Hemnets logoBostäder i Sverige

Frankrike

Att ha ett litet, eller stort, chateau i Frankrike är dröm för många. Och de flesta som köper en bostad i Frankrike slutar upp längs den franska rivieran, vilket innebär mycket sol och väldigt många mäklare. 

Det är inte enbart svenska bostadsköpare som lockas till den mytomspunna franska rivieran. Längs hela kusten kryllar det av pittoreska byar och städer som lockar människor som är sugna på kultur, gott vin och vackra stränder.

Det finns ett stort antal olika mäklarfirmor att välja mellan, framförallt i södra Frankrike, vilket gör det fördelaktigt att vända sig till en lokal svensk mäklare. Den franska bostadsmarknaden skiljer sig på många sätt från den svenska, därför är det bra att våga ta hjälp från någon som har rätt kunskap.

Detta är Frankrike:

  • Huvudstad är Paris.

  • Det bor drygt 68 miljoner personer i landet.

  • Det är en semipresidentiell republik.

  • Det bor drygt 30 000 svenskar i landet.

  • Medeltemperaturen i Paris i juli är 24,5 grader.

Artiklar

Hitta mäklarkontor

Franska Rivieran

Riviera Keys

Riviera Keys - Côte d'Azur

Riviera Keys, Sparsam Skatt och Handelsbanken Luxemburg är tillbaka med ännu ett kostnadsfritt seminarium den 14 september kl. 18.00 på Citykonferensen i Stockholm! För mer info och anmälan, maila: events@rivierakeys.com. Marknaden på franska Rivieran är stabil och vi märker en stark efterfrågan från både lokala och internationella köpare. Riviera Keys fortsätter att expandera; vårt nya kontor i Nice är nu öppet – välkomen in till oss på 4 place Wilson i centrala staden. Vi har flera nya, flerspråkiga medarbetare med gedigen erfarenhet inom mäklaryrket som gärna hjälper dig med din fastighetsaffär, både på distans och på plats ! Vi är även experter på nyproduktion och erbjuder ett stort utbud av nya bostäder över hela Rivieran. Vad gäller marknadsföring är vi innovativa och lägger stor vikt vid att synas i de mest anpassade kanalerna både i Frankrike och i de nordiska länderna.

Vill du synas här?

Kontakta Hemnet Utland