Properties & Partners Norrköping

Properties & Partners Norrköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östra Promenaden 45A, Centralt, Norrköpings kommun
  • Fre 22 mar kl 16:00
Östra Promenaden 45A, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Östra Promenaden 45A, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Östra Promenaden 45A

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 195 000 kr
71 m²
3.5 rum
3 376 kr/mån
45 000 kr/m²

Slipp välja mellan nyproduktion och sekelskifte. Nu finns en sällsynt möjlighet att istället uppleva symbiosen mellan exklusiv nyproduktion och charmigt sekelskifte i denna topprenoverade sekelskiftesdröm. Detta är ett unikt tillfälle att förvärva ett boende där man kommer hem till känslan av weekendresan i Paris på daglig basis. Denna drömbostad från förra sekelskiftet finns i centrala Norrköping. Runt hörnet ligger underbara Oxelbergsparken där barnen kan leka samtidigt som föräldrarna njuter av solen. Här har du 50 meter till Coop och Lidl ligger ett par kvarter bort. I omedelbar närhet finns badhus, flera skolor och en hållplats med direkt anknytning till resecentrum finns ett stenkast från entrén. Oxelbergsskolan, som finns ett par hundra meter bort, är en trygg grundskola för den som är särskilt mån om barnens skolplacering. Bostaden har genomgått en mycket påkostad men lyxig totalrenovering och allt i bostaden är sprillans nytt och av absolut högsta kvalitet. Vid renoveringen har nuvarande ägare betonat vikten av snickarglädje, traditionellt hantverk och exklusiva materialval. Fördelaktiga detaljer: - Extra takhöjd, 272 cm. - Otroligt låg månadsavgift, 3 376 kr/månad. - Föreningen har mycket bra ekonomi och mycket låg skuldsättning och därmed obefintlig risk för avgiftschockar. - Stuckatur av högkvalitativ och genuin fransk gips. - Takrosetter, dörröverstycken, höga golvlister, tredelade taklister. - Genuina och massiva pardörrar. Flera av dem över 100 år gamla och restaurerade. - Franska spröjsade tunga pardörrar. - Flytande nylagd fiskbensparkett. Trösklar har valts bort av praktiska, estetiska och kvalitativa skäl. - Helkaklat badrum med italiensk marmor - Högkvalitativ PVD-behandlad armatur (Tvättställsblandare, köksblandare och duschset) i polerad mässing från Mora. - Fönsterhandtag i mässing från Nacka Byggnadsvård. - Alla rum har dimbara strömbrytare. - Alla strömbrytare är anslutna till Plejd. Det innebär att man (om man vill) kan styra belysningen från sin mobiltelefon. - Alla ytterdörrbeslag såväl som dörrhandtag på samtliga dörrar är också nya. - Nya strömbrytare och eluttag i klassisk design. Eftersom allt i bostaden är nytt så omfattas också allt av garanti. Exempelvis så gäller upp till 10 år garanti på vitvarorna från Electrolux (Kyl/Frys, ugn, induktionshäll, fläkt etc). 20 års garanti gäller på fiskbensparketten. Bostaden är besiktigad (intyg finns) efter renoveringen i syfte att skapa trygghet för köparen. Sammantaget är detta ett ypperligt tillfälle att köpa en sekelskiftesdröm som kombinerar det bästa av nyproduktion (allt nytt) och sekelskiftescharm/kvalitet (låg avgift, hög kvalitet). Ta chansen att uppleva hur det en gång var att stiga in i en sekelskiftesbostad under tidigt 1900-tal för första gången när allt var nytt.

  • Premium
Backvägen 5A, Kimstad, Norrköpings kommun
  • Tis 2 apr kl 16:30

Backvägen 5A

Lägenhet
Kimstad, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
550 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 222 kr/mån
9 091 kr/m²

Varmt välkommen till denna genomgående hörntvåa med stor balkong mot innergården i sydostläge. Lägenheten är belägen på andra våningen med gott om ljusinsläpp i form av fönster i tre väderstreck. Här erbjuds ett rymligt vardagsrum, väl tilltaget sovrum, funktionella kök och duschrum samt hall med gott om förvaring. Två källarförråd medföljer lägenheten. Föreningen har under senare år bytt fönster, till säkerhetsdörrar och utfört en relining. Här bor du på ett lugnt läge i Kimstad med skogen som närmsta granne och pendeln nås inom ett avstånd om cirka 300 meter. I närheten finns dessutom förskola, skola, pizzeria, livsmedelsbutik och grönområden.

  • Plus
  • Balkong
Agetomta 4, null, Norrköpings kommun

Agetomta 4

Villa
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 555 000 kr
107 m²
5 rum
1 354 m² tomt

Strax utanför Lundby finner ni detta praktiska och välplanerade 1-planshus med lantligt läge. Fastigheten är omgiven av åkermark och skog med öppen och härlig utsikt åt alla håll. Huset om 107 kvm erbjuder 3 sovrum, vardagsrum, allrum, kök samt badrum och gäst-wc. Altan mot baksidan av huset. Plan och ordentlig tomt om hela 1354 kvm med gräsmatta och goda odlingsmöjligheter. Stort isolerat garage och uppfart för 3-4 bilar. Här bor ni på lugnt läge med 5 permanentboende grannar och närhet till Agetomta gård med gårdsbutik. Välkommen till detta lättskötta boende på landet men nära stan!

  • Uteplats
Husebygatan 3A, Oxelbergen, Norrköpings kommun

Husebygatan 3A

Lägenhet
Oxelbergen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 975 000 kr
78 m²
3 rum
vån 0,5/4
4 251 kr/mån
25 321 kr/m²

I populära och ekonomiskt stabila HSB Brf Brudlyckan finns nu denna genomgående hörnlägenhet om 3 rok till salu. Lägenheten är belägen en halv trappa upp, vilket är praktiskt då det saknas hiss i fastigheten. Fri utsikt mot såväl grönområde samt innergården och rymlig balkong på gaveln av huset. Lägenheten blandar äldre charm och karaktär som öppen spis, fönsterbrädor i marmor och ca 2,55 i takhöjd med moderna färger, materialval och genomtänkt planlösning. Lägenheten är delvis renoverad de senaste åren. Stort kök med gott om förvaring och arbetsytor, rymligt och ljust vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsbord, master bedroom med garderobsvägg, badrum med tvättmaskin, sovrum två i bra storlek samt hall med smart garderobslösning. Flexibelt tillträde efter ök med säljarna. Kontakta mäklaren för mer information!

Himmelstalundsvägen 24, Beckershov, Norrköpings kommun
  • Mån 25 mar kl 12:00

Himmelstalundsvägen 24

Lägenhet
Beckershov, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 395 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/3
2 510 kr/mån
29 681 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna 2:a om 47 kvm i populära Beckershov! Denna yteffektiva lägenhet med öppen planlösning bjuder på en luftig och öppen atmosfär och är samtidigt insynsskyddad. Köket renoverades 2020 med Marbodal-kök och bänkskiva i sten - en modern touch som lyfter hela lägenhetens estetik. Balkongen, som ligger i direkt anslutning till köket, ger extra utrymme för avkoppling och frisk luft. Vardagsrummet är ljust och inbjudande, perfekt för socialt umgänge eller lugna stunder i soffan. Sovrummet är rymligt, vilket ger plats för både säng och kontorsdel om så önskas. Hallen är utrustad med väl tilltagna inbyggda garderober vilket ger plats för mycket förvaring. I duschrummet finns WC, handfat samt dusch med glasvägg. Detta är en perfekt lägenhet för dig som söker ett första boende, studerar eller är i behov av en övernattningslägenhet. Här bor du med närhet till Campus och Rececentrum som erbjuder vidare förbindelser med tåg, buss och spårvagn. Det är även cykelavstånd till Norrköping Centrum och Ingelsta Handelscentrum med dess breda serviceutbud. Du bor dessutom i privat välskött förening med låga avgifter. På källarplan finns både tvättstuga och förråd.

  • Plus
  • Balkong
Mäster Påvels gränd 7B, Centralt, Norrköpings kommun

Mäster Påvels gränd 7B

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/4
4 067 kr/mån
38 250 kr/m²

Denna superfina lägenhet är belägen på våning 2 av 4 och har ett gavelläge som erbjuder ett rikligt ljusinsläpp och utsikt över omgivningarna. Den generöst tilltagna och inglasade balkongen, som tillför extra charm, är den perfekta platsen att njuta av en härlig stund i solen eller koppla av med en spännande bok på kvällen. Med sin öppna planlösning ger denna bostad upphov till socialt umgänge och en trivsam tillvaro. Badrummet är rymligt och har en tvättavdelning, vilket gör vardagslivet enklare och mer bekvämt. De stora fönstren runt om i lägenheten släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en ljus och luftig atmosfär som får rummen att kännas ännu större och mer inbjudande. Dessutom erbjuder de djupa fönsterbrädorna extra utrymme för dekoration eller förvaring, vilket ger möjlighet att skapa en personlig touch i hemmet. Interiören är genomgående av högsta kvalitet och bostaden har endast haft en ägare sedan byggår. Här finner du en maskinell utrustning från välrenommerade Siemens, vilket garanterar långvarig hållbarhet och oöverträffad effektivitet. Köket är fullutrustat och levereras av det erkända varumärket Vedum, känt för sin höga kvalitet och sofistikerade design. Med en perfekt kombination av funktionalitet och estetik erbjuder denna bostad en trivsam tillvaro som kommer att förföra de mest kräsna köparna. Lägenheten har ett centralt och trivsamt läge på en eftertraktad adress. Föreningen är inte bara välansedd, den erbjuder också en rad fantastiska bekvämligheter som inkluderar garageparkering för din bil samt övernattningslägenhet för gäster som kommer på besök. Du behöver inte gå långt för att njuta av allt Norrköping har att erbjuda - området, mitt i industrilandskapet är känt för sina fantastiska restauranger, butiker, pubar och promenadstråk runt strömmen. Här kan du verkligen leva ett liv fyllt med bekvämlighet. Missa inte chansen att äga denna smakfulla bostad i hjärtat av Norrköping.

  • Balkong
  • Hiss
Rösgången 6, Vidablick, Norrköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 15:30
Rösgången 6, Vidablick, Norrköpings kommun, bild 2
Rösgången 6, Vidablick, Norrköpings kommun, bild 3

Rösgången 6

Lägenhet
Vidablick, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 495 000 kr
113 m²
5 rum
vån 10/10
6 968 kr/mån
22 080 kr/m²

Högst upp i huset, belägen på våning 10 av 10, finner du denna unika etagelägenhet. Med sina fyra sovrum och stora sociala ytor erbjuder denna bostad rikligt med utrymme för både vardag och fest. Den storslagna, milsvida utsikten över hela Norrköping ger en känsla av frihet och rymd som få bostäder kan matcha. Lägenheten inkluderar även ett stort vindsförråd med direkt ingång från lägenheten. Detta utrymme är perfekt för förvaring och kan med enkelhet nyttjas som en stor klädkammare för hela familjen. För ännu mer utomhuskänsla finns en inglasad balkong till ditt förfogande, där du kan njuta av din morgonkaffe eller kvällsläsning oavsett väder. Med två badrum blir morgonrutinen smidigare och gäster har sitt eget utrymme när de besöker. Området är hemtrevligt och lugnt med goda kommunikationer till andra delar av Norrköping samt nära till butiker och service. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra Promenaden 7, Gamlastaden, Norrköpings kommun
Södra Promenaden 7, Gamlastaden, Norrköpings kommun, bild 2
Södra Promenaden 7, Gamlastaden, Norrköpings kommun, bild 3

Södra Promenaden 7

Villa
Gamlastaden, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
17 000 000 kr
300 + 140 m²
8 rum
858 m² tomt

På den prestigefyllda Södra Promenaden utmärker sig en av Norrköpings mest storslagna och eleganta fastigheter – en imponerande Patriciervilla som sträcker sig på en totalarea om 440 kvadratmeter. OBS: För att ta del av alla bilder, besiktningsdokument och mer information kring fastigheten är du välkommen att kontakta mäklaren. Denna välbevarade paradvilla uppförd 1914 är i toppskick (där all interiör är av högsta klass, men även då i princip all el, tak, dränering, mekanisk ventilation och fasad är renoverade under de senaste 20 åren). Fastigheten lockar med sin historia, centrala läge och närhet till natursköna Åbackarna. Beträd en värld av tidlös skönhet där klassiska detaljer smälter samman med moderna bekvämligheter. Den ljusa och luftiga interiören välkomnar dig till prunkande sällskapsrum, prydligt smyckade med eleganta stuckaturer och förtrollande takrosetter. På entréplanet öppnar sig en tambur till en än mer pampig hall med en vacker trappa som med sina detaljer är lika vacker som funktionell. I anslutning till hallen finns ett fullt utrustat och modernt kök, två sammanhängande salonger, ett ytterligare fullt utrustat kök (s.k. sommarkök) och en modern gäst-WC. På övervåningen väntar tre generösa sovrum, ett mysigt och spatiöst allrum, ett duschrum ensuite "master bedroom" samt även en ytterligare gäst-WC – allt skapar en harmonisk oas för avkoppling och trivsel. I allrummet kan du också njuta av den varma atmosfären framför en magnifik öppen spis som skänker en känsla av hemtrevnad och välbefinnande. I "master bedroom" finns även en vacker och fungerande kakelugn. Ner i källarplanet, som totalrenoverades mellan åren 2021-2023, öppnar sig en skattkammare av trevliga utrymmen – från en praktisk tvättstuga och vinrum till gott om förvaringsmöjligheter och en avkopplande relaxavdelning komplett med wc, dusch och bastu. I källarplanet finns även två rejäla sovrum, en stor klädkammare samt ett större pannrum/förråd. Utanför väntar en trädgård med ett inbjudande uterum och ett uppfriskande bubbelbad, perfekt för avkoppling och socialt umgänge. Det nybyggda dubbelgaraget erbjuder gott om plats för fordon och verktyg. Intill garaget finns en laddstolpe från Garo. Med en mycket imponerande och effektiv ventilationsanläggning och mekaniskt ventilerad golvkonstruktion i flertalet utrymmen uppnår fastigheten det fina betyget energiklass B – en garanti för både komfort och miljöhänsyn. Visningar genomförs enbart privat och enligt önskemål.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Knäppingsborgsgatan 38, Centralt, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 16:30
Knäppingsborgsgatan 38, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Knäppingsborgsgatan 38, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Knäppingsborgsgatan 38

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 050 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 165 kr/mån
27 152 kr/m²

På våning 2 med hiss ligger denna fina och välplanerade lägenhet i mycket gott skick.Inglasad balkong mot föreningens innergård ger dig ett extra rum. I princip hela lägenheten renoverades år 2020, då nytt kök sattes in, nya ytskikt genomgående (även innertak), samt ny inredning i duschrummet sattes in. Stark ekonomisk förening där det mesta som ex bredband, värme och gemensamt elabonnemang ingår i månadsavgiften samt stambyte genomfört 2005. Föreningen har 13 varmgarage, 42 parkeringsplatser (separat kö till både garage och p-platser), föreningen har dessutom 26 lokaler som bidrar med goda intäkter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dalgången 20B, Oxelbergen, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 12:00

Dalgången 20B

Lägenhet
Oxelbergen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 950 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
4 148 kr/mån
27 083 kr/m²

I omtyckta Oxelbergen finner du nu denna smakfulla 3:a. Belägen på lugn återvändsgata och på insynsskyddat läge med utsikt mot den natursköna innergården. Med gediget ljusinsläpp från tre olika värdestreck upplevs bostaden luftig och ljus. Lägenheten är i ett genomgående mycket gott skick med balkong i söderläge. Här erbjuds ett praktiskt kök med goda arbetsytor och matplats, rymligt vardagsrum med öppen spis, två ordentliga sovrum med originalträgolv samt ett helkaklat duschrum. Två källarförråd medföljer lägenheten. Föreningen disponerar 9 parkeringsplatser på innergården. På källarplanet finns tvättstuga med tillhörande torkrum samt ett cykelrum. Här bor du i en privat och mycket välskött förening med god ekonomi och familjär/trevlig stämning. I Oxelbergen finner du affärer, kommunikationer, citykärnan och den trevliga Oxelbergsparken på promenadavstånd! Välkommen att anmäla dig på visning.

  • Plus
Hustomtebacken 21, Smedby, Norrköpings kommun

Hustomtebacken 21

Radhus
Smedby, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 795 000 kr
105 + 12 m²
4 rum
515 m² tomt

Varmt välkommen till detta hörnradhus på mycket attraktiv adress i Smedby. Radhuset uppmäter 105 kvm boarea och ligger på ett högt läge med fin utsikt över omgivningen. Till radhuset finns två stora altaner, en på vardera sida för att ta tillvara på hela dagens soltimmar. Tomten är lättskött med bland annat flertalet fruktträd och har dessutom en stor stenlagd biluppställningsplats. Radhuset erbjuder stora sociala ytor och är i ett genomgående mycket gott skick. Entréplan har ett rymligt vardagsrum med utgång till altan, gäst-wc, duschrum med bastu i anslutning, tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare samt flertalet förrådsutrymmen och garderober. På övre plan finns ett modernt kök med en praktisk köksö, öppen matplatsdel, helkaklat duschrum och två väl tilltagna sovrum varav det ena med både fransk balkong och skjutdörrsgarderob. Uppvärmning sker genom bergvärme för låga driftskostnader och fiber är indraget. Här bor du ett stenkast från skogen med närhet till mataffärer, förskolor, skolor och kommunikationer samt till Mirum Galleria med dess breda utbud. En bostad som måste upplevas på plats!

Askebygatan 5, Söder, Norrköpings kommun

Askebygatan 5

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 650 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/4
3 141 kr/mån
26 190 kr/m²

Välkommen till denna 2:a om 63,2kvm. Lägenheten på våning 4 har en trevlig balkong och låg månadsavgift. Med charmiga detaljer som rymliga ytor, inklusive ett vackert fiskbensparkettgolv i vardagsrummet, ett välutrustat kök och stort badrum, är detta en fantastisk bostad. Gott om förvaringsutrymme i hallens skjutdörrsgarderob. Det generösa sovrummet kan enkelt anpassas efter behov, även här finns det gott om utrymme i stora garderober. Föreningen har en stabil ekonomi, vilket resulterar i låg månadsavgift, välskött fastighet och trygghet för de boende. Närområdet erbjuder allt från butiker till stadskärnan, parker, campus och andra bekvämligheter inom bekvämt avstånd. Missa inte denna lägenhet som kombinerar komfort och bekvämlighet!

  • Balkong
Kneippgatan 7, Kneippen, Norrköpings kommun
  • Idag kl 17:00
Kneippgatan 7, Kneippen, Norrköpings kommun, bild 2
Kneippgatan 7, Kneippen, Norrköpings kommun, bild 3

Kneippgatan 7

Lägenhet
Kneippen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 895 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
5 741 kr/mån
37 115 kr/m²

Upplev charmen i gamla "Hotell Kneippen" med denna spektakulära vindslägenhet som nu är till salu! Med en fantastisk utsikt över Strömmen erbjuder denna välplanerade trea om 78 kvm en oslagbar karaktär där moderna materialval smälter samman med bevarade och synliga träbalkar och härlig takhöjd, allt detta ger en unik atmosfär. Njut av smarta och moderna lösningar som är utformade för att maximera din boendekomfort till fullo. Här finns bland annat platsbyggd förvaring i sovrum, modernt badrum med tvättmöjligheter i form av både tvättmaskin och torktumlare. Det finns dessutom två stycken takfönster i allrummet som skapar härligt ljusinsläpp! Belägen vid en av Kneippens mest eftertraktade adresser, inbäddad intill Motala ströms glittrande vatten och pittoreska promenadstråk, är denna bostad en dröm för den som söker det perfekta boendet. Föreningen Brf Northun består av totalt 11 lägenheter i detta historiska landmärke, vars byggnad daterar sig till 1903 och genomgick en omfattande renovering under 2020/2021 för att omvandlas till exklusiva bostadsrätter.

  • Premium
  • Hiss
Tallvägen 12, Jursla, Norrköpings kommun
Tallvägen 12, Jursla, Norrköpings kommun, bild 2
Tallvägen 12, Jursla, Norrköpings kommun, bild 3

Tallvägen 12

Villa
Jursla, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 275 000 kr
178 + 29 m²
6 rum
849 m² tomt

Välkommen till denna fina villa i lugna och familjevänliga Jursla! Här erbjuds en rymlig och lättskött tomt som skapar många möjligheter för utomhusaktiviteter och avkoppling. Den stora balkongen tillsammans med de två stenlagda uteplatserna skapar möjligheter för samvaro med familj och vänner. Detta hus erbjuder stora sällskapsytor och bekvämligheter som bidrar till ett trivsamt och komfortabelt boende. På entréplan finns tillgång till husets rymliga vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar till gediget ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över Åby. Det moderna och välutrustade köket har gott om plats för matlagning och umgänge. Våningsplanet erbjuder även ett rymligt sovrum med anslutning till walk in closet och tillhörande duschrum. Hallen är rymlig med bra förvaring och har anslutande gäst-wc. På nedre plan finns ytterligare en stor sällskapsyta som passar perfekt för lek, hobby eller filmkvällar. Här finns också tre fina sovrum med gediget ljusinsläpp. Du kan även njuta av en härlig bastu med duschrum intill samt en rymlig tvättstuga med mycket förvaringsmöjligheter. Till huset hör ett garage samt en fast parkeringsplats med elstolpe. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både förskola och skola vilket underlättar vardagen för familjer med barn. Huset ligger ett stenkast från skogen med motionsspår och vandringsleder samt närhet till badsjöar som Lillsjön och Ågelsjön. Tennishall och ridstall finns inom gångavstånd. På 5 minuter med bil nås Ingelsta köpcenter. Missa inte detta hus!

  • Premium
Södra Promenaden 36, Centralt, Norrköpings kommun

Södra Promenaden 36

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 095 000 kr
63 m²
3 rum
vån 3/5
4 401 kr/mån
33 254 kr/m²

Varmt välkommen till denna centrala och väldisponerade 3:a med balkong. Lägenheten är belägen på tredje våningen med hiss och har en bevarad nyproduktionskänsla trots att fastigheten uppfördes 2016. Praktiskt kök med alla nödvändigheter, rymligt och öppet vardagsrum, två sovrum med förvaringsmöjligheter samt helkaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare. Här bor du på ett centralt läge med kommunikationer runt knuten och gångavstånd till allt som Norrköping har att erbjuda. Du bor dessutom i en finansiellt stark bostadsrättsförening som valt att inkludera tv och bredband i den redan låga månadsavgiften.

  • Balkong
  • Hiss
Garvaregatan 4B, Centralt/Strömmen, Norrköpings kommun
Garvaregatan 4B, Centralt/Strömmen, Norrköpings kommun, bild 2
Garvaregatan 4B, Centralt/Strömmen, Norrköpings kommun, bild 3

Garvaregatan 4B

Lägenhet
Centralt/Strömmen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 250 000 kr
78 m²
2 rum
6 358 kr/mån
28 846 kr/m²

Fantastisk lägenhet med ett helt unikt och svårslaget läge mot Strömmen. Här kan du bokstavligt talat fiska från lägenhetens vardagsrum. Samtliga fönster har otrolig vattenkontakt mot Strömmen som porlar förbi och skapar ett unikt och levande landskap. Lägenheten är i absoluta toppskick och har generösa ytor att umgås på, stort kök med bl.a. fullhöjds kyl och frys, rejält sovrum med gott om plats för dubbelsäng och inbyggda garderober, ett ordentligt tilltaget badrum med en ensuite klädkammare. Det finns dessutom en arbetshörna med plats för ett skrivbord. Vardagsrummet har panorama-dubbeldörrar med en fransk balkong mot Strömmen.

  • Premium
  • Hiss
Fridtunatorget 1, Ljura/söder, Norrköpings kommun
Fridtunatorget 1, Ljura/söder, Norrköpings kommun, bild 2
Fridtunatorget 1, Ljura/söder, Norrköpings kommun, bild 3

Fridtunatorget 1

Lägenhet
Ljura/söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 250 000 kr
64 m²
2 rum
vån 9/10
5 020 kr/mån
35 156 kr/m²

Från våning 9 slås vi av den med milsvida utsikten över Norrköping och Vikbolandet. Med stor inglasad balkong i bästa söderläge erbjuds nu denna moderna och väldisponerade gavellägenhet i byggnad med hiss och garage från 2015. Lägenheten är insynsskyddad och genomgående i ett mycket gott skick. Samtliga rum är väl tilltagna och bostaden har gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Här är det en generös takhöjd om ca 2,7m. Fullutrustat kök från Marbodal i stilfullt utförande och helkaklat badrum med separat tvättdel och golvvärme. Från den nionde våningen bidrar utsikten med att ge boendet något alldeles extra med en milsvid utsikt över Norrköping som måste upplevas på. För dina gäster finns övernattningslägenhet att tillgå och för den händige även ett hobbyrum i källaren. Garageplatserna nås enkelt genom att ta hissen ner till garageplan. Här bor du med gångavstånd till City, matbutiker, badhus, förskola, samt skog och grönområden med Vrinneviskogen och Vasaparken intill knuten. Föreningen är stabil med välmående ekonomi vilket ger trygghet åt dig som boende. Välkommen att höra av dig med ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Generalsgatan 4, Centralt/Strömmen, Norrköpings kommun
  • Ons 27 mar kl 17:00

Generalsgatan 4

Lägenhet
Centralt/Strömmen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
995 000 kr
27 m²
1 rum
vån 3/4
1 984 kr/mån
36 852 kr/m²

Varmt välkommen till denna smakfulla och välplanerade 1:a på centralt läge. Hörnlägenheten är belägen på tredje våningen och är i ett genomgående mycket gott skick. Perfekt för dig som söker ett första boende, studerar eller är i behov av en övernattningslägenhet. Modern och praktisk köksdel, rymligt allrum med ljusinsläpp från två väderstreck, fräscht duschrum med badkar samt hall med förvaringsmöjligheter. Här bor du endast några minuters promenad från resecentrum och centrala Norrköping med affärer, restauranger, pubar, kaféer, biografer m.m. Du bor dessutom i en mycket ekonomiskt stabil förening och i den låga månadsavgiften ingår bredband, tv och den fasta elnätsavgiften.

  • Plus
Högabergsvägen 24A, Lindö, Norrköpings kommun
Högabergsvägen 24A, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Högabergsvägen 24A, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Högabergsvägen 24A

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
7 495 000 kr
148 + 17 m²
6 rum
969 m² tomt

På ett av Lindös absolut mest attraktiv lägen och gator finner du denna enplansvilla med suterräng. Fantastisk och svårslagen 180 graders vy över Lindö mot Bråviken, både från entré -och nedre plan. Huset är löpande underhållet och större renoveringar är gjorda såsom byte tak -18, -13 dränering, samt kök och badrum renoverades samma år. Ny och totalrenoverad tvättstuga -19, garageport och dörr -20. Även en radonsug ned till grunden är installerad -21. Solceller på taket ger huset en enormt bra driftskostnad. Villan erbjuder stor potential för den som önskar förändra eller kanske bygga ut med en terrass och uterum under terrassen. Insynsskyddad tomt på både fram och baksida, där du har plats för lek och skoj. Villan karaktäriseras av ljusa, inbjudande rum där du bemöts av den bedårande utsikten i princip från varje vinkel i huset. Entréplan består av hall, badrum, vardagsrum, kök samt master bedroom. Nedre plan har allrum, 2-3 sovrum, duschrum med anslutande bastu samt tvättstuga. Lindö framhäver sig som ett exceptionellt attraktivt område för både familjer och enskilda, tack vare dess unika kombination av närhet till storslagen natur och direkta närhet till Norrköping.

  • Premium
Världens ände 176A, Arkösund, Norrköpings kommun
Världens ände 176A, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 2
Världens ände 176A, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 3

Världens ände 176A

Tomt
Arkösund, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 900 000 kr
2 209 m² tomt

Denna plana och lättbebyggda tomt med viss vattenglimt finns nu tillgänglig för dig som söker ett skärgårdsnära fritidsboende. På tomten får uppföras en huvudbyggnad om högst 125 kvm samt en komplementbyggnad om max 25 kvm. Anslutning för vatten, avlopp, el och fiber finns vid tomtgräns. Anslutningsavgifter för samtliga dessa landar på ca 250 000 - 300 000 kr och erlägges av köparen. Fastighetens läge i området är bra med bara ca 60 meter till badstranden nedanför Sköldviks vandrarhem. På Sköldvik finns sommartid möjlighet att både fika och äta med fullständiga rättigheter. En liten känsla av lyx i vardagen! In till Arkösunds by tar det bara ca 10 minuter på cykel. Där finns ett trevligt utbud av restauranger, caféer och fina promenadvägar. Det finns även en mindre livsmedelaffär. Arkösunds Hotell är mycket populärt bland både övernattande och ätande gäster. På hotellet hålls trevliga musikkvällar och från verandan njuter man av utsikten över Arkösunds hamn.

  • Premium
Von Leesengatan 3A, Söder, Norrköpings kommun
  • Idag kl 17:00

Von Leesengatan 3A

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 495 000 kr
55 m²
3 rum
vån 1/4
4 447 kr/mån
27 182 kr/m²

Denna Söderlägenhet, belägen en halvtrappa upp, erbjuder både hiss och gavelbostad för enkel tillgänglighet. Med rikligt ljusinsläpp och generös takhöjd skapas en luftig och inbjudande atmosfär i hemmet. Kök och badrum är från 2012. Här erbjuds öppna och ljusa ytor med två bra sovrum, badrum med tvättmaskin och ett fullutrustat kök med diskmaskin. Bostaden karakteriseras av dess gavelläge med flertalet fönster och ett rikligt ljusinsläpp. Lägenheten ligger inom en välmående HSB förening som garanterar god förvaltning av fastigheten och som även valt att inkludera hushållselen i månadsavgiften. Naturen är inte långt borta med nära tillgång till skog, grön-och parkområden och natur. Kollektivtrafiken finns lättillgänglig och en matbutik runt knuten underlättar vardagen ytterligare. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

  • Plus
  • Hiss
Magasinsgatan 6, Centralt, Norrköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 11:00

Magasinsgatan 6

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 795 000 kr
50 m²
2 rum
vån 4/6
3 530 kr/mån
35 900 kr/m²

Välkommen till Magasinsgatan 6 och denna lägenhet belägen på våning 4 med allt att erbjuda för det bekväma och enkla livet. Bostaden från 2018 nås med hiss och erbjuder ytskikt i toppskick, modernt kök med inbyggd ugn och mikro, öppen social planlösning, stor inglasad balkong mot innergården samt ett väl tilltaget och helkaklat badrum med bekvämligheter som egen tvättdel och värmande golvvärme. Denna ljusa och öppna lägenhet är idealiskt belägen i närhet av både city, resecentrum och Motala ström vilket gör den till ett utmärkt val för dem som värdesätter tillgänglighet och bekvämlighet. Boende i föreningen har tillgång till garageplats genom en separat kölista. Trygg HSB förening där förvaltning av både fastighet och ekonomi är i trygga händer. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nygatan 71, Centralt / Gamlastaden, Norrköpings kommun

Nygatan 71

Lägenhet
Centralt / Gamlastaden, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 745 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/4
2 804 kr/mån
40 581 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade tvårummare på centralt läge mellan stadens puls och industrilandskapet. Lägenheten som är en del av populära Brf Lärkabacken, präglas av en ljus och öppet planlösning med låg månadsavgift. Belägen på markplan en halv trappa upp erbjuder lägenheten rymligt allrum och kök samt helkaklat badrum med dusch. Fastigheten från 1937 har ett högt kulturhistoriskt värde. Fastigheten renoverades 2014/15 vilket ger en balans mellan bevarad historia och nyproduktionskänsla. Här får du ett prisvärt och tryggt boende i en förening som äger marken. Flera övernattningslägenheter finns tillgängliga, och hissen tar dig till en vacker relaxavdelning högst upp i huset med takterrass och bastu.

  • Hiss
Blommelundsgatan 10B, Haga, Norrköpings kommun

Blommelundsgatan 10B

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 350 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
3 317 kr/mån
25 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna 2:a om 54 kvm på lugnt läge i Haga. Lägenheten är belägen på andra våningen och har en stor inglasad balkong. Kök med plats för matbord, väl tilltaget sovrum, helkaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare, hall med flera inbyggda garderober samt rymligt vardagsrum. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till matbutiker, restauranger, kommunikationer, skolor och grönområden. Med kortare bilfärd kommer du till Ingelsta Handelscentrum med dess breda utbud. Du bor dessutom i en lågt belånad bostadsrättsförening som valt att inkludera den fasta elnätsavgiften, bredband och kabel-tv i månadsavgiften. Föreningen har utfört flera tunga renoveringar under senare år.

  • Balkong
Vikbolandsgatan 3, Oxelbergen, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 17:00

Vikbolandsgatan 3

Lägenhet
Oxelbergen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
795 000 kr
23 m²
1 rum
vån 3/4
2 091 kr/mån
34 565 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 1a belägen på våning 3 med mycket låg avgift och badrum i så gott som nyskick! På våning 3 får vi ett trevligt ljusinsläpp vilket bidrar till en luftig atmosfär. Här har ytskikt omsorgsfullt renoverats med tapetserade väggar 2018 och målning av kök så sent som under 2020. Bostaden karaktäriseras av dess öppna planlösning med generös takhöjd och plankgolv i original. Här bor ni i ett lugnt bostadsområde med närhet till fina parker, gym, livsmedelsbutiker, citykärnan och resecentrum med tillgång till både lokaltrafik och tåg. Till bostaden hör både vindsförråd och källarförråd.Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Här finns tvättstuga och en trevlig innergård. Bo centralt, bo praktiskt och framförallt bo billigt! Välkommen att boka in dig för visning.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 53