Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Simpnäs hamnväg 74, Väddö - Simpnäs, Norrtälje kommun
  • Lör 4 maj kl 12:30
Simpnäs hamnväg 74, Väddö - Simpnäs, Norrtälje kommun, bild 2
Simpnäs hamnväg 74, Väddö - Simpnäs, Norrtälje kommun, bild 3

Simpnäs hamnväg 74

Fritidshus
Väddö - Simpnäs, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 900 000 kr
314 m²
8 rum
3 280 m² tomt

Ni är varmt välkomna till underbara Simpnäs på Väddös sydöstra spets. Här finns nu möjligheten att förvärva den tidigare lanthandeln som slog upp sina dörrar 1920. Huvudbyggnadens boarea är om ca. 314 kvm och fördelar sig på 2-plan. På övre plan finns en lägenhet som lämpar sig väl som uthyrningslägenhet där man enkelt kan skapa en egen entré. Uthyrningsdelen är om ca. 69 kvm med alla bekvämligheter och balkong i sydväst. På entréplan om ca. 245 kvm finns väldigt mycket möjligheter. Här finns stora rum där man tidigare har haft lanthandel, monteringsverkstad, el-företag och måleri. Varför inte skapa din drömboning med takhöjd om ca. 3 m? Här finns stora rum vilket gör det möjligt för företagaren att skapa rum som lämpar sig väl för sin egen verksamhet. Kanske någon vill göra om huset till ett flertal lägenheter? Entréplan erbjuder monteringshall, lager, lastkaj, tre förråd, vardagsrum, allrum, inrett kök, två sovrum, duschrum/tvättstuga med bastu, ytterligare duschutrymme samt två WC. Övre plan fördelar sig på ett stort vardagsrum, stort sovrum, duschrum, två sovhytter, klädkammare samt ett nyrenoverat kök. Övre plan är ljus och öppen och har renoverats varsamt. Huvudbyggnaden värms idag upp med vattenburna radiatorer (Vedpanna med elpatron) samt fyra luft-luftvärmepumpar. Det har genomförts stora renoveringar de senaste åren. Ny ytterpanel, tilläggsisolerade väggar, installation av luft-luftvärmepumpar, nytt avlopp mm. Fastigheten har typkod 321 Hyreshusenhet, bostäder och lokaler. Kontakta din bank i god tid innan visning för att se över möjlighet till lånelöfte. Simpnäs är en riktig Roslagspärla som är belägen intill Ålands Hav på Väddös sydöstra del. Simpnäs kännetecknas av sitt havsnära läge med goda badmöjligheter både på klippor och sandstrand. Badklipporna på Malaise Udde är svåröverträffade med sitt perfekta solläge och milsvid utsikt över havet. I Nybyn finns en mysig badstrand som man når efter en kort skogspromenad. Simpnäs hamn är ett populärt tillhåll för båtfolket och här finns gästhamn, hamnkafé, restaurang och båtturer till ön Arholma året runt. Intill hamnen finns öppna gräsfält där de boende i området anordnar midsommarfiranden. På Arholma finns möjligheten att hyra kajak, cyklar och att åka zip line. I närområdet finns en mindre ICA-butik, ca 10 km från Simpnäs Hamn. Matbutik finns även i Älmsta, ca 24 km bort. I Älmsta som är Väddös centralort finns dessutom restauranger, apotek, ombud för systembolaget och en hel del nöjen. På Barnens Ö finns restaurang och nöjen för barn som t.ex att träffa på olika djur i en lantlig miljö. På väg ut mot huset kan man passa på att stanna i Gåsvik för att titta på lokal hemdesign, smycken och kläder. Till Simpnäs går det utmärkt att ta sig med hjälp av buss 636 och 637 från Norrtälje Busstation. Busshållplats "Simpnäs lanthandel" ligger ca. 70 cm från husfasaden! Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Rökvarnsvägen 9, Rö, Norrtälje kommun
Rökvarnsvägen 9, Rö, Norrtälje kommun, bild 2
Rökvarnsvägen 9, Rö, Norrtälje kommun, bild 3

Rökvarnsvägen 9

Villa
Rö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 700 000 kr
129 m²
5 rum
2 474 m² tomt

På Rökvarnsvägen 9 i Rö finns nu denna 1-plansvilla från 2019 till salu! Rö är en växande pärla och ligger endast ca. 40 minuter från Stockholm. Huset erbjuder en boarea om 129 kvm som fördelar sig på totalt fyra sovrum, tvättstuga/groventré, badrum, WC-rum samt vardagsrum och kök i öppen planlösning med värmande täljstenskamin. Från köket/tvättstugan finns altandörrar ut till stora uteplatsen om ca. 102 kvm i soligt sydväst & nordväst. Tomten är 2 474 kvm består till största delen av plan och fin gräsmatta och är mestadels insynsskyddad. Fastigheten erbjuder bekvämligheter som fiber, tvättmaskin, diskmaskin, eldstad och billiga uppvärmningskostnader! Här bor du i en lantlig miljö på landet men har ändå nära till både Stockholm och Norrtälje. Till Stockholm åker du med bil på ca 40 minuter och till Norrtälje på ca. 15 minuter. Det är också nära till Uppsala (50 minuter) och Arlanda (40 minuter). Närhet till bussar som tar dig hela vägen till Danderyds sjukhus eller Tekniska Högskolan. Utanför dörren finns naturen som erbjuder dig ett rikt djurliv, härliga skogspromenader med bär- och svampplockning. Bara 1,2 km bort ligger en omtyckt förskola (Rövarborgens förskola). Närmaste samhälle är Rimbo dit du kommer på ca 8 minuter med bil. I Rimbo finns både skolor (låg-, mellan- och högstadieskola), förskolor och idrottsplats. Mat handlar du på Ica eller Coop. I centrum finns systembolag, bank, vårdcentral, BVC, tandläkare, gym, badhus, restauranger, fik mm. Norrtälje, 15 minuter med bil från huset, är en härlig mindre stad som har det mesta - mysiga gågator, shopping, butiker, stort badhus, skidbacke mm. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Skåltorpsvägen 7, Söderbykarl, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Skåltorpsvägen 7, Söderbykarl, Norrtälje kommun, bild 2
Skåltorpsvägen 7, Söderbykarl, Norrtälje kommun, bild 3

Skåltorpsvägen 7

Villa
Söderbykarl, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 495 000 kr
115 + 40 m²
4 rum
2 917 m² tomt

Med ett lantligt läge på Skåltorpsvägen 7 finns nu denna villa med en boarea om 115 kvm samt gästhus om ca. 40 kvm. Fastigheten är belägen ca. 20 minuter norr om Norrtälje och endast ca. 70 minuter från Stockholm. Huvudbyggnaden är ett 2-plans hus varav entréplan fördelar sig på en rymlig hall, stort kök, vardagsrum med eldstad samt en WC. Övre plan erbjuder två stora sovrum, allrum samt ett duschrum. I gästhuset finns ett sovrum, allrum, kök, badrum samt en WC. Fastigheten har en stor tomt om 2 917 kvm där tomten mestadels är en plan trädgårdstomt med fina äppelträd. På tomten utöver huvudbyggnad och gästhus, finns även två förrådsbyggnader om ca. 30 kvm & 20 kvm. Fastigheten är i behov av en händig person som kan erbjuda en del kärlek! Från Söderbykarl finns utmärkta bussförbindelser till Norrtälje och Stockholm. Det är också ett utmärkt pendlarläge med bil både till Norrtälje, Stockholm och Uppsala. I Söderbykarl finns bl.a idrottsplats (fotboll). Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Björknäs mossväg 24, Björknäs, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Björknäs mossväg 24, Björknäs, Norrtälje kommun, bild 2
Björknäs mossväg 24, Björknäs, Norrtälje kommun, bild 3

Björknäs mossväg 24

Fritidshus
Björknäs, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 995 000 kr
64 m²
2 rum
1 813 m² tomt

Välkommen till Björknäs Mossväg 24 och detta vinterbonade fritidshus med permanent standard om ca 64 kvm med gäststuga, gästrum, garage och förrådsbyggnader! Fastigheten är belägen som sista hus på en återvändsgata och har skogen som närmsta granne. Bostaden är på ca 64 kvm och erbjuder dig ett välutrustat kök med bl.a. diskmaskin, ett cementerat duschrum med vattentoalett, sovrum med plats för dubbelsäng och med utgång till en altan under tak. En matplats och ett vardagsrum i öppen planlösning, eldstad samt en praktfull takhöjd till nock med synliga takbjälkar. Från matplatsen tar du dig även ut till det inglasade uterummet som ligger åt sydost. Härifrån kan du njuta av den rogivande omgivningen från tidig vår till sen höst. Bostaden har en stor och mycket välskött trädgårdstomt om 1 813 kvm med perenner, bärbuskar, plats för köksträdgård samt plana härliga gräsytor som möjliggör lek och bus. Den grusade infarten erbjuder plats för ca. 5-6 bilar och i garaget finns det plats för ytterligare en bil. Här kan du koppla av och njuta av lugnet, naturupplevelser och friluftsliv i harmoni med hur årstiderna skiftar. På tomten finns en välskött gäststuga, förråd samt vedbod. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med trevliga promenadmiljöer. Möjlighet till båtplats finns bredvid den badvänliga stranden som är ca. 1,1 km bort från fastigheten. Det är ca 13 minuters bilfärd till Norrtälje och 55 minuter till Stockholm. Närmaste busshållplats finns ca 5,8 km från fastigheten vid Vreta handel där det finns en tempobutik, bensin och pizzeria. Välkommen till en lugn oas där du verkligen kan koppla av! Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Odonvägen 5B, Solbacka, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 16:15
Odonvägen 5B, Solbacka, Norrtälje kommun, bild 2
Odonvägen 5B, Solbacka, Norrtälje kommun, bild 3

Odonvägen 5B

Radhus
Solbacka, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 200 000 kr
110 m²
5 rum
7 585 kr/mån
29 091 kr/m²

Välkomna till Odonvägen 5B och ett mycket fint bostadsrättsradhus med ett av områdets bästa lägen! Här bor du ogenerat på en gavel och fantastiskt solläge från morgon till kväll. Huset är mycket välplanerat och erbjuder en bra storlek på 110 kvm. Bostaden erbjuder 5 rum och kök där entréplanet består av hemtrevliga sällskapsytor, duschrum, hall, stort kök med stora arbetsytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet finns utgång till altanen. Övre plan består av allrum, duschrum och 3 st sovrum. De spröjsade dubbelglasdörrarna ut till altanen ger dessa moderna radhus en härlig karaktär och husen sticker ut i jämförelse med många andra radhus. Bekvämt med golvvärme i hela entréplan och duschrummet på övre plan. En stor fördel är att det ingår värme, vatten, bredband och tv (Fiber via Telia), 2st parkeringar och sophämtning i månadsavgiften. Huset ligger på en stillsam återvändsgatan med mycket barnfamiljer runt om. Bostadsrättsföreningen Nyckelpigan 1 består av totalt 20 st bostadsrättsradhus på 110 kvm och är byggt av välrenommerade Cobab. Husen är byggda på ett mycket stilsäkert vis i New England-stil. Här bor du i ett mycket trevligt, familjärt och lugnt villaområde med närhet till grönområden, lekplatser och förskola. Närhet till elljusspår. Lokalbussen som stannar i området tar dig till centrum på 10 minuter. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Himminevägen 65, Lohärad, Norrtälje kommun

Himminevägen 65

Villa
Lohärad, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 995 000 kr
129 m²
5 rum
3 491 m² tomt

Ni är varmt välkomna till Himmelen, nej ursäkta, till Himminevägen 65 och denna nybyggda villa från 2019! Det är inte ofta som man får möjligheten att förvärva en fastighet med lika bra läge och förutsättningar som denna pärla som ligger endast ca 15 minuter från Norrtälje och med vackra lantliga omgivningar. Här bor man på en lugn väg som en av fyra fastigheter på den här sidan av ängarna. För den friluftsintresserade så finns det gott om promenadstigar, svampskogar och strövområden i närheten. Det vackra Rimsjö Naturreservat ligger ca 2 km från huset. Här växer gamla drömlika träd i en orörd miljö vilket skänker gott om lugn och ro. För den golfintresserade finns det flera banor i närområdet och den närmaste banan finns i Sundsta (18 hål) mindre än 10 minuter från huset. I Sundsta finns ett brett utbud av aktiviteter som folkrace, lerduveskytte och restaurang. Huvudbyggnaden är ett Älvsbyhus i ett plan om 129 kvm. Bostaden fördelar sig på en öppen och ljus hall, ett fantastiskt trevligt vardagsrum med stora fönster och vidsträckt utsikt över de omkringliggande ängarna och åkrarna. Vardagsrummet som får extra mysig värme från den snygga täljstenskaminen är belägen i öppen planlösning mot köket och matplatsen. Även köket är ljust, öppet och modernt. Här flödar ljuset in från tre väderstreck samtidigt som möbleringen skapar sociala ytor som är perfekta för middagsbjudningarna. Skåp och luckor är vita och bänkskivorna är stilrent svarta i både köket och på köksön. Samtliga vitvaror är från byggåret 2019. Intill köket finns husets tvättstuga med egen groventré. Utöver detta så erbjuder huset fyra sovrum av bra storlek, ett rymligt duschrum samt en gästtoalett. Vid infarten till fastigheten ligger fastighetens dubbelgarage som är helt utmärkt för den motorintresserade eller den som önskar extra förvaring. Garaget är på 55 kvm och är isolerat, uppvärmt med luftvärmepump, har 3-fas-el indraget samt en golvbrunn. Vidbyggt garaget finns ett förrådsutrymme som passar utmärkt som vedförråd. Den här delen av fastigheten är belägen på en höjd vilket ger extra bra överblick över ängarna med bra solläge. På fastighetens västra del har planer funnits på att uppföra Attefallshus vilket känns som en bra idé för den som vill erbjuda övernattande gäster eller äldre barn eget boende. Ni är varmt välkomna att boka er plats på visningen och att höra av er till ansvarig mäklare om ni har några frågor!

Domherrevägen 2C, Domherren, Norrtälje kommun

Domherrevägen 2C

Lägenhet
Domherren, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
995 000 kr
26,4 m²
1 rum
1 286 kr/mån
37 689 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina och väldisponerad 1:a som är på ca 26,4 kvm med en låg avgift på endast 1 198 kr/mån. En perfekt lägenhet för dig som önskar ett billigt boende med ett centralt läge, lägenheten är utmärkt för dig som söker ditt förstaboende. Köket är renoverat och erbjuder stilsäkra färg- och materialval. Här erbjuds en väl omhändertagen lägenhet med ett attraktivt läge på med närhet till stan och kort promenad till ICA Norrköp. En mycket uppskattad planlösning med arbetskök, vardagsrum med plats för både säng och soffa och duschrummet har en bra storlek och är utrustad med badkar, wc, handfat och spegel. Det centrala läget gör att det är nära till restauranger, matbutik, sjukhus, sportcentrum, tennisbanor, skidbacke, båthamn och skärgården. Fina promenadstråk ned till det nya bostadsområdet Norrtälje Hamn. Här bor du även med närhet till busstationen med pendlarbussar till Stockholm, Arlanda och Uppsala.

Götgatan 8C, Grossgärdet, Norrtälje kommun

Götgatan 8C

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 550 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
3 415 kr/mån
24 603 kr/m²

Välkommen till Götgatan 8C och denna fina 2:a, ett fantastiskt boende i centrala Norrtälje med direkt närhet till stadskärnans puls! Nu finns möjlighet att förvärva en rymlig 2:a om 63 kvm i ett av Norrtäljes mest eftertraktade områden! Lägenheten är väl omhändertagen och erbjuder en mycket trevlig planlösning Ingång till lägenheten sker via en rymlig möblerbar hall. Köket erbjuder en generös storlek och har gott om plats för matbord och stolar. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen som ligger i ett fint söderläge vilket innebär många soltimmar. Med sitt centrala läge har du promenadavstånd till restauranger, butiker, mataffär, caféer och allt som stadskärnan har att erbjuda! Du kan även promenera till en mycket uppskattad badplats i Lommaren. Norrtälje busstation ligger endast ca 400 meter från lägenheten med pendlarbussar till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här bor du med natursköna omgivningar och fina promenadstråk längs med Norrtäljeån. Föreningen består av 83st lägenheter och är mycket ekonomiskt stabil förening. Brf Eneberg är en populär och välskött förening där mycket renoveringar skett genom åren. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Balkong
Norrkullavägen 8, Häverö-Norrby, Norrtälje kommun
  • Lör 4 maj kl 11:00
Norrkullavägen 8, Häverö-Norrby, Norrtälje kommun, bild 2
Norrkullavägen 8, Häverö-Norrby, Norrtälje kommun, bild 3

Norrkullavägen 8

Fritidshus
Häverö-Norrby, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 495 000 kr
110 m²
4 rum
394 m² tomt

I hjärtat av Roslagen väntar nu denna idyll nära Väddö kanal! Detta friköpta radhus om 110 kvm kan du nyttja som ditt permanenta boende, eller varför inte nyttja det som ett vinterbonat fritidshus, med badrocksavstånd till badstrand? Huvudbyggnaden är ett 1-plans radhus med bra standard och har en social och inkluderande planlösning. Här finns två sovrum, modernt kök med diskmaskin och plats för köksbord åt 4-6 personer. Vardagsrummet är mycket stort och erbjuder plats för stora soffgruppen samt sällskapsbord. Vidare finns ett helkaklat och modernt badrum med alla bekvämligheter, WC-rum samt ett allrum med värmande eldstad och direkt access till ett mysigt och inglasat uterum. Från detta inglasade uterum och vardagsrummet har man utgång till stor altan i västerläge med kvällssol och nära vyer mot ängsmark med betande hästar! Tomten om 394 kvm erbjuder en egen trädgård med vinbär, äppleträd med mera. Man har även altan vid entrén i österläge. Dessa uteplatser ger dig möjlighet att njuta av sol från morgon till kväll. Här bor du i ett trevligt och rofyllt område där du kan njuta av närheten till havet och naturen. Nära till badplats och möjlighet till båtplats finns i Väddö kanal som du når på en kort promenad. På 10 km avstånd har du även möjligheten att uppleva Grisslehamn. I Grisslehamn finns en välsorterad matbutik och restaurang. I Grisslehamn kan du spela minigolf, handla färsk fisk, unna dig en spa-behandling eller ta en dagstur över till Åland med Eckerö Linjen. Ni har ca. 1,7 km till närmaste busshållplats (Bergby handel). Med bil tar det ca. 80 minuter in till Stockholm och 60 minuter in till Uppsala. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Gummarö båtmansväg 8, Björknäs, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
Gummarö båtmansväg 8, Björknäs, Norrtälje kommun, bild 2
Gummarö båtmansväg 8, Björknäs, Norrtälje kommun, bild 3

Gummarö båtmansväg 8

Fritidshus
Björknäs, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
5 250 000 kr
83 m²
3 rum
3 152 m² tomt

Nu finns den sällan skådade chansen att bli en lycklig ägare till ett vinterbonat fritidshus utöver det vanliga på omåttligt populära Gummarö! Utöver alla bekvämligheter man önskar för att kunna jobba hemifrån erbjuds du även en underbar havsutsikt ut mot den egna bryggan! Huvudbyggnaden om 83 kvm erbjuder en social planlösning med värmande kamin i vardagsrummet. Intill vardagsrummet ligger ett matrum med plats för 6-8 middagsgäster med bästa havsutsikt! Köket erbjuder charm som t.ex. vedspis och plats för matbord åt 6 gäster. Intill köket ligger ett mysigt kontor med havsutsikt. Huvudbyggnaden har två stora sovrum samt ett badrum med dusch, vattentoalett och tvättmaskin. Tomten om 3 152 kvm ligger i ett högt läge med sol från morgon till kväll. Här finns gott om uteplatser i öster-, söder- och västerläge. Tomten är barnvänlig med mestadels gräsmatta som inbjuder till lek och spel. Utöver huvudbyggnad finns ett isolerat gästhus om ca. 18 kvm. Gästhuset erbjuder ett sovrum, allrum med öppen spis samt ett kök med sommarvatten, spis, ugn och kyl. Här finns dessutom en inglasad altan i österläge. Förrådsbyggnad om ca. 18 kvm med ett badrum, snickarbod och vedförråd. Här erbjuds du bekvämligheter som fiber, året runt vatten till huvudbyggnad, diskmaskin, tvättmaskin, 3 eldstäder, havsutsikt, egen brygga, vattentoalett med mera! Här kan du koppla av och njuta av lugnet, naturupplevelser och friluftsliv i harmoni med hur årstiderna skiftar. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med trevliga promenadmiljöer och få grannar utan insyn. Det går bra att bada vid den egna bryggan med badstege, men längtar du till en sandstrand så finns det på Gummarö ca. 1,5 km från fastigheten. Det är ca 14 minuters bilfärd till Norrtälje och 55 minuter till Stockholm. Närmaste busshållplats finns ca 6,2 km från fastigheten vid Vreta handel där det finns en tempobutik, bensin och pizzeria. Välkommen till en lugn oas där du verkligen kan koppla av! Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Dyviksvägen 25, Vätö, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Dyviksvägen 25, Vätö, Norrtälje kommun, bild 2
Dyviksvägen 25, Vätö, Norrtälje kommun, bild 3

Dyviksvägen 25

Villa
Vätö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 195 000 kr
110 + 15 m²
4 rum
2 850 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa som är belägen i en lugn och harmonisk miljö! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar plats för både matgrupp och soffhörna, här finns också en fantastisk öppen spis som skapar en mysig och avslappnad atmosfär perfekt för avkoppling eller umgänge med nära och kära. På entréplanet finner du också ett stort sovrum, badrum med dusch och toalett. Tar du trappan upp till andra våningen möts du av ytterligare två sovrum och ännu ett badrum komplett med tvättmöjligheter. Det större av de två sovrummen kan enkelt anpassas till två mindre, vilket gör det till en perfekt flexibel lösning för din livsstil och behov. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den generösa altanen där du kan njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Generös inhägnad tomt på 2 850 kvm som mestadels består av gräsmatta men har också fruktträd och bärbuskar, såsom plommonträd, äppelträd, havtorn och hallonbuskar. Ett isolerat garage står redo att rymma dina fordon och hobbyprojekt med gott om utrymme för förvaring och verkstad. Den rymliga uppfarten erbjuder dessutom gott om plats för parkering av flera bilar och välkomnar dig och dina gäster. Ytterligare finns det en friggebod, lekstuga och ett kallförråd med vedförråd, snickerboa och pannrum för vedpanna och ackumulatortanken. På Vätö finns en matbutik som är öppen året runt belägen ca 1,2 km från fastigheten, ytterligare finns det bageri och Vätö självplock där ni kan plocka jordgubbar, vinbär och hallon. Under sommaren har de även en gårdsbutik där man kan köpa lokalproducerad mat. Runt om fastigheten finns flera fina promenadvägar och stora skogar att plocka svamp i. Precis utanför tomten går buss 638 som tar er till Norrtälje. Från Norrtälje finns bussförbindelse till bland annat Stockholm och Uppsala. Ge dig själv förmånen att äga detta fantastiska hem och låt det bli startpunkten för dina framtida minnen och äventyr! Kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Premium
Gjuterivägen 4B, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 14:15
Gjuterivägen 4B, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Gjuterivägen 4B, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Gjuterivägen 4B

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 950 000 kr
146,5 m²
5 rum
vån 5
8 466 kr/mån
26 962 kr/m²

Varmt välkommen till Gjuterivägen 4B och denna unika lägenhet i populära bostadsrättsföreningen Gjutaren. Här bor du högst upp i huset på våning 5 och 6 (etagelägenhet) med fantastisk utsikt både mot Norrtäljeviken, societetsparken och Norrtälje stad. Bostaden ligger i ett väldigt insynsskyddat och lugnt läge i ett av Norrtäljes mest populära område. Lägenheten är på hela 146,5 kvm och består av 5 rum och kök, fördelat på tre sovrum, vardagsrum, allrum, badrum och gästtoalett. Allrummet är placerat på övre plan och kan med fördel delas av till ytterligare ett sovrum om så önskas. Fiber och ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften. För dig med behov av parkering så kan köparen ta över ägarens nuvarande garageplats. Till lägenheten hör också ett källarförråd om ca 5,5, kvm. Vid entrén till lägenheten finns en stor inglasad balkong. Här bor du i ett centralt läge med gångavstånd till all service i Norrtälje centrum. Från busstationen avgår bussar mot Stockholm, Uppsala och övriga Roslagen. Förskolor och skolor i alla åldrar finns också på nära avstånd. Det centrala läget gör att det är nära till restauranger, matbutik, sportcentrum, tennisbanor, skidbacke, båthamn och skärgården. På nära avstånd från lägenheten finns den nya stadsdelen Norrtälje hamn. En skärgårdsmiljö där det byggs parker, torg, kajstråk, ytor för handel och restauranger. Du går till badstranden vid Kärleksudden på ca 15 minuter eller tar en promenad i de vackra omgivningarna. Helt enkelt en fantastisk plats att leva och bo på. Om du är intresserad av denna lägenhet så anmäl dig gärna till visningen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kyrksjövägen 5, Norrtälje, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Kyrksjövägen 5, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Kyrksjövägen 5, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Kyrksjövägen 5

Gård/Skog
Norrtälje, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
5 950 000 kr
152 + 10 m²
4 rum
1,3 ha tomt

På Kyrksjövägen 5, ca 1 km söder om Norrtälje, finns nu denna mindre hästgård till salu. Fastigheten är enligt fastighetsregistret ca 1,3439 hektar och består av huvudbyggnad, stall och gäststuga. Stall med 5 boxar, indraget vatten, sadelkammare och spolspilta (se mer info i annonsen under byggnader). Här finns alltså möjligheten att ha dina hästar på gården och samtidigt arbeta hemifrån eller nyttja möjligheten med de korta pendlingsavstånden till Stockholm, Arlanda, Uppsala och Norrtälje. Hagar och betesmark finns i direkt anslutning till stallet, vilket gör det lätt att ta ut hästarna i hagarna. Grannskapet är lugnt och tryggt och här bor du på landet men ändå bara ca 3 minuter med bil till Norrtälje. Fantastiska möjligheter för dig som vill förverkliga dina drömmar om ett liv på landet och här kan man bedriva olika slags verksamheter som till exempel hästhållning, höns, får, gårdsförsäljning mm. Är du intresserad av självhushåll och odling så finns den möjligheten också. Huvudbyggnaden, som är på 152 kvm (BOA) + 10 kvm (BIA), är byggd 1929 och består av kök, vardagsrum, tvättstuga och badrum på entréplanet. På övre plan finns ett badrum samt tre sovrum. Med utgång från köket finns en trädäckad altan i sydvästligt läge. Det finns också en gäststuga med åretruntvatten indraget. Från altan och resterande del av marken kan du njuta av en fantastisk eftermiddags- och kvällssol. För dig som gillar natur finns trevliga promenadstråk och svampskogar mm. Från bostaden tar du dig snabbt och smidigt till Stockholm på ca 50 minuter och Norrtälje på ca 3 minuter där utbudet av restauranger, matbutiker och shopping är stort. Närmaste busshållplats finns ca 500 meter bort för vidare färd mot Norrtälje centrum. För dig som pendlar mot Stockholm så finns den busshållplatsen ca 1 500 meter från fastigheten. I Norrtälje finns ett stort utbud av service i form av matbutiker, restauranger, skolor, förskolor och butiker. I Norrtälje finns också sportcentrum, tennisbanor, skidbacke, båthamn och skärgården. Detta är en kommande försäljning. Om du är intresserad av den här fastigheten så anmäl gärna ditt intresse till mäklaren för mer information om fastigheten och kommande visning. Varmt välkommen!

  • Premium
Boda strandväg 11, Spillersboda, Norrtälje kommun

Boda strandväg 11

Villa
Spillersboda, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 995 000 kr
120 + 10 m²
4 rum
2 485 m² tomt

Stig in i detta välplanerade hus som kan användas både som permanentboende och fritidshus i det eftertraktade området Spillersboda! Med en perfekt planerad layout och generösa 120 kvadratmeter boyta, är detta fritidshus en oas av komfort och avkoppling. På en imponerande tomt om 2485 kvm finns gott om utrymme för trädgårdsarbete, lek och avkoppling i naturen. Med tre rymliga sovrum finns gott om plats för familj och vänner att njuta av tiden tillsammans. Det rymliga köket är utrustat med en klassisk vedspis, perfekt för mysiga måltider och skapandet av minnen kring matlagning. Det stora vardagsrummet lockar med en imponerande vedkamin, idealisk för att skapa en varm och inbjudande atmosfär under kyliga kvällar. Tack vare den effektiva luft-luft värmepumpen och den egna brunnen har du fullständig kontroll över din komfort, både när det gäller temperatur och vattenförsörjning. Naturligtvis finns det även fiber indraget till fastigheten, för snabb och stabil uppkoppling. Med endast 10 minuters bilresa till Norrtäljes charmiga stadskärna har du tillgång till bekvämligheter, shopping och restauranger. Och för de soliga sommardagarna är det bara en kort 5-minuters promenad till närmaste badplats vid mysiga Mutsundasjön. Dessutom är närheten till busshållplatsen bara 200 meter bort, vilket gör det enkelt att ta sig runt i området utan krångel. Till fastigheten ingår dessutom båtplats, som ligger ca 500 m från bostaden. Ta dig ut på det öppna havet och varför inte en skärgårds-lunch på någon av de intilliggande öarna i kombination med bad en solig sommardag! Sammanfattningsvis erbjuder detta fritidshus i Spillersboda den perfekta kombinationen av avskildhet och närhet till bekvämligheter, vilket gör det till den ultimata reträtten för avkoppling och rekreation. Planritning kommer inom kort. Välkommen till din framtida oas!

Lötenvägen 10, Edsbro, Norrtälje kommun

Lötenvägen 10

Villa
Edsbro, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 500 000 kr
115 m²
5 rum
1 078 m² tomt

Välkomna till Lötenvägen 10 och detta 1,5-planshus med härlig trädgård och garage. Här bor ni i ett familjevänligt villaområde med förskolan och skolan en kort promenad bort. Bostaden är 115 kvadratmeter som fördelas enligt följande. På entréplan finns fullt utrustat kök, vardagsrum med vattenmantlad kamin, duschrum, pannrum och två sovrum. På övre plan finns sovrum, toalett, klädkammare och ett allrum som kan göras om till ett sovrum till, för den som önskar. Intill huset har ni ett inglasat uterum med utsikt över trädgården samt en härlig altan i västerläge, delvis under tak. På tomten finns även garage med förråd, vedbod, lekstuga och jordkällare. Trädgården är plan, passar väl för såväl odling eller för lek och spel. Edsbro ligger cirka tre mil utanför Norrtälje och cirka fem mil från Uppsala. I Edsbro finns bland annat förskola, skola från förskoleklass till årskurs 6, matbutik, pizzeria, idrottsplats, elljusspår och i sjön Gisen finns ett fint kommunalt bad. Fastigheten ligger på bekvämt avstånd till busshållplatsen, så här ifrån pendlar ni smidigt till Uppsala, Norrtälje, Rimbo och Stockholm. Fastigheten säljs med friskrivning. Välkomna att boka in er på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Erikslundsvägen 6, Rimbo, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 14:00
Erikslundsvägen 6, Rimbo, Norrtälje kommun, bild 2
Erikslundsvägen 6, Rimbo, Norrtälje kommun, bild 3

Erikslundsvägen 6

Villa
Rimbo, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 950 000 kr
123 + 45 m²
6 rum
3 047 m² tomt

Välkommen till Erikslundsvägen 6, och denna charmiga villa om totalt 168 kvm ( 123+45 ) , belägen med en vacker sjöutsikt och en generös tomt på hela 3047 kvm, erbjuder trädgårdsodling, kanske en liten hönsgård eller varför inte lite avkoppling på verandan i perfekt söderläge med sjöutsikt - och blir du sugen på ett bad är du vid Metsjön på ett par minuters promenad. Under sommarhalvåret har du tillgång till sommarvatten från sjön, perfekt för bevattning av trädgården. Med ett staket runt tomten kan du njuta av tryggheten för dina barn och fyrbenta vänner. Väl inne i huset möts du av en rymlig, öppen hall med gott om förvaringsmöjligheter. Stort kök med exklusiva material från Sörmlandskök, kyl och frys från Elektrolux och diskmaskin från Bosch. Gott om arbetsytor och förvaring. Snyggt, svart/vit rutigt tarkett-golv i naturmaterial. Från köket tar du dig till tvättstugan /groventrén med tvättmaskin/torktumlare, gott om förvaringsutrymmen och rymlig arbetsbänk. Här står även värmepumpen/NIBE F370. I anslutning till tvättstugan finns ett mindre sovrum som idag hyrs ut. Ett vardagsrum fyllt av naturligt ljus och en mysig vedkamin, plats för soffgrupp och middagsbord. Stort, ljust sovrum med utgång till altanen på baksidan av huset. Fräscht och generöst badrum med wc, dusch, påkostat badkar och bastu. Klinkers och vacker mosaik. En trappa upp finns två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, och i allrummet mellan sovrummen finns plats för soffgrupp eller kontorsplats. Här finns även två rymliga klädkammare. Badrum med wc och dusch. Solceller installerades på taket 2023 för hållbar energi och dubbelgaraget på hela 60 kvm erbjuder gott om utrymme för både bilar och förvaring. Med fiber indraget har du snabb och stabil internetuppkoppling för både arbete och underhållning. Välkommen till ett hem där komfort och stil möts i perfekt harmoni, ett hem där du kommer att trivas och skapa minnen för livet.

  • Premium
Marknadsvägen 11, Rimbo, Norrtälje kommun
Marknadsvägen 11, Rimbo, Norrtälje kommun, bild 2
Marknadsvägen 11, Rimbo, Norrtälje kommun, bild 3

Marknadsvägen 11

Villa
Rimbo, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 195 000 kr
106 + 100 m²
6 rum
931 m² tomt

Välkommen till Marknadsvägen 11 och denna trivsamma 1-plans villa med källare i insynsskyddat läge! Huset med byggår 1966 har en boarea på 106 kvm och en biarea om 100 kvm. Entréplan erbjuder en social och modern planlösning. Här ligger vardagsrum & kök i anslutning till varandra och från vardagsrummet har man utgång till uteplats i sydost! Vidare finns det tre sovrum och ett badrum. Källarplan fördelar sig på ett stort sällskapsrum med fint trägolv och fönster i två väderstreck, allrum som med fördel kan nyttjas som ett stort sovrum, badrum, tvättstuga, bastu, pannrum, förråd och en matkällare. Från källarplan eller från tomten har man åtkomst till ett isolerat garage om ca. 28 kvm. Tomten är en barnvänlig trädgårdstomt om 931 kvm med plana gräsytor om husets baksida med drömiga ytor för lek och spring för barnen. På tomten finns ett gästhus om ca. 8 kvm med el indraget samt ett växthus. Stor uteplats på baksidan av huset som ligger under tak i soligt sydost. Denna uteplats når man från sovrum 1 och vardagsrummet. Vid entrén finns ytterligare en uteplats i nordväst under tak. Med denna fastighet har man bekvämligheter som t.ex. vattenburen värme via bergvärme, fiber och kommunalt V/A. För dig som pendlar är Rimbo en perfekt knytpunkt mellan Norrtälje, Stockholm, Uppsala och Arlanda. Till Stockholm och Uppsala tar du dig med bil på ca 45 minuter och till Arlanda och Norrtälje är det ca 35 minuter respektive 20 minuter med bil. Även för dig som pendlar med buss finns det goda kommunikationer. En kort promenad eller cykeltur till Rimbo Busstation och sedan vidare med buss mot Stockholm, Norrtälje, Östhammar och Uppsala/Arlanda med täta avgångar. Här bor ni ett mycket lugnt och skönt område och i närheten finns naturen med bl.a. elljusspår, utegym, pulkabacke och lekpark. I Rimbo finns både skolor (låg-, mellan- och högstadieskola), förskolor och idrottsplats. Mat handlar du på Ica, Coop eller Billigt & Bra. I centrum finns systembolag, bank, vårdcentral, BVC, tandläkare, gym, badhus, restauranger, fik mm). I Rimbo finns ett föreningsliv som bl.a. erbjuder fotboll, ishockey, handboll, tennis och annat kul för barnen. Det finns två kommunala badplatser i Långsjön. I övrigt hittar du en uppsjö av olika badplatser i kommunen, både vid havet och insjöar. Utanför dörren finns naturen som erbjuder dig ett rikt djurliv, härliga skogspromenader med bär- och svampplockning. Norrtälje, som ligger ca 20 minuter med bil från Rimbo, är en härlig mindre stad som har det mesta - mysiga gågator, shopping, butiker, stort badhus, skidbacke mm. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Mälbyhamnsvägen 113, Väddö, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 12:30
Mälbyhamnsvägen 113, Väddö, Norrtälje kommun, bild 2
Mälbyhamnsvägen 113, Väddö, Norrtälje kommun, bild 3

Mälbyhamnsvägen 113

Fritidshus
Väddö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 695 000 kr
87 + 2 m²
4 rum
2 064 m² tomt

Drömmer du om ett fritidshus där du kan koppla av och njuta av den vackra miljön? Då är detta det perfekta valet för dig! Välkommen till ett nytt och fräscht fritidshus på 87 kvm som byggdes klart 2022 och ligger nära havet. Det ingår en båtplats vid bryggan som ligger ca 800 meter från huset. Ett nytt hus innebär låga driftskostnader för uppvärmning. Dessutom är det ingen fastighetsavgift de första 15 åren och du behöver inte lägga energi och pengar på renovering. Ljusa färger och modern design skapar en avkopplande atmosfär där du kan varva ner och njuta av lugnet. Den vackra miljön runt huset erbjuder en mängd aktiviteter och möjligheter. Njut av vandring i skogen, avkopplande stunder vid vattnet eller kanske en cykeltur i den friska luften. Ett perfekt ställe att fly från vardagens stress och uppleva total harmoni och ro. Modernt kök med alla bekvämligheter för matlagning. Rymligt vardagsrum med stora fönster som ger en fantastisk utsikt över naturen. Tre bekväma sovrum för god nattsömn efter en dag i friska luften. Badrum med moderna faciliteter för din bekvämlighet. Vattenburen golvvärme i hela huset samt en braskamin i vardagsrummet för extra värme. Trädäckad altan med utrymme för middagar och avkoppling. Till denna fastighet tillhör också en båtplats. Om du vill utforska närliggande omgivningar på Väddö finns många alternativ. Den idylliska fiskebyn Grisslehamn hittar du på norra delen av ön Väddö dit det tar ca 25 min med bil. Här finns både byskola åk 1-5, förskola samt en matbutik öppet året runt. Sommartid blomstrar Grisslehamn upp med flertalet restauranger och caféer med uteserveringar. Här kan du avnjuta färsk fisk och rökta räkor från fiskebutikerna eller varför inte en spa-dag på hotellet. I det lilla samhället finns även dansbana, fotbollsplan, medborgarhus med gymnastiksal och en marina med småbåtshamn. Från Grisslehamn går Eckerö Linjen som tar dig över till Åland på två timmar. Huset ligger även endast ca 15 minuter med bil från Älmsta där det finns en mycket kvalitativ matbutik, vårdcentral, apotek, restauranger, gym, bibliotek och bank. Om sommaren blommar hela Väddö upp med mycket turister och olika aktiviteter. I området finns många olika aktiviteter att roa sig med. Upptäck Roslagens unika natur längs Roslagsleden. Vintertid när isarna ligger spegelblanka är en långfärdsskridskotur till ytterskärgården en oslagbar upplevelse. För den golfintresserade finns flera golfbanor inom korta avstånd. Minigolf hittar du vid marinan i Grisslehamn och även vid Sandvikens camping. Badplatser finns det gott om, både sandstränder och klippbad finns i närheten. Bra paddelvatten hittar du i Singöfjärden med fantastisk skärgård. Vid Ortala By nära Älmsta arrangeras turridning på islandshäst. På Väddö Gårdsmejeri kan ni njuta av ost, egentillverkad glass och gårdens egna kött. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Njurskullen Bergshamravägen 226, null, Norrtälje kommun
  • Borttagen före visning
Njurskullen Bergshamravägen 226, null, Norrtälje kommun, bild 2
Njurskullen Bergshamravägen 226, null, Norrtälje kommun, bild 3

Njurskullen Bergshamravägen 226

Villa
Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
4 500 000 kr
108 + 108 m²
5 rum
3 732 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Lundmansgatan 9B, Grossgärdet, Norrtälje kommun

Lundmansgatan 9B

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 695 000 kr
57,4 m²
2 rum
vån 2/3
2 881 kr/mån
29 530 kr/m²

En mycket fin lägenhet om 57,4 kvm på populära Grossgärdet är nu till salu! Här har du möjligheten att förvärva en rymlig och bra planerad 2:a med perfekt läge nära Stockholmsbussen och matbutiken Flygfyren. Här bor du lugnt och skönt med balkong i söder mot stor innergård och insynsskyddat läge. Dessutom en bra och välskött förening med låg månadsavgift. Nära till fina naturområden, promenadstråk och badplats i sjön Lommaren. Bara en kort promenad till centrum. I Norrtälje finns alla butiker du behöver samt många bra restauranger och caféer. Lägenheten erbjuder dig ett kök som har renoverats 2023 med nya luckor och stommar i charmig äldre stil samt delvis nya vitvaror. Rymligt vardagsrum med plats för soffa och matplats samt stambytt badrum. Förvaring finns i form av garderober i hallen och klädkammare i sovrummet samt ett stort vindsförråd och ett mindre matkällarförråd. Varmt välkommen!

  • Balkong
Stora Brogatan 12A, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Stora Brogatan 12A, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Stora Brogatan 12A, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Stora Brogatan 12A

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 995 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 175 kr/mån
44 831 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad på Stora Brogatan 12 A i centrala Norrtälje! Här erbjuds du en unik möjlighet att bo i en äldre lägenhet med charm, en smakfullt ombyggd etta med högt i tak. Redan i den välkomnande hallen slås du av den öppna och luftiga känslan. Det nyrenoverade köket är utrustat med toppmoderna vitvaror från Electrolux och erbjuder god förvaring. Intill köket finns ett mysigt sovrum med förvaring och fönster mot innergården. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande med en eldstad som skapar en varm och trivsam atmosfär. Härifrån når du även balkongen i söderläge där du kan njuta av fri utsikt över de centrala delarna av Norrtälje. En perfekt plats att sitta och koppla av med en kopp kaffe eller bjuda in vänner för en trevlig middag. Denna lägenhet är belägen på tredje våningen och nås smidigt med hissen. Föreningen är välskött med stabil ekonomi, vilket ger dig som boende en trygghet i vardagen. I föreningen finns både hobbyrum, enklare gym och en föreningslokal som kan hyras för övernattning. På innergården finns grillmöjlighet. Det finns gemensam tvättstuga med torkrum, samt ett cykel och barnvagnsförråd. Med närhet till allt som Norrtälje har att erbjuda, ca 100 meter till busstationen, 50 meter till Ica Kryddan, restauranger, caféer och shopping längst med gatan. Välkommen till ditt nya drömhem på Stora Brogatan 12 A i Norrtälje! Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare !

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bredviksbacken 18, Yxlan, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 11:15

Bredviksbacken 18

Fritidshus
Yxlan, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 195 000 kr
44 + 11 m²
3 rum
2 753 m² tomt

Välkommen till denna charmiga stuga belägen på en högt placerad tomt med en fin utsikt över havet på Bredviksbacken 18. Med sina 44 + 11 kvadratmeter är detta ett välplanerat boende som erbjuder en bekväm och avslappnad atmosfär. Stugan har ett rymligt sovrum, ett kök och vardagsrum med stora fönsterpartier, vilket ger en känsla att man sitter nära naturen och en fantastik utsikt över havet! Huset fördelar sig på en välkomnade hall, ett rymligt sovrum, vardagsrum med kamin & matplats, kök, badrum och ett praktiskt sov-loft för extra bäddar. Vackra trägolv och ljusa väggar. På den stora skogstomten på 2753 kvadratmeter finns gott om plats att utforska och njuta av naturen. För dig som gillar att plocka svamp, är det bara att öppna altandörren och gå rakt ut i skogen, för här finns det gott om svamp! För extra gäster finns även en gäststuga på 20 kvadratmeter som fördelar sig på två rum, ett mindre kök samt wc. Dessutom ingår en egen båtplats, som ligger 5 minuters promenad från fastigheten vilket gör det enkelt att ta sig ut på havet och utforska området, varför inte ta en lunch eller en middag på någon närliggande ö i den vackra skärgården. Blir du sugen på ett bad så har du endast en kort promenad på ca 7 minuter till havsbadet, medan det tar 10 minuter att gå till Trollsjön, en trevlig badplats där du kan njuta av kvällssolen. En rogivande, trivsam miljö men ändå med närhet till all den service som ett bekvämt boende innebär. En välsorterad ICA butik finns på grannön Blidö. En färja ifrån. Där finns även vårdcentral, värdshus och kyrka. Tar du färjan till Furusund, erbjuds en gästhamn, värdshus och en båt och bensinmack. På öarna Furusund, Yxlan, Blidö med omliggande öar finns C:a 1.200 permanentbosatta och c:a 20.000 fritidsboende. På nordöstra sidan av Yxlan ligger ett större havsbad där man ser ut mot fria havet över Gräsköfjärden. Det är lätt att ta sig hit. Bilfärjan går året runt mellan Furusund och Yxlan med halvtimmestrafik och du kan även åka buss 676 från Tekniska Högskolan till Norrtälje. Där är det byte till buss 632 till Yxlan. I Norrtälje finns ett stort utbud av matbutiker, apotek, systembolag, shopping, cafeér och restauranger. Kom och upplev den lugna atmosfären och det natursköna läget på Bredviksbacken 18. En perfekt plats för avkoppling och lugn, och denna fastighet måste upplevas i verkligheten, så välkommen att boka in dig på visning! Fastigheten kommer att säljas med en s.k. friskrivningsklausul, kontakta gärna mäklaren för mer information.

  • Plus
Skotvägen 3, Enviken, Norrtälje kommun
  • Borttagen före visning
Skotvägen 3, Enviken, Norrtälje kommun, bild 2
Skotvägen 3, Enviken, Norrtälje kommun, bild 3

Skotvägen 3

Fritidshus
Enviken, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 450 000 kr
54 + 11 m²
3 rum
1 123 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Galles Gränd 6B, Norrtälje stad - Centralt, Norrtälje kommun

Galles Gränd 6B

Lägenhet
Norrtälje stad - Centralt, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 200 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
3 195 kr/mån
45 070 kr/m²

Detta är en kommande försäljning. Det innebär att vi inte erbjuder öppna visningar i nuläget. Anmäl gärna ditt intresse för att delta på eventuell förhandsvisning. Nu finns möjligheten att förvärva en av Norrtäljes allra trevligaste lägenheter i den mycket välskötta föreningen BRF Hadi nr 10. Bostaden utmärker sig framförallt genom sitt utmärkta och höga läge i Norrtäljes stadskärna med trevliga vyer i tre väderstreck över takåsar, Södra Bergen, konsthallen, Pythagoras industrimuseum och andra gamla fina byggnader. Bostadens egna arkitektur från sent 1940-tal adderar till att helhetsintrycket blir mycket högt. Här finns bland annat en värmande öppen spis i vardagsrummet, två härligt ljusa burspråk vid matplatsen och i vardagsrummet i anslutning till den inglasade balkongen i söderläge. Här möts modern stilrenhet och bekvämlighet med äldre, eleganta detaljer som de höga vitmålade golvsocklarna, vackra parkettgolv och såklart den hemtrevliga eldstaden. Bostaden fördelar sina 71 kvadratmeter på ett mycket väldisponerat vis och rymmer en entréhall med goda förvaringsmöjligheter, ett modernt kök med vitvaror av nyare skick, ett fräscht helkaklat badrum, två sovrum där ett mycket väl kan användas till kontor för den som önskar. Bostadens hjärta får ändå sägas vara vardagsrummet med tillhörande matplats och utgång till balkongen. I vardagsrummet samlar man gärna nära och kära för trevliga middagar och den inglasade balkongen förlänger säsongen då man gärna sitter i en soffa och kopplar av. Från bostaden har man nära till allt viktigt samt till Norrtälje stads rika utbud av restauranger, kaféer och barer. En kort promenad upp för Södra Bergen tar dig till Norrtäljes badhus, ett stenkast från lägenheten finns klädbutiker, systembolag, apotek och gym. Att promenera på Norrtäljes kullerstenar och längs med ån är verkligen balsam för själen. Bostaden är en kommande försäljning så kontakta gärna ansvarig mäklare om du önskar mer information

  • Balkong
Bangårdsgatan 10B, Norrtälje stad - Centralt, Norrtälje kommun
Bangårdsgatan 10B, Norrtälje stad - Centralt, Norrtälje kommun, bild 2
Bangårdsgatan 10B, Norrtälje stad - Centralt, Norrtälje kommun, bild 3

Bangårdsgatan 10B

Lägenhet
Norrtälje stad - Centralt, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 995 000 kr
64,7 m²
2 rum
vån 3/3
4 644 kr/mån
30 835 kr/m²

Välkommen till en av Norrtäljes mysigaste 2:or i mycket centralt läge, bara en kort promenad från t.ex. ICA och busstation. Lägenhetens 64,7 kvm är smart planerade med öppen planlösning mellan hemtrevligt vardagsrum och matrum. Det charmiga köket med mycket original detaljer från byggåret ligger i anslutning till vardagsrum och matrum. Från vardagsrum kan ni njuta av vyer mot stadens puls eller gå ut till den stora balkongen i soligt västerläge med markis. Sovrummet ger plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang samt förvaring i två inbyggda garderober. Det fina badrummet helrenoverades 2019 och erbjuder golvvärme och tjusigt takfönster. Inne i lägenheten finns tillgång till fyra små klädkammare/förråd. Lägenheten har högt i tak (2,7m). Lägenheten ligger på våning 3 av 3 och här kan du njuta av en sval lägenhet sommartid då det finns en egen luft-luftvärmepump installerad vid balkongen! Välskött förening med god ekonomi. Föreningen tillhandahåller mysig innergård med orangeri. Här bor du i ett centralt läge med gångavstånd till all service i Norrtälje centrum. Från busstationen avgår bussar mot Stockholm, Uppsala och övriga Roslagen Det centrala läget gör att det är nära till restauranger, matbutik, sportcentrum, tennisbanor, skidbacke, båthamn och skärgården. Du går till badstranden vid Kärleksudden på ca. 15 minuter eller tar en promenad i de vackra omgivningarna. Alldeles intill finns den nya stadsdelen Norrtälje hamn. En skärgårdsmiljö där det kommer byggas parker, torg, kajstråk, ytor för handel och restauranger. En fantastisk plats att leva och bo på. Om du är intresserad av denna lägenhet, anmäl gärna ditt intresse Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 84