SkandiaMäklarna Järfälla

SkandiaMäklarna Järfälla

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Drakengatan 3, våning 5 av 5, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon
Drakengatan 3, våning 5 av 5, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Drakengatan 3, våning 5 av 5, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Drakengatan 3, våning 5 av 5

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/5
3 903 kr/mån
46 204 kr/m²

- Högst upp - Söderläge på balkongen - Privat innergård - Källarförråd som tillhör bostaden - Lyxiga materialval - Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa tvåa om 54 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Det moderna köket bjuder på påkostade materialval såsom bänkskiva i sten, underlimmad diskho, integrerad diskmaskin och kyl/frys. Köket har även generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp tack vare balkongdörrarna och de stora fönsterpartierna. Genomgående vitlaserat parkettgolv i hela bostaden. Med golvvärme i badrummet kommer du alltid att känna dig varm och bekväm när du kliver ut ur duschen. En modern kommod ger dig gott om utrymme för alla dina badrumstillbehör. För totalbekvämlighet finns självklart även tvättmaskin och torktumlare på plats. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong i direkt söderläge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att du har flera utgångar till balkongen och dessutom sol hela dagen. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Barkarbyvägen 66, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 19 maj kl 12:30
Barkarbyvägen 66, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Barkarbyvägen 66, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Barkarbyvägen 66

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 075 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/6
3 789 kr/mån
42 347 kr/m²

- Uteplats mot innergård i söderläge - Bastu med SPA-avdelning som föreningen erbjuder kostnadsfritt. Bokas upp elektroniskt via interna bokningssystemet - GYM som föreningens medlemmar har tillgång till - Grovtvättstuga bokas upp via interna bokningssystemet - Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa tvåa om 49 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med klinkergolv. Det moderna köket bjuder på generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Stort sovrum som har plats för säng och annat möblemang, Badrummet är fräscht och fint och utrustat med golvvärme, toalett, dusch och tvättmaskin. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar uteplats mot innergården som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18. Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Hammarvägen 53, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 19 maj kl 15:15
Hammarvägen 53, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Hammarvägen 53, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Hammarvägen 53

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 625 000 kr
45,7 m²
2 rum
vån 5/7
3 661 kr/mån
35 558 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 2a på populär adress! Denna ljusa och välplanerade tvåan ligger högt upp i huset med en fantastisk utsikt. Tack vare bostadens våningsplan och de fria läget har man i denna bostad ingen direkt insyn. Lägenheten är optimalt planerad med gott om förvaringsmöjligheter. Vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med plats för mer än en soffgrupp. Fräscht kök. Här finns goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor. Helkaklat och stambytt badrum. Rymligt sovrum med plats för säng samt annan önskvärd möblering. Till bostaden hör ett rymligt förråd. Hammarvägen är för många en av Järfällas bästa lägen. Detta tack vare närheten till centrum, kommunikationer och handel men ändå en bit ifrån för att bo lugnt. Förening med god ekonomi. I närområdetområdet finns frisör, fotvård, bensinstationer och nära till mataffär. Upplysta gångvägar mellan området och Jakobsbergs Centrum och pendeltågsstationen. Promenadavståndet är ca 5-10 minuter.

  • Premium
  • Hiss
Tegvägen 3, Viksjö, Järfälla kommun
  • Sön 19 maj kl 14:15

Tegvägen 3

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 875 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/5
4 818 kr/mån
39 931 kr/m²

- Välplanerad lägenhet - Förråd som tillhör bostaden - Välkommen till nybyggda lägenhet på Tegvägen 3 och denna ljusa trea om 72 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Två stora sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare med badrumsskåp ovanför. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Balkongen nås från köket/vardagsrummet. Lägenheten ligger på en lugn återvändsgata med bra avlastningsmöjligheter och vändzon. Gångavstånd till Viksjö C med all tänkbar service som restauranger, mataffär, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. I närheten finns härliga grönområden, friluftsområdet Görvälns naturreservat vid Mälarens vatten och i grodparken bredvid Axvägen ett utegym och parkområde. Söker du efter ett boende med ett trevligt område har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kvarnvägen 38B, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00

Kvarnvägen 38B

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 395 000 kr
94 m²
4 rum
vån 6
7 116 kr/mån
36 117 kr/m²

** KOMMANDE FÖRSÄLJNING ** +Två st balkonger ena i soligt söderläge +Materialval av hög kvalité +WOW-känsla direkt när du kliver innanför dörren +Nära till pendeltåg och bussterminal +påkostat kök från Vedum +Tillhörande källarförråd +Parkering finns utomhus samt garage i fastigheten. Välkommen till denna trivsamma bostad. Två härliga balkonger i olika väderstreck. Den ena balkongen med utblick mot föreningens lummiga och gröna innergård och härligt söderläge med mycket sol, kan du vara säker på att du kommer trivas i ditt nya boende. Bostaden erbjuder en modern planlösning med öppet mellan vardagsrum och kök, tre sovrum, helkakklat badrum med separat tvättdel samt wc med extra dusch. Samtliga fönster är ljudisolerade vilket för att ljud utifrån inte når lägenheten. En bostad att bli förälskad i helt enkelt. I månadsavgiften ingår värme,kallvatten, TV & bredband, bostadsrätts tillägg och ett förråd. För frågor eller funderingar vänligen kontakta mäklare Seydo 0729 62 36 01-

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Viggengatan 14, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Viggengatan 14

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 575 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/5
4 531 kr/mån
45 982 kr/m²

- Högt upp - Balkong mot innergård - Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa tvåa om 56 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att balkongen är högt upp. Balkongen nås från köket. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Balkong
  • Hiss
Flygfältsvägen 19, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Flygfältsvägen 19

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 375 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 004 kr/mån
53 371 kr/m²

- Högst upp - Populärt och eftertraktat område - Balkong mot innergård - Optimal planlösning Välkommen till denna ljusa och moderna 2a om hela 44,5 kvm med hög standard, öppen och tilltagande planlösning och i bästa läge. Här erbjuds en modern och öppen planlösning som sträcker sig igenom större delen av lägenheten. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till alla butiker du kan tänka dig plus lite till. Ica Maxi som ligger tvärs över torget har öppet 06-23 året runt och några hundra meter bort ligger en stor nyöppnad Lidl-butik. Kommunikationerna är fantastiska med busstation vid torget, kort promenadavstånd till tågstation och snart (2026) även T-bana. Motorvägen ligger runt hörnet och tar dig till Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats på 20 minuter. Älskar man grönområde finns det ett vackert naturreservat inom promenadavstånd och inom några minuter med bil finns även Görvälnsslott, Görvälnsbadet, Brukets skidbacke och Viksjö golfbana. Välkomna att kontakta din lokala mäklare Jony Eliyo på 072-962 36 04 vid intresse och mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Svetsarvägen 11, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 15:00

Svetsarvägen 11

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 975 000 kr
76,3 m²
3 rum
vån 5
4 760 kr/mån
38 991 kr/m²

* Stabil förening med låg belåning och många faciliteter - Härlig balkong med sol från lunch och hela kvällen! - Låg månadsavgift och lågt belånad förening - Närhet till klippbad och utegym - Härlig innergård med grillplats, lekplats och boulebana Välkommen till ditt framtida boende på Svetsarvägen 11. I charmiga Kallhäll väntar denna spännande lägenhet som erbjuder sjöglimt mot Mälarens glittrande vatten och kvällssol på balkongen. Med två rymliga sovrum, och ett badrum, erbjuder den gott om utrymme för familjen eller för den som önskar gäster. Den perfekta planeringen ger dig verkligen en chans att anpassa hemmet efter ditt behov. Lägenheten välkomnar ljuset från två olika väderstreck, vilket ger en härlig atmosfär året om. Här finns också generösa förvaringsmöjligheter för att organisera dina ägodelar på ett smidigt sätt. I vardagsrummet som är sådär löjligt generös i sin storlek kan du njuta av grönskan och Mälaren som din vackra vy. Det klassiska arbetarköket intill erbjuder gott om utrymme och förvaring för alla dina kulinariska äventyr. Och när det är dags att njuta av måltider finns en generös matplats med utsikt mot balkongen och naturen utanför. Balkongen själv är en oas med vidsträckt utsikt över skogarna och Mälaren, och ger dig möjlighet att koppla av med en generös dos av sjöglimt. Med lite kreativitet och arbete kan denna lägenhet bli ditt personliga paradis! Kom och låt din fantasi flöda och upptäck möjligheterna som väntar på Svetsarvägen 11. Denna fantastiska bostad vid sjösidan erbjuder en mängd olika faciliteter för dig att njuta av varje dag. Med badmintonplan, boulebana, lekplatser för barnen och grillplatser finns det alltid något att göra utomhus. Medlemmar kan också hyra fritidslokalen för evenemang och ta del av den fina gästlägenheten. Dessutom finns en praktisk gratisbod för att enkelt hantera mindre föremål som du vill göra dig av med. Här bor du i en levande gemenskap vid vattnet. Natur och bekvämlighet möts här! Klipphällar, badplatser och skogsdungar omger detta hem. Med en kort promenad till centrum har du tillgång till servicebutiker och utmärkta kommunikationer till Stockholm city på bara 20 minuter. Missa inte chansen att bo i denna perfekta kombination av natur, bekvämlighet och stabilitet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kopparvägen 49, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 13:00

Kopparvägen 49

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 295 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 3
2 145 kr/mån
48 868 kr/m²

Välkommen till det ultimata boendet på Kopparvägen 49! Här möts du av en smart och öppen planlösning, skapad för att maximera varje kvadratmeter. Det moderna köket är fullt utrustat med diskmaskin, spis och kyl/frys, vilket ger dig en smidig vardag och en extra touch av elegans. Sovalkoven är rymlig och ljust, medan det generösa badrummet har genomgått stambyte. Läget på Kopparvägen 49 är optimalt, med gångavstånd till Kallhälls centrum där du har tillgång till matbutiker, restauranger, apotek och bekväma pendeltågsförbindelser. För pendlaren är närheten till kommunikationer ovärderlig, och för den som uppskattar en aktiv livsstil finns grönområden inom räckhåll. Önskar du hjälp med lånelöfte eller värdering av din nuvarande bostad, kontakta mäklaren: [email protected] Området: På Kopparvägen bor ni på en populär adress samt i en solid bostadsrättsförening. Det nya kvarteret växer upp intill Kallhälls centrum, som under de närmaste åren kommer att moderniseras och byggas ut. Här bor du med bra service och småstadskänsla på hemmaplan, samtidigt som du enkelt tar dig till centrala Stockholm på ca 19 minuter. Området karaktäriseras av en lugn och trevlig atmosfär med goda kommunikationsmöjligheter och med närhet till både centrum och grönområden. På gångavstånd finns lekpark, elljusspår och mysiga promenadstråk längs vattnet, samt populära Kallhällsbadet och Ångbåtsbryggan, samt Barkarby med handelscentrum, IKEA och outlet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Almbygatan 6, null, Stockholms kommun
  • Imorgon
Almbygatan 6, null, Stockholms kommun, bild 2
Almbygatan 6, null, Stockholms kommun, bild 3

Almbygatan 6

Lägenhet
Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 525 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/5
4 224 kr/mån
31 771 kr/m²

Fantastiskt tillfälle att bo i en charmig lägenhet belägen på Almbygatan 6! Denna omsorgsfullt utformade bostad sträcker sig över 48 kvadratmeter och erbjuder en perfekt balans mellan komfort och modern livsstil. Steg in i detta hem och upplev dess välplanerade layout som maximerar utrymmet och skapar en inbjudande atmosfär. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en känsla av rymlighet, perfekt för både vardagliga nöjen och sociala tillställningar. Det som verkligen sticker ut är den underbara balkongen där du kan njuta av lugnet och koppla av medan du avnjuter en kopp kaffe eller tar del av den friska luften. Lägenhetens strategiska läge på Almbygatan ger enkel tillgång till bekvämligheter såsom butiker, restauranger och grönområden. Med närhet till allt du behöver, blir vardagen bekväm och praktisk. Denna lägenhet är mer än bara ett hem - det är en möjlighet att omfamna en livsstil där bekvämlighet och trivsel går hand i hand. Välkommen till ditt nya drömboende på Almbygatan 6!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlslundsvägen 24, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 14:30
Karlslundsvägen 24, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Karlslundsvägen 24, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Karlslundsvägen 24

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 595 000 kr
63 m²
3 rum
vån 2/5
3 930 kr/mån
41 190 kr/m²

På Karlslundsvägen 24 hittar vi denna exklusiva trerumslägenhet om 63 kvadratmeter. En unik och öppen lägenhet med stora fönster, fräscha ytskikt och bra planlösning. Det första som möter en i denna bostad är en stor, inbjudande och praktisk hall med parkettgolv. Här finns gott om plats för jackor och skor. Tar man sedan klivet in i lägenheten finner man ett stort och praktiskt kök, två sovrum och ett öppet och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier, generösa sällskapsytor, fint ljusinsläpp och plats för soffa. Badrummet är stort, fräscht och fint och utrustat med toalett, kommod, dusch och tvättpelare. Två stora sovrum med plats för säng och annat möblemang. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor och underbar uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att uteplatsen är i sydvästläge med sol hela dagarna. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Älskar man grönområde finns det ett vackert naturreservat inom promenadavstånd och inom några minuter med bil finns även Görvälnsslott, Görvälnsbadet, Brukets skidbacke och Viksjö golfbana. - Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Viggengatan 2, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 12:45
Viggengatan 2, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Viggengatan 2, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Viggengatan 2

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 975 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/4
4 089 kr/mån
45 930 kr/m²

Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa tvåa om 43 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Det moderna köket bjuder på påkostade materialval, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Badrummet är fräscht och fint och utrustat med toalett, kommod, dusch och kombimaskin. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong mot innergården som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Bussarna går tätt. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18. Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Knektvägen 25, Stäket, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 11:00
Knektvägen 25, Stäket, Järfälla kommun, bild 2
Knektvägen 25, Stäket, Järfälla kommun, bild 3

Knektvägen 25

Radhus
Stäket, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 250 000 kr
114,5 m²
5 rum
7 000 kr/mån
28 384 kr/m²

- Parkeringsplats ingår - Låga driftkostnader - Välkommen till detta fantastiska bostadsrättsradhus i hjärtat av Stäkat! Med sina generösa 114,5 kvadratmeter och fördelade över två våningar erbjuder detta hem en unik möjlighet till bekväm och modern boendestil. På första våningen möts du av ett elegant och välplanerat vardagsrum som bjuder in till både avkoppling och umgänge. De öppna ytorna skapar en luftig känsla samtidigt som stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en varm och inbjudande atmosfär. Köket är en sann dröm för den som älskar matlagning och sociala stunder. Här finns gott om arbetsyta och moderna apparater som gör matlagningen till en njutning. Helkaklade badrum med golvvärme som erbjuder en fräsch och modern miljö där du kan njuta av avkopplande stunder och daglig vardagslyx tack vare badkaret. Med tre rymliga sovrum på övre plan har man möjligheten att skapa sitt drömboende. Här finns utrymme för både familjen och gäster. Badrummet på övervåningen är helkaklat och utrustat med duschhörna. Ett av husets främsta fördelar är den soliga uteplasten i söderläge. Här kan du njuta av solens strålar från morgon till kväll och skapa minnesvärda stunder med grillkvällar, trädgårdsarbete eller bara avkoppling i friska luften. Läget i Stäket är oslagbart, med närhet till både natursköna områden och moderna bekvämligheter. Här får du det bästa av två världar - lugnet och grönskan samtidigt som du har enkel tillgång till shopping, restauranger och kommunikationer. Missa inte chansen att bli ägare till detta charmiga bostadsrättsradhus i Stäket . Ett hem som erbjuder enastående komfort, stil och livskvalitet för hela familjen. Kontakta oss för en visning och upplev detta drömboende själv!

  • Premium
  • Uteplats
Karlslundsvägen 15, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 12:00
Karlslundsvägen 15, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Karlslundsvägen 15, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Karlslundsvägen 15

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/5
5 944 kr/mån
40 208 kr/m²

Uteplats mot innergården - Fransk balkong - Källarförråd som tillhör bostaden - I avgiften ingår värme, kall- och varmvatten, kabel-TV, internet och bostadsrättstillägg - Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa trea om 72 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande hall som binder ihop bostadens samtliga rum. Det tidlösa, praktiska och moderna köket bjuder på påkostade materialval och ljusa skåpsluckor, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp tack vare altandörren och de stora fönsterpartierna. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Badrummet har allt du behöver! En modern kommod ger dig gott om utrymme för alla dina badrumstillbehör och en rymlig duschhörna bjuder på en uppfriskande duschupplevelse. För totalbekvämlighet finns självklart även tvättmaskin och torktumlare på plats. I bostaden finns även en stor klädkammare! Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar stor uteplats mot innergården som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende och en radhus känsla. Uteplatsen inrymmer både matbord, grill och solstolar utan problem. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt. - Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Pressarvägen 27, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 12:00
Pressarvägen 27, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Pressarvägen 27, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Pressarvägen 27

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 450 000 kr
93 m²
4 rum
vån 4/4
5 875 kr/mån
37 097 kr/m²

- Gavellägenhet - Inglasad balkong i perfekt solläge - Sjöutsikt - Gångavstånd till Mälaren - Möjlighet att bygga ett till rum (se planritning). Här välkomnas du in i en nyligen nyproducerad fyra på högsta våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en fantastisk utsikt över Mälaren med första parkett över solnedgången. Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall. Lite längre in finner vi ett modernt, ljust och fräscht kök från Vedum med rostfria vitvaror från Siemens och gott om plats för matbord och stolar tillsammans med den öppna planlösningen mot vardagsrummet. Vidare har lägenheten tre sovrum och ett lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Master bedroom nås via hallen och har plats för dubbelsäng, här finns även skjutgarderob. Utöver det finns två till sovrum för att inreda som barnrum eller kontor. Badrummet är stort, fräscht och ljust samt utrustat med både tvättmaskin och torktumlare med badrumsskåp ovanför. Bostaden har även en gäst-WC. Stort källarförråd tillhör bostaden. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor och underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att balkongen är inglasad och har sol hela eftermiddagen och kvällen. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från köket och erbjuder loungedel. En fantastisk sjöutsikt över Mälaren. Det trevliga och trendiga området i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation, gym, för- och grundskola. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mäldgränd 1, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 13:45
Mäldgränd 1, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Mäldgränd 1, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Mäldgränd 1

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 895 000 kr
47 m²
2 rum
vån 5/5
3 515 kr/mån
40 319 kr/m²

- Högst upp i huset - - Mycket bra planlösning - Förråd tillhörande bostaden - - Gångavstånd till pendeltågstation - Välplanerad 2:a högst upp i huset som är utformad för att ta tillvara på varje kvadratmeter med rymlig balkong . I populära brf Parklinden har du närhet till allt. Härifrån är det gångavstånd till både simhall, sporthall och idrottsanläggningar vilket ger dig möjlighet till en aktiv fritid. I närheten ligger Jakobsbergs centrum som erbjuder shopping, service och restauranger. Gångavstånd till Jakobsberg pendelstation som tar dig till T-centralen på 21 minuter. Barkarby handelsplats med bland annat Ikea ligger också på behagligt avstånd från Parklinden. Kvarteret ligger i lugnt sydvästligt läge med utsikt över en planerad grön park med gott om utrymme för lek och aktiviteter, umgänge med familj och vänner, eller att bara strosa runt i. Bostaden har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Hallen är rymligt med plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i både garderob och städskåp. I anslutning till hallen finns rymligt badrum med klinkergolv och kakel på väggarna med smakfulla interiörer. Utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Kök är i öppen planlösning med vardagsrum med vackert ljusinsläpp från fönster och balkongdörr. Balkongen har gott om utrymme för utemöbler. Från vardagsrum når du sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrar. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mäldgatan 12, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 13:00
Mäldgatan 12, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Mäldgatan 12, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Mäldgatan 12

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 895 000 kr
84 m²
3 rum
vån 6/6
5 295 kr/mån
34 464 kr/m²

- Högst upp i huset - - Gavel läge - - Optimal planlösning - Förråd tillhörande bostaden - - Gångavstånd till pendeltågstation - Mycket trevlig lägenhet högst upp i huset utan insyn och med flexibel planlösning. Hall med plats för avhängning av ytterkläder och plats för förvaring bakom skjutdörrar. I anslutning till hallen finns badrum som är utrustat med både tvättmaskin torktumlare under arbetsbänk. Klinkergolv och kakel på väggarna med smakfulla interiörer. Från hallen nås bostadens samtliga rum. Redan vid entrén hittar vi Masterbedroom med ingång till rymlig walk in closet med fönster. Vardagsrummet är lättmöblerat och i öppen planlösning mot kök med fönster i två väderstreck som bjuder på fantastiskt ljusinsläpp. Köket är rymligt med bra förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor och här finns all maskinell utrustning som ni kan tänkas att behöva. Från vardagsrummet har man utgång till den trevliga balkongen i högt läge. Praktiskt arbetsrum/barnrum med fönster mot balkong i anslutning till det andra sovrummet. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Välkommen till Brf Parklinden i Järfälla och till den här trevliga bostaden i attraktivt område. Söderdalen är en helt ny stadsdel i Jakobsberg och kommer sammanlagt bestå av femton unika kvarter. Det centrala läget är oslagbart, då du bor med kort avstånd till centrum, pendeltåg, sporthall samt skolor och dagis. Bara en cykeltur bort finner ni naturreservat, badstrand, skidbacke och Mälaren. Längs järnvägen finns garageplatser. På den upphöjda gården mellan husen kommer det att planteras lökväxter, träd och buskar. Det kommer finnas såväl en lekplats för de minsta som bekväma sittplatser för de stora. Bostaden ligger i kvarteret Parklinden som är en del av Söderdalen, ett område som de kommande åren kommer att förvandlas till 15 mysiga bostadskvarter med sammanlagt cirka 1 250 nya bostäder. Närmiljön kommer att bestå av parkmiljö med grönområden och vattenspeglar, två förskolor, närservice, lokaler samt mötesplatser kommer också att finnas. Nära kommunikationer och endast 21 min till city.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kopparvägen 55, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 12:45
Kopparvägen 55, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Kopparvägen 55, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Kopparvägen 55

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 895 000 kr
77 m²
3 rum
vån 7/8
5 476 kr/mån
24 610 kr/m²

- Stabil förening - Välkommen till Kopparvägen 55 och denna ljusa trea om 77 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En välplanerad lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall. Lite längre in finner vi ett fräscht kök med goda förvaringsmöjligheter. Lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Stora sovrum med plats för säng och annat möblemang. I bostaden finns även en stor klädkammare som dessutom kan nyttjas som kontor. Stambytt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Stort förråd som tillhör bostaden. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Det trevliga och trendiga området i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Månadsvägen 33, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 14:30

Månadsvägen 33

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 875 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/3
5 265 kr/mån
29 297 kr/m²

På attraktiv adress med närhet till Jakobsberg Centrum finner du en charmig trea. Bostaden har de senaste åren genomgått lyckade renoveringar där ägaren lyckats plocka fram det bästa av planlösning. Lägenheten i sig välkomnar med en rymlig hall med väldigt goda förvaringsmöjligheter och genomgående planlösning. Det generösa vardagsrummet är lättmöblerat och socialt. Köket är rymligt och här finns bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Källarförråd till lägenheten finns. Två stora sovrum med plats för säng och annat möblemang. Badrummet är stambytt och utrustat med golvvärme, dusch, vägghängd WC, tvättmaskin och spegelskåp. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Balkongen nås från köket. Här bor ni i populära Brf Västerby med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Aron Lindgrens väg 2, Bolinder Strand, Järfälla kommun

Aron Lindgrens väg 2

Lägenhet
Bolinder Strand, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
4 795 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/5
6 062 kr/mån
47 950 kr/m²

- Bolinder Strand - Inglasad balkong - Sjöutsikt - Välkommen till Aron Lindgrens väg 2 och denna ljusa fyra om 100 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med gott om förvaring. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Fräscht påkostat badrum med golvvärme, handfat, spegelskåp, badkar, handdukstork, tvättmaskin med badrumsskåp ovanför. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor och underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att balkongen är inglasad och har sol hela eftermiddagen och kvällen. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder loungedel. En fantastisk utsikt över Mälaren. Det trevliga och trendiga området i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Margaretavägen 7, Jakobsberg, Järfälla kommun

Margaretavägen 7

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 775 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 052 kr/mån
29 583 kr/m²

Välkommen till Margaretavägen 7 och denna ljusa tvåa om 60 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall. Lite längre in finner vi ett fräscht kök med goda förvaringsmöjligheter. Lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Master bedroom har plats för dubbelsäng och annat möblemang. Stambytt badrum med mörkt golv och vitt kakel. Stort förråd och matkällarförråd som tillhör bostaden. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder cafeset. Det trevliga och trendiga området i Jakobsberg är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Balkong
Karlslundsvägen 30, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 13:30
Karlslundsvägen 30, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Karlslundsvägen 30, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Karlslundsvägen 30

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 395 000 kr
84 m²
4 rum
vån 2/5
5 136 kr/mån
40 417 kr/m²

-Stor Uteplats- Barkarbystaden - Gångavstånd till kommunikationer- Stabil förening med god ekonomi. Här välkomnas du in i en fantastisk fyra på andra våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en stor och solig uteplats. Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall. Lite längre in finner vi ett modernt, ljust och fräscht kök med vitvaror vit kulör från Electrolux och gott om plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten tre sovrum och ett lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Master bedroom nås via hallen och har plats för dubbelsäng. Utöver det finns två till sovrum med plats för säng och annat möblemang. I bostaden finns även en stor klädkammare med ett stort fönster. Badrummet är stort, fräscht och ljust samt utrustat med badkar samt både tvättmaskin och torktumlare. Sedan har bostaden även en gäst-WC. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor och underbar uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Bussarna går tätt och det finns även självkörande bussar i området. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan på 15 minuter eller till City på 18 minuter. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18. Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg. - Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Ålstavägen 21F, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 12:45

Ålstavägen 21F

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/2
5 672 kr/mån
28 750 kr/m²

- Parkeringsplats som tillhör bostaden - Stor klädkammare Välkommen till Ålstavägen 21F i populära Brf Säbydungen och denna ljusa tvåa om 52 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Lägenheten i sig välkomnar med en rymlig hall och genomgående planlösning. Det generösa vardagsrummet leder ut till bostadens balkong. Rymligt kök med köksö. Här finns bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en underbar balkong i ett perfekt solläge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet erbjuder loungedel. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Plus
  • Balkong
Järfällavägen 92A, Jakobsberg, Järfälla kommun

Järfällavägen 92A

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 850 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/5
3 919 kr/mån
35 577 kr/m²

Välkommen till populära Söderdalen och denna ljusa tvåa om 52 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med gott om förvaring. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor och skåpluckor i vit kulör. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Fräscht och påkostat badrum med kommod, spegelskåp, dusch, kombimaskin med badrumsskåp ovanför. I bostaden finns ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Finns även ett tillhörande förråd. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att halva balkongen är inglasad. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Här bor ni i populära Brf Vattenkvarnen med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Balkong
  • Hiss
Barkarbyvägen 63, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Barkarbyvägen 63

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 250 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/5
3 538 kr/mån
43 269 kr/m²

Välkommen till populära Barkarbyvägen 63 och denna ljusa tvåa om 52 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Bussarna går tätt och det finns även självkörande bussar i området. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan på 15 minuter eller till City på 18 minuter. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18. Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg. - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Hiss

Visar 1 - 25 av 55