Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg

Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bärnstensgatan 30, Ättekulla, Helsingborgs kommun
  • Tis 29 okt
Bärnstensgatan 30, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 2
Bärnstensgatan 30, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 3

Bärnstensgatan 30

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 795 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 6/8
5 601 kr/mån
22 025 kr/m²

HAVSUTSIKT - SJÄTTE VÅNINGEN - INGLASAD BALKONG - GENOMGÅENDE FÖNSTER Hjärtligt välkommen till Bärnstensgatan 30! En prima bostad för dig som vill bo i en trevlig förening och välplanerad lägenhet - med en fantastisk utsikt över Öresund och Ven. Här erbjuds en 3 RoK paketerad på 81,5 kvm på sjätte våningen. Tack vare den inglasade balkongen kan du njuta av ett extra rum, året om. Bortsett från havsutsikt faller även blicken mot lummiga Ättekulla skogen och de råmande korna i hagen strax nedanför. I ena delen av bostaden ligger två sovrum i samlad trupp, smart beläget i ett svalare väderstreck. Även härifrån erbjuds en fantastiskt utsikt över Helsingborg slätter, något som visade sig vara svårfångat på bild. Positiv upplevelse utlovas därför på visning! Ett badrum och en rymlig klädkammare återfinns dessutom i nära anslutning till sovrummen. Den andre änden av lägenheten blir naturligt den perfekta platsen för social samvaro. Vi lockas av ett inbjudande kök, stor matplats för hela familjen, ett vardagsrum med naturligt ljus och direkt utgång till den inglasade balkongen. Bostadsrättsföreningen Runan är känd för att vara engagerad och aktiv. Föreningen har på kort tid investerat och genomfört större förändringar, däribland solceller, renovering av garage, laddplatser för bil, fönster- och hissbyte. Utöver detta anordnas det inom föreningen bingokvällar, glöggmingel och i somras en stor fest tillsammans med grannföreningarna. Parkering och soprum finns runt hörnet. Tvättstuga och förråd hittar du i huset. Motorvägen nås på någon minut, såväl som skog och hav. I området finns både dagis såväl som skola upp till högstadiet, på kort gångavstånd nås City Gross. Tack vare Ättekullas mångsidighet varierar åldern brett. Runt om i området finns olika sittgrupper utplacerat, dessa utnyttjas flitigt av de äldre och här skålas det i allt ifrån kaffe till vin. Flyttar man blickarna mot lekplatserna och grönytorna kan man höra barnskratten eka. Här bor du tryggt innanför den nyligen insatta säkerhetsdörren. Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare, Lovisa Schölin! Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fågelsångsgatan 20, Helsingborg, Helsingborgs kommun
  • Tor 24 okt kl 17:00
Fågelsångsgatan 20, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Fågelsångsgatan 20, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Fågelsångsgatan 20

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
2 995 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/3
6 270 kr/mån
34 034 kr/m²

Välkommen till Fågelsångsgatan 20 - En unik och charmig etagelägenhet på attraktiv adress i hjärtat av Helsingborg. Här bor du i en vacker sekelskiftesfastighet med Öresundsparken och landborgspromenaden strax intill. Att bo i centrum ger både dig som boende och dina besökare möjligheten att uppleva stadens puls och ta del av kultur, nöjen och vackra omgivningar med sundet som närmsta granne. Trots liv och rörelse precis runt husknuten är Fågelsångsgatan en fridfull gata och lugnet infinner sig så fort du stiger in över tröskeln. Här möts du av en imponerande möblerbar hall med takfönster och gott om förvaringsmöjligheter. Det ryms plats för till exempel skrivbord eller arbetsbänk, eller varför inte göra en välkomnande loungehörna? Från hallen leder en svagt lutande trappa i ek vidare upp i lägenheten och in i köket. Med högblank inredning i vitt, ljusgrå bänkskiva och matchande klinkerplattor ovanför, är köket både tidlöst och elegant. Maskinparken består av inbyggd ugn och micro, induktionshäll, diskmaskin, kombinerad kyl & frys samt köksfläkt i tilltalande design. Interiören är sammanhängande genom hela bostaden med släta väggar, klassiskt ekparkett och inbyggda spotlights i taken. Från köket stiger du rakt ut på din alldeles egna terrass, belägen på föreningens vackra innergård. En uteplats med trallgolv och anpassningsbar taklösning som kan nyttjas oavsett väder och årstid. Bjud hem vännerna på grillkväll eller ta med en varm filt och kaffekoppen ut för att njuta av den friska luften. En av många attraktiva fördelar som ger lite extra guldkant till just den här bostaden! Vardagsrummet är beläget en trappa upp på andra våningen. Ett mysigt rum med två fönsterpartier som vetter mot grannhuset. Det bjuds på spännande detaljer så som integrerade skjutdörrar och en i väggen inbyggd bokhylla som döljer ett gömt förvaringsutrymme bakom. Intill vardagsrummet ligger bostadens ena sovrum inbäddat, med stor klädkammare och samma behagliga atmosfär som följer genom hela lägenheten. Det andra sovrummet ligger intill köket, med utsikt över innergården. Ett rum med karaktär, som med rustik tegelvägg och restaurerade balkar vittnar om husets ålder och historia. Hela lägenheten är i toppskick och binder samman gammal charm med moderna bekvämligheter. Det finns tvättstuga precis utanför köksdörren, förråd i markplan och cykeln parkeras tryggt på den inhägnade innergården. Här kan du flytta rakt in och skapa ett hem som inte liknar någon annans. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Oknögatan 16, Rydebäck, Helsingborgs kommun
Oknögatan 16, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Oknögatan 16, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Oknögatan 16

Tomt
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
3 575 000 kr
725 m² tomt

Den förmodligen bästa tomten i området! Fribyggartomt i Rydebäck i det nya området Månsgård. Här ges möjlighet att köpa en fastighet där ni själva väljer vilken hustyp ni vill bygga. Gatorna är på plats och de flesta av grannfastigheterna i området är bebyggda och inflyttade. Här har ni chansen att planera och bygga ert drömhus. Den generösa detaljplanen tillåter er att bygga ett stort hus om ni vill, hela 200 kvm byggnadsarea och 9 meter högt kan man bygga vilket gör att de flesta har möjlighet att bygga sitt framtida drömhem. Fastigheten är 725 kvm och ligger placerad långt in i den västra delen av området vilket borgar för lugn och att er framtida trädgård får helt rätt solläge. Rydebäck ligger strategiskt helt rätt söder om Helsingborg och vid havet med underbar sandstrand. I Rydebäck finns ett flertal förskolor och två skolor, både kommunala och privata alternativ finns att välja på. För pendlaren finns tillgång till både buss och Pågatåg samt motorvägspåfart vilket ger er perfekta pendlingsmöjligheter. Varmt välkomna till familjeidyllen Rydebäck!

  • Premium
Djurhagshusvägen 119B, Fleninge, Helsingborgs kommun
Djurhagshusvägen 119B, Fleninge, Helsingborgs kommun, bild 2
Djurhagshusvägen 119B, Fleninge, Helsingborgs kommun, bild 3

Djurhagshusvägen 119B

Gård/Skog
Fleninge, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
9 000 000 kr
232 + 961 m²
3 ha tomt

Större fastighet belägen nära Väla centrum. Under många år så har butiken Bali funnits här och nu väntar denna gård på sina nya ägare. Utöver den stora affärslokalen så finns även boningshuset byggt 1860 med sin parkliknande trädgård. I den sista längan finns nu ett kontor/showroom, 2 fullt inredda lägenheter samt flertalet lagerutrymmen. Ett fristående garage finns på tomten. Detta är en utmärkt plats för dig som behöver stora ytor för din verksamhet/hobby eller önskar plats för den stora familjen. Bilder på lägenheterna kan fås efter förfrågan.

  • Premium
  • Uteplats
Ragnvallagatan 30B, Helsingborg, Helsingborgs kommun
Ragnvallagatan 30B, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Ragnvallagatan 30B, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Ragnvallagatan 30B

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
495 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
3 494 kr/mån
11 786 kr/m²

Letar du efter en hemtrevlig enrumslägenhet? Med stor inglasad balkong? Då kan du äntligen ha hittat rätt! På Ragnvallagatan 30B, i omtyckt Riksbyggen förening, har vi nu nöjet att erbjuda en fin och väldisponerad enrumslägenhet. Här bor du strax utanför centrum - med närhet till allt. Det är en härlig hemtrevnadskänsla som sträcker sig genom hela bostaden. Bra planlösning! Den mysiga och rymliga balkongen når ni från bostadens kombinerade vardagsrum och sovrum. Här erbjuds en fantastisk utsikt, utan insyn. Härifrån blickar du ut mot områdets grönområde och kan njuta i avskildhet, av årets alla årstider och solen som på kvällen färgar himmeln rosa. Här kommer du garanterat vilja spendera massvis av din tid! Den här bostaden får du bara inte missa! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Lovisa Schölin! Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Balkong
Kopparmöllegatan 15A, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Mån 28 okt kl 12:00
Kopparmöllegatan 15A, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Kopparmöllegatan 15A, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Kopparmöllegatan 15A

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
2 470 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/6
5 219 kr/mån
28 721 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem på Kopparmöllegatan 15A – en adress där bekvämlighet och trivsel möts. Denna lägenhet erbjuder en genomtänkt planlösning som skapar en känsla av rymd, samtidigt som den säkerställer gott om förvaring för att göra vardagen smidig och organiserad. När du kliver in möts du av ett stort vardagsrum med ett vackert burspråk som släpper in generöst med naturligt ljus. Här kan du föreställa dig mysiga stunder och trivsamma middagar med nära och kära. Från vardagsrummet leder en dörr ut till balkongen, perfekt belägen för att fånga förmiddagssolen och njuta av en tidig eftermiddag i lugn och ro. Den praktiska planlösningen inkluderar två sovrum, varav det ena är idealiskt beläget för en mer privat atmosfär med goda förvaringsmöjligheter. Sovrum två ligger beläget intill vardagsrum och kök och utgör idag kontor, perfekt extra rum som kan bli precis vad du önskar! Badrummet är smakfullt renoverat i tidlöst svart och vitt år 2015, vilket ger en modern och stilren touch. Köket är bostadens hjärta och är utrustat med generös förvaringsyta, en stenskiva som bänkskiva och moderna bekvämligheter som skapar en plats perfekt för matlagning. Här finns även plats för ett matbord där du kan njuta av goda måltider i trevligt sällskap. Golvmaterialen är noggrant valda för att skapa en enhetlig och stilfull atmosfär. Hallen och köket är klädda i klinker, medan sovrum och vardagsrum pryds av vacker parkett. Denna bostad är en del av en välskött förening med god ekonomi. I denna bostaden kommer du att bo centralt i Helsingborg med närhet till mataffärer, bussförbindelser, grönområden och butiker. Här finns allt du behöver inom bekvämt avstånd, vilket gör livet både enkelt och trivsamt. Varmt välkommen att ta kontakt för att veta mer om detta hem! ____________________________________ Lämna gärna dina kontaktuppgifter redan idag så tar vi kontakt med dig så fort det närmar sig visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på hemsidan eller genom att ta kontakt med ansvarig mäklare, Caroline Magiera på 0737-22 25 25 eller [email protected] Hoppas vi hörs och ses! Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sockengatan 2A, Helsingborg, Helsingborgs kommun
Sockengatan 2A, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Sockengatan 2A, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Sockengatan 2A

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 380 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/6
5 054 kr/mån
19 167 kr/m²

I denna välskötta förening finns nu möjlighet att köpa en hemtrevlig lägenhet. Välkomnande hall som ligger privat i slutet på fastighetens landgång. Köket är en pärla med sina vita skåpluckor och eleganta svarta kakelplattor. Här finns gott om plats för både matlagning och umgänge, med en rymlig matplats som inbjuder till trevliga middagar med familj och vänner. Det mindre sovrummet/kontoret är perfekt för dig som behöver en lugn plats för arbete eller en rogivande sovplats. Tack vare bostadens läge med loftgång är detta rum ostört och fridfullt. Det stora badrummet har totalrenoverats och här har man tagit bort den tidigare klädkammaren för att skapa en rymlig och lyxig atmosfär. Med marmorliknande klinker och kakel, en stor inbyggd duschhörna och en egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare, är detta badrum både praktiskt och modernt. Lägenhetens stora sovrum erbjuder generösa förvaringsmöjligheter med många garderober och direkt tillgång till balkongen. Vardagsrummet är rymligt och mångsidigt, med gott om plats för både soffgrupp och matmöblemang. Härifrån kan du också nå balkongen, vilket ger en perfekt förlängning av vardagsrummet och ytterligare en plats för avkoppling. Balkongen ligger i läge för kvällssol och här kan du koppla av med en god bok eller bara njuta av utsikten över områdets lekplats. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker ett tryggt hem med goda grannar. Välkommen hem till Sockengatan 2a! ------------------------------ Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bäckarpsgatan 3, Ödåkra, Helsingborgs kommun
  • Borttagen före visning
Bäckarpsgatan 3, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Bäckarpsgatan 3, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Bäckarpsgatan 3

Villa
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
3 695 000 kr
88 + 88 m²
5 rum
593 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Norra Storgatan 15, Bjuv, Bjuvs kommun
  • Imorgon kl 17:00
Norra Storgatan 15, Bjuv, Bjuvs kommun, bild 2
Norra Storgatan 15, Bjuv, Bjuvs kommun, bild 3

Norra Storgatan 15

Villa
Bjuv, Bjuvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
3 495 000 kr
157 + 7 m²
5 rum
738 m² tomt

Välkommen till Norra Storgatan 15 - En perfekt fastighet till dig som söker generationsboende, vill ha uthyrningsmöjligheter eller har äldre barn som vill prova på att bo själva. På tomten står nämligen både ett totalrenoverat tegelhus med en boyta på 157 kvadratmeter, samt ytterligare en byggnad med en helt nyrenoverad lägenhet på ovanvåningen och möjlighet att inreda en liknande lägenhet på bottenplanet. Båda husen värms upp med vattenburen värme och en helt ny luft/vatten-värmepump. Gott om yta att leva och bo på, bra förvaringsutrymmen i källaren, stor grusad uppfart med plats för flera bilar, uppvärmt garage, förråd samt ett inglasat uterum. Här får ni ett boende i centrala Bjuv med flera bekvämligheter samt stor potential, antingen till den stora familjen eller dig som drömmer om att driva egen verksamhet. Bostadshusets entréplan består idag av modernt och fullutrustat kök med bland annat en påkostad spishäll från Bora, intilliggande vardagsrum med kamin, två sovrum, duschrum och gäst-wc. En trappa upp finns ett fint helkaklat badrum samt två stora sovrum. Hela huset har genomgått omfattande renovering med fina golv, nya släta ytskikt, nytt uppvärmningssystem inklusive radiatorer, nya badrum med våtrumsintyg samt är alla vitvaror i kök och tvättstuga från 2022-2023. Flera fönster har bytts ut och yttertaket har lagts om, uterum har byggts och trädgården samt parkeringsområdet har fått sig en uppdatering med ny grus samt nytt rullgräs med underliggande bevattningssystem. Ett mycket stilrent, modernt och påkostat hus där ni kan flytta rakt in. I den andra byggnaden har nuvarande ägare nyligen färdigställt en lägenhet på ovanvåningen med eget kök med matplats, ett nyrenoverat badrum med vattenburen golvvärme samt tre sovrum. På entréplan har renovering påbörjats och det går att med enkla medel inreda en liknande lägenhet som på ovanvåningen. Extrabyggnaden är i liknande storlek som bostadshuset och har även den en källare, men har idag ingen taxerad boyta. På Norra Storgatan 15 bor du centralt med närhet till alla nödvändiga inköp, tågstation, skola/förskola samt flera lek- och aktivitetsplatser. I Bjuvs kommun bor du bra med möjlighet till både avkoppling och en innehållsrik fritid. Närheten till Söderåsen med vacker natur och vandringsleder, i kombination med kommunens rika föreningsliv skapar en perfekt blandning. Det finns mycket bra kommunikationer med buss och tåg, både till Helsingborg C och numer även till Malmö C, via Åstorp. Välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Köpmansgatan 2, Ekeby, Bjuvs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Köpmansgatan 2

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
395 000 kr
74 m²
3 rum
890 m² tomt

Fastighet på centralt läge i Ekeby i mycket omfattande renoveringsbehov, alternativt som rivningsobjekt. Möjlighet att bygga om/bygga nytt på tomt om 890 kvadratmeter. Den stora fördelen här är att det finns kommunalt vatten/avlopp, fiber finns i gatan och el är indraget. På tomten står idag två byggnader, ett bostadshus i obeboeligt skick samt en förrådsbyggnad. Det finns även en uppväxt trädgård med gräs, rosor, träd & buskar. Ekeby är en tätort i Bjuvs kommun. Här bor man med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen och en kort bit ifrån finner man busshållplats. Inne i Ekeby finner man pizzeria, möbelaffär, bank, skola och förskola, bensinstat och bibliotek. Ekeby ligger några minuters körtid från Billesholm och Bjuv där ni har möjlighet att färdas vidare med tåg. Fastigheten säljes i befintligt skick och med friskrivningsklausul. Frågor gällande bygglov/avstyckning/rivningslov hänvisas till Bjuvs Kommun. Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; • Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! • Äger du ditt nuvarande boende / behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering av din nuvarande bostad.

Ljunghusvägen 3, ALLERUM, Helsingborgs kommun
Ljunghusvägen 3, ALLERUM, Helsingborgs kommun, bild 2
Ljunghusvägen 3, ALLERUM, Helsingborgs kommun, bild 3

Ljunghusvägen 3

Villa
ALLERUM, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
4 895 000 kr
228 m²
11 rum
3 836 m² tomt

Strax norr om Helsingborg, omgärdad av åkrar, finner vi denna dolda pärla med gårdskänsla på Ljunghusvägen 3. Där livet på landet möter stadens puls på ett perfekt sätt. Med en tomt på strax över 3800 kvm är möjligheterna minst sagt oändliga. Här kan drömmen om ett generationsboende förverkligas, eller varför inte driva din egna verksamhet. Fastigheten har tidigare varit föremål för uthyrning, vilket visat sig framgångsrikt med intäkter på som mest på 54 000 kr/månaden. Bo i ett av husen och renovera successivt för pengarna som uthyrningen drar in. Här kan man garanterat trivas året om! På vår- och sommarhalvåret skapas en lummig oas där soldyrkaren kan njuta hela dagen runt om på den väl tilltagna tomten. Under vinterhalvåret bjuder snötäckta landskap in till fantastiska vyer och kyliga kvällar spenderas framför en öppen brasa. Fastigheten har sina anor från 1800-talet och erbjuder två stycken separata boende, båda fördelade på två plan. För den hästintresserade finns även ett äldre stall/ladugård och hage. Som en bonus finns även en lägenhet i en del av det äldre stallet! Först och främst har vi vinkelhuset – ett charmigt gårdshus med karaktär. Synliga bjälkar, högt i takt och en helt fantastisk trappa med kamin. Här finns även golvvärme. Utöver vinkelhuset finns även det som i planritning benämns som boningshuset, vilket är en villa som troligen är från år 1940. Boningshuset är fördelad på tre sovrum, kök, tvättstuga och badrum. Flera träddäck finns på tomten och binder bland annat ihop vinkelhuset och boningshuset. Här utlovas många trevliga stunder. På senare tid har även byggnaderna sammanlänkats genom en tillbyggnad där möjligheten finns att riva ner en vägg för att på så vis möjliggöra åtkomst till både byggnaderna inifrån. Som om detta inte vore nog har även den ena delen av det äldre stallet gjorts om till en lägenhet, vilket blir en bonus. På dess ovanvåningen återfinns en helt underbar fransk balkong med utsikt över öppna landskap. Stallet/ladugården används idag som ett förråd, garage och verkstad men har tidigare använts för bland annat hästar med hage i direkt anslutning. I stallet finns även en vind åt förslagsvis hö eller annat som önskas att förvaras. På fastigheten finns en väl tilltagen yta med plats åt flera bilar, såväl som släp, båtar eller dylikt. Allerum kännetecknas av varierad natur med skogar, ängar och vattendrag, vilket gör det till en attraktiv plats för friluftsliv. Här kan du njuta av vacker natur och utomhusaktiviteter precis runt hörnet. Allerums historia avspeglas i dess arkitektur och kulturella arv, med historiska platser och en vacker kyrka som pryder orten. För den sportintresserade finns det även en idrottsplats samt fotbollsplan för fritidsaktiviteter. Med goda kommunikationsmöjligheter, både via vägnätet och kollektivtrafik, är det enkelt att ta sig till och från området samt till närliggande städer och sevärdheter. Med 10 minuters bilväg landar du vid stadens puls i centrala Helsingborg eller havet nere i Viken. På en kort bilfärd nås även Väla centrum. I byn finns en omtyckt förskola och skola upp till årskurs 6, samt Allerum golfklubb för de som föredrar en dag på greenen. Vinkelhuset och boningshuset är varudeklarerat, det vill säga förbesiktigat och försäkrat via Anticimex. Denna fastighet måste bara upplevas på plats - Välkommen att kontakta ansvarig mäklare! Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Uteplats
Kvarnholmsgatan 6, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 3 nov kl 10:30
Kvarnholmsgatan 6, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Kvarnholmsgatan 6, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Kvarnholmsgatan 6

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1
4 122 kr/mån
40 648 kr/m²

Välkommen till Kvarnholmsgatan 6 - En mysig och modern marklägenhet med trevlig stenlagd uteplats och öppen planlösning. Här bor du tryggt och bekvämt i bra bostadsrättsförening med tillgång till både hiss, garage, övernattningslägenhet och en mycket välskött innergård. Byggnaden uppfördes 2007 och lägenheten bjuder på välplanerade ytor och neutral interiör där allt är i mycket gott skick. I den låga avgiften ingår både uppvärmning, vatten, bostadsrättstillägg samt både kabel-tv och bredband (50-100 Mbit/s). En perfekt lägenhet för förstagångsköparen eller till den som vill bo centralt men fortfarande ha tillgång till egen uteplats. När du stiger in i hallen möts du av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med ljusinsläpp från flera fönster. Väggarna är målade i vit och grå kulör och det genomgående parkettgolvet i ek löper genom hela bostaden . Köket är inrett med ljusgrå köksluckor, grå bänkskiva och vitt kakel och är utrustat med rostfria vitvaror inkluderat diskmaskin. Det finns plats för att bjuda hem både vänner & familj och bostadens 54 kvm har fördelats fördelaktigt, med öppna ytor att röra sig fritt på. Från vardagsrummet nås bostadens mysiga uteplats med plats för både sittmöbler, blommor och annan odling. Ställ altandörren på glänt och släpp in den friska luften eller slå dig ner och njut av kaffet i förmiddagssolen. Bostaden sovrum rymmer både dubbelsäng och förvaringsmöbler och det finns en praktiskt platsbyggd garderob. Väggarna är målade i en mörkgrå kulör och gör sovrummet ombonat och lugnt. För ytterligare förvaring och klädvård finns en generös tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare samt flera skåp. Badrummet är väl tilltaget och helkaklat i neutral stil, här ryms wc, kommod och spegelskåp samt en stor duschhörna. Brf Kvarnen är en välskött förening som erbjuder faciliteter så som övernattningslägenhet, garage, hiss från markplan, källarförråd, tvättstuga och torkrum. Innergården avskärmas med grindar och hålls efter av trädgårdsmästare - En lugn oas mitt i stadens brus! Läget på Kvarnholmsgatan ger närhet till både Pålsjöskog & havet och en kort promenad bort väntar stadsliv med shopping, restauranger hamn & strandpromenad. Busshållplatsen ligger runt hörnet! Tågaborg präglas av stilren arkitektur och är det perfekta området för dig som söker det bästa av två världar - naturskön omgivning och stadsliv. Välkommen att anmälda ditt intresse för visning - Ditt drömhem väntar på dig!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Tegelbruksgatan 10, Påarp, Helsingborgs kommun
  • Sön 27 okt kl 12:00
Tegelbruksgatan 10, Påarp, Helsingborgs kommun, bild 2
Tegelbruksgatan 10, Påarp, Helsingborgs kommun, bild 3

Tegelbruksgatan 10

Villa
Påarp, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
5 495 000 kr
160 + 26 m²
7 rum
658 m² tomt

Drömmer du om ett nytt, stort & modernt hus beläget på en härlig hörntomt i trevligt och familjevänligt område? Då är du inte ensam. Välkommen till Tegelbruksgatan 10 - Äntligen erbjuds möjlighet att förvärva ett underbart hem som rymmer plats för den stora familjen och bjuder på alla önskvärda bekvämligheter. En energieffektiv 1,5-plansvilla från A-hus uppfört 2018 med 7 rum och riktig nyproduktionskänsla. Här bor du på lugn gata i Påarps nyaste och mest attraktiva område, med närhet till tågstationen, välsorterad ICA-butik, skola och förskola. Redan vid ankomst kommer du imponeras av den stenlagda entrésidan med blommande körsbärsträd och den rymliga hallen välkomnar dig in i bostaden. Entréplan består idag av kök och vardagsrum i öppen planlösning, master bedroom, ett stort och påkostat badrum samt praktisk tvättstuga med separat entré. Köket från Marbodal är tidlöst med vit inredning och bänkskiva i ek och den stora köksön erbjuder extra arbetsyta och en perfekt plats för både fredagshäng och läxläsning. Vardagsrummet är extra rymligt och ytorna badar i ljus från tre väderstreck. Här finns en centralt placerad kamin som ger både värme och mysfaktor, och från vardagsrummet nås den stora uteplatsen. Öppna upp altandörren och samla vänner och familj under pergolan, starta grillen och plocka fram kubbspelet - här finns plats att umgås! En trappa upp finns ett allrum, fyra sovrum varav ett har tillgång till en rejäl klädkammare, samt ytterligare ett badrum med dusch. Med totalt fem sovrum i varierad storlek och möjlighet till ytterligare ett, ryms plats för hela familjen inklusive gästrum eller hemmakontor. Hela bostaden har genomgående parkettgolv och släta, ljusa väggar. Interiören kan antingen fortsatt hållas stilren och klassiskt, alternativt med enkla medel förändras efter eget tycke och smak. Med vattenburen golvvärme på entréplan och energisnål värmepump fås ett behagligt inomhusklimat till låg kostnad, en av de många fördelar som bara ett nytt hus kan erbjuda. Ytterligare fördelar är moderna vitvaror, välplanerade ytor, gott om förvaring och förelsefrihet både inne och ute. Det perfekta boendet för dig som vill ägna mer tid åt familjen. Den stora vita villan kan anpassas efter egna förutsättningar och preferenser, och det ryms plats för både dina nära & kära och för dina intressen och trädgårdsdrömmar. Bilen parkeras tryggt i garaget, cyklarna i det extra förrådet och trädgården rymmer plats för både odling och spralliga ben. En plats som kan fyllas med liv och rörelse eller vara din egna lugna hemmabas. Påarp ligger cirka 10 kilometer öster om Helsingborgs stadskärna och erbjuder en perfekt kombination av landsbygdens lugn och närheten till staden. En mysig ort som lockar med vacker omgivning och en trevlig atmosfär. På Tegelbruksgatan 10 bor du ett par minuters promenad från skola och förskola, omringad av cykelvägar, grönområden och lekplatser. Runt husknuten finns en fin promenadslinga runt en stor damm som kommer bli både hudens och barnens favoritplats. Och med direkt närhet till välsorterad ICA och tågstation, blir vardagen bekväm. Oavsett om du behöver ta dig till jobbet, skolan eller göra inköp finns allt du behöver inom räckhåll. Ditt drömhus väntar på dig - välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Dalhemsvägen 43C, Dalhem, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 12:30

Dalhemsvägen 43C

Lägenhet
Dalhem, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 050 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
7 270 kr/mån
13 125 kr/m²

På andra våningen möter du denna stilfulla trea på 80 kvm. Redan i entrén blir du mött av en hemtrevlig känsla. Fräscha fina golv och snygga inredningsval är ett genomgående tema i denna bostaden. Lägenheten blev totalrenoverad under 2023 och har idag ett modernt nytt kök från ikea med gråa luckor och integrerade vitvaror. Ett härligt kök med mycket mycket skåp och bänkyta för förvaring och matlagning. Med en matplats längst in i rummet sitter du praktiskt intill köket och har gott om utrymme för familjens middagar. Bredvid köket ligger den inglasade balkongen som har ett rymligt och bra solläge. Här har nuvarande ägare gjort om för att rummet skall nyttjas som ett förlängt vardagsrum och här kan man njuta i många timmar. Lägenheten känns stor och rymlig och har två stora sovrum som båda rymmer såväl dubbelsäng, mindre skrivbord och garderob. Mellan sovrummen finns idag en walk in closet för extra klädesförvaring men kan givetvis bli vad nästa ägare har mest nytta av. Det stora öppna vardagsrummet har gott om plats och bjuder in hela familjen för trevligt umgänge. Förra året målades hela lägenheten om och föreningen gjorde även stambyte av badrummet under 2022/2023. Ett fantastisk fin lägenhet som har allt du önskar och mer därtill som du bara kan flytta direkt in i. Utanför har du gott om härliga grönområden, lekplatser, parkering och garage. Brf Kjellstorp är en välskött HSB-förening. Välkomna! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Plus
  • Balkong
Horsögatan 52, null, Helsingborgs kommun

Horsögatan 52

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
2 195 000 kr
51 m²
2 rum
43 039 kr/m²
  • Nyproduktion
  • Äganderätt
Horsögatan 52, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Horsögatan 52

Lägenhet
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
3 275 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 4
1 184 kr/mån
45 172 kr/m²
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Kaprifolgatan 100, Helsingborg, Helsingborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 31 okt
Kaprifolgatan 100, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Kaprifolgatan 100, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Kaprifolgatan 100

Villa
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
2 995 000 kr
127 m²
4 rum
452 m² tomt

I populära och barnvänliga Bårslöv kan vi nu presentera denna gedigna och välskötta 1-plans tegelvilla i vinkel. Här har nuvarande ägare bott sedan 1981 och vårdat huset väl, invändigt såväl som utvändigt. Funktionell planlösning med familjens privata del med badrum och sovrummen placerade i ena delen av huset, kök och sällskapsutrymme i den andra delen. Finns möjlighet till ytterligare ett sovrum för den som önskar. Trädgården ligger i bästa syd/västläge med sol i stort sett hela dagen. Den stensatta uteplatsen i vinkeldelen av huset skapar en ombonad känsla och här njuter man av avskildhet i ett helt insynsskyddat läge. Låga driftskostnader med nytt effektivt uppvärmningssysstem. Syllarna är bytta! Här bor man i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med bra kommunikationer. Det är enkelt att ta sig från Bårslöv in till centrum med de goda bussförbindelserna eller ut på motorvägen då har man 12 min med bil till Helsingborg C . Man har också närhet till skolor, förskola, lekplatser och trevliga grönområden. Genom de fina cykelvägarna kan man smidigt ta sig Råådalens naturreservat för underbar natur och rekreation. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Södra Tvärgatan 8, Helsingborg, Helsingborgs kommun
  • Idag
Södra Tvärgatan 8, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra Tvärgatan 8, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra Tvärgatan 8

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
995 000 kr
105 m²
4 rum
vån 4/4
5 900 kr/mån
9 476 kr/m²

Välkommen till Södra Tvärgatan 8 och den här otroligt fina citylägenheten belägen högst upp i huset! Denna lägenhet rymmer en stor och öppen hall, kök med stora arbetsytor, rejäl matplats, vardagsrum, tre sovrum samt ett helkaklat badrum. Här bor du i välskött förening med god ekonomi där både uppvärmning och vatten ingår i den låga avgiften. Ett optimalt boende för den lilla familjen eller dig som vill bo billigt och centralt i Helsingborg. Lägenheten är genomgående med fint ljusinsläpp från två väderstreck och upplevs öppen och modern. Här återfinns ett ljust kök med ljusinsläpp från takfönstret där matrecepten blir till verklighet. Det finns även inbyggd ugn och diskmaskin samt mikro, glashäll och köksfläkt. Köket fortsätter runt som en båge med en öppning in mot matplatsen i rummet bredvid, vilket bidrar till den trevliga omgivningen. Matplatsen erbjuder rum åt ett stort och fint matbord för hela familjen med nära anknytning till kök, vardagsrum och hall. Föreningen har en gemensam innergård med grillmöjligheter. Med en lägenhet belägen på Söder, har du nära till allt! Runt husknuten finns busshållplats, flera matvarubutiker, restauranger, Fitness24Seven & Nordic Wellness, Söder gallerian och filmstaden. Bara femton minuters promenad bort ligger Campusområdet och Helsingborgs centralstation där tåg, buss och färjor tar dig åt alla håll, perfekt för pendlaren. Välkommen att anmäla ditt intresse! Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
Södra Hunnetorpsvägen 112, Helsingborg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 16:30
Södra Hunnetorpsvägen 112, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra Hunnetorpsvägen 112, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra Hunnetorpsvägen 112

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 350 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
5 199 kr/mån
16 875 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga trea på tredje våningen i populär förening! Här möts du av en bostad med utmärkt planlösning och hög standard som tickar av många boxar. Med en välkomnande och ljus hall blir du väl mottagen varje dag hem, Köket är en riktig pärla med sin stilrena vita inredning och svart kakel som stänkskydd. Detta ger en elegant kontrast och modern känsla. Här finns gott om plats för ett matbord där du kan njuta av middagar med familj och vänner medans du tittar ut över föreningens innergård. Det stora vardagsrummet är inbjudande och har en inbyggd tv-bänk som smidigt integrerar mellan teknik och förvaring. Härifrån når du den inglasade balkongen som erbjuder en underbar utsikt över grönområdet – en oas av lugn och ro mitt i stadens puls. De två rymliga sovrummen är genomtänkta och funktionella och ligger vägg i vägg med varandra. Det ena sovrummet har en smart walk-in closet, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda på dina kläder och tillhörigheter. Badrummet är helkaklat och utrustat med en badkarskabin, vilket gör det till en perfekt plats för avkoppling. Dessutom finns en praktisk gäst-wc som är idealisk för dina besökare. Denna lägenhet är en bra möjlighet för dig som söker ett hem med hög standard, smarta lösningar och en trivsam miljö. Missa inte chansen att bli en del av denna populära förening och njut av allt som detta hem har att erbjuda. Välkommen på visning! ____________________________________ Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
Rektorsgatan 7, Helsingborg, Helsingborgs kommun
Rektorsgatan 7, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Rektorsgatan 7, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Rektorsgatan 7

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 645 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/7
5 430 kr/mån
27 881 kr/m²

Fönster i tre väderstreck. Stor balkong med synligt tegel. Rymligt kök. Öppen planlösning. Detta är bara några av de ord som kan beskriva denna smakfulla lägenhet belägen i ett av punkthusen på Rektorsgatan. Härmed saluför jag stolt, denna pärla med en tidlös stil. Omtyckt i såväl dåtidens som nutidens Helsingborg. Tre trappor upp eller en knapptryckning med hiss, nås denna välplanerade lägenhet paketerad på 59 kvm. Den eleganta sten som klär trapphuset med inslag av grönt fortsätter in i hallen och återfinns även på samtliga fönsterbänkar. Även fast fastighetsmäklare slänger sig med denna fras jämt och ständigt, måste denna bostad verkligen upplevas på plats. Köket renoverades under år 2020 och då öppnades väggen som tidigare avskilde kök och vardagsrum upp. Detta gav lägenheten ett fantastiskt lyft. Bortsett från gott om ytor för matlagning i köket, är matplatsen väl tilltagen och ger rum åt ett stort bord och möjligheten till att ha dina nära och kära samlade. I direkt anslutning till bostadens samlingspunkt och sociala yta återfinns balkongen som utlovar många soliga timmar. ' Möllevången som området tidigare kallades, idag Slottshöjden, ligger på ett bra läge i förhållande till centrum. En kortare promenad, ner för Nedre Långvinkelsbacken eller genom underbara Slottshagen och terasstrapporna så är du mitt i centrum med allt vad det innebär. Här finns restauranger, café och butiker. Känns backen tung går det bussar ofta. Du hittar däremot mycket på ännu närmare avstånd än så. Tvärs över gatan ligger Coop på bekvämt gångavstånd, perfekt när man glömt något oerhört viktigt till kvällens middag eller bara vill köpa med sig något gott hem. På Slottshöjden återfinns även det omtyckta caféet Två systrar. Vem tackar egentligen nej till nybakade bullar en söndagsmorgon? Inte många jag känner i alla fall. Bostaden måste som sagt upplevas på plats! Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare Lovisa Schölin! Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra Hunnetorpsvägen 108, Helsingborg, Helsingborgs kommun
Södra Hunnetorpsvägen 108, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra Hunnetorpsvägen 108, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra Hunnetorpsvägen 108

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 095 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
4 760 kr/mån
16 846 kr/m²

Välkommen till en hemtrevlig lägenhet på bästa läget i området. Härifrån kan du njuta av årets alla årstider. Under sommaren är grönskan utanför fönstret total. På balkongen kan du öppna upp skjutpartierna, njuta av avskildheten och solen. Detta samtidigt som du blickar ut mot stora grönytor. Under vintern skapas det en sagolikt vinterlandskap med snötäckta träd. Varför inte sätta in ett värmeelement och fortsätta glädjas av balkongen även på höst och vinter? Lägenheten är fördelad på 65 kvm och erbjuder ljusa och rymliga ytor. Här finns ett utmärkt sovrum, fräscht badrum, bra med förvaring och trevliga sociala ytor. Nära och kära kommer garanterat vilja hänga hemma hos dig. På Södra Hunnetorpsvägen 108 bor du på bästa läge omringad av grönområden och lekplatser, med direkt närhet till stadsbuss, livsmedelsbutiker och flera skolor och förskolor. Jordbodalen ligger en kort promenad bort, likaså barnens skog och Filborna Arena. Ett stenkast ifrån lägenheten återfinns en damm med ankor, samt ett utegym för den som gillar träning. Här finns allt för dig, oavsett ålder och familjesituation, som vill bo på bekvämt avstånd till allt Helsingborg har att erbjuda. Bekvämligheter som föreningen har är gemensam tvättstuga, cykelförråd, samlingslokal och för 150 kronor per år fås även tillgång till föreningens gym och bastu samt andra aktiviteter som "fritidsklubben" anordnar. Föreningen har flera garage och parkeringsplatser (separat avgift, kö tillämpas). Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Balkong
Hästmöllegränden 4a, Helsingborg, Helsingborgs kommun
  • Tor 24 okt kl 16:30
Hästmöllegränden 4a, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Hästmöllegränden 4a, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Hästmöllegränden 4a

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
3 495 000 kr
134,8 m²
4 rum
vån 3/5
8 191 kr/mån
25 927 kr/m²

Välkommen till Hästmöllegränden 4A - En stor och välskött citylägenhet i hjärtat av Helsingborg. Här bor du strax intill Kullagatan med ett varierat utbud av butiker, gym, samt flera restauranger och caféer. Att bo i centrum ger både dig som boende och dina besökare möjligheten att uppleva stadens puls och ta del av kultur, nöjen och vackra omgivningar med Öresund som närmsta granne. Trots liv och rörelse precis runt husknuten är Hästmöllegränden en fridfull gata och lugnet infinner sig så fort du tar hissen upp till tredje våningen och stiger in över tröskeln. Här möts du av en imponerande hall som rymmer plats för både avhägning och en stor garderob med skjutdörrar. De många och fantastiska förvaringsmöjligheterna är en sak som verkligen får just den här lägenheten att sticka ut. Längre in i bostaden finns den eleganta matsalen med vackert fiskbensparkett och stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Den öppna baren som ansluter till köket skapar en rymlig och luftig känsla där ljuset får fritt spelrum. I det fullutrustade köket finns gott om arbetsytor och inredningen består av skåp och lådor med klassiska ek-luckor, ljusgrått klinker och påkostad bänkskiva i mörk granit. Intill kök och matplats öppnar vardagsrummet upp som med stora pardörrar erbjuder möjligheten att skapa separata utrymmen efter behov. Med stora öppna ytor och gott om plats för sällskap & umgänge är vardagsrummet perfekt för sociala tillställningar. Den franska balkongen med pardörrar släpper in ljus och frisk luft och rymmer plats för liten kryddträdgård eller favoritväxten! Bostaden är genomgående och de tre sovrummen kan nås både via hallen intill entrén och via vardagsrummet. Master bedroom är riktigt generöst i storlek och har stora fönsterpartier samt integrerade garderober, och precis intill finns klädkammaren! En dröm för den som vill få ordning och reda. De två andra sovrummen är något mindre, men erbjuder samma generösa takhöjd och ljus. Inred mysiga rum till barnen, ha som gästrum eller eget hemmakontor. Samtliga tre sovrum är sammanlänkade genom en smakfull hall, vilket skapar en naturlig rörelse mellan rummen. Badrummet är riktigt läckert med klinker i träoptik och här ryms kommod, duschhörna och tvättpelare med både tvättmaskin & torktumlare. Önskas ytterligare badrum eller gäst-wc finns möjlighet att bygga om klädkammaren då avloppstam och vatten finns i direkt anslutning till utrymmet. Mellan den tredje och fjärde våningen finns utgång till den magiska gemensamma terrassen. Från lägenheten är det endast en halv trappa upp och du tar enkelt kaffekoppen eller kvällens grillmiddag med dig upp. Här finns utemöbler och grillytor där ni i lugn och ro kan äta, sola eller umgås medan stadens sus är precis nedanför. Hela lägenheten är otroligt välskött, modern och mysig. Här kan du flytta rakt in och de stora ytorna och olika rummen kan anpassas efter behov. Med flera önskvärda bekvämligheter så som fiber, tvättstuga och cykelförråd i byggnaden, hiss och närhet till allt. En spännande bostad på perfekt läge som måste upplevas på plats. Välkommen att boka visningstid!

  • Premium
  • Hiss
Grangatan 3, Ekeby, Bjuvs kommun

Grangatan 3

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
790 000 kr
75 m²
3 rum
1 230 m² tomt

Här har ni en stor tomt om hela 1 230 kvm och ett charmigt hus med stor potential. Fastigheten är beläget i gemytliga Östervärn, Ekeby med en stor och uppvuxen trädgårdstomt med äppel, plommon och körsbärsträd, tomten är en av de största i området! Möjlighet kan också finnas för att stycka av till två tomter. Fastigheten saknar detaljplan! För att Lantmäteriet ska fatta beslut om avstyckning behövs ett positivt förhandsbesked från Bjuvs Kommun, byggnadsnämnden. Den stora fördelen här är att det finns kommunalt vatten/avlopp, fiber finns i gatan och el är indraget. I bostaden finner vi i entréplan en nättare hall med tillhörande förråd och badrum. Från hallen når du till matplatsen och det ljusa vardagsrummet tack vare fönster i två väderstreck. Ifrån matplatsen är ingången till det mindre köket. På ovanvåningen finns ett rymligt sovrum med fönster samt tillhörande garderober & wc med dusch. Finns även möjlighet att använda delar av ovanvåning som kontorsrum. Kommunalt vatten året om och kommunalt avlopp i bostaden! På tomten finner man även ett garage, uterum samt bagarstuga om ca 15 kvm. Fastigheten säljes i befintligt skick och med friskrivningsklausul. Säljaren har nyttjat bostaden som fritidsboende. Ekeby är en tätort i Bjuvs kommun. Här bor man med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen och en kort bit ifrån finner man busshållplats. Inne i Ekeby finner man pizzeria, möbelaffär, bank, skolor, bensinstationer och bibliotek. Ekeby ligger några få minuter från Billesholm och Bjuv där ni har möjlighet att färdas vidare med tåg. Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; • Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! Frågor gällande bygglov/avstyckning/rivningslov hänvisas till Bjuvs Kommun. • Äger du ditt nuvarande boende / behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering av din nuvarande bostad.

  • Uteplats
Vallmogatan 10, Billesholm, Bjuvs kommun
Vallmogatan 10, Billesholm, Bjuvs kommun, bild 2
Vallmogatan 10, Billesholm, Bjuvs kommun, bild 3

Vallmogatan 10

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
2 495 000 kr
141 + 26 m²
6 rum
754 m² tomt

Varmt välkomna till Vallmogatan 10 och denna trevliga villa belägen på perfekt läge längst ner på återvändsgata. Ett välskött hus i två plan med fyra sovrum och två rymliga allrum. Här kan ni bo och trivas i många härliga år framöver! Vi kliver in i bostaden genom den inbjudande hallen och direkt till vänster når ni det välutrustade köket med flera arbetsytor. Köket öppnar upp till kombinerat matrum och vardagsrum, vilket är disponerat så att både större soffmöblemang och större matgrupp får plats. Från vardagsrummet når ni det fantastiska uterummet om 26 kvm i soligt söderläge. Här kan många minnen skapas med familj och vänner i den öppna och trivsamma atmosfären. Ovanvåningen består av ett trevligt allrum samt tre sovrum och utgång till balkong. Vidare erbjuder huset bekvämligheter så som 2 helkaklade badrum, stor separat tvättstuga, elektriska markiser, garage med motordriven garageport och klinkergolv samt stor separat friggebod i trädgården. Den stora tomten består av gedigna gräsytor, vackert trädgårdsarrangemang, fruktträd, rabarber och vinbär. En mycket välskött villa med uppdaterade ytskikt i flera rum, genomgående golv i kök, matsal och vardagsrum samt nya underhållsfria fönster. Bostaden värms i huvudsak upp med modern luft/luft-värmepump vilket möjliggör låga driftkostnader. Här bor ni på trevligt läge i Billesholm utmed grönområde och gångstigar i ett gediget hus med både stort garage, friggebod, inglasat uterum och stora öppna gemensamhetsytor. Vill ni bo i lugn omgivning och söker efter ett hus med gott om plats där barnen kan växa upp i? Välkommen att anmäla dig till visning.

  • Premium
Kielergatan 22, Helsingborg, Helsingborgs kommun

Kielergatan 22

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 695 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 912 kr/mån
24 043 kr/m²

Välkommen till denna charmiga trerumslägenhet högst upp i huset på Kielergatan 22. Pricken över i:et är utan tvekan det optimala läget, på "rätt" sida om Rååvägen med en kort promenad ner till Råå:s finaste badstrand! Bostaden är genomgående och helt insynsskyddad och erbjuder bl a ett stambytt helkaklat badrum med dusch, ny säkerhetsdörr, enhetligt ekparkettgolv i samtliga rum, balkong i härligt söderläge med glimt av sundet, vardagsrum med trevligt burspråk samt två ljusa sovrum och en klädkammare. Tvättstuga/förråd/cykelrum ligger i samma trapp. Området är lugnt och tryggt och det är ordning och reda. Vad mer kan man önska sig? Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 5 är en mycket välskött och omtyckt förening med god ekonomi och låg belåning. Under 4 000 kr i lån per kvm! Det gamla fiskeläget Råå är känt för sina pittoreska gator med sina bevarade kullerstensgator, sin idylliska småbåtshamn och den fantastiskt fina stranden. Här har du gångavstånd till mysiga restauranger, butiker, matbutiker, förskolor, skolor och vackra promenadstråk längs vattnet. Vidare återfinns här camping med simbassäng, kallbadhus med bastu, vårdcentral mm. Kommunikationerna till Helsingborg är utmärkta, 15 min med buss till stan, bra cykelväg till Hbg finns också. Väl mött på Kielergatan 22!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 36