SkandiaMäklarna Jönköping

SkandiaMäklarna Jönköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tellusgatan 3, Kungsängen, Jönköpings kommun
  • Kommande

Tellusgatan 3

Lägenhet
Kungsängen, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 795 000 kr
53 m²
2 rum
vån 8
4 479 kr/mån
33 868 kr/m²

Högt upp i huset på våning åtta erbjuds nu en fin och ljus tvårummare med inglasad balkong belägen åt rätt håll där utsikten är storslagen. Interiört finner Ni här ett badrum i bra storlek med tillhörande tvättsektion, sovrum med plats för dubbelsäng, fint vitt kök med fullutrustad maskinpark samt trevliga och sociala ytor i vardagsrummet. Lägg där till en inglasad med milsvid utsikt över Vättern och dess omgivningar och ni har boende som slår dem flesta. Byggnaden uppfördes under 2018 och erbjuder förråd, garage och hiss vilket borgar för stor bekvämlighet. Här bor ni i ett lugnt område med god närhet till bra kommunikationer, busshållplats med täta avgångar som går in till Jönköpings centrum samt att du närhet till Asecs. I närområdet finns livsmedelsbutik, gym, frisör och mycket mer. Skolor- och barnomsorg ligger inom promenadavstånd. Det finns fina promenadstråk i grönskande omgivningar. Det populära naturreservatet Bondberget ligger endast ett stenkast bort. En längre promenad eller en kortare cykeltur når du Huskvarna Centrum men också den fina stranden belägen vid Vättern. Här bor man lite utanför stadskärnan Jönköping och Huskvarna men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs. Sammanfattningsvis en bostad som är något ut över det vanliga och bör upplevas på plats!

  • Balkong
  • Hiss
Gränsgatan 11C, Torpa, Jönköpings kommun
  • Kommande

Gränsgatan 11C

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 595 000 kr
60 m²
2 rum
3 688 kr/mån
26 583 kr/m²

Välkommen till en synnerligen unik bostad som både överraskar och imponerar. Byggnadsår 1942, men denna bostad tillkom så sent som år 2020 genom en ombyggnation/tillbyggnation. Här är ljuset generöst med flöde från tre väderstreck, och vet Ni vad utan insyn! Till och med dressingrommet har ett vackert ljusflöde. Gavelläget med en entré som endast nyttjas av denna samt en till bostad ger en privat och lyxig känsla. Vid byggnationen användes ljusa och klassiska material med ett vitt kök, rostfri maskinpark, helkaklat stort duschrum/wc och vitlaserad ekparkett Extra elegant och komfortabelt blir uttrycket med genomgående golvvärme. Självklart finns bekvämligheter såsom tvättmaskin och diskmaskin. Gränsgatan 11 ligger sådär oklanderligt ljuvligt beläget i hjärtat av Torpa där Friaredalen och Stadsparken näst intill utgör en extra arm. Trots det synnerligen lugna läget finner Ni såväl butiker, restauranger och caféer runt hörnet. Kommersen sträcker sig sedermera ända till citykärnan som ligger 10 minuters promenad bort. Här är inte bara boendemiljön vacker och tilltalande, föreningen erbjuder mervärden i källarplanet med såväl motionsrum som övernattningsrum. Ekonomisk och teknisk förvaltning ombesörjs tryggt av HSB Göta och ingår i månadsavgiften. Föreningens mysiga innergård rymmer både bilplats och en mysig oas för grillning och trivsel. Övrigt; ingen kö till p-plats, stort förråd ca 20 meter från bostaden. Hoppas att vi ses på visningen/Ellinor Särnborg

Bondstorp Sörängsliden 42, Bondstorp, Vaggeryds kommun
  • Kommande

Bondstorp Sörängsliden 42

Villa
Bondstorp, Vaggeryds kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
4 695 000 kr
170 + 55 m²
7 rum
1 154 m² tomt

Välkomna till Sörängsliden 42 i Bondstorp och detta rejäla lösvirkeshus från 2018-2019 med optimalt tomtläge. Stor västervänd trädgårdstomt om 1.154 kvm med plana gräsytor perfekta för lek, spel och rekreation. Fastigheten erbjuder både större altan längs husets framsida och takterrass om 60 kvm med obruten sjöutsikt i rakt kvällssolsläge. Invändigt består huset av hela sju rum och kök fördelat på 170+55 välplanerade kvm. Här finner man ett lyxigt kök med större köksö samt matplats, två rymliga vardagsrum, två helkaklade badrum, fyra sovrum i bra storlek, tvättstuga med groventré samt arbetsrum/bibliotek. Från flera av rummen har man fantastisk sjöutsikt i rakt västerläge. Tack vare den gedigna stommen i huset får man mycket låga driftskostnader som i sin tur bidrar till god boendeekonomi. Inbyggt garage med plats för en bil samt flertalet biluppställningsplatser i anslutning utanför. I närmiljön finns förskola, lågstadieskola, badplats med sandstrand, båtplats samt vackra naturstråk. Observera att fastigheten är befriad från kommunal fastighetsavgift t.o.m. 2035. Välkommen hem! Kontakta handläggande fastighetsmäklare för ytterligare information.

Östra Holmgatan 2, Kålgården, Jönköpings kommun
  • Kommande
Östra Holmgatan 2, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 2
Östra Holmgatan 2, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 3

Östra Holmgatan 2

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
Pris saknas
89 m²
4 rum
vån 1/5
5 750 kr/mån

Varmt välkomna till Östra Holmgatan 2 och en otroligt fin bostad för dig med höga boendekrav! Luftigt beläget men i nivå med direkt utgång till stor uteplats på ca 27 kvm med möjlighet för inglasning - men ändå tillräckligt högt upp för att få avskildheten. Här ser ni en fantastisk fyrarummare om hela 89 kvm i toppskick som stod färdig så sent som 2020! Extra anmärkningsvärt är den vältilltagna uteplatsen som förlänger sommarhalvåret tack vare dess vindskyddade solläge, Ljusinsläppet från två väderstreck skapar ett ljusflöde utöver det vanliga! Vidare ser Ni ett helkaklat badrum i tidlösa kulörval- och materialval, ett modern Marbodal-kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som bjuder in till umgänge samtidigt som en köksö bryter av köket från vardagsrummet. Planlösningen är väl genomtänkt där sovrummen och vardagsrummet ligger i varsin ände och kommer bort från den sociala delen. Ett parkettgolv är genomgående i bostaden som skapar en helhet med vitmålade väggar och tak. Garageplats finns i källaren mot avgift, enligt föreningen finns goda chanser att få P-plats direkt vid inflyttning annars fördelas det via kösystem. Med andra ord - ett helt inflyttningsklart boende som ni inte får missa! Brf Postiljonen där allt är nytt och fräscht sedan 2020. Gemensam takterrass samt på föreningens innergård har ni gemensamma trevliga extrautrymmen som höjer boendets bekvämligheter ytterligare. Det finns b.la. bastu, lokal, gästlägenhet, utomhusgym, lekplats och boulebana. På taket finns dessutom en takterass som medlemmarna får nyttja. Hissen går hela vägen upp och ner till förrådsutrymmen och garageplan. Innergården delas med grannföreningen och ingår i en samfällighet. Föreningen ger ett underhållsfritt boende utan åtaganden då fastighetsskötsel samt den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC och Axcell fatsighetspartner. Läget talar för sig självt! Med en promenad eller kortare cykeltur når ni Jönköpings city där allt finns att erbjuda. Goda kommunikationer där buss går regelbundet. Högskolan nås på några minuter. Runt husknuten har ni välsorterade matbutiker, konditori Rosetten och en rad härliga restauranger! Munksjörundan har blivit en vana för många, där ni både får motion och trevliga vyer utöver det har man lyxen att även kunna välja Vättern och dess vackra promenadstråk eller en soldag på Vätterstranden, alternativt Rocksjön och dess frisbeegolf!

  • Premium
  • Hiss
Bunn Finnarp 15, Bunn, Jönköpings kommun
  • Kommande
Bunn Finnarp 15, Bunn, Jönköpings kommun, bild 2
Bunn Finnarp 15, Bunn, Jönköpings kommun, bild 3

Bunn Finnarp 15

Villa
Bunn, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
7 695 000 kr
175 + 76 m²
4 rum
4 000 m² tomt

Det är sällan fastigheter med sjötomt i Bunn kommer ut på den öppna marknaden. Nu ges chansen att förvärva en anrik och vacker strandfastighet med tillhörande vattenareal i ett av regionens mest attraktiva läge. Fastigheten har varit i familjens ägo under generationer men nu är det dags att någon annan får ta vid. Lång strandlinje, brygga, sjöstuga och eget vatten är något man bara kan drömma om - här blir drömmarna till verklighet. Huvudbyggnaden är arkitektritad och uppfördes under 1982 där inget lämnats åt slumpen. Påkostade materialval och en häftig arkitektur borgar här för ett trevligt och representativt boende. De sociala ytorna är verkligen helt magiska. En otroligt generös takhöjd kombineras med både kakelugn och sjöutsikt. Boningshuset innefattar totalt fyra rum och kök. Här finns även ett rymligt loft med plats för gästerna och allrum. Sjöstugan Gule Knut inbjuder både till sovplatser och bespisning. Här firar man midsommar och en klassisk kräftskivan med de egenfiskade kräftorna. Morgon- och kvällsdoppet är ett måste. Här förtöjs båten med enkelhet. Bunn erbjuder ett underbart och stort sjösystem där du kan kan ta dig med båt till Ören via den mysiga kanalen mellan sjöarna. I övrigt finns här välrenommerade Bauergården där du kan avnjuta god mat och dryck. Gillar man fiske fångas här med fördel abborre, gädda och gös. Fastigheten är i skrivande stund under avstyckning. Avstyckningen är planerad att vinna laga kraft under maj/juni 2024. Observera att tomtarealen är uppskattad. Detta är en kommande försäljning. Kontakta Josef Kilit eller Carl-Johan Åkesson för ytterligare information.

  • Premium
Stockrosgatan 39, Ekhagen, Jönköpings kommun
  • Kommande

Stockrosgatan 39

Lägenhet
Ekhagen, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 150 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
2 868 kr/mån
20 536 kr/m²

På Stockrosgastan 39 och lugna Ekhagen finns nu möjligheten och sätta sin egna prägel direkt ifrån start med denna rymliga tvårummare högst upp i huset med en trevlig inglasad balkong med härlig vy mot Huskvarna. Bostaden uppleves som rymlig för att vara en tvåa och erbjuder goda sociala ytor med sitt stora vardagsrum, där det ryms plats för både soffgrupp och matbord. Den inglasade balkongen intill förlänger sällskaps ytorna och går att nyttja stora delar av året. Sovrummet är även det tilltaget med goda förvaringsmöjligheter via garderober. Köket ligger intill hallen och ger plats för mindre matbord och gäster. Badrummet är ifrån stambytet med ytor som ger det möjlighet att ha tvättmaskin i bostaden. Sammanfattningsvis - Här bor du i en av Ekhagens mest eftertraktade föreningar med en god ekonomi och väl underhållna fastigheter och trygghetsfaktorn Riksbyggen som förvaltare. Bara ett stenkast från Ekhagens centrum med allt det har att erbjuda i form av livsmedelsbutik, konditori, busskommunikationer, förskola, grundskola och goda bussförbindelser. Grönområdena är goda och via enklare promenader når man Bondberget och Järabacken. Föra den shopping sugna ligger köpcentrumet Asecs runt hörnet. Bostaden är en kommande försäljning - Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Kungsgatan 25, Söder, Jönköpings kommun
  • Kommande
Kungsgatan 25, Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Kungsgatan 25, Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Kungsgatan 25

Lägenhet
Söder, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
2 050 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 4/8
2 871 kr/mån
38 318 kr/m²

Välkomna till Kungsgatan 25 och denna perfekta tvårummare med ett centralt läge till både Jönköping City och högskolan. Lägenheten är genomgående i trevligt skick med harmoniska färgsättningar och detaljer. Planlösningen är väl genomtänkt med ett rymligt vardagsrum med trevligt ljusinsläpp som förlängs av balkongen på sommarhalvåret. Sovrummet ligger behagligt och lite privat i andra änden av bostaden med en tillhörande lyxig walk-in-closet. Badrummet ligger centrerat i bostaden och är i toppen skick med fina materialval. Köket rymmer plats för matbord om så önskas och har rustas upp genom åren. Sammanfattningsvis erbjuds nu en perfekt tvåa med närhet till Högskolan i en toppen förening med väldigt god ekonomi och underhållen fastighet. Att leva och bo på Söder/Torpa är ett självklart val för många. Torpa är en förlängning av stadskärnan, men erbjuder samtidigt ett lugn. I närområdet finns flera grönområden samt Munksjön, med sitt populära promenadstråk. Här finns ett rikligt utbud av några av stadens mest populära restauranger och fik samt flera livsmedelsbutiker och småbutiker som förgyller tillvaron. För studenten är det Torpa som gäller, på några få minuters gångavstånd är man framme på Högskoleområdet (Jönköping University) och kvällarnas aktiviteter nere vid tändsticksområdet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tellusgatan 4A, Kungsängen, Jönköpings kommun
  • Kommande

Tellusgatan 4A

Lägenhet
Kungsängen, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
2 000 000 kr
66 m²
3 rum
vån 4/7
3 718 kr/mån
30 303 kr/m²

VISNING 7/5 KL17.00! - ANMÄLAN ÖNSKAS! Välkomna hem till Kungsängen och denna hemtrevliga trea med en öppen planlösning och en härlig balkong i soligt söderläge på våning fyra. Lägenheten är genomgående i gott skick och producerades bara för något år sedan. Här har man valt klokt vid nyproduktionen, ljusa färger och materialval som gör det enkelt och möblera och inreda efter egen smak. Lägenheten erbjuder en öppen planlösningen mellan vardagsrum och kök. Vilket gör att den blir perfekt att bjuda hem vänner och familj till. Bostaden har även två sovrum ett som är lite större med fönster mot innegården och det andra mot Vättern. Badrum och är även det rymligt och erbjuder en tvättsektion och förvaringsmöjligheter. Somrarna spenderas på den soliga balkongen som ligger i härligt söderläge med utsikt mot bondberget som skiftar i vackra färger på hösten. För den som önskar finns det odlingsmöjligheter där varje medlem har rätt en varsin pallkrage! Kungsängens nya kvarter har i rask takt växt fram till ett attraktivt område att leva och bo på. Med sin närhet, natursköna omgivning och de goda kommunikationerna blir vardagen mycket bekväm. Ett idealiskt område för dig som vill bo modernt, leva bekvämt och ha både avkoppling och aktivitet utanför dörren. I grannfastighet finns idag Nordic Wellness och vårdcentral. I vår fastighet finner du även en Sushi-restaurang och frisörsalong. På promenadavstånd finner du även matvarubutiken Willys. Utanför fastigheten finns det bussförbindelse som tar dig till både Jönköping city och Huskvarna centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sjögatan 13A, Söder/Torpa, Jönköpings kommun
  • Kommande

Sjögatan 13A

Lägenhet
Söder/Torpa, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 395 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/3
2 223 kr/mån
46 500 kr/m²

Välkomna på Sjögatan 13A. Här förmedlas nu en charmig etta med ett populärt läge med både närhet till Jönköpings centrum och Högskolan. Sjögatan ligger på en lugn tvärgata på populära Torpa/Söder med det mesta runt omkring såsom matställen och livsmedelsbutiker. Lägenheten är genomgående i gott skick och direkt inflyttningsbar ifrån start. Föreningen är i gott slag och förvaltas av HSB. Att leva och bo på Torpa/Söder är ett självklart val för många. Torpa är en förlängning av stadskärnan, men erbjuder samtidigt ett lugn. I närområdet finns flera grönområden samt Munksjön, med sitt populära promenadstråk. Här finns ett rikligt utbud av några av stadens mest populära restauranger och fik samt flera livsmedelsbutiker och småbutiker som förgyller tillvaron. För studenten är det Torpa som gäller, på några få minuters gångavstånd är man framme på Högskoleområdet (Jönköping University) och kvällarnas aktiviteter nere vid tändsticksområdet. Bostaden är en kommande försäljning - Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Plus
Bondstorp Fridhäll 1C, Bondstorp, Vaggeryds kommun
  • Kommande
Bondstorp Fridhäll 1C, Bondstorp, Vaggeryds kommun, bild 2
Bondstorp Fridhäll 1C, Bondstorp, Vaggeryds kommun, bild 3

Bondstorp Fridhäll 1C

Övrigt
Bondstorp, Vaggeryds kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
3 600 000 kr
1 123 m² tomt

Hyresfastighet om fyra stycket lägenheter med renoverat skick och charmig äldre stil. Ombyggnad har skett på fastigheten vilket har givit vardera lägenhet egen ingång och balkong. Omfattande renoveringar med om- och tillbyggnad utfördes mellan 2019-2020 där b.la. Markplanslägenheterna gjordes handikappanpassade. Fastigheten är ett flerfamiljshus om två plan med källare som är utrustad med förråd. Varje bostad har egen tvättmaskin samt torktumlare. Lägenhetsuppdelningen: Lägenhet på entréplan med fyra rum och kök om ca 102 kvm. Lägenhet på entréplan med tre rum och kök om ca 65 kvm. Lägenhet på övre plan med fyra rum och kök om ca 130 kvm. Lägenhet på övre plan om två rum och kök på ca 50 kvm. Driftkostnader : 114 795kr/år ex. fastighetsavgift på ca 3 600kr. Total hyresintäkter : 328 719 kr/ år. Driften Elkostnad: 19 158 kr/ år Vatten och avlopp: 12 547 kr/ år Renhållning: 7018 kr/ år Försäkring: 13 312kr / år Fiber: 4800 kr/ år Pellets: 71272 kr/ år Fastigheten: Kommunalt vatten och avlopp. 5st pantbrev om totalt 2 700 000kr. Fiber indraget och anslutet. Byggår 1920, om-/tillbyggnad 2019-2020. Grundläggning: Källare. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Tilläggsisolerad fasad med stående målad träpanel i falurött. Tak: Betongpannor. Fönster: 3-glas med isoler komposit. Utvändigt plåtarbete: Galvaniserad lackerad plåt. Uppvärmning: Vattenburet värmesystem med kombinationspanna med pelletsbrännare samt en extra varmvattenberedare som stöd på 300 liter. Ventilation: Självdrag. Gott om parkeringsmöjligheter för alla boende på gårdsplan. Denna fastighet ligger i anslutning till fastigheten på Kyrkvägen om ytterligare fyra bostäder som också saluförs vilket ger er möjligheten att köpa båda fastigheterna. Här kan Ni precis utanför "stan" besanna villadrömmen i högattraktiv, växande och barnvänliga kommunen Vaggeryd. Här bor paret eller barnfamiljen bland goda grannar med lite på-landet-känsla i naturskön miljö! Förutom Rasjön finns idylliska skog- och promenadstråk. Här finns alla möjligheter att insupa naturens friskhet. I Bondstorp finns förskola och lågstadium i fräscha lokaler. I och med områdets geografiska läge en bit från E4:an mellan Jönköping och Värnamo, är det inte mer än ca halvtimmen bilväg i vardera riktning. Längre bort har ni en fin badplats med sandstrand, brygga och wc-byggnad samt båthamn med bastu och en fin kommunal badplats.

  • Premium
Bondstorp Ekhamra 1B, Bondstorp, Vaggeryds kommun
  • Kommande
Bondstorp Ekhamra 1B, Bondstorp, Vaggeryds kommun, bild 2
Bondstorp Ekhamra 1B, Bondstorp, Vaggeryds kommun, bild 3

Bondstorp Ekhamra 1B

Villa
Bondstorp, Vaggeryds kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
2 800 000 kr
240 + 154 m²
8 rum
1 664 m² tomt

Välkomna till Bondstorp Ekhamra! En vacker friliggande tvåfamiljvilla om 1 1/2-plan och källare. Huset var tidigare byggt som lärarbostad därav är den idag uppdelad i två lägenheter. Den ena är snäppet större än den andra och har även inglasat uterum. Båda bostäderna har äldre vacker stil med öppen spis med insats och parkettgolv i vissa delar som sedan möts av en uppdatering för en bekvämlig vardag. Man har egen privat entré till vardera lägenhet med en rymlig hall som sedan leder dig in på mellersta planet som erbjuder vardagsrum, toalett och kök. Vidare till övre plan finner man ytterligare sovrum och badrum och här finns också tillgång till vinden. Dagens hyresintäkt: 234 540 kr /år samt Drift: 92 447 kr/ år Låt fantasin flöda! Här kan du bo som en stor familj alternativt bo i den ena bostaden och hyra ut den andra eller varför inte investera och hyra ut båda delarna. Området är lugnt och vackert med förmånen att längre bort ha tillgång till en fin badplats med sandstrand, brygga och wc-byggnad samt båthamn med bastu och en fin kommunal badplats. Här kan Ni precis utanför "stan" besanna villadrömmen i högattraktiv, växande och barnvänliga kommunen Vaggeryd. Här bor paret eller barnfamiljen bland goda grannar med lite på-landet-känsla i naturskön miljö! Förutom Rasjön finns idylliska skog- och promenadstråk. Här finns alla möjligheter att insupa naturens friskhet. I Bondstorp finns förskola och lågstadium i fräscha lokaler. I och med områdets geografiska läge en bit från E4:an mellan Jönköping och Värnamo, är det inte mer än ca halvtimmen bilväg i vardera riktning.

  • Premium
Kyrkvägen 4B, null, Vaggeryds kommun
  • Kommande

Kyrkvägen 4B

Villa
Vaggeryds kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
2 800 000 kr
280 m²
10 rum
1 735 m² tomt

Välkomna till Kyrkvägen! Ett fastighetsbestånd bestående av två fristående parhus om ett plan. vardera hus är på totalt 140kvm med två lägenheter i vardera huskropp. varje lägenhet har separat ingång från markplan. Husen har genomgått generella förbättringar och rustats upp för att både minska driften och öka boendestandarden. Där bland annat har man nyligen installerat luft-luft värme. Denna fastighet ligger i anslutning till Bondstorp Fridhäll som är en kommersiell fastighet om fyra lägenheter som också saluförs vilket ger er möjligheten att köpa i samband med detta på Kyrkvägen. Dagens hyresintäkt: 246 378 kr/ år samt drift: 36 845kr/år Varje lägenhet har separat panna och luftvärmepump därav räknas detta inte med i driftkostnaden. Här kan Ni precis utanför "stan" besanna villadrömmen i högattraktiv, växande och barnvänliga kommunen Vaggeryd. Här bor paret eller barnfamiljen bland goda grannar med lite på-landet-känsla i naturskön miljö! Förutom Rasjön finns idylliska skog- och promenadstråk. Här finns alla möjligheter att insupa naturens friskhet. I Bondstorp finns förskola och lågstadium i fräscha lokaler. I och med områdets geografiska läge en bit från E4:an mellan Jönköping och Värnamo, är det inte mer än ca halvtimmen bilväg i vardera riktning. Längre bort har ni en fin badplats med sandstrand, brygga och wc-byggnad samt båthamn med bastu och en fin kommunal badplats.

Gärdesgatan 14B, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
  • Kommande

Gärdesgatan 14B

Lägenhet
Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 250 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 600 kr/mån
16 556 kr/m²

Välkomna till Gärdesgatan 14B på lugna söder i Huskvarna. Nu förmedlas denna hemtrevliga trea en halvtrappa upp i huset, som erbjuder möjligheten att få sätta sin egna prägel direkt ifrån start. Här bor man på en lugn återvändsgata med natur som närmsta granne med omkringliggande promenadstråk. Bostaden erbjuder en klok planlösning - Två väl tilltagna sovrum intill varandra. Vid entrén ligger Badrummet som även det är väl det rymligt och går i helkaklat. Vardagsrummet möbleras enkelt och rymmer plats idag för både soffgrupp och matbord. På sommar sommarhalvåret förlängs vardagsrummet utav balkongen som ligger i anslutning . Köket är av äldre slag men rymmer gott och väl plats för matbord och gäster. Värt och nämna är att i det ingår både GARAGEPLATS och parkeringsplats i avgiften! Lägenheten är genomgående ommålad under sommaren och elen i bostaden är uppdatera med nya strömbrytare och eluttag. Sammanfattningsvis erbjuds här ett trivsamt boende i ett lugnt och tryggt bostadsområde med både friliggande villor och flerfamiljshus. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Strågatan 13, Gräshagen, Jönköpings kommun
  • Kommande

Strågatan 13

Lägenhet
Gräshagen, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 750 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/9
3 130 kr/mån
30 435 kr/m²

På Strågatan 13 och i populära HSB:s brf Fornkullen erbjudes nu en nyrenoverad tvåa - perfekt för paret, första-gångsköparen eller pensionären! Om hissen någon gång skulle strula så behöver ni endast gå upp en våning med matkassarna! Bostadens fräscha 57,5 kvadrat är smart fördelat då sovrummet kommer undan från bostadens sociala del, dessutom insynsskyddat och omgivet av grönska. Nuvarande ägare totalrenoverade hela bostaden så sent som 2018-2019 och öppnade bl.a. upp väggen mot köket för att få en mer modern planlösning. Vad sägs som ett tidlöst kök med fri överskåpsdel, ett helkaklat badrum i vitt och grått samt den härliga balkongen i söderläge där dagsolen mer än gärna avnjutes utan insyn med grönska som utsikt! Dessutom erbjuds bekvämlighet som diskmaskin och tvättmaskin! Bostadsrättsföreningen HSB Fornkullen i Jönköping är en av stans mest ekonomiskt stabila föreningar. Föreningen följer en 30-årig underhållsplan för att bibehålla fastigheten i gott skick. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, internet via fiber (100/100, Telia), telefoni, trappstäd, gårdsskötsel, förråd samt bostadsrättstillägget. Föreningen tillhandahåller 158 st parkeringsplatser via kösystem mot en kostnad á 150kr/mån. Ett stenkast ifrån Torpa finner ni mysiga Gräshagen. Ett naturskönt område med närhet till skog och joggingstråk men ändå precis intill city. Gång eller cykelavstånd till centrum och precis utanför ytterdörren finns goda busskommunikationer. Sen att pizzeria La Mia och Ica Nära endast ligger ca. 100 meter bort får ändå anses som ett stort plus.

  • Balkong
  • Hiss
Tellusgatan 15, Kungsängen, Jönköpings kommun
  • Kommande

Tellusgatan 15

Lägenhet
Kungsängen, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
Pris saknas
140 m²
6 rum
6 202 kr/mån

På Tellusgatan 15 erbjuds nu möjligheten att förvärva ett av dem mest spännande radhusen som marknaden har att erbjuda. Uppfört under 2018 med slående standard där nuvarande ägare har ägnat mycket tid och pengar åt detaljer och tillval. Interiört finner Ni här ett boende i tre plan med tre badrum samt upp till fem sovrum. Här ryms den stora familjen. Övre plan innehåller badrum, dressingroom samt en magisk takterrass vilket gör detta till ett attraktivt och efterfrågat boende. Entréplanet erbjuder en helt unik planlösning där köket har totalrenoverats och väggen har plockats ner för att ljusa upp samtliga ytor - ett mycket bra val! På mellanplanet finner Ni badrum, tre sovrum samt ett fint allrum. Således har ni ett badrum på vardera plan! Funktionellt boende där man som barnfamilj får plats med allt man önskar. Utemiljöerna är också dem väldigt trevliga. Njut av solens strålar under eftermiddagen och kvällen på både uteplatsen och takterrassen. Trevlig trädgård för barnen att leka och umgås på. Intill boendet ligger det även en fin lekplats. Bilen parkerar ni i anslutning till entrédörren. Sammantaget ett unikt boende som måste upplevas på plats. Kontakta handläggande fastighetsmäklare Carl-Johan Åkesson för ytterligare information och visning.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Odengatan 33, City, Jönköpings kommun
  • Kommande

Odengatan 33

Lägenhet
City, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/6
4 125 kr/mån
31 667 kr/m²

- EGEN ENTRÉ OCH UTEPLATS OM 12 KVM! Nybyggd tvåa på attraktivt läge mitt i Jönköpings centralaste delar med gångavstånd till både allt som city har att erbjuda samt Vätterns underbara strand. 63 välplanerade kvm med egen entré från Odengatan fördelade på luftig hall med smart förvaring, stort vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp och öppen planlösning mot kök, egen uteplats (12 kvm) mot innergården, helkaklat badrum med separat tvättavdelning samt sovrum. Genomgående stilsäkra materialval av modernt snitt med bl.a. vitpigmenterade ekparkettgolv, vitt kök från HTH med rostfri maskinpark från Bosch och läckra skivor både på bänkar och som stänkskydd samt badrumsinredning från HTH och INR. Fantastisk bostadsrättsförening där ingenting har lämnats åt slumpen. Här erbjuds förutom en trevlig innergårdsmiljö även övernattningslägenhet, gemensamhetslokal och varmgarage. Läget alldeles intill Östra Torget är svårslaget och innebär att all tänkbar service i form av nöjen, shopping, gym, livsmedelsbutik, skola, förskola, vårdcentral och kommunikationer finns på behändigt avstånd. Välkommen hem! Kontakta handläggande fastighetsmäklare för ytterligare information.

  • Hiss

Visar alla 16