Properties & Partners Norrköping

Properties & Partners Norrköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Generalsgatan 2, Centralt/Strömmen, Norrköpings kommun

Generalsgatan 2

Lägenhet
Centralt/Strömmen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 395 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 348 kr/mån
34 875 kr/m²

På ett mycket centralt läge endast ett stenkast från Strömmen ligger denna 1.5:a i toppskick. Lägenheten är bekvämt belägen en halv trappa upp med fönster som vetter mot den grönskande innergården. Den uppmäter 40 kvm och har en fantastisk öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en separat sovrumsdel med garderober och smidig lösning för både ljus- och luftinsläpp. Duschrummet är helkaklat och har en kombimaskin. Klädkammare finns i anslutning till hallen och behövs mer förvaring tillhör både ett vind- och källarförråd. Föreningen är mycket ekonomiskt stabil och i den låga månadsavgiften ingår bredband, tv och den fasta elnätsavgiften för el. Här bor du endast några minuters promenad från resecentrum och centrala Norrköping med affärer, restauranger, pubar, kaféer, biografer m.m.

Andvägen 3, Torskär, Norrköpings kommun
  • Tor 23 maj kl 17:10
Andvägen 3, Torskär, Norrköpings kommun, bild 2
Andvägen 3, Torskär, Norrköpings kommun, bild 3

Andvägen 3

Villa
Torskär, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
7 500 000 kr
183 m²
6 rum
1 252 m² tomt

Detta Eksjöhus av modellen Karisma har allt och lite till! I nuvarande utformning bor ägaren på 3 rok i huvudbyggnaden medan en separat del utgör en lägenhet om 2 rok vilken hyrs ut. Dessa båda hushåll delar på entréhall och tvättstuga. På en avskärmad del av tomten finns ett fullutrustat Attefallshus om 2 rok som också hyrs ut. På den delen av tomten finns även en Friggebod vilken erbjuder bastu och relaxavdelning samt gästbäddar. Den stora infarten är plattsatt med plats för flertalet bilar och i anslutning till groventrén finns laddstation för elbil. I det välisolerade garaget finns en solcellsanläggning som gör den totala driften av fastigheten mer än fördelaktig. Ytterligare en bonus är att det tillhör en badhytt vid Bråvikens norra strand längs Strandvägen. Denna är inredd med en vedeldad bastu och en liten relaxavdelning. Till badhytten hör även en egen brygga.

  • Premium
Finspångsvägen 659B, Svärtinge, Norrköpings kommun

Finspångsvägen 659B

Villa
Svärtinge, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
6 495 000 kr
146 m²
6 rum
1 405 m² tomt

Denna enplansvilla från 2015 bjuder på en oslagbar sjöutsikt, med bara cirka 50 meter till strandkanten. Här kan du njuta av en sällsynt vy över Glan med vackra solnedgångar samt många soltimmar. Villan som mäter hela 146 kvadratmetrar erbjuder ett rikligt utbud av bekvämligheter och utrymmen. Här finns en stor altan komplett med tillbyggt tak, pool och spabad för de varma sommardagarna eller kyliga vinterkvällarna samt carport med förråd praktiskt belägen intill groventrén. Inuti hittar du tre sovrum och två rymliga allrum, perfekta för familjeliv eller underhållning. Badrummet är utrustat med både dusch och badkar, samt klinkergolv och helkaklade väggar. Köket är fullutrustat med öppen planlösning, vilket gör matlagningen till en social upplevelse. Trädgården är stor och har en platsbyggd pergola med utekök - perfekt för sommarens grillkvällar. Dessutom finns ett nyligen tillbyggt isolerat uterum från 2022, vilket fungerar som en förlängning av det ordinarie vardagsrummet. För den framtida ägaren finns det även bygglov klart för att bygga till med en till altan samt installera en kamin. Villan ligger i Svärtinge, ett lugnt och barnvänligt område på dess utkant. Det är nära till allmänna kommunikationer, skola, mataffär och andra bekvämligheter vilket gör det idealiskt för alla åldrar. Välkommen till denna eleganta villa i utkanten av Svärtinge på en fastighet utöver det vanliga!

  • Uteplats
Lämmetorp 759, null, Finspångs kommun

Lämmetorp 759

Villa
Finspångs kommun
Properties & Partners Norrköping
4 350 000 kr
178 m²
6 rum
3 851 m² tomt

Ladhus från Arvesund Living byggt 2019. Mycket vackert beläget med fantastisk utsikt över sjö och äng. Stor altan utmed tre sidor av huset med sol hela dagen. Ogenerat läge utan insyn från grannar. Servitut för gångstråk ner till sjön, tillgång till strandremsa och egen brygga. Huset i ladform smälter vackert in i naturen. Härliga fönsterpartier på entréplan med enastående utsikt mot naturen. Öppen planlösning mellan köket från Marbodal och vardagsrummet. Entréplan erbjuder också ett stort sovrum samt duschrum och bastu med sjöutsikt. Övre plan öppet till nock med allrum, ett stort sovrum med walk in closet och och två normalstora sovrum. Stort badrum och en ordentlig tvättstuga. Även här stora fönsterpartier med härlig och fri utsikt. Uppvärmning i form av bergvärme. Solceller installerade på taket som producerar ca 7500 kWh, ungefär hälften av husets totala energianvändning. Fiber är inkopplat. Carport för två bilar samt ett stort förråd, här finns även en laddbox. Gräsmatta, grusbeklädda gångar samt odlingslotter runt huset. Naturskönt läge 12 minuter med bil till Finspång och 20 minuter med bil från Norrköping. Finns även en allmän badplats 5 min promenad från huset. Skolskjuts till Finspång. Kontakta mäklaren för mer information!

Kneippgatan 38 B, Kneippen, Norrköpings kommun
  • Ons 15 maj kl 16:30
Kneippgatan 38 B, Kneippen, Norrköpings kommun, bild 2
Kneippgatan 38 B, Kneippen, Norrköpings kommun, bild 3

Kneippgatan 38 B

Villa
Kneippen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
8 995 000 kr
190 + 131 m²
6 rum
432 m² tomt

På ett synnerligen attraktivt läge i Kneippen ligger detta klassiska och välplanerade 60-tals hus. 60-tal i sin allra bäst form där det mesta är renoverat under de senaste fem åren. Bland annat är det nytt kök, ommålning av hela fasaden, ny puts på sockeln, ny takfot, renovering av samtliga fönster (även omkittade), ny elektrisk garageport, yttertak behandlat av LA takvård. Även samtliga ytskikt är spacklade och målade, det ligger nya golv i nästan samtliga rum (epoxy i garage och tvättstuga), slipning av äldre fiskbensmönstrad parkett och renovering av bastu. Det är ny och påkostad stenläggning på både fram- och baksidan där det även är byggt med en ny altan, nya persienner i alla sovrum, nya markiser, renoverad gäst wc och mycket mer. På tomten finns även ett bubbelbadkar från 2019. Huset har dessutom ett rejält och påkostat FTX system från år 2018 som ger fantastisk bra till-och frånluft! Huset dränerades år 2014. Planlösningen är mycket tilltalande med stora sociala ytor men har även en "privat", avskild avdelning för sovrum, badrum och wc. Stor välkomnande hall med Kolmårdsmarmor (polerad 2019) med en vacker svängd, rund trapp ned till källarplanet som består av allrum, sovrum, bastu, dusch, förråd och garage. Från källarplanet når du husets fina baksida som är beläget i väster med kvällssol. Här har du fantastisk utsikt mot allmänning samt Strömmen! Huset ligger på en mindre och lugn återvändsgata bestående av totalt fem hus. Ett av Kneippens absolut bästa lägen med närhet till det bästa Norrköping har att erbjuda. Strömmen med sina fina promenadstråk ligger i stort sett utanför dörren och du promenerar bekvämt till Himmelstalunds rekreationsområde. Från Kneippen når lättsamt via cykel eller till fots Norrköpings city och resecentrum.

  • Premium
Världens ände 176A, Arkösund, Norrköpings kommun
Världens ände 176A, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 2
Världens ände 176A, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 3

Världens ände 176A

Tomt
Arkösund, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 900 000 kr
2 209 m² tomt

Denna plana och lättbebyggda tomt med viss vattenglimt finns nu tillgänglig för dig som söker ett skärgårdsnära fritidsboende. På tomten får uppföras en huvudbyggnad om högst 125 kvm samt en komplementbyggnad om max 25 kvm. Anslutning för vatten, avlopp, el och fiber finns vid tomtgräns. Anslutningsavgifter för samtliga dessa landar på ca 250 000 - 300 000 kr och erlägges av köparen. Fastighetens läge i området är bra med bara ca 60 meter till badstranden nedanför Sköldviks vandrarhem. På Sköldvik finns sommartid möjlighet att både fika och äta med fullständiga rättigheter. En liten känsla av lyx i vardagen! In till Arkösunds by tar det bara ca 10 minuter på cykel. Där finns ett trevligt utbud av restauranger, caféer och fina promenadvägar. Det finns även en mindre livsmedelaffär. Arkösunds Hotell är mycket populärt bland både övernattande och ätande gäster. På hotellet hålls trevliga musikkvällar och från verandan njuter man av utsikten över Arkösunds hamn.

  • Premium
Kneippgatan 7, Kneippen, Norrköpings kommun
  • Tis 14 maj kl 16:30
Kneippgatan 7, Kneippen, Norrköpings kommun, bild 2
Kneippgatan 7, Kneippen, Norrköpings kommun, bild 3

Kneippgatan 7

Lägenhet
Kneippen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 895 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
5 741 kr/mån
37 115 kr/m²

Upplev charmen i gamla "Hotell Kneippen" med denna spektakulära vindslägenhet som nu är till salu! Med en fantastisk utsikt över Strömmen erbjuder denna välplanerade trea om 78 kvm en oslagbar karaktär där moderna materialval smälter samman med bevarade och synliga träbalkar och härlig takhöjd, allt detta ger en unik atmosfär. Njut av smarta och moderna lösningar som är utformade för att maximera din boendekomfort till fullo. Här finns bland annat platsbyggd förvaring i sovrum, modernt badrum med tvättmöjligheter i form av både tvättmaskin och torktumlare. Det finns dessutom två stycken takfönster i allrummet som skapar härligt ljusinsläpp! Belägen vid en av Kneippens mest eftertraktade adresser, inbäddad intill Motala ströms glittrande vatten och pittoreska promenadstråk, är denna bostad en dröm för den som söker det perfekta boendet. Föreningen Brf Northun består av totalt 11 lägenheter i detta historiska landmärke, vars byggnad daterar sig till 1903 och genomgick en omfattande renovering under 2020/2021 för att omvandlas till exklusiva bostadsrätter.

  • Premium
  • Hiss
Sandgatan 10, Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00
Sandgatan 10, Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun, bild 2
Sandgatan 10, Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun, bild 3

Sandgatan 10

Lägenhet
Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 395 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 4/6
6 547 kr/mån
24 315 kr/m²

Rymlig 4a intill strömmen med stor inglasad balkong och renoverat duschrum! Här erbjuds tre bra sovrum med fönster mot stor och lummig innergård, två badrum och en öppen social planlösning mellan vardagsrum och kök. I köket som fått ny kyl och frys 2023 finns gott om plats för stort köksbord intill balkongen. Bostaden präglas här av den mycket generöst tilltagna och inglasade balkongen med plats för både cafésett och lougngrupp. Precis utanför entrédörren på samma våningsplan finns tvättstuga att tillgå. Här bor du på en av Norrköpings populäraste adresser i en trygg och stabil HSB förening där du har promenadavstånd till stadslivet med shopping, restauranger och caféer. Garageplats i huset disponeras genom separat kölista. Det stora badrummet har några trasiga kakelplattor och bör ses över. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hagebygatan 65, Söder, Norrköpings kommun
  • Sön 19 maj kl 11:45

Hagebygatan 65

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 595 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
3 648 kr/mån
26 583 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna charmiga etagelägenhet som nyligen genomgått en rejäl uppfräschning. Här bor du med balkong i västerläge i bostad belägen på entréplan i omtyckt HSB förening med hiss och stor innegård. Lägenheten erbjuder en unik och luftig planlösning med stort sovrum och förråd i etage. Här är takhöjden i trappan hela 5,4 meter och i övrigt har lägenheten en tilltalande takhöjd om 2,6 meter. Med eleganta detaljer som ett nyslipat fiskbensparkett, dubbeldörrar vid entrén till vardagsrummet och trappa ner till sovrummet har denna bostad något alldeles extra att ge. Här är samtliga ytskikt och kök från 2018 och i månadsavgiften ingår både bredband från Teila, fasta elkostnaden och kabel-tv via Tele2. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Nordvästgatan 22, Lindö, Norrköpings kommun

Nordvästgatan 22

Tomt
Lindö, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 100 000 kr
968 m² tomt

Sällsynt tillfälle att förvärva en attraktiv hörntomt i Lindö. På tomten står idag ett "bostadshus", en förrådsbyggnad samt ett garage, där ingen av dessa nyttjas och är därför att betrakta som totala rivningsobjekt. Generös detaljplan som säger att man får bygga max 25% av tomtens yta och en höjd om 7 meter till nock. Perfekt läge att bygga nytt och fullfölja en dröm alla har! Fastigheten säljs med friskrivning! Fastigheten klassas som kod 220 enligt Lantmäteriet, men då det saluförs och ska mer eller mindre betraktas som en tomt då byggnaderna är i extremt dåligt skick och bör rivas. Visning sker löpande och man får beträda tomten när man behagar. Frågor, information och för att lägga bud, vänligen kontakta mäklaren!

Styrestagatan 6, Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun

Styrestagatan 6

Lägenhet
Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
1 050 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/4
2 686 kr/mån
28 378 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna unika 1:a på Öster med balkong och förmiddagssol. Lägenheten är belägen på tredje våningen med hiss och har en öppen planlösning med stora sociala ytor. Modern köksdel, helkaklat duschrum med golvvärme och rymligt allrum. Lägenheten har ett genomgående mörkt parkettgolv, flertalet inbyggda garderober och en praktisk nedfällbar säng. Tvättstuga, gym och bastu finns på källarplanet. Både vind- och källarförråd medföljer lägenheten. Här bor du på ett attraktivt läge med närhet till Oxelbergsparken och kommunikationer samt med gångavstånd in till stadskärnan. Du bor dessutom i en mycket välskött förening där el, bredband, tv och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen ingår i den låga månadsavgiften. Inom föreningen finns också en övernattningslägenhet att tillgå samt en välskött innergård med grillplats och inglasat uterum.

  • Balkong
  • Hiss
Petter Swartzgatan 13A, söder, Norrköpings kommun

Petter Swartzgatan 13A

Lägenhet
söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
895 000 kr
25 m²
1 rum
vån 4/4
2 612 kr/mån
35 800 kr/m²

Nyrenoverad charmig enrummare högst upp i huset på våning 4 av 4 som under 2020 genomgått en omsorgsfull renovering med nytt kök samt helrenoverade ytskikt. Från våning 4 med möblerbar balkong njuter vi av utsikten över omgivningarna samt ett trevligt ljusinsläpp. Här bor du praktiskt och billigt med genomtänkt planlösning, väl tilltaget badrum och möblerbar balkong mitt på omtyckta söder. För dig som söker ditt första alldeles egna boende eller för dig som studerande är denna söderpärla en bostad du inte får missa att kika på. Tvättstuga finns på källarplanet och både vind- och källarförråd medföljer lägenheten. Här bor du med närhet till grönområden och livsmedelsbutik samt gångavstånd in till Norrköping City med dess breda serviceutbud. Närmsta spårvagnshållplats som tar dig runt om i staden finns ett stenkast från bostaden. Du bor dessutom i en välskött förening som valt att baka in den fasta elnätsavgiften, bredband och tv i månadsavgiften. Föreningen installerade solceller så sent som 2020. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Garvaregatan 8A, Centralt/Strömmen, Norrköpings kommun

Garvaregatan 8A

Lägenhet
Centralt/Strömmen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 195 000 kr
98,5 m²
2 rum
vån 2/4
5 800 kr/mån
32 437 kr/m²

Fantastisk lägenhet om 2 rok i unika Brf Kroken 1, en av Norrköpings absolut mest storslagna och unika föreningar med faciliteter som garage, gym, övernattningslägenheter, bastu och takterrass. Lägenheten är belägen på första våningen där hiss finns har har bekvämligheter som stort badrum med både dusch och badkar, gäst-wc och tvättstuga. Tilltalande och social planlösning med stora spatiösa rum, kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Lägenheten karaktäriseras av den imponerande takhöjd om ca fyra meter samt de tre meter höga vardagsrumsfönster, som ger lägenheten en fantastisk rymd och luftig känsla. Området är välkänt för sin närhet till allt som Norrköping har att erbjuda. Med bra kommunikationer och närliggande butiker, blir vardagen enkel och bekväm. Ekonomiskt välmående förening där styrelsen tagit beslutat oförändrad avgift under 2024. Välkommen med ditt intresse!

Dröstorp Ekhaga, Arkösund, Norrköpings kommun

Dröstorp Ekhaga

Villa
Arkösund, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
6 900 000 kr
246 m²
6 rum
4 332 m² tomt

Strax utanför Arkösunds villasamhälle ligger Dröstorps gamla skola som idag är omvandlad till en magnifik fastighet, omgiven av naturskyddade ekbackar och med Östergötlands skärgård runt hörnet. De senaste åren har huvudbyggnaden genomgått mycket omfattande renoveringar. Upprustningen har skett varsamt med flera historiska originaldetaljer bevarade, där bland kakelugnar och eldstäder, det robusta plankgolvet i gran från den gamla skolsalen och den karaktäristiska 60-talstapeten i kork. Ekhaga nyttjas idag som privatbostad med tillhörande verksamhet. På marken har tre fullt utrustade gäststugor uppförts med uthyrning året runt. Till fastigheten hör även en tjärad och vedeldad bastu samt flera möjligheter till egen verksamhet, både inomhus och utomhus. Ekhaga är en fastighet som är unik i sitt slag och som bör upplevas på plats!

  • Balkong
  • Uteplats
Lovisebergsvägen 17, null, Norrköpings kommun
  • Tis 14 maj kl 18:15
Lovisebergsvägen 17, null, Norrköpings kommun, bild 2
Lovisebergsvägen 17, null, Norrköpings kommun, bild 3

Lovisebergsvägen 17

Villa
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
5 495 000 kr
180 m²
8 rum
817 m² tomt

På en av områdets grönaste återvändsgator ligger denna mycket trevliga och välplanerade villa uppförd 2023. Med öppen planlösning, öppet till nock och hela 6 sovrum finns alla förutsättningar för ett komplett boende för hela familjen. Tomten är också en av de största i området med uteplats i soligt söderläge och nedgrävd glasfiberpool. Vid infarten finns också ett dubbelgarage under uppbyggnad 2024 som kommer att färdigställas enligt överenskommelse med den nya ägaren för att kunna inreda enligt egna önskemål. Villan från Eksjöhus Variant-serie är mycket välplanerad och håller genomgående hög standard. Huset värms upp via vattenburen golvvärme på entréplan och luft/vatten-pump från Nibe, badrum- och köksinredning från Vedum och vitvaror från Miele - med andra ord ett genomgående tryggt, effektivt och högkvalitativt boende inifrån och ut. Som boende i ett nyproducerat hus är du också fri från fastighetsavgift de första 15 åren, värde 9 287 kr/år. Här bor du dessutom på en lugn återvändsgata med gröna omgivningar i en fortsatt attraktiv och växande del av Svärtinge. Här bor du med naturen intill knuten endast 10 minuter från Ingelsta Handelscentrum. I Svärtinge finns förskolor, skolor, matbutik, idrottsplats och badstrand. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Torps villasamhälle 11, Torps VIllasamhälle, Norrköpings kommun
  • Ons 15 maj kl 17:00
Torps villasamhälle 11, Torps VIllasamhälle, Norrköpings kommun, bild 2
Torps villasamhälle 11, Torps VIllasamhälle, Norrköpings kommun, bild 3

Torps villasamhälle 11

Villa
Torps VIllasamhälle, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 195 000 kr
93 + 63 m²
5 rum
2 135 m² tomt

Ca 10 minuter från centrala Norrköping ligger Torps Villasamhälle - ett litet gemytligt samhälle med direkt anslutning till Glan. Här finns ett trevligt enplanshus med källare om 93 + 63 kvm och ett stort garage med två portar och större verkstadsdel. Huset rymmer idag tre sovrum, allrum, kök och en stor, möblerbar hall med möjlighet att uppföra ytterligare ett sovrum om önskas. Till huset hör även en stor altan, både med och utan tak och alla möjligheter till en aktiv vardag utomhus. Den stora tomten om dryga 2 100 kvm är plan och naturnära med goda möjligheter till om, till- och nybyggnad. Här finns förutom stora gräsytor också möjligheter till odling, pool och allt som hör livet på landet till - bara minuter ifrån stan. Ca 250 meter bort finns även brygga och badplats intill Glan som ger fantastiska badmöjligheter sommartid och närhet till långfärdsskridskor och pimpelfiske vintertid. Varmt välkommen till en dold pärla i Norrköpings närområde!

  • Premium
  • Uteplats
Järstad Skogslyckan 1, Vikbolandet, Norrköpings kommun

Järstad Skogslyckan 1

Villa
Vikbolandet, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
4 795 000 kr
90 + 35 m²
3 rum
1 444 m² tomt

På lugnt och grönskande läge ligger denna moderna och stilrena enplansvilla från 2019. Huset ligger skyddat från insyn och har mycket gott ljusinsläpp och fantastisk utsikt över Bråviken. Här är bostaden för dig som letar efter ett lugnt, enkelt och underhållsfritt boende på ett ostört läge intill vattnet. LB-huset från 2019 är i ett plan och fördelat på två sovrum, duschrum med tvättstuga samt kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier ut mot Bråviken. Hit hör också det stora, inglasade uterummet med plats för både större matsalsgrupp och lounge-möbler. Huset har mycket låg elförbrukning via vattenburen golvvärme och braskamin från Contura som tillsammans med kvalitativa och stilrena materialval gör huset lättskött och praktiskt. Huset omges av flera trevliga uteplatser, varav den största med plats för utemöblemang, grillplats och kvällssol. Här får du även sjöutsikten och ett skyddat läge från den intilliggande skogen. Intill uterummet finns också spabad med privat läge och öppen utsikt. På fastigheten finns även ett garage med elektronisk port samt gästrum med flera sängplatser. Garageuppfarten är stor och möjligheterna för olika projekt är många - oavsett om du väljer att nyttja huset året runt eller sommartid. Som boende i Järstad har du möjlighet till badplats och båtplats och får även nyttja bastun intill bryggan. Inom 15 minuter när du Östra Husby med större matbutik med Systemet-ombud, apotek, vårdcentral och pizzeria. Med båt tar du dig även på dryga 5 minuter över till Kolmårdssidan för middag på Nya Sjöstugan, glass eller minigolf. Vill du spela vanlig golf är det ca 20 minuter till Mauritzbergs Slott & Golf eller Bråvikens golfklubb och ca 35 min till Söderköpings golfklubb. Till Norrköping tar det ca 25 minuter, där du har ett rikt kulturliv och tätt mellan restaurangerna.

  • Uteplats
Odalgatan 14, Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Odalgatan 14, Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun, bild 2
Odalgatan 14, Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun, bild 3

Odalgatan 14

Lägenhet
Öster/Oxelbergen, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 295 000 kr
103,2 m²
2.5 rum
vån 2/4
7 802 kr/mån
22 238 kr/m²

För dig som söker en ett boende utan kompromisser finns nu denna unika och påkostade lägenhet till försäljning i ett av Norrköpings mest eftertraktade områden. Hissen tar dig upp till lägenheten om dryga 100 kvm där ingenting lämnats åt slumpen. Här finns stora ytor, genomgående kvalitativa materialval, stort badrum och balkong med bästa solläge, infravärme och utsikt mot den grönskande innergården. Lägenheten har en tidlös industrikänsla där ett härdat och polerat betonggolv blandas med snickerier, innerdörrar och köksytor i wenge, ett elegant afrikanskt träslag av mycket hög kvalitet. Några av de egenskaper som ger lägenheten dess standard är ett platsbyggd kök med utrustning från Gaggenau, mycket välplanerade sällskapsytor, sovrum med walk in-closet, badrum med både dusch och spabad, generös takhöjd, MDF-klädda väggar och AC som ger lägenheten sval och behaglig temperatur året runt. I lägenheten har även en rad tekniska finesser installerade. Bland annat styrs alla lampor via Le Grand och Plejd, dörren låses med Yale med möjlighet till fjärrupplåsning och till alla fönster finns inbyggda mörkläggningsgardiner. För den som önskar kan även Sonos-systemet och den vägghängda braskaminen köpas loss för att ha mysfaktorn förberedd från dag ett. Varmt välkommen till en av Norrköpings absolut finaste 2:or - en bostad som måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Albrektsvägen 96, Söder, Norrköpings kommun

Albrektsvägen 96

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
900 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/3
2 077 kr/mån
28 125 kr/m²

Varmt välkommen till denna kvadratsmarta 1:a om 32 kvm i mycket gott skick. Lägenheten är belägen på andra våningen och erbjuder ett ordentligt kök med plats för matgrupp, ett praktisk sovloft i anslutning till det rymliga allrummet samt ett helkaklat duschrum. Här bor du på populära Söder med närhet till livsmedelsbutik, kommunikationer samt Vrinneviskogen som erbjuder motionsspår, utegym och fritidsaktiviteter. Med kortare promenad eller cykeltur når du Campus och Norrköping Centrum med dess utbud. Du bor dessutom i en välskött förening som äger marken och erbjuder låga avgifter inklusive bredband och tv. Inom föreningen finns gym, bastu och samlingslokal att tillgå.

Östra Promenaden 45A, Centralt, Norrköpings kommun
  • Tis 14 maj kl 13:00
Östra Promenaden 45A, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Östra Promenaden 45A, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Östra Promenaden 45A

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
2 995 000 kr
71 m²
3 rum
3 376 kr/mån
42 183 kr/m²

Slipp välja mellan nyproduktion och sekelskifte. Nu finns en sällsynt möjlighet att istället uppleva symbiosen mellan exklusiv nyproduktion och charmigt sekelskifte i denna topprenoverade sekelskiftesdröm. Detta är ett unikt tillfälle att förvärva ett boende där man kommer hem till känslan av weekendresan i Paris på daglig basis. Denna drömbostad från förra sekelskiftet finns i centrala Norrköping. Runt hörnet ligger underbara Oxelbergsparken där barnen kan leka samtidigt som föräldrarna njuter av solen. Här har du 50 meter till Coop och Lidl ligger ett par kvarter bort. I omedelbar närhet finns badhus, flera skolor och en hållplats med direkt anknytning till resecentrum finns ett stenkast från entrén. Oxelbergsskolan, som finns ett par hundra meter bort, är en trygg grundskola för den som är särskilt mån om barnens skolplacering. Bostaden har genomgått en mycket påkostad och lyxig totalrenovering. Allt i bostaden är sprillans nytt och av absolut högsta kvalitet. Vid renoveringen har nuvarande ägare betonat vikten av snickarglädje, traditionellt hantverk och exklusiva materialval. Fördelaktiga detaljer: - Extra takhöjd, 272 cm. - Otroligt låg månadsavgift, 3 376 kr/månad. - Föreningen har mycket bra ekonomi och mycket låg skuldsättning och därmed obefintlig risk för avgiftschockar. - Stuckatur av högkvalitativ och genuin fransk gips. - Takrosetter, dörröverstycken, höga golvlister, tredelade taklister. - Genuina och massiva pardörrar. Flera av dem över 100 år gamla och restaurerade. - Franska spröjsade tunga pardörrar. - Flytande nylagd fiskbensparkett. Trösklar har valts bort av praktiska, estetiska och kvalitativa skäl. - Helkaklat badrum med italiensk marmor - Högkvalitativ PVD-behandlad armatur (Tvättställsblandare, köksblandare och duschset) i polerad mässing från Mora. - Fönsterhandtag i mässing från Nacka Byggnadsvård. - Alla rum har dimbara strömbrytare. - Alla strömbrytare är anslutna till Plejd. Det innebär att man (om man vill) kan styra belysningen från sin mobiltelefon. - Alla ytterdörrbeslag såväl som dörrhandtag på samtliga dörrar är också nya. - Nya strömbrytare och eluttag i klassisk design. Eftersom allt i bostaden är nytt så omfattas också allt av garanti. Exempelvis så gäller upp till 10 år garanti på vitvarorna från Electrolux (kyl/frys, ugn, induktionshäll, fläkt, etc). 20 års garanti gäller på fiskbensparketten. Bostaden är besiktigad (intyg finns) efter renoveringen i syfte att skapa trygghet för köparen. Sammantaget är detta ett ypperligt tillfälle att köpa en sekelskiftesdröm som kombinerar det bästa av nyproduktion (allt nytt) och sekelskiftescharm/kvalitet (låg avgift, hög kvalitet). Ta chansen att uppleva hur det en gång var att stiga in i en sekelskiftesbostad under tidigt 1900-tal för första gången när allt var nytt!

  • Premium
Smedstuguplan 1, null, Norrköpings kommun

Smedstuguplan 1

Lägenhet
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
995 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
3 087 kr/mån
24 268 kr/m²

Välkommen till denna stilrena och rymliga 1a om 41 kvm med stor inglasad balkong på våning 3 av 3. Bostaden har så sent som under 2018 renoverats med nytt kök, inglasning av balkong, tillbyggd solvalkov, ommålade väggar och nytt golv. Här erbjuds ett väl tilltaget kök med gott om arbets- och förvaringsytor samt plats för köksbord. Köket från 2018 är påkostat med integrerad kyl/frys, inbyggd ugn och mikro och induktionshäll. Från våning 3 flödar ljuset in och från balkongen har du fri utsikt över lummigt parkområde. Badrummet som är från föreningens stambyte är väl tilltaget och rymmer även tvättmaskin. För att slippa fylla hela bostaden med byråar och garderober så finns här en walk- in closet där du får en bra översyn över dina kläder och assessorer. För dig som letar efter en praktisk, billig och inflyttningsklar 1a är denna extra rymliga 1a bostaden för dig. Parkering i området är gratis och i byggnaden finns cykelförråd. Här bor du i en välförvaltad Riksbyggenförening med god ekonomi. I närområdet finns tillgång till kommunikationer, mataffärer och grönområden. Gångavstånd till Folkparken.

  • Plus
  • Balkong
Vilbergsgatan 229, null, Norrköpings kommun

Vilbergsgatan 229

Lägenhet
Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
995 000 kr
56 m²
1 rum
vån 1/7
3 243 kr/mån
17 768 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en stor 1 rok lägenhet om 56 kvm i populära och stabila HSB Brf Vilbergen. Stor inglasad balkong med liten insyn. Stort kök med plats för ordentlig matbord, samt vardagsrum med väl tilltagen sovalkov. Stambytt badrum och stor klädkammare i anslutning till hallen. Här bor du med närhet till Vrinneviskogen, Vilbergen Centrum med dess utbud och du har busshållplats utanför huset. Du bor dessutom i en mycket välskött HSB förening där bredband och parkering ingår i månadsavgiften. Inom föreningen finns spa- och relaxavdelning, gym, övernattningslägenhet m.m.

Radargatan 31, Lindö, Norrköpings kommun
Radargatan 31, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Radargatan 31, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Radargatan 31

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
3 995 000 kr
139 m²
6 rum
426 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade 1 1/2 plansvilla med pool belägen på lugn återvändsgata omgiven av lantlig miljö på populär gata i Lindö. Villan rymmer hela fem sovrum och erbjuder kök och duschrum från 2015, stort badrum för hela familjen med badkar och dusch på övervåningen från 2009 och stort poolområde på ombonad baksida. Så sent som under 2015 uppdaterades villan med isolerglasfönster och i samband med det så målades tegelfasaden. Här ges utrymme för dig och familjen att växa och trivas och från villan har du gångavstånd till naturen med vandringsleder, skola och kommunikationer in till city med buss. På den välkomnande framsidan ges gott om utrymme för trivsamma luncher och bjudningar i bästa solläge med plan och fin gräsmatta för lek och bus. Utomhusområdet innehåller en privat pool, perfekt för avkoppling och rekreation under varma sommardagar. Dessutom finns det gott om utrymme för utomhusaktiviteter och sociala tillställningar med familj och vänner. Vid uppfarten står en stor redskapsbod med förvaring för bland annat trädgårdsmöbler och redskap.

  • Premium
  • Uteplats
Dagsbergs Brink, Ljunga/Dagsberg, Norrköpings kommun

Dagsbergs Brink

Villa
Ljunga/Dagsberg, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
5 750 000 kr
180 + 127 m²
7 rum
1,5 ha tomt

Strax utanför centrala Norrköping ligger Dagsbergs Brink, en större fastighet om närmare 15.000 kvm som rymmer två bostadshus, en industrilokal, ett större garage med dubbla portar och flertalet mindre bodar och komplementsbyggnader. Här är fastigheten för dig som vill kombinera verksamhet och eget boende eller nyttja de goda möjligheterna till uthyrning med fantastiskt skyltläge, optimal kvällssol och minuter från centrala Norrköping. Fastigheten kan köpas av både privatperson och företag och möjligheterna på fastigheten är många. Önskas mer information om fastigheten och möjligheterna att genomföra dina önskemål är du varmt välkommen att kontakta mäklaren. Nedan följer kort information om byggnaderna på fastigheten: BOSTADSHUSET Det större av husen på fastigheten rymmer tre sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Här finns även en större uteplats med tak och kvällssol, källare och tillhörande garage och extrabyggander med möjlighet till hundgård, hönshus mm. På taket finns solceller installerade för att hålla nere driftskostnaderna. GÄSTHUSET Gästhuset är ett 77 kvm stort enplanshus fördelat på tre rum och kök. I huset renoverades samtliga ytskikt 2019 och här finns egen uteplats och parkeringsplats. Här finns även snickarbod och en större trädgård vilket gör huset lämpligt för uthyrning eller generationsboende. VERKSTADEN Den största byggnaden på fastigheten är invändigt ca 500 kvm och innefattar ett större verkstadsutrymme, mycket goda lagermöjligheter, kontorsutrymmen och en påbörjad lägenhet på övre plan. Här finns även loge och en större uppställningsplats under tak. Byggnaden är uppdelad i två verkstadsdelar - en i den gamla ladan och en i tillbyggnaden som gjordes i mitten på 1960-talet. I byggnaden finns vatten och avlopp inkopplat samt enklare kök och wc. GARAGET Den gamla macken nyttjas idag en verkstadsbyggnad om ca 280 kvm. Här finns dubbla garageportar och goda utrymmen för verkstad eller industri. Byggnaden saknar idag vatten och avlopp. För mer information, frågor eller önskemål om visning är du välkommen att kontakta mäklaren.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Östra Promenaden 51B, Öster, Norrköpings kommun

Östra Promenaden 51B

Lägenhet
Öster, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping
925 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
2 054 kr/mån
30 833 kr/m²

Välkommen till Östra Promenaden 51B, en modern och välskött bostad med citykärnan på promenadavstånd. Denna välplanerade 1:a om 30 kvm på våning 2 av 3 med hiss erbjuder en fantastisk kombination av bekvämlighet och komfort. Med gediget ljusinsläpp genom flera fönsterpartier främjas naturligt ljus som skapar en öppen och härlig atmosfär. Disponerad över en hall med goda förvaringsmöjligheter, kaklat duschrum, gediget allrum med många inredningsmöjligheter samt kök med goda arbetsytor. Här bor du i en välförvaltad HSB förening med god ekonomi och där värme, vatten, tv, bredband och el ingår i avgiften! I närheten hittar du vackra promenadstråk i Oxelbergsparken, skola, mataffär samt kommunikationer med buss och spårvagn. Välkommen att anmäla dig till visning!

Visar 1 - 25 av 67