Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Malmgatan 42, SMEDJEBACKEN By, Smedjebackens kommun
  • Kommande

Malmgatan 42

Villa
SMEDJEBACKEN By, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 175 000 kr
85 + 85 m²
4 rum
902 m² tomt

Varmt välkomna till Malmgatan 42! Trevlig och renoverad villa på lättskött trädgårdstomt med promenadavstånd till dagis, skolor, mataffärer, hamn, vårdcentral mm. Huset är 85 m² + 85 m² fördelat på tre sovrum, vardagsrum, kök/matplats och duschrum i entréplanet samt stor och fin källare med bastu/relax, tvättstuga, gästrum och diverse förvaringsutrymmen. I princip samtliga av de större väsentliga renoveringarna utförda under senare tid, bla bergvärmeinstallation, 3-glasfönster, VA-ledningar från gata till hus, yttertak, tilläggsisolerad vind mm. Låga driftskostnader via den effektiva bergvärmeanläggningen. Vidbyggt rymligt garage. Fiber anslutet. Takad uteplats på baksidan. Här bor du lättskött och underhållsfritt i många år framöver! Detta är en försprångsannons, kompletterande uppgifter kommer fortlöpande.

  • Energieffektiv
Barkarängsvägen 30, SMEDJEBACKEN Storsand/Barkaränget, Smedjebackens kommun
  • Kommande
Barkarängsvägen 30, SMEDJEBACKEN Storsand/Barkaränget, Smedjebackens kommun, bild 2
Barkarängsvägen 30, SMEDJEBACKEN Storsand/Barkaränget, Smedjebackens kommun, bild 3

Barkarängsvägen 30

Villa
SMEDJEBACKEN Storsand/Barkaränget, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
5 500 000 kr
117 m²
4 rum
2 650 m² tomt

Varmt välkomna till Barkarängsvägen 30! Nu erbjuds möjligheten att förvärva ett nyligen färdigställt LB-hus om 117 m² fördelat på 4 RoK uppförd ca 25 meter från vattnet på sydvästvänd strandtomt med fenomenal strandlinje och panoramavy över sjön Norra Barken - ett av de absolut bästa tänkbara lägena med mängder av soltimmar. Fastigheten är utöver standard påkostad med kommunalt VA som även är förberett för ett framtida attefallshus, genomgående vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump, fiber, genomgående klinkersgolv förutom i sovrum som är försedda med parkettgolv för en behaglig/mjukare känsla, fiber, laddbox för elbil mm. Rejält soldäck/terrass om ca 85 m² med inbyggda decklights. Rikligt bad- och båtliv samt med möjlighet att från din egen strand ta dig till Mälaren och Östersjön via Strömsholms kanal. Ca 10 minuter med bil till centrala Smedjebacken med alla bekvämligheter. Utförsåkning i Uvbergsbacken alternativt 30 min med bil till Romme Alpin samt 20 min till Hagge GK.

  • Premium
Götriks väg 3, SMEDJEBACKEN Jobsbo, Smedjebackens kommun
  • Kommande

Götriks väg 3

Villa
SMEDJEBACKEN Jobsbo, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
950 000 kr
117 + 81 m²
4 rum
1 222 m² tomt

Varmt välkomna till Götriks Väg 3 och denna 50-talsvilla om 1 1/2 plan med oinredd källare. Trivsam planlösning med fina sällskapsytor och väl tilltagna sovrum. Beläget i Jobsbo med lugnt och barnvänligt läge, natursköna omgivningar med betesmarker, skog och en porlande bäck mitt i byn. Endast ca 5 minuters bilfärd till centrala Smedjebacken med alla bekvämligheter och ca 25 minuter bilväg till Romme Alpin samt 10 minuter till Hagge GK. Under senare år är villan påkostad med nytt värmesystem via luft/vatten värmepump, installation täljstenskamin, byggnation uteplats med spabad mm. Garage i huskropp. Detta är en försprångsannons, kompletterande uppgifter kommer.

  • Plus
Gudmundbergsvägen 11A, GRÄNGESBERG Väster, Ludvika kommun
  • Kommande

Gudmundbergsvägen 11A

Radhus
GRÄNGESBERG Väster, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
685 000 kr
152 + 75 m²
5 rum
794 m² tomt

Rymligt och välskött parhus beläget i ett barnvänligt område. 2-plansvilla med källare och vind, gott om förvaringsutrymmen. Total boarea på hela 152 kvm fördelat på 5 rum och kök. Bra planlösning med generösa sociala ytor, stora sovrum och två fräscha badrum. Fastigheten är påkostad med flertalet renoveringar de senaste åren, bland annat: Ny luft/vatten värmepump, fiber, interiör ytskiktsrenovering genomgående, ommålad fasad, renoverade badrum mm. Lugnt läge med närhet till skogsområde med skidspår och elljusspår. Ca 3 km till förskola och grundskola. Två balkonger med soligt läge. Garage i källarplan.

Visar alla 4