Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skeppargatan 20, Teg, Umeå kommun

Skeppargatan 20

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 695 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 736 kr/mån
36 848 kr/m²

Trivsam och välplanerad 1,5-rummare - högst upp i huset med en sagolik utsikt över älv och trädtoppar! Kliv in i denna genomgående fina bostadsrätt på Teg, med ett utmärkt läge intill brofästet. Lägenheten erbjuder ett rymligt & modernt kök, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och generöst med förvaringsutrymmen, både i lägenheten och i separat förråd. Området är omtyckt av många skäl; här bor du med direkt närhet till älven och dess vackra promenadstråk, centrum når du på 5 minuter med cykel och den närservice du behöver finnes på bekvämt avstånd. Livsmedelsbutiker, bageri, apotek, gym, restauranger och vårdcentral finns beläget här på Teg - bland mycket annat. Cykelavstånd till NUS, universitetet och Avion handelsområde. Fina kommunikationer från busshållplats i närheten av bostaden. En kort promenad från huset ligger populära Bölesholmarna och dess utbud av bad- & grillplatser, och mysiga stråk. Sammantaget en bostad med många kvalitéer - varmt välkommen på visning!

Villanäs, Bergsboda Hus nr 45, Villanäs, Umeå kommun
 • Mån 29 jul kl 16:00
Villanäs, Bergsboda Hus nr 45, Villanäs, Umeå kommun, bild 2
Villanäs, Bergsboda Hus nr 45, Villanäs, Umeå kommun, bild 3

Villanäs, Bergsboda Hus nr 45

Fritidshus
Villanäs, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
795 000 kr
25 + 4 m²
1 rum
225 m² tomt

En trivsam fristående stuga med egen trädgård i ett fint koloniområde där mycket erbjuds. En bod för förvaring har byggts 2022. Huset som är byggt 2020 är på 25 kvm i ett plan med sovloft på ca 10 kvm. Utrustat med modernt kök med diskmaskin. vattentoalett och handfat. Ett mysigt allrum med pulpettak som ger fint ljusinsläpp samt med en trappa till sovloftet . På tomten finns en bod på ca 4 kvm. I boden finns trimmer, spadar mm som kommer att lämnas kvar. Stugan har en altan med två väderstreck som ger morgonsol och kvällssol. Området erbjuder också 2 gemensamma servicehus med kök och grill- perfekt för avkoppling och gemenskap. Där finns det dusch, bastu, pool, badtunna, tvättmaskin, torktumlare. Dom två servicehusen kan även lånas för privata tillställningar. Beläget i solläge nära den gemensamma poolen och med närhet till naturområdena Umedeltat samt Mjösjön, härligt för den naturintresserade. Bra med kommunikation. Ca 1 minuts promenad till direktbuss som tar en till Universitetet, sjukhus samt Vasaplan. Gratis parkering. Huset kan användas för året runt bruk. Husen är extra isolerade. Året runt vatten, fungerande servicehus med dusch även vintertid. Allt i stugan ingår såsom utemöbler , dynor, säng, soffa, byrå, bord, porslin, dammsugare. ( Ingår ej 2 st bordsstolar ) Bara att flytta in.

 • Premium
Norrfors 4, Vindeln, Vindelns kommun

Norrfors 4

Gård/Skog
Vindeln, Vindelns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
595 000 kr
4,4 ha tomt

En trivsam jordbruksfastighet för den som vill vara lite avskilt. Runt huset en tomt på ca 2000 kvm men hela fastigheten är på 4.3 ha. Med fastigheten ingår jakträtt med Tegsnäsets Viltvårdsområde, på älg, björn och småvilt. I fastigheten ingår också fiskerätt i Umeälven samt i sjöarna som ingår i jaktvårdsområdet. Boningshuset har använts sommartid. Fungerande vatten och avlopp finns installerat. Uppvärmning är el, vedspis i köket. Vedspis i ett av sovrummen övre plan, behöver åtgärdas. Sommartid ett underbart ställe med naturen nära inpå, med Umeälven ca 300 m bort med fina badställen, 1.2 km till Granöbygdens Golfklubb med 9-hålsbana. Tegsnäslogen ligger på fastigheten. Tegsnäsbyaförening har ett arrendeavtal på marken " som för sig ger noll och ingen intäkt ". Ett väldigt charmigt ställe med boningshus i 2 plan, en timrad bagarstuga som behöver " lite kärlek", fin bastustuga med dusch samt vedeldad badtunna och en stor altan. Ladugård på ca 200 kvm med fina förrådsutrymmen. En liten pärla ca 3 km från Granö Beckasin med Restaurang.

Byvägen 17, Håknäs, Nordmalings kommun

Byvägen 17

Villa
Håknäs, Nordmalings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
895 000 kr
143 + 125 m²
6 rum
2 297 m² tomt

Här har ni villan för den stora familjen som samtidigt erbjuder generöst med biutrymmen som passar hantverkaren eller den hobbyintresserade. Villan har 4 sovrum men med enkla medel kan man skapa ett femte. Härlig insynsskyddad uteplats med sol hela dagen.

Välkommen till Umeå mest centrala boende, Centrum, Umeå kommun
 • 4 lediga bostäder

Välkommen till Umeå mest centrala boende

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
fr. 1 813 500 kr
39-71 m²
2-3 rum
2 800 kr/mån

Diös bygger här bostadsrätter med inflyttning i 2026 för att möta behovet av nyproducerade bostäder i centrum. Här har du möjlighet att köpa en helt ny lägenhet i ett åttavåningshus med totalt 50 moderna och stilrena lägenheter. Det kommer byggas både stora och små lägenheter, allt från 1 rum och kök till 4 rum och kök, där du högst upp har tre härliga terasslägenheter. I denna förening kommer det finnas bostäder passande för alla åldrar där behovet av ett eget fortskaffningsmedel kommer vara litet men där möjlighet att hyra garageplats i underliggande garage kommer finnas. Föreningen har 25 platser reserverade åt de boende i garaget. Omgivet av Umeås främsta knutpunkt för kollektivtrafik och en stadskärna i ständig rörelse kännetecknas området kring kvarteret Vale av tillgänglighet, liv och aktivitet. En kombination av moderna kontorsmiljöer, flexibla lokaler för urban service och attraktiva bostäder kommer att bidra till att staden får en ny, vibrerande mötesplats med ett starkt flöde av människor under större delen av dygnet Hållbarhet är ett viktigt ledord i utvecklingen av kvarteret Vale, och Diös miljöcertifierar både bostäderna och de kommersiella ytorna. Ett begränsat antal juridiska personer kommer att godkännas som köpare. BOVÄLJARE Under fliken nedan som heter Länkar kan ni gå in under Boväljaren och titta på samtliga lägenheters planlösning, läge i huset, pris och månadsavgift. För mer detaljerad beskrivning av fastigheten och lägenheterna hittar ni under fliken DOKUMENT nedan.

 • Nybyggnadsprojekt
Mariehemsvägen 43F, Umeå, Umeå kommun
 • Tis 30 jul kl 17:00
Mariehemsvägen 43F, Umeå, Umeå kommun, bild 2
Mariehemsvägen 43F, Umeå, Umeå kommun, bild 3

Mariehemsvägen 43F

Lägenhet
Umeå, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 750 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4
3 918 kr/mån
32 407 kr/m²

Välkommen till Mariehemsvägen 43F och denna trevliga och nya lägenhet högt upp i huset. Här bor man i en lägenhet som erbjuder det lilla extra nära Umeå universitet samt NUS. Man välkomnas in i en hall med klinkergolv, foda avhängningsytor och förvaring i form av garderob. Vidare hittar man vardagsrummet som har öppen planlösning mot köket. Via vardagsrummet hittar man utgången till en mycket trevlig balkong i västerläge med plats för möblemang. Köket är försett med spishäll, ugn, integrerad micro, spisfläkt samt kyl och frys. Alla vitvarorna i rostfritt stål. Köket är inrett med vita köksluckor och vitt kakel ovanför laminatskivorna. Till vänster finns en passage där man hittar både badrummet samt sovrummet. Badrummet är smakfullt inrett i vitt kakel och grått klinkergolv med golvvärme. Badrummet är försett med dusch, wc, handfat samt tvättmaskin. Sovrummet är stort och trevligt. Här får man lätt plats med dubbelsäng. I sovrummet finns en garderobslänga för förvaring. Lägenheten har en genomgående bra standard och dessutom en otroligt bra månadsavgift. Genomgående parkettgolv. Nära bostäderna finns bland annat Mariehemsängarna och Nydala som erbjuder allt från bad, fiskebryggor, elljusspår och paddling. Du finner också Mariehem centrum nära bostaden med all den tänkbara servicen man behöver. Goda bussförbindelser som går via universitetet samt sjukhuset. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag.

 • Premium
 • Hiss
Strycksele 101, Vindeln, Vindelns kommun

Strycksele 101

Villa
Vindeln, Vindelns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
795 000 kr
121 + 110 m²
4 rum
1 790 m² tomt

En underbar fastighet i mycket bra skick, Finns en historia om fastigheten bl.a. har det en gång i tiden varit affär där, det syns bl.a. i ett allrum på entreplanet där bardisken är kvar. En fin atmosfär när man träder in i huset, fina trägolv , i många rum breda golvplank. fina spegeldörrar till olika rum. Huset ligger bara ca 300 m ner till älven, och det finns en överenskommelse att den som äger fastigheten får lägga 3 fiskenät i älven samt fritt fiska i bäcken. Man kan använda huset som året runt boende, allt fungerar för det. Huset har aldrig varit kallställt, men den nuvarande ägaren har bara använt huset som sommarhus och säljs som sommarhus.. Ligger vid vinterplogad väg ca 8 mil från Umeå, ca 5 mil från Lycksele, ca 3 mil från Vindeln med all slags service. Huset kommer att säljas med dom flesta inventarierna som finns i huset idag. Strycksele är en fin och kreativ by med god sammanhållning. Egen skoterklubb. Vindelälvsdraget passerar varje år. Valborgsmässoaftonen samlas byn vid egen brasa. På sommaren brukar byaföreningen starta sommarcafe. På hösten skördemarknad där man kan köpa av bybornas egen tillverkning och skörd.

Lagmansgatan 2B, Grisbacka, Umeå kommun

Lagmansgatan 2B

Lägenhet
Grisbacka, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 250 000 kr
21,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 485 kr/mån
58 140 kr/m²

På Lagmansgatan 2B finner du denna trevliga etta om 21,5 kvadratmeter. Lägenheten är i bra skick med bl.a renoverat kök, parkettgolv i rummet och klinker i hallen. Det är en mycket trivsam mindre lägenhet som lämnar väldigt lite att önska för dig som är på jakt efter ett billigt första boende eller en övernattningslägenhet med ett mycket bra läge. Månadsavgiften är endast 1420 kr/månad. Här bor du lugnt och ostört med promenadavstånd till Umeås stadskärna med alla butiker, restauranger och den närservice du behöver. Bussförbindelserna till övriga delar av Umeå är goda med närmaste hållplats alldeles intill och till universitetet är det cykelavstånd. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Strömbäck 131, Strömbäck, Umeå kommun

Strömbäck 131

Villa
Strömbäck, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
4 995 000 kr
154 + 200 m²
7 rum
3 020 m² tomt

I Strömbäck, Umeås kanske mysigaste by finns den här gården med en atmosfär och charm som slår det mesta. På den stora tomten finns 2 vackra gårdar byggda vid förra sekelskiftet och där den ena byggts till 1984 för att kunna bli ett väl fungerande hem även för den stora familjen. Det äldre gårdshuset fungerar väl som sommarhem eller ateljé . Strömbäck är byn med massor av Bullerbykänsla och här har ni en suverän barnmiljö, träningsspår, närhet till Umeälvens mynning till havet och naturligtvis naturreservatet Kont med sina promenadstråk, fiskeplatser och bad.

 • Plus
Gumboda 130, Ånäset, Robertsfors kommun

Gumboda 130

Villa
Ånäset, Robertsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
945 000 kr
185 + 51 m²
7 rum
3 005 m² tomt

OBS! Mycket låg boendekostnad och trebilsgarage! Välkommen till denna unika fastighet i den charmiga byn Gumboda, strategiskt belägen mellan Skellefteå och Umeå. Med en kort restid på cirka 40 minuter till Umeå, 45 minuter till Skellefteå och endast 10 minuter till Robertsfors, är detta en idealisk boplats för dig som söker både närhet till storstäder och lugnet i en naturskön miljö. Allt detta för endast ca 5450 kronor i månaden, boendekostnad TOTALT! Fastighetens höjdpunkter: Generös tomt: Den stora tomten på över 3000 kvadratmeter erbjuder gott om utrymme för hela familjen, trädgårdsprojekt, lek och avkoppling. Rymligt bostadshus: Huset, som tidigare användes som kontor för sågverket, är rejält byggt och erbjuder över 185 kvadratmeter boyta. Med 5-6 sovrum är detta en idealisk plats för den större familjen eller för företag som behöver boende för sina anställda. Påkostade renoveringar: Fastigheten har genomgått fina och viktiga renoveringar, inklusive installation av bergvärme som ger mycket låg boendekostnad. En ny 3-kammarbrunn har också installerats för att uppfylla dagens krav. Praktiska fördelar: Trippelgarage: Perfekt för den hobbyintresserade familjen, oavsett om intresset ligger i fordon, verkstad eller andra aktiviteter. Låg boendekostnad: Tack vare bergvärmen och det välisolerade huset uppgår de löpande boendekostnaderna endast till cirka 2000 kronor per månad plus kapitalkostnader. Efter skattelättnader blir den totala boendekostnaden cirka 5450 kronor per månad!! Sammanfattning: Detta är en fantastisk möjlighet att investera i en fastighet med oslagbara förutsättningar. Med sitt havsnära läge och generösa ytor är detta hemmet för den som vill ha allt – natur, närhet till större städer och låga boendekostnader. Hittar du ett billigare boende med dessa förutsättningar, köp det – annars är detta din bästa investering för framtiden. Missade inte chansen att unna dig och din familj en fantastisk boplats som ger utrymme för hobby och en stark ekonomi!

 • Energieffektiv
Söderholms väg 15, Borgafjäll, Dorotea kommun

Söderholms väg 15

Tomt
Borgafjäll, Dorotea kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
900 000 kr
1 235 m² tomt

Ta chansen att förverkliga dina drömmar på denna unika tomt med slående utsikt över Borgasjön och den majestätiska Borgahällan. Belägen i det natursköna Borgafjällsområdet, erbjuder denna tomt en oförglömlig vy över en av de mest distinkta fjälltopparna i regionen. Tomtens höjdpunkter: Fantastisk utsikt: Upplev den imponerande Borgahällan, som reser sig 1149 meter över havet med en nästan lodrät klippvägg på 700 meter. Denna vy, tillsammans med den storslagna utsikten över Borgasjön, skapar en perfekt bakgrund för ditt drömhem. Naturlig skönhet: För den äventyrslystne erbjuder området en halvdagstur till toppen av Borgahällan, men varför inte spendera hela dagen på de vackra vidderna och njuta av den magnifika utsikten mot byn och Klöverfjället? Perfekt läge: Tomten ligger på bara några minuters avstånd från Borgaliften, vilket gör vintersportaktiviteter lättillgängliga. Dessutom ligger både Borgagården och Johannas Restaurang i närheten, vilket ger bekvämlighet och goda möjligheter till socialt umgänge. Byggmöjligheter: Generös tomtyta: Med en total area på 1235 kvadratmeter erbjuder tomten gott om utrymme för att bygga ett större bostadshus och en komplementbyggnad. Klara anslutningar: Anslutningsavgiften för vatten och avlopp är redan betald, en viktig förutsättning för att kunna bygga i området idag. El, vatten, avlopp och fiber finns vid tomtgränsen, vilket underlättar byggprocessen och säkerställer en modern livsstil. Denna tomt i Borga är en sällsynt möjlighet att skapa ditt drömhem i en miljö som kombinerar oöverträffad naturlig skönhet med praktisk närhet till bekvämligheter. Med den betalda anslutningsavgiften och alla nödvändiga anslutningar vid tomtgränsen, är detta en färdig lösning som väntar på dina visioner. Ta steget och investera i en framtid med otaliga möjligheter och en vy som aldrig slutar att imponera.

Fiskalvägen 20, Lycksele, Lycksele kommun

Fiskalvägen 20

Villa
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
2 000 000 kr
161 + 42 m²
6 rum
748 m² tomt

Kommande tillfälle att förvärva en trivsam, fin villa på Fiskalvägen! Huset är beläget i tryggt och familjevänligt kvarter med närhet till både förskola och skola. Huset har en rad renoverings- och förbättringsarbeten bakom sig, vilket blir påtagligt redan när man kliver in genom dörren. Här finns många vackra detaljer, såsom kakelugnen i vardagsrummet, dubbeldörrar mellan kök & matplats, samt köksön i det stora köket. Den inglasade altanen blir en förlängning på huset och trädäcket intill likaså. Villan erbjuder, utöver den härligt sociala köks- och vardagsrumsdelen av huset, hela 4 sovrum (också med nya ytskikt), samt generöst med värdefulla biytor och förvaringsutrymmen. Gaveltomten innebär ett fritt läge, med stor gräsmatta och buskar runtom. Området är omtyckt och populärt tack vare den direkta närheten till skola, förskola, fritidsaktiviteter, gym, ICA-butik och flera lekparker. I närområdet finnes också bl.a. skoterled, skidspår och fina stråk, likväl som golfbana, ridskola, discgolfbana och badpark. Till centrum är det mindre än 5 km. Varmt välkommen på visning!

Yttre Storbäcken 13, Yttre Storbäcken, Robertsfors kommun

Yttre Storbäcken 13

Villa
Yttre Storbäcken, Robertsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 500 000 kr
73 + 27 m²
4 rum
1,7 ha tomt

Snart kan denna underbara fastighet bli din. Här får du en egen oas bestående av hus, gårdshus (f.d bagarstuga), gäststuga, fin ladugård och stora härliga ytor att plantera för dig som är trädgårdsintresserad och tänker sig en viss del av självhushållning. En otroligt vacker natur kring fastigheten som är på ca 1,7 ha och där en bäck rinner utmed. Gården är välskött och mycket efterhållen där bl.a det är nya tak på hus och gårdshus. Fina biutrymmen i ladugården där det endast är dina egna önskemål och drömmar som får styra vad det skall nyttjas till. Detta ställe är en dröm för dig som vill bo på landet och ändå ha närhet till det samhället kan erbjuda då det endast är 10 min till Robertsfors. Anmäl du också ditt intresse så återkommer vi när det blir dags för visning.

Brännavägen 21, Hörnefors, Umeå kommun

Brännavägen 21

Villa
Hörnefors, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
2 150 000 kr
75 + 69 m²
4 rum
1 043 m² tomt

Det här huset är en pärla i ett barnvänligt område, perfekt för en familj som söker ett välskött hem. Huset är utrustat med bergvärme, vilket ger en ekonomisk och miljövänlig uppvärmning året om. Genom åren har mycket gjorts på huset bl.a är taket bytt, fasaden är även den bytt och tilläggsisolerad samt på entréplan är det 3-glasfönster. Den stora, härliga tomten erbjuder gott om utrymme för lek och avkoppling med bl.a en härlig grillplats. Dessutom finns ett mysigt uterum som förlänger utomhussäsongen och ger en underbar plats att njuta av både soliga dagar och milda kvällar.

 • Uteplats
Rallarrosgränd 20, Rödäng, Umeå kommun

Rallarrosgränd 20

Lägenhet
Rödäng, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 850 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/5
3 297 kr/mån
37 755 kr/m²

Välkommen till Rallarrosgränd och en nyproducerad lägenhet, med inflyttning i september 2024! Bli den första som flyttar in i lägenheten och njut av nyproduktionskänslan, med allt vad det innebär. Bostadsrätterna är modernt utformade och utrustade med hög kvalitét. Bygget är i full gång och de första trapphusen tillträds i höst. Innergården kommer att bli en grönskande trädgård, med växthus och odlingslotter, bärbuskar och träd. Längs området slingrar sig Tvärån och intill ligger Rödberget och dess elljusspår - härifrån kan du kliva in på den 4 mil långa Tavelsjöleden, eller ta en kortare tur på längdskidor eller mountainbike på Rödberget. Området är naturnära och trivsamt, beläget endast 15 minuter från centrum. Busshållplats finnes ett stenkast bort och i närområdet finns bl.a. ICA-butik och populära Ullas kondis. Lämna en intresseanmälan eller kontakta mäklaren om du vill veta mer!

 • Plus
 • Hiss
Västeråvägen 41, Norrmjöle, Umeå kommun

Västeråvägen 41

Fritidshus
Norrmjöle, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 695 000 kr
35 + 40 m²
4 rum
1 990 m² tomt

Välkommen till en trivsam stuga i en vacker stugidyll! Vi har nöjet att presentera denna charmiga stuga, perfekt belägen i en lugn och naturskön miljö där många har valt att uppgradera sina boenden till permanentbostäder. Här får du det bästa av två världar – närhet till naturen och ett fridfullt fritidshus utan insyn! Stugan är placerad på en rymlig tomt med gott om plats för avkoppling och aktiviteter. På tomten finns flera extra byggnader som erbjuder ytterligare utrymme för förvaring, hobbyverksamheter eller gäster. Här kan du njuta av en härlig utsikt och omgivningar som ger en känsla av ro och avskildhet. Stugan ligger vackert beläget vid Norrmjöleån, vilket ger en naturnära upplevelse och en rogivande atmosfär. Den idylliska miljön gör detta till en perfekt plats för naturälskare och de som söker en fridfull tillflyktsort. Fastigheten är ansluten till Mjölebygdens vattenförening, vilket garanterar en pålitlig och bekväm vattenförsörjning året runt. Möjlighet finns att ansluta fiber via Umeå Energi (Umenet). Då kabeln löper efter Västeråvägen. Du har gångavstånd till fyra härliga havsbad där du kan njuta av sol, sand och svalkande dopp under sommaren. För golfentusiaster ligger Norrmjöle Golfklubb i närheten, där du kan utöva din favorit sport och samtidigt njuta av vacker natur. Golfklubben har även en restaurang med fullständiga rättigheter, perfekt för att avnjuta en god måltid efter en dag på banan. Dessutom finns det en båthamn placerad mellan havsbaden. Denna stuga erbjuder en unik möjlighet att bo i en vacker och lugn miljö med närhet till både natur och bekvämligheter. Med en rymlig tomt, flera extra byggnader, anslutning till vattenförening och närhet till havsbad och golf, är detta en fastighet som passar både för fritids- och permanentboende. Välkommen att uppleva denna pärla i Norrmjöle!

 • Uteplats
Sälstigen 11, Obbola, Umeå kommun
Sälstigen 11, Obbola, Umeå kommun, bild 2
Sälstigen 11, Obbola, Umeå kommun, bild 3

Sälstigen 11

Villa
Obbola, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
4 495 000 kr
106 + 42 m²
4 rum
1 594 m² tomt

Varmt välkomna till Sälstigen 11 - en genomgående fin villa med många fördelar och en tomt med ett sagolikt läge. Från huset går en stig ned till havet, där man ett par hundra meter bort finner båtplats som följer med fastigheten. Det finns plats för att bygga båthus nere vid båtbryggorna, samt bastu som ägs av samfälligheten där man kan köpa in sig för nyttjande. Tomten har ett skyddat läge, utan direkt insyn, och direkt utanför husknuten finns bl.a. hallon och blåbär att plocka. Samtidigt kan man njuta av fördelarna som kommer med att bo i ett bostadsområde, med fin grannsämja, skolbuss från gatan och samfällighetsförening som drivs tillsammans i området. Marken mellan tomterna och ned mot havet ägs också av samfälligheten. Förutom det otroliga läget är själva huset mycket välskött och trivsamt utformat med öppen planlösning, ryggåstak och stora fönster. Känslan av att bo nära hav och natur blir här påtaglig, oavsett var i huset man befinner sig. Huset värms upp med bergvärme vilket bäddar för en låg driftkostnad. Då huset endast är 14 år gammalt är såväl utrustning som ytskikt i gott skick. Fiber finns installerat och på tomten finns både dubbelgarage och gäststuga. Sammantaget; en investering i livskvalitet. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Energieffektiv
Västra Selet 25, Vännäs, Vännäs kommun

Västra Selet 25

Gård/Skog
Vännäs, Vännäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
7 995 000 kr
220 + 110 m²
7 rum
96,6 ha tomt

Här har ni chansen att köpa en magnifik gård, vackert belägen i natursköna Västra Selet, endast 35 minuter från Umeå, 20 minuter från Vännäs och 25 minuter från Vindeln. Denna gård är ett sällsynt fynd då ingen avstyckning har skett på den värdefulla marken som består av både högklassig åker och fina skogsbestånd. Här får ni en komplett och sammanhållen fastighet som erbjuder ett lantligt drömliv med stor potential. Enastående bostadshus och välskötta ekonomibyggnader Gårdens bostadshus är en ståtlig tvåplansvilla av klassisk Västerbottentyp, genomgående mycket välskött och utan omedelbart underhållsbehov. Uppvärmningen sker med pellets och el via ett effektivt vattenburet värmesystem, vilket enkelt kan konverteras till jordvärme. Dessutom ingår hela 18.000 kWh frikraft per år, vilket med rätt dimensionerat värmesystem kan innebära noll i driftskostnad för bostaden. Ekonomibyggnaderna inkluderar ett varmgarage med verkstad och tre portar, samt en maskinhall med gjuten platta – perfekt för olika verksamheter, inklusive möjlighet till häststall eller annan djurhållning. Ladugården är äldre men i gott skick och erbjuder stora möjligheter för ombyggnad till ytterligare garage eller verkstad. På fastigheten finns också ett charmigt gästhus, tidigare en bagarstuga, som är i utmärkt skick. Stora arealer och välskött mark Fastigheten omfattar cirka 40 hektar produktiv skogsmark med ett imponerande bestånd på över 4650 skogskubikmeter (uppräknat per 2023 års tillväxt), med stor tonvikt på barr. Här finns omgående möjlighet att avverka cirka 2000 skogskubikmeter, vilket ger en direkt ekonomisk fördel. Skogen har ett högt bonitetstal på 4,2 kbm/ha och inslaget av lövträd ökar värdet då vedförädling är en attraktiv del av skogsbruket idag. Inägomarken omfattar hela 55 hektar och har alltid varit i bruk och hållits i mycket gott skick. Åkermarken är högt klassad och attraktiv för arrendering av lokala bönder, vilket kan generera ytterligare intäkter. Viss kompletterande dränering kan behövas för optimal drift, men samtliga inägomarker är väl samlade och av en sådan storlek att de är intressanta för kommersiell drift. Drömmer du om att kombinera ett idylliskt boende med en passion för jakt? Då är detta för dig! Fastighetens unika läge intill älven, där jakträtt ingår i viltvårdsområde på hela 3500 hektar ingår, gör detta till en synnerligen intressant plats. Detta vidsträckta område erbjuder en fantastisk tilldelning på både vuxet vilt och kalv, vilket ger dig rika möjligheter till storviltjakt. Men det slutar inte där – området är också en pärla för småviltsjakt, perfekt för dig som uppskattar mångsidigheten i jaktupplevelsen. Här kan du uppleva naturens ro och spänning året om, med otroliga jaktmarker som sträcker sig så långt ögat kan nå. Oavsett om du är en erfaren jägare eller nybörjare, kommer du att uppskatta den rika faunan och den välskötta miljön som detta viltvårdsområde erbjuder. Föreställ dig att starta din dag med en promenad genom skog och mark, andas in den friska luften, och med kikaren i handen spana efter nästa trofé. På kvällen kan du återvända till ditt charmiga hem, nöjd och belåten efter en dag fylld av äventyr och naturupplevelser. Sammanfattning Detta är en unik möjlighet för dig som söker en komplett gård med stora utvecklingsmöjligheter, i ett oslagbart läge nära Umeå. Den välskötta bostaden och ekonomibyggnaderna, tillsammans med den produktiva skogs- och inägomarken, gör denna fastighet till ett enastående tillfälle. Missa inte chansen att förverkliga dina lantliga drömmar i Västra Selet – kontakta oss idag för mer information och visning! Välkommen till ditt nya liv på landet!

 • Plus
Bergnersbacken 12, Ånäset, Robertsfors kommun

Bergnersbacken 12

Villa
Ånäset, Robertsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
795 000 kr
111 + 9 m²
5 rum
3 750 m² tomt

Här erbjuds nu möjligheten att förvärva en charmig fastighet nära naturen med endast ett par minuters bilfärd till Ånäset. Fastigheten har en stor tomt om hela 3 750 kvm, som även inkluderar ett uthus som används som förråd. När du kliver in i fastigheten möts du av en rymlig hall med gott om plats för avhängning. På bottenvåningen finns ett badrum, ett stort kök och ett ljust vardagsrum. Fastigheten har de senaste åren renoverats väl. Köket är försett med spis, spisfläkt, ugn, kyl/frys samt diskmaskin. Här hittar man även en praktisk matkällare. Här finns gott om arbetsyta, och köket är inrett med moderna gröna köksluckor och ljust kakel ovanför bänkytorna, vilket ger ett modernt och fräscht intryck. Köket har renoverats på senare tid och erbjuder nu en modern och funktionell arbetsmiljö. Vardagsrummet är stort och ljust, inrett med parkettgolv och erbjuder plats för en större soffgrupp om så önskas. Här finns utrymme för att skapa en mysig och inbjudande samlingsplats för familj och vänner. På övervåningen finner du ytterligare ett badrum samt flera sovrum. Badrummet på övervåningen är utrustat med våtrumsmatta och våtrumstapet samt handfat, tvättmaskin och duschkabin. På husets framsida finns en altan där du kan njuta av lugna stunder och kanske till och med en kopp kaffe i morgonsolen. Välkommen till ert nya boende! Anmäl er till visning via vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare.

Prästmarken 80, Bygdeå, Robertsfors kommun

Prästmarken 80

Villa
Bygdeå, Robertsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
3 295 000 kr
70 m²
3 rum
1 592 m² tomt

Tillfälle för köparen som söker ett mysigt fritidsboende eller varför inte bruka som permanentboende! Med absolut strandläge så har man slående utsikt över havet och havsviken direkt utanför. Tomten ligger fritt utan insyn från grannar och fem minuter bort i Bygdeå har man både livsmedelsaffär och restauranger. Till Umeå är det endast 30 minuters körning för den som tänker sig pendla. Vägen ut vinterplogas och det finns permanentboende intill. Bostadshusen är välbyggda och nyligen uppförda. Ägaren har också nyligen byggt ett rymligt dubbelgarage.

Bakviken 228, Ånäset, Robertsfors kommun

Bakviken 228

Villa
Ånäset, Robertsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
995 000 kr
24 m²
1 rum
1 130 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus med en idyllisk placering vid havet! Denna fantastiska fastighet erbjuder en perfekt kombination av avkoppling och äventyr för den som söker en fristad från vardagens stress. Med en bastu för avkoppling är detta en plats där minnen skapas och livet kan njutas till fullo. Oavsett om du drömmer om långa promenader längs havet, fiskeutflykter eller helt enkelt att koppla av, erbjuder denna fastighet allt du behöver för att skapa minnen för livet. Missa inte chansen att äga detta fantastiska fritidshus med enastående havsläge! Fastigheten består av en storstuga, bastu med relax nere vid vattnet samt ett båthus. Storstugan består av sovrum, allrumt med kamin samt ett kök. En stuga med ett unikt läge som måste upplevas på plats. Välkommen att anmäla intresse till ansvarig mäklare.

Solsandsvägen 9, Sörmjöle, Umeå kommun

Solsandsvägen 9

Villa
Sörmjöle, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
4 695 000 kr
173 + 7 m²
6 rum
2 007 m² tomt

Välkomna till en rymlig enplansvilla om hela 173 kvadratmeter (!) med havsnära läge i Sörmjöle. Här kombineras komfort med modernitet - således erbjuds öppna ytor i en trivsam planlösning, ryggåstak i de sociala utrymmena samt genomgående hög standard på material & utrustning. Tomten är trivsamt inbäddad av skog och grönska. Ett stort trädäck sträcker sig runt hela södra och västra sidan av huset, vilket - utöver det nedfällda spabadet - ger plats för utemöblerna, grillen och solstolarna, eller vad man än kan tänkas vilja möblera uteplatsen med. Här väntar en avkopplande utemiljö där du kan njuta av ett utmärkt solläge och härliga sommarkvällar. Beläget i en idyllisk kustnära miljö lämnar detta hem väldigt lite att önska. I Sörmjöle finns, förutom närheten till hav och badstränder, även livsmedelsbutik (öppet veckans alla dagar), skola F-6 och ett aktivt föreningsliv. Närheten till naturen gör det lättillgängligt för bland annat bär- och svampplockning, skidåkning samt skoteråkning. Till Umeå centrum är det ca 24 km och tar ca 22 min med bil, 30 min med buss. Varmt välkommen på visning!

Mariehemsvägen 27E, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 27E

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
2 095 000 kr
63 + 20 m²
2 rum
vån 3/3
5 156 kr/mån
33 254 kr/m²

Renoverad 2 :a med separat uthyrningslägenhet på ca 20 kvm 1 Rokv. Enkelt att återställa till en 3:a om så önskas. Den här lägenheten är ett praktexempel på stilfull renovering och genomtänkta materialval. Från det ögonblick du kliver in möts du av en atmosfär av modern elegans och omsorgsfullt utvalda detaljer. Denna tvårumslägenhet har genomgående hög kvalitet i varje rum och är för närvarande upplåten med en separat uthyrningsenhet, perfekt för att optimera din ekonomi genom att hyra ut. Men det är inte bara ekonomin som imponerar här; utrymmet erbjuder även flexibilitet för framtida anpassning. Genom en enkel omgörning kan du lätt förvandla den till en trea om dina behov förändras. Köket är ett paradexempel på modern design och funktionalitet, med högkvalitativa vitvaror och generöst med förvaringsutrymme. Vardagsrummet är ljust och luftigt, perfekt för avkoppling och underhållning. Sovrummet erbjuder en fristad av lugn och komfort, med gott om plats för en avkopplande natts sömn. Badrummet är elegant och stilrent, komplett med moderna bekvämligheter. Denna lägenhet är inte bara ett hem, det är också en möjlighet att skapa en hållbar ekonomi genom att hyra ut lägenheten 1:an som har egen ingång till trapphuset. Med sin kombination av stil, flexibilitet och ekonomisk potential är det en investering som verkligen förtjänar att uppmärksammas. Här bor du naturnära med närhet till bland annat Nydalasjön med dess underbara omgivning. Här finns badstrand, elljusspår, lekplatser, grillplatser och ett underbart promenadstråk kring sjön. Matbutiker, Apoteket och restauranger ligger precis runt hörnet, Universitetsområdet och sjukhuset ligger också med gångavstånd från lägenheten. Detta är en bostad med ett perfekt läge med bra kommunikationer.

 • Balkong
Rådhusesplanaden 17D, City, Umeå kommun

Rådhusesplanaden 17D

Lägenhet
City, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
2 995 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/7
3 908 kr/mån
39 150 kr/m²

Stig in i historiens vingslag och upptäck din nya oas mitt i hjärtat av Umeå! Denna charmiga lägenhet på 76,5 kvadratmeter kombinerar det bästa av två världar - en central belägenhet vid Järnvägstorget och samtidigt en fridfull tillflyktsort med en balkong som blickar rakt mot väster. Det första som fångar din uppmärksamhet är den genomtänkta planlösningen som ger en känsla av rymlighet och rymmer allt du behöver för ditt dagliga liv. Köket och badrummet har genomgått nyliga renoveringar, med köket som helrenoverades så sent som 2022, vilket ger en modern touch till denna tidlösa bostad. För den som önskar en bekväm vardag utan att behöva ta sig upp för många trappsteg, är denna lägenhet perfekt belägen en våning upp med hiss tillgänglig för enkel åtkomst. Den ligger i det ikoniska Bågenhusen, vilket inte bara ger en unik historisk atmosfär utan också en känsla av gemenskap och samhörighet med grannarna. Järnvägstorget, ligger precis utanför din dörr och området bjuder in till en mängd olika aktiviteter och evenemang året om. Från trevliga kaféer och restauranger till butiker och grönområden - allt finns inom bekvämt räckhåll. Välkommen till ditt nya hem där stadens puls möter lugnet på din egen balkong. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck charmen hos detta unika tillfälle att bo mitt i centrala Umeå!

 • Balkong
 • Hiss
Lantvallen 161, Lantvallen, Robertsfors kommun

Lantvallen 161

Villa
Lantvallen, Robertsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
2 950 000 kr
93 + 32 m²
4 rum
2 542 m² tomt

Med ett härligt läge vid havet och endast 35 min från Umeå finner du denna pärla. Här får man kvalitét, havsutsikt, fin planlösning, carport framför garaget, indraget bredband, vinterplogad väg och en egen båtplats vid kajen. Tomten är lättskött med mestadels gräsmatta och en egen boulbana att umgås vid. Oavsett om du har för avsikt att bo här permanent eller nyttja den som fritidsbostad så kommer du älska att tillbringa era stunder här med familj och vänner.

 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 51