Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Trozelligatan 23, Söder, Norrköpings kommun
  • Kommande

Trozelligatan 23

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
865 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 175 kr/mån
30 351 kr/m²

Välkommen att boka in dig på visning den 8 maj! Varmt välkommen till en trevlig etta på omtyckta Söder! Lägenheten är perfekt för dig som ska flytta hemifrån, studerar eller önskar en övernattningslägenhet med ett eftertraktat och bra läge. Ett kvadratsmart boende som disponerar ett ljust modernt kök, vardagsrum med utrymme för både soffa och säng. I vardagsrummet finns även en praktisk klädkammare för god förvaring. Hall med praktisk skjutdörrsgarderob. Till lägenheten finns både vinds- och källarförråd. Brf Södermalm är en omtyckt privat förening där värme, vatten, kabel-tv, bredband, bostadsrättstillägg ingår i avgiften om endast 2175 kr, endast elen tillkommer! Via föreningen får du bland annat tillgång till en trevlig innergård med utemöbler, grillar, gemensamhetslokal, miljöhus, tvättstugor, torkrum, bastu och gym. Här bor du i hjärtat av Söder med gångavstånd till matbutiker, restauranger, kommunikationer och Norrköping citykärna med ett rikt affärs- restaurang- och shoppingutbud. Inom kort cykelavstånd når du Centralstationen men även vackra promenadstråk runt Strömmen eller varför inte i natursköna Vrinneviskogen med dess fantastiska motionsspår!

  • Plus
Gråbergsgatan 13, Vilbergen, Norrköpings kommun
  • Kommande

Gråbergsgatan 13

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 450 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/3
5 118 kr/mån
16 860 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3:a om 86kvm i HSB Brf Vilbergen. Lägenheten är belägen en trappa upp och har en stor inglasad balkong i söderläge. Från sovrum och vardagsrum är det fri härlig vy mot grönområde. Rejäla rum där inget utrymme är för litet. Här finns bland annat gästtoalett och klädkammare. Helkaklat duschrum som renoverades i samband med stambyte. Välskött förening där värme, vatten, tv, bredband och fast avg. för el ingår i avgiften! Fri parkering! Föreningen har även ett spa, gym, övernattningsrum och samlingslokal. Lugnt och trivsamt område med promenadavstånd till grönområde och mataffär. Anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig när det är dags för visning!

  • Balkong
Emil Hedelius Gata 88, Klockaretorpet, Norrköpings kommun
  • Kommande

Emil Hedelius Gata 88

Radhus
Klockaretorpet, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 495 000 kr
122 m²
5 rum
137 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett välplanerat radhus om totalt 122 kvm med ett bra läge i Klockaretorpet! Radhuset disponerar hela fem rum och kök och är mycket bra planerat boende med de sociala ytorna på entréplan. Stort renoverat kök med matplats, vardagsrum, två helkaklade bad-/duschrum, tvättstuga med groventré till husets baksida samt fyra sovrum. Här finns goda möjligheter att sätta egen prägel och fräscha till ytskikten efter eget tyckte och smak. Från köket tar ni er ut till det inglasade uterummet och i förlängningen till altandäcket i soligt söderläge. Tomten är cirka 137 kvm med gräsmatta på baksidan, inglasat uterum och altandäck i trä i söderläge på husets framsida. På framsidan finns även ett praktiskt förråd för cyklar, trädgårdsredskap m.m. Till radhuset tillhör även ett garage i länga (nr 88) samt ett p-kort för valfri p-plats i området. Här blir ni en del av samfälligheten Duetten. I samfällighetsavgiften om endast 1 561 kr/mån ingår kostnaden för vatten, renhållning, garage, p-plats, lekplatser och grönytor. Driften avseende vatten är schablonbaserad och regleras en gång per år. Medlemmarna själva betalar för fjärrvärme, el och bredband-/TV. I Klockaretorpet bor ni barnvänligt med närhet till naturen och med närhet till affär, förskola, skolor, vårdcentral och kommunikationer. Detta boende är perfekt för er som söker ett lättskött boende med grönområden nära knuten! Huset planeras att läggas ut till skarp försäljning under våren. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Plus
Hospitalsgatan 12B, Centralt, Norrköpings kommun
  • Kommande

Hospitalsgatan 12B

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 550 000 kr
98 m²
3 rum
vån 3/3
4 616 kr/mån
26 020 kr/m²

Varmt välkomna till Hospitalsgatan 12 B! Här finner ni en häftig och modern vindslägenhet mitt i centrum. Stora delar av denna bostad har renoverats under de senaste åren, god standard med matchande färgkombinationer och material. Charmig lägenhet där flera av rummen har generös takhöjd, sneda väggar samt stora fönster i tre olika väderstreck. Rymlig och välplanerad planlösning om 98 kvadratmeter som disponeras av en välkomnande hall. Kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som ger goda sociala ytor. Köket har goda arbetsytor och en köksö som även kan nyttjas som bord. I det rymliga vardagsrummet finns det gott om utrymme för möblemang och matplats. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. Avskild del där det finns två sovrum samt en inre hall som förslagsvis kan nyttjas som kontor. Till lägenheten finns ett förråd som finns på samma våning. Månadsavgift om 4615 kr där det mesta ingår. Värme, vatten, bredband, tv samt fasta kostnaden av el ingår (förbrukning tillkommer). Brf Pelikanen är en stabil förening med ett 70-tal lägenheter och flera affärslokaler. Här finns en lugn och mysig innergård som blir som en oas mitt i stan. Tillgång till gästlägenhet, tvättstugor, cykelrum, miljöhus m.m. Att bo mitt i stan gör att ni har allt ni behöver inom promenadavstånd. Här finns allt ifrån apotek, mataffärer, restauranger, kultur i gamla stan och trevliga strömsparken. Närhet till mysiga promenadstråket runt strömmen. Kontakta mäklaren för mer information.

Vilbergsgatan 241, Vilbergen, Norrköpings kommun
  • Kommande

Vilbergsgatan 241

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 650 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
5 118 kr/mån
19 186 kr/m²

Välkomna till en ljus och hemtrevlig trea om 86 kvadratmeter i omtyckta Vilbergen. Lägenheten har en god standard och är belägen på tredje våningen med en rymlig inglasad balkong i söderläge. Välplanerad planlösning som disponeras av ett stort kök med utrymme för matplats. Helkaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum, två sovrum samt gäst wc. Förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare. I månadsavgiften om 5118 kr ingår värme, vatten, tv, bredband samt fasta delen av elen (förbrukning tillkommer). HSB Brf Vilbergen är en välskött förening med mycket god ekonomi och låga avgifter där mycket ingår i avgiften. Föreningen har många faciliteter i form av tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, välutrustat gym och bokningsbar relaxavdelning. Goda kommunikationsmöjligheter och fri parkering finns tillgänglig i hela området. Goda bussförbindelser. Här bor ni med närhet till Vilbergens Centrum, natursköna Vrinneviskogen och en kort promenad bort finner ni Norrköpings citykärna med restauranger, affärer och uteliv. Kontakta mäklaren för information!

  • Balkong
Sågvägen 41B, Skärblacka, Norrköpings kommun
  • Kommande

Sågvägen 41B

Lägenhet
Skärblacka, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 695 000 kr
114 m²
4 rum
6 400 kr/mån
14 868 kr/m²

Välkomna till Sågvägen 41 B som har ett riktigt attraktivt läge i HSB Brf Blåklinten. Här finner ni ett praktiskt och trivsamt boende som även erbjuder ett rymligt inglasat uterum, uteplats samt parkering i carport. Bostaden har två plan och är fördelat på 114 kvadratmeter. God standard där stora delar renoverats senaste åren. Planlösningen disponeras av två sovrum med möjlighet till ett tredje. Rymligt vardagsrum. Allrum som tidigare varit ett sovrum. Modernt kök med utrymme för matplats. Duschrum på både entréplan och övre plan samt en separat tvättstuga. Goda förvaringsmöjligheter i förråd på framsidan av huset samt ett förråd vid carporten. På den ostörda baksidan finns det inglasade uterummet som angränsar till föreningens mark som ger extra "huskänsla". HSB Brf Blåklinten har goda faciliteter, en gemensamhetslokal, ett gym och solarium, en bastu med relax och tvättstuga för alla medlemmar. Här bor ni i ett barn och familjevänligt område med härliga grönområden och lekplatser runtom hörnet. I Skärblacka har ni närhet till Linköping, Norrköping och Finspång. Í närområdet finns livsmedelsbutik, förskola och skola, apotek och vårdcentral. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
Liljevägen 5, Krokek, Norrköpings kommun
  • Kommande

Liljevägen 5

Villa
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 750 000 kr
141 + 14 m²
4 rum
875 m² tomt

Fin enplansvilla i Krokek med uterum, garage och plan trädgård! Här får du en solig lummig tomt med sydvästläge, ett stort inglasat uterum som rymmer både soffgrupp och matgrupp, med härliga skjutdörrspartier mot altan och trädgård. Inomhus är det en trevlig planlösning med ett stort vardagsrum i vinkel, rymligt kök, 3 sovrum samt badrum, gästtoalett och tvättstuga. Ytterligare två sovrum går att dela av för den som önskar. Vattenburen värme via luft/vattenvärmepump. 3-glasfönster. Garage. Stor uppfart med plats för flera bilar/husbil mm. Ett hus för dig som vill bo i ett lugnt villaområde med närhet till lekplats, skola och förskola, tåg, buss, matbutiker etc. Huset kan komma att visas löpande, välkommen in med din intresseanmälan!

S:t Persgatan 31, Centralt, Norrköpings kommun
  • Kommande

S:t Persgatan 31

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 695 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/5
5 722 kr/mån
21 188 kr/m²

Välkomna till en fin trea med ett centralt läge med närhet till det mesta. Lägenheten har en modern planlösning och är i mycket bra skick. Fräscha ytskikt med matchande val av material och färgkombinationer. Nyrenoverat helkaklat duschrum våren -22 med tvättmaskin. Goda sociala ytor i det rymliga vardagsrummet som har en öppen planlösning mot köket där du har goda förvaringsmöjligheter i skåp och bra arbetsytor på bänkarna som även gör det avskilt. Flertalet vitvaror är utbytta senaste åren. Två rymliga sovrum varav ena har utgång till den härliga inglasade balkongen. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. Stabil Riksbyggen-förening som har flera faciliteter. Endast en trappa ner från lägenheten finns en föreningslokal, gästrum, bastu, tvättstuga samt ett förråd som hör till lägenheten. På innergården finns trevliga samvaroytor med grillmöjligheter och en bokningsbar uteplats med paviljong I månadsavgiften ingår värme, vatten, fast avgift för el (rörligt tillkommer), bredband, tv, bredbandstelefoni och BR-tillägget. Här bor ni nära allt vad vår vackra innerstad har att erbjuda. Gångavstånd till vackra strömmen, grönområden, affärer och restauranger. Endast några minuter bort från buss och spårvagnshållplats. Är ni sugna på att ta en löptur når du Åbackarna och dess rogivande natur endast några minuter bort. Kontakta mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Vårvägen 7, Marby, Norrköpings kommun
  • Kommande

Vårvägen 7

Fritidshus
Marby, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 495 000 kr
48 m²
2 rum
1 446 m² tomt

Välkommen att boka in dig på visning den 29 april! Tillbringa era dagar i ert alldeles egna smultronställe med Bråviken enbart en liten promenad bort. Här har ni möjlighet att bo i ett ombonat fritidshus med tillhörande gästhus som hela familjen kan nyttja även vintertid. Tomten ligger granne med skogen och trädgården bjuder på flera uteplatser, fruktträd, fina planteringar och sjöglimtar. Huset disponerar ett funktionellt kök med matplats som ansluter till vardagsrum med eldstad. Från vardagsrummet leder en altandörr ut mot de mysiga uteplatserna på husets framsida. I övrigt finns ett sovrum med plats för två bäddar, samt ett badrum med dusch och tvättmöjligheter. Kök i vinkel ger möjlighet att med enkelhet uppföra ett extra sovrum. Gäststugan disponerar ett allrum samt ett sovrum med utrymme för flera bäddar för era övernattande gäster. På tomten finns även ett cykelförråd och en redskapsbod samt en grusad uppfart för parkering. Huset har anslutit till kommunalt V/A samt har fiber framdraget till tomtgräns. Här får ni ett boende ca 10-15 min från stan med en doft av havet och känslan av att vara på landet. Välkommen att boka in dig på visning!

Bergslagsgatan 69, Beckershov, Norrköpings kommun
  • Kommande

Bergslagsgatan 69

Lägenhet
Beckershov, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 200 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 408 kr/mån
21 622 kr/m²

TVÅA MED INGLASAD BALKONG I BRF ALLÉN BECKERSHOV! Välkommen till en 2:a med trevlig planlösning i omtyckta HSB Brf Allén som ligger på norr i Beckershov. Här får du vardagsrum med utgång till inglasad balkong i västerläge. Kök med matplats, sovrum, duschrum och rymlig hall med förvaring. Praktiskt med tvättstuga och förråd i samma hus. Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Här finns bland annat tillgång till festlokal, gästlägenhet och motionsrum. Låg månadsavgift om 3408kr där vatten, värme, bredband, tv samt el ingår! I Beckershov bor ni i ett lugnt och trevligt område med närhet till Campus, grönområden, promenadstråk i Folkparken, Himmelstalund och runt Motala Ström samt med cykelavstånd till Norrköping Citykärna där du finner ett rikt affärs-, restaurang- och uteliv. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Balkong
Råsslavägen 128, Krokek, Norrköpings kommun
  • Kommande

Råsslavägen 128

Radhus
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 575 000 kr
102,5 m²
4 rum
5 771 kr/mån
25 122 kr/m²

2-plansradhus med områdets kanske bästa läge! Här bor du med grönytor på både fram- och baksida och solen som kommer åt hela tomten från morgon till kväll. Barnvänligt och bilfritt med lekplats på gården och pulkabacke på baksidan. Precis utanför tomtgränsen rinner den porlande bäcken med ett trevligt promenadstråk ner till Bråviken med bad och hamnkrog. Radhuset rymmer kök och vardagsrum med öppen planlösning på entréplan, med utgång till uterum om ca 20 kvm med bastu. Även ett helkaklat duschrum finns här. På övre plan finns det tre sovrum varav ett med balkong, samt helkaklat badrum tvättmaskin och torkumlare, samt en klädkammare. Fria parkeringsplatser, garage enl. kösystem. Laddstolpar finns. Föreningen har ett bundet elavtal för alla medlemmar på 1,07 kr/kWh som löper till början av 2025. I föreningen finns också ett gym, en gemensamhetslokal och en tvättstuga. Fiber indraget. Försäljningen påbörjas under våren och radhuset kommer att visas löpande. Välkommen in med din intresseanmälan!

  • Plus
Vilbergsgatan 221, Vilbergen, Norrköpings kommun
  • Kommande

Vilbergsgatan 221

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 875 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/3
5 118 kr/mån
21 802 kr/m²

En riktigt trivsam trea med stor balkong in mot gården i en mycket välskött förening. Lägenheten är genomgående och har ett rymligt kök med matplats, två bra sovrum och vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp. Helkaklat renoverat duschrum, gäst-wc och klädkammare. HSB Brf Vilbergen har god ekonomi och låga avgifter. Via föreningen finns möjlighet att få tillgång till bl.a. tvättstuga, bastu, spa, gym, övernattningslägenhet och parkeringsplats. Samt fina upprustade lekplatser på gårdarna. Bostaden har ett perfekt läge i hjärtat av Vilbergen med närhet till bland annat Vilbergens Centrum, Vrinneviskogen, förskolor och skolor. Välkommen att boka visning!

  • Balkong
Spjutgatan 30, Ektorp, Norrköpings kommun
  • Kommande
  • Budgivning pågår

Spjutgatan 30

Lägenhet
Ektorp, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 275 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 160 kr/mån
28 652 kr/m²

Denna trevliga lägenhet med 1 rum och kök erbjuder en perfekt kombination av stil, bekvämlighet och planering med sin avskärmade sovdel. Med ett helkaklat badrum kan du njuta av en fräsch och modern atmosfär varje dag. Det fina köket är utformat med omsorg och erbjuder en praktisk och smakfull plats till matlagningen. Det förmodligen bästa med lägenheten är den stora uteplatsen där ni har möjlighet att odla, njuta av vädret eller grilla med vänner. Dessutom finns en inglasad del som vädersäkrar tillvaron.

  • Balkong
  • Uteplats
Pampusvägen 22E, Lindö, Norrköpings kommun
  • Kommande

Pampusvägen 22E

Lägenhet
Lindö, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 150 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
4 500 kr/mån
41 447 kr/m²

MYSIG LÄGENHET MED HUSKÄNSLA OCH DUBBLA UTEPLATSER ! Välkommen till denna mysiga och väldisponerade lägenheten i omtyckta Lindö. Bostaden innehåller tre rum och kök med en ljus och öppen planlösning som ger ett luftigt och imponerande intryck. Del av Brf Jagaren 21 som färdigställdes 2017, med vacker arkitektur och kvalitativa materialval genomgående. Här kan du njuta av dubbla uteplatser i både söder- och västerläge. Modern öppen planlösning med vardagsrum, kök och matplats samt två sovrum och ett rymligt helkaklat duschrum med tvättdel. Underbart läge i trivsamma villakvarter med bara några minuters promenad till Lindö småbåtshamn. Egen parkeringsplats med laddmöjlighet finns! Varmt välkommen att anmäla intresse!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Winterrosvägen 10, Stavsjö, Nyköpings kommun
  • Kommande
Winterrosvägen 10, Stavsjö, Nyköpings kommun, bild 2
Winterrosvägen 10, Stavsjö, Nyköpings kommun, bild 3

Winterrosvägen 10

Villa
Stavsjö, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
4 275 000 kr
128 + 116 m²
5 rum
1 269 m² tomt

TILLTALANDE PLANLÖSNING MED SJÖUTSIKT OCH NÄRA TILL BAD! Ett mycket välvårdat hus med ett av dom bästa lägena i Stavsjö. Huset har ett vardagsrum om 49m² med eldstad och fantastisk utsikt mot Stavsjön. Det finns ett inglasat uterum med vedkamin, 3st sovrum, gillestuga som även den har eldstad m.m. Flera fina uteplatser med utsikt i söder/västerläge. Bergvärme och solcellsanläggning ger låg driftkostnad. På tomten finns även ett nybyggt handikappanpassat Attefallshus med åretruntstandard som kan användas som generationsboende, gäststuga eller hyras ut. Det är en kort promenad till fin badplats vid sjön och det finns en mindre plats att gå ner och bada vid för den som vill vara mer privat. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Nelinsgatan 26, Söder, Norrköpings kommun
  • Kommande

Nelinsgatan 26

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 395 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/4
3 866 kr/mån
32 442 kr/m²

Välkomna till en fin och välplanerad tvåa om 43 kvadratmeter på omtyckta Söder! Lägenheten är belägen 2,5 trappor upp i huset som även har hiss. Trivsamt och ljust boende med fönster åt tre väderstreck. Detta hem erbjuder en god standard med matchande materialval/kulörer. Bostaden disponeras av ett rymligt vardagsrum med mycket ljusinsläpp samt utgång till balkongen som har utsikt ner mot konstmuseet, modernt och fullutrustat kök, sovrum, duschrum med tvättmaskin samt en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter i garderober. Föreningen heter HSB Brf Söderhöjden och är en gedigen sådan med gott fastighetsunderhåll. Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, cykelrum och samlingslokal. I månadsavgiften ingår det mesta. Värme, vatten, br-tillägg, fast kostnad för el (kostnad för förbrukning tillkommer), samt bredband via fibernät 250/250mbit. Här bor du i hjärtat av söder med gångavstånd till det mesta, centrum, grönområden/parker, matbutiker, restauranger och kommunikationer. Inom 10 minuter på cykel når du både Centralstationen och träningscentret i Vrinneviskogen med elljusspår och utegym. Vi ses på visningen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skepparegatan 42, Centralt, Norrköpings kommun
  • Kommande

Skepparegatan 42

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 625 000 kr
56,6 m²
2 rum
vån 5/8
2 879 kr/mån
28 710 kr/m²

FINT RENOVERAD 2:A MED HISS O BALKONG! Mycket välplanerad lägenhet som har renoverats med känsla för funktion och stil. Ljust kök med utgång till balkong med eftermiddagssol. Rymligt vardagsrum. Hall och sovrum med bra förvaring och ett fint duschrum! Här bor du i en lågt belånad förening med hela staden inom gångavstånd. Nära till affärer, restauranger, caféer, museer och Loui De Geer. Kort promenad till resecentrum och campus. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Råsslavägen 16A, Krokek, Norrköpings kommun
  • Kommande

Råsslavägen 16A

Radhus
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 900 000 kr
90 + 48 m²
4 rum
341 m² tomt

Välkommen till detta välskötta radhus i etage med fint hörnläge i Krokek. Härlig uteplats med stort trädäck, pergola, pool samt altan under tak. Carport med förråd i länga, fria parkeringsplatser. Fiber indraget. Bo lättskött och naturskönt i Krokek med närhet till såväl Bråviken och skogen som till tågstation, matbutiker, vårdcentral, skola, förskola mm.

Visar alla 18