Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stenkvistavägen 11, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Stenkvistavägen 11, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Stenkvistavägen 11, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Stenkvistavägen 11

Lägenhet
Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun
Notar
2 095 000 kr
35 m²
1 rum
2 374 kr/mån
59 857 kr/m²

Välkommen till denna förtjusande 35 kvm lägenhet, där utrymmet är genomtänkt och optimerat på bästa möjliga sätt. Med ett stort och luftigt vardagsrum som utgör hjärtat av hemmet, är detta den perfekta platsen för avkoppling och umgänge. Det rymliga vardagsrummet är väl designat för att maximera ljusinsläppet och rymden. En glasdörr leder direkt ut till en härlig balkong, som ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och natursköna utsikter. Balkongen blir en förlängning av vardagsrummet och skapar en perfekt plats för morgonkaffet eller kvällssamlingar. I vardagsrummet har man även plats för ett matbord för 4 personer. Köket är utformat med smart förvaring i åtanke, så att du enkelt kan organisera och hålla ordning på dina köksredskap och matvaror. Här finns gott om skåp och hyllor som rymmer allt du behöver. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger en känsla av samhörighet och gör det enkelt att umgås med gäster medan du lagar mat. Badrummet kombinerar praktisk funktion med stilfull design. Här finns en tvättmaskin och torktumlare som ger dig möjligheten att tvätta dina kläder i hemmet. Här erbjuds även kommod och spegel. Sovdelen i lägenheten är rymlig och inbjudande. Här finns tillräckligt med utrymme för en bekväm säng samt förvaring för dina kläder och personliga tillhörigheter. Det lugna och avkopplande sovrummet är den perfekta platsen att återhämta sig efter en lång dag.

  • Premium
  • Balkong
Borgbacken 2, Segeltorp, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Borgbacken 2, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 2
Borgbacken 2, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 3

Borgbacken 2

Lägenhet
Segeltorp, Huddinge kommun
Notar
1 845 000 kr
36,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 463 kr/mån
50 548 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på Borgbacken 2! Perfekt för den som söker en välplanerad tvåa. Generöst med fönster och ljusinsläpp som ger den härliga känslan i lägenheten. Rymlig hall med klinkergolv och inbyggd klädgarderob. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är den perfekta lösningen i denna lägenhet för den som gillar att umgås samtidigt som man jobbar i köket. Köket är utrustat med diskmaskin, microugn, spis, kyl och frys mm. I sovrummet finns det garderober samt gott om plats för en dubbelsäng, det gör att sovrummet är både stort och praktiskt. Helkaklat badrum med takdusch, glasväggar och fräscha ytskikt. Balkong med riktning mot baksidan och plats för utemöbler finns. Bor man här har man nära till allt. I direkt närhet ligger E4/E20 som smidigt och snabbt tar dig till Stockholm eller Södertälje. Väldigt goda kommunikationer inom den kommunala trafiken i området så som bussar ett stenkast bort och tunnelbanan 10 minuters promenad. För den som vill ta sig till ett gym så finns det även ett gym i närheten (Fitness world) cirka 700m bort. I det barnvänliga området finns det många skolor inom 1 km räckhåll: Internationella Engelska Skolan i Skärholmen, Segeltorpsskolan, samt förskolor: Förskola Smista, Förskola Ängeln och Segeltorps Öppna Förskola. Lekplatsen Parkleken Kulan finns cirka 1 km från bostaden. På gångavstånd når ni även Zetas trädgård som är en väldigt populär plats under sommaren. Segeltorp vårdcentral och apotek ligger bara 10 minuters promenadavstånd bort. Gillar man shopping och upplevelser ligger Kungens Kurva bara 5 min bort med bil. Trots närheten till motorväg och shopping är aldrig naturen långt borta. Precis intill ligger Gömmarens naturreservat som erbjuder ett rikt friluftsliv med aktiviteter som passar alla fyra årstiderna.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dianavägen 2F, Glömsta, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Dianavägen 2F, Glömsta, Huddinge kommun, bild 2
Dianavägen 2F, Glömsta, Huddinge kommun, bild 3

Dianavägen 2F

Lägenhet
Glömsta, Huddinge kommun
Notar
1 695 000 kr
20 + 13 m²
1.5 rum
2 440 kr/mån
84 750 kr/m²

Välkomna till det charmiga Dianavägen 2F! Denna unika bostad erbjuder en inbjudande atmosfär och en modern design. Vid inträdet möts ni av ett ljust hem med genomtänkt och trendig design, där entréplanet pryds av golvvärme och ekparkett som sträcker sig genom hela bostaden. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus, och den generösa takhöjden ger en känsla av rymd. För att säkerställa optimal komfort året om har huset även en luftvärmepump som kan agera luftkonditionering under varma sommardagar. Den öppna planlösningen p kök och vardagsrum skapar en social och trivsam atmosfär. På entréplanet finns även ett praktiskt wc/duschrum. Från vardagsrummet öppnar sig möjligheten att njuta av utomhuslivet på den härliga altanen. Här finns gott om plats för loungemöbler, jacuzzi och ett förråd – perfekt för avkoppling och sociala stunder. Den soliga altanen bjuder in till långa dagar och kvällar utomhus. Loftet erbjuder en generös yta med sovrum och en praktisk klädkammare. Huset är smart planerat för att utnyttja varje kvadratmeter på bästa sätt och skapar en bekväm och funktionell boendemiljö. En privat parkeringsplats med elstolpe ger extra bekvämlighet. Glömsta är ett naturskönt och barnvänligt villaområde i sydvästra Huddinge med goda kommunikationer och flera förskolor och skolor. I området finner man stora skogsområden med vandringstigar, bär och svampställen samt naturreservatet kring skogssjön Gömmaren, en mycket omtyckt badsjö som erbjuder bad från sandstrand, brygga, klippa eller berghäll. Från området går buss mot Huddinge C där anslutande pendeltåg tar dig in till Stockholm C på ca 15 min. Huddinge centrum erbjuder allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. Huddinge kommun erbjuder rikt föreningsliv och ett stort antal friluftsaktiviteter året runt och i kommunen finns ett flertal naturreservat att njuta av. I närområdet finns bl. a ridskola och Källbrinks IP med fotbollsplan, tennisbana, friidrottsbana, cykelsport och orientering. Med buss eller cykel nås fina Flottsbro friluftsområde med flera vandringsleder och bad sommartid och vintertid utförsåkning i Stockholms högsta slalombacke.

  • Premium
  • Uteplats
Klockhammarsgränd 2, Bandhagen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Klockhammarsgränd 2, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 2
Klockhammarsgränd 2, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 3

Klockhammarsgränd 2

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Notar
2 095 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1
7 058 kr/mån
29 929 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen på Klockhammarsgränd 2. Med en yta på 70 kvadratmeter erbjuder denna bostad en välkomnande atmosfär och bekväm boendemiljö. När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall som genast ger ett välkomnande intryck. Den moderna designen och ljusa färgschemat skapar en känsla av rymd och harmoni. Lägenheten öppnar upp sig till ett stort vardagsrum, perfekt för umgänge med vänner och familj. Här finns gott om plats för soffgrupper och en TV-hörna där du kan koppla av och njuta av lugna kvällar. Det angränsande köket är rymligt och välutrustat med moderna apparater och generöst med förvaringsutrymme. Matlagningen blir en njutbar upplevelse i detta funktionella kök där det finns gott om plats för matlagning och gemensamma måltider. Badrummet är smakfullt inrett och utrustat med en kommod, spegelskåp och ett bekvämt badkar. Här kan du koppla av och skämma bort dig själv efter en lång dag. Två stora sovrum erbjuder gott om utrymme för avkoppling och vila. Det ena sovrummet har dessutom en utgång till en mysig balkong där du kan njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en lugn stund med en bok på kvällen. I hallen finns också en praktisk klädkammare där du enkelt kan organisera dina kläder och skor, vilket bidrar till att hålla lägenheten välorganiserad och prydlig. Klockhammarsgränd 2 ligger i Bandhagen, en charmig och familjevänlig stadsdel i södra Stockholm. Området präglas av grönska, lugna gator och närhet till både natur och service. Skolor: Förskolor: Flera förskolor finns i området, både kommunala och privata. Den närmaste är Solstrålen förskola som ligger på Klockhammarsgränd 14. Grundskolor: Hagsätraskolan och Örby skolan är de två närmaste grundskolorna. Båda skolorna har goda recensioner och erbjuder en bra utbildning. Kommunal trafik: Buss: Bussar stannar cirka 5 minuters promenad från Klockhammarsgränd 2. Dessa bussar tar dig till bl.a. Gullmarsplan, Skärholmen och Huddinge Centrum. Tunnelbana: Hagsätra Tunnelbanestation ligger ca 10 minuters promenad bort. Tunnelbana tar dig till Stockholm City på ca 20 minuter. Närservice: Hagsätra Centrum och Bandhagen Centrum Grönområden: I närheten finns fina grönområden som Ormkärrskogen och Älvsjöskogen, perfekta för promenader, picknick och motion.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Visättra backe 4A, Huddinge Visättra, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Visättra backe 4A, Huddinge Visättra, Huddinge kommun, bild 2
Visättra backe 4A, Huddinge Visättra, Huddinge kommun, bild 3

Visättra backe 4A

Lägenhet
Huddinge Visättra, Huddinge kommun
Notar
1 850 000 kr
55 m²
2 rum
3 978 kr/mån
33 636 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska bostad på Visättra backe 4A! Här bor du med naturen som granne i hus byggda med hög standard. Bostaden genomsyras av en lyxig och luftig känsla. Lägenheten är påkostad och med en fantastisk utsikt från uteplatsen mot gröna fält och skog. Du välkomnas av en stor och öppen hall med mycket ljus från angränsande rum, här har du också tillgång till förrådet/klädkammaren som ger extra plats för förvaring. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrum vilket gör detta till en mycket social yta där man lätt kan umgås med sina gäster samtidigt som man arbetar i köket. Köket är fullutrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn etc. I vardagsrummet finns det gott om plats för soffa, TV bänk och annat som kan tänkas behövas. Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Även gott om förvaring i klädkammaren. Självklart finns det också ett helkaklat badrum som är utrustad med dusch, handfat, tvättmaskin och WC. Här bor ni i närhet till Flemingsbergs centrum, där ni finner ett utmärkt utbud av närservice såsom matbutiker, restauranger, caféer, affärer, bibliotek, gym m.m. Ett stenkast därifrån ligger även Huddinge sjukhus samt Södertörns Högskola. På mindre än fem minuter når ni Flemingsbergs station, där ni kan ta er in till Stockholms innerstad på ca 15 minuter med pendeltåg. Förutom pendeltåg så finns det även väldigt bra kommunikationer med bussar till närområden, såsom Huddinge centrum, med ett stort utbud av affärer för den shoppingsugne eller Flottsbro friluftsområde med vacker natur och året runt aktiviteter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Lammholmsbacken 217, Vårby gård, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Lammholmsbacken 217, Vårby gård, Huddinge kommun, bild 2
Lammholmsbacken 217, Vårby gård, Huddinge kommun, bild 3

Lammholmsbacken 217

Lägenhet
Vårby gård, Huddinge kommun
Notar
1 795 000 kr
65,5 m²
2.5 rum
vån 2/2
4 601 kr/mån
27 405 kr/m²

Välkomna till Lammholmsbacken 217! Lägenheten disponeras idag som en 2,5 rummare! Nu har du chans att förvärva en ljus och välplanerad 2,5 rummare på andra våningen i ett populärt område. Lägenheten präglas av ett mycket gott ljusinsläpp och en härlig atmosfär tack vare den genomgående planlösningen i kombination med de stora ogenerade fönsterpartierna mot den lugna gården. Bostaden erbjuder generösa och sociala sällskapsytor, goda förvaringsmöjligheter i klädkammare, ett större och ett mindre sovrum, badrum med jacuzzi, renoverat kök och balkong. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare samt tvättstuga som är i några portar bredvid. Gym och nyrenoverad bastu finns i föreningen att nyttja mot en engångsavgift på ca 200 kr. I natursköna områden ligger denna lägenhet i lugnt område med direkt närhet till strövområden och havet. Här finns flera löp- och promenad samt cykelslingor som sträcker sig ända in till Stockholm C. Goda kommunikationer med kort promenadavstånd till både Vårberg och Vårby gårds tunnelbanestationer. Området ligger nära bl.a. det nya Skärholmen C med ca 200 butiker och restauranger och det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling mm. Här ligger också den välkända handelsplatsen vid Kungens kurva där exempelvis IKEA har ett stort varuhus.

  • Premium
  • Balkong
Kavlevägen 141, Kästa, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30

Kavlevägen 141

Lägenhet
Kästa, Huddinge kommun
Notar
1 895 000 kr
59,7 m²
2 rum
4 499 kr/mån
31 742 kr/m²

Välkomna till Kavlevägen 141 Välkommen till denna fantastiska lägenhet som erbjuder en bekväm och modern livsstil i varje hörn. Direkt när du kliver in genom dörren möts du av en rymlig och välkomnande hall. De generösa avhängningsmöjligheterna i hallen gör det lätt att organisera och hålla ordning på dina kläder och accessoarer. Lägenhetens helkalkade badrum är en plats för avkoppling och komfort. Det är elegant designat med högkvalitativa material. Den funktionella layouten erbjuder både en dusch eller ett badkar för att passa dina preferenser. Vardagsrummet är ett imponerande utrymme som bjuder in till avkoppling och sociala stunder. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över omgivningen. Här finns gott om plats för bekväma sittgrupper och möjlighet att inreda efter din personliga stil. Från vardagsrummet når du den generösa balkongen som förlänger vardagsrummets yta och blir en perfekt plats för att njuta av frisk luft och utomhusmiljö. På Balkongen finns även grillmöjligheter med både grill och gasol. Köket är en kulinarisk oas med utmärkt förvaring och funktionalitet. Här finns gott om skåp och lådor som rymmer allt du behöver för att organisera din matlagning. Matplatsen rymmer bekvämt upp till fyra personer, perfekt för familjemåltider eller umgänge med vänner. Det stora och luftiga sovrummet blir din privata reträtt efter en lång dag. Med gott om plats för en king-size säng och annan möblering, är det en plats för avkoppling och återhämtning. I sovrummet har man även goda förvaringsmöjligheter. Stort fönster släpper in naturligt ljus och skapar en lugnande atmosfär. Här bor du i en stabil och familjär förening i ett lugnt och expansivt område med ett stenkast till goda kommunikationer, närservice, gym och allting som kan tänkas önskas. Kästa är idag ett populärt område och perfekt för familjen. Med bil tar det ca 15 minuter till stora shopping centrum som Kungens kurva, Skärholmen C eller Huddinge C som bara tar 5 minuter med bil. 15 minuters promenadavstånd till pendeltåg och ca 50 m till busshållsplatsen. Populära och nybyggda Kästaskolan ligger bara runt hörnet.

  • Plus
  • Balkong
Pastellvägen 28, Enskede - Blåsut, Stockholms kommun

Pastellvägen 28

Lägenhet
Enskede - Blåsut, Stockholms kommun
Notar
2 495 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
3 095 kr/mån
63 974 kr/m²

Nu erbjuder vi det unika tillfället att förvärva en extremt välplanerad tvåa på Pastellvägen 28. Nu saluförs nu denna trivsamma lägenhet med stora fönster, som gör att ljuset flödar in i lägenheten. Lägenheten har renoverats i varsamt utförande och i mycket smakfull stil. Brf Väggmålningen 3 är en stabil och ekonomisk stark förening som har låg belåningsgrad. Här välkomnas man in i en entréhall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring. Vidare in i bostaden finns ett fint badrum med badkar, ett kök med renoverad inredning där god förvaring i köksskåp samsas med bra arbetsyta. I köket finns god plats för middagsmöblering. Vardagsrummet är rymligt och fina ljusinsläpp. Sovrummet möbleras med enkelhet för dubbelsäng och har bra förvaring. Utöver all bra förvaring i lägenheten finns också ett källarförråd. - Ljus lägenhet med stora fönsterpartier - Låg månadsavgift - Stabil Brf med god ekonomi -5 minuter till Södermalm Här bor ni på utmärkt läge med närhet till det mesta; Södermalm, Globen och Tele2, Nackareservatet, Gamla Enskede och Nytorps gärde. Med bara några minuters promenad till Skärmarbrink, Globen och Blåsut är det lätt att ta sig till centrum eller till andra områden via Gullmarsplan och Stockholms linjetrafik. Närmsta tunnelbanestation är Skärmarbrink och dit går två gröna linjer med täta avgångar. Vill du känna stadens puls på närmare håll är det bara en kort promenad till Skanstull och Södermalm. Alldeles i närheten ligger lugna och sköna Blåsutparken och för den som vill ha mer natur och friluftsliv finns vackra Nackareservatet inom gångavstånd. På andra sidan Nynäsvägen finns Globen och Tele2 Arena med stort utbud av restauranger, affärer och evenemang. Tolv Stockholm erbjuder dessutom en mängd aktiviteter och upplevelser, till exempel äventyrsgolf, bowling, och skidsimulator. Denna bostad får helt enkelt inte missas, varmt välkomna på visning!

Kästadalsvägen 27, Kästa, Huddinge kommun

Kästadalsvägen 27

Lägenhet
Kästa, Huddinge kommun
Notar
1 995 000 kr
68,4 m²
3 rum
6 000 kr/mån
29 167 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga lägenhet med två sovrum, perfekt för den moderna livsstilen med en kombination av komfort och funktionalitet. När du kliver in genom dörren möts du av en hall som ansluter sig till ett rymligt och ljust vardagsrum, som bjuder in till avkoppling och socialt umgänge. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en öppen och luftig atmosfär. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den mysiga uteplatsen, där du kan njuta av frisk luft, grönska och lugnande omgivningar. Köket är stilrent och praktiskt, med enkel design och gott om förvaringsutrymme. Här går det det lätt att samla familj och vänner, i köket får man plats med ett matbord för 4-6personer som inbjuder till gemenskap och samvaro. Det stora sovrummet är en fristad av lugn och ro, med gott om plats för en stor säng och tillhörande möbler. En stor garderob erbjuder generös förvaring för kläder och tillhörigheter, medan det stora fönstret släpper in massor av ljus. Det andra sovrummet är mer mångsidigt och kan användas antingen som ett barnrum eller som ett hemmakontor för den som behöver en lugn plats att arbeta från. Oavsett användning, erbjuder detta rum flexibilitet och möjligheter. Det renoverade badrummet är stilrent och modernt, med eleganta ytor och bekvämligheter som gör din dagliga rutin till en fröjd. Här bor du i en stabil och familjär förening i ett lugnt och expansivt område med ett stenkast till goda kommunikationer, närservice, gym och allting som kan tänkas önskas. I centrum finns vårdcentral, bibliotek och flera restauranger. Huddinge Sjukhus och flera högskolor ligger också inpå knuten. Kästa är idag ett populärt område och perfekt för familjen. Med bil tar det ca 15 minuter till stora shopping- och nöjescentrum som Kungens kurva och Skärholmen C. Till Huddinge C kommer du på bara 5 minuter med bil och lika nära ligger Gömmarens naturreservat med badsjö och vandringsleder. 15 minuters promenadavstånd till pendeltåg och ca 50 m till busshållplatsen. Närhet till förskola och populära och nybyggda Kästaskolan som ligger bara runt hörnet.

  • Uteplats
Tallmyrvägen 22, Högmora, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00
Tallmyrvägen 22, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Tallmyrvägen 22, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Tallmyrvägen 22

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
Notar
3 695 000 kr
70 m²
3 rum
3 436 kr/mån
52 786 kr/m²

Äntligen så har du chansen att förvärva detta underbara och nybyggda tvåplans-parhus med mycket trevligt solläge i en av Huddinges populäraste område. Insynsskyddad baksida med skogen som granne i populärt sydvästläge. Här har ni möjlighet att bo i ett hem som är byggt med omsorg och kvalité där läget är optimal! På nedervåningen där ni finner entrén, finns de två sovrummen som båda ligger i vägg med det lyxiga badrummet. Stort och påkostat badrum där man får en riktigt härlig och harmonisk känsla. Trappan leder er upp till övervåningen. Här möts ni av ett fantastiskt ljusinsläpp och en takhöjd på upp till ca 3,5 meter. Här ligger ett sammanhängande kök och vardagsrum som gör hela våningen till en mycket social plats. I anslutning till vardagsrummet kommer ni ut till den stora altanen med perfekt solläge i sydväst. Perfekt plats för sommarens grillningar och här finns även plats för solstolarna. Insynsskyddat läge där ni kan blicka ut över skogspartiet. Ljust målade väggar och en fin vitpigmenterad ekparkett finner ni genomgående i detta hem. Ett hem för dig som vill bo med närhet till såväl natur som till city. Här finner ni lugnet och ni är omgivna av vacker natur och fina badsjöar med flertalet friluftsområden.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Rangstagatan 18, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun
Rangstagatan 18, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Rangstagatan 18, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Rangstagatan 18

Lägenhet
Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun
Notar
2 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 14/15
3 620 kr/mån
47 182 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på våning 14! Fantastiskt trevlig 2:a med stor inglasad balkong i perfekt sydvästläge med utsikt över Stockholm. Välkommen upp till den 14:e våningen på Rangstagatan 18 där ni nu erbjuds en nyproducerad (2017) bostadsrätt med låg avgift. I hjärtat av Högdalen finns här den perfekta lägenheten för alla skeden i livet. Ståtlig byggnad med dubbla hissar och garage i fastigheten. - Inglasad balkong med utsikt över Stockholm och som ger flertalet soltimmar! - Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för stort matbord samt för soffa - Rogivande sovrum, helt utan insyn med plats för dubbelsäng - Snyggt och kaklat badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare - Bara 18 minuter in till Sthlm city - I området finns gott om förskolor och skolor - Nära all tänkbar service i Högdalen C. Ett av Söderorts mest levande centrum med flertalet butiker, restauranger men även teater, skatepark mm Här är allting verkligen fräscht och modernt då huset är byggt 2017 och det är bara att flytta rakt in! Här bor ni i anslutning till Högdalens centrum och alla dess bekvämligheter. Högdalen har genom åren växt så det knakar, nya bostäder har byggts och en av Europas största skateparker finns i området. I Högdalens centrum finns ett stort utbud av servicebutiker som Ica, Coop, Matdax och Pressbyrån, samt flertalet restauranger såsom Babas Burgers, Engelbrekts, Högdalens fisk, Oh poké med flera. Här finns även apotek, vårdcentral, second hand butiken Andra Varvet, Systembolaget samt sporthall och simhall. Högdalen är en knytpunkt och erbjuder fantastiska kommunikationer för vidare färd i Stockholm i form av både bussar och tunnelbana. Till T-Centralen tar det endast 19 minuter med tunnelbana. I närområdet finns sjön Magelungen där du kan bada på sommaren. En lägenhet där det bara är att flytta rakt in - varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sätragårdsvägen 4A, Sätra, Stockholms kommun

Sätragårdsvägen 4A

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Notar
2 195 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/5
4 585 kr/mån
43 900 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina 2:a om 50 kvm i ett modernt boende med byggår 2022. Här bor du i ett familjevänligt område med närhet till kommunikationer och storslagen natur runt knuten. Välkommen till Sätragårdsvägen 4A! Fantastiskt ljus och fin lägenhet med genomgående fräscha ytskikt, rofyllda färgval, ekparkett och synnerligen välplanerade kvadratmetrar. Hall med klinkers och gott om plats att hänga av sig i garderob med skjutdörrar. I anslutning till hallen ligger lägenhetens badrum, helkaklat i vitt med svart kakel, utrustat med dusch och kombimaskin. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Stilrent kök i vitt med släta skåpluckor, induktionshäll och gott om plats att samla vänner och familj. Härifrån nås även lägenhetens generösa balkong som har utsikt över gården och åt ett litet skogsparti. Vidare finns här ett rofyllt sovrum som erbjuder förvaring i garderob och har plats dubbelsäng. Föreningens gemensamma gård är den naturliga träffpunkten för grannarna. Likt en villaträdgård är den inramad av grönskande häckar, buskar och prunkande rabatter. Här har man lagt extra möda på att skapa trevliga sociala ytor för de boende med en mindre lekplats, växthus, grillplats och odlingsytor. Föreningen har även cykelförvaring, barnvagns- och rullstolsförråd. Ett mycket välplanerat boende med kommunikationer, strandbad och vacker natur med milslånga cykel- och promenadvägar på nära håll. Här behöver ni inte sakna någonting. Varmt välkommen på visning! Området har mycket goda kommunikationer både med buss och tunnelbana. Endast 20 minuter till T-centralen med tunnelbanan och 5 minuter med buss till Skärholmen centrum som erbjuder allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. Även Kungens kurva med flera stora butiker, IKEA, Kungens kurvas shoppingcenter och Heron City ligger på bekvämt avstånd. I närområdet finns flera förskolor, Sätraskolan F-9 och på cykelavstånd ligger Internationella Engelska skolan. På andra sidan gatan från lägenheten ligger Sätraskogens naturreservat med skogar, stigar och en ridskola. Här finns också en strandpromenad som går längs med Mälaren och med cykel är du snabbt framme vid Sätrastrandbad som har en lång och fin sandstrand, gräsytor, kiosk, toaletter, volleybollplan och utegym. Allt som behövs för en härlig sommardag.

  • Hiss
  • Energieffektiv
Värnvägen 11A, Segeltorp, Huddinge kommun

Värnvägen 11A

Tomt
Segeltorp, Huddinge kommun
Notar
3 995 000 kr
815 m² tomt

I Segeltorp med absolut närhet kommunikation och dess trevliga kvarter finns nu möjlighet att förvärva en tomt om 815 kvm. Tomten styckades av från stamfastigheten, har sedan dess varit obebyggd. Här finner vi denna lättbyggda tomt med några minuters promenad till Skandinaviens största utomhusshopping Kungens Kurva. Tomten är om 815 kvm. Trivsamma Segeltorp är ett uppvuxet villaområde med bussar på gångavstånd och tunnelbana på cykelavstånd. Här finns även förskolor och skolor på promenadavstånd. I närheten finns även Gömmarens naturreservat, Segeltorps IP och Gömmarens rid sällskap. VAD SÄGER DETALJPLANEN ? *1/5 av tomten får bebyggas. *På denna tomt får du bygga en friliggande villa och garage. *Huset får vara max i 2 våningar. Man får inte inreda vinden. *Husets totala byggnadsarea får inte vara större än 200 kvm. *Garaget får vara max 40 kvm. *Huvudbyggnad får inrymma högst en bostadslägenhet. *När man bygger huset måste man ta hänsyn till buller från Gamla Södertäljevägen. *Den del som är prickad får man inte bygga på – se plankarta under fliken ”dokument och länkar”. * Suterrängvåning får bebyggas OMRÅDESBESTÄMMELSER Fastigheten får bebyggas endast med friliggande hus med bostadsändamål och högst i 2 våningar.. Byggnader ska placeras minst 4 meter från tomtgräns. Garage/uthus kan placeras 1 meter från tomtgräns om grannen medger detta. Byggnadsarean får totalt inte vara större än 200 kvm. Byggnadsarea för garage högst 40 kvm. Marken markerad med prick får ej bebyggas. Vid nybyggnation av bostadsbyggnad ska man ta hänsyn till trafikbuller. Minsta tomtstorlek 800 kvm, vid särskilda skäl kan kommunen godkänna 700 kvm. GATUKOSTNADER Gatukostnad tillkommer om 0 kr. VATTEN OCH AVLOPP Anslutningsavgift tillkommer från ca 283 844 kr (preliminär kostnad utifrån 2023 års taxa). För exakt kostnad ring Stockholm vatten alternativt gå in på www.stockholmvattenochavfall.se/foretag/byggaktor/oversikt/priser/berakna-anlaggningsavgift/ EL Anslutning till elnätet kostar ca 30 000 kr. För exakt uppgift kontakta Vattenfall. FIBER Anslutning till fibernätet kostar ca 30 000 kr. För exakt uppgift kontakta önskad leverantör. www.bredbandskartan.se Se Kommuns hemsida för information om dagens anslutningsavgifter Möjligheten finns att köpa alla 3 enheter. Vackra Segeltorp passar utmärkt för barnfamiljer och har flera skolor och förskolor i närområdet. Från fastigheten är det promenadavstånd till mysiga Zetas trädgårdar och natursköna området runt Långsjön med bad och lekplatser samt shopping inom bekvämt avstånd i Kungens kurva och Skärholmen C. I Kungens Kurva finns allt du behöver i form av stormarknader, IKEA, flera butiker i Kungens kurvas shoppingcenter och Heron City. Med bil är du snabbt ute på E4:an och i Stockholm city på endast 10 minuter. Föredrar du att åka kommunalt finns flera busslinjer på bekvämt avstånd som tar dig till anslutande tunnelbana i Fruängen eller Skärholmen. Kontakta Eddie Can 073-145 53 55 på Notar Huddinge för mer information.

Värnvägen 11B, Smista Allé, Huddinge kommun

Värnvägen 11B

Tomt
Smista Allé, Huddinge kommun
Notar
3 995 000 kr
701 m² tomt

I Segeltorp med absolut närhet kommunikation och dess trevliga kvarter finns nu möjlighet att förvärva en tomt om 815 kvm. Tomten styckades av från stamfastigheten, har sedan dess varit obebyggd. Här finner vi denna lättbyggda tomt med några minuters promenad till Skandinaviens största utomhusshopping Kungens Kurva. Tomten är om 815 kvm. Trivsamma Segeltorp är ett uppvuxet villaområde med bussar på gångavstånd och tunnelbana på cykelavstånd. Här finns även förskolor och skolor på promenadavstånd. I närheten finns även Gömmarens naturreservat, Segeltorps IP och Gömmarens rid sällskap. VAD SÄGER DETALJPLANEN ? *1/5 av tomten får bebyggas. *På denna tomt får du bygga en friliggande villa och garage. *Huset får vara max i 2 våningar. Man får inte inreda vinden. *Husets totala byggnadsarea får inte vara större än 200 kvm. *Garaget får vara max 40 kvm. *Huvudbyggnad får inrymma högst en bostadslägenhet. *När man bygger huset måste man ta hänsyn till buller från Gamla Södertäljevägen. *Den del som är prickad får man inte bygga på – se plankarta under fliken ”dokument och länkar”. * Suterrängvåning får bebyggas OMRÅDESBESTÄMMELSER Fastigheten får bebyggas endast med friliggande hus med bostadsändamål och högst i 2 våningar.. Byggnader ska placeras minst 4 meter från tomtgräns. Garage/uthus kan placeras 1 meter från tomtgräns om grannen medger detta. Byggnadsarean får totalt inte vara större än 200 kvm. Byggnadsarea för garage högst 40 kvm. Marken markerad med prick får ej bebyggas. Vid nybyggnation av bostadsbyggnad ska man ta hänsyn till trafikbuller. Minsta tomtstorlek 800 kvm, vid särskilda skäl kan kommunen godkänna 700 kvm. GATUKOSTNADER Gatukostnad tillkommer om 0 kr. VATTEN OCH AVLOPP Anslutningsavgift tillkommer från ca 283 844 kr (preliminär kostnad utifrån 2023 års taxa). För exakt kostnad ring Stockholm vatten alternativt gå in på www.stockholmvattenochavfall.se/foretag/byggaktor/oversikt/priser/berakna-anlaggningsavgift/ EL Anslutning till elnätet kostar ca 30 000 kr. För exakt uppgift kontakta Vattenfall. FIBER Anslutning till fibernätet kostar ca 30 000 kr. För exakt uppgift kontakta önskad leverantör. www.bredbandskartan.se Se Kommuns hemsida för information om dagens anslutningsavgifter Möjligheten finns att köpa alla 3 enheter. Vackra Segeltorp passar utmärkt för barnfamiljer och har flera skolor och förskolor i närområdet. Från fastigheten är det promenadavstånd till mysiga Zetas trädgårdar och natursköna området runt Långsjön med bad och lekplatser samt shopping inom bekvämt avstånd i Kungens kurva och Skärholmen C. I Kungens Kurva finns allt du behöver i form av stormarknader, IKEA, flera butiker i Kungens kurvas shoppingcenter och Heron City. Med bil är du snabbt ute på E4:an och i Stockholm city på endast 10 minuter. Föredrar du att åka kommunalt finns flera busslinjer på bekvämt avstånd som tar dig till anslutande tunnelbana i Fruängen eller Skärholmen. Kontakta Eddie Can 073-145 53 55 på Notar Huddinge för mer information.

Centralvägen 13, Huddinge centralt, Huddinge kommun
  • Budgivning pågår
Centralvägen 13, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 2
Centralvägen 13, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 3

Centralvägen 13

Lägenhet
Huddinge centralt, Huddinge kommun
Notar
1 795 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/6
3 073 kr/mån
52 794 kr/m²

Fantastiskt fin etta med högt, fritt, insynsskyddat läge och magisk balkong med eftermiddags/kvällssol! Här bor ni i en modern bostad med genomgående stilrena materialval och närhet till närservice, kommunikationer och natur. Lägenheten bjuder på öppen planlösning mellan det fullutrustade köket och vardagsrummet med plats för stora sällskap, helkaklat badrum med bl.a. tvättmaskin och hall med gott om förvaring. Från den mysiga & rymliga balkongen har ni väldigt många soltimmar under dagen, här ryms en loungesoffa eller bord och stolar samt växter, mysig belysning m.m. På innergården är det fokus på lek för de allra minsta men också avkoppling för vuxna. Fastigheten, som stod inflyttningsklar 2018, är svanenmärkt och här finns bekvämligheter som hiss, förråd, cykelförråd och garage, med lediga platser, i huset. Vill ni börja morgonen med nybakat bröd har ni det populära stenugnsbageriet SPRØD bara någon minuts promenad från lägenheten och ca 500 meter bort har ni även pendeln som snabbt och enkelt tar er in till city på ca 15 minuter. I Huddinge centrum har ni allt ni kan önska i form av mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. I närområdet finns även trevliga spår för en joggingtur och Sörmlandsleden passerar sjön. Trehörningen är en del av Paradisets naturreservat som är Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Trehörningen sjö ligger endast på ca 5 minuters gångavstånd från lägenheten. Även vintertid finns gott om utomhusaktiviteter. Gillar ni längdskidåkning på finns b.la. Sörskogens el-ljusspår och gillar ni utförsåkning tar ni buss 714 till Flottsbro skidanläggning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Terapivägen 10A, Flemingsberg, Huddinge kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Terapivägen 10A, Flemingsberg, Huddinge kommun, bild 2
Terapivägen 10A, Flemingsberg, Huddinge kommun, bild 3

Terapivägen 10A

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Notar
1 195 000 kr
68 m²
3 rum
vån 5/11
7 146 kr/mån
17 574 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska bostad på Terapivägen 10A! Lägenheten karaktäriseras av stora ljusa rum och rikliga ljusinsläpp från lägenhetens generöst tilltagna fönster. Bostaden erbjuder en trevlig halv öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är renoverat 2018 och utrustat med allt du kan tänka dig. Från köket tar man sig även ut till den härliga inglasade balkongen med utsikt över innergården. Bostaden har två rymliga sovrum med genomgående fräscha, ljusa och renoverade ytskikt. Renoverat badrum från 2020 som är i bra skick med duschhörna, WC och handfat. Lägenheten i sig har helt enkelt en charmig och varm karaktär som måste upplevas på plats! På mindre än fem minuter når ni Flemingsbergs station, där ni kan ta er in till Stockholms innerstad på ca 15 minuter med pendeltåg. Utvecklingen av området pågår för fullt och det byggs på flera platser samtidigt i Visättra/Flemingsberg. I Flemingsbergsdalen planeras det för bl.a. äldreboende, kontor och handel. Nytt resecentrum ska byggas vid Flemingsberg station. Hit planeras Spårväg syd, tvärbanan som ska knyta ihop Flemingsberg med Älvsjö via bland annat Glömsta, Masmo, Skärholmen, Kungens Kurva, Segeltorp och Fruängen. Förutom pendeltåg så finns det även väldigt bra kommunikationer med bussar till närområden som Skärholmen och Huddinge Centrum, det gör att behöver du inte sakna något i shopping väg!

  • Premium
  • Hiss
Vårby allé 31, Vårby gård, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Vårby allé 31, Vårby gård, Huddinge kommun, bild 2
Vårby allé 31, Vårby gård, Huddinge kommun, bild 3

Vårby allé 31

Lägenhet
Vårby gård, Huddinge kommun
Notar
4 195 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
5 944 kr/mån
51 159 kr/m²

Denna exklusiva bostad är en sällsynt pärla som lockar med sina unika egenskaper och magnifika omgivningar. Belägen i en eftertraktad strandnära fastighet, högst upp i huset, erbjuder den dig en privat oas av lugn och lyx. Lägenheten har en generös boyta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med toppmoderna apparater och högkvalitativa material, perfekt för matlagning och underhållning. Vardagsrummet är ljust och rymligt och har stora fönster som öppnar upp för en spektakulär sjöutsikt. Här kan du koppla av och njuta av solnedgångar som är helt i en klass för sig. Den privata takterrassen är en av de mest imponerande funktionerna i denna lägenhet. Här kan du skapa minnesvärda stunder med familj och vänner medan du avnjuter de vidsträckta vyer över vattnet. Terrassen är perfekt för utomhusmiddagar, avkoppling i solen eller för att bara njuta av frisk luft och lugnet från denna unika plats. Lägenheten har totalt tre rum, varav två är rymliga sovrum med gott om utrymme för avkoppling och förvaring. Det stora badrummet är elegant och modernt inrett med högkvalitativa material och bekvämligheter, inklusive en rymlig dusch. När du kommer in i lägenheten möts du av en stor och imponerande hall, som ger en känsla av rymd och elegans. Här finns tillräckligt med plats för avhängning av ytterkläder och gott om förvaring i garderober. Lugnt och härligt område med fördelen att bo på ett perfekt läge med närhet till Vårby strand, Vårby C, Skärholmen C och Kungens kurva shoppingcentrum. Vid Vårby strand har du ute gym, kiosk, promenadstråk, grill platser mm. Till tunnelbanan och bussar är det ca 5 minuters promenadavstånd. Med tunnelbanan tar det ca 16 minuter till Stockholm city! Busslinje 740 åker både mot Kungens kurva/Skärholmen och andra hållet mot Huddinge sjukhus/C. Busslinje 707 tar dig till Fruängen. Det finns flera förskolor och skolor i närheten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lackerargränd 12, Huddinge centralt, Huddinge kommun

Lackerargränd 12

Lägenhet
Huddinge centralt, Huddinge kommun
Notar
1 850 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 5/6
3 289 kr/mån
54 412 kr/m²

Här bor du på trivsamma 34 kvm med fräscha ytskikt och trevlig planlösning. Lägenheten har en ljus välkomnande hall med gott om förvaring. Genomgående parkettgolv i ek. Vitt stilrent kök med inbyggd mikrovågsugn, spis och kyl/frys i rostfritt utförande. Öppen planlösning med stora fönsterpartier som ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp och extra rymd. Vidare har lägenheten ett rymligt helkaklat badrum med duschväggar, kommod med förvaring och tvättmaskin med arbetsyta och/eller möjlighet till förvaring ovanpå. Stor balkong med plats för loungegrupp. Ett kompakt boende med plats för sällskap. I huset finns även möjlighet att hyra garageplats. Varmt välkommen på visning! Starta dagen med nybakat bröd från det populära stenugnsbageriet SPRØD som ligger en kort promenad från lägenheten. Ytterligare 5 minuters promenad tar dig till Huddinge station och pendeltåget som snabbt och enkelt tar dig in till city på ca 15 minuter. I levande Huddinge centrum finns allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. I närområdet finns även trevliga spår för en joggingtur och på fem minuters gångavstånd ligger sjön Trehörningen som är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Här korsar också vackra Sörmlandsleden för den som är sugen på äventyr. Även vintertid erbjuder området gott om utomhusaktiviteter. Föredrar du längdskidåkning finns b.la. Sörskogens elljusspår och för en fartfylld dag med utförsåkning tar du enkelt buss 714 till fina Flottsbro skidanläggning.

  • Balkong
  • Hiss
Bergakungsvägen 14, Snättringe, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Bergakungsvägen 14, Snättringe, Huddinge kommun, bild 2
Bergakungsvägen 14, Snättringe, Huddinge kommun, bild 3

Bergakungsvägen 14

Lägenhet
Snättringe, Huddinge kommun
Notar
1 795 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 5/5
3 654 kr/mån
48 514 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS** Varmt välkommen till denna perfekt planerade bostad om 37kvm! Här bor du högst upp i huset med en fantastisk terrass och bästa solläge. Bostaden är smakfullt och smart renoverad och nyttjas därför idag som en mini tvåa istället för en etta. Man har skapat ett hem med optimala förvaringslösningar och optimal planlösning. Öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum och gott om ljusinsläpp tack vare alla fönsterpartier, ni har här heller ingen insyn! Hela bostaden är i toppskick, och både kök och badrum har genomgått smakfulla renoveringar. Här finns alla bekvämligheter som du kan önska dig, du har integrerad diskmaskin i kök och tvättmaskin för extra komfort i badrummet. Köket är en plats för den som gillar att laga mat och kunna umgås med gästerna i vardagsrummet. Köket har all maskinell utrustning du kan tänkas behöva såsom kyl/ frys, ugn, inbyggd mikro och som tidigare nämnt diskmaskin. Du har också plats för matgrupp mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet är stort och här finns också hjärtat av bostaden, som är den härliga terrassen! Terrassen sträcker sig längs hela bostaden och bjuder in till soliga dagar och trevliga kvällar, den kommer vara en favorit när du har nära och kära på besök. Förvaringsmöjligheterna är generösa och planlösningen en favorit, du kommer inte annat än trivas här i din egna oas utan insyn. Här bor du ostörd och kan återhämta dig precis som man vill i sitt egna hem med himmeln och grönska som utsikt. I denna lugna omgivning har du gångavstånd till en mataffär och närhet till den vackra badplatsen vid Långsjön. Naturen och bra kommunikationer ligger runt hörnet. Bra kommunikationer är ett extra plus, med närhet till bussar som tar dig till pendeltåget i Huddinge Centrum eller tunnelbanans röda linje i Fruängen. Som boende på Bergakundsvägen 14, blir du medlem i HSB Brf Docenten. Det är en stor förening med 165lgh, föreningen värnar om trygghet för sina medlemmar och är en mycket trivsam förening med tillgång till en stor samlingslokal, gym och bastu! Har du nära och kära på besök finns övernattningslägenhet att hyra. Alla dessa utrymmen och fördelar ger extra mervärde till ditt boende och vardag. Föreningen äger också marken och sköter fastigheterna fint. Här ingår också bredband i avgiften! Denna bostad är verkligen något speciellt och en möjlighet du inte vill missa. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson 0708-990156 redan idag för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kansligränd 16, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Kansligränd 16, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 2
Kansligränd 16, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 3

Kansligränd 16

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Notar
1 895 000 kr
46 m²
2 rum
vån 5/5
3 220 kr/mån
41 196 kr/m²

Varmt välkommen till Kansligränd 16! Det perfekta första boendet med toppläge nära Huddinge Centrum. Här bor du på trivsamma 46 kvm i en lägenhet byggd 2017 med fräscha ytskikt och trevlig planlösning. Lägenheten har en ljus välkomnande hall med plats för avhängning och otroligt mycket förvaring i flera garderober längs med korridoren. Genomgående parkettgolv och målade väggar. Öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats med stora fönster som ger ett generöst ljusinsläpp och en känsla av rymd. Detta är ett kompakt boende med plats för sällskap - högt fritt läge och hög mysfaktor. Vitt stilrent kök från Marbodal med hällspis, ugn, plats för mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys samt gott om förvaring bakom luckor i vitt. Arbetsbänk i laminat med ovanliggande vitt kakel. Lägenhetens ljusa rofyllda sovrum har plats för dubbelsäng och byrå. Vidare har lägenheten ett rymligt helkaklat badrum med dusch, wc, handfat samt tvättmaskin. Trevlig innergård i härligt söderläge, här kan man njuta av solen i princip hela dagen. Ett hem att trivas i. Välkommen hem! Lägenheten ligger i området runt populära Kvarnbergsplan. Här är det korta avstånd till allt man behöver i vardagen, det är även nära till det natursköna området runt Trehörningen. Ett stenkast bort finns simhall, matbutik och i Huddinge centrum finns allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. Kommunikationerna är mycket goda med flertalet bussar och pendeltåg som snabbt tar er in till Stockholms city. Vackra Huddinge kommun erbjuder ett stort antal friluftsaktiviteter året runt och i kommunen finns ett flertal naturreservat att njuta av. I närområdet finns bl.a. sjön Trehörningen som är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Här korsar också vackra Sörmlandsleden för den som är sugen på äventyr. Under vinterhalvåret kanske du hellre åker längdskidor i Sörskogens elljusspår och för en fartfylld dag med utförsåkning tar du dig enkelt med buss till fina Flottsbro skidanläggning.

  • Premium
  • Hiss
Sjödalsbacken 3A, Huddinge centralt, Huddinge kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 12:00
Sjödalsbacken 3A, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 2
Sjödalsbacken 3A, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 3

Sjödalsbacken 3A

Lägenhet
Huddinge centralt, Huddinge kommun
Notar
1 795 000 kr
34,8 m²
1 rum
vån 1/3
1 449 kr/mån
51 580 kr/m²

Välkommen hem till hjärtat av Sjödalsbacken! Här bor du i en ljus, mysig och ypperligt välplanerad etta i närheten av eftertraktade Huddinge C. Lägenheten är genomtänkt, välskött och kvadratsmart med gott om förvaringsmöjligheter. Varje kvadratmeter är välutnyttjad och du har allt du kan tänkas behöva. Bostaden har fantastiskt ljusinsläpp med en härlig utsikt tack vare lägenhetens stora fönsterpartier! Näst bäst efter det fantastiska ljusinsläppet är att här är det inte någon direkt insyn i bostaden. Här kan du vara hemma i din egna oas i lugn och ro med gröna träd som utsikt under sommaren. Som boende i Brf Siken 2 har du bekvämt tillgång till eget stort förråd samt ett matkällarförråd några trappor ned i samma hus. Det finns en stor tvättstuga bekvämt i samma hus, där det ofta finns lediga tvättider. Har man nära och kära på besök så har man som medlem tillgång till en mysig uteplats , perfekt för sommarkvällar när man vill sitta ute och äta middagar. Utöver alla fördelar såsom fina tvättstugor, stort cykelrum, och föreningslokal att hyra så har du med bil tillgång till att hyra parkeringsplatser och kör du MC finns också platser för det! Utanför entrén är Brf Siken 2 välskött och det känns redan när du kliver in genom porten. Här är mycket digitaliserat och fiber är indraget för medlemmarna. Det finns också breda trappor för lätthet att bära upp saker. Föreningen äger marken och har god ekonomi. På Sjödalsbacken 3A bor ni i ett lugnt, stadsnära och familjevänligt område med närhet till allt! Ni bor ett kort promenad om 3min från Huddinge C, där all kommunikation ni kan behöva finns såsom pendeltåg. Området är grönskande och gillar man att promenera i naturen så har ni fantastisk skog ca 1,5km bort, där börjar också en av etapperna till Sörmansleden, där ni kan njuta av vacker skogsmiljö. Gillar man nybakat till helgensfrukostar så bor ni här också lyxigt granne med Huddinges kanske bästa stenugnsbageri SPRÖD. Missa inte chansen att få bo i denna dröm med närhet till allt! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Tobias Berger 0735170768 för mer information

  • Premium
Odd fellowvägen 9, Bredäng - Mälarhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Odd fellowvägen 9, Bredäng - Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Odd fellowvägen 9, Bredäng - Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Odd fellowvägen 9

Lägenhet
Bredäng - Mälarhöjden, Stockholms kommun
Notar
4 195 000 kr
104 m²
4 rum
4 780 kr/mån
40 337 kr/m²

Välkomna till denna lägenhet för den stora familjen! Här är en välkomnande och familjevänlig fyra-rumslägenhet som kombinerar social gemenskap med naturnära boende. Denna exceptionella lägenhet omfamnar naturen och elegansen på ett unikt sätt. Med morgonsolen som bjuder in dig till dagen på ena sidan och kvällssolen som smyger sig in på den andra, får du ett harmoniskt ljusflöde från stora fönster som ramar in den omgivande naturen. Denna hemtrevliga bostad öppnar upp sig i en rymlig och öppen planlösning där det generösa vardagsrummet smidigt övergår i ett modernt och välutrustat kök med gott om plats för familjen. Köket som kommer glädja passionerade kockar, är utrustat med en elegant fläkt, modern spis, ugn med pyrolytisk funktion och en kombiugn för alla dina matlagningsbehov. Den marmormönstrade bänkskivan i sten ger dig en rymlig men också vacker och hållbar arbetsyta De tre väl tilltagna sovrummen ger er gott om utrymme att koppla av och varva ner. I bostaden finner du ett badrum och en gäst WC, båda stilrena och funktionella. Badrummet är praktiskt utrustat med tvättmaskin och badkar. I övriga utrymmen finner du en rymlig walk-in-closet och ett praktiskt förvaringsrum. Båda smart utrustade med Elfa-system, för att hantera all din förvaring med stil och enkelhet. Den perfekt belägna balkongen, vänd mot sydväst, gör det möjligt för dig att både njuta av kaffet på morgonen och en kopp te i kvällssolen Ett paradis för naturälskande familjer! Läget är perfekt med Jakobsbergs gård, Konditori Lyran och Mälarhöjdens friluftsteater bara ett stenkast bort. Njut av tilltalande midsommarfiranden, avkopplande promenader intill Mälaren och en lyxig lunch med sjöutsikt, allt inom räckhåll. Denna bostad ligger i en stabil och välskött förening, vilket ger dig trygghet och långsiktig planering. Här kan du och din familj skapa värdefulla minnen och njuta av det bästa av både stadsliv och natur. Välkommen hem till en plats där familjeliv och trivsel går hand i hand. Visa mindre

  • Premium
  • Balkong
Stomnätsvägen 5C, Högmora, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Stomnätsvägen 5C, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Stomnätsvägen 5C, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Stomnätsvägen 5C

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
Notar
4 995 000 kr
157 m²
6 rum
6 493 kr/mån
31 815 kr/m²

Visningen äger rum på Stomnätsvägen 2B! Välkommen till Stomnätsvägen 2B ! I detta moderna hem om 157 kvm förverkligas drömmen om att bo naturnära utan att gå miste om allt gott Huddinge har att erbjuda. Ett genomtänkt boende med hög standard - en perfekt kombination av lyx och bekvämlighet. Här slås du direkt av fastighetens härliga atmosfär. Ett ljust och luftigt boende där vardagsrum och kök samsas i öppen planlösning med stora fönsterpartier och fönster i tre väderstreck. Smakfulla färgval, vitlaserad 1-stavs ekparkett, en takhöjd på ca 3 meter och genomgående påkostade materialval. Kök med tillhörande köksö, modernt utrustat med induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Lättmöblerad boyta som inbjuder till att umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet når ni bostadens otroliga utemiljö där varenda kvadratmeter utnyttjats på ett optimalt sätt för att skapa en rofylld oas med plats för både lek och avkoppling. Här finns stor trädäckad altan samt gräsmatta runt om huset. Vidare har fastigheten fyra härligt ljusa sovrum med bra förvaringsutrymmen. Samtliga rum har plats för säng, förvaringsmöbler, skrivbord och lekytor. Två mycket stilrena badrum, badkar på övervåningen och dusch på nedre plan. Vattenburen golvvärme genom hela huset. Detta boende är verkligen något utöver det vanliga. Varmt välkomna på visning! Natursköna Högmora är perfekt för dig som inte vill kompromissa mellan närheten till både innerstan och vackra friluftsområden och naturupplevelser. Här förenas lantidyll med modern villastad och barnen växer upp med mängder av lekkamrater i grannhusen och närheten till flera fina natur- och skogsområden samt sjöarna Magelungen och Trehörningen som erbjuder både klippbad och fiske. Vintertid finns skidspår i Orlångens naturreservat. I närområdet finns även populära Ågesta friluftsområde med ridklubb, golfklubb, utegym och elljusspår för löpare samt preparerade skidspår vintertid. I Stuvsta ligger ett flertal förskolor och skolor upp til åk 9. Även i Snättringe och Huddinge finns flera grundskolor och gymnasium. Från Ågestavägen går buss 742 mot anslutande pendeltåg i Huddinge eller Farsta strand. Med bil når du Huddinge C på knappt 9 min.

  • Premium
  • Uteplats
Rådstuguvägen 3, Huddinge centralt, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30

Rådstuguvägen 3

Lägenhet
Huddinge centralt, Huddinge kommun
Notar
1 850 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
2 811 kr/mån
52 857 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS ** Välkommen hem till hjärtat av Huddinge! Här bor du i en ljus, mysig och ypperligt välplanerad etta i eftertraktade Fullersta. Direkt när ni kliver in i bostaden så möts man av en välkomnande hall, hallen är ljus och har gott om förvaring i form av dubbelgarderob samt plats för skoställ och hatthylla. I anslutning till hallen når man bostadens badrum som är fint med allt man kan tänkas för extra komfort såsom tvättmaskin och duschkabin. Lägenheten är genomtänkt, fint renoverad och kvadratsmart med gott om förvaringsmöjligheter. Bostadens kök är socialt med öppenplanlösning mot vardagsrummet. Varje kvadratmeter i bostaden är välutnyttjad och du har allt du kan tänkas behöva. Lägenheten har ett helt fantastiskt ljusinsläpp med en härlig utsikt tack vare bostadens stora fönsterpartier! Näst bäst efter det fantastiska ljusinsläppet är att här är det nästan ingen insyn i bostaden. Här kan du vara hemma i din egna oas i lugn och ro. Som boende i Brf Domarringen 1 bor du i en stabil och välskött förening, detta känns redan när du kliver in genom grinden till innergården. Har man nära och kära på besök så kan man nyttja den mysiga privata innergården, där finns tillhörande trädgårdsgrill, perfekt för sommarkvällar när man vill sitta ute och grilla. Du har praktiskt och bekvämt tillgång till eget stort förråd några trappor upp i samma hus och utöver alla fördelar såsom fin innergård, bastu, flertalet tvättstugor så finns här stort cykelrum och breda trappor för lätthet att bära upp saker samt en hiss för den som föredrar det. Föreningen äger marken och har god ekonomi. På Rådstuguvägen så bor ni i ett lugnt, stadsnära och familjevänligt område med närhet till Huddinge Centrum! Ett stenkast från alla kommunikationer ni kan tänka er behöva såsom pendeltåg och bussar samt i ett grönskande område. Ett perfekt första boende som måste upplevas i person! Missa inte chansen, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson 0708-990156 för mer information.

  • Plus
  • Hiss
Södervägen 7A, Högmora, Huddinge kommun

Södervägen 7A

Lägenhet
Högmora, Huddinge kommun
Notar
4 795 000 kr
157 m²
6 rum
6 493 kr/mån
30 541 kr/m²

Visningen äger rum på Mätvägen 7A! Välkommen till Södervägen 7A ! I detta moderna hem om 157 kvm förverkligas drömmen om att bo naturnära utan att gå miste om allt gott Huddinge har att erbjuda. Ett genomtänkt boende med hög standard - en perfekt kombination av lyx och bekvämlighet. Här slås du direkt av fastighetens härliga atmosfär. Ett ljust och luftigt boende där vardagsrum och kök samsas i öppen planlösning med stora fönsterpartier och fönster i tre väderstreck. Smakfulla färgval, vitlaserad 1-stavs ekparkett, en takhöjd på ca 3 meter och genomgående påkostade materialval. Kök med tillhörande köksö, modernt utrustat med induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Lättmöblerad boyta som inbjuder till att umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet når ni bostadens otroliga utemiljö där varenda kvadratmeter utnyttjats på ett optimalt sätt för att skapa en rofylld oas med plats för både lek och avkoppling. Här finns stor trädäckad altan samt gräsmatta runt om huset. Vidare har fastigheten fyra härligt ljusa sovrum med bra förvaringsutrymmen. Samtliga rum har plats för säng, förvaringsmöbler, skrivbord och lekytor. Två mycket stilrena badrum, badkar på övervåningen och dusch på nedre plan. Vattenburen golvvärme genom hela huset. Detta boende är verkligen något utöver det vanliga. Varmt välkomna på visning! Natursköna Högmora är perfekt för dig som inte vill kompromissa mellan närheten till både innerstan och vackra friluftsområden och naturupplevelser. Här förenas lantidyll med modern villastad och barnen växer upp med mängder av lekkamrater i grannhusen och närheten till flera fina natur- och skogsområden samt sjöarna Magelungen och Trehörningen som erbjuder både klippbad och fiske. Vintertid finns skidspår i Orlångens naturreservat. I närområdet finns även populära Ågesta friluftsområde med ridklubb, golfklubb, utegym och elljusspår för löpare samt preparerade skidspår vintertid. I Stuvsta ligger ett flertal förskolor och skolor upp til åk 9. Även i Snättringe och Huddinge finns flera grundskolor och gymnasium. Från Ågestavägen går buss 742 mot anslutande pendeltåg i Huddinge eller Farsta strand. Med bil når du Huddinge C på knappt 9 min.

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 39