SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rosenbloms väg 89, Väster, Nyköpings kommun

Rosenbloms väg 89

Lägenhet
Väster, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
645 000 kr
45 m²
1 rum
vån 2/2
3 269 kr/mån
14 333 kr/m²

Letar du efter det perfekta boendet som kombinerar komfort, charm och låga boendekostnader? Då har du kommit rätt! Upptäck denna renoverade etta på Rosenbloms väg som erbjuder enkelhet och trivsel i en härlig miljö. Belägen ovanför Lasarettsområdet erbjuder denna mysiga lägenhet på andra våningen med hiss allt du behöver på sina 45 kvadratmeter. Stora fönster släpper in generöst med naturligt ljus och ger en vacker utsikt över den grönskande innergården. Här finns gott om plats för att inreda med säng, soffa och matbord, och köket och badrummet är både stilrent och funktionellt. Med en klädkammare och separat förråd finns det gott om utrymme för förvaring. Njut av soliga dagar på din privata balkong med söderläge eller sätt dig framför huset och ta emot morgonsolen medan du avnjuter din morgonkaffe. Denna välkomnande förening erbjuder en bekväm boendesituation med en månadsavgift på endast 3 269:-, vilket inkluderar värme, vatten, TV och lägenhetsförråd. Dessutom har grannföreningen faciliteter som bl.a bastu med dusch, samlingslokal med kök och övernattningsrum, vilket ger extra komfort och bekvämlighet. Tvättstuga ligger på bekvämt avstånd på samma våningsplan. Beläget i ett avskilt men ändå centralt område har du närhet till allt du behöver, inklusive centrum, mataffär, skola och förskola. Dessutom ligger det vackra naturreservatet "Hållet-Marieberg-Stenbro" bara en kort promenad bort, vilket ger fantastiska möjligheter till avkopplande promenader och natursköna upplevelser. Välkommen hem!

  • Hiss
Periodgången 5A, Perioden, Nyköpings kommun

Periodgången 5A

Lägenhet
Perioden, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
2 995 000 kr
86 m²
4 rum
vån 3
7 151 kr/mån
34 826 kr/m²

Välkommen till Periodgången 5A, där du kan uppleva en harmonisk tillvaro på 86 välskapade kvadratmeter fördelade på 4 rum och kök, med två rymliga balkonger som bjuder in till avkoppling och frisk luft. Denna bostad är designad för lugn och stil, med noggrant valda färgscheman och en atmosfär av hemtrevnad. Tre bekväma sovrum väntar på dig, inklusive ett elegant master bedroom med egen inglasad balkong och generöst med förvaringsutrymme för dina tillhörigheter. De kaklade badrummen är både praktiska och lyxiga, det ena utrustat med dusch, toalett och handfat, medan det andra erbjuder en avkopplande badupplevelse med badkar och allt du behöver för bekvämligheten, inklusive tvättmaskin och torktumlare.

  • Plus
  • Hiss
Pilos väg 5, Fågelbo, Nyköpings kommun

Pilos väg 5

Lägenhet
Fågelbo, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 995 000 kr
99 m²
5 rum
vån 4/4
5 621 kr/mån
20 152 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och rymliga bostadsrätt belägen på Pilos väg 5 i det populära området Fågelbo i Nyköping. Med sina 99 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om plats för familjen att trivas och växa. Bostaden imponerar med sin smarta planlösning och generösa ytor och bostaden är i genomgående i bra skick. Här finns totalt fem rum som ger möjlighet till både gemensam samvaro och avskildhet. Den trevliga balkongen i söderläge blir en perfekt oas för avkoppling och soliga eftermiddagar. Här bor du enklet och bekvämt med hiss i huset. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger trygghet för dig som köpare. Dessutom har bostaden ett attraktivt läge med närhet till både grönområden och stadens bekvämligheter. Här finns även goda kommunikationer med närhet till buss och bra parkeringsmöjligheter för den som föredrar bilen. Sammanfattningsvis är detta en stor och välplanerad bostadsrätt med en trevlig balkong i söderläge. Med sin bra förening och stabila ekonomi är detta ett perfekt hem för den som söker efter bekvämlighet, trivsel och en plats att kalla sitt eget. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Slottsgatan 3, Centralt, Nyköpings kommun

Slottsgatan 3

Lägenhet
Centralt, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
3 495 000 kr
142 m²
4 rum
vån 3/3
4 733 kr/mån
24 613 kr/m²

Välkommen till denna unika vindslägenhet i en av Nyköpings vackraste fastigheter belägen intill Nyköpingsån och Nyköping Hus. Här erbjuds en välskött bostadsrätt i en förening med mycket god ekonomi. Med sin centralt belägna adress på Slottsgatan 3 har du allt inom bekvämt räckhåll. Det ljusa och pampiga trapphuset leder dig upp till denna lägenhet, som sträcker sig över 142 kvadratmeter och erbjuder generösa och ljusa rum för en trivsam boendemiljö. Lägenheten är i genomgående mycket bra skick med ljusa parkettgolv och neutrala ytskikt. Lägenheten har dessutom nya exklusiva vitvaror från 2023. Här bor du med fantastisk utsikt över Nyköpingsån från den gemensamma trädgården, som är perfekt för avkoppling och sociala aktiviteter. Ta tillfället i akt att bo i en mycket stabil förening med en avgift på 4 733:- där värme, vatten el och egen p-plats ingår. Sammanfattningsvis erbjuder denna vindslägenhet en unik möjlighet att bo centralt i Nyköping, intill vackra Nyköpingsån och historiska Nyköping Hus. En välkomnande och välskött bostadsrätt som ger dig både komfort och närhet till allt du behöver. Välkommen till Slottsgatan 3!

Solbergavägen 39, Isaksdal, Nyköpings kommun

Solbergavägen 39

Lägenhet
Isaksdal, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
695 000 kr
37 m²
1 rum
vån 0/3
2 993 kr/mån
18 784 kr/m²

I populär förening återfinnes denna synnerligen trivsamma enrummare. Bostaden ligger med hörnläge i markplan och erbjuder en bra planlösning. Entré med klädkammare, badrum med tvättmaskin, ljust vardagsrum med utgång till inglasad uteplats och ett fräscht kök. Smidigt avstånd till både natur, skärgård och centrala Nyköping med allt vad det innebär. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

  • Balkong
Granvägen 9, Inskogen, Oxelösunds kommun

Granvägen 9

Villa
Inskogen, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
4 995 000 kr
160 m²
5 rum
849 m² tomt

I familjevänliga Inskogen återfinnes denna synnerligen trivsamma enplansvilla. Bostaden är nyligen uppförd och är således splitter ny! Den väldisponerade planlösningen erbjuder fyra sovrum, två helkaklade badrum, klädvårdsrum och ett riktigt fint kök. Två uteplatser och carport. Ett strålande läge med natur och skärgård runt hörnet. Kort bilfärd till både centrala Oxelösund och Nyköping. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

Sjögatan 4C, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun

Sjögatan 4C

Lägenhet
Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
460 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 548 kr/mån
7 731 kr/m²

Vid entrén möts du av en rymlig hall med tillräckligt med förvaringsutrymme för jackor och skor, vilket bidrar till en organiserad hemmiljö från start. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönster och en dörr som leder ut till en inglasad balkong. Här kan du njuta av utsikten och ljuset året om. Köket är modernt och välutrustat med gott om förvaringsmöjligheter och plats för en matgrupp, vilket gör det till en trevlig plats för måltider och umgänge. Sovrummet är lugnt och avkopplande med tillräckligt med plats för en dubbelsäng och en inbyggd garderob för klädförvaring. Badrummet är funktionellt och stilrent med helkaklade väggar och alla nödvändiga bekvämligheter. Bostadsrättsföreningen är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger trygghet för de boende. Gemensamma utrymmen och faciliteter sköts regelbundet och hålls i god ordning. Denna lägenhet erbjuder en praktisk och bekväm boendelösning i en lugn och trygg miljö. Med närhet till service, kommunikationer och grönområden är det ett attraktivt alternativ för den som söker en bekymmersfri boendemiljö.

Runebergsgatan 56, null, Nyköpings kommun

Runebergsgatan 56

Lägenhet
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 125 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
5 508 kr/mån
13 889 kr/m²

Välkommen till Runebergsgatan 56 - en fantastiskt välplanerad och rymlig lägenhet som erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö. Med närheten till mysiga promenadstråk och grönområden för olika aktiviteter kan du njuta av frisk luft och vacker omgivningar varje dag. Denna ljusa och luftiga bostad om hela 81 kvadratmeter kommer att imponera på dig med sin praktiska planlösning. Här finns tre rymliga rum som ger gott om utrymme och den trevliga balkongen i sydligt läge blir en favoritplats för avkoppling och soliga stunder. Läget är optimalt med närhet till kommunikationer, skolor, badhus, vårdcentral samt motionsspåren vid ekensberg. Dessutom är detta barnvänliga läge perfekt för familjer som söker en trygg och lugn miljö. Välkommen till Runebergsgatan 56 - ditt nya hem där trivsel och livskvalitet är i fokus. Kontakta oss idag för mer information och boka in dig till visning!

Östra Bergsgatan 8, Östra Bergen, Nyköpings kommun

Östra Bergsgatan 8

Lägenhet
Östra Bergen, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 295 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 734 kr/mån
22 920 kr/m²

Varmt välkomna till Östra Bergsgatan 8 och den här supertrevliga tvåan. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder en bra planlösning. Välkomnande entré med garderober, helkaklat badrum, ljust vardagsrum med utgång till balkong, rofyllt sovrum och ett modernt kök med alla bekvämligheter man förväntar sig. Det bör även nämnas att rummen ligger mot den lugna innergården och balkongen ligger i härligt söderläge. Kanonläge i Nyköping med restauranger, shopping och kultur precis utanför dörren. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

  • Balkong
Lindåkersvägen 12, null, Nyköpings kommun

Lindåkersvägen 12

Villa
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 395 000 kr
77 + 77 m²
3 rum
1 128 m² tomt

Välkommen hem till Lindåkersvägen 12! Detta trevliga boende karaktäriseras av generösa sociala ytor, härliga ljusinsläpp samt ett rejält kök med matplats. Utöver detta dessutom ljuvlig altan i sydväst-läge, mycket goda förvaringsmöjligheter samt 2 st rogivande sovrum. I källarplan återfinns bland annat rymligt garage och 1 stort rum som kan inredas. Friköpt grönskande tomt med mängder av vackra blommar, buskar samt ett växthus. Huset ligger i ett lugnt och trivsamt villaområde med närhet till stora skogs och strövområden. 4 km elljusspår och 10 km skidspår samt belyst fotbollsplan finns i anslutning till Ålberga gymnastik och idrottsförening vid Dambroängen. Barnomsorg och skola årskurs 1-3 finns i samhället. Ca 1 km till badplats med sandstrand vid Bålsjön. Omgivningarna utgörs av fantastiska svampskogar och vackra vandringsleder. Det finns även gott om busskommunikation in till Nyköping!

Stora Bergsgränd 3, Öster, Nyköpings kommun

Stora Bergsgränd 3

Villa
Öster, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
11 900 000 kr
240 + 120 m²
8 rum
1 064 m² tomt

En bostad som håller internationell klass avseende både planering och utförande. Genomgående exklusiva material. Fantastisk planlösning i 4 etage. De sociala ytorna är utöver det vanliga där det nybyggda köket är förhöjt 5 trappsteg över vardagsrummet med öppen plan dem emellan. Totalt rymmer bostaden 5 sovrum, alla rymliga och välutrustade, master bedroom har badrum ensuite. I bostaden finns 2 badrum, separat wc samt en stor härlig relax med dusch/bad/bastu. Ett större förråd med separat entré kan enkelt omvandlas till gym eller gästrum/kontor. Runt bostaden finns 3 rymliga uteplatser i alla väder sträck så ägarna kan ostört äta frukost på altanen över garaget och avsluta med middag på den högt belägna uteplatsen utanför köket i kväll sol, här är utsikten fantastisk ner mot ån och parken vid dess strand (Storhusqvarn). Byggnaden rymmer även garage för upp till 3 bilar (2 om större) som alla har access direkt mot gatan. Villan har ett mycket skyddat och lugnt läge med tillfart via en liten återvändsgata.

Gamla Oxelösundsvägen 24, Gamla Oxelösund, Oxelösunds kommun

Gamla Oxelösundsvägen 24

Villa
Gamla Oxelösund, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
5 495 000 kr
173 m²
5 rum
861 m² tomt

Sjöglimt med absolut närhet till vattnet och skärgårdslivet. Högt belägen med viss sjöutsikt erbjuds här en villa med stora sällskapsytor, härligt ljusinsläpp och med plats för den stora familjen. Kort promenad till gemensam brygga med båtplats. Varmt välkomna till denna tilltalande villa uppförd 2008 intill sundet i pittoreska & lummiga G:a Oxelösund. Modern villa med genomgående fin känsla och kvalitet, stora fönster och öppet i nock ger en fantastisk rymd. De sociala ytorna är belägna på nedre plan med värmande eldstad och gästvänligt kök. Huset är som gjord för stora middagsbjudningar och sociala sammankomster. I övrigt inryms två sovrum samt stor relaxavdelning med bl.a bastu. Groventré erbjuder bra förvaring, tvättmaskin, torktumlare och teknikrum. På övre plan erbjuds i ena änden ett öppet loft som vid behov enkelt kan bli sovrum. I andra änden är en vägg uppförd och nyttjas idag som förvaring men kan enkelt nyttjas som boyta. Parkliknande kuperad och lättskött trädgård och en härlig veranda med eftermiddag/kvällssol för magiska kvällar. Man har 1/4 del i bryggföreningen gällande sjöbod och brygga/båtplats där Oxelösunds kommun äger marken. I direkt närhet ligger Oxelö krog som livar upp stämningen över sommarhalvåret. Hela Oxelösunds skärgård ligger ledigt rakt nedanför fastigheten. Varmt välkomna! Läs mer om G.a Oxelösund; https://oxelokrog.se/ https://www.visitoxelosund.se/omraden/gamla-oxelosund

Horn 10, Horn/Skärgård, Nyköpings kommun

Horn 10

Villa
Horn/Skärgård, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
3 095 000 kr
98 m²
3 rum
3 041 m² tomt

I skärgårdsnära Horn beläget strax öster om Nyköping saluförs nu detta charmiga boende med en påtaglig frihetskänsla. Här ligger en friköpt fastighet med kommunalt vatten, avlopp samt fiber är inkopplat. Stugan som ursprungligen byggdes -54 byggdes ut av nuvarande ägare -19 till ca: 100 kvm. Tomten är plan med stor gräsmatta med fina buskar och träd. Fastigheten ligger ca: 500 m från vattnet och bryggan - utsikten från tomt och hus är minst sagt rogivande! I huvudbyggnaden välkomnas du in i en rymlig hall/veranda med enklare avhängning. Vidare in i huset möts du av ett charmigt kök med matplats med utgång till altan, vardagsrum med braskamin, rymlig klädkammare samt två sovrum. På tomten finns även en friggebod med goda förvaringsmöjligheter. Sitter du på en av alla uteplatserna kan du njuta av lugnet, tystnaden och vila ögonen på det rofyllda havet. Välkommen hem!

Ringvägen 31B, Ringvägen, Nyköpings kommun
  • Idag kl 17:15

Ringvägen 31B

Lägenhet
Ringvägen, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
895 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 869 kr/mån
17 212 kr/m²

Ljus hemtrevlig tvåa i bra skick med solig balkong i sydvästläge på populära Ringvägen! Harmoniska färger och fina trägolv. Ett lättmöblerat och mysigt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, plats för både soffgrupp och matplats med utgång till rymlig balkong med trevlig utsikt. Dessutom finns originalköket kvar i mycket fint skick. Sovrummet ger plats för både stor säng och skrivbord. Fräscht och funktionellt badrum samt en rymlig och funktionell hall. Det bästa med lägenheten är den soliga och mysiga balkongen med plats för ett mindre bord och man har sol hela dagen och långt in på kvällen. Brf Nyköpings Hus 3, Riksbyggen är en välskött förening med god ekonomi. Moderna treglasfönster och brandsäker dörr gör lägenheten tyst och varm. Föreningen tillhandahåller bland annat stor uteplats, cykelhus på gården, parkeringsplats, modern tvättstuga, , matkällare, rymligt vindsförråd och samlingslokal. I månadsavgiften om 3869 kronor ingår bredband, tv, vatten, värme, källarförråd och vindsförråd. Här bor du centralt och havsnära med närhet till bland annat matbutiker, vackra promenadstråk och båthamn. Stråket i Hamnen ligger precis runt hörnet, Nyköpings centralaste delar en kort promenad bort och Nyköpings sportarena når du enkelt med cykel eller kollektivtrafik. Detta är en bostad med ett perfekt läge där du har nära till det mesta!

  • Plus
Båtsmansvägen 9, Lappetorp, Nyköpings kommun

Båtsmansvägen 9

Villa
Lappetorp, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
5 795 000 kr
156 m²
5 rum
2 571 m² tomt

Drömmer du om ett liv vid havet? Nu har du chansen att förverkliga din dröm genom att flytta till det fantastiska Lappetorp. Ett enplanshus på 156 kvm står till försäljning, med en oslagbar närhet till havet och en känsla av ljus och rymd som genomsyrar varje rum. Med en takhöjd på 2,7 meter och förhöjda tak i hallen och vardagsrummet får du det lilla extra som skapar en exklusiv atmosfär. Den sociala ytan med kök och vardagsrum är helt enastående, och de eleganta glasdörrarna leder ut till ett nästan 50 kvm stort altandäck med ett lyxigt utespa där du alltid kan koppla av i lugn och ro. Denna villa har en oslagbar plats i området, bortom trafikbuller med endast närmsta granne som sällskap. Med 156 kvm boyta och vattenburen golvvärme i hela huset erbjuds generösa umgängesytor och en förtrollande utsikt mot havet och den omgivande naturen. När du kliver in möts du av en ljus och luftig hall samt en praktisk tvättstuga/groventré. Det stora och härliga köket öppnar upp mot det ljusa vardagsrummet, där ljuset flödar in och skapar en atmosfär av trivsel. Här kan du njuta av den fantastiska utsikten eller mysiga stunder framför brasan. Det finns gott om plats för hela familjen med både stort matbord och soffgrupp. Dessutom erbjuder huset tre sovrum, ett allrum (som kan användas som ett fjärde sovrum) samt två fräscha badrum med både dusch och badkar. Uteplatserna bjuder på soliga dagar och underbar avkoppling i det värmande utespat. Tomten är lättskött och ger dig möjlighet att välja mellan odling eller att bevara den vackra naturen. Ta på dig morgonrocken och promenera ner till stranden för ett uppfriskande dopp i havet – allt på bekvämt avstånd från ditt nya hem. Lappetorp erbjuder även båtplatser, tennisbana, lekplats och den underbara skärgården precis utanför dörren. Välkommen att upptäcka det harmoniska skärgårdslivet i Lappetorp!

Båtsmansvägen 23, Lappetorp, Nyköpings kommun

Båtsmansvägen 23

Villa
Lappetorp, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
7 195 000 kr
184 m²
7 rum
1 529 m² tomt

Upptäck denna drömvilla i den förtrollande skärgårdsmiljön! Denna charmiga skärgårdsvilla sträcker sig över två plan och är utformad för att smälta harmoniskt in i den omgivande naturen. Med sina höga tak och generösa fönster badar huset i naturligt ljus, vilket förvandlar omgivningen till en levande del av interiören. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en känsla av rymlighet och gemenskap, medan den imponerande altanen, orienterad mot sydväst och omgiven av ett stabilt glasräcke, erbjuder en privat och avkopplande utomhusyta. Tomten är lättskött och högt belägen, och här bor man bara en kort promenad från badstränder, båtplatser och natursköna vandringsleder. Lappetorp ligger pittoreskt längs kustvägen mellan Nyköping och Trosa, endast 13 km nordost om Nyköping, vilket ger en fantastiskt tillgänglig men samtidigt fridfull plats vid havet. Välkommen in genom entrén med sina imponerande tak och ljusinsläpp, som både välkomnar och praktiskt underlättar. Inne i huset dominerar ljuset och rymden, tillsammans med den hisnande utsikten över det omgivande landskapet, som ständigt förändras med väder och årstider. Det smakfullt designade köket erbjuder gott om plats för matlagning och socialt umgänge, med en separat köksö som skapar en praktisk avgränsning mot matplatsen. Köket har nyligen renoverats 2018 och är utrustat med moderna vitvaror. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet och de stora fönstren gör hela nedervåningen ljus och inbjudande, med ljusa toner på väggarna och vackert trägolv som ger en varm atmosfär. Golvvärme finns på hela nedervåningen för extra komfort. På övre plan finner du tre rymliga sovrum, delvis öppna mot nock, med ett vackert allrum mellan dem och det magnifika rummet i söder. Här finns också ett nybyggt, stilrent badrum för den perfekta avkopplingen. Intill huvudhuset ligger ett gästhus, för närvarande använd som gym, med ett härligt utespa framför - en plats för avkoppling och njutning under stjärnhimlen. Förvaring finns i både garage och carport, med plats för en bil, samt ett isolerat förråd längst bak i garaget. Trädgården och utemiljön är utformad med bekvämlighet i åtanke och kräver minimalt underhåll, så att du kan njuta fullt ut av det vackra området runt omkring. Lappetorp erbjuder generösa tomter med äkta karaktär och enastående utsikt över Hornsviken. Här finns även möjlighet till båtplats, tennisbana, lekplatser och naturligtvis den underbara skärgården precis utanför dörren. Välkommen att upptäcka och omfamna det äkta skärgårdslivet på Lappetorp!

Mårtensdalsvägen 8, null, Nyköpings kommun
  • Lör 23 mar kl 11:00
Mårtensdalsvägen 8, null, Nyköpings kommun, bild 2
Mårtensdalsvägen 8, null, Nyköpings kommun, bild 3

Mårtensdalsvägen 8

Villa
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
4 495 000 kr
200 + 140 m²
9 rum
2 623 m² tomt

I lugna Vrena återfinnes denna synnerligen välskötta villa. Bostaden är i genomgående kanonskick och har de senaste sju åren varsamt renoverats. Det erbjuds numera en riktigt bra planlösning. Entréplan med ett sovrum, wc, stort lantök med alla moderna bekvämligheter, gott om social yta och utgång till trädgård. Övre plan inhyser den privata sfären. Tre rofyllda sovrum och ett badrum med dubbeldusch. I källarplan finns klädvårdsrum, två sovrum, fräscht helkaklat badrum och ett allrum. Energieffektiv luft/vattenanläggning och eldstäder borgar för ett bekymmersfritt boende. Exteriört sett stoltserar bostaden med ett stort trädäck med pool, gott om lekyta och ett garage som delas med grannen. Smidigt promenadavstånd till skola/förskola, mataffär och natur. Endast 500 meter bort kan man njuta av Hallbosjöns badplats Näset och på fem minuters promenadavstånd finns Vrena båtklubb med möjlighet till båtplats. En kort bilfärd bort finns Centrala Nyköping, Skavsta flygplats samt E4:an för dig som pendlar. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Strandparksvägen 7B, Arnö, Nyköpings kommun
  • Lör 23 mar kl 13:00

Strandparksvägen 7B

Lägenhet
Arnö, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 795 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/4
4 606 kr/mån
26 014 kr/m²

I populär förening återfinnes denna synnerligen trivsamma trerummare. Bostaden ligger i smidigt markplan, är i genomgående gott skick och i så nära nyskick man kan komma. Lägenheten erbjuder en bra planlösning med två rofyllda sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, ett ljust vardagsrum med utgång till inglasad uteplats samt ett modernt kök med alla bekvämligheter man förväntar sig i ett boende 2024. Fantastiska omgivningar och cykelavstånd till centrala Nyköping borgar för ett riktigt bra boende. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Erikslundsvägen 11, Rosenkälla, Nyköpings kommun

Erikslundsvägen 11

Lägenhet
Rosenkälla, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 895 000 kr
103 m²
5 rum
vån 2/6
5 281 kr/mån
18 398 kr/m²

I populär förening återfinnes denna synnerligen trivsamma bostad. Lägenheten är i grund och botten en fyrarummare men fungerar i dagsläget som en femrummare. Det erbjuds en bra planlösning med 3-4 sovrum, balkong, ett fräscht kök med alla moderna bekvämligheter, ett badrum och en gästtoalett. Smidigt avstånd till både centrala Nyköping, natur och hamnen. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

  • Hiss
Borgaregatan 13B, Centralt, Nyköpings kommun

Borgaregatan 13B

Lägenhet
Centralt, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 150 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/3
2 945 kr/mån
27 381 kr/m²

I trevlig förening med centralt läge finns den här trivsamma tvårummaren. Med nytt fräscht Puustellikök, badrum från 2023, stort vardagsrum med fint ljusinsläpp och ett mysigt sovrum finns allt som önskas. Varmt välkommen på visning!

Frejgatan 2A, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun

Frejgatan 2A

Lägenhet
Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
220 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 222 kr/mån
8 000 kr/m²

Denna 28 kvadratmeter stora enrumslägenhet på Frejgatan 2A erbjuder ett smidigt boende som kombinerar vardagsrum, sovutrymme. Köket är utrustat med grundläggande apparater och förvaringsmöjligheter för att passa dina behov. Badrummet är helkaklat och har ett bekvämt badkar för avkoppling. Lägenheten är ljus och luftig tack vare fönster som släpper in naturligt ljus.

Sommarvägen 1, Öster- Fågelbo, Nyköpings kommun

Sommarvägen 1

Lägenhet
Öster- Fågelbo, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 095 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 744 kr/mån
19 730 kr/m²

Välkommen till fin tvåa med stor inglasad balkong med underbart läge med utsikt över Fågelboparken. Bostaden är fint skick med bland annat ett stilrent kök med rymlig matplats. Lägenheten erbjuder även ett ljust och vardagsrum med fint ljusinläpp med fönster åt två håll samt generösa ytor, härifrån nås även den stora inglasade balkongen med utsikt över Fågelboparken. Stort sovrum med inbyggd garderob med skjutdörrar. Fräscht badrum med kakel och klinker. Till lägenheten hör två rymliga vindsförråd och matkällarförråd. Fågelbo är lugnt och trevligt område där du har närhet till det mesta. I området finns både matbutik, kiosk, bageri och reasturang. En kort på promenad bort når du både centrum och hamnen. Busshållplats finns strax utanför bostaden och du når tåg- och busstation genom en kort cykeltur. Välkommen hem!

  • Balkong
Tegelvägen 10, Svalsta, Nyköpings kommun
Tegelvägen 10, Svalsta, Nyköpings kommun, bild 2
Tegelvägen 10, Svalsta, Nyköpings kommun, bild 3

Tegelvägen 10

Villa
Svalsta, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
3 275 000 kr
108 + 108 m²
7 rum
1 007 m² tomt

I familjevänliga Svalsta återfinnes denna synnerligen trivsamma enplansvilla med källare. Bostaden erbjuder en funktionell planlösning. Tre sovrum, wc, badrum, vardagsrum och kök med alla moderna bekvämligheter på entréplan. På nedre plan finns ett rejält allrum med kamin, wc, tvättstuga, duschrum med bastu och gott om förvaringsmöjligheter, alternativt sovrum. Lättskött tomt i söderläge med sol större delen av dagen, två uppfarter och ett garage. Bergvärmeanläggning tillsammans med solceller på tak och kamin i källaren borgar för ett energieffektivt boende. Ett par hundra meter till barnens skola och upplyst cykelstig hela vägen in till centrala Nyköping. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

  • Premium
Persiljestigen 28, Arnö, Nyköpings kommun

Persiljestigen 28

Radhus
Arnö, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
2 800 000 kr
134 + 5 m²
4 rum
570 m² tomt

Välkommen till detta naturnära och barnvänliga parhus, beläget i det populära området Arnö i Nyköping. Här erbjuds en idyllisk tillvaro längst in på återvändsgata med närhet till grönområden och vacker natur. Perfekt för den aktiva familjen som vill ha möjlighet till promenader och utomhusaktiviteter. Bostaden är välplanerad och har en yta på 134 kvadratmeter fördelat på fyra rum som går att göra om till fem rum. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas och umgås. Garageinfarten gör det smidigt att parkera bilen direkt intill huset. Detta familjeboende har en tomtarea på 570 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för lek och rekreation. Förvaringsmöjligheter finns i det tillhörande förrådet. Läget är perfekt för den som vill ha närhet till kommunikationer. Här tar du dig lätt till såväl Nyköpings centrum som närliggande orter. Ett stenkast från bostaden finns dessutom skolor, förskolor, fina grönområden och matbutik. Gång- och cykelavstånd till centrum och havet med fina badplatser. Välkommen till Persiljestigen 28 – ett hem att trivas i och skapa minnen i. Kontakta oss för mer information och boka din visning idag!

  • Plus
Rosenkällavägen 33, Östra Villastaden, Nyköpings kommun

Rosenkällavägen 33

Villa
Östra Villastaden, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
7 500 000 kr
162 + 85 m²
6 rum
1 391 m² tomt

På attraktiv adress i Villastaden saluförs nu denna treplansvilla om 162 väldisponerade kvm boyta plus 85 kvm biyta. Här möts du av ett barnvänligt och välplanerat hus i utmärkt skick med central eldstad, delvis inredd källare i souterräng med dubbelgarage med trädgård mot allmänning/skog. Generösa sällskapsytor med fräscha ytskikt. Ingång i källarplan till vad som skulle kunna vara det egna hemmakontoret, tonårsrummet alternativt uthyrning. I detta hem hittar du ett stilrent, modernt och välplanerat kök med köksö och generösa arbetsytor. Öppet och trevligt vardagsrum/matsal med vackert ljusinsläpp med eldstaden i centrum, generösa sällskapsytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Huset erbjuder totalt 5 sovrum inkluderat rummet i källarplan med egen ingång. På entrésidan möts man av en relativt nybyggt uterum med access från altan och ett av sovrummen. Huset erbjuder totalt två badrum och två WC. Det stora badrummet i källaren är smakfullt och lyxigt med jacuzzi, bastu och dusch. WC finns intill "gästlägenhet". Badrum på plan 2 erbjuder dusch, handfat/kommod och wc. Till huset hör en lummig, barnvänlig och rogivande tomt mot allmänning och skog. Sist men inte minst finns ett rymligt dubbelgarage i huset som du öppnar med fjärrkontroll. Detta är ett hem som är gjort för en barnfamilj som uppskattar övernattande gäster eller hemmakontoret med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Välkommen hem!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 112