av natur och bekvämlighet. Med sin idylliska placering i Kallhäll erbjuder detta område en lugn omgivning. Föreningen erbjuder en rad bekvämligheter för dess medlemmar. Från grönområden och lekplatser för barnen till gemensamma utrymmen där grannar kan träffas och skapa minnen tillsammans. Dessutom är närheten till service och kommunikationer oslagbar, vilket gör vardagen smidig och effektiv. Det trevliga och trendiga området i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Balkong
  • Hiss
Folkungavägen 30, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Kommande

Folkungavägen 30

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 495 000 kr
99,6 m²
4 rum
vån 3/3
5 506 kr/mån
25 050 kr/m²

- Stor och välplanerad lägenhet - Stambytt badrum - - Välkommen till denna lägenhet på Folkungavägen 30 och denna ljusa fyra om 99,6 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall. Köket bjuder på generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Tre stora sovrum med plats för säng och annat möblemang. Stambytt badrum med dusch och handfat, även förberett för tvättmaskin. Gäst-WC med toalett och handfat. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Balkongen nås från köket. Här bor ni i populära Brf Engelbrekt med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Välkomna på visning! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Balkong
Avstyckningsvägen 53, null, Järfälla kommun
  • Kommande
Avstyckningsvägen 53, null, Järfälla kommun, bild 2
Avstyckningsvägen 53, null, Järfälla kommun, bild 3

Avstyckningsvägen 53

Villa
Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
7 495 000 kr
125 + 84 m²
7 rum
1 011 m² tomt

Mycket välplanerat och påkostat hus i attraktiva kvarter i Viksjö. Total yta om 209 kvm varav 125 kvm boyta och 84 kvm biyta. Här bor man i ett lugnt, barnvänligt och bilfritt område med närhet till naturen, lekpark och flera förskolor. Huset disponerar över två plan med källarvåning. Ett rymligt sovrum, kök och vardagsrum i öppen och social planlösning med stora fönsterpartier som bjuder på vackert ljusinsläpp. Från matsalsdelen finns skjutdörrar ut mot altan och pool med inskyddat läge. I anslutning till hallen finns stilrent duschrum. Köket är smakfullt renoverat med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter i skåp och köksö. Plats för störra matbord vid fönster. Från köket nås den praktiska tvättstugan. Övervåningen har tre rymliga sovrum och ett extra rum som idag nyttjas som walk in closet. Hallen på övervåningen binder samman samtliga sovrum. Här finns också ett renoverat badrum. Källarvåningen har allt vad man kan önska sig och lite till. Rymlig yta för gym och garage med plats för 1 bil. Utöver det så finns även yta för uthyrningsmöjlighet som genererar en extra inkomst alternativt för den egna verksamheten med egen ingång. Här finns även plats för attefallshus vid behov tack varde den generösa tomtytan om hela 1011kvm. Tack vare två ac en i entréplan och en i övre plan kan man reglera till behaglig temperatur under de varmaste sommardagarna. När de är kyligare temperatur utomhus fungerar ac som värmekälla till huset. Här finns även en extra luft/vatten värmepump med ytterligare 300 L varmvattenberedare så totalt 480 L vatten som är praktiskt uppskattat för den större familjen. Husen på Avstyckningsvägen är vida kända och populära, mycket tack vare närheten till Görväln och Mälaren. Det finns många skolor och förskolor inom gångavstånd. Det attraktiva området kring Avstyckningsvägen ger dig närhet till populära golfklubben i Viksjö och Viksjö centrum med bl.a en av Sveriges bästa mataffärer. Här finns även bra kommunikationer med bussar både till Akalla med tunnelbana och Jakobsbergs Centrum med pendeltågsstation. I närheten av huset stannar nattbussen för den som önskar lite nattsudd då och då. För den med spring i benen finns gott om löparslingor. Bara fem minuter med bil tar dig till Barkarby Handelsplats med stort utbud av affärer. Det här är ett perfekt boende för den som vill bo i lugnt område med grönskande omgivning och närhet till allt. Pricken över i:et är bostadens perfekta planlösning, det härliga ljusinsläppet och de fina materialvalen. I Viksjö Centrum finns daglig service, bra mataffär och systembolaget. Områdets popularitet kommer av närheten till friluftsområde, golfbana, båtklubb, badstrand och Brukets skidanläggning.

  • Premium
Vasavägen 51, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Kommande

Vasavägen 51

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 895 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 193 kr/mån
37 525 kr/m²

På attraktiv adress med Jakobsberg Centrum som granne finner du en stilren bostad med härlig balkong. Stort vardagsrum som enkelt går att möblera efter egen smak. Köket är utrustat med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Renoverat badrum. Förråd till lägenheten finns. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en underbar balkong med en fantastisk eftermiddag- och kvällssol som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Här bor ni i populära Brf Wasa i Jakobsberg med ett lugnt läge med närhet till för- och grundskola, gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

Astronomivägen 4, Skälby, Järfälla kommun
  • Kommande

Astronomivägen 4

Villa
Skälby, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
6 995 000 kr
158 m²
6 rum
745 m² tomt

*Förhandsvisning söndag 2 juni. För att delta på visning anmäl dig hos mäklaren på 072 962 36 01 eller [email protected] +Gäststuga om ca 30kvm med egen uteplats. +Bastu +Insynsskyddad tomt +Spiskamin +Märkeskök med köksö. +Byggår 1992 Denna rymliga 1 ½-plansvilla på Astronomivägen 4 erbjuder totalt 6 rum, varav 5 sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen och mer därtill. Med en fantastisk tomt och tillhörande gäststuga möjliggörs flexibilitet och mångsidighet för den moderna familjen. Hemmet sträcker sig över 158 kvm och bjuder på generösa utrymmen för vardagslivet. Köket är en fokuspunkt, utrustat med marmorgolv och en köksö med en bänkskiva av massivt trä. Kvalitativa vitvaror bidrar till en känsla av lyx och hållbarhet, medan den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet leder en utgång till den härliga altanen och den välskötta, insynsskyddade tomten. På den generösa tomten om 745 kvm finns en praktisk gäststuga på 30 kvm, perfekt för besökande släkt och vänner eller för uthyrning för extra inkomst. Huset är utrustat med en spiskamin som skapar en mysig atmosfär under kalla kvällar. Ett totalt antal av 6 rum ger möjligheter för olika livsstilar och behov. De helkaklade badrummen är ytterligare en elegant touch som ger en känsla av lyx och stil. Beläget i populära Skälby har Astronomivägen 4 allt du behöver inom räckhåll. Nära anslutning till busskommunikation och bilvägar gör det enkelt att pendla till och från Stockholm eller andra närliggande områden. Astronomivägen 4 är mer än bara ett hus, det är ett hem där modern komfort möter charmiga detaljer. Med totalt 6 rum, 5 sovrum, en mångsidig tomt och en gäststuga är detta en investering i livskvalitet och ekonomiskt välbefinnande. Kontakta mäklaren idag för mer information och visning.

  • Plus
Gränsvägen 20, Viksjö, Järfälla kommun
  • Kommande

Gränsvägen 20

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
5 295 000 kr
125 m²
5 rum
604 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i hjärtat av Viksjö! Här erbjuds ett fantastiskt enplanshus på 125 kvm, med en tomt på generösa 604 kvm. Detta hem kombinerar modern komfort med välplanerade ytor för att skapa den perfekta platsen för ditt familjeliv. När du kliver in genom dörren möts du av stor hall. Ett luftigt och ljust vardagsrum, perfekt för avkoppling och samvaro med familj och vänner. Intill vardagsrummet hittar du det välutrustade köket med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Den öppna planlösningen skapar en harmonisk atmosfär som gör det enkelt att umgås medan du lagar mat. Huset erbjuder hela fyra rymliga sovrum, varav tre av dem är idealiska för barnen eller gäster, medan det fjärde passar perfekt som ett master bedroom med gott om utrymme och förvaring. Med två helkaklade badrum behöver du aldrig oroa dig för trängsel på morgonen! Det fantastiska uterummet är utan tvekan en av hemmets absoluta höjdpunkter. Här kan du njuta av den friska luften och den vackra utsikten över trädgården, året runt. Denna plats är idealisk för att underhålla gäster, organisera grillkvällar eller bara njuta av en lugn kväll med en bok. Trädgården på 604 kvm är en grön oas med gott om plats för barnens lek, trädgårdsarbete eller avslappnande stunder. Här kan du skapa ditt eget paradis och njuta av naturens skönhet. Läget i Viksjö erbjuder närhet till allt du behöver - skolor, butiker, parker och kommunikationer - allt för att underlätta din vardag. Med enkel tillgång till centrala Stockholm blir detta hus ett perfekt val för den som söker en lugn och trygg bostad med stadens puls inom räckhåll. Missa inte chansen att förverkliga din bostadsdröm - detta enplanshus med stort uterum i Viksjö är verkligen en plats att kalla hem! Välkommen på visning!

  • Uteplats
Kvarnvägen 38A,, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Kommande
Kvarnvägen 38A,, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Kvarnvägen 38A,, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Kvarnvägen 38A,

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 795 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 4/7
5 936 kr/mån
35 157 kr/m²

* Läckert kök från Vedum * Balkong i soligt läge * Nära till pendeltåg och bussterminal * Närhet till Jakobsbergs Centrum Med centralt läge 5 min från Jakobsberg C men samtidigt avlägset och lummigt kan du vara säker på att du kommer trivas i denna stilrena bostad. Modern och lyxig känsla i ett lugnt område med bra läge. När du väl kliver in i hallen har du plats för att hänga av ytterkläder och förvaring i form av stora garderober. Via hallen når du badrummet som är helkaklat i vitt utförande och här har du bekvämligheter i form av egen tvättmaskin & torktumlare och även en duschhörna med duschväggar. Vidare in i bostaden har du vardagsrummet och köket som naturligtvis är hjärtat av bostaden. Här har du ett påkostat kök från Vedum i snyggt utförande med goda arbetsytor som gränsar mot vardagsrummet i en modern öppen planlösning. Möjlighet till möblemang efter egen smak och stil. Två väl tilltagna sovrum med plats för dubbelsäng och här finns platsbyggda garderober för smart och optimal förvaring. Plats finns för ytterligare byrå och sängbord. Rymlig och inglasad balkong för perfekt komfort med fri utsikt. En bostad att bli förälskad i helt enkelt. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, TV & Bredband, bostadsrättstilläggsförsäkring och ett förråd. El och varmvatten debiteras efter förbrukning. Område: Här bor ni i ett lugnt, lummigt och med en gård i soligt läge i BRF Kvarnstugan, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Veckovägen 45, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Kommande
Veckovägen 45, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Veckovägen 45, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Veckovägen 45

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
Pris saknas
54,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 307 kr/mån

Inglasad balkong - Gavellägenhet - Stambytt badrum - Första våningen - Ingen insyn i lägenheten - Topprenoverad - På attraktiv adress med närhet till Jakobsberg Centrum finner du en charmig tvåa på första våningen i ett fantastiskt läge. Bostaden har de senaste åren genomgått lyckade renoveringar där ägaren lyckats plocka fram det bästa av planlösningen. Lägenheten i sig välkomnar med en rymlig hall med väldigt goda förvaringsmöjligheter och genomgående planlösning. Det generösa vardagsrummet är lättmöblerat. Rymligt kök med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Källarförråd till lägenheten finns. Ett stort sovrum med plats för säng och annat möblemang. Badrummet är stambytt. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Här bor ni i populära Brf Västerby med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Vasavägen 29, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Kommande

Vasavägen 29

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 695 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 8
3 218 kr/mån
39 882 kr/m²

På attraktiv adress med Jakobsberg Centrum som granne finner du en smakfullt renoverad och ombyggd lägenhet. Bostaden har de senaste åren genomgått lyckade renoveringar där ägaren lyckats plocka fram det bästa av planlösningen. Lägenheten i sig välkomnar med en rymlig hall och genomgående planlösning. Stort vardagsrum som även är lättmöblerat. Köket är utrustat med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Renoverad badrum. Tack vare lägenhetens genomtänkta planlösning så har man lyckats plocka fram det bästa genom att bygga om köket för att få till ett sovrum. Sovrumsväggen är byggd med en glasvägg för att få till ett fint ljusinsläpp till köket. Förråd till lägenheten finns. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en underbar inglasad balkong med en fantastisk eftermiddag- och kvällssol som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Här bor ni i populära Brf Sture med ett lugnt läge med närhet till för- och grundskola, gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Balkong
  • Hiss
Allmogevägen 20, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Kommande

Allmogevägen 20

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 195 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/5
5 029 kr/mån
26 131 kr/m²

På attraktiv adress med Jakobsberg Centrum som granne finner du en smakfullt renoverad trea. Bostaden har de senaste åren genomgått lyckade renoveringar där ägaren lyckats plocka fram det bästa av planlösning. Lägenheten i sig välkomnar med en rymlig hall och genomgående planlösning. Stort vardagsrum som även är lättmöblerat. Rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter. Här finns bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Renoverat badrum. Förråd till lägenheten finns. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en underbar inglasad balkong med fantastiska soltimmar som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Här bor ni i populära Brf Jakob med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tegvägen 78, Viksjö, Järfälla kommun
  • Kommande

Tegvägen 78

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 775 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 792 kr/mån
27 308 kr/m²

Stig in i denna charmiga gavel 2:a med en genomgående planlösning och fönster som bjuder in ljus från olika väderstreck. Belägen mitt i hjärtat av Viksjö centrum, där du inte bara får tillgång till ett rikt utbud av service utan även smidiga kommunikationer. Detta hem välkomnar dig med fräscha ytskikt, nytt badrum samt nylagt ekparkett som sammanväver en känsla av elegans och stil. Det lättmöblerade och luftiga vardagsrummet erbjuder gott om plats för både en generös soffa och ett middagsbord för de trevliga sammankomsterna. Härifrån når du även den rymliga balkongen där du kan njuta av avkopplande stunder. Köket imponerar med rikligt med förvaringsutrymme och arbetsytor, samt plats för ett större matbord där familj och vänner kan samlas. Den vita nyansen mot den oljade träbänken skapar stilfullhet. I det rymliga sovrummet finner du praktiska garderober med smart inbyggd förvaring. Är bra förvaring viktigt för dig kan du glädjas åt ett ett externt förråd också tillhör lägenheten. Det stora helkaklade badrummet är en oas av komfort med sin tvättpelare, handdukstork och generösa duschdel med elegant glasvägg. Här finns även golvvärme för maximal komfort! Denna bostadsrätt åtnjuter en omtyckt förening och en uppskattad adress, bara ett stenkast från bussar, service och barnomsorg. Med en kort promenad når du allt du behöver för en bekvämare vardag. Området erbjuder även ett brett utbud av fritidsaktiviteter såsom simhall, padelhall, ishall, bad, skidbacke, golfbana och naturreservat. Här är det bara att flytta in och börja trivas från första stund. Nyfiken på att veta mer? Kontakta mäklare Paola för ytterligare information!

Hanna Nilssons väg 1, Bolinder Strand, Järfälla kommun
  • Kommande

Hanna Nilssons väg 1

Lägenhet
Bolinder Strand, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 195 000 kr
66 m²
2 rum
vån 6/9
4 979 kr/mån
48 409 kr/m²

*** KOMMANDE FÖRSÄLJNING *** *WOW-Känsla direkt när du kliver in! * Inglasad balkong med utsikt över Mälaren *Eleganta materialval *Stilrent kök *Smart och väl tilltagen planlösning *Gott om förvaring Denna exklusiva bostad är den ultimata oasen för den som söker det allra bästa i livet. Lägenheten är perfekt belägen med en rymlig balkong i sydvästläge som bjuder på en imponerande utsikt över sjön, där du kan njuta av spektakulära solnedgångar varje kväll. Detta är en möjlighet att leva det goda livet med naturens skönhet precis utanför dörren. Interiören är en hyllning till stil och elegans. Varje hörn av denna bostad är genomtänkt och utformad för att skapa en känsla av rymd och harmoni. Det genomgående stilrena designkonceptet ger en känsla av lyx och komfort som är svår att överträffa. Här finner du öppna ytor, högkvalitativa materialval och en diskret elegans som kommer att imponera på de mest kräsna köparna. Endast det bästa är gott nog för denna bostad. Kvalitativa materialval har använts genomgående för att skapa en tidlös och hållbar atmosfär. Köket är utrustat med toppmoderna vitvaror och exklusiva bänkskivor. Badrummen är en spa-upplevelse i sig med exklusiva kakelval och moderna armaturer. Här har inga kompromisser gjorts när det gäller kvalitet och detalj. Välkommen att kontakta mäklaren för visning eller mer information. OMRÅDE I Bolinder strand bor du nära förskola, skola och centrum. Till Stockholms central tar du dig på cirka 20 minuter med pendeln. En stor fördel med boendet är närheten till vatten och vackra naturområden. Här finns Görvälns naturreservat med fina vandringsleder och elljusspår, Järvafältets enorma möjligheter till naturupplevelser. Kallhällsbadet med sin fina sandstrand är ett populärt mål för badsugna vuxna och barn. Väljer du att promenera längs strandpromenaden åt Stäket till tar det cirka 10 minuter att komma till Bonäsbadet. Även här finns fin sandstrand och bra badmöjligheter. I närområdet finns två fina utegym, Bonäs utegym och Kallhällspårets utegym. Närheten till Mälaren bjuder oss på möjlighet till båtturer under sommaren. Boka en resa med båten från Ångbåtsbryggan vid Bolinders strand till Björkö, Birka eller Sigtuna eller varför inte en kryssning med räkbuffé eller tacosbuffé. I industriområdet finns Bolinder Strands Krog som öppnade under våren 2020. Där finns dagens lunch och kvällsöppet med kvällsmeny. Cirka 3 kilometer bort finns Görvälns slott där man både kan äta och bo. Det finns även matställen i centrum som är väl värda ett besök. Vid Bolinders Strand finns två båtklubbar. Kallhälls båtklubb som bildades i början av 1900-talet samt Piluddens båtklubb som bildades 1982. Mellan båtklubbarna ligger Kallhälls Marina med båtbutik och båtförvaring.

  • Balkong
  • Hiss
Barkarbyvägen 38, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Kommande

Barkarbyvägen 38

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 295 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/6
3 291 kr/mån
47 813 kr/m²

- Privat innergård - Tillhörande källarförråd - Lediga garageplatser i föreningen - Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa tvåa om 48 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande hall. Det moderna köket bjuder på påkostade materialval och detaljer såsom generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Badrummet har allt du behöver! Med golvvärme kommer du alltid att känna dig varm och bekväm när du kliver ut ur duschen. En modern kommod ger dig gott om utrymme för alla dina badrumstillbehör, medan en rymlig dusch ger en uppfriskande duschupplevelse. För totalbekvämlighet finns självklart även tvättmaskin och torktumlare på plats. Sovrummet är stort och har plats för dubbelsäng och annat möblemang. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Balkongen är mot innergården och har gott om plats för utemöbler. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt. - Kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Parkvägen 9, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Kommande
Parkvägen 9, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Parkvägen 9, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Parkvägen 9

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
4 275 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/5
6 457 kr/mån
41 912 kr/m²

Välkommen till Parkvägen 9 i Barkarbystaden och denna fantastiska fyra om 102 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen och den perfekta planlösningen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med uteplats, fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Det moderna köket bjuder på påkostade materialval, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Med golvvärme i badrummet kommer du alltid att känna dig varm och bekväm när du kliver ut ur badkaret. En modern kommod ger dig gott om utrymme för alla dina badrumstillbehör. För totalbekvämlighet finns självklart även tvättmaskin och torktumlare på plats. Bostaden har även en gäst-WC. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att uteplatsen är mot innergården och har eftermiddagssol. Här njuter man av sena sommarkvällar! I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Bussarna går tätt och det finns även självkörande bussar i området. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan på 15 minuter eller till City på 18 minuter. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18. Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg. - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gjutarplan 2, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Kommande
Gjutarplan 2, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Gjutarplan 2, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Gjutarplan 2

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 795 000 kr
40 m²
2 rum
vån 6/11
3 446 kr/mån
44 875 kr/m²

Välkommen till Gjutarplan 2 och denna ljusa tvåa om 40 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall med skjutgarderob. Lite längre in finner vi ett modernt, ljust och fräscht kök med rostfria vitvaror från Siemens och gott om plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Master bedroom nås via vardagsrummet och har plats för dubbelsäng. Badrummet är stort, fräscht och ljust samt utrustat med kombimaskin med badrumsskåp ovanför. Stort källarförråd tillhör bostaden. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en underbar halvinglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder loungedel och sol hela dagen. Det trevliga och trendiga området i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drakengatan 3, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Kommande

Drakengatan 3

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 495 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/5
3 469 kr/mån
51 979 kr/m²

Stor balkong runt lägenheten - Spansk balkong - Privat innergård - Källarförråd som tillhör bostaden - Välkommen till Drakengatan 3 och denna ljusa tvåa om 48 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall. Det moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och stora fönster med dubbla utgångar till balkongen. Master bedroom är stort och utrustat med platsbyggda garderober. Fräscht och påkostat badrum med kommod, spegelskåp, handdukstork, kombimaskin med badrumsskåp ovanför. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att balkongen över innergården. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Balkong
  • Hiss
Ulvsättragränd 9, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Kommande

Ulvsättragränd 9

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 895 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/5
3 981 kr/mån
35 421 kr/m²

Välkomna till denna tvåa! Bostaden erbjuder en välplanerad öppen planlösning med gott om plats för tv-soffa samt matplats för 4 personer. Vardagsrummet är ljust med utgång till den stora balkongen i ett ostört läge. Köket har all maskinell utrustning som du kan tänkas att behöva. Sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang om så önskas, goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Hallen är rymlig med plats för avhängning av ytterkläder och goda förvaringsmöjligheter i förråd. Bostaden ligger endast 10 minuters bilresa från Jakobsbergs Centrum som är Järfälla kommuns huvudort. Trivsamt område med gemytlig stämning . Tack vare goda kommunikationer är man som boende i området inte beroende av bil. Området är mycket populärt tack vare närheten till både centrum och natur. Varmt välkomna till detta drömhem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Karlslundsvägen 1, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Kommande

Karlslundsvägen 1

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 395 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/6
3 465 kr/mån
47 900 kr/m²

- Gavellägenhet - Stor balkong - Tillhörande källarförråd - Välkommen till populära Karlslundsvägen 1 och denna ljusa tvåa om 50 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Stort badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är stort och har plats för säng och annat möblemang. Här finns även platsbyggda garderober. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att balkongen är på cirka 11 kvm och har eftermiddagssol. Balkongen nås från köket. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Bussarna går tätt och det finns även självkörande bussar i området. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan på 15 minuter eller till City på 18 minuter. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18. Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg. - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Balkong
  • Hiss
Minutgränd 3, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Kommande

Minutgränd 3

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 995 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 579 kr/mån
32 439 kr/m²

Totalrenoverad tvåa utan någon som helst insyn. Ljusinsläppet, de ljusa ytskikten och de infällda spotlights får bostaden att upplevas rymlig och hemtrevlig. I anslutning till hallen finns rymlig klädkammare, garderob och helkaklat badrum. Köket är smakfullt renoverat med mycket goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här finns även plats för matbord vid fönster. Sovrummet är rymligt med plats för större säng och goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Stort och lätt möblerat vardagsrum med plats för soffmöbler och större matsalsgrupp. Inte nog med det har bostaden en fantastisk balkong i fritt söderläge. Från bostaden har du ca 100m promenad till busshållsplars och promenadavstånd till Jakobsberg centrum med pendeltågsstation och inomhusgalleria. Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns flera butiker. Här finns också flera restauranger, biograf, banker, bibliotek, sjukhus och postservice. Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen och Stockholm Quality Outlet. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem!

  • Balkong
Maskinistvägen 11, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Kommande

Maskinistvägen 11

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 895 000 kr
73 m²
3 rum
vån 0/5
4 166 kr/mån
39 658 kr/m²

*** KOMMANDE FÖRSÄLJNING *** *WOW-Känsla direkt när du kliver in! *Eleganta materialval *Märkeskök från Vedum *Smart och väl tilltagen planlösning *Gott om förvaring Varmt välkommen till denna nyproducerade och unika bostaden i Bolinder Strand, med 5 minuters bekväm promenad till tåget! Detta är en välplanerad och fräsch lägenhet med balkong i sydvästläge där man njuter av solnedgången över Mälaren. Huset uppfördes 2020 så här erbjuds en bostad i absolut toppskick, som dessutom uppdaterats efter inköp med modern duschvägg, nya blandare med mera. Utöver det har man även installerat takhängd (skorstensfri) braskamin som ger en underbar känsla i den öppna planlösningen. Öppen planlösning med bra plats för matbord mellan köket och vardagsrummet. Bra med förvaring med klädkammare och inbyggda garderober i båda sovrummen. Förråd i källaren och bilplats med separat kö i förening. Söker man boende i Bolinder Strand men ändå vill ha nära till kommunikationer är det här perfekt boende för dig, från bostaden promenerar man till tågstationen på några minuter och pendeltåg tar dig till Sthlm på ca 24 min. Bolinder Strand är ett mysigt område med direkt närhet till Mälaren med båthamn, strandpromenad, ångbåtsbrygga och badplatser både med sandstrand och från klipporna. Här bor du i en industriromantisk miljö, där gamla k-märkta byggnader från 1900-talet på ett smakfullt sätt blandas med modern arkitektur. Idag är det ett attraktivt och lugnt bostadsområde i Mälarens närhet där industrilokalerna i tegel med sina karaktäristiska trappstegsgavlar har bevarats. Området är rena drömmen för den båtintresserade med både Piluddens båtklubb och Kallhälls båtklubb samt marinan bara en kort promenad från bostaden. Träningsmöjligheterna är många med Extremfabriken, Friskis&Svettis och elljusspåren i Görvälns naturskyddsområde utanför knuten. Kallhälls Centrum är i ett expansivt läge med nybyggd pendeltågsstation med högfrekventa avgångar till och från Stockholm City var 7-15 min, Coop och ICA. Med bil eller buss tar ni er enkelt till populära Barkarby handelsplats med bland annat IKEA och Barkarby Outlet. Nära E18, Arlanda, buss och pendeltåg, och med byggnationer för T-bana till Barkarby, ligger Kallhäll i ett kommunikationsnät med största möjligheter. OMRÅDE I Bolinders Terrass bor du nära förskola, skola och centrum. Till Stockholms central tar du dig på cirka 25 minuter med pendeln. En stor fördel med boendet i Bolinders Terrass är närheten till vatten och vackra naturområden. Här finns Görvälns naturreservat med fina vandringsleder och elljusspår, Järvafältets enorma möjligheter till naturupplevelser. Kallhällsbadet med sin fina sandstrand är ett populärt mål för badsugna vuxna och barn. Väljer du att promenera längs strandpromenaden åt Stäket till tar det cirka 10 minuter att komma till Bonäsbadet. Även här finns fin sandstrand och bra badmöjligheter. I närområdet finns två fina utegym, Bonäs utegym och Kallhällspårets utegym. Närheten till Mälaren bjuder oss på möjlighet till båtturer under sommaren. Boka en resa med båten från Ångbåtsbryggan vid Bolinders strand till Björkö, Birka eller Sigtuna eller varför inte en kryssning med räkbuffé eller tacosbuffé. I industriområdet finns Bolinder Strands Krog som öppnade under våren 2020. Där finns dagens lunch och kvällsöppet med kvällsmeny. Cirka 3 kilometer bort finns Görvälns slott där man både kan äta och bo. Det finns även matställen i centrum som är väl värda ett besök. Vid Bolinders Strand finns två båtklubbar. Kallhälls båtklubb som bildades i början av 1900-talet samt Piluddens båtklubb som bildades 1982. Mellan båtklubbarna ligger Kallhälls Marina med båtbutik och båtförvaring.

  • Balkong
  • Hiss
Karlslundsvägen 14, null, Järfälla kommun
  • Kommande
Karlslundsvägen 14, null, Järfälla kommun, bild 2
Karlslundsvägen 14, null, Järfälla kommun, bild 3

Karlslundsvägen 14

Lägenhet
Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 975 000 kr
67 m²
3 rum
3 992 kr/mån
44 403 kr/m²

Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa trea om 67 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande hall. Det moderna köket bjuder på påkostade materialval och detaljer såsom bänkskiva i sten, integrerad kyl, frys och diskmaskin, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Genomgående vitlaserat enstavsparkett i hela bostaden. Badrummet har allt du behöver! Med golvvärme kommer du alltid att känna dig varm och bekväm när du kliver ut ur duschen. En modern kommod ger dig gott om utrymme för alla dina badrumstillbehör, medan en rymlig duschvägg och takdusch ger en uppfriskande duschupplevelse. För totalbekvämlighet finns självklart även tvättmaskin och torktumlare på plats. Sovrummet är stort och har plats för dubbelsäng och annat möblemang. Bostaden har även ett annat sovrum för säng och annat möblemang. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en fantastisk uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Uteplatsen rymmer både loungeset och grill utan problem samt en yta för plantering. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Tornérvägen 7, våning 5 av 5, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Kommande

Tornérvägen 7, våning 5 av 5

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 295 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 5/5
4 284 kr/mån
28 868 kr/m²

På attraktiv adress med Jakobsberg Centrum som granne finner du en smakfullt renoverad trea. Bostaden har de senaste åren genomgått lyckade renoveringar där ägarna lyckats plocka fram det bästa av planlösning. Lägenheten i sig välkomnar med en rymlig hall och genomgående planlösning. Stort vardagsrum som även är lättmöblerat. Köket har bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Stambytt badrum med tvättmaskin, torktumlare, dusch och handfat och i lägenheten finns även en gäst-WC. Förråd till lägenheten finns. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en underbar inglasad balkong med fantastiska soltimmar som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Här bor ni i populära Brf Allmogen med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Gripengatan 22, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Kommande

Gripengatan 22

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 275 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/5
3 962 kr/mån
47 396 kr/m²

Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa tvåa om 48 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall. Det moderna köket bjuder på påkostade materialval, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Köket och vardagsrummet har samtliga fönster i söderläge. Sovrummet har plats för dubbelsäng och annat möblemang, här finns även garderober med gott om plats för kläder. Badrummet är fräscht och fint och utrustat med toalett, kommod, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong i söderläge med generösa soltimmar som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Bussarna går tätt och det finns även självkörande bussar i området. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18. Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och en eventuell förhandsvisning!

  • Balkong
  • Hiss
Hättkvarnsgatan 5, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Kommande

Hättkvarnsgatan 5

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 795 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/4
3 172 kr/mån
39 022 kr/m²

- Uteplats mot innergården - Tillhörande källarförråd - Välkommen till populära Söderdalen och denna ljusa tvåa om 46 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med gott om förvaring. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor och skåpluckor i grå kulör. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Fräscht och påkostat badrum med kommod, spegelskåp, dusch, handdukstork och kombimaskin med badrumsskåp ovanför. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att uteplatsen är mot innergården. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Här bor ni i populära Brf Vindmöllan med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 30