Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Responsgatan 18, Midsommarkransen/telefonplan, Stockholms kommun
  • Kommande

Responsgatan 18

Lägenhet
Midsommarkransen/telefonplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Pris saknas
37 m²
1.5 rum
vån 5
2 522 kr/mån

Varmt välkommen, här möts du av en lägenhet som erbjuder ett underbart ljusinsläpp tack vare de generösa fönsterpartierna. Här kan du njuta av ett naturligt ljus som fyller bostaden med en härlig atmosfär. Balkongen är en pärla, skapa din alldeles egna fristad anpassad efter din livsstil. Oavsett om du föredrar bekväma loungemöbler för avslappning eller om du drömmer om att skapa din egna gröna oas med vackra odlingar och frodiga växter, så är detta din plats för kreativ inredning. Balkongen blir verkligen en förlängning av ditt hem, där du kan skapa en personlig och harmonisk plats. Här kan du låta fantasin flöda! - Rymlig balkong - Fina materialval - Luftig och öppen - Kök från Vedum - Gott om förvaringsmöjligheter - Golvvärme i badrummet - Närhet till allt I BRF The Brick Terra har du ICA Supermarket som granne och ett stort utbud av butiker, restauranger, mysiga caféer, gym, klättercenter, Svandamsparken och en lokalbiograf i närheten. Med några minuters promenad till tunnelbanan tar man sig till Söders höjder på ca 10 minuter och för dig som föredrar att cykla finns det fina cykelvägar som tar dig in till stan eller andra delar av Stockholm. Kontakta ansvarig mäklare för mer information, Valencia Can 070 - 710 39 66

  • Balkong
  • Hiss
Långbrodalsvägen 56, Älvsjö/Långbro, Stockholms kommun
  • Kommande

Långbrodalsvägen 56

Villa
Älvsjö/Långbro, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
9 500 000 kr
123 + 89 m²
7 rum
783 m² tomt

*Till salu inom kort *Friköpt tomt om 783 kvm *Majestätisk uteplats på trädäck *Uteplatsen i sydvästläge *Bubbelbad för skön avkoppling *Totalyta i huset 212 kvm *Mycket generösa umgängesytor *Öppen planlösning matplats/vardagsrum *Möjlighet till fem sovrum *Badrum från 2021 och kök 2022 *FTX-ventilation installerat *All el omdragen och ny el-central *Drönering och stambyte 2023 *fiber, larm och plejd installerat *Fristående garage på tomten Fastigheten ligger i Älvsjö-Långbros lummiga villakvarter. Närhet till det mesta man kan önska sig. På kort gångavstånd ligger Vivelparken som passar perfekt för barnen och Långbro park med sin härliga parkmiljö och berömda värdshus. Även kort promenadavstånd till flera skolor och förskolor (Johan Skytteskolan, Långbrodalsskolan och Metapontumskolan). Ett stenkast bort nås bussar som tar dig till anslutande T-bana och pendeltåg i närheten (Fruängen, Älvsjö station, Gullmarsplan och Telefonplan). Närhet till Fruängens centrum med tunnelbanans röda linje och all tänkbar service. Den välsorterade matbutiken ICA på Svartlösavägen ligger även den i närheten av huset. Området erbjuder vidare Långsjön med badplats och egen servering, Herrängens Gård, fotbollsplan och tennisbana samt Stubbängsparken med parklek och fotbollsplan. Dessutom Älvsjöskogens naturreservat som är väl anpassat för friluftsliv med belysta motionsspår mm. För den som söker bra restauranger för fantastiska matupplevelser finns Michelinstjärnkrogen Aloë och Rinos Bodega samt Långbro Parks eget värdshus. I Älvsjö Centrum finns pendeltåg och bussterminal. Även flera mataffärer (Hemköp, Coop och Willys), konditori, apotek, restauranger, bibliotek, bank, SATS-gym med barnpassning, post m.m. Dessutom Älvsjö vårdcentral, Älvsjö hudmottagning, Öron-, näsa- och halsmottagning och flera tandläkare. Älvsjö centrum genomgår stora förändringar just nu med nybyggnation av bostäder, butiker och restauranger. Utbudet av restauranger är riktigt bra och här finns det något för alla smaker. I Fruängens centrum finns butiker, mataffärer, restauranger och caféer, bibliotek, vårdcentral, tandläkare, Systembolaget och flera gym. T-banans röda linje och bussterminal gör det enkelt att ta sig till Stockholms Universitet och KTH utan några byten. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Uteplats
Juvelerarvägen 27, Älvsjö, Stockholms kommun
  • Kommande

Juvelerarvägen 27

Villa
Älvsjö, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
5 950 000 kr
114 m²
5 rum
681 m² tomt

*Till salu inom kort *Friköpt tomt om 681 kvm *Uppvärmning via bergvärme *En oslipad diamant anno 1926 *Två fina kakelugnar *Tre sovrum på övre plan *Fint bevarade trägolv i original *Huset kräver kärlek och omtanke *För dig som vill ha utvecklingspotential *Sätt din prägel efter eget tycke och smak *Möjlighet till snabbt tillträde Fastigheten är belägen i Älvsjös mysiga villaidyll. Ett barnvänligt område med närhet till det mesta man kan önska sig. Kort promenadavstånd till Kämpetorpsskolan, Engelska skolan och flertalet förskolor samt närhet till buss som tar dig till anslutande T-bana och pendeltåg i närheten. Området erbjuder även Solbergaskogen, parkleken Kristallen, Långsjöns badplats med egen servering och Älvsjöskogens naturreservat som är väl anpassat för friluftsliv med belysta motionsspår mm. För den som söker bra restauranger för fantastiska matupplevelser finns Michelinstjärnkrogen Aloë och Rinos Bodega samt Erssons Fisk för att nämna några. På promenadavstånd finns Älvsjö Centrum med pendeltåg och bussterminal. Här finns även flera mataffärer (Hemköp, Coop och Willys), konditori, apotek, restauranger, bibliotek, bank, SATS-gym med barnpassning, post m.m. Dessutom Älvsjö vårdcentral, Älvsjö hudmottagning, Öron-, näsa- och halsmottagning och flera tandläkare. Älvsjö centrum genomgår stora förändringar just nu med nybyggnation av bostäder, butiker och restauranger. Utbudet av restauranger är riktigt bra och här finns det något för alla smaker. Från Älvsjö Station går pendeltåg in till city på tio minuter och bussar avgår åt alla väderstreck. Det finns även direkttåg till Arlanda och Uppsala. På sikt ska tvärbana och tunnelbana anslutas till vilket gör området än mer attraktivt. Älvsjö centrum har det mesta man kan önska inom restauranger och service. Det är även närhet till Västberga handelsplats och i sin tur Telefonplan och Midsommarkransen med ett brett utbud av restauranger och tunnelbanans röda linje mot Fruängen. Gångavstånd till Telefonplans t-bana är ca 8-10 min. Välkommen hem!

  • Balkong
Stockbergsvägen 15A, Älvsjö/Långsjö, Stockholms kommun
  • Kommande

Stockbergsvägen 15A

Villa
Älvsjö/Långsjö, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
9 950 000 kr
143 + 55 m²
6 rum
628 m² tomt

*Till salu inom kort *Friköpt tomt om 628 kvm *Naturskönt läge intill allmänning *Solig uteplats med badtunna *Huset med anor från 1931 *Trivsam och social planlösning *Möjlighet till fyra sovrum *Uppvärmning via bergvärme *Braskamin som höjer mysfaktorn Fastigheten är belägen på ett mycket lugnt och skyddat läge mitt i Älvsjö-Långsjös eftertraktade villaområde. Närhet till det mesta man kan önska sig som villaägare. Kort promenadavstånd till flera skolor och förskolor (Herrängens skola, Johan Skyttes skola, Långbrodalsskolan och Metapontumskolan) samt till buss som tar dig till anslutande T-bana och pendeltåg i närheten (Fruängen, Älvsjö station, Gullmarsplan och Telefonplan). Den välsorterade matbutiken ICA på Svartlösavägen ligger några minuter från huset. Området erbjuder även mysiga Långbro Park, Långsjöns badplats med egen servering, Bergtorpskärret, Herrängens Gård med brygga, servering, fotbollsplan och tennisbana samt Stubbängsparken med parklek och fotbollsplan. Dessutom nära till Älvsjöskogens naturreservat som är väl anpassat för friluftsliv med belysta motionsspår mm. För den som söker bra restauranger för fantastiska matupplevelser finns Michelinstjärnkrogen Aloë och Rinos Bodega samt Långbro Parks värdshus. I Älvsjö Centrum med pendeltåg och bussterminal. Här finns även flera mataffärer (Hemköp, Coop och Willys), konditori, apotek, restauranger, bibliotek, bank, SATS-gym med barnpassning, post m.m. Dessutom Älvsjö vårdcentral, Älvsjö hudmottagning, Öron-, näsa- och halsmottagning och flera tandläkare. Älvsjö centrum genomgår stora förändringar just nu med nybyggnation av bostäder, butiker och restauranger. Utbudet av restauranger är riktigt bra och här finns det något för alla smaker. I Fruängens centrum finns butiker, mataffärer, restauranger och caféer, bibliotek, vårdcentral, tandläkare, Systembolaget och flera gym. T-banans röda linje och bussterminal gör det enkelt att ta sig till Stockholms Universitet och KTH utan några byten. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Lotterivägen 8, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
  • Kommande
Lotterivägen 8, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 2
Lotterivägen 8, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 3

Lotterivägen 8

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Pris saknas
58 m²
2 rum
vån 2/3
4 157 kr/mån

Denna ljusa och rymliga tvårumslägenhet i Hägerstensåsen är en perfekt kombination av stadsnära bekvämlighet och naturskön omgivning. Belägen bara ett stenkast från T-banan, erbjuder denna charmiga bostad en oslagbar närhet till allt du behöver för en bekväm vardag. Stig in i en välkomnande atmosfär där ljuset flödar in genom fönstren och skapar en luftig känsla. Köket är modernt och funktionellt, perfekt för den som älskar att laga mat, medan det öppna vardagsrummet bjuder in till avkoppling och umgänge. En av lägenhetens höjdpunkter är den lummiga balkongen i söderläge, där du kan njuta av soliga dagar och vackra solnedgångar i en avkopplande miljö. Det är den perfekta platsen att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller att bjuda in vänner för en trevlig middag under sommarkvällarna. Det centrala läget gör vardagen smidig och bekväm. Med närhet till matbutiker, restauranger, caféer och barer finns allt du behöver inom räckhåll. Förskolor, skolor och grönområden finns också i närheten, vilket gör det till ett idealiskt boende för familjer. Denna lägenhet erbjuder en fantastisk möjlighet att bo centralt samtidigt som du har naturen runt hörnet. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mer på visningen. Välkommen hem till din nya oas i Hägerstensåsen!

  • Premium
  • Balkong
Sparbanksvägen 12, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
  • Kommande
Sparbanksvägen 12, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 2
Sparbanksvägen 12, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 3

Sparbanksvägen 12

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Pris saknas
34 + 7 m²
1 rum
vån 3/3
3 301 kr/mån

Unikt tillfälle att förvärva denna toppmoderna och lyxiga vindsvåning med New York känsla! Bästa läget i populära Åsen bara ett stenkast från T-bana, buss och service! Två takterrasser om 6,5 kvm i sydvästläge med fin utsikt över grönska och bebyggelse. Här bor du på en välplanerad totalyta om 41 kvm, genomgående vattenburen golvvärme, FTX ventilationssystem med värmeåtervinning samt hög klass på inredning och design. Det blir inte mycket bättre en så här - varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Årsta Skolgränd 10, Liljeholmen - Årstaberg, Stockholms kommun
  • Kommande
Årsta Skolgränd 10, Liljeholmen - Årstaberg, Stockholms kommun, bild 2
Årsta Skolgränd 10, Liljeholmen - Årstaberg, Stockholms kommun, bild 3

Årsta Skolgränd 10

Lägenhet
Liljeholmen - Årstaberg, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Pris saknas
40 m²
2 rum
vån 2/9
3 196 kr/mån

Denna nyproducerade lägenhet är välplanerad och erbjuder en modern och bekväm livsstil med en mängd bekvämligheter. Med en inglasad balkong får du möjligheten att njuta av utomhuslivet året runt, oavsett väder. Boendet är beläget i en välskött förening som erbjuder en rad faciliteter för din bekvämlighet och livskvalitet. Med tillgång till garage, parkering och bilpool finns det alltid en lösning för din transportbehov. Här kan du enkelt parkera din bil och dra nytta av delningsekonomin med föreningens bilpool. Läget är oslagbart med närhet till utmärkta kommunikationer, vilket gör det enkelt att pendla till och från jobbet eller ta sig runt i staden. Dessutom finns det ett utbud av skolor i närheten, vilket gör det till en perfekt plats för barnfamiljer. Med Liljeholmens centrum och Liljeholmskajen bara en kort promenad bort har du tillgång till ett brett utbud av shopping, restauranger och fritidsaktiviteter. Här finns allt du behöver för en bekväm och aktiv livsstil. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en fantastisk kombination av moderna bekvämligheter, praktiska faciliteter och ett oslagbart läge nära allt som Liljeholmen har att erbjuda. Missa inte chansen att kalla detta hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Årgångsgatan 7, Liljeholmskajen, Stockholms kommun
  • Kommande

Årgångsgatan 7

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Pris saknas
55 m²
2 rum
vån 1/7
3 838 kr/mån

Nu kommer chansen att förvärva något utöver det vanliga, varmt välkomna till Årgångsgatan 7! Här finner vi en mycket stilren 2:a med trevlig uteplats, en bra planlösning men även en gedigen takhöjd. Här bor du med öppna ytor, stora fönsterpartier med fina fönsterbänkar i sten och en lugn uteplats belägen mot föreningens innegård. Genomgående i hela lägenheten finns ett lyxigt ljust ekstavsparkettgolv samt gott om förvaringsmöjligheter. Köket är modernt med utrymme för matplats och är öppet mot vardagsrummet. Vardagsrummets storlek gör det möjligt att ha över stora sällskap på bjudningar och andra konstellationer. Ett rymligt sovrum med en generös garderob med skjutdörrar finns. Badrummet är ljust, stort och stilrent inrett. Ta chansen att flytta in i denna bostad där inget har lämnats åt slumpen! • Stora öppna ytor • Högt i tak • Sociala ytor • Stilrent kök med full maskinell utrustning samt gott om förvaring och arbetsytor • Rymligt och välutrustat badrum • Stabil förening med relaxavdelning • Mellan husen finns en privat innergård med utsikt mot Mälaren • Fantastisk stadsdel som har allt du behöver; livsmedel, service, t-bana, buss, tvärbana, pendeltåg, flygbussar, Mälaren och naturen m.m. • Promenera innanför tullarna på tio minuter! • Bakom huset börjar motionsspåret runt Årstaviken som har flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Föreningen äger marken vilket gör att de inte påverkas av Stockholm Stads tomträttsavgälder. På sommaren kan man njuta av solen på balkongen samt gemensamma badbryggor som ligger nere vid kajen. Ta på dig morgonrocken och gå ner till bryggan för ett morgondopp! Runtomkring finns även flertal restauranger med god mat och bra service. Kontakta ansvarig mäklare för mer info, Valencia Can 070 - 710 39 66

  • Uteplats
  • Hiss
Sjöviksvägen 114, Liljeholmskajen, Stockholms kommun
  • Kommande

Sjöviksvägen 114

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Pris saknas
104 m²
4 rum
vån 1/6
5 575 kr/mån

Kontakta ansvarig mäklare för mera information Sjöviksvägen 114 vid Liljeholmskajen, en rymlig och elegant bostad på hela 104 kvadratmeter och disponeras med fyra ljusa rum som ger möjlighet till tre sovrum alternativt hemmakontor eller gästrum. ► Stora sociala ytor och en takhöjd på 3,3 m ► Toppskick ► Smart planerad 4 rum och kök möjlig 5a. ► Fantastiskt ljusinsläpp ► Stor inglasad balkong med vy över Liljeholmsvikens vatten ► Toppläge i populära Liljeholmskajen ► Närhet till Innerstan, grönområden, förskolor, skolor, T-bana, flertalet matbutiker, restauranger, gym mm. Lägenheten har tre rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för en familj eller möjlighet att skapa ett hemmakontor eller gästrum. De två badrummen gör det enkelt och bekvämt för alla boende i klassisk Liljeholmskajen standard, med några extra tillval. En av höjdpunkterna i denna bostad är den stora inglasade balkongen som både erbjuder en fantastisk utsikt över sjön och en extra rymd i och med den extra takhöjd. Balkongen ger goda möjligheter till avkoppling och sociala sammankomster med vänner och familj med en härlig sjöutsikt som bakgrund. Lägenheten har en generös takhöjd på 3,3 m i hela lägenheten (förutom i badrummen) som ger en känsla av rymd och ger möjlighet att inreda på ett sätt som passar din personliga stil och smak. För den som vill finns goda möjligheter att bygga loft. Sammanfattningsvis är Sjöviksvägen 114 en välplanerad och attraktiv bostad som kombinerar modern komfort med fantastisk sjöutsikt, vilket gör den till en perfekt plats för att kalla hem.

  • Balkong
  • Hiss
Ålgrytevägen 29, Bredäng/mälarhöjden, Stockholms kommun
  • Kommande

Ålgrytevägen 29

Lägenhet
Bredäng/mälarhöjden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 490 000 kr
49 m²
2 rum
vån 4/7
3 127 kr/mån
50 816 kr/m²

* Kontakta ansvarig mäklare för en privatvisning Varmt välkomna till denna moderna och yteffektiva kanontvåa i kanon skick. Stabil Brf med låg avgift. Idylliskt läge, ett stenkast från Mälarens vatten och attraktiva Mälarhöjden som närmsta granne. 49 väldisponerade kvm, samt en härlig inglasad balkong i utmärkt västerläge. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar generösa sällskapsytor. Modernt, fullutrustat kök i snygg design. Lättmöblerat vardagsrum med fönster i två väderstreck. Större sovrum med garderobsvägg . Helkaklat badrum med tvättpelare. Generöst förråd i lägenheten. Svanenmärkt hus. Garage finns. Separat kö. Flexibelt tillträde med möjlighet till snabb inflyttning om så önskas. I avgiften ingår Uppvärmning, kallvatten, TV - Lagom från Telia (ca 31 kanaler), Bredband fiberoptik 100/10 Mbit, ip-telefoni, Skötsel såsom trappstädning, snöröjning och yttre underhåll.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ullaredsgränd 8, , Älvsjö/östbergahöjden, Stockholms kommun
  • Kommande

Ullaredsgränd 8,

Lägenhet
Älvsjö/östbergahöjden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Pris saknas
83 m²
3 rum
vån 2/3
7 615 kr/mån

Varmt välkomna till denna lyxiga trerummaren i området! Här bor ni i en välplanerad lägenhet, klädd med smakfulla materialval och påkostade vitvaror. Toppmodernt kök med otroliga arbetsytor. Moderna vitvaror och goda förvaringsmöjligheter erbjuds. Badrum och wc-rum har stambytts och renoverats med helkaklade väggar och matchade klinkergolv. Wc-stol finns i både badrum och wc-rum vilket är ovanligt för treorna i området. Insynsskyddad balkong i soligt sydvästläge för lediga sommarkvällar. Badrummet är utrustat med egen tvätthörna för optimal komfort. Brf bergvärme, bytt stammar, ventilation, hissar, källarförråd, fönster, ytterdörrar och tak. Nya vita fasader, fördjupade och inglasade balkonger, loftgångar och entréer med stora glaspartier. Samtliga hus har egna tvättstugor, renoverade -08 och egna bergvärmecentraler. Brf har även bastu, föreningslokal och p-platser. Trevligt och centralt område med mycket grönska och bra kommunikationer med buss. Gångavstånd till tvärbana. T-bana planeras att byggas i området. Denna bostad måste ses med egna ögon!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 11