Hemnets logoBostäder i Sverige

Frankrike

Att ha ett litet, eller stort, chateau i Frankrike är dröm för många. Och de flesta som köper en bostad i Frankrike slutar upp längs den franska rivieran, vilket innebär mycket sol och väldigt många mäklare. 

Det är inte enbart svenska bostadsköpare som lockas till den mytomspunna franska rivieran. Längs hela kusten kryllar det av pittoreska byar och städer som lockar människor som är sugna på kultur, gott vin och vackra stränder.

Det finns ett stort antal olika mäklarfirmor att välja mellan, framförallt i södra Frankrike, vilket gör det fördelaktigt att vända sig till en lokal svensk mäklare. Den franska bostadsmarknaden skiljer sig på många sätt från den svenska, därför är det bra att våga ta hjälp från någon som har rätt kunskap.

Detta är Frankrike:

  • Huvudstad är Paris.

  • Det bor drygt 68 miljoner personer i landet.

  • Det är en semipresidentiell republik.

  • Det bor drygt 30 000 svenskar i landet.

  • Medeltemperaturen i Paris i juli är 24,5 grader.

Artiklar

Hitta mäklarkontor

Franska Rivieran

Riviera Keys

Riviera Keys - Côte d'Azur

Riviera Keys grundades av Harald Starke 2004 och är en av de ledande skandinaviska mäklarfirmorna på franska Rivieran. Hus, lägenhet eller nyproduktion? Vår effektiva köpmäklarservice hjälper dig att hitta precis det du söker och guidar dig igenom hela processen helt utan extra kostnad. Kontakta oss redan idag för mer information.

Vill du synas här?

Kontakta Hemnet Utland