Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gökvägen 4, Tröingeberg, Falkenbergs kommun
  • Mån 6 maj kl 16:00
Gökvägen 4, Tröingeberg, Falkenbergs kommun, bild 2
Gökvägen 4, Tröingeberg, Falkenbergs kommun, bild 3

Gökvägen 4

Villa
Tröingeberg, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
3 495 000 kr
125 + 190 m²
4 rum
959 m² tomt

Välkommen att stiga in i en välbevarad klassiker såsom denna tegelvilla från 1966. Med 125 kvm boarea och en imponerande biarea på 190 kvm, erbjuder detta hem gott om utrymme för bekvämt boende och mångsidiga användningsområden. Detta hem har bara haft två ägare sedan huset var nytt, vilket vittnar om att dess ägare trivts här! Du kommer att uppskatta den moderna bekvämligheten med vattenburen värme genom en pålitlig värmepump och de helkaklade badrummen som renoverades 2017 och 2020. Det ombyggda köket har idag i en härligt öppen planlösning tillsammans med en generös matplats och vardagsrum, där en braskaminen finns att för att ge en inbjudande atmosfär till både vardag och middagsbjudningar! Ifrån vardagsrummet når du enkelt den generösa uteplatsen som lockar till avkopplande stunder utomhus, här finns ytor som är skyddad av tak och även under öppen himmel. Utforska de många möjligheterna i den rymliga källaren, som sträcker sig under hela huset och erbjuder extra utrymme för er hobby och förvaring. Parkera bilen enkelt i det vidbyggda garaget som rymmer både bil och familjens cyklar. Denna tegelvilla erbjuder en harmonisk kombination av 60-talets charm och modern komfort, perfekt för dig som söker ett hem att trivas i under lång tid framöver!

  • Premium
August Bondesons väg 1, Herting, Falkenbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
August Bondesons väg 1, Herting, Falkenbergs kommun, bild 2
August Bondesons väg 1, Herting, Falkenbergs kommun, bild 3

August Bondesons väg 1

Lägenhet
Herting, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 495 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/4
4 764 kr/mån
22 652 kr/m²

På August Bondessons väg 1 finns nu denna hemtrevliga trerummare till försäljning. Bostaden är i genomgående mycket gott skick och har en varm och hemtrevlig känsla. Bostaden är på 66 kvm och upplevs välplanerad med gott om inbyggd förvaring. Ett förråd i källarplan ingår till bostaden. Köket har renoverats i tidlös design med vita köksluckor och bänkskiva i ek. Badrummet har kakel och klinker som ytskikt och här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Till lägenheten finns även en härlig balkong som blir som ett extra rum. Balkongen är inglasad och ligger i syd-/västläge vilket gör att många fina kvällar kan tillbringas här. Vem vet, kanske är det just du som spenderar dina ljumna sommarkvällar med vänner och familj här? Idrottsplatsen, Falkenbergs Arena och Ishallen ligger inom gångavstånd. På Herting bor man i lugnet men samtidigt har man närhet till allt. En kort cykeltur bort finner vi stranden, mataffärer, restauranger och centrum med sitt shoppingutbud. För pendlaren når ni snabbt de större vägarna. På promenadavstånd når ni Vallarna, Hertingskogen, Slättenskogen där promenader och joggingturer i fin miljö utlovas. Känns detta som bostaden för just dig? Då är du varmt välkommen att kontakta mig!

  • Premium
  • Balkong
Kornettvägen 28, Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00
Kornettvägen 28, Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun, bild 2
Kornettvägen 28, Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun, bild 3

Kornettvägen 28

Lägenhet
Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 890 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/10
4 042 kr/mån
35 327 kr/m²

Denna underbara lägenhet har allt du behöver för en bekväm och avkopplande livsstil. Har du pendling till jobbet eller en förkärlek för stadsupplevelser? Lägenheten ligger bokstavligen "runt knuten" från både tåg- och busstationen, vilket gör det enkelt att pendla till andra städer eller ta dig snabbt till centrum. Närheten till Tånga handelsplats med affärer, apotek, restauranger och padel. Allt du behöver finns inom räckhåll. På Kornettvägen 28 bor du med naturområden precis inpå knuten och det finns fina promenadstråk i närområdet. Med fönster åt tre väderstreck tar du dessutom med dig den härliga naturupplevelsen in och kan njuta av det lummiga läget. Bostaden är nyligen målad, vilket ger en fräsch och välskött känsla i varje rum. De senaste två åren har även solskydd monterats på fönster, all garderobsinredning har nya handtag och ny kran har installerats i kök. Badrummet har genomgått en uppfräschning med en ny kommod, handfat, och en toalett i svart keramik från Gustavsberg Estetic. Extra skåp har lagts till i badrummet för att göra förvaring ännu enklare. De rökfärgade dörrarna i duschen ger en snygg och diskret touch. Bostadsrättsföreningen är välskött med god grannsämja. Utöver bostaden erbjuder bostadsrättsföreningen en gästlägenhet, relax-utrymme med bastu samt grillplats. I entréplanet finns ett varmförråd till lägenheten. Parkeringsplats finns utvändigt eller i uppvärmt garage (kö-system). Kom och upplev den höga standarden och hemtrevliga atmosfären på Kornettvägen 28, och låt oss visa dig varför detta är den perfekta platsen att kalla ditt nya hem. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sillen 112, Skrea Strand, Falkenbergs kommun

Sillen 112

Fritidshus
Skrea Strand, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
695 000 kr
10 m²
1 rum

Varmt välkomna till denna charmiga stuga på Sillen 112 med ett bra läge på området. Här finner du allt du behöver för en avkopplande vistelse. Stugan har en mysig med en tidlös anda som ni antingen behåller eller väljer att rusta upp. Utanför stugan finns en liten altan med tak som vetter mot sydväst, perfekt för att njuta av soliga dagar och underbara solnedgångar. Läget på Sillen 112 är oslagbart med närhet till naturen och den vackra stranden. Parkering är enkelt att ordna, med möjlighet att parkera bilen bakom stugan. Du har också bekvämt tillgång till serviceanläggningar och olika bekvämligheter i området. Dessutom finns det ett utbud av restauranger och aktiviteter inom bekvämt räckhåll från stugan. Denna stuga är perfekt för dig som söker en avslappnad tillvaro med låga årsavgifter och ett bekvämt läge. Om du är intresserad är du välkommen att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning, hoppas vi hörs!

  • Uteplats
Broslättsvägen 6B, Östra Gärdet, Falkenbergs kommun
Broslättsvägen 6B, Östra Gärdet, Falkenbergs kommun, bild 2
Broslättsvägen 6B, Östra Gärdet, Falkenbergs kommun, bild 3

Broslättsvägen 6B

Lägenhet
Östra Gärdet, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 375 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 962 kr/mån
23 305 kr/m²

Välkomna till Broslättsvägen 6b, ett hem för dig som söker ett centralt men ändå lugnt läge för ditt boende. Här bor du med närhet till natur och vackra promenadstråk utmed Ätran! Vid ankomst möts du av ljusa ytor då lägenheten har fönster mot alla väderstreck! Köket är inbjudande tack vare det låga breda fönstret precis ovanför diskbänken, modern öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet är helkaklat och har både tvättmaskin samt torktumlare. Sovrummet leder till en praktisk klädkammare och har även plats för ytterligare förvaring eller kanske en liten arbetsplats. Balkongen i sydostläge, är vänd mot lugna Broslättsvägen, detta blir din plats att avnjuta din frukost, bläddra igenom en bok eller bara låt tankarna vandra fritt medan du omfamnas av den milda brisen och solens sken. Detta är en direkt inflyttningsklar lägenhet där allting är fräscht om väl omhändertaget av nuvarande ägare som bott här sedan lägenheten var ny. Till lägenheten hör en platsbestämd parkeringsplats som även har elstolpe. Broslättsvägen erbjuder en fördelaktig och trevlig miljö med närhet till Falkenbergs centrum och dess breda utbud av restauranger, apotek, skolor, bibliotek och shoppingmöjligheter, allt inom fem minuters cykeltur. Tånga handelsplats erbjuder ytterligare restauranger och träningsmöjligheter såsom gym och flera mataffärer, en promenad cirka 10 minuter bort. För de som föredrar en naturskön promenad finns Ätrans vackra stråk på bara några minuters avstånd, perfekt för avkoppling runt vallarnas friluftsaktiviteter. För pendlare eller de som vill utforska närliggande städer ligger tågstationen inom gång- eller cykelavstånd, med enkel tillgång till E6:an för resor söder- eller norrut med bil på bara några minuter. Du är varmt välkommen att boka en visning och uppleva denna 2:a själv!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabriksgatan 5, Centrum, Falkenbergs kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Fabriksgatan 5, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 2
Fabriksgatan 5, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 3

Fabriksgatan 5

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 495 000 kr
110 m²
5 rum
vån 4/4
7 724 kr/mån
13 591 kr/m²

Välkommen till denna centrala takvåning på 5 rum med en härlig utsikt över Falkenbergs takåsar. Ifrån vardagsrummet når du en öppen balkong som bjuder in till avkoppling i solskenet och med en vy som fångar din uppmärksamhet. Med sitt centrala läge har du allt du behöver inom bekvämt gångavstånd. Även kommunikationer finns nära, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och utforska allt som Falkenberg har att erbjuda. Spännande lägenhet med sin speciella planstruktur som sträcker sig över 110 kvadratmeter och erbjuder dig tre sovrum. Belägen högt upp på fjärde våningen med hiss som går upp till tredje våningen öppnar den upp till en ljus och luftig atmosfär som inbjuder dig till ett smidigt boende. Denna bostadsrätt ligger i en välskött HSB förening och erbjuder dig därmed även trygghet i ditt boende. Såväl värme, vatten samt tv och bredband via Telia ingår i månadsavgiften. Tveka inte att ta chansen att bo i denna unika takvåning belägen i centrum av Falkenberg. Ge dig själv möjligheten att vakna upp varje dag till en härlig stadsutsikt och ta del av allt som staden har att erbjuda. Kontakta oss idag för att boka visning!

  • Premium
  • Hiss
Ringvägen 10, Centrum, Falkenbergs kommun

Ringvägen 10

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
3 250 000 kr
75,4 m²
3 rum
vån 2/3
5 191 kr/mån
43 103 kr/m²

Med ett attraktivt läge mitt i centrala Falkenberg hittar ni denna mycket fina och moderna lägenhet! Den ligger på andra våning, har en öppen planlösning med högt till tak som ger en härlig rymd till bostaden. Nuvarande ägare köpte den ny och de har gjort fina materialval som ger den lyxiga känslan. I västläge ligger den inglasade balkongen som under stora delar av året ger ett extra rum. Här fylls energidepåerna på både i lugn och ro men även med goda vänner där man kan njuta av en god måltid. När ni kommer in i lägenheten möts ni av en stor hall med bra möjligheter att hänga av sig sina ytterkläder. Vidare in till vänster kommer ni till vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Det ljusa golvet ger en lyxig känsla ihop med de stora fönstren som släpper in mycket ljus. Från köket kommer ni till gästrummet/kontoret och även in till det stora sovrummet som har två fönster för mycket ljusinsläpp. Ägarna själva lyfter den behagliga känslan i lägenheten med de stora glaspartierna men även att det finns bra förvaring. Området är bra då både centrum, ICA, apotek, bibliotek, restauranger och butiker finns på gångavstånd. Allt man behöver kan man gå eller cykla till. Precis runt hörnet ligger Stålboms konditori där man på helgen kan lyxa till frukosten med en nybakt fralla eller varför inte stanna på konditoriet och ta en härlig långfrukost? Parkering finns på området och entrén är anpassad så det är lätt att ta sig in med både barnvagn eller rullstol. Låter det intressant? Kontakta mig så berättar jag mer!

  • Hiss
Bacchus väg 8, Bacchus, Falkenbergs kommun
Bacchus väg 8, Bacchus, Falkenbergs kommun, bild 2
Bacchus väg 8, Bacchus, Falkenbergs kommun, bild 3

Bacchus väg 8

Lägenhet
Bacchus, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
5 650 000 kr
97 m²
3 rum
vån 5/7
5 696 kr/mån
58 247 kr/m²

Välkommen till drömlägenheten vid Skrea Strand, där exklusivitet och lyx möter total havsutsikt i widescreen-format! Denna smakfulla lägenhet på 97 kvm bjuder på ytskikt och utrustning i toppklass - nyproduktionskvalitet som får dig att känna att du kliver in i en helt ny värld. Njut av att bo utan insyn från grannhusen och ta in det ljusa och rymliga intrycket som möter dig när du stiger in i hallen. Köket är utfört med ek utgör en stilren kontrast till de ljusa väggarna. Balkongen som är helt inglasad ger dig möjligheten att njuta av havets skönhet utan att lämna ditt hem. Fantastiska solnedgångar upplevs härifrån! Master bedroom har en reglerbar air-condition där du kan skräddarsy temperaturen till din perfekta nivå, vilket garanterar att du alltid kommer att känna dig avslappnad och behaglig under den varmare årstiden. Förutom ett mindre sovrum och en klädkammare med smart skåpsinredning har bostaden två helkaklade, exklusiva dusch & wc, varav den större har tvättmaskin och torktumlare ifrån Miele. I entrén döljer en skjutgarderob med spegeldörrar snyggt alla dina ytterkläder. När du vill parkera bilen kan du göra det i garaget i den blåmålade byggnaden bakom bostadshusen, här kan du även boka en laddplats för din elbil mot en extra avgift. Som boende har du tillgång till en härlig takterrass med spa-bad, bastu och dusch, samt en samlingslokal och en gästlägenhet som är perfekt för dina besökande gäster. Denna del av Falkenberg, Skrea Strand, är en verkligt trevlig och naturskön plats med strandens badbrygga bara några stenkast bort. Populära restauranger, Skrea bangolf och Klitterbadet ligger också inom kort gångavstånd. Falkenbergs centrum och flera mataffärer når du enkelt med cykel från bostaden. Blir du nyfiken, då är du välkommen att kontakta Ola Claesson på 0346-48842 för ytterligare information och bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra Sländevägen 3, Ringsegård, Falkenbergs kommun
Norra Sländevägen 3, Ringsegård, Falkenbergs kommun, bild 2
Norra Sländevägen 3, Ringsegård, Falkenbergs kommun, bild 3

Norra Sländevägen 3

Villa
Ringsegård, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
7 950 000 kr
281 + 50 m²
8 rum
968 m² tomt

Välkommen att öppna upp de dubbla entrédörrarna till ett fantastiskt fint hem med genomgående klassiska och väl uttänkta materialval, här går utmärkt att flytta in i precis som det är! Du möts av en rymlig hall på ca 20 kvm och de fantastiskt generösa rummen inbjuder till en skön atmosfär med klassiska väggpaneler, påkostade listverk och takhöjd upp till takhöjd! Vardagsrummet som tillsammans med matsalen är på nästan 50 kvm har utgång mot poolområde och terrassen genom dubbla helglasade altandörrar. De spröjsade glaspartierna förstärker det klassiska och ger samtidigt rummen ett underbart ljus! En värmande, dekorativ braskamin är placerad i utmed vardagsrummets vägg. Husets hjärta är matplatsen som tillsammans med det fina pärlgrå Ballingslövs-köket utgör den självklara, naturliga samlingspunkten för både familjen till vardags och vid även möjlighet att bjuda på något gott vid köks-ön i goda vänners lag. På entréplan finns även ett helkaklat dusch/wc och ett rum som passar utmärkt som ytterligare sovrum, kontor eller som ett gästrum. Tvättutrymme med en mycket praktisk groventré direkt intill garaget. På bostadens ovanvåningen finns ett stort allrum med generös takhöjd till nockhöjd och utgång till en balkong i sydvästläge. Här finns även 3 stora sovrum som vardera har egen klädkammare. Helkaklat wc/duschutrymme. Sovrum nr 4 är Master bedroom och är på totalt ca 42 kvm, detta sovrum har två klädkammare och ett "eget" helkaklat bad och duschutrymme. Rummet har även en AC-anläggning som kan ge rummet en behaglig temperatur dom varma sommardagarna. Takhöjd till nockhöjd. Runtom tomtgränserna finns staket och även en Avenbokshäck planterad. Till ett av husets absoluta höjdpunkter hör utomhusmiljön med generös terrass som tillsammans swimmingpoolen utgör ca 200 kvm vilket ger gott om plats solsängar, matgrupp och plats för grillen! Trädgården är i övrigt lättskött med gångar som är stensatta, två Husqvarna Automower och en uppfarten som är asfalterad. Villan har ett perfekt, ostört läge på återvändsgatan med bara några minuters promenad ner till Ringsegårds badstrand. In till Falkenbergs centrum har du ca 6 km och närmsta livsmedelsbutik finns på Hjortsberg, ca 5 minuter med bil. Förskola finns på området och grundskola finns på Hjortsberg samt i Skrea. Ringsegårds Strand är en mycket trevlig del av natursköna Falkenberg och det bästa är när våren börjar komma med höjdpunkt för sommaren att ha lyxen att kunna vara på stranden en varm sommardag, men även att kunna relaxa vid den egna poolen då havstemperaturen inte hunnit bli behagligt hög för bad! Kort sagt en påkostad villa i ett klassisk utförande i kombination med New England, mycket gott skick, bara för dig att flytta in! Vill du uppleva huset på plats? Följ med oss på visning, det kostar absolut ingenting att bli hänförd. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun, bild 2
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun, bild 3

Bacchus väg 4

Lägenhet
Bacchus, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Pris saknas
81 m²
3 rum
vån 6/7
4 994 kr/mån

Vänligen kontakta oss för prisbild. Välkommen till Bacchus väg 4, en exklusiv oas där varje detalj utstrålar en känsla med elegans. Den ljusa lägenheten på 81 kvadratmeter öppnar upp en värld av sofistikerad boendemiljö, där varje ytskikt och varje detalj är i nyskick och av högsta kvalitet. Blicken sveps genast bortom tröskeln och fångas av det vidsträckta havet som sträcker sig utanför. Här bor du med en unik känsla av privatliv, omgiven av en atmosfär och med havet närvarande i varje rum! De två balkongerna är som privata uterum med panoramautsikt över havet. Den första, en generös och inglasad yta, bjuder in till måltider med ljudet av vågorna som sällskap. Den andra, lika storslagen och inglasad, skapar en perfekt plats för avslappning i en exklusiv loungeatmosfär. Att njuta av havet blir här en vardagslyx som inte kräver att du lämnar ditt hem! I det rymliga sovrummet väntar en klädkammare och en reglerbar air-condition, skapade för att förlänga känslan av välbefinnande. Det tillhörande badrummet blir ett privat hygienutrymme. Med smidiga, vackra vikdörrar kan du enkelt förvandla lägenheten till två mysiga sovrum. För din bil erbjuds möjligheten att parkera i det blåmålade höglagret bakom bostaden där det finns väl skyddade garageplats, är du ägare av en elbil kan du även dra nytta av laddplatser, ytterligare ett bevis på att varje aspekt av detta hem är utformat med omsorg och framtidstänkande. Omgivningen på Skrea Strand förlänger det exklusiva boendet till en upplevelse av natursköna omgivningar och med badbryggan bara några stenkast bort. Här finns populära restauranger, Padel/tennisbanor och Klitterbadet inom bekvämt gångavstånd. Falkenbergs centrum och mataffärer nås enkelt med en kort cykeltur. Välkommen till ditt nya hem på Bacchus väg 4, där du varje dag kan njuta av en underbart magisk utsikt mot havet och Skrea Strand!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brf Ålyckan i Falkenberg, null, Falkenbergs kommun

Brf Ålyckan i Falkenberg

Lägenhet
Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 710 000 kr
75 m²
3 rum
vån 4/6
4 957 kr/mån
36 133 kr/m²

ERBJUDANDE! 1 ÅRS FRIA MÅNADSAVGIFTER TILL DE 20 FÖRSTA KUNDERNA! En rymlig trea med öppen planlösning. Köket har bra arbetsytor, ovanför diskbänken får man fint ljusinsläpp från fönstret. Vid matplatsen har man utgången till balkongen som vetter mot ett soligt läge. Den nya stadsdelen Tröingedal några kilometer, strax nordost om Falkenbergs centrum, ska vi bygga Brf Ålyckan. 55 ljusa och moderna lägenheter som finns i storlekarna från 1 till 5 rum och kök. Alla lägenheter har precis de moderna bekvämligheter du kan önska dig. Ett ljust, kvadratsmart och helt underhållsfritt boende där flertalet av balkongerna går att glasa in. Dessutom bygger finns ett garage under husen så att du slipper leta parkering när du kommer hem. Brf Ålyckan byggs ihop med villakvarter, ängar och små gårdar som närmsta grannar. I den nya stadsdelen byggs även en ny förskola, skola och idrottshall. Saker som gör att vardagspusslets alla bitar lättare faller på plats.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Häggstigen 1, Kristineslätt, Falkenbergs kommun
  • Tor 25 apr kl 16:00
Häggstigen 1, Kristineslätt, Falkenbergs kommun, bild 2
Häggstigen 1, Kristineslätt, Falkenbergs kommun, bild 3

Häggstigen 1

Villa
Kristineslätt, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 495 000 kr
90 + 11 m²
3 rum
506 m² tomt

Välkommen till denna villa på populära Kristineslätt i Falkenberg! Denna enplansvilla erbjuder allt du behöver för en bekväm och harmonisk livsstil. Med en boyta på 90 kvadratmeter och äldre, men välvårdade ytskikt, kommer du att känna dig hemma från första stund. Villan har två sovrum, ett stort vardagsrum med fint parkettgolv. Köket är ett parallellkök med bra arbetsytor. På ena sidan av köket står ni och njuter av fåglarna och blommorna i trädgården samtidigt som en god måltid lagas till. Intill köket finns ett stort matrum med plats för matbordet. Matrummet var tidigare ett sovrum så behöver man ett rum till så finns det möjlighet här. Från matrummet kommer ni ut till uterummet där ni kan slappna av och varva ner efter jobbet, äta en god bit mat och bara njuta. Oavsett om det är soligt eller regnigt kommer detta utrymme bli din oas för lugn och avkoppling. Här har du möjligheten att njuta av bekvämligheten att bo mitt i hjärtat av Falkenberg. Med närhet till butiker, restauranger, arenan, ishallen och allt annat staden har att erbjuda som fantastiska Skrea Strand, den flera kilometer långa stranden där alla årstider är lika magiska på sitt alldeles egna vis. Ni får heller inte missa de fina motionsspåren som finns i tallskogen precis inpå knuten. Som ni förstår är detta det perfekta läget för en aktiv livsstil utan besvär. Missa inte chansen att äga ditt drömhem i Falkenberg. Kontakta mig idag för att boka en visning och upptäck allt denna villa har att erbjuda!

  • Premium
Holgersgatan 12A, Centrum, Falkenbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 6 maj kl 16:30
Holgersgatan 12A, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 2
Holgersgatan 12A, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 3

Holgersgatan 12A

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 200 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/4
6 787 kr/mån
15 000 kr/m²

Mitt i hjärtat av Falkenberg finner ni denna fina trerummare! Mer centralt kan man inte komma, man lever mitt i händelsernas centrum. Via en hiss kommer ni upp till våning två och väl inne känner ni den otroligt mysiga känsla som lägenheten ger. I inre hallen finns en öppen spis som är godkänd att elda i och den ger både en varm myskänsla som go extravärme. Köket är i gammal retrostil med de charmiga skjutluckorna. Plats för ett matbord finns här. Sovrum två gjordes om till ett matrum där man har plats för stora middagar och umgänge med familj och vänner. Här har nuvarande ägare lagt in en ny fiskbensparkett i massiv ek. I vardagsrummet finns plats för en soffa framför TV:n. Balkongdörren finns här till balkongen som finns utmed Holgersgatan. Vill man mysa riktigt kan man krypa upp i det fina burspråket, sitta på mjuka kuddar och kanske lyssna på konserterna som är på torget på somrarna? Här bor ni med närhet både till butiker, restauranger och busshållplatser. Allt ni behöver finns inom gångavstånd. Vill ni ut och gå en promenad finns doktorspromenaden precis utmed Ätran. Låter detta som boendet för dig? Tveka inte att anmäla er till visningen!

  • Premium
  • Hiss
Okome-Boa 110, Ätrafors, Falkenbergs kommun
  • Imorgon kl 15:30
Okome-Boa 110, Ätrafors, Falkenbergs kommun, bild 2
Okome-Boa 110, Ätrafors, Falkenbergs kommun, bild 3

Okome-Boa 110

Villa
Ätrafors, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 895 000 kr
128 m²
7 rum
4 332 m² tomt

Stig in i ditt framtida paradis vid Boaforsdammen och låt dig förtrollas av en unik kombination av naturskönhet, avskildhet och en avslappnad livsstil. Denna enastående fastighet är inte bara ett hem – det är ett fristående tillflyktsort där du kan finna lugn och harmoni mitt i naturens skönhet. Med en privat badplats precis utanför dörren finns inte bara möjlighet till många svalkandet dopp utan även det gyllene tillfället att fånga gös för den fiskeintresserade. Skogen intill bjuder generöst på svamp, vilket komplettera den egenfångade måltiden. Det charmiga huset, byggt med omsorg och kärlek år 1910, bär på en rik historia och erbjuder en atmosfär som är svårslagen. Med sina välbevarade detaljer och tidlösa arkitektur är det inte bara ett hem utan en levande del av det förflutna, samtidigt som det erbjuder all modern komfort och bekvämlighet du kan önska dig. Detta hus tillmäts särskilt kulturhistoriskt värde och ska underhållas och anpassas till omgivningens och byggnadsverkets värde från historisk, kulturhistoriskt, miljömässig och konstnärlig synpunkt. Detta går att läsa mer om via länken till Bebygelseregistret samt kommunens hemsida. Här finns gott om plats för hela familjen och alla sommargäster med sina 5-6 sovrum, ett rymligt kök med matplats och ett härligt vardagsrum som bjuder på en hisnande utsikt över dammen. Från Boa till Okome sträcker sig en sex kilometer lång stig genom en mångfaldig och förtrollande natur. Följ de gula markeringarna och ge dig ut på en äventyrlig dag i skogen, där bokskogen möter barrskogen och öppna landskap. Falkenbergs centrum ligger bara en kort bilresa på 26 km bort, vilket ger dig tillgång till stadens bekvämligheter och service. Den välrenommerade ICA-butiken i Vessigebro ligger också inom räckhåll, vilket gör livsmedelsinköpen smidiga. Oavsett om du drömmer om avkopplande dagar vid vattnet, utforskande vandringar i skogen eller mysiga kvällar framför brasan, är denna fastighet den ultimata platsen att förverkliga dina drömmar om det perfekta hemmet. Missa inte chansen att uppleva detta drömläge och skapa minnen för livet!

  • Premium
  • Uteplats
Tärnan 716, Olofsbo, Falkenbergs kommun
Tärnan 716, Olofsbo, Falkenbergs kommun, bild 2
Tärnan 716, Olofsbo, Falkenbergs kommun, bild 3

Tärnan 716

Fritidshus
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 995 000 kr
32 m²
2 rum

Drömmer du om en idyllisk tillflyktsort vid havet? Denna charmiga stuga på 32 m2, belägen i det eftertraktade området Tärnan i Olofsbo, är ditt svar! Byggd med omsorg år 2009, erbjuder den en perfekt blandning av modern bekvämlighet och traditionell mysighet. Stugan har en bra planering, ni kommer in i en hall där man ställer skorna och hänger av sig sina ytterkläder. Sedan kommer ni in i ett kök och vardagsrum med öppen planlösning. Stora fönster släpper in bra med ljus här. Sovrummet har bra storlek och plats för en dubbelsäng och garderob. Badrummet är fint och det finns en duschhörna bakom välvda glasdörrar. Stugan ligger bara en kort promenad från den fantastiska stranden i Olofsbo, vilket ger dig möjlighet att njuta av solnedgångar och strandliv när du vill. Området runt Olofsbo är känt för sin natursköna skönhet. Perfekt för de som älskar utomhusaktiviteter som vandring, cykling och utforska omgivande naturområden. Varje dag blir en möjlighet att upptäcka nya äventyr. På området Tärnan finns en servicebyggnad med tvättmöjligheter, dusch och toalett. Det finns också redskap att använda när man ska göra fint runt sin stuga. Egen parkeringsplats finns på området. Låter detta som den perfekta stugan för dig? Slå mig en signal så pratar vi mer!

  • Premium
Holgersgatan 2A, Centrum, Falkenbergs kommun
Holgersgatan 2A, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 2
Holgersgatan 2A, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 3

Holgersgatan 2A

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 350 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 994 kr/mån
24 545 kr/m²

Välkommen till Holgersgatan 2A och detta centrala boendet i "Terrasshuset". Här finner du en kombination av ett centralt men samtidigt ostört boende! Denna fräscha 55 kvadratmeter stora två-rummare erbjuder dig en solig terrass på över 20 kvadratmeter, perfekt för avkoppling och sociala stunder under den varma tiden på året. Terrassen ligger i ett underbart, skönt söderläge och har en vy över det gröna området omkring radhusområdet Tullgränd. Dina steg in i denna lägenhet leder dig genom hallen och klädkammaren in till ett trivsamt vardagsrum tillsammans med ett praktiskt mindre arbetskök. Lägenheten har ett rymligt sovrum som även har plats för extra garderober eller ett skrivbord om så önskas. Ett bekvämt dusch/wc. På bekvämt avstånd, strax utanför entrédörren ligger den välskötta gemensamma tvättstugan och även lägenhetens förrådsutrymme, vilket gör vardagen smidigare. Till lägenheten ingår dessutom din egna platsbestämda garageplats vilket innebär att du kan parkera tryggt och säkert direkt när du köpt lägenheten! Med en hiss i huset är tillgängligheten bekväm och det centrala läget på Holgersgatan ger dig närhet till allt du behöver. Nya gallerian, med sin bredd av butiker inklusive livsmedelsbutik, samt olika restauranger och caféer, ligger inom bekvämt räckhåll. De natursköna promenadstråken längs Ätran som rinner strax nedanför lägenheten, kan locka till avkopplande stunder i naturen. Dessutom, med endast 100 meter till busshållplatsen, är det lätt att ta sig till tågstationen för längre resor eller andra äventyr. Med direktentré till bostaden utan några trappsteg att övervinna, erbjuder denna bostad dig ett centralt och bekvämt boende!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Holgersgatan 2B, Centrum, Falkenbergs kommun

Holgersgatan 2B

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 795 000 kr
73,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 092 kr/mån
24 422 kr/m²

Välkommen till Holgersgatan 2B och denna fantastiska lägenhet med alla bekvämligheter! Här finner du en genomtänkt tvårumslägenhet med en rymlig terrass som kombinerar stadslivets puls med avskildhetens lugn. Bostaden erbjuder ett ljust och fräscht kök med matplats vid fönstret, perfekt för ljusinsläpp och härliga middagar. Vardagsrummet öppnar upp mot den underbara terrassen och skapar en förlängning av bostaden. Sovrummet, badrummet och en praktisk hall kompletterar denna välutrustade bostad. Förvaringsmöjligheterna är generösa både inomhus och med ett extra förråd på markplan. Terrassen bjuder in till avkoppling och sociala sammanhang med tillräckligt med plats för både middagar och bekväma sittplatser - en perfekt plats att njuta av soliga dagar och sköna kvällar. Här bor ni i en välskött och pålitlig HSB förening. Med sitt centrala läge har denna bostad närhet till naturen och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Hissen i byggnaden erbjuder smidig tillgång och med en tillhörande garageplats kan du känna dig trygg och bekväm i din nya hemmiljö. Låter detta intressant är ni varmt välkomna att kontakta mig eller anmäla er till visning så hör jag av mig, hoppas vi hörs!

  • Balkong
  • Hiss
ERBJUDANDE! 1 ÅRS FRIA MÅNADSAVGIFTER TILL DE 20 FÖRSTA KUNDERNA!, Tröinge Dal, Falkenbergs kommun
  • 51 lediga bostäder

ERBJUDANDE! 1 ÅRS FRIA MÅNADSAVGIFTER TILL DE 20 FÖRSTA KUNDERNA!

Lägenhet
Tröinge Dal, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
fr. 995 000 kr
34-112 m²
1-5 rum
3 283 kr/mån

I den nya stadsdelen Tröingedal några kilometer, strax nordost om Falkenbergs centrum, ska Hökerum Bygg bygga Brf Ålyckan. Brf Ålyckan består av 55 ljusa och moderna lägenheter som finns i storlekarna från 1 till 5 rum och kök. Det finns 4 st taklägenheter som har en stor takterrass. Alla lägenheter har precis de moderna bekvämligheter du kan önska dig. Ett ljust, kvadratsmart och helt underhållsfritt boende där flertalet av balkongerna går att glasa in. Dessutom finns ett garage under husen så att du slipper leta parkering när du kommer hem. Brf Ålyckan byggs ihop med villakvarter, ängar och små gårdar som närmsta grannar. I den nya stadsdelen byggs även en ny förskola, skola och idrottshall. Saker som gör att vardagspusslets alla bitar lättare faller på plats. Anmäl ditt intresse redan nu för att få mer information via https://www.hokerumbygg.se/alyckan/ Eller slå oss en signal på 0346-488 40 så berättar vi mer.

  • Nybyggnadsprojekt
Fiskaregatan 2A, Västra Gärdet, Falkenbergs kommun

Fiskaregatan 2A

Lägenhet
Västra Gärdet, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
975 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 336 kr/mån
15 600 kr/m²

Denna rymliga och välplanerade tvårumslägenhet har både utrymme och bekvämlighet och med en smart planlösning som har en centralt placerad hall blir varje rum lättillgängligt. Belägen på första våningen, bara en halv trappa upp, är tillgängligheten hög och du upplever inga besvär att bära tunga föremål flera trappor - här är det enkelt att flytta in och ut eller enkelt hantera vardagliga sysslor som att bära in matkassar eller tömma sopor. Våningsplanet ger inte bara en känsla av integritet utan även en fridfull atmosfär utan besvärande insyn och med minimal biltrafik på gatan, särskilt på kvällar och helger, är det en fristad från stadens övriga brus. Med Stora Coop vid Söderbron, bara en kort promenad bort finns allt du behöver inom räckhåll, även skolor och förskolor finns placerat i samma kvarter. En förlängning av ditt vardagsrum är den öppna balkongen i västerläge och med kvällssol är det en plats att koppla av, njuta av varma sommarkvällar. Härifrån njuter du av stillheten och lugnet under sommaren helt klart! Stig in i denna fina lägenhet som har genomgått en renovering under nuvarande ägares tid sedan 2013. Uppdaterat kök, nya golv och generösa förvaringsutrymmen är bara några av de förbättringar som väntar på dig här. Upplev modern komfort och stil i varje hörn. Så varför vänta? Kom och upptäck din nya lägenhet genom att kontakt mig idag!

  • Plus
  • Balkong
Drällslingan 15, Brune Kulle, Falkenbergs kommun
Drällslingan 15, Brune Kulle, Falkenbergs kommun, bild 2
Drällslingan 15, Brune Kulle, Falkenbergs kommun, bild 3

Drällslingan 15

Villa
Brune Kulle, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Pris saknas
190 + 40 m²
7 rum
876 m² tomt

Kontakta oss gärna för prisbild på detta fina hus! Vi önskar dig välkommen att stiga in i detta nyligen uppförda suterränghus med en förtrollande utsikt och en imponerande balkong som sträcker sig längs hela övervåningen! En trivsam, öppen planlösning erbjuder hela familjen generösa sällskapsytor i köket och vardagsrummet. Master bedroom är utrustat med eget helkaklat badrum med dusch samt en separat lyxig klädkammare. Utgångar från varje sovrum skapar en nära anslutning till omgivningen på utsidan. Detta hem har vattenburen golvvärme på båda planen och med hela tre helkaklade badrum, alla utrustade med dusch, är det en utmärkt lösning för den lite större familjen. Villan är uppförd i suterräng som förenar modern design och hållbarhet för att skapa det perfekta hemmet för dig som värdesätter både stil och miljömedvetenhet. På bottenplan finns allrum med ett mindre kök och ett helkaklat duschrum och denna delen är utmärkt till tonåringen, går att hyra ut eller är kanske för din egna verksamhet då den har egen ingång! På entréplan finns även två stora sovrum och dessa går utmärkt att inreda till garage om du istället värdesätter det behovet. Övervåningen nås genom huvudentrén på husets baksida via trappen utmed husets östra gavel och erbjuder ett stort kök i öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet. Ifrån köket når du terrass-balkongen i söderläge och härifrån är det enkelt att njuta av den helt fantastiska utsikten och av varje ögonblick när du ser solen gå ned i horisonten. På detta våningsplan finns även ytterligare 3 sovrum och två helkaklade badrum. Detta är inte bara ett hus, det är en levande upplevelse där arkitektur och enastående natur går hand i hand. Genom modern, energisnål teknologi med tex värmepump och solceller tillsammans med moderna bekvämligheter görs detta hus inte bara till en visuell pärla utan också till ett praktiskt och hållbart val för framtiden. Ge dig själv och din familj privilegiet att kalla detta ert nya hem och upplev dess bekvämlighet, elegans och enastående utsikt. Denna bostad erbjuder även närhet till skog, förskola, skola, vårdcentral, idrottsplats. Gångavstånd till Falkenbergs golfbana med restaurang. Endast "en kohage" bort finner du det populära matstället Prostens Pizza som drivs av Lisa Lemke och hennes man. Närhet även till lokala matställen som Skrea Ost, Skrea Matbruk och den mycket populära Laxbutiken. Med bara 5 minuter i bil når du enkelt motorvägen som underlättar för dig som pendlar. Blir du nyfiken på denna inflyttningsklara familjevilla? Anmäl ditt intresse till oss, för det är dags att låta ditt boende bli en spegelbild av din livsstil – välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun, bild 2
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun, bild 3

Bacchus väg 4

Lägenhet
Bacchus, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 695 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/7
4 215 kr/mån
41 462 kr/m²

Välkommen till Bacchus väg 4, där denna välskötta marklägenhet som öppnar dörrarna till ett modernt boende med en touch av lyx! Med ytskikt och utrustning som fortfarande känns som nya är denna lägenhet en pärla som nu väntar på sin nya ägare. Få en känsla av frihet med den stensatta uteplatsen som omger markbalkongen på 12 kvm, en extra yta som endast marklägenheterna på Bacchus kan erbjuda. Markbalkongen kan även stängas helt med hjälp av den nyligen monterade glas-grinden. Ljuset flödar genom de öppna planlösningen i hall, kök och vardagsrum som verkligen lockar till avkopplande stunder. Sovrummet erbjuder en praktisk skjutdörrsgarderob och även en kylanläggning för att hålla dig sval under de varmaste sommarnätterna - absolut en detalj som förhöjer komforten för dig! I det helkaklade badrummet hittar du inte bara en rymlig duschhörna, utan också bekvämligheten av din egna tvättmaskin och torktumlare. Men det är inte allt - högst upp i fastigheten väntar en gemensam takterrass med panoramautsikt över havet, komplett med ett spa-bad och en bastu för ultimat avkoppling och välbefinnande. Här uppe finns även ett gemensamt samlingsrum som du kan boka för din egna privata tillställning! Med Skrea strand som din granne kan du njuta av härligt friska promenader året om samt uppfriskande dopp. Flera av dem som bor på Bacchus badar även vintertid! Och när du längtar efter stadspulsen så når du Falkenbergs centrum genom en 1/2 timmes skön promenad utmed Ätran. Stora Coop och även Ica Skrea Strand ligger med enbart några minuters bilväg ifrån bostaden. Bli en del av detta exklusiva boendekoncept och upptäck denna fina 2:a på Bacchus väg 4. Välkommen till våra visningar - här väntar kanske ditt nya drömhem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Fabriksgatan 8, Centrum, Falkenbergs kommun

Fabriksgatan 8

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
3 966 kr/mån
21 849 kr/m²

Upptäck lugnet mitt i stadens puls på Fabriksgatan 8. Denna bostadsrätt på 3 rum och kök som ligger i HSB Brf Opalen erbjuder en fridfull oas mitt i centrala Falkenberg! Praktiskt belägen på 1:a våning får du en välplanerad 3:a som öppnar upp till en generös inglasad balkong i söderläge och där du blickar ut över hela den lugna, välskötta innergården. Du välkomna i en hall i vinkel med garderober samt en rymlig klädkammare, låt dig sedan svepas iväg till vardagsrummet med den fina original parketten bevarad. Härifrån når du lägenhetens extra rum, dvs den inglasade balkongen. Det funktionella köket har en matplats där du kan blicka ut över innergården. Här finner du även två sovrum, en original dusch/wc som har ett renoveringsbehov. Föreningen HSB Brf Opalen är omtyckt för sin grönskande innergård och gemensamma utrymmen, inklusive ett härligt uterum som du kan boka privat för grillfester och sociala tillställningar med vänner och familj. Trots det mycket centrala läget erbjuder innergården en fridfull miljö där du kan varva ned och njuta av stunder utanför stadens brus och puls. Med en låg avgift på 4366 kronor inkluderas även värme och vatten, fiber och grundläggande TV-utbud, vilket gör det till ett ekonomiskt fördelaktigt val. I den inre reparationsfonden finns cirka 12 800 kronor tillgängliga för att du ska kunna göra din nya bostad till din egen! Är Fabriksgatan 8 din nästa drömbostad? Ta chansen att skapa ditt perfekta hem mitt i hjärtat av Falkenberg. Välkommen att utforska denna underbara lägenhet på våra visningar – vi ser fram emot att välkomna dig!

  • Balkong
Arvid Carlsons väg 15, Grimsholmen, Falkenbergs kommun

Arvid Carlsons väg 15

Tomt
Grimsholmen, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 695 000 kr
1 446 m² tomt

Här presenterar vi nu en attraktiv tomt med havsutsikt på Grimsholmen i stolt samarbete med VarbergsHus. Här har du som köpare möjlighet att skapa ditt eget drömboende med en husmodell som passar bäst för just dig. Tomten ligger högt och har ett fantastiskt läge med utsikt över havet och natur! Grimsholmen erbjuder ett öppet och naturnära läge och är ett mycket populärt område i Falkenberg. I och med att Varbergshus bygger i lösvirke finns det stor flexibilitet i hur du vill utforma ditt hus så länge du håller dig inom detaljplanen för området. Antingen utgår du ifrån en av deras husmodeller eller så anpassar du det efter dina önskemål. Du kan även tillsammans med hussäljaren och husdesignern Maria rita upp ditt drömhus. Ett nytt hus innebär många fördelar. Du får ett nytt hus precis så som du vill ha det, slipp tänkte på renovering och massa underhåll, du får låga driftkostnader och dessutom har du 0 kr i fastighetsskatt de kommande 15 åren. Naturreservatet Grimsholmen är otroligt vackert och ligger utmed kustvägen mellan Falkenberg och Halmstad. Från klippor och små badvikar kan du se allt från betande kor till mycket rikt fågelliv. Här är det inte svårt att spendera hela dagen med att bada eller fiska krabbor! Kontakta Maria Jackson på VarbergsHus för mer information 0346-713653 alt. [email protected] Du kan även bläddra bland VarbergsHus breda utbud av husmodeller via länkar som ligger bifogade under dokument nedan. VarbergsHus ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. VarbergsHus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett VarbergsHus. Observationer: Köpet utav tomten sker separat och kommer vara villkorat om att teckna entreprenadavtal med VarbergsHus och att budgivning kan förekomma på tomten. Entreprenad summan kommer att variera beroende på det hus/val ni som köpare gör. Köpare kommer att tillträda och betala för tomten innan entreprenaden påbörjas. Är du intresserad av att förverkliga en dröm? Hör av dig till mig så berättar jag mer!

Ringtraststigen 16, Långasand, Falkenbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 10:30

Ringtraststigen 16

Villa
Långasand, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
5 895 000 kr
155 + 5 m²
6 rum
1 053 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Långasand och detta fantastiska läge på Ringtraststigen 16. Långasand är till största delen ett fritidshusområde men här finns också permanenthus. Bostaden på Ringtraststigen 16 fungerar utmärkt för båda delar. Långasands läge är svårslaget, en sommarort vid havet drygt en mil söder om Falkenbergs stad. Området och närområdet erbjuder en underbar miljö med flera vackra platser att besöka, oavsett om ni söker avkoppling eller mer fartfyllda aktiviteter. Under bifogade länkar finner ni flera förslag på platser värd ett besök. Huset är en Smålandsvilla som uppfördes 2016 med ett tillhörande garage som byggdes 2022. Nuvarande ägare har använt bostaden som fritidshus och alla ytskikt upplevs vara i mycket gott skick. En välplanerad bostad med gott om sällskapsyta, två badrum samt möjlighet till fem sovrum. Solcellsanläggningen installerades 2022 och håller driftkostnaderna nere. Ringtraststigen 16 har ett otroligt läge i Långasand och erbjuder en välplanerad och imponerande trädgårdsmiljö. Tomten angränsar till skogspartiet på baksidan och ger en känsla av lugn och fridfullhet. Slå er ner med en kopp kaffe och en bok på den mysiga uteplatsen längst ner i trädgården och njut av lugnet. I trädgården finns även en stor altan längst husets långsida, här installerades det ett spa-bad 2020. Terrassmarkiser finns installerades både här och på den mysiga frukost-altanen på husets kortsida. Utomhuskök och pergola blir en naturlig samlingsplats i trädgården. För den trädgårdsintresserade finns här en fin blandning av blommor, odlingsbäddar, rabarber, hallonland och en trädgårdsdamm. Trädgården omfamnas av en tät oxelhäck som skapar en skyddad och insynsfri oas på sommaren. Drömmer ni om ett havsnära läge att spendera vardagen eller semestern på? Då har ni kanske hittat hem! Varmt välkomna att boka in er på visning så ses vi!

  • Plus
  • Energieffektiv
Lundens väg 2, Glommen, Falkenbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:45

Lundens väg 2

Fritidshus
Glommen, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 695 000 kr
40 m²
3 rum
939 m² tomt

Välkommen till Lundens Väg 2 – ett charmigt fritidshus som möter naturnära avkoppling! Detta fritidshus, med en boyta om 40 kvadratmeter, utstrålar en mysig atmosfär och inbjuder till en avslappnad tillvaro i Stranninge. Här möts du av en praktisk planlösning och ett funktionellt kök som utgör hjärtat i hemmet. Fritidshuset inkluderar även en tillhörande friggebod som öppnar upp för extra övernattningsmöjligheter, vilket ger flexibilitet för gäster eller extra utrymme för avskildhet under vistelsen. Den grönskande trädgården blir en förlängning av boendet där du kan koppla av på den rymliga altanen. Lundens Väg 2 erbjuder inte bara en plats att bo; det är en möjlighet att vara nära naturen och uppleva lugnet i omgivningen. Området runt Lundens Väg präglas av en rofylld känsla med närhet till grönområden och till havet vilket erbjuder möjligheter till naturnära aktiviteter. Intill finns bland annat härliga promenadstråk och även den omtalande badplatsen vid Petters Brygga. Falkenbergs centrum, en kort bilresa bort, kompletterar din fritidshusupplevelse med lokala bekvämligheter som affärer, restauranger och serviceutbud. Upptäck den harmoniska atmosfären i Lundens Väg 2, där varje dag blir en resa tillbaka till det enkla och vackra i livet. Här ges chansen att skapa egna berättelser och uppleva vardagen på ett fantastisk sätt. Är ni intresserade av Lunden väg 2? Tveka då inte på att slå mig en signal eller boka in er på visning så hörs vi av!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 50