Magnusson Mäkleri Linköping AB

Magnusson Mäkleri Linköping AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fågelbärsvägen 41, Sturefors, Linköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 16:00
Fågelbärsvägen 41, Sturefors, Linköpings kommun, bild 2
Fågelbärsvägen 41, Sturefors, Linköpings kommun, bild 3

Fågelbärsvägen 41

Radhus
Sturefors, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 795 000 kr
108 m²
4 rum
5 960 kr/mån
25 880 kr/m²

Välkomna till Sturefors och ett perfekt boende för barnfamiljen. Med bästa läget i det lugna området kan barnen leka ostört på gården och den insynsskyddade trädgården ligger i perfekt söderläge med utsikt över skogen och den fina fårhagen. Här bor ni underhållsfritt i många år till och i såväl huset som området finns allt du behöver för en trivsam vardag med promenadavstånd till ICA, förskolor och skolor. Radhuset erbjuder tre rymliga sovrum och två fina badrum, det ena med dusch och det andra med badkar. Det trivsamma köket har plats för stort matbord och ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet som har vidare utgång till den soliga altanen. På baksidan har säljarna installerat en utomhusdusch och markis, fin gasolgrill och hammock får övertas om så önskas. Ni parkerar bilen på uppfarten där ni också har ert förråd, närmaste busshållplats nås med en kort promenad där bussen tar er till Linköping city på ca 15 minuter. På sommaren erbjuder Sturefors ett populärt utomhusbad med kiosk, toaletter och omklädningsmöjligheter och för den idrottsintresserade finns den aktiva idrottsföreningen Sturefors IF samt ett välskött elljusspår om 1,2 km. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Solvägen 10, Loftahammar, Västerviks kommun

Solvägen 10

Villa
Loftahammar, Västerviks kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 000 000 kr
113 + 50 m²
4 rum
889 m² tomt

Nu finns ett centralt beläget enplanshus i Loftahammar till salu med närhet till all service såsom badplats, gästhamn, ICA affär, restauranger, bageri och golfbanan. Den vackert uppväxta trädgårdstomten blomstrar under sommarhalvåret, ett rymligt altandäck är byggt i förlängningen av det inglasade uterummet och tomten gränsar mot grönområde, vilket ger en privat och insynsskyddad känsla. Huset har en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med öppen spis med insats och utgång till uterummet. Ljust och smakfullt inrett med pärlspont på väggarna, öppna hyllor i köket och vackra fondtapeter. Välkommen på visning och bara NJUT!!

Arkitekturgränd 11G, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 14:30
Arkitekturgränd 11G, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Arkitekturgränd 11G, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Arkitekturgränd 11G

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 650 000 kr
36 m²
2 rum
vån 2/5
3 560 kr/mån
45 833 kr/m²

Välkommen till Arkitekturgränd 11, här finner du en optimalt planerad tvårumslägenhet, med utrymme för allt som önskas kan av ett mindre boende. Genomgående hög kvalitet med parkettgolv och genomtänkta materialval. Bostadens entréplan erbjuder ett fullt utrustat och stilfullt kök med vita luckor och integrerade vitvaror samt rymlig matplats och öppen planlösning mot vardagsrum och dubbel takhöjd samt ett helkaklat badrum. En trappa upp finner du sovrummet/loftet med plats för säng och arbetsplats om så önskas. Entrén via loftgång ligger i härligt västerläge med vacker utsikt över bäcken som går genom Vallastaden. I innovativa Vallastaden bor du i en spännande och levande stadsdel med goda kommunikationer till Linköping city, både via kommunaltrafik, bil och cykel. På promenadavstånd finns Linköpings universitet – perfekt område för dig som studerar eller jobbar i närheten. I området finns skola och förskola. Det finns även restauranger, café, butiker, frisörsalong samt idrottsanläggning med möjlighet till skridskoåkning vintertid. I närheten finns även CityGross, apotek, systembolag samt gym. Smedstadsbäckens vatten ringlar sig genom området och där finns det även mindre bryggor man man kan nyttja. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Linggatan 17, Vasastaden, Linköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00
Linggatan 17, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Linggatan 17, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Linggatan 17

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 175 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
2 473 kr/mån
39 545 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga tvåa på Linggatan 17. Här har ni ett hem som ni enkelt kan börja trivas i då man har en öppen spis i vardagsrummet att njuta av, ett fint renoverat kök med härliga retrodetaljer och ett sovrum med en bra och praktisk garderob och gott om plats för en dubbelsäng. Förutom detta finns det en balkong i det soliga söderläget som gör vardagsrummet ljust och trevligt samt att det finns en väl tilltagen hall med dekorativ tapet, bra inbyggda garderober samt ett kaklat badrum. I föreningen finns grönytor att nyttja samt faciliteter som bastu, lokal, tvättstugor och övernattningsrum. Ekonomin är god och föreningen är mycket stabil då den funnits i många år och att fastigheterna är i ett gott skick. I området Vasastaden har man ett lugnt och trevligt läge nära grönområde, matbutik och restauranger samt att man har innerstan på kort promenadavstånd. Bussar och andra förbindelsen finns nära då det även är kortare avstånd till Resecentrum. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Repslagaregatan 5A, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun

Repslagaregatan 5A

Lägenhet
Linköpings Innerstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 395 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/3
2 018 kr/mån
51 667 kr/m²

Varmt välkommen till denna yteffektiva och stilfulla etta mitt i centrala Linköping! Här bor du på ett läge med innerstan runt hörnet med dess fulla utbud och på någon minuts promenadavstånd till Resecentrum. Detta hem har en välkomnande entré med gott om plats för avhängning samt bra förvaringsmöjlighet i garderobsväggen som finns, köket är vitt med rostfria vitvaror och har bra arbetsytor. Vid fönstret finns det plats för ett matbord för fyra personer och utsikten är över innergården. Rummet är enkelt att möblera med både säng och soffa. Utöver detta så finns det ett helkaklat badrum med vädringsfönster. Lägenheten har en härlig rymd då det är högt i tak och ett fint ljusinsläpp. Varmt välkomna på visning av detta hem på Repslagaregatan 5A!

Ridderstads gata 30, Berga, Linköpings kommun

Ridderstads gata 30

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 395 000 kr
80 m²
3 rum
vån 8/12
4 916 kr/mån
29 938 kr/m²

Nu saluför vi denna magnifika trea om 80 kvm på våning 8. Här bor du i en lägenhet som fortfarande är så gott som ny med en inglasad balkong om 10 kvm i norrläge. Lägenheten präglas av stilrena materialval så som kök från Vedum med grå skåpinredning samt maskinell utrustning i rostfritt, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönsterpartier som borgar för ett fint ljusinsläpp. Vidare finner ni två stora sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, genomgående ekparkett och målade väggar. Brf Panorama är områdets första bostadsrättsförening. Ett riktigt drömboende för dig som vill bo i ett område som har det mesta man kan önska sig av ett modernt boende. Fastigheten är byggd enligt miljöbyggnad vilket borgar för god kvalitet, låga driftskostnader och bra inomhusmiljö. På taket finns solceller som bidrar till att minska de gemensamma driftskostnaderna i huset. Huset har en främre och en bakre entré med två hissar som även går till källarplanet och garaget. I entrén på framsidan finns också lägenheternas postfack. Varje lägenhet har ett lägenhetsförråd i källarplanet som nås bekvämt med hissen. Du kan snabbt ta dig ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i det grönskande ek landskapet. Gemensamhetslokal med fantastisk utsikt! På våning 12 ligger bostadsrättsföreningens gemensamhetslokal. Här finns, förutom ett rymligt rum, även pentry, bastu, wc och dusch. Lokalen har stora fönster med magnifik utsikt in över city! Där finns plats för styrelsearbete eller möjlighet till övernattning för till exempel besökande gäster.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bärstadskogsvägen 10, Ekängen, Linköpings kommun

Bärstadskogsvägen 10

Tomt
Ekängen, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 795 000 kr
1 038 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en tomt och skapa ert drömboende intill Roxens glittrande vatten. På den här tomten om närmare 1038 kvm får ni bygga ett två våningshus med en samlad byggyta på 250 kvm, vilket ger gott om utrymme för kreativitet vad gäller byggnation. Fjärrvärme, fiber och kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns. På tomten finns idag en sommarstuga från 1967 Anslutningskostnader V/A 181.810kr Fjärrvärme 55.000kr Fiber 22.500kr ink grävning via utsikt El finns framdraget till stugan. Här bor du i alldeles fantastiska omgivningar nära sjön med fina promenadstråk och badplatser. Barnvänliga Ekängen erbjuder skola årskurs 1-6 och har fler populära förskolor och cykelväg finns hela vägen in till Linköping. Det går bra att åka ut och titta på tomten, kontakta annars ansvarig mäklare för bokad visning.

Anisstigen 2, Fredriksberg, Linköpings kommun

Anisstigen 2

Radhus
Fredriksberg, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 700 000 kr
85 m²
4 rum
494 m² tomt

Huset är beläget på en trevlig hörntomt vid en återvändsgata i lugnt område. Bostaden har tagits väl omhand genom åren och många originaldetaljer finns kvar såsom innerdörrar, hel diskbänk i rostfritt stål och platsbyggda garderober. På bekvämt gångavstånd finner du både Ekholmsskolan och Ekholmens Centrum med all service. Huset har tre rymliga sovrum, vardagsrum med utgång till inglasat uterum, kök med matplats, ett renoverat duschrum, en liten gästtoalett, tvättavdelning, nyinstallerad fjärrvärmeanläggning och treglasfönster. Till huset hör ett tillbyggt uterum med trätrall och uteplats med plattläggning i soligt söderläge, intilliggande kallgarage och ett rymligt förråd. Välkomna till Anisstigen 2!

Kopparstigen 6, Johannelund, Linköpings kommun
Kopparstigen 6, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Kopparstigen 6, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Kopparstigen 6

Radhus
Johannelund, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
5 495 000 kr
142 + 30 m²
5 rum
555 m² tomt

Nu saluför vi ett av de eftertraktade Lindsténs-husen i Johannelund. Välkomna till Kopparstigen 6 och denna arkitektritade enplansvilla. Ett perfekt tillfälle för er som söker ett lättskött boende i ett plan. Husets 142 kvm är i mycket gott skick och rymmer tre sovrum, ett stort vardagsrum, matrum, arbetskök samt nyrenoverat badrum och gästtoalett. Här finns även en fräsch tvättstuga, flera bra förvaringsutrymmen och från huset har ni direktaccess till stort garage som har elbilsladdare installerad. Tomten är en plan lättskött tomt med insynsskyddad trädgårdssida i bästa solläge. Varmt välkomna med Er anmälan till visning!

  • Premium
Mårsängsvägen 12, Grebo, Åtvidabergs kommun

Mårsängsvägen 12

Lägenhet
Grebo, Åtvidabergs kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 650 000 kr
140 m²
5 rum
vån 1/1
6 338 kr/mån
11 786 kr/m²

På en lugn och trygg familjegata ligger Mårsängsvägen 12, ett kedjehus i bostadsrättsform. Ett perfekt tillfälle för Er som drömmer om livet i hus men ändå vill ta del av bekvämligheterna och tryggheten det innebär att vara medlem i en bostadsrättsförening. Husets 140 kvadratmeter rymmer fyra sovrum, vardagsrum, allrum, renoverat kök, badrum kombinerad tvättstuga samt en extra toalett. Huset har genomgående enhetliga golv och nymålade väggar i behagliga toner. Utemiljön bjuder på två nybyggda altaner, på husets framsida fångas morgonsolen och på husets trädgårdssida kan Ni njuta av kvällssolen. Bilen parkerar ni smidigt i den vidbyggda carporten, och uppfarten rymmer ytterligare en bil. Mårsängsvägen är en mycket uppskattad gata av barnfamiljer i alla åldrar där den naturliga samlingsplatsen är områdets lekpark och vintertid pulkabacken i området. På en kort cykeltur når ni även badplatsen i sjön Ärlången. I området finns även omtyckt förskola, skola upp till årskurs 6. Till Linköping är det goda pendlingsmöjligheter, riksväg 35 är nyligen ombygg mellan Grebo och Linköping vilket har gjort sträckan både säkrare och snabbare! Ett perfekt tillfälle för familjen som vill bo i ett lugnt och barnvänligt område. Välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Bogränd 5, Berg, Linköpings kommun

Bogränd 5

Radhus
Berg, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 495 000 kr
90 m²
4 rum
212 m² tomt

Nu har vi det stora nöjet att presentera ett mycket trivsamt och charmigt radhus beläget i idyllisk miljö i populära Berg. Huset ligger utmed en lugn, bilfri gata. Lägesmässigt är detta hus optimalt placerad med endast 50 meter till såväl närmsta busshållplats som den lokala Ica-butiken. Bogränd 5 är en given kandidat för er oavsett vilken situation i livet ni befinner er i. Här kan vi nu erbjuda ett mycket fint radhus med lättskött trädgård och ett fint läge i hjärtat av det barnvänliga samhället Berg endast 15 minuters bilfärd från Linköpings innerstad. Huset är disponerat på två plan med en sammanlagd yta på 90 kvadratmeter. Här inryms tre sovrum, kök, vardagsrum, tvättstuga, toalett och badrum. Genomgående gott skick med ljusa, tilltalande ytskikt och fullutrustat kök. Välplanerade ytor med smarta förvaringslösningar, goda sällskapsytor och lättmöblerade sovrum. Från övervåningen har man utsikt över Roxen. På husets baksida finns en lättskött trädgård med plommonträd och bärbuskar samt en Friggebod/förråd. . Trädgården har ett soligt västerläge. På framsidan finns en uteplats som vetter mot öster, perfekt för att kunna avnjuta morgonkaffet i förmiddagssolen. Berg är en idyll med dess natur. Här har ni nära till vatten, skog och mark. Även mycket nära till bad, fotbollsplanerna på Kungsbrohov, tre förskolor och grundskola årskurs 1-6. Med bara några minuters promenad når ni slussarna, Kanalkrogen och Fröken Jennys restaurang. Här har ni även nära till bra bussförbindelser. För er som hellre cyklar finns bra cykelväg som tar er ända till Linköping centrum. Under sommaren lever Berg upp ordentligt. Bergs Slussar är Göta Kanal största attraktion och hit kommer tiotusentals människor varje år. Mycket p.g.a av den underbara naturen längs de sju slussarna som bildar Göta Kanals längsta slusstrappa.

Drabantgatan 31, null, Linköpings kommun

Drabantgatan 31

Lägenhet
Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 395 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/4
4 612 kr/mån
29 568 kr/m²

Välkomna till denna otroligt fina trea som totalrenoverades 2017 och som har en mycket mysig och trivsam planlösning. Lägenheten ligger två trappor upp i huset (hiss finns) med fönster från tre väderstreck finner ni denna härliga lägenhet som erbjuder ett stilrent kök, helkaklat badrum och genomgående parkettgolv i ask. Här har ni även två stora sovrum och en trevlig balkong med eftermiddags/kvällssol. Lägenheten har ett optimalt läge i T1 med gångavstånd till city, Hälsouniversitetet/sjukhuset samt vackra och grönskande Trädgårdsföreningen. Med kortare cykelavstånd når ni även Universitetet Campus Valla och Mjärdevi Science park. Busshållplats finns precis utanför huset. Bredband ingår i månadsavgiften. Förråd till lägenheten finns på vinden. I samma hus finns även två tvättstugor med hög tillgänglighet. I föreningen finns även ett gårdshus som innehåller tre välutrustade tvättstugor. Samtliga tvättstugor har självdoserande tvätt/sköljmedel som ingår i avgiften. I gårdshuset finns även en övernattningslägenhet samt ett spa med bubbelpool, bastu, dusch och toalett. Här finns även en större lokal med pentry för mötes -och festsammankomster för de boende. Bokningar görs via bokningstavla, via webben eller via en app. Stort trädäck med utemöbler och grillar. I föreningen finns också ett flertal cykelrum, välutrustat snickeri för träarbeten, målarrum samt en verkstad för enklare arbeten och städning av bilar och liknande. Tryckluft för cyklar och bilar finns i garaget och utanför gårdshuset finns cykelpump. I föreningen finns även ett gym. I närheten finner ni även matbutik, restaurang, det kända fritidsområdet Valla med promenadstigar och löpspår samt Gamla Linköping. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Utsädesgatan 63, Lambohov, Linköpings kommun

Utsädesgatan 63

Radhus
Lambohov, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 645 000 kr
106 m²
4 rum
7 590 kr/mån
24 953 kr/m²

Välkommen till ett bostadsrättsradhus i bra läge. Ett mycket ljust och trevligt boende i två plan om 106 kvm med bra planlösning, genomgående ekparkettgolv samt ett rymligt kök i vitt. Bostaden har tre sovrum och i det största har ni tillgång till en stor garderob/walk in closet. Här har ni även tillgång till två rymliga bad/duschrum där det ena har tvättdel med båda tvättmaskin och torktumlare. På baksidan har ni stor och solig altan med trädgård och på framsidan har ni ett förråd samt stenbelagd uppfart med gott om plats för bilen. Nuvarande säljare har t.o.m fått plats med två mindre bilar. Huset värms upp genom fjärrvärme och har golvvärme på hela entréplanet och radiatorer på övre plan. Lambohov är även ett ett område med tillgång till fantastiska grönområden i form av Eklandskapet och även närhet till Vallaskogen. Ett trivsamt och barnvänligt område med närhet till Lambohovs centrum och till den nya stormarknaden City Gross, Systembolag, restauranger mm. Cykelavstånd till Mjärdevi, universitetet, sjukhuset samt city. I området finns även tillgång till ett flertal förskolor samt grundskolor och det finns goda bussförbindelser strax utanför dörren. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Ekdalsvägen 19, Hjulsbro, Linköpings kommun
  • Tis 26 mar kl 17:00

Ekdalsvägen 19

Villa
Hjulsbro, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
6 975 000 kr
223 + 30 m²
7 rum
816 m² tomt

Varmt välkomna till Ekdalsvägen 19, ett hus långt utöver det vanliga, placerat längs en lugn villagata i populära Hjulsbro. Villans planlösning är helt optimal för den stora familjen med flertalet rymliga sovrum i olika delar av huset, här kan var och en få plats att vara för sig själv samtidigt som man enkelt umgås på de stora sociala ytorna. Under 2021-2022 genomgick villan en total om-/och påbyggnad i form av en helt ny övervåning. Huset fick nytt tak, nya fönster, ny fasad, alla nya ytskikt, nytt kök och tre nya badrum. Till detta får man också elbilsladdare, installerad AC på båda våningsplanen, inglasad altan och en uppvuxen trädgård. Kan det bli bättre? Redan i hallen möts ni av husets majestätiska rymd, här finns platsbyggd förvaring och ingång till ett helkaklat badrum med både dusch och badkar. I hallen ligger tre sovrum i fil, varav det ena har dörr ut till en altan från 2019. Vidare leds ni in i husets hjärta; ett makalöst snyggt HTH-kök med stor köksö och ett vardagsrum med ryggåstak och eldstad. Härifrån kommer man också ut till det inglasade uterummet och trädgården. Nästa avdelning i huset är en rymlig och fin tvättstuga, ett helkaklat badrum med dusch samt ett stort sovrum som man också kan använda som tv-rum för familjen, härifrån har man utgång till trädgårdsbaksidan. På övervåningen finns en helt underbar och privat plats för föräldrarna i form av ett gigantiskt sovrum med matta på golv som har platsbyggd förvaring i form av byråer samt sidovindar, här finns också en AC installerad för behaglig kyla på sommarhalvåret. Vidare finns här ett stort helkaklat badrum med dusch för två samt en stor klädkammare med matta på golv. Det här är ett riktigt drömhus för den stora barnfamiljen, med sin fantastiska planlösning och optimala läge i Hjulsbro ger huset er fin livskvalité nära vackra promenadstråk, badplats, golfbana och härlig natur. Hjulsbro erbjuder också ett generöst föreningsliv, här finns skola och barnomsorg och goda kommunikationerna till Linköping med både buss och cykel med Stångåns vackra inramning som sällskap. Vi ses på visningen!

  • Plus
Askgatan 13, Vikingstad, Linköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 14:30
Askgatan 13, Vikingstad, Linköpings kommun, bild 2
Askgatan 13, Vikingstad, Linköpings kommun, bild 3

Askgatan 13

Radhus
Vikingstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 795 000 kr
107 m²
5 rum
6 284 kr/mån
26 121 kr/m²

AVGIFTSFRITT I 12 MÅNADER! Varmt välkomna till Vikingstad och ett nyproducerat och inflyttningsklart radhus. Här är det bara att flytta och börja bo med trivsamt läge i barnvänlig miljö, nära både förskolor, skolor, natur och utomhusbad. Till varje hus hör en parkering och i föreningen finns växthus och odlingslådor, cykelpool och laddplatser för elbil. Huset stod färdig under sommaren 2023 och slutbesiktning är gjord. OBOS bjuder på månadsavgiften de första 12 månaderna så då har Ni chans att komma ner i kostnader och kanske amortera lite extra. Det kvadratsmarta radhuset rymmer en bottenvåning koncentrerat till umgänge för familj och vänner med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och härifrån har man sedan utgång till en altan som vetter ut mot den trevliga innegården. På övre plan finns familjens tre sovrum samt ett mindre allrum perfekt som barnen eget tv-rum samt ett badrum med badkar. I Vikingstad finns en hel del service och från Brf Saga har du bekvämt gång-/cykelavstånd till allt. Från stationen tar du Östgötapendeln till Linköping på 7-8 minuter och vill du hellre till Mjölby tar resan 13 minuter. Helt enkelt vardagspusslat och klart! Välkommen att hitta hem på Askgatan 13 i Vikingstad!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Finntorpsgatan 25, Vikingstad, Linköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 14:00
Finntorpsgatan 25, Vikingstad, Linköpings kommun, bild 2
Finntorpsgatan 25, Vikingstad, Linköpings kommun, bild 3

Finntorpsgatan 25

Radhus
Vikingstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 695 000 kr
120 m²
6 rum
6 890 kr/mån
22 458 kr/m²

AVGIFTSFRITT I 12 MÅNADER! Varmt välkomna till Vikingstad och ett nyproducerat och inflyttningsklart radhus. Här är det bara att flytta och börja bo med trivsamt läge i barnvänlig miljö, nära både förskolor, skolor, natur och utomhusbad. Till varje hus hör en parkering och i föreningen finns växthus och odlingslådor, cykelpool och laddplatser för elbil. Detta radhus stod färdig under sommaren 2023 och slutbesiktning är gjord. OBOS bjuder på månadsavgiften de första 12 månaderna så då har Ni chans att komma ner i kostnader och kanske amortera lite extra. Det kvadratsmarta radhuset rymmer en bottenvåning koncentrerat till umgänge för familj och vänner med öppna planlösning mellan kök och vardagsrum där man har utgång till en altan i rakt söderläge som vetter ut mot den trevliga innegården. Här finns även ett rymligt sovrum, perfekt som kontor eller gästrum samt ett fint badrum med dusch. På övre plan finns ett allrum samt tre sovrum och ett badrum med badkar. I Vikingstad finns en hel del service och från Brf Saga har du bekvämt gång-/cykelavstånd till allt. Från stationen tar du Östgötapendeln till Linköping på 7-8 minuter och vill du hellre till Mjölby tar resan 13 minuter. Välkommen att hitta hem i Vikingstad! Inflyttning sker efter överenskommelse.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Energieffektiv
Strandgatan 22 B, Valkaren, Åtvidabergs kommun
  • Tor 21 mar kl 17:30

Strandgatan 22 B

Lägenhet
Valkaren, Åtvidabergs kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
950 000 kr
83,3 m²
3 rum
vån 1/3
5 387 kr/mån
11 405 kr/m²

Välkomna till denna trea på markplan i omtyckt och populär förening! Strandgatan 22 ligger på föreningens bästa läge, med utsikt mot skogsdunge och insynskyddat från annat bostadshus. Lägenheten bjuder på ett Ballingslöv kök i klassisk ek med gott om förvaring och arbetsyta. Köket har dessutom full maskinell utrustning i form av kyl och självavfrostande frys i fullhöjd, diskmaskin, hällspis med dubbla ugnar samt fläkt. I köket finns en trevlig matplats med utsikt mot innergården. Sovrummen är två till antalet, båda väl tilltagna och med gott om plats för förvaring. Från det ena sovrummet är det utgång till lägenhetens uteplats som ligger i soligt söderläge. Vardagsrummet rymmer både soff- och matgrupp. I lägenheten finns även ett fräscht och rymligt duschrum med möjlighet att installera tvättmaskin om så önskas. I lägenheten finns även en separat gästtoalett, lättillgänglig från den inre hallen. Till lägenheten följer två förråd som finns i samma hus som lägenheten. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, el och bredband, TV och bostadsrättstillägg, tryggt och bra! Välkomna att anmäla ert deltagande till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Furirgatan 9, T1, Linköpings kommun

Furirgatan 9

Lägenhet
T1, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 450 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/4
2 905 kr/mån
42 647 kr/m²

Varmt välkomna till Furirgatan 9 och denna trevliga etta på det perfekta och lugna läget men med närhet till innerstan! Lägenheten är ljus och luftig då man låtit ta ner en del av väggen mellan vardagsrummet och köket. Sovalkoven är i ena hörnet av vardagsrummet vilket gör att man får gott om plats med både soffa och skrivbord om så önskas. Köket är renoverat år 2020 med vita släta luckor och bra arbetsytor. Badrummet är helkaklat i grå nyanser och blev klart nu i januari 2024. Förutom detta så har man gott om förvaring i hallen samt ett separat förråd. Här bor man på ett lugnt läge i en stabil förening som erbjuder tvättstuga, övernattningsrum, bastu med relaxavdelning grönområden med mera. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Södra Strandvägen 24, Mjölby, Mjölby kommun
  • Sön 24 mar kl 10:45

Södra Strandvägen 24

Lägenhet
Mjölby, Mjölby kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 095 000 kr
48 m²
1 rum
vån 7/8
3 454 kr/mån
22 813 kr/m²

Unik takhöjd högst upp i huset och milsvid utsikt! Det är absolut något som gör denna bostad till det extra och bostadens 48 kvadratmetrar samt en stor inglasad balkong gör den bara bättre. Här har du en ljus och trivsam lägenhet med en extra takhöjd och en fantastisk utsikt som man enkelt tycker om. Det är en bra planlösning då man har en praktisk sovhörna och ett rum som är lättmöblerat då det är öppet mot det stilrena köket. Badrummet är helkaklat och har bekvämligheten med en egen tvätthörna samt att det finns en stor klädkammare och garderober i hallen. Som boende styr du själv över dina driftkostnader via ett FTX-system och du kan i och med detta få en mycket låg månadskostnad. Här bor du direkt vid den vackra Svartån som ringlar fram genom staden med närhet till allt som vardagen kräver. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Mannusgatan 7B, Vikingstad, Linköpings kommun

Mannusgatan 7B

Lägenhet
Vikingstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 250 000 kr
82 m²
4 rum
vån 1/2
4 952 kr/mån
27 439 kr/m²

Här erbjuds en stilren och påkostad fyra på nedre botten i trevliga Vikingstad. På första våningen och med allt på ett plan erbjuds ni stor uteplats i härligt solläge, hall med klinkergolv och vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bildar en stor gemensam yta med utgång till den fina uteplatsen, lägenheten erbjuder vidare tre sovrum i bra storlek samt gott om förvaringsutrymmen. I det fina helkaklade badrummet med spottar i tak finns dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här bor du tryggt och bekvämt med egen parkering och har bara en kort promenad till pendeln för bekväm kommunikation vidare mot Linköping eller Mjölby. Tillträde efter överenskommelse!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun

Lärdomsgatan 1

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 495 000 kr
51,3 m²
2 rum
vån 2/5
4 149 kr/mån
48 635 kr/m²

Enligt arkitekten själv är det en känsla av franskt New York som möter varma toner och nordiskt trä. Detta tillsammans med en härlig takhöjd om 4,7 meter, två balkonger och ett mysigt loft så blir detta ett unikt boende som du enkelt kommer kunna trivas i. Köket från Ballingslöv har fått en lyxig arbetsbänk i carraramarmor, det är genomgående vackra parkettgolv och det helkaklade badrummet har golvvärme samt tvättmaskin för en högre vardagskomfort. Välkomna till detta hem med en hög materialstandard, kvadratsmarta ytor och en lummig utsikt över beteshagar mitt i innovativa Vallastaden. Föreningens medlemmar har tillgång till ett gemensamt felleshus med övernattningsrum, gemensamhetslokal med mera. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tomter Björkfors, null, Kinda kommun
Tomter Björkfors, null, Kinda kommun, bild 2
Tomter Björkfors, null, Kinda kommun, bild 3

Tomter Björkfors

Tomt
Kinda kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
475 000 kr
1 456 m² tomt

Nu har du chansen att bygga din drömvilla i natursköna Björkfors i den vackra Kindabyggden och njuta av den rogivande omgivningen med både skog och vackra sjöar intill ditt hem. Björkfors är ett samhälle mellan sjöarna Åsunden och Björkern som är perfekta för dig som älskar bad- fiske och båtliv. Under sommaren lyser bygden upp då man bland annat kan besöka Valö för en trevlig fika, bad och en tur med roddbåt eller besök Ryda Gård och deras gårdsrestaurang för en härlig gösmiddag! Den omtalade Nostalgimacken är också ett omtyckt turistmål. Några av tomterna ligger inom strandskydd men har strandskyddsdispens. På de fem rymliga tomterna kan du bygga just din drömvilla och det finns goda kontakter med lokal byggfirma om man önskar bygga lösvirkeshus exempelvis. Byggrätten är om 225 kvm och du får bygga ett hus om ett plan med inredd vind, se förhandsbesked som finns under dokument. Anslutning till kommunalt vatten och avlopp kommer. Anslutningsavgift tillkommer enligt kommunens taxa. Anslutningskostnad för VA, el och fiber tillkommer för köparen. Fiber kostar ca 20 000 kr, anslutning el ca 40 000 kr. Va enligt taxa samt eventuellt kostnad för grävning till det allmänna nätet. Beslut ska tas i nämnden. Anslutningspunkt och förberedande rör för el och fiber finns i området. Väg kommer att byggas av säljaren så man enkelt kan nå sin tomt. Ryda 1:24 1 456 kvm: SÅLD FÖR 575 000 Ryda 1:25 1 694 kvm Utgångspris: 575 000 Ryda 1:26 1 458 kvm : SÅLD FÖR 600 000 Ryda 1:27 1 726 kvm Utgångspris: 575 000 Ryda 1:28 1 109 kvm Utgångspris: 475 000 Varmt välkomna att kontakta mig som fastighetsmäklare för mer information om tomerna och försäljningsprocessen. Välkomna hem!

  • Premium
Blåvik Samuels väg 10, Blåvik, Boxholms kommun
Blåvik Samuels väg 10, Blåvik, Boxholms kommun, bild 2
Blåvik Samuels väg 10, Blåvik, Boxholms kommun, bild 3

Blåvik Samuels väg 10

Tomt
Blåvik, Boxholms kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
495 000 kr
1 305 m² tomt

Vackert belägen tomt i Blåvik med bygglov och startbesked för en huvudbyggnad med byggnadsarea på 117 kvm samt en komplementsbyggnad med byggnadsarea på 47 kvm. Området ligger med utsikt över sjön Sommen, 300 meter från badplats och Blåviks hamn.

  • Premium
Djurgårdsgatan 30A, Kanberget, Linköpings kommun

Djurgårdsgatan 30A

Lägenhet
Kanberget, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 745 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 302 kr/mån
36 354 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara vindslägenhet på Djurgårdsgatan 30A! Här har ni ett trivsamt hem med en tydlig karaktär där favoritplatsen snabbt kanske blir under takkupan i det mysiga köket där du kan njuta av den fina utsikten. I hallen, rummet och sovalkoven ligger det bevarade plankgolv som bidrar till den härliga känslan i detta hem. Lägenheten är bra planerad med bra förvaring, det är ett stort badrum som rymmer badkar och i rummet finns gott om plats för både matgrupp och soffhörna. Sovalkoven har ett litet fönster och du får plats med både säng och extra möblemang. Föreningen har en trädgård för medlemmarna att nyttja där det sommartid finns utemöbler och grönytor att vara på. Du kan även få en plats i trädgårdslandet om du så önskar för din egna odling. Förutom detta finns det en bra tvättstuga, torkrum, externa förråd, parkeringsplatser, källsortering och p-plaster utanför huset. Till innerstan går du på några minuter och det är även smidigt att ta sig till bland annat universitetet, universitetssjukhuset och Mjärdevi. Matbutik, kiosk med postombud samt vackra grönområden finns i närheten. Gym, café och restauranger finns också på nära avstånd. Välkomna till omtyckta Kanberget och Djurgårdsgatan 30A!

Ödegårdsgatan 12, Johannelund, Linköpings kommun

Ödegårdsgatan 12

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 450 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/4
3 436 kr/mån
25 000 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en rymlig tvåa högst upp i huset på Ödegårdsgatan 12. Lägenhetens 58 kvm är disponerade på en rymlig hall, helkaklat duschrum, arbetskök med intilliggande matplats, sovrum med flera garderober och vardagsrum med utgång till balkong. Bo i lugna kvarter med närhet till Linköping city.I närområdet finns Johannelund centrum med det mesta vardagen kräver. Här finns öven grönområden, tennisbanor, utegym och populära Johannelundsbadet med beachvolleybolplan. Ett tillfälle Ni inte får missa om ni söker ett boende att sätta er egen prägel på i en stabil HSB-förening. Välkomna att anmäla Ert deltagande till visning! Läs mer om föreningen på: https://www.hsb.se/ostergotland/brf/tibasten/

  • Plus
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 46