Bjurfors Österlen

Bjurfors Österlen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Odlarevägen 3, Baskemölla, Simrishamns kommun

Odlarevägen 3

Villa
Baskemölla, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
5 595 000 kr
78,5 + 30 m²
4 rum
657 m² tomt

En nyare fastighet som erbjuder det perfekta boendet för den lilla familjen samt gästhus för vänner. Lugnt och fridfullt läge i Baskemölla, nära naturen och havet. En vitputsad länga med hög standard där exteriören tilltalar med en smakfullt anlagd trädgård. Utemiljön är både påkostad och välplanerad, här kan du njuta av lugnet samt egen odling. Trädäcket i vinkel ger sol från morgon till kväll, blir det för varmt så svalkar uteduschen skönt. En välkommande entrésida med singel, inslag av natursten, vackra rosenplanteringar och gjuten betongtrappa upp till entrédörr med överljus. I hallen möts vi av entréplanets slipade betonggolv med komfortabel golvvärme (vattenburen) och vit träpanel i tak. Fin rymd och bra med plats för ytterkläder. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med ett härligt ljusflöde samt takhöjd upp till nock. Helglasade dubbeldörrar ger access ut till både trädäck i sydväst och till långsidans trädäck i sydost. Stilren köksinteriör längs hela väggen med skåpsinredning från HTH och utrustning från Siemens som är delvis integrerad. Bra med förvaring och snygga arbetsytor av hård kvartskomposit - Ceasarstone bianco med infälld diskho i rostfritt (110x55). Vardagsrummet har gott om plats för både matsalsbord och lounge. Rustikt betonggolv möter vitputsade väggar vilket ger karaktär och braskaminen strålar skön värme kyliga dagar när havet stormar. På detta första plan finns även ett Master bedroom med hel garderobsvägg samt kombinerad dusch/wc/tvätt. Vi tar trappan upp till det övre planet och möts av ett allrum med snedtak och vy ner i vardagsrummet. Takfönster och högt gavelfönster ger fina ljusinsläpp. Perfekt som tv-rum eller möjlighet att bädda för ytterligare gäster. Från allrummet kommer du vidare in i sovrum med gavelfönster i nordost som får det gryende ljuset från soluppgången. Ett gediget stenhus som har en genomgående trivsam känsla och en tilltalande planlösning där du glider vidare ut till fantastiska utemiljöer. Gårdshuset i vinkel höjer helheten ytterligare och det förlängda trädäcket ramar in allt tillsammans med vita murar. Ett smart disponerat gästhus med två separata rum, slipat betonggolv med vattenburen golvvärme, passage med hall och ingång till dusch/wc. Båda rummen har utgång till trädäcket via helglasade altandörrar. Huset har låga driftskostnader och 11 år kvar utan fastighetsavgift. Bo granne med strövområden och det österlenska landskapet nära havet. Ta strandpromenader längs den vackra kusten till Viks fiskeläge eller Simrishamn. I Simrishamn finns all service som behövs samt bra kommunikationer till Malmö, Lund, Köpenhamn eller norrut.

Järnvägsgatan 2, Lövestad, Sjöbo kommun
  • Sön 12 maj kl 14:15
Järnvägsgatan 2, Lövestad, Sjöbo kommun, bild 2
Järnvägsgatan 2, Lövestad, Sjöbo kommun, bild 3

Järnvägsgatan 2

Villa
Lövestad, Sjöbo kommun
Bjurfors Österlen
1 990 000 kr
319 + 28 m²
7 rum
1 119 m² tomt

Den gamla järnvägsstationen drar blickarna till sig och det med rätta. Detta är en ståtlig byggnad i centrum av Lövestad samhälle som har anor tillbaka till 1865. Under senare tid, fram till våren 2023 drevs det en trevlig restaurang i lokalerna och nu säljs fastigheten med inventarier som bl.a. restaurangutrustning och pizzaugn så det går bra att etablera verksamhet igen. Det finns även en stor tvårumslägenhet om 107 kvm som varit uthyrd fram till november 2023 men som nu står ledig till ny ägares förfogande. Restauranglokalerna är i fräscht skick och mycket charmiga och rustika. Vackert tegelgolv, bra takhöjd och stora fönster ger fin atmosfär. Den praktfulla spiraltrappan leder upp till ett stort rum med trägolv, gjutjärnskamin (funktion okänd) och vask. Här finns utvändig trappa för säkerheten. Många möjligheter för användningen av detta rum... Verksamhetsdelen är funktionell och det finns kontor och andra utrymmen som behövs när man ska driva verksamhet. Eller så kanske ni har en egen ide om hur huset ska användas framöver... Trädgården runt huset är mysig och här finns både uteplats och gräsmatta till bostaden med insynskyddande häck runt och uteservering till restaurangen, avskilt på vars en sida av huset. Till det finns två spännande mindre byggnader som idag används som förråd men som enligt hörsägen, förr fungerat som godsmagasin och tvättstuga. Här kan bara framtiden och ny ägares kreativitet utvisa vad som skall ske. Lägenheten ligger en trappa upp och har en imponerande takhöjd och en charmig känsla. Här finns två stora rum, äldre badrum och äldre kök med matplats. Vacker fönstersättning och köksinredning väl värd att bevara. Rymden och atmosfären i huset är fantastisk och om väggarna kunde tala i detta huset så skulle vi nog få höra många historier... Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Diligensvägen 5, null, Tomelilla kommun
  • Lör 11 maj kl 13:00
Diligensvägen 5, null, Tomelilla kommun, bild 2
Diligensvägen 5, null, Tomelilla kommun, bild 3

Diligensvägen 5

Villa
Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen
2 195 000 kr
100 m²
5 rum
319 m² tomt

Ett fantastiskt hus på pittoresk bygata i Skåne Tranås. En levande by med anor och ett bra läge på Österlen. Letar du efter ett spännande hus med mycket charm och en lite mindre men prunkande trädgård för avkoppling? Välkommen till denna pärla som erbjuder en överraskande interiör som du måste se på plats. Det sägs att huset byggdes 1867 och det har hänt lite sedan dess. Ett gediget hus som står stadigt med bevarade detaljer som formats av lekfulla lösningar och en planlösning med ljus & rymd. Farstun med vackra fönster av enkelglas välkomnar och väl inne så möts du av den murade trappan med tegelsteg upp till ovanvåningen. Takhöjden och den generösa rymden förenar hall med vardagsrum. Synliga takbjälkar och putsade väggar matchar snyggt. Tegelgolv på underbara sällskapsytor och en ståtlig murstock med upphöjd braskamin som ger skön värme. Ingång till badrummet som har kakel- och putsväggar, inbyggt badkar, wc och handfat. Från vardagsrummet kommer du vidare ut till uteplats med singel i insynsskyddad trädgård. Här kan du njuta av bland annat blåregn, rosor, pioner, jätteverbena, lavendel, malört, vinbär, några fruktträd och alla höstanemoner. Den bästa kvällssolen hittar du på uteplatsen vid sidan om farstun. Här kan du slå dig ner i stillheten och imponeras av det majestätiska kastanjeträdet hos grannen snett över gatan. Den andra delen av entréplanet är skapad för matlagning samt umgänge med familj och vänner. Öppet mellan matrum och kök i vinkel med värmande braskamin. Ett kök i lantlig stil med fina arbetsytor och köksö att samlas kring. Morgon- och kvällssolen ger ett skönt ljus till kök och matplats. Massiva trägolv i matrumsdel och tegelgolv i köket. Det övre planet har ett stort sovrum med härligt fönsterparti på gavel och ett sovrum som har vackra englasfönster med vy ner i hall/vardagsrum. Vackra trätiljor klär golv, snedväggar och tak. Trädgården gästhus/ateljé är beläget i etage med trappsteg i platå upp till en terrass vid entrén. Hit är det draget sommarvatten. Vid sidan om gästhuset finns genvägen till Tiosken som har en vida känd och välsmakande gatuköksmeny med råvaror från lokala producenter. Byn kan även erbjuda det franska köket på populära Madame Blå där det bland annat serveras galetter och Croque-Monsieur. Värt att nämna är även dom goda pralinerna på Österlenchoklad samt byns klädaffärer och en praktiska AutoMat. Det är gångavstånd till bussen som tar dig både norr och söder ut. In till Tomelilla är det bara 9 km.

  • Premium
Plommonvägen 3, Agdelund, Simrishamns kommun
  • Idag kl 11:00
Plommonvägen 3, Agdelund, Simrishamns kommun, bild 2
Plommonvägen 3, Agdelund, Simrishamns kommun, bild 3

Plommonvägen 3

Villa
Agdelund, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
2 695 000 kr
96 m²
4 rum
589 m² tomt

Parhuset på Plommonvägen 3 ligger vackert inbäddat på populära Agdelund som har ett högt och lugnt läge i Kivik. Huset har ytterst välhållen inomhus- som utomhusmiljö med bland annat nyrenoverat badrum från 2022 och vidbyggt uterum från 2012. Storleken på såväl tomten som huset gör att boendet lämpar sig lika väl som deltidsboende- som för permanentboende. Huset är praktiskt planerat med tre bra sovrum med gott om plats för både stora och små, där varje sovrum har garderober och generöst ljusinsläpp. Köket har gott om skåp och generös matplats. Badrummet totalrenoverades år 2022 med högkvalitativa val i form av badrumsinredning från INR och Vedum, därtill tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Bostaden har en snygg, lättillgänglig och öppen planlösning, som även går att förändra om så önskas. Vardagsrummet är rymligt med stora fönsterpartier mot trädgården och altandörr som vetter ut mot det sköna uterummet och det rejäla trädäcket. Trädgården ligger i bästa västerläge och har sol under hela dagen och kvällen - en förtjusande plats och vindstilla oas. Lättillgängligt ligger även en friggebod samt kombinerat förråd- och garage om 26 kvm. Oavsett om du letar efter en permanentbostad eller ett semesterhem, är detta område ett utmärkt val för alla som värderar ett enkelt och lättskött hem! I Kivik är hav och vacker natur alltid nära, en kort promenad bort erbjuds fina badmöjligheter och alldeles i närheten ligger de vackraste av lövskogar. Det nära till förskola, biograf samt idrottsplats och dessutom har Kivik bra kommunikationer med regelbundna bussförbindelser till Simrishamn och Kristianstad. Sammanfattningsvis erbjuder Kivik en unik kombination av natur, kultur och service. Med sin charmiga atmosfär, vackra omgivningar och utmärkta faciliteter är det ett idealiskt ställe att bosätta sig på.

  • Premium
Näckens väg 4, Knäckbäckshusen, Simrishamns kommun
  • Idag kl 12:00

Näckens väg 4

Villa
Knäckbäckshusen, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
4 200 000 kr
71 + 9 m²
4 rum
360 m² tomt

Bara 10 minuters promenad från Knäbäckshusens strand, tillika framröstat som Sveriges vackraste strand, ligger en bedårande sommarstuga som kommer skänka nästa familj oförglömliga sommarminnen. I utkanten av Rörums strand, i angränsning till Stenshuvuds nationalpark, är huset beläget på en lugn återvändsgata. Från altandäcket i öster ger en intilliggande äng känslan av en perfekt sommaridyll. Ängen leder er sedan vidare ner mot stranden på en förtrollande stig genom lövskog och beteshagar, över bäck och stengärden. På våren badar skogen i vitsippor och på sommaren betar korna i hagarna ner mot stranden. En plats i sann harmoni där varje dag även blir en och fantastisk naturupplevelse. Detta är något för er som söker lugn och ro, som samtidigt inte vill göra avkall på alla fördelar som ges inne i ett litet fritidshusområde. Bostadshuset är strax över 70 kvm stort och på tomten finns även en liten gäststuga. Interiört vilar ett lugn, en rofylld sfär där brädgolv och jordnära kulörer spelar roll. Ett öppet kök i linje med matplats och vardagsrum är hjärtat i huset. Den tacksamma storleken på sällskapsytorna ger möjlighet för familjen att träffas i såväl stor som mindre skara, därtill bidrar två stora altandäck på vardera sida huset med plats när det dukas utomhus. År 2003 fick huset ytterligare ett sovrum till förfogande när en vinkel byggdes till med öppet upp till nock, vilket idag ger 2-3 möjliga sovrum utifrån behov. Via entrén finns avhängningsmöjligheter och entré till ett duschrum med toalett, vilket även nås kvickt från den lilla gäststugan alldeles utanför entrédörren. Här ryms idag ca 2 sängar och dessutom blir det perfekt förvaring av trädgårdpinaler vintertid. Trädgårdstomten är nätt i storlek men har likaväl mängder med grönskande inslag, samt uppställningsplats för två bilar. Vinbär, äpple- och päronträd, körsbär och lavendel är bara några av de vackra inslagen som förgyller platsen. Verandan via allrummet räddar vilken regnig midsommar som helst under det tilltagna takutsprånget, med sitt läge i väster är ni dessutom alltid 100% försäkrade om att få njuta av sommarens vackra solnedgångar. Men ena foten i Stenshuvuds nationalpark och den andra i Rörums strand sommarstugeområde kanske ni äntligen funnit ert sommarhus? Välkomna hit!

  • Plus
Olvonvägen 1, Rörums Strand, Simrishamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Idag kl 13:00

Olvonvägen 1

Villa
Rörums Strand, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
5 300 000 kr
117 m²
4 rum
982 m² tomt

Här erbjuds ett boende som passar för såväl permanent- som fritidsboende. Att huset ligger på yttersta vägen i området med fri utsikt över öppna fält borgar för ett rofyllt och vilsamt viste. Den välkända stranden vid Knäbäckshusen är bara 800 m bort. Naturens skiftningar är vackra året om, likaså solnedgångarna som man kan njuta av både inifrån bostaden och från det väl tilltagna altandäcket. Säljaren lät uppföra huset genom Trivselhus 2009. Interiört är bostaden ljus och trivsam, med en planlösning som är både praktisk och genomtänkt. Fokus har lagts på social samvaro med kök och vardagsrum i öppen planlösning, ryggåstak och flera fönster ger en rymd och ett vackert ljusflöde. I en separat avdelning finns tre sovrum, varav det största har eget badrum/wc och klädkammare. Därtill finns ytterligare ett generöst badrum/wc samt grovkök/tvättstuga. Hörntomten omges av ligusterhäck, bok- och avenbokshäck som skyddar året runt. Lummigt och vackert med pilträd, buskar och blommande perenner i variation genom olika årstider. Utöver bostadshuset finns förrådsbyggnad och i förlängningen av carport finns ett inrett gästrum för tillresta gäster. Samfällighetens gemensamma område är en tillgång, bland annat ängar och slingrande stigar som tar dig till kritvit sandstrand, boulebana och tennisbana. Jordvärmeanläggning och solceller. Kommunalt VA och fiber. Närhet till Österlens kulturutbud, golfbanor, gårdsbutiker, restauranger och mycket mer. Bra busskommunikationer nere vid väg 9.

  • Plus
  • Energieffektiv
Snickaregatan 10, Skillinge, Simrishamns kommun
  • Idag kl 15:00

Snickaregatan 10

Villa
Skillinge, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
4 195 000 kr
97 + 29 m²
4 rum
892 m² tomt

När vinden ligger rätt hörs havets brus hela vägen upp till huset på Snickaregatan 10, att bo i byns utkant har många fördelar, så som att man bor lugnt även under sommarhalvåret då folkmyllret fyller upp hela Skillinge fiskeläge. Denna bostad ligger på ett alldeles utmärkt avstånd från både trafikerad väg och Skillinges restaurang- och nöjesutbud, precis intill fritt åkerlandskap och gångstig ner mot hamnen som ligger cirka 10 minuters promenad bort. Ett otroligt härligt läge att bo på både permanent och deltid! Parhuset på Snickaregatan 10 stod klart så sent som 2022 och har uppförts med tydligt fokus på kvalitet - framförallt livskvalitet! Det är det man får åtnjuta när man bor i ett praktiskt, underhållsfritt och energisnålt hem. Det är ju för många en dröm att vara långt från alla måsten och att få tid över till annat än att reparera och underhålla ett hus! Detta hem är verkligen något för er som vill slippa renovera, som kanske visserligen gärna själva hade velat bygga nytt men som vill undkomma nybyggnadsprocessen med allt vad den innebär. Fastigheten är dessutom befriat från årlig fastighetsavgift t.om 2037 med energieffektiv konstruktion vilket ger fördelaktiga, sparsamma driftskostnader. Redan vid första anblick uppenbaras ett prydligt och propert intryck, något som ska visa sig vara genomgående såväl interiört som exteriört. Vid inträde syns genomgående ekparkett- och klinkergolv av hög kvalitet, därtill att huset inte har några trösklar vilket är både praktiskt och snyggt. I köket har det gjorts flertalet tillval vid uppförandet, här i form av en köksstomme från lokala köksleverantören Smedstorpskök, otroligt smakfullt och nutida med sin behagliga gröna kulör. Huset är försett med två sovrum, båda med garderober, därtill ligger vardagsrum i delvis öppen lösning mot matplats och kök. Via entréhallen nås en separat gäst-WC samt ett kombinerat våtutrymme med dusch, wc, kommod, vask samt skåp och arbetsyta ovan tvättmaskin och torktumlare. Genomgående i huset ligger vattenburen golvvärme genom frånluftsvärmepump. Via vardagsrum/matplats nås ett 20 kvm stort trädäck som vetter mot sydväst, mot öster ligger ytterligare en träaltan om ca 10 kvm. Det är en solig tomt med morgon, dags-och kvällssol. Trädgården är anlagd och planerad utifrån att vara vackert uppvuxen men så underhållsfri som möjligt. I odlingslådor och öar av corténplåt trivs perenner, grönsaker och örter utan att kräva speciellt mycket underhåll, i övrigt består trädgården av vackra stensättningar, anlagd gräsmatta, några planterade träd samt inramande häck som inom kort kommer bidra med ytterligare insynsskydd. Via både trädgårds- och entrésidan nås ett kombinerat förråd- och garage om närmare 30 kvm, perfekt för fordon och trädgårdsredskap. Detta är sammantaget ett pedantiskt byggt och skött hem på ett rofyllt läge längst in på återvändsgata som fungerar lika väl att bo i då-och-då eller åretrunt. Busshållsplats mot Simrishamn och Ystad finns alldeles runt knuten. Välkomna!

  • Plus
  • Energieffektiv
Gladsax bygata 23B, Gladsax, Simrishamns kommun

Gladsax bygata 23B

Villa
Gladsax, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
5 595 000 kr
125 + 40 m²
4 rum
930 m² tomt

Bykänslan infinner sig direkt. I smakfull stil och med inspiration har man låtit skapa en egen idyll i den populära byn Gladsax. Två gedigna stenhus med exklusiva materialval och hög standard tillsammans med en anlagd trädgård som tilltalar. En fastighet som passar för permanentboende eller ditt nya fritidsboende på Österlen. Huvudbyggnad i vinkel med en boarea om ca 125 m² i 1,5 plan där sällskapsytor, takhöjd och detaljer överraskar. Synliga bjälkar möter vitputsade väggar som matchar med det portugisiska kalkstensgolvet som har komfortabel golvvärme. Det fina ljusflödet genom teakfönster från Qvesarum ger kontakt och access ut i trädgård. Alla innerdörrar, ytterdörrar och altandörrar av teak är också från Qvesarum. Entré med marktegel som leder in i en välkomnande hall med hatthylla och plats för ytterkläder. Vi kommer vidare in i ett rymligt kök med generösa ytor för matlagning och trevligt umgänge runt köksön. Ett platsbyggt kök från Nyeby i massivt trä (målad furu och ask) med bänkytor av granit. Kökets linjer är en fröjd med dess infällda lådor och skåp. En kvalitét och stilren karaktär som håller över tid i kombination med rustika takbjälkar. Från köket lockas du av att komma vidare in i vardagsrummet. Här öppnas det upp en sällskapsyta om 37 m² och takhöjd till nock. Ljusinsläpp från tre väderstreck och utgång till uteplats med marktegel under en pergola. Den murade trappan upp är magnifik med trappsteg i trä och räcke i smide/trä. Som ett smycke bredvid trappan står en Royal Viking braskamin med 150-årig tradition av moderniserad effektiv värme. Ett fantastiskt rum som har vy upp till allrummet på det övre planet. Vi tar trappan upp och möts av en öppen planlösning som är förberett för att delas av om ytterligare sovrum önskas. Vitoljat massivt trägolv samt snedtak med höjd till nock ger rymd och vyn över vardagsrummet på entréplan är hänförande. Extrarummet i vinkel funkar bra som barnrum eller gästrum med lite lägre takhöjd. Huset är byggt i vinkel med ett Master bedroom som nås från hallen. Här finns gott om plats för dubbelsäng samt bra förvaring i tre garderober. i Hallen finns ingång till klädkammare, tvättstuga samt badrum. Smakfull interiör med helkaklade väggar i dusch kombinerat med putsade väggar och klinkergolv. Fristående handfat på granitbänk och WC-stol från Burlington. Gästhuset erbjuder plats för familj och vänner. Det finns pentry, dusch/wc, plats för bäddsoffa i allrum samt stege upp till ett sovloft. Uteplatsen ger avkoppling med skön sol eftermiddag och kväll. Trädgården har mjuka former mellan singel och planteringar. En avgränsad del ger möjlighet till köksträdgård för kryddor, örter och egen odling. På husets gavel uppförs ett orangeri med tegeltak och helglasade väggar, perfekt för tåliga citrusväxter eller liknande och en lugn stund i stillhet. Populärt läge på Österlen! Gladsax är en levande by med goda grannar, företagande, liv och rörelse. Gustafs serverar napolitansk pizza och strax utanför byn finns Öl & Knäcke samt Olaols Gelato. Böljande fält i ett kuperat landskap med Impans och Bäckhalladalens naturreservat nära inpå. Kort promenad till busshållplats och med bil når du snabbt Österlens utbud samt vidsträckta badstränder. Simrishamn ligger knappt 5 km bort och här finns fullgod service, affärer och ett bra utbud av restauranger .

  • Energieffektiv
Gladsax bygata 70, Gladsax, Simrishamns kommun

Gladsax bygata 70

Villa
Gladsax, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
3 350 000 kr
110 + 62 m²
3 rum
893 m² tomt

Här finns allt man kan önska sig av ett fritids- eller permanentboende i en historisk och gemytlig by på Österlen. Bostadshuset uppfördes 1936 och har många tidsenliga attribut i behåll, här åtnjuts god takhöjd, trägolv, spröjsade fönster och vackra golv. Detta i kombination med modernt kök, nyare våtutrymmen på båda våningsplanen och vattenburen uppvärmning - det bästa av två världar! Redan i entréhallen möts vi av den mjuka och jordnära färgskala som ger nytt liv åt den tydliga 30-talscharmen, bara trappan i entréhallen är ett smycke i sig! Den harmoniska färgsättningen fortsätter i det tilltagna allrummet där två rum ligger i fil, en härlig sammankoppling av sällskapsrum och matplats där den centrerade kaminen fått en given placering. Köket uppdaterades 2018 och har moderna vitvaror, vinkelbyggda snickerier med utsikt över trädgården och ljust klinkergolv ovan vattenburen golvvärme. På entréplan finns även en WC med golvvärme via entréhallen. En trappa upp erbjuds två fina sovrum, badrum från 2013 samt goda förvaringsmöjligheter. Färgsättningen på väggar och lister är fortsättningsvis lugn och behaglig. När då- och nutida material gör varandra sällskap bidrar det till en samstämd och fridfull boendemiljö, något som i allra högsta grad upplevs här på Gladsax bygata 70. För att nämnda några ytterligare iögonfallande attribut så finns parkettgolv, fina innerdörrar och vacker täljstenskamin. Trädgården och det vidbyggda altandäcket ligger optimalt nog i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Orangeriet är en fantastisk bonus och säsongsförlängare, redan under tidig vår är temperaturen behaglig här och under sensommarkvällarna kan ni njuta fullt ut av att sitta skyddat under tak. För att inte tala om de utomordentliga odlingsmöjligheterna som erbjuds den nya ägaren. Trädgården ligger i övrigt alldeles skyddat mot ängsmark och är insynsskyddad. I huset källarplan, som sträcker sig under hela huset, finns två stora rum för hobby- och förvaring, därtill tvättstuga. År 2001 uppfördes ett fristående gästhus på fastigheten vilket byggdes i enhetlig stil med huvudbyggnaden i puts och med tegeltak. Gästhuset är isolerat och uppvärmt med pentry, duschrum, allrum samt sovalkov - en verklig tillgång. Ett alltigenom ljust, harmoniskt och följsamt hem. Varmt välkomna till denna konstnärsbostad i attraktiva Gladsax!

Ystadsvägen 16, Tomelilla - Centralt, Tomelilla kommun

Ystadsvägen 16

Villa
Tomelilla - Centralt, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen
1 975 000 kr
109 m²
5 rum
5 703 m² tomt

Fd Grans mölla på ett av Tomelillas högsta läge och som länge var ett landmärke och väl synligt i samhället tills möllan revs ca 1991. "Möllarbostaden" bevarades och är uppförd med vackert handslagen tegel och i bostaden har man varsamt renoverat och sparat på de charmiga detaljerna som spegeldörrar, synliga bjälkar, högt i tak samt vackra trägolv mm. Boende med 5 rok med stort ljust allrum, 3 rymliga sovrum, två toaletter, tvättstuga samt fd stall, förråd och garage med möjlighet för verksamhet eller djurhållning då tomt om totalt 5703 kvm finns.

  • Plus
Byahornet 5, Vik, Simrishamns kommun

Byahornet 5

Villa
Vik, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
6 900 000 kr
64 + 83 m²
4 rum
193 m² tomt

Tänk att vakna upp till det lugnande ljudet av vågorna som gungar in mot kajen i hamnen. Tänk att se svanarna flyga förbi i par utanför sovrumsfönstret. Tänk att ta första koppen kaffe i badrocken efter ett morgondopp. Tänk att bo bara 50 meter från havet i ett vackert tegelhus med lång historia. Ja, tänk att bo i det pittoreska fiskeläget Vik, där stockrosorna växer sig höga längs med huskropparna i de stämningsfulla promenadsträddena. Nu kan drömmen om ett hus vid havet bli sann på det smäckra promenadstråket Byahornet. Huset är en riktig pärla med vackert fasadtegel och gråstensgrund. Interiört har allt passerat sin livslängd vilket inbjuder nästa ägare att få renovera och prägla sitt drömboende vid hamnen i Vik. En åtråvärd plats! Vik är Österlens äldsta fiskeläge med storhetstid under 1800-talets slut då man hade ett 30-tal aktiva fiskare. Just detta hus har under många år verkat som permanentbostad och på 80-talet inreddes även ovanvåningen som idag inrymmer garderober samt två sovrum. Husets entréplan består av ett allrum med kamin, ett avlångt kök med ytterligare en eldstad, ett sovrum, köksentré, duschrum samt separat WC. I huset finns flertal äldre detaljer bevarande så som dörrar med vackra beslag, kopplade tvåglasfönster, brädgolv och en ytterst välskapt källare. Källaren är så vacker att den nästan väcker geologisk nyfikenhet med sina över 100 år gamla gråstenar med unika mönster. Källaren sträcker sig under hela huset med tre rum samt en bevarad bakugn. Från sovrumsfönstret på ovanvåningen syns klippkusten övergå i sandstranden Knäbäckshusen som sträcker sig bort mot Stenshuvuds nationalpark i norr. Även en av Viks två golfbanor skymtas härifrån. En kort promenad från huset ligger den unika formationen Prästens badkar. Detta är en unik chans att förvärva ett hus beläget mitt i hjärtat av de äldre delarna i Vik med havet runt knuten. Kanske är det ni som ser till att denna oslipade diamant återfår sin forna glans? Varmt välkomna!

Stora Norregatan 11, Gamla Stan, Simrishamns kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00

Stora Norregatan 11

Radhus
Gamla Stan, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
4 700 000 kr
92 m²
4 rum
90 m² tomt

Stora Norregatan som var Simrishamns och gamla stans mest betydelsefulla gata i slutet av 1800-talet och då man ofta både bodde och verkade i sina fastigheter. I del av denna fastighet på hörnet av Stora Rådmansgatan och Stora Norregatan bedrevs "Malmströms lanthandel" och i många andra fastigheter fanns skräddare, skomakare, snickare, bagare, fiskhandlare mm. Än idag är det en av gamla stans vackraste gator med gatustensbeläggning, stockrosor och rosor vid många av bostädernas entréer samt alla de vackert pastellfärgade fasaderna mm. Stora Norregatan 11 är en bostad med möjlighet för både permanent som fritidsboende och mycket enkelt att äga då det idag är både väl och lättskött och som fritidsboende kan man komma och gå utan utan att det väntar trädgårdsskötsel när man kommer dit. Bostaden har genomgående ett mycket gott skick och är välplanerat för den lilla familjen eller för det äldre paret som behöver ett gästrum för barn och barnbarn eller goda vänner på besök. Det centrala läget ger kort gångavstånd till gågatan med all service, restauranger, café, butiker samt hav&hamn och kommunikation med pågatågen till Malmö, Köpenhamn mm. Ett boende med livskvalité och att njuta av utan måsten! Välkommen på visning!

  • Plus
Norregatan 3, Gärsnäs, Simrishamns kommun

Norregatan 3

Villa
Gärsnäs, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
1 495 000 kr
115 + 100 m²
5 rum
1 032 m² tomt

Ett charmigt 50-talshus där entréplanet erbjuder bra takhöjd, stora fönsterpartier samt tilltalande ljus och rymd. Den öppna planlösningen ger generösa sällskapsytor som fortsätter ut i uterummet. Den nya braskaminen värmer gott och tillsammans med installerad luft/luft värmepump så ger det låga driftskostnader. Ett trappsteg ner från uterummet kommer du vidare ut på ett härligt trädäck med söder- och västerläge. Från den rymliga hallen finns ingång till kök, sovrum och badrum. Trappan tar dig vidare upp till det övre planet och här finns ytterligare två sovrum varav ett Master bedroom. En lummig och insynsskyddad trädgård där trädäcket blir den naturliga samlingspunkten. Hängpilen ger skugga soliga dagar och gräsytan inbjuder till lek. Sätt din egna stil med färg och inredning. Känsla och charm finns redan så med enkla medel skapar ditt hem att trivas i. Källarplanet är oinrett och har en hel del förrådsutrymme. Huset är omdränerat vilker gör att möjlighet finns att skapa ytterligare boyta om så önskas. Bra läge i Gärsnäs med service, skola och Pågatåg en kort promenad bort. Välkommen på visning!

Västra Rogamadsvägen 11, Rogamad, Simrishamns kommun
  • Borttagen före visning
Västra Rogamadsvägen 11, Rogamad, Simrishamns kommun, bild 2
Västra Rogamadsvägen 11, Rogamad, Simrishamns kommun, bild 3

Västra Rogamadsvägen 11

Villa
Rogamad, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
4 300 000 kr
190 m²
5 rum
1 894 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Bergstrands Väg 1A, Simrishamn, Simrishamns kommun

Bergstrands Väg 1A

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
795 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 130 kr/mån
13 590 kr/m²

Denna fina lägenhet ligger fenomenalt placerad i huset, på gavel med två extra fönsterpartier och på första våningen. Varmt välkommen! Lägenheten har väldigt många fördelar varav den inglasade balkongen är en av dem. Här ges ytterligare ca 5,5 kvm att nyttja under en stor del av året, balkongen vetter mot öster vilket ger sol under förmiddagen och en alldeles lagom temperatur under sena eftermiddagar sommartid. Bostadsrättsföreningen inkluderar hushållselen i avgiften och debiterar rörlig el därutöver vilket gjorde att månadsavgifterna sänktes med närmare 300kr/bostad år 2021, dessförinnan ingick redan fiber, värme, vatten, förråd och parkering. Nu bor man med en sammantaget fördelaktig månadsavgift med nästan allt inkluderat! Delar av interiören har uppdaterats över de senaste åren vilket bland annat inkluderat nya lister, strömbrytare, dörrhandtag och garderober. Köket har ordentligt med skåp och två avlastningsytor jämte matplats för 4-6 personer. Köket har ljusa kökssnickerier, nyare ytskikt på golv/väggar samt moderna vitvaror. Även badrummet har blivit renoverat, här är det grå klinker, ljust kakel, dusch, handdukstork, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och nyare inredning. En fräsch tvättstuga med tork- och mangelrum ligger därtill lättillgängligt på källarvåningen precis under lägenheten. I nära anslutning ligger även det tillhörande förrådet om ca 6,5 kvm. Sovrummet har separat klädkammare och är rymligt vilket ger utrymme för både säng och extra garderober eller skrivbord. Via sovrummet ligger balkongen med vacker vy över föreningens innergård, att den är inglasad gör definitivt att "sitta-ute-säsongen" förlängs. Det är en synnerligen harmonisk och välrenoverad bostadsrätt som nu kommer kunna glädja en ny ägare. Lägenheten ligger i Östra delen av Simrishamns tätort, tillika stans största bostadsrättsföreningen, Riksbyggens BRF Simrishamnshus nr 1. Föreningen har ett bra läge i stan med bara någon minuts promenad till Preem där tidningen och de nybakade frukostbullarna med fördel kan inhandlas! Bilen parkeras bekvämt och tryggt på den gemensamma parkeringen vid sidan om huset eller på självaste Bergstrands Väg. Bussar mot Ystad och Tomelilla stannar på Tumatorpsvägen precis utanför.

  • Balkong
Gökvägen 6, Södra Lökaröd, Tomelilla kommun

Gökvägen 6

Villa
Södra Lökaröd, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen
1 795 000 kr
62 + 2,2 m²
3 rum
1 590 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva ett nyrenoverat och tillbyggt vinterbonat fritidshus på en solig generös tomt i populära Södra Lökaröd. Här har man den fantastiska naturen inpå knuten där skogen ger lä och naturen inbjuder till vandring, cykling och friluftsliv. För den som söker lugn och ro en bit från allfartsvägarna är detta ett paradis. Hit söker sig såväl den som vill bo året runt som den som vill komma från stadens brus under helger och semester. Med endast ca 7 km till Brösarp finns service med flertal restauranger, matbutik, vårdcentral, apotek, café, bensinmack med verkstad och mycket mycket mer på nära håll. Hit kan man ta cykeln precis som till Julebodas underbara strand och vill man åka söderut så väntar hela Österlens utbud av aktiviteter och upplevelser. När nuvarande ägare köpte fastigheten så fanns ett litet fritidshus som de har byggt till under 2023-2024 och skapat ett modernt boende med öppen planlösning i kök och allrum, två sovrum och helkaklat badrum med dusch. I allrummet njuter man av värmen från kaminen och utanför finns ett generöst trädäck för sommarens uteliv. Sommartid kan gästerna bo över i gäststugan och vem vet, kanske nästa köpare utvecklar den och gör den vinterbonad. Med sina 1 590 kvm är tomten väl tilltagen och kliar det i de gröna fingrarna så finns utrymme att skapa den trädgård man vill. Men om man helst av allt läser en god bok i skuggan så är det bara att ta trädgården i besittning och njuta. För visning kontakta mäklaren!

Gladsax bygata 18, Gladsax, Simrishamns kommun
  • Tor 9 maj kl 11:00
Gladsax bygata 18, Gladsax, Simrishamns kommun, bild 2
Gladsax bygata 18, Gladsax, Simrishamns kommun, bild 3

Gladsax bygata 18

Villa
Gladsax, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
4 500 000 kr
185 + 7 m²
7 rum
830 m² tomt

Ett smycke redan utvändigt. De tidsenliga proportionerna finns kvar samtidigt som man skapat ett modernt och praktiskt boende med plats för familj, släkt och vänner har man också värnat om att bibehålla den charm och atmosfär som bara återfinns i ett hus från slutet på 1800-talet. Bostaden bjuder på generösa ytor, inte minst när det gäller sällskapsytor. Lantkök med vedspis, skafferi, värmande eldstäder, synliga takbjälkar, putsade väggar. Ja listan kan göras lång med attributen man finner i detta hus. Trädgården är ett rum för sig, inramad av tät syrenhäck, murar, singelbelagda ytor, stenläggning och gräsmatta. Fruktträd, buxbom, rosor, lavendel och pioner, dessutom odlingsmöjligheter både på friland och i växthus. Läget på Österlen är förnämligt! Gladsax är det välkända samhället på Österlen, blomstrande och levande med mycket företagande, liv och rörelse. Här finns bland annat Gustafs på Österlen som serverar napolitansk pizza, Öl & Knäcke samt Olaols Gelato. Byn omges av böljande fält i kuperat landskap, dessutom med Impans och Bäckhalladalens naturreservat nära inpå. Busshållplats ett 100-tal meter från huset och 10-15 minuters bilfärd bort nås vidsträckta badstränder. Till "Österlens huvudstad" Simrishamn med ett fullgott utbud av service är det inte mer än 6 kilometer.

  • Premium
Gesällgatan 5, Simrishamn, Simrishamns kommun
Gesällgatan 5, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Gesällgatan 5, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Gesällgatan 5

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
2 850 000 kr
79 m²
2.5 rum
vån 4/5
5 729 kr/mån
36 076 kr/m²

En enastående lägenhet med panoramautsikt längs kusten och över havet från terrassen på fjärde våningen. Vill du få en av Österlens bästa vyer och ett boende utöver det vanliga, i Svävaren står denna lägenhet färdig att flytta in i. Parkeringsplats ingår på markplan under huset och hissen tar dig upp till loftgång med entré in i lägenheten. Du möts av ett snyggt klinkergolv i hallen med fri vy genom vardagsrum och bort mot Bornholm. Det finns ett Master bedroom samt ett "förråd" med fönster som likväl kan användas som kontor eller mindre gästrum. Helkaklad dusch/wc med tilltalande interiör och tvättmöjligheter. Det väl tilltagna vardagsrummet har en öppen planlösning tillsammans med köket. Ena väggen är ett helglasat parti som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Ta steget ut på terrassen och njut av din nya utsikt varje dag, året om. Läget är superbt, på några få minuter har du promenerat till stationen och här tar du dig smidigt vidare med tåg. Eller stanna i gemytliga Simrishamn, här finns allt du behöver, lugnet, havet och vackra omgivningar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Strandgatan 33, Skillinge fiskeläge, Simrishamns kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00

Strandgatan 33

Villa
Skillinge fiskeläge, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
6 800 000 kr
145 + 42 m²
6 rum
379 m² tomt

Välskött och charmig skånelänga i Skillinge ett av Österlens mest attraktiva fiskeläge alldeles intill havet med utsikt över hav och hamn. Boendet har smakfullt o varsamt renoverats där man bevarat och återställt den gamla och charmiga känslan med putsade vita väggar, vackra trägolv, spegeldörrar, synliga bjälkar, kakelugn, gjutjärnskaminer o naturligtvis finns det gamla infällda brännvinsskåpet bevarat som sig bör i en skånelänga från slutet av 1800-talet. Bostaden är välplanerad med 6 rok varav 3-4 sovrum, stort allrum där havsutsikt och öppen spis med insats finns för värme o mysfaktor, ovanvåning med, toalett, 3 sovrum varav ett med balkong och magisk utsikt över havet och en skymt av Bornholm. Morgondoppet sker vid Tudeludan i hamnen tillsammans med andra morgonbadare i fiskeläget. Det är få förunnat att få bo med denna livskvalité samt detta läge och bör upplevas på plats, så varmt välkommen på visning!

  • Plus
Grevlunda backaväg 11, Grevlunda backar, Simrishamns kommun

Grevlunda backaväg 11

Tomt
Grevlunda backar, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
2 350 000 kr
3 000 m² tomt

Från Vitaby färdas du upp mot Hjulahultsbackens höjder. Grevlunda backaväg leder dig vidare in till ett förtrollande vackert landskap. En bit in på grusvägen finns denna tomt som har ett positivt förhandsbesked att bli bebyggd. Den ska avstyckas till en yta om ca 3.000 m² men storleken kan ändras efter överenskommelse. Här kan du nu förverkliga tankar, drömmar och idéer. Känslan infinner sig direkt och platsen kan nog inte bli så mycket bättre. Fantastiska omgivningar med böljande landskap som bäst upplevs på plats. Det här är ett perfekt och mycket efterfrågat läge på Österlen både för en permanent bostad eller för ett fritidshus. Möjlighet finns att arrendera mark för hästar om så önskas. Dungen är en bokskog i miniatyr och den kan också bli din. Det natursköna läget med vy mot havet ingår i köpet. I Grevlunda backar finner du lugnet och harmonin. I närområdet finns levande byar med gemenskap och bra service.

  • Plus
Kanalgatan 7i, Smedstorp, Tomelilla kommun

Kanalgatan 7i

Lägenhet
Smedstorp, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen
1 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/1
4 773 kr/mån
15 208 kr/m²

Granne med idrottsplatsen ger ett fritt läge och fina solnedgångar från uteplatsen. Ett tilltalande boende på markplan i parhus med lugna och sköna omgivningar. Trädgård på båda sidor om huset ger möjlighet till sköna stunder i solen på förmiddagen samt eftermiddag och kväll. Välkommen in i husets trivsamma planlösning som erbjuder två sovrum, sällskapsrum, badrum och ett kök med matplats. Ett perfekt hem med villakänsla i praktisk bostadsrättsform. Bra läge och fina grönområden i närområdet. Huset har en egen biluppställningsplats, carport och rymligt förråd. Smedstorp är en populär och genuin by som kallas mittpunkten på Österlen. Här bor du nära naturen, upplevelser, historia kultur. Byn är levande året runt, mycket tack vare att den erbjuder skola F-6, idrottsförening, utomhusbad, flera företag och Leif handlare som är en livsmedelsbutik. Även känd för dess utmärkta pendlingsmöjligheter med både buss och tåg. Simrishamn, Ystad, Lund eller Malmö och vidare över sundet gör det enkelt att röra på sig utan bil. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Johannas väg 1, Baskemölla, Simrishamns kommun

Johannas väg 1

Villa
Baskemölla, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
6 900 000 kr
190 + 18 m²
7 rum
576 m² tomt

Baskemölla ett av Österlens attraktiva fiskelägen med "skånelänga" i vinkel om 7 rok som överraskar interiört med ljus öppen planlösning mellan kök, matplats och stora allrummet som har öppet upp i nock. Ytskikt med hög standard och kvalitet som vackra kalkstensgolv, ekparkett, putsade väggar, stilrent lantkök från Kvänum, bänkskivor av Carraramarmor, vitvaror från Smeg och Siemens mm. Hörntomt i gammal äppelodling med utsikt över äng/betesmark, kort avstånd till strövområden med små skogsvägar och till hav/strand ca 500m för strandpromenader längs med den vackra kusten till Viks fiskeläge eller Simrishamn. Cykelavstånd om ca 4-5 km till Simrishamn med all service, kommunikation med "pågatågen" till Malmö, Köpenhamn mm.

Huggarevägen 3, Komstad, Simrishamns kommun
  • Fre 10 maj kl 11:00

Huggarevägen 3

Villa
Komstad, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
1 995 000 kr
115 + 5 m²
6 rum
689 m² tomt

Det snart 100 år gamla huset har otroligt nog bara haft 2 ägare sedan sitt uppförande 1930. Nuvarande ägare är inne på på sitt 35:e år och ser fram emot att lämna över till nästa familj som ska få skapa egna minnen här. Fastigheten har genom åren tjänat mängder av syften så som lanthandel, permanentbostad åt dåtidens stenhuggare och fridfullt sommarhus. Oavsett hur nästa familj kommer utnyttja huset kommer dess sympatiska karaktär och stil samt härliga läge att bringa mycket glädje. Att renovera ett hus på ett smakfullt sätt utan att förvanska det som en gång var är inte lätt, men här har man lyckats in i minsta detalj genom att bevara det gamla och tidsenliga, samtidigt som man har skapat ett praktiskt och charmigt hem för hela familjen. På 90-talet genomgick huset sin kanske största upprustning, då hade de tidigare renoveringarna tjänat sitt syfte och husets forna charm fick åter se dagsljus, då restaurerades brädgolvet, lister och spegeldörrarna samtidigt som tidstypiska spröjsade fönster återinstallerades så som sig bör. Huset har en tilltagen boarea inrymmande kök med skafferi, sovrum, groventré, mat- och allrum samt duschrum på entréplan - allt med god takhöjd. På övre plan finns idag allrum, flertal garderober och förvaringsvindar samt 3 möjliga sovrum/gästrum. I den övre hallen är det förberett för installation av WC om så önskas. I husets källare är det råa väggar samt betongplatta, en enkel men praktisk förvaringskällare som även gynnas av ett extra badrum med WC och badkar. I källaren finns därtill tvättmaskin, torktumlare och en frysbox. Trädgården är en riktig idyll i soligaste söderläge med goda odlingsytor. En riktig sommartomt med pioner, syrén, fruktträd och bärbuskar. Vidbyggt med bostaden finns ett redskapsskjul vilket tidigare varit storleken större, då nyttjat som garage. Det solgula huset är beläget mellan byarna Komstad och Listarum på Österlen, byar som är historiskt kända för att det redan på 1100-talet bröts kalksten här. I ett alldeles lagom stort villagrannskap om 10 fastigheter ligger huset mysigt inbäddat näst längst ner på Huggarevägen med åker- och betesmark angränsande i söder.

  • Plus
Infart via Körsbärsvägen, Kivik, Simrishamns kommun

Infart via Körsbärsvägen

Tomt
Kivik, Simrishamns kommun
Bjurfors Österlen
1 495 000 kr

Två avstyckade tomter, 835 kvm resp 1 005 kvm. Granne med natursköna omgivningar samtidigt med gångavstånd till havet och byns utmärkta service. Drömmer Du om att bo i ett lugnt fiskeläge som ändå är levande året runt? Nu finns möjlighet att bygga Ditt drömboende i Kivik! Bebyggelsen i byn är av blandad karaktär, allt från Kaptenshus och fiskarlängor längs smala strädden i den äldre delen till trivsamma villakvarter från olika årtionden. Vart man än bor i byn har man gångavstånd till havet och ett gott utbud av service. Här finns bl a affärer, kaféer, restauranger, bed & breakfast-anläggningar, hotell, skola och äldreboende. Dessutom bra bussförbindelser norr- och söderut. På ca 15 min nås sandstränder, Stenshuvud Nationalpark, vandringsleder kring Haväng och Brösarps backar. Av alla samhällen och byar på Österlen är Kivik kanske den mest kända. Kiviks Marknad, Äppelmarknaden, Kiviks Musteri och Kivik Art Center. Listan kan göras lång. Anslutningsavgifter för VA, el och fiber betalas av Dig som köpare. Utgångspris 1 495 000 kr gäller per tomt.

GyllenGården, Tjustorp 1230, Smedstorp, Tomelilla kommun
  • Fre 10 maj kl 13:30
GyllenGården, Tjustorp 1230, Smedstorp, Tomelilla kommun, bild 2
GyllenGården, Tjustorp 1230, Smedstorp, Tomelilla kommun, bild 3

GyllenGården, Tjustorp 1230

Villa
Smedstorp, Tomelilla kommun
Bjurfors Österlen
7 900 000 kr
310 m²
9 rum
5 648 m² tomt

Den fyrlängade GyllenGården med anor från sent 1800-tal är belägen vid "Österlens mittpunkt" och har under senare år smakfullt och varsamt renoverats till en mycket charmig gård med synliga bjälkar, korsvirke, stallfönster, braskaminer, putsade väggar och handslaget tegel som ger gården ett mycket fint o unikt intryck. Här finns möjligheter att kombinera boende med verksamhet då säljarna med framgång under åren haft galleri med konstutställningar utställningar, café, B&B, uthyrning av sviten Splendid, konserter, konferens , uthyrning av lokaler för fester och samkväm. Kanske just du har en dröm eller idé att förverkliga på Österlen och GyllenGården? Utöver alla dessa möjligheter finns också ett paradis för de som gillar trädgårdar med en grönskande, prunkande och kullerstensbelagd innergård med planteringar och uteplatser. I de yttre delarna av gården finns också stora gräsmattor, rabatter, köksträdgård, buskar och exotiska träd som ramar in gården på ett vackert sätt i landskapet. Ytterligare ett stort plus för gården är de låga driftskostnaderna tack vare tilläggsisolering vid renoveringar, en effektiv och relativt ny jordvärmepump samt de nyligen monterade solpanelerna som ger bostaden extrem låga energiklassen B vilket är väldigt ovanligt för en gård som denna. Kort gång/cykelavstånd till Smedstorp med viss service samt kommunikation med buss och "pågatågen" till Malmö, Köpenhamn mm. GyllenGården måste upplevas på plats så välkommen att anmäla Er för visning!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 53