Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sjöfruvägen 67B, Tomtebo, Umeå kommun

Sjöfruvägen 67B

Radhus
Tomtebo, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
4 095 000 kr
108 m²
5 rum
369 m² tomt

Välkommen till Sjöfruvägen 67B och detta magiska kedjekus i gaveln med bra standard. Nu erbjuds ett välskött hus med generösa ytor på det trivsamma området Tomtebo. Huset är på 108 kvadratmeter och består av 5 rum och kök. Man välkomnas in i huset till en trevlig möblerbar hall med klinkergolv. Här finns gott om avhängningsytor samt dörren ut till garaget. Innanför garaget hittar man ett allrum med utgång till altanen på baksidan av huset. Vidare hittar man köket till höger samt trappen som tar dig till övervåningen. Köket är stort och har en trevlig köksö. Köket renoverades 2019 och är försett med integrerad diskmaskin, spishäll, spisfläkt, integrerad ugn, integrerad micro samt fullstor kyl och frys. Badrummet beläget vägg i vägg med köket är inrett med kakel ock klinker i ljusa färger samt golvvärme. Badrummet är försett med dusch, wc, kommod samt tvättmaskin. Vardagsrummet är mycket ljust och trevlig med ljusinsläpp från stora fönster samt en altandörr. Vardagsrummet är inrett med parkettgolv och tapetserade väggar. Här får man lätt plats med större soffgrupp, tv-anläggning samt större matbordsgrupp för hela familjen. Nedre våningen har vattenburen golvvärme. Övervåningen består av tre väl tilltagna sovrum samt ett badrum. Även detta badrum är inrett med kakel och klinker. Badrummet är försett med dusch, wc samt kommod. På utsidan av huset och på tomten finns flertalet altaner där man kan njuta av sommaren på bästa sätt. Här finns plats för både matbordsgrupper, loungegrupper samt solstolar. På altanen hittar man även ett integrerat spabad. På tomten finns även cykelskjul/förråd Sammanfattningsvis bor man i ett fräsch hus med närhet till Umeå universitet och NUS. Bra kommunikationer och skolor i området. Ett hus som måste upplevas på plats, välkommen på visning!

Knivingen 44, Knivingen, Umeå kommun
  • Tis 29 okt kl 12:00
Knivingen 44, Knivingen, Umeå kommun, bild 2
Knivingen 44, Knivingen, Umeå kommun, bild 3

Knivingen 44

Villa
Knivingen, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
4 350 000 kr
90 m²
4 rum
2 422 m² tomt

I Holmsund, Knivingen, finner du detta härliga timmerhus vid havet. Huset ligger på en attraktiv strandtomt och erbjuder en stor altan, idealisk för avkoppling och samvaro med familj och vänner. Den mysiga och rogivande miljön gör detta till en perfekt plats för avkoppling. Inuti huset möts du av värme och charm, med stora fönster som släpper in det naturliga ljuset och ger en underbar utsikt över naturen. Fastigheten inkluderar även ett praktiskt härbre med ett mysigt sovloft, perfekt för gäster eller som en egen retreat. En carport ger skydd för bilen. Läget är oslagbart, med närhet till en golfbana för golfentusiaster samt till Revets härliga havsbad med fin sandstrand och endast ca 25 minuter till centrala Umeå, där du finner alla bekvämligheter du kan önska. Här får du verkligen det bästa av två världar – avkoppling vid havet och stadens puls inom räckhåll. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Näckrosvägen 4, Västerslätt, Umeå kommun

Näckrosvägen 4

Lägenhet
Västerslätt, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 795 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
4 113 kr/mån
24 257 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt, belägen på markplan med ett fantastiskt läge som ger både lugn och avskildhet. Här bor du helt utan insyn, med en stor inglasad balkong i soligt västerläge och en lummig gräsmatta precis utanför dörren – perfekt för den som vill njuta av solnedgångar eller en kopp kaffe i en grönskande omgivning. Lägenheten, som har tre rum och kök, bjuder på en unik möjlighet för den kreativa köparen. Ytskikten är i originalskick från byggåret, men tack vare att den skötts väl, kan du enkelt sätta din egen prägel på hemmet i din egen takt då tillträde kan ske per omgående för den som önskar. För den som söker ännu mer utrymme, finns här även möjligheten att göra om bostaden till fyra rum och kök, vilket skapar extra flexibilitet i detta eftersökta område på Västerslätt. Bostadens planlösning är väl genomtänkt och tilltalande. Den ljusa atmosfären i alla rum beror på de stora fönsterpartierna som släpper in generöst med dagsljus. Det klassiska arbetsköket ligger i direkt anslutning till ett mysigt matrum, vilket gör det enkelt att skapa sociala middagar för familj och vänner. Det luftiga vardagsrummet har gott om plats för både soffgrupp och möblemang och leder vidare ut till den härliga, inglasade balkongen – en underbar plats att njuta av under årets alla säsonger. Lägenheten har två rymliga sovrum, båda med goda förvaringsmöjligheter och charmiga detaljer kvar. Hallen välkomnar dig med en praktisk planlösning, och badrummet, som är helkaklat, ger en fräsch och klassisk känsla. De gamla parkettgolven har stått sig genom åren, men kan behöva lite kärlek för att återfå sin forna glans eller helt enkelt bytas ut helt. Här har du möjligheten att bevara den ursprungliga charmen eller förnya och modernisera bostaden helt efter eget tycke och smak. Oavsett vad du väljer, erbjuder denna bostad en fantastisk potential att bli ditt alldeles egna boende. Du blir även en del av den omtyckta och välskötta HSB-föreningen Daggkåpan, känd för sin stabila ekonomi och låga belåningsgrad. Föreningen erbjuder dessutom en rad gemensamhetsutrymmen som kvarterslokal, eget gym, övernattningsrum för gäster, bastu och odlingslotter för den trädgårdsintresserade – allt för att underlätta och förgylla din vardag. Läget är idealiskt för dig som vill bo nära stadspulsen men ändå ha natur och grönska runt hörnet. Västerslätts centrum ligger bara ett stenkast bort och erbjuder bland annat en välsorterad ICA-butik och ett mysigt café. Med gångavstånd till Umeå centrum och närhet till utmärkta bussförbindelser som tar dig till både universitetet och Norrlands universitetssjukhus, är detta en plats där du verkligen får det bästa av två världar – lugnet och tillgången till stadens utbud. Här finns en unik renoveringschans att skapa ett hem helt i din egen stil att flytta in och njuta av bostadens charm från första stund. Välkommen till ett boende där möjligheterna är oändliga!

  • Balkong
  • Uteplats
Vargvägen 133, Mariedal, Umeå kommun

Vargvägen 133

Radhus
Mariedal, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
4 195 000 kr
151 + 43 m²
7 rum
212 m² tomt

Välkommen till detta rymliga och välplanerade kedjehus om hela 194 kvm, fördelat på tre plan, beläget i det barnvänliga och naturnära Mariedal. Här har du och din familj ett hem som verkligen erbjuder allt ni kan tänkas behöva för ett bekvämt och aktivt familjeliv. På det nedre planet möts du av en inbjudande och stor hall, som leder dig vidare till en generös gillestuga. Detta flexibla utrymme kan enkelt omvandlas till två sovrum, vilket många grannar redan gjort, eller varför inte till ett perfekt lekrum eller tv-rum för barnen? Här finns också ett praktiskt förråd med egen ingång, idealiskt som hobbyrum eller ungdomsrum, samt en stor tvättstuga med möjlighet att bygga både bastu och relax för den som drömmer om ett eget hemmaspa. Entréplanet är hjärtat i huset med en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum – perfekt för sociala tillställningar och vardagsliv. De stora fönsterpartierna fyller rummet med ljus och ger en harmonisk atmosfär. Från vardagsrummet kliver du ut på den soliga altanen som bjuder på en fantastisk vy över den grönskande tomten och Gammliaskogen precis intill. Här kan du njuta av grillkvällar och avkoppling i en lugn och fridfull miljö. På detta plan finner du också två rymliga sovrum samt ett av husets två badrum. Översta våningen erbjuder ytterligare två sovrum, ett andra badrum och en stor klädkammare med passage till ett kallförråd. Den rymliga hallen kan enkelt göras om till ett mysigt hemmakontor eller en TV-hörna för lugna stunder. Från denna våning når du dessutom en stor balkong med en rofylld utsikt och tillgång till praktisk vindsförvaring – perfekt för extra utrymme. Utomhus lockar den södervända altanen med utsikt mot Gammliaskogen, som med sina eljusspår och Bräntbergsbacken erbjuder fantastiska möjligheter för en aktiv livsstil året runt. Här är en riktig oas för soliga dagar, grillkvällar och umgänge med nära och kära. Ett kallgarage i länga med motorvärmaruttag och laddstolpe ingår, vilket gör vintermorgnarna enklare. Mariedal är ett lugnt och familjevänligt område med skog och natur runt hörnet. Här bor du med närhet till rekreationsområden, skidspår, skidbacke och träningsanläggningar. Utmärkta bussförbindelser och cykelavstånd till universitetet, Norrlands universitetssjukhus och Umeå centrum gör läget perfekt. I området finns även nybyggda förskolor och skolor, vilket gör detta hem till det ultimata valet för den aktiva familjen.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Riksvägen 50B, Teg, Umeå kommun

Riksvägen 50B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 469 kr/mån
37 642 kr/m²

I denna charmiga och välplanerade tvåa på Teg får du ett renoverat badrum, ett ombyggt och nytt kök, ett stort vardagsrum samt en härlig inglasad balkong. Köket har moderniserats genom att öppna upp väggen mellan hall och kök, vilket skapar en rymlig och välkomnande känsla redan vid entrén. Vardagsrummet är generöst tilltaget och perfekt för större sällskap eller mysiga hemmakvällar. En extra fördel är att allt ingår i månadsavgiften, inklusive hushållsel och internet, vilket gör boendet både prisvärt och bekvämt. Med bra bussförbindelser till centrum och universitetet har du allt du behöver inom räckhåll.

  • Balkong
Nyponvägen 15, Böleäng, Umeå kommun

Nyponvägen 15

Villa
Böleäng, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
5 395 000 kr
156 + 70 m²
7 rum
752 m² tomt

Välkommen till en rymlig och välplanerad villa i ett lugnt område, bra med kommunikationer, ca 150 m till bra Ica-affär, nära till skolor, fina strövområden på Röbäcks-slätten, cykelavstånd till stan. Villan i gott skick, väl underhållen. Stora fönster som ger bra ljusinsläpp . Många praktiska utrymmen i huset. Ett välplanerat kök , bra med förvaring och avlastningsytor. Ett stort tvättutrymme där man satt in extra skåp samt bänkskivor. Ett härligt varmbonat och inglasat uterum på ca 20 kvm som kan användas alla årstider. Fina stenläggningar på båda sidor om huset ger huset extra lyft. Vid entren en stor altan med nymålade räcken. Huset ligger så att om man flyttar sig lite så har man sol hela dagen. Tomten är omgärdad med plank och häck, vilket gör att den är till stor del insynsskyddad.

  • Plus
Busjön 8, Busjön, Lycksele kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Busjön 8

Villa
Busjön, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
2 500 000 kr
141 + 30 m²
5 rum
1,1 ha tomt

Välkommen till denna rymliga enplansvilla som erbjuder en perfekt kombination av stil och funktion. Med en öppen planlösning och imponerande ryggåstak får du en ljus och luftig atmosfär. Vardagsrummet, som pryds av en härlig braskamin, blir en samlingspunkt för familjen och erbjuder fantastiska sociala ytor för umgänge och avkoppling. Villan har en genomgående bra standard och är perfekt för familjer som värdesätter både utrymme och komfort. Det varmbonade garaget /verkstaden på cirka 60 kvm ger utmärkta möjligheter för förvaring och hobbyverksamhet. Dessutom är en maskinhall på cirka 120 kvm under uppförande, vilket ytterligare ökar flexibiliteten för den händige. Den stora altanen som omger huset bjuder in till härliga stunder utomhus, och den natursköna placeringen i Busjön ger dig nära till en badplats, bara en kort promenad bort. Med bergvärme installerad kan du dessutom njuta av låga driftkostnader, vilket gör denna villa både ekonomiskt och miljövänligt attraktiv. Detta är en idealisk fastighet för familjen som söker stora biytor och en harmonisk livsstil i en vacker omgivning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Gryningsvägen 12, Vännäs, Vännäs kommun
  • Idag kl 16:00

Gryningsvägen 12

Radhus
Vännäs, Vännäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 295 000 kr
62 m²
2 rum
492 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och mysiga parhus i ett plan, beläget i ett lugnt och trivsamt område i centrala Vännäs. Här finner du en perfekt bostad för en till två personer, med två rum och kök samt ett praktiskt garage – allt du behöver för ett bekvämt och enkelt boende. Parhuset är väl underhållet och erbjuder en låg boendekostnad, vilket gör det till ett attraktivt val. Med en årlig uppvärmningskostnad på endast cirka 10 000 kWh, landar den totala boendekostnaden på bara 2 500 kr per månad plus kapitalkostnader – ett ekonomiskt boende som ger dig möjlighet att njuta av livet utan att behöva tänka på höga driftkostnader. Den grönskande baksidan av huset vetter mot söder, vilket innebär att du kan njuta av solen hela dagen. Denna lummiga oas är perfekt för avkoppling, odling eller för att bara njuta av den fridfulla atmosfären. Läget är optimalt för dig som vill ha nära till allt – centrum med butiker och livsmedelsaffär ligger bara en kort promenad bort, och för den som pendlar till Umeå finns både buss- och tågstation i närheten, vilket gör resandet smidigt och enkelt. Dessutom ligger Vännäs bad och fotbollsplanen bara ett stenkast från bostaden, med natur och rekreationsområden direkt runt knuten. För dig som är redo att flytta in omgående finns möjlighet till snabb inflyttning.

  • Plus
Järnvägsgatan 30 och Järnvägsgatan 32, Holmsund, Umeå kommun

Järnvägsgatan 30 och Järnvägsgatan 32

Övrigt
Holmsund, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
7 000 000 kr
232 m²
10 rum
2 858 m² tomt

Här har du en unik möjlighet att förvärva två fastigheter som säljs tillsammans i bolagsform, båda med enorm potential och en färdig detaljplan för utveckling av 2900 kvm boarea (utöver detta finns möjlighet att bygga 2100 kvm lokalyta) i expansiva Holmsund. Dessa fastigheter ligger längs Järnvägsgatan, mitt i centrala Holmsund, ett område som står inför en betydande tillväxt och som lockar med sitt skärgårdsnära läge och goda serviceutbud. Fastighet 1: - Tvåfamiljsvilla med gårdshus och utvecklingsmöjligheter Den första fastigheten rymmer en välskött tvåfamiljsvilla, uppdelad på två rymliga lägenheter, en på vardera plan, samt en gemensam källare. Huvudbyggnaden, på 140 kvadratmeter, eternitfasad med tegeltak och värms via fjärrvärme, vilket garanterar energieffektivitet och låga driftskostnader. På samma tomt, som mäter hela 1685 kvadratmeter, finns ett imponerande gårdshus med träfasad och plåttak. Gårdshuset erbjuder en stor inredd lägenhet och fler kan byggas, då vardera våningsplan är på ca 200 kvadratmeter. Här finns också potential att stycka av gårdshuset till en egen fastighet, vilket ger ytterligare flexibilitet och värde för framtida ägare. Fastighet 2: - Enfamiljsvilla med bevarad charm och extra utrymme Den andra fastigheten, Törnrosen 6, är en charmig enfamiljsvilla som utstrålar karaktär och stil. Med högt i tak, en vacker kakelugn och bevarade originaldetaljer i snickerierna, är detta ett hem som kombinerar historia med modern komfort. Villan har en träfasad, plåttak och värms via fjärrvärme. På denna fastighet finns även ett gårdshus, som för närvarande är av enklare standard men med stor potential att utvecklas till en extra bostadsyta för den större familjen eller som ett separat gästhus. Gårdshuset saknar för närvarande värmesystem, vilket ger dig som ny ägare möjligheten att skräddarsy uppvärmningen efter behov. Framtida utvecklingsmöjligheter och flexibilitet För investeraren eller utvecklaren är detta ett gyllene tillfälle att förverkliga stora projekt i ett område med stor efterfrågan på bostäder. Med en färdig detaljplan på plats och möjlighet att dela upp fastigheterna i separata försäljningar, erbjuder detta köp enastående flexibilitet och potential. Skulle en köpare önska att lyfta ut en av fastigheterna för separat försäljning, är detta något som kan övervägas. Holmsund, med sitt idylliska läge nära både stad och skärgård, är ett område i snabb utveckling. Med närhet till matvarubutik och övrig service är detta ett perfekt läge för den som vill kombinera småstadens charm med tillgång till alla nödvändiga bekvämligheter. Missa inte chansen att vara med och forma framtiden för Holmsund!

Ersbodavägen 184, Ersboda, Umeå kommun

Ersbodavägen 184

Lägenhet
Ersboda, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 675 000 kr
112 m²
5 rum
7 541 kr/mån
14 955 kr/m²

Välkomna till detta trivsamma gavelradhus på Ersboda, beläget i ett av områdets mest eftertraktade lägen med skogen som gränsar mot baksidan. Här erbjuds en barnvänlig miljö som inbjuder till lek och äventyr i naturen. Huset har en rymlig altan med en härlig utsikt mot den gröna baksidan, perfekt för avkopplande stunder eller grillkvällar med familj och vänner. Ett extra sovrum har byggts till och bostaden har nu fyra sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. Den trevliga planlösningen inkluderar ett rymligt kök, som är funktionellt med gott om plats för den större familjen, samt en välkomnande hall som ger ett fint första intryck. Bostaden har två badrum, varav ett är utrustat med badkar – en perfekt plats för barnen att varva ned i efter en lång dag. Detta lugna område erbjuder inte bara närhet till naturen, utan också en trygg och harmonisk miljö för barnen att växa upp i. Med utmärkta bussförbindelser når du snabbt de centrala delarna av staden. Ett idealiskt hem för barnfamiljen!

Haddingen 473, Tavelsjö, Umeå kommun
Haddingen 473, Tavelsjö, Umeå kommun, bild 2
Haddingen 473, Tavelsjö, Umeå kommun, bild 3

Haddingen 473

Villa
Tavelsjö, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
4 995 000 kr
141 + 12 m²
5 rum
1 718 m² tomt

Drömboende endast 15 minuter från Umeå! Här möts ni av en stilfull villa på hörntomt med vacker omgivning och nära till vattnet. Välkommen till denna smakfullt designade villa, belägen på en stor hörntomt med ett fantastiskt läge endast 15 minuter från Umeå city. Här bor du med närhet till naturen och vattnet, samtidigt som stadens puls finns på bekvämt avstånd. Huset är byggt med stil och kvalitet i fokus, med liggande panel och stora fönster som ger ett underbart ljusinsläpp hela dagen. På den stora altanen i vinkel kan du njuta av solen från morgon till kväll, samtidigt som du blickar ut över den grönskande tomten. Inomhus möts du av en genomtänkt planlösning där det stilfulla, lantliga köket, matplatsen för upp till 10 personer och vardagsrummet smälter samman i en öppen och social yta och knyts ihop av en härlig kamin som värmer skönt på vinterkvällarna. Den imponerande takhöjden med fri sikt till nocken skapar en känsla av rymd och ljus vilket gör att huset upplevs än större. På entréplanet finns också ett större sovrum med klädkammare, som kan nyttjas som lekrum eller kontor om man inte behöver det som sovrum. Det stora badrummet med dubbel dusch och badkar, allt smakfullt inrett med kakel och klinker ligger också på detta plan. Här finns även en praktisk tvättstuga i kombination med pannrum och klädförvaring direkt intill entrén. Via trappen i hallen når man ett övre plan som bjuder på ett vackert panelat ryggåstak som ger karaktär åt hela våningen. Ett allrum förenar planet och leder vidare till två mysiga sovrum på ena sidan och ett rymligt master bedroom på den andra. Här finns också en praktisk wc och på loftgången en mysig läshörna med fri sikt genom det stora fönstersättningarna som sträcker sig från golv till nock. Utvändigt har man byggt ett stilrent och praktiskt garage i samma stil som huset på 40 kvm, perfekt för den hobbyintresserade, samt en lika stor carport som håller bilen skyddad från snö och regn. Alla byggnader är rejält byggda med tilläggsisolerade väggar för att skapa ett så energieffektivt boende som möjligt. Tack vare en modern frånluftsvärmepump och braskamin är energiförbrukningen mycket låg, med en total energikostnad på endast 13 509 kWh/år. Med gemensamt vatten och avlopp i området bor du här för endast 2500 kr/månad plus kapitalkostnader och amortering. Med fyra sovrum och generösa sociala ytor är detta det perfekta boendet för barnfamiljen som söker en nybyggd villa i ett naturskönt och fritt läge, endast en kort bilresa från Umeå. Missa inte chansen att förverkliga er husdröm! Med Hissjö bara ett par minuter bort mot Umeå så finns skola, förskola och livsmedelsbutik. Perfekt logistik för barnfamiljen.

  • Premium
Välkommen till Umeå mest centrala boende, Centrum, Umeå kommun
  • 5 lediga bostäder

Välkommen till Umeå mest centrala boende

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
fr. 2 346 000 kr
50-76 m²
2-3 rum
3 590 kr/mån

Diös bygger här bostadsrätter med inflyttning i 2026 för att möta behovet av nyproducerade bostäder i centrum. Här har du möjlighet att köpa en helt ny lägenhet i ett åttavåningshus med totalt 50 moderna och stilrena lägenheter. Det kommer byggas både stora och små lägenheter, allt från 1 rum och kök till 4 rum och kök, där du högst upp har tre härliga terasslägenheter. I denna förening kommer det finnas bostäder passande för alla åldrar där behovet av ett eget fortskaffningsmedel kommer vara litet men där möjlighet att hyra garageplats i underliggande garage kommer finnas. Föreningen har 25 platser reserverade åt de boende i garaget. Omgivet av Umeås främsta knutpunkt för kollektivtrafik och en stadskärna i ständig rörelse kännetecknas området kring kvarteret Vale av tillgänglighet, liv och aktivitet. En kombination av moderna kontorsmiljöer, flexibla lokaler för urban service och attraktiva bostäder kommer att bidra till att staden får en ny, vibrerande mötesplats med ett starkt flöde av människor under större delen av dygnet Hållbarhet är ett viktigt ledord i utvecklingen av kvarteret Vale, och Diös miljöcertifierar både bostäderna och de kommersiella ytorna. Ett begränsat antal juridiska personer kommer att godkännas som köpare. BOVÄLJARE Under fliken nedan som heter Länkar kan ni gå in under Boväljaren och titta på samtliga lägenheters planlösning, läge i huset, pris och månadsavgift. För mer detaljerad beskrivning av fastigheten och lägenheterna hittar ni under fliken DOKUMENT nedan.

  • Nybyggnadsprojekt
Knaften 159, Lycksele, Lycksele kommun

Knaften 159

Villa
Lycksele, Lycksele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 100 000 kr
203 + 15 m²
8 rum
2 643 m² tomt

Nu kan vi presentera en mycket rymlig, trivsam och genomgående välskött suterrängvilla i Knaften! Här erbjuds stora sällskapsytor, många sovrum och generösa biutrymmen i en trevlig planlösning samt genomgående god standard på ytskikt & utrustning. Generöst ljusinsläpp via stora flertalet fönsterpartier ger ett ljus och behagligt intryck, såväl uppe som nere. Komplementbyggnader i form av garage och förråd, samt gäststuga. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Skogshägna 8, Ånäset, Robertsfors kommun

Skogshägna 8

Gård/Skog
Ånäset, Robertsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 995 000 kr
206 + 60 m²
6 rum
36,5 ha tomt

Välkommen till denna charmig jordbruksfastighet Skogshägna 8 i Ånäset. Här ges en unik möjlighet att förvärva en jordbruksfastighet med stora ytor och fantastiska möjligheter. Fastigheten, belägen strax utanförÅnäset, omfattar totalt 33 hektar mark, varav 10 hektar skog och 22 hektar bördig åkermark som för närvarande arrenderas ut. Skogen har ett virkesförråd om 1 851 kubikmeter. Se bifogad skogsbruksplan. På fastigheten står ett rymligt bostadshus med en total boyta på 206 m² och ytterligare 60 m² biarea. Huset har gott om plats för den stora familjen eller för dig som drömmer om ett liv nära naturen med generösa utrymmen. Den stora tomten runt huset ger utrymme för både odlingar, lek och rekreation. Här finns även ett väg tilltaget uthus som erbjuder rikligt med förvaringsutrymme eller hobbyverksamhet. Utöver detta finns en charmig bagarstuga i gott skick, perfekt för den som vill baka sitt eget bröd eller använda som ett mysigt extrahus för gäster. Den vackra omgivningen präglas av närheten till naturen med både skog och öppna fält runt omkring. Bostadshuset har försetts med bergvärme för optimal drift. Ånäset ligger på bekvämt avstånd med nödvändig service och skola, och för den som vill pendla till närliggande orter finns både Robertsfors, Umeå samt skellefteå inom rimligt avstånd. Här bor du i en lantlig idyll med närhet till naturen, samtidigt som du har goda kommunikationer till stadens puls. Varmt välkommen att boka in dig för visning av denna fantastiska jordbruksfastighet!

Målargränd 3M, Teg, Umeå kommun

Målargränd 3M

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
3 200 000 kr
82,8 m²
4 rum
vån 3/3
4 957 kr/mån
38 647 kr/m²

Denna trivsamma och centralt belägna lägenhet på Teg erbjuder en genomtänkt och ombyggd planlösning som ger en härligt rymlig känsla. Med sina fyra rum och kök samt en inglasad balkong, bjuder den på bekvämt boende med närhet till både strandpromenaden och stadens centrum, perfekt för den som vill ha det mesta inom räckhåll. Lägenheten är välskött och ligger i en attraktiv och stabil bostadsrättsförening. Här finns gott om utrymme för både familj och vänner att samlas och umgås i en trivsam miljö. Med endast gångavstånd till bl.a livsmedelsbutik, vårdcentral samt strandpromenaden vid älven gör denna lägenhet perfekt för dig som tycker om att ha det mesta runt hörnet!

  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 22, Åsele, Åsele kommun
Storgatan 22, Åsele, Åsele kommun, bild 2
Storgatan 22, Åsele, Åsele kommun, bild 3

Storgatan 22

Övrigt
Åsele, Åsele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 180 000 kr
665 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva ett hyresbestånd i Åsele. Nu saluförs två kommersiella fastigheter i centrala Åsele. Fastigheterna är väl underhållna och ger en stabil inkomst. Fastigheten avyttras idag från en privatperson. Hyresfastigheten gererar idag en stabil intäkt i jämförelse med driften. Majoriteten av hyresgästerna har varit hyresgäster under en längre tid. Fastigheten värms upp via fjärrvärme. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber är indraget. Balkongerna kommer att få en renovering under hösten. Fastigheterna har adresserna Centralgatan 36 samt Storgatan 22. Den ena fastigheten kommer inte att säljas utan att den andra säljs. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Välkommen att anmäla sig till visning alternativt intresse till ansvarig mäklare.

  • Premium
Centralgatan 36B, Åsele, Åsele kommun
Centralgatan 36B, Åsele, Åsele kommun, bild 2
Centralgatan 36B, Åsele, Åsele kommun, bild 3

Centralgatan 36B

Övrigt
Åsele, Åsele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 420 000 kr
648 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva ett hyresbestånd i Åsele. Nu saluförs två kommersiella fastigheter i centrala Åsele. Fastigheterna är väl underhållna och ger en stabil inkomst. Fastigheten avyttras idag från en privatperson. Hyresfastigheten gererar idag en stabil intäkt i jämförelse med driften. Majoriteten av hyresgästerna har varit hyresgäster under en längre tid. Fastigheten värms upp via fjärrvärme. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber är indraget. Balkongerna kommer att få en renovering under hösten. Fastigheterna har adresserna Centralgatan 36 samt Storgatan 22. Den ena fastigheten kommer inte att säljas utan att den andra säljs. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Välkommen att anmäla sig till visning alternativt intresse till ansvarig mäklare.

  • Premium
Kattfotsvägen 36, Umedalen, Umeå kommun

Kattfotsvägen 36

Villa
Umedalen, Umeå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
5 200 000 kr
147 + 10 m²
6 rum
996 m² tomt

Trivsam enplansvilla som erbjuder generösa sällskaps ytor för hela familjen. Här möts du bl.a av ett rymligt och välplanerat kök, helkaklat badrum med bastu samt ett stort vardagsrum med öppen spis. En altan sträcker sig utmed en stor del av husets ena sida där en betongplatta är även gjuten för att här kunna göra en inglasning från vardagsrummet om man så önskar, här finns verkligen alla möjligheter för att bjuda familj och vänner på trevliga middagar. Den insynsskyddade trädgårdstomten är en härlig och rofylld plats att vara på för både barn och vuxna. Denna tomt är extra stor då ägaren har köpt till mark till tomten och den gränsar även till ett stort parkområde med bl.a fotbollsmål för barnen att leka vid så här känner man sig verkligen inte instängd. Nu är det snart dags för nästa familj att sätta sin egen prägel på hemmet. Ett perfekt hem för er som söker både komfort och en naturskön omgivning.

  • Uteplats
Mästaregatan 6, Vännäsby, Vännäs kommun

Mästaregatan 6

Villa
Vännäsby, Vännäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
2 495 000 kr
128 + 189 m²
797 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa på Mästaregatan 6, belägen i det trivsamma området Vännäsby. Här erbjuds ett välskött hus med generösa ytor och en trevlig trädgård på en tomt om 797 m². Med en boarea på 128 m² och en biarea på hela 189 m² finns det gott om plats för hela familjen. Huset består av tre rymliga sovrum, vardagsrum, badrum samt en fullstor källare med både gillestuga och allrum vilket ger gott om utrymme för både familjemedlemmar och gäster. Golven i huset slipades 2024. Det rymliga köket renoverades 2009 med ett härjedalskök, här får man plats med större matbordsgrupp för hela familjen. Husets källare genomgick en omfattande renovering 2010. Alla uppreglade golv och utreglade väggar avlägsnades, och ny betong med vattenburen golvvärme lades in för extra komfort. Samma år installerades en luft/vattenvärmepump, vilket bidrar till att hålla energikostnaderna nere. Utöver detta har huset kontinuerligt underhållits och förbättrats med nya vitvaror, en ny ytterdörr, en stor altan byggd 2020 och installation av en elbilsladdare 2022. 2023 installerades en luft/luftvärmepump och båda WC-stolar byttes ut, vilket ger dig ett hem i toppskick. Vännäsby är ett lugnt och familjevänligt område med närhet till både natur och service. Här bor du med bekvämt avstånd till både skola, förskola och mataffär, samtidigt som Umeå endast är en kort bilresa bort. Misssa inte denna chans att förvärva ett välskött och trevliga hem med tre sovrum. Välkommen på visning!

Storvägen 180, Lajksjöberg, Dorotea kommun
Storvägen 180, Lajksjöberg, Dorotea kommun, bild 2
Storvägen 180, Lajksjöberg, Dorotea kommun, bild 3

Storvägen 180

Villa
Lajksjöberg, Dorotea kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
195 000 kr
60 m²
2 rum
1 588 m² tomt

Välkommen till ett unikt tillfälle att förvärva en liten pärla i Laksjö, Dorotea kommun! Denna nätta och lättskötta villa med två rum och kök erbjuder ett boende som är perfekt för ensamstående eller par som vill njuta av livet på ett plan utan trappor. Här bor du i hjärtat av en charmig by med endast 50 invånare, där gemenskapen är varm och välkomnande. Villan är belägen nära den natursköna Laksjön, en favoritplats för sportfiskare tack vare sina rika fiskevatten, som är på 5,63 kvadratkilometer och ligger 292 meter över havet. Tänk dig att kunna ta en kort promenad ner till sjön för att fiska eller bara njuta av den lugnande utsikten. Byn omges av orörd natur och ett vackert kuperat landskap som inbjuder till långa promenader och avkoppling i det fria. Fastigheten är energieffektiv med en luftvärmepump och oljefyllda radiatorer, vilket håller driftkostnaderna låga – endast ca 2000 kr per månad totalt! Trots att ytskikten är av äldre datum är huset mycket välskött och underhållet har kontinuerligt skötts av kommunen, vilket gör detta till ett prisvärt alternativ för den som vill sätta sin egen prägel på sitt boende. Med närhet till både natur och samhällsservice som livsmedelsbutik och café, samt bara 10 minuters bilresa till Dorotea, har du allt du behöver inom räckhåll. Detta är verkligen en fantastisk möjlighet att skapa ditt eget drömhem i en idyllisk miljö. Missa inte chansen att förvärva denna charmiga villa – din egen lilla oas mitt i byn!

  • Premium
Junselevägen 28, Svanavattnet, Dorotea kommun
Junselevägen 28, Svanavattnet, Dorotea kommun, bild 2
Junselevägen 28, Svanavattnet, Dorotea kommun, bild 3

Junselevägen 28

Villa
Svanavattnet, Dorotea kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
125 000 kr
100 m²
4 rum
8 107 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva två charmiga fastigheter med stor potential i pittoreska Svanabyn, Dorotea kommun. Dessa två mindre hus, belägna på samma tomt i ett fritt och lugnt läge i utkanten av byn, har tidigare hyrts ut både som korttidsboenden och för längre perioder. För den som söker ett projekt med möjlighet att skapa ett lönsamt hyresboende är detta ett gyllene tillfälle. Husen delar på ett gemensamt el- och VA-abonnemang, vilket gör det enkelt och kostnadseffektivt att fortsätta med uthyrningsverksamhet. Fastigheterna är enkla i sitt slag och behöver viss renovering för att uppnå dagens standard, särskilt ett av husen där en större renoveringsinsats krävs på grund av tidigare rökning. Med kommunalt vatten och avlopp är förutsättningarna tacksamma. Om man kompletterar med en luftvärmepump i båda husen är grunden för ett bekvämt boende redan på plats. Svanabyn är känd som den äldsta byn i Dorotea kommun men har trots sin historia en ung och livfull befolkning. Här bor du mitt i en storslagen natur med närhet till två stora sjöar, Ullsjön och Svanavattnet, samt otaliga fina fiskevatten i området. Här erbjuds ett rikt friluftsliv med möjlighet till fiske, jakt, bär- och svampplockning. Byn har även ett brett utbud av fritidsaktiviteter, inklusive sporthall, elljusspår, en stor fotbollsplan, bagarstuga och jaktskyttebana. Den lokala affären är välbesökt och en viktig del av byns gemenskap. För större inköp finns en livsmedelsbutik i närliggande Laiksjö, bara 15 kilometer bort, och Dorotea nås på en kort bilresa om 25 minuter. Detta är en fantastisk möjlighet för den händige som vill sätta sin prägel på fastigheterna och samtidigt skapa en attraktiv uthyrningsverksamhet med fina intäktsmöjligheter. Välkommen till ett projekt med stor potential i vackra Svanabyn!

  • Premium
Agnäs 434, Agnäs, Bjurholms kommun

Agnäs 434

Villa
Agnäs, Bjurholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
595 000 kr
112 + 68 m²
6 rum
4 933 m² tomt

Ett Gullringshus byggt 1989 med samma ägare hela tiden. Huset behöver lite " kärlek", det mesta är från när huset är byggt, så detta är ett hus för den händige, ett hus med många möjligheter. Stor tomt på 4933 kvm, både tomt runt huset samt och åker/äng med Öreälven som granne.. Finns möjlighet till båtplats, bra med fiske i älven, gångavstånd till fin badplats. Ca 1 mil in till centrala Bjurholm med all service man behöver. Matbutiker, skolor, hårfrissa, bussförbindelser. Skolskjuts till skolbarnen.

Johan Vales väg 1, Robertsfors, Robertsfors kommun

Johan Vales väg 1

Villa
Robertsfors, Robertsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 695 000 kr
149 + 79 m²
5 rum
1 027 m² tomt

Välkommen till en välskött villa på Johan Vales väg, perfekt belägen på en grönskande hörntomt bara ett par minuter från centrum. Här finns utrymme för den största av familjer, med flexibla sovrum på övre plan som enkelt kan anpassas från två till fyra, vilket gör hemmet perfekt för både små och stora familjer. De senaste åren har huset genomgått omfattande och stilfulla renoveringar, som inte bara förhöjer komforten utan även minskar boendekostnaderna. Bland uppdateringarna finns energieffektiva luftvärmepumpar, ett helt nytt kök, ett modernt badrum och en praktisk tvättstuga med nya maskiner. Här kan ni helt enkelt bara vrida om nyckeln och flytta in! Villan bjuder på en rymlig och ljus boyta, och det nyutbyggda dubbelgaraget med två stora förråd ger gott om plats för både bilar och förvaring. Garaget är utrustat med en egen luftvärmepump och har moderna portar, varav en med fjärrstyrd motordrivning för enkel och bekväm åtkomst. På baksidan av huset finner ni ett generöst uterum, där familjen kan njuta av både vår, sommar och höst, från tidig april till sen oktober. För den som arbetspendlar är det idag bara 45 minuter till Umeå tack vare den nya motorvägen, vilket gör detta till ett mycket prisvärt boende där ni får möjlighet att leva ett rikare liv än bara att bo. Skolan och den nybyggda förskolan ligger nära, och med bara ett par minuters promenad når ni naturen med både skog och öppet ängslandskap. Den nybyggda skateparken i kvarteret är en naturlig samlingsplats för barn och vuxna, där ni kan njuta av både lek och frisk luft. Med kommunens bedömda starka tillväxt med strategiska läge mellan Umeå och Skellefteå, samt den blomstrande industrin, är detta en investering för framtiden.

  • Plus
Rotbergsvägen 11, Robertsfors, Robertsfors kommun

Rotbergsvägen 11

Villa
Robertsfors, Robertsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
1 295 000 kr
185 + 29 m²
7 rum
1 059 m² tomt

Välkommen till en välskött souterrängvilla på idylliska Rotbereget i Robertsfors, en bostad som kombinerar komfort, funktionalitet och ett perfekt läge. Beläget på en lugn gata med ett härligt söderläge, endast ett par minuter från centrum, erbjuder detta hem allt som den moderna barnfamiljen kan önska sig. På entréplanet möts du av en smart planlösning som verkligen tar tillvara på varje kvadratmeter. Här finns tre rymliga sovrum, perfekta för barnen eller gäster, ett stort och inbjudande kök som bjuder in till familjemiddagar och trevligt umgänge, samt ett nyrenoverat badrum som erbjuder både stil och bekvämlighet. Vardagsrummet, med sitt generösa ljusinsläpp, blir hemmets naturliga samlingspunkt där ni kan njuta av stunder tillsammans. I souterrängplanet öppnar sig en fantastisk gillestuga som tack vare stora fönster mot baksidan badar i ljus och skapar en härligt luftig känsla. Detta plan rymmer också ytterligare ett sovrum, perfekt för tonåringen eller som gästrum, samt en praktisk tvättstuga, förråd och ett hobbyrum som ger utrymme för både kreativitet och förvaring. För den bilintresserade eller den som vill ha extra förvaring finns ett uppvärmt garage med en nyinstallerad fjärrstyrd port, vilket ger både bekvämlighet och trygghet. Med den nya E4:an är pendlingen till Umeå nu snabbare och smidigare än någonsin – endast 45 minuter bort, vilket gör detta prisvärda boende till ett perfekt alternativ även för dig som arbetar i stan men vill njuta av fördelarna med att bo i en lugnare och mer naturnära miljö. För den som önskar finns möjlighet till ett snabbt tillträde. Här på Rotbereget i Robertsfors väntar ett bekvämt och harmoniskt boende på dig och din familj!

Tvärsele 2, Dorotea, Dorotea kommun

Tvärsele 2

Fritidshus
Dorotea, Dorotea kommun
Svensk Fastighetsförmedling Umeå
600 000 kr
100 + 50 m²
4 rum
6,4 ha tomt

Välkommen till en unik chans att förvärva en charmig jordbruksfastighet på cirka 6,5 hektar, belägen på natursköna Mångmanberget, bara 20 minuter från Borgfjälls förstklassiga skidåkning. Här får du möjligheten att bo mitt i naturens stillhet och ändå ha nära till fjällvärldens alla äventyr. Det välbyggda bostadshuset från 1947 andas tidlös charm och erbjuder en rymlig totalyta om hela 150 kvadratmeter. Huset är välplanerat med generösa ytor som bjuder in till både familjeliv och rekreation. Från den mysiga brokvisten stiger du in i en stor hall med gott om plats för hela familjens ytterkläder. Köket, som ligger till höger, är rymligt och perfekt för större sällskap. Härifrån når du ett av tre stora sovrum som erbjuder avskildhet och ro. Vardagsrummet är placerat rakt fram från hallen och är ljust med fönster i två väderstreck som ger en slående utsikt över det vackra landskapet. En trappa upp möts du av ett mindre allrum, idealiskt som läshörna eller tv-rum, samt två rymliga sovrum med mysiga alkover som enkelt kan delas av för att skapa ytterligare två sovrum. På gården står den gamla ladugården, ett perfekt utrymme för förvaring eller för den som vill bygga ett garage. Hövinden ovanpå, med sin imponerande yta på cirka 100 kvadratmeter och ramp upp, ger massor av plats för skotrar, pulkor och annat du behöver för fjällivets äventyr. Med egen brunn och avlopp slipper du abonnemangskostnader, vilket ger mycket låga boendekostnader. Det glykolfyllda vattenburna värmesystemet säkerställer att frysrisk inte är något du behöver oroa dig för, även under de kallaste vinterdagarna. Fastigheten är idealisk för den som vill ha nära till naturen och fjällen. Ta skotern direkt från huset och anslut till leder som tar dig genom några av Västerbottens vackraste fjälldalar. Här får du otroligt mycket livskvalitet för pengarna, med utrymme att skapa ditt drömhem i fjällmiljö. Med viss investering kan detta hus bli en riktig pärla, perfekt för den större familjen eller för dig som vill bjuda in vänner och släkt till fjällens alla aktiviteter. Missa inte chansen att uppleva det bästa av två världar – ett liv på landet med fjällvärlden precis runt hörnet!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 55