Hemnets logoBostäder i Sverige

Frankrike

Att ha ett litet, eller stort, chateau i Frankrike är dröm för många. Och de flesta som köper en bostad i Frankrike slutar upp längs den franska rivieran, vilket innebär mycket sol och väldigt många mäklare. 

Det är inte enbart svenska bostadsköpare som lockas till den mytomspunna franska rivieran. Längs hela kusten kryllar det av pittoreska byar och städer som lockar människor som är sugna på kultur, gott vin och vackra stränder.

Det finns ett stort antal olika mäklarfirmor att välja mellan, framförallt i södra Frankrike, vilket gör det fördelaktigt att vända sig till en lokal svensk mäklare. Den franska bostadsmarknaden skiljer sig på många sätt från den svenska, därför är det bra att våga ta hjälp från någon som har rätt kunskap.

Detta är Frankrike:

  • Huvudstad är Paris.

  • Det bor drygt 68 miljoner personer i landet.

  • Det är en semipresidentiell republik.

  • Det bor drygt 30 000 svenskar i landet.

  • Medeltemperaturen i Paris i juli är 24,5 grader.

Artiklar

Hitta mäklarkontor

Franska Rivieran

Riviera Keys

Riviera Keys - Côte d'Azur

Välkommen på ett mycket informativt köpseminarium den 12 oktober klockan 18:00 i Handelsbankens lokaler på Grevgatan i Stockholm. Mer info finns på vår hemsida, under fliken ”evenemang”. Riviera Keys är en av de ledande fransk-skandinaviska fastighetsförmedlingarna på franska Rivieran sedan över 20 år tillbaka. Den skandinaviska mentaliteten och våra arbetsmetoder skiljer oss från andra fastighetsmäklare! Vi satsar stort på uppföljning och öppen kommunikation. Alla våra mäklare talar två eller flera språk. Vi är medlemmar i ett flertal nätverk, bland annat det prestigefyllda Leading Real Estate Companies of the World, som ger oss möjlighet till global marknadsföring. Våra fyra kontor i Nice, Antibes, Cannes och Saint-Raphaël täcker hela regionen från Menton till Saint-Tropez, inklusive inlandet och delar av Provence.

Vill du synas här?

Kontakta Hemnet Utland