Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Båtsmansgatan 9, Återvändsgatan 8, Gamla Öster, Västerviks kommun
  • Tis 21 maj

Båtsmansgatan 9, Återvändsgatan 8

Villa
Gamla Öster, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
3 300 000 kr
105 + 26 m²
5 rum
206 m² tomt

Omgiven av båtsmansstugor och kaptensgårdar ligger denna pärla väl insynsskyddad i ett av de äldsta kvarteren i centrala Västervik. Den består av 2 fastigheter med 2 byggnader som är integrerade med varandra och med gemensam innergård. Huset mot Båtsmansgatan är 45 m2 och består av ett rum med kakelugn, kök utrustat med spis/fläkt, kyl/frys, elpanna Thermia, äldre målad inredning, separat toalett med handfat samt utrymme med tvättmaskin samt förbindelsedörr med byggnaden som vetter mot Återvändsgatan. Här finns också ett inrett loft med goda sovmöjligheter. Hus nr 2 är 60 m2 och består av en rymlig hall med gott om förvaring, kök utrustat med spis/fläkt, kyl/frys och diskmaskin, äldre målad inredning, rum med braskamin. På övre plan finns ett badrum samt ett allrum med synliga takbjälkar. Läget i dessa kvarter är helt fantastiskt och nära till allt vad Västervik har att erbjuda – shopping, restauranger och vackra strandpromenader längs med hela Skeppsbrokajen - ut mot Slottsholmen , förbi Slottsruinen och strandpromenaden kring gästhamnen. Här bor man mitt i händelsernas centrum samtidigt som du kan njuta av lugnet i den egna insynsskyddade trädgården. Detta hus är perfekt både som permanent boende eller som fritidsboende med gott om möjligheter att ta emot släkt och vänner och ändå ha möjligheten till lite avskildhet i varje hus. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Bondegatan 15, Västervik, Västerviks kommun

Bondegatan 15

Villa
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 500 000 kr
132 + 132 m²
6 rum
1 014 m² tomt

Välkommen till detta stora och välplanerade enplanshus i centrala Västervik. Med sin gedigna konstruktion och generösa yta om 132kvm erbjuder detta hem mycket möjligheter. I huset är alla sovrum belägna på samma plan där även kök, badrum och det stora och öppna vardagsrum med fiskbensparkett och en fint murad eldstad är placerad. Huset har även en stor källare om 132kvm med gillestuga, toalett, bastu och gott om utrymme för förvaring. Den insynsskyddade och trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar som är perfekt för umgänge med vänner och familj. Läget är centralt och bekvämt, med närhet till både förskola och skola. Detta stora och gedigna hus är perfekt för den stora familjen som söker ett flexibelt boende. Varmt välkommen till Bondegatan 15!

  • Uteplats
Bondegatan 10, Peru, Västerviks kommun
  • Fre 17 maj
Bondegatan 10, Peru, Västerviks kommun, bild 2
Bondegatan 10, Peru, Västerviks kommun, bild 3

Bondegatan 10

Villa
Peru, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
4 200 000 kr
159 + 155 m²
6 rum
1 040 m² tomt

Välkommen till denna representativa villa belägen i ett populärt område i Västervik. Denna rymliga 1-plansvilla erbjuder inte bara fina källarutrymmen utan även ett imponerande dubbelgarage med fjärrstyrda portar. Här finns det perfekta balansen mellan sociala ytor och en avskild sovavdelning, vilket gör det till det idealiska hemmet för familjer och för de som gärna umgås med vänner och bekanta. Det finns också en stor del i källaren med egen ingång, som kan användas antingen till en egen verksamhet eller som en uthyrningsdel. Här finns möjligheterna att skapa något unikt och personligt. Den här gedigna villan är full av originaldetaljer, som det vackra marmorgolvet i hallen, den imponerande öppna spisen och kalkstensgolvet i gillestugan och utvändiga plåtarbeten i koppar. Från både sovrummet och vardagsrummet har du direkt utgång till det härliga altandäcket där du kan njuta av solen och den friska luften. Tomten är insynsskyddad och ligger intill ett grönområde, vilket ger en känsla av lugn och ro. Dessutom är denna villa energieffektiv med sin bergvärme och solpaneler, vilket innebär både lägre kostnader och ett mer hållbart boende. Dessutom är området barnvänligt och nära till kommunikationer. Välkommen till Bondegatan 10 - ditt nya drömhem!

  • Premium
Hallingeberg Nykulla, Hallingeberg, Västerviks kommun

Hallingeberg Nykulla

Villa
Hallingeberg, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
650 000 kr
76 + 72 m²
5 rum
1 350 m² tomt

Välkommen till visning av denna välplanerade 1 1/2-plansvilla med källare om 76 + 72 m². Villan fördelas på 5 rum och kök varav 3 sovrum och är belägen i rofyllda och natursköna Hallingeberg endast ca 15 minuters bilfärd från Gamleby. Här erbjuds ett hus med välplanerade sovrum, effektiv uppvärmning via luft/vatten värmepump & täljstenskamin på en generös hörntomt om hela 1 350 m². I närhet till fastigheten finns flera fina badsjöar så som Långsjön som erbjuder en vacker kanotled och fina badplatser samt Tjustleden som erbjuder vandraren omväxlande och sköna naturupplevelser i skog och kulturmark.

  • Uteplats
Måsgatan 8, Västervik, Västerviks kommun

Måsgatan 8

Villa
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 375 000 kr
85 + 85 m²
3 rum
745 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa om 85kvm boarea med källare som är placerad på den lugna gatan Måsgatan i populära Brevik. I huset finns en välkomnande hall, stort vardagsrum med utgång till husets uteplats, kök, badrum och två stora sovrum. Tomten är friköpt, har gott om blommor träd i form av äpple, päron och plommon samt vinbärs, rabarber och hallon. I anslutning till huset finns en gjuten uteplats samt asfalterad väg ner till garaget som är placerad i huset.. Uppvärmning sker via fjärrvärme och med ett stenkast når man Breviksskolan eller varför inte ta på sig badrocken och gå ner till Breviksbadet för ett svalkande dopp. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Tändsticksvägen 12f, Tändstickan, Västerviks kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00

Tändsticksvägen 12f

Lägenhet
Tändstickan, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 750 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/2
4 690 kr/mån
39 773 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och moderna bostad med havsutsikt i attraktiva området Tändstickan. Denna nyproducerade lägenhet från 2020 erbjuder en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med sina yteffektiva 44 kvadratmeter erbjuder en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den vackra havsutsikten kan avnjutas både inifrån bostaden och från den härliga uteplatsen. Här kan du njuta av lugnet och den friska havsluften i vackra omgivningar med närhet till stadskärnan, badplats och möjlighet till båtplats.Interiört har bostaden genomgående moderna och stilrena detaljer. Beläget på Tändstickan, ett område känt för de vackra omgivningarna intill vattnet, erbjuder denna bostad en fantastisk livsstil med närhet till både natur och stadens bekvämligheter.

  • Plus
  • Uteplats
Skyttegatan 14B, Karstorp, Västerviks kommun

Skyttegatan 14B

Lägenhet
Karstorp, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
395 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 588 kr/mån
4 847 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trea belägen på andra våningen med balkong mot skogsparti. Bostaden har bra storlek på alla rum och dessutom ett förråd med fönster intill köket som kan användas som extra rum. Trivsamt bostadsområde med mycket grönytor mellan husen, med närhet till naturen, skolor, motionsanläggningar och mataffär. Lägenheten har visst renoveringsbehov.

Norra Varvsgatan 22 A-B, Gamla Öster, Västerviks kommun
  • Sön 26 maj
Norra Varvsgatan 22 A-B, Gamla Öster, Västerviks kommun, bild 2
Norra Varvsgatan 22 A-B, Gamla Öster, Västerviks kommun, bild 3

Norra Varvsgatan 22 A-B

Villa
Gamla Öster, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
5 500 000 kr
140 m²
5 rum
588 m² tomt

Unik skeppargård från 1700-talet som är ett av Västerviks äldsta hus på första parkett mot vattnet! Här upplever du historiens vingslag i en välbevarad 1700-tals skeppargård med en anrik historia. Denna egendom är något utöver det vanliga. Inuti huset möts du av en atmosfär fylld av tidstypiska detaljer så som originaldörrar, beslag och takbjälkar. Köket är utrustat med både vedspis och bakugn, här finns även flera kakelugnar och hela tiden slås du av hur välarbetad och omhändertagen fastigheten är. Förutom huvudbyggnaden finns ett fullutrustat gästhus om 81 m2 fördelat på 3 rok där vänner och familj kan bo bekvämt. Den rejäla trädgårdstomten omfamnar dig med sin charmiga och varierande karaktär med tidstypisk kullersten och gröna gräsytor. Trädgården ligger i bästa sydvästläge, vilket garanterar sol hela dagen och kvällen. Sommarkvällarna som badar i kvällssol med havets siluett som utsikt i goda vänner lag, här kan du skapa minnen som kommer att vara med dig för alltid. På trädgården är du skyddad från vind och här kommer våren tidigt och hösten stannar sent, en tomt att tillbringa tid i under stora delar av året. Här bor du mitt i centrum med alla bekvämligheter inom räckhåll och stadens puls runt hörnet. Med båt är du ute direkt i Västerviks vackra skärgård med över 5000 öar. Detta boende är ensamt i sitt slag och tar dig med storm och lämnar ingen oberörd, varmt välkomna på visning!

  • Premium
Östra Eknö Dalen 1, Östra Eknö, Västerviks kommun
  • Sön 26 maj kl 12:00

Östra Eknö Dalen 1

Fritidshus
Östra Eknö, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 500 000 kr
72 + 28 m²
4 rum
4 577 m² tomt

Välkommen till Östra Eknö Dalen 1 i Västervik södra skärgård, en riktig pärla fritt beläget på en uppväxt trädgård med lekvänliga gräsytor, berg i dagen, buskar, träd och blomster. Huvudbyggnaden har gemensamma ytor på entréplan med hallar, kök, vardagsrum och inglasat uterum. På ovanplan finns 2 sovrum, hall och sidovind. I det närliggande gästhuset finns det gott om sängplatser. En liten bit ner på tomten finns ett sanitetshus med dusch, varmvattenberedare samt handfat. Ett charmigt utedass kompletterar fritidshuskänslan samt praktiskt förråd intill. Byggnaderna är väl underhållna och det finns många naturliga ställen att söka sol och skugga. Djupborrad brunn samt BDT-avlopp för gråvatten. 500 meter från fastigheten finns båtplatser i Västerglo och ev möjlighet till båtplats i Strandbo kan finnas. Postbåten går med 3 turer i veckan året runt, den kan man åka med mellan fastlandet och ön. Välkommen att boka Er för visning!

  • Plus
  • Uteplats
Strömsgatan 22, Gamla Öster, Västerviks kommun
  • Tis 14 maj

Strömsgatan 22

Lägenhet
Gamla Öster, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 350 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1/4
2 617 kr/mån
20 930 kr/m²

Här erbjuds en fräsch och välplanerad lägenhet om 64,5kvm som är fördelad på 2 rok. Köket är nyrenoverat 2024 med skåpsinredning, el och ytskikt, bänkskivor och stänkskydd i laminat. Alla ytskikt såsom enhetliga parkettgolv och målade väggar är utfört 2018/19. Bostaden är placerat i de centrala delarna av Västervik med det mesta inom gångavstånd. Bostaden ligger i det idylliska kvarter Gamla Öster, bland båtsmansstugor och kullerstensgator, alldeles intill hjärtat av stadskärnan, strandpromenaden och hamnen med sitt levande båtliv. Här bor du i en mycket välskött förening som erbjuder både hiss, garage och trädgård. Lägenheten ligger på första våningen och har balkong i soligt sydvästläge med utsikt över innergården som skapar en avskild oas mitt i stan. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Hantverkaregatan 5, Stenhagen, Västerviks kommun

Hantverkaregatan 5

Villa
Stenhagen, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
3 200 000 kr
85 m²
4 rum
946 m² tomt

Välkommen till denna centralt belägna fastigheten i hjärtat av Stenhagen, här har bl a den historiskt anrika Västerviks Möbelfabrik haft sin rörelse. Fastigheten har idag förutom bostadsbyggnaden om 4 rok ca 85 kvm ett flertal byggnader såsom lägenhet om ca 50 kvm, gårdshus om ca 25 kvm samt stora lokaler med flexibelt användningsområde. Idag finns det en uthyrningspotential om 95 000 - 100 000kr/år. Detta täcker gott driftskostnaden för hela fastigheten. Här får man dessutom närhet till sjukhuset, förskolor, skolor, stadsparken och centrum med affärer och restauranger. Välkommen att boka visning!

Ringvägen 34, Överum, Västerviks kommun

Ringvägen 34

Villa
Överum, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
375 000 kr
65 + 65 m²
3 rum
1 110 m² tomt

I utkanten av samhället med närhet till svamp- och bärrika skogar och med cykelavstånd till fin badplats och flertalet sjöar ligger denna lilla villa på en fin trädgårdstomt i ett lugnt kvarter. Villans storlek gör den lämplig för den lilla familjen eller för dig som är på jakt efter ett prisvärt fritidsboende. Huset har omhändertagits under åren med bl.a. nytt tak -20, nya fönster -03 och installation av luftvärmepump -19 för ekonomisk uppvärmning. Trädgården har plana gräsytor och här finns ett litet växthus för den odlingsintresserade. Det finns en stor altan under tak med plats för många gäster, även på entrésidans veranda är det fint att sitta och njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Huset har ett ljust vardagsrum med ett fint parkettgolv, två bra sovrum varav det ena rymmer en dubbelsäng, badrum med dusch och kök som inte är så stort men rymmer det man behöver. Källarvåningen rymmer bra utrymmen för förvaring och hobby, här finns även tvättutrymme och pannrum. I Överum finns bl.a. mataffär, skola, pizzeria och bensinstation. Samhället är naturskönt beläget i kuperad skogrik natur med mängder av fina insjöar och till kusten är det bara en knapp halvmil. Tågförbindelse finns till Linköping och Västervik. Välkommen på visning!

Totebovägen 13, Hjorted, Västerviks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Totebovägen 13

Villa
Hjorted, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
150 000 kr
150 m²
2 rum
3 440 m² tomt

Renoveringsobjekt med lugnt, fritt och naturskönt läge precis utanför Hjorted. Vatten och avlopp saknas, el finns. Här finns stora möjligheter för den kreativa. Byggnaden är ca 150 m2 och saknar taxeringsvärde. Säljes som det står med majoriteten av lösöre/loppisföremål inkluderat. Här finns en stor sal (f.d loppis), pentrydel samt en mindre källardel.

Björklundsgatan 3D, Marieborg, Västerviks kommun
  • Tis 14 maj kl 16:20

Björklundsgatan 3D

Lägenhet
Marieborg, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
975 000 kr
61,2 m²
3 rum
vån 1/3
3 518 kr/mån
15 931 kr/m²

Renoverad hörnlägenhet om 3 rok endast en trappa upp i populär och stabil förening med låg månadsavgift på 3663 kr/mån inkl vatten, uppvärmning, el och fiber. Centralt belägen med gångavstånd till stadskärnan och med närhet till alla bekvämligheter så som matbutiker, gym och skola. Lägenhetens 61 kvm rymmer hall med skjutdörrsgarderober, badrum med tvättmaskin, renoverat kök med matplats, två sovrum och vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Balkongen är belägen i söderläge och fungerar som ett extra rum från tidig vår till sen höst. Ett ljust och fräscht boende med en välplanerad planlösning, varmt välkomna på visning!

  • Plus
Skyttegatan 20A, Karstorp, Västerviks kommun

Skyttegatan 20A

Lägenhet
Karstorp, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
775 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 645 kr/mån
9 509 kr/m²

Välkommen till denna fina 3:a i markplan med stor altan och markis. En mycket trivsam och välplanerad genomgångslägenhet i markplan på 81,5 väl fördelade kvadratmeter. Nya, enhetliga laminatgolv i hall, kök och vardagsrum. Lägenheten erbjuder ett välutrustat kök renoverat -14 med dubbla kyl/frysar, renoverat badrum med bubbelbadkar, gästtoalett med nyare wc, två sovrum i bra storlek samt ett härligt vardagsrum. Bostaden är belägen i natursköna området Karstorp där du har närhet till härliga motionsspår och strövområden i naturen, skola, förskola, idrottsanläggningar och matbutik. Här bor du bekvämt med alla bekvämligheter inom gångavstånd samtidigt som du kan njuta av naturen alldeles runt knuten.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Duvgatan 13, Västervik, Västerviks kommun

Duvgatan 13

Villa
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 700 000 kr
122 + 71 m²
6 rum
462 m² tomt

Välkommen till den här mycket fina, friliggande villan med nybyggt ovanplan och hel källare. Villan är ombyggd och helrenoverad mellan 2009 - 2015 från dränering och tilläggsisolerad fasad till fönster och tak. Här är även värmesystem, el och V/A samt i princip alla ytskikt nya eller nyrenoverade. Här erbjuds ett välplanerat boende i toppskick fördelas på kök, toalett, vardagsrum, TV-rum, hallar, 4 sovrum, badrum/relax, tvättstuga, gästrum samt garage. Det är bara att flytta in och njuta! Belägen på insynsskyddad hörntomt i barnvänligt och lugnt område med närhet till skola, dagis, vårdcentral och affärer.

Östra Ekdalsgatan 5, Västervik, Västerviks kommun

Östra Ekdalsgatan 5

Villa
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
1 575 000 kr
80 + 80 m²
4 rum
700 m² tomt

Denna familjevänliga villa är perfekt belägen med närhet till skola, affär, grönområden och en kort promenad från centrum. Här finns ett dränerat källarplan vilket ger möjlighet till ytterligare boutrymmen för den som önskar. En välplanerad villa med flexibel planlösning och här finns i dagsläget hela tre sovrum på entréplan. På entréplan finns hall, inre hall, vardagsrum med öppen spis, kök med matplats, badrum och tre sovrum. I källarplan finns hall, tvättstuga med torkrum, två rum som kan användas som sovrum samt garage/hobbyrum. Solig trädgårdstomt i söderläge med lekvänliga öppna gräsytor, syrenhäck, rosor, rabarber och jordgubbar. Varmt välkommen till Östra Ekdalsgatan 5!

  • Plus
Markörgatan 31a, Karstorp, Västerviks kommun

Markörgatan 31a

Lägenhet
Karstorp, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
275 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
2 912 kr/mån
6 395 kr/m²

Välkommen till visning utav denna välplanerade och rymliga 1:a om hela 43 m². Här erbjuds en modernt renoverad lägenhet i på tredje våningen med fransk balkong som renoverades 2019, med nytt badrum, rymlig Walk-in closet, modernt kök med utrymme för matbord. Intill bostaden entrédörr finns även ett förråd som ingår till bostaden. Bostaden är belägen i det naturnära området Karstorp med närhet till VO-torpets löp- och promenadspår, gym, matbutik och skolor (Campus/Universitet, gymnasie-, högstadie- och förskola). Inom kort gångavstånd når du även gym, is-, sim-, tennis- och bowlinghall. I månadsavgiften med obligatoriska tillägg om 2 912:-/mån ingår dessutom el, vatten, uppvärmning samt internet via fiber.

Hultö 2, Loftahammar, Västerviks kommun
  • Imorgon kl 12:00
Hultö 2, Loftahammar, Västerviks kommun, bild 2
Hultö 2, Loftahammar, Västerviks kommun, bild 3

Hultö 2

Fritidshus
Loftahammar, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 900 000 kr
71 + 20 m²
6 rum
1 154 m² tomt

Välkommen till denna härligt belägna fastighet på Hultö i Loftahammars skärgård. Fritidshuset med komplementbyggnader har flertalet sängplatser och passar för den stora familjen eller för den med stora umgängeskretsen. Här har man fina vyer över kohagar, ek-lundar, fält och havsvikar åt flera håll. Här åtnjuter man både vackra soluppgångar och solnedgångar med ett stenkast till bad från bryggan. Med ca 100 meters båttur från fastlandet lägger man till vid egen brygga med servitut. På fastlandet hyr man parkeringsplats som ligger endast 5 km från Loftahammars centrum med dess utbud av affärer, caféer och restauranger samt gästhamn. Välkommen att boka Er för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Åldersbäck Lilludden 8, Åldersbäck, Västerviks kommun
  • Imorgon

Åldersbäck Lilludden 8

Fritidshus
Åldersbäck, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
5 200 000 kr
94 + 9 m²
3.5 rum
1 103 m² tomt

På Hornslandet - med bilväg ända fram - är detta fantastiska ställe beläget. Här bor man antingen permanent eller på fritiden. Tomten är friköpt, lummig och högt belägen med härlig utsikt över vattnet. Det är endast en liten markremsa mellan tomt och vattnet och det finns servitut på egen brygga. Huvudbyggnaden har en boarea på 94 m2 och är fördelat på 3,5 rok. Här finns alla bekvämligheter med modernt kök, både wc, dusch och separett, vardagsrum, matrum, sovrum och kontor. Utöver huvudbyggnaden finns en gästhuslänga med utomhusdusch, bastu, torrklosett, 2 gästrum, en fristående byggnad med förråd och ateljé samt en garage- och verkstadsbyggnad. Den högt belägna tomten har flera fina uteplatser med havsutsikt, odlingsmöjligheter, en kallrök och utegrill. Från den egna bryggan tar du dig lätt ut till den vackra skärgården antingen med båt eller kanot. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Vassgatan 19, Ekhagen, Västerviks kommun
  • Imorgon kl 15:00
Vassgatan 19, Ekhagen, Västerviks kommun, bild 2
Vassgatan 19, Ekhagen, Västerviks kommun, bild 3

Vassgatan 19

Lägenhet
Ekhagen, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
3 175 000 kr
120 m²
6 rum
6 462 kr/mån
26 458 kr/m²

Varmt välkomna till denna moderna, stilfulla och välplanerade bostadsrätt med havsutsikt och gavelläge. Bostaden är placerad intill golfbana i det populära området Ekhagen med närhet till Gränsö slott, kanalen, natur, och hav. Här får man havsutsikt och ett solsäkert läge med morgonsol på entrésidan och kvällssol på baksidan. Bostadsrättshuset är fritt beläget längst ner på en lugn återvändsgata med föreningens absolut bästa läge där man har utsikt över hav, häll och golfbana. Bostadens 120 kvm är fördelade i 2 plan samt placerad på största tomten om 495 kvm. På entréplanet återfinns rymlig hall med skjutdörrsgarderob samt två förrådsutrymmen, ett stort och rymligt badrum med tvätt och tork, sovrum samt ett rymligt vardagsrum, matsalsdel och kök i öppen planlösning. Härifrån nås även husets baksida med en härlig altan med ny stor markis samt lekvänlig gräsmatta. På ovanplan finns det tre sovrum, ett badrum med badkar samt ett allrum med fransk balkong. Fiber finns och carport med elbil-laddare. Välkommen att boka Er för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Tjustgatan 11, Västervik, Västerviks kommun

Tjustgatan 11

Radhus
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
4 500 000 kr
240 + 26 m²
7 rum
527 m² tomt

Varmt välkomna till denna smakfullt renoverade och arkitektritade villa mitt i hjärtat av Västervik! På Tjustgatan 11 finner ni denna magnifika bostad som kommer att imponera på er från första stund. Med sina 240 kvadratmeter erbjuder denna villa gott om utrymme för hela familjen. Stig in genom dörren och bli omedelbart förtrollad av den stilfulla interiören och det genomtänkta designkonceptet. Här har varje detalj noggrant utvalts för att skapa en trivsam och harmonisk atmosfär. De generösa sällskapsytorna inbjuder till både festliga tillställningar och mysiga familjemiddagar och här finns vissa detaljer bevarande från 1800-talet. Gedigna detaljer så som stengolv, flera eldstäder och massiva glaspartier som släpper in rikligt med ljus Njut av solens strålar i trädgårdsbaksidan som vetter mot bästa söderläge. Här kan ni koppla av och njuta av lugnet i er egen privata oas mitt i stadens puls och barnen kan leka av sig på de öppna gräsytorna. Den skyddade trädgårdsbaksidan ger er den perfekta platsen att njuta av solen och här finns pergola under tak med utekök. Villans entréplan innehåller hall, vardagsrum öppet mot matplats och kök, allrum, sovrum med pentry, badrum, toalett, sovrum, tvättstuga, flera förrådsrum och garage. På övre plan finns allrum, två sovrum och badrum. På villans entréplan finns möjlighet att dela av allrum, sovrum, badrum och pentry till en egen enhet som gästdel eller för uthyrning om så önskas. Förutom de fantastiska bostadsytorna erbjuder denna villa även bekvämligheter som garage och biluppställningsplats, vilket gör parkeringen enkel och smidig. Dessutom finns en förrådsbod som nås från trädgården och är ihopkopplad med huset. Perfekt för förvaring av trädgårdsredskap och annat praktiskt. Här får ni verkligen det bästa av två världar - en storslagen villa mitt i stan, med närhet till allt vad Västervik har att erbjuda!

  • Plus
Borgövägen 8, Hornslandet, Västerviks kommun

Borgövägen 8

Villa
Hornslandet, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
2 975 000 kr
124 + 40 m²
5 rum
1 819 m² tomt

Välkommen till denna välhållna 1-plansvilla om 124 kvm med flexibel och bra planlösning. Villan är fint belägen med närhet till både natur, bad och möjlighet till båtplats. Samtidigt med närhet skärgården tar man sig enkelt till Västervik med bil, båt eller varför inte cykel. Villan har en tillbyggd del som lämpar sig för gästövernattning, fler sovrum eller hemmakontor då den även har separat entré och badrum med dusch. Nyinstallerad frånluftsvärmepump ger förmånliga driftskostnader. En stor altan är byggd runt stora delar av huset där man följer solen från morgon till kväll. Till villan hör även en nyuppförd gäststuga -22 om 30 kvm innehållande allrum, sovrum samt toalett som är förberedd för duschkabin. Även här erbjuds en stor altan längs entrésidan. Varmt välkommen att boka Er för visning!

  • Plus
  • Uteplats
Cederflychtsgatan 12, Lidhem, Västerviks kommun
  • Imorgon kl 16:00

Cederflychtsgatan 12

Lägenhet
Lidhem, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
800 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 671 kr/mån
13 008 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna lägenheten om 2 rok med inglasad balkong. Bostadens trivsamma planlösning ger fina sociala ytor och goda förvaringsmöjligheter. Här bor du med närhet till centrum och alla bekvämligheter finns inom gångavstånd. I området finns skola, idrottsanläggningar, simhall och gym. Lägenhetens 61,5 kvm har fina golv och behagliga färgval och fördelas på hall med god förvaring, stambytt badrum med dusch och tvättmaskin, ett ljust sovrum med utgång till den inglasade balkongen, rymligt vardagsrum samt ett välutrustat, nybyggt kök med goda arbetsytor. Här bor du bekvämt med andel i populär föreningen med god ekonomi.

  • Plus
  • Balkong
Skvagerfall Bollsveden, Västervik, Västerviks kommun

Skvagerfall Bollsveden

Fritidshus
Västervik, Västerviks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Västervik
395 000 kr
46 + 5 m²
2 rum
1 010 m² tomt

Välkommen till detta charmiga röda torp med vita knutar strax utanför Västervik. Här får du möjlighet att uppleva den genuina lantlivskänslan i en naturnära miljö. Torpet är beläget på en stor och lummig tomt. Här finns alla de traditionella inslagen du kan förvänta dig av ett klassiskt torp. På altanen med tak kan du njuta av naturen och i närheten finns även kor som betar i grönskan. Trots att du befinner dig i en naturskön miljö är det ändå nära till kommunikationer och bekvämligheter. Västervik ligger bara en kort bilresa bort, där du hittar allt du behöver för din vardag eller varför inte promenera bort till Almviks Cafè för en glass eller pizza. Varmt välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 68