Bjurfors Hisingen

Bjurfors Hisingen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Monsungatan 34, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Kommande
Monsungatan 34, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 34, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 34

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
Pris saknas
94 m²
4 rum
vån 7/8
6 195 kr/mån

Drömmer du om en ljus och härlig bostad utan insyn och med vidsträckt utsikt så kan detta nu bli din nästa bostad. Här bor du i högt läge, utan direkt insyn, i en mycket ljus och trevlig gavelbostad. Det höga läget ger dig ett härligt ljus och du har en magisk utsikt, allt ifrån älven och Eriksbergskranen samt in över Eriksberg. Vardagsrum i gavelvinkeln med fönster åt flera håll gör att du har vidsträckt utsikt var du än är i bostaden. Den inglasade balkongen ligger med första parkett mot hamnen och här har du ständigt något att blicka ut över med den levande maritima miljön utanför. Med sin storlek kan du möblera efter önskat behov, vid varma dagar kan inglasningen smidigt skjutas undan. Nuvarande ägare har valt att disponera bostaden med tre sovrum men planlösningen är även anpassad för att ha två sovrum om du önskar. Köket är modernt vitt och har de maskinella bekvämligheter du kan önska, vardagsrummet är rymligt med stort ljusinsläpp. Badrummet är modernt helkaklat med tvättdel. Nära till kommunikationer där bland annat buss 16 går precis utanför fastigheten. I närområdet finns flertal välrenommerade restauranger, caféer och gym. Ett lokalt favorittips är Lucys Burgers som ligger näst intill huset. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka in dig på förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Monsungatan 80, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Kommande
Monsungatan 80, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 80, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 80

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
Pris saknas
85 m²
3 rum
vån 4/8
6 041 kr/mån

Smakfull trerummare med inglasad balkong på första parkett mot hamninloppet och fint solläge. Bostaden har exklusiva interiörval och en oerhört unik känsla då du bor på första raden mot Göteborgs hamninlopp och du får då minimal insyn med fin utsikt. Här kan du sitta i köket och njuta av morgonkaffet till båtarna som glider förbi nere vid hamninloppet. Den inglasade balkongen är en underbar förlängning till boendet året runt och med sin generösa storlek kan du möblera efter behov och njuta av solen stora delar av dagen. Bostaden har väldigt bra planlösning som gör att varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt vilket ger öppen planlösning mellan kök och vardagsrum men ändå där varje del har sin naturliga plats. Två bra sovrum varav den andra balkongen som också är inglasad nås från det största och ligger mot innergården. Ett stort och helkaklat badrum med tvättdel. Här har du även tillgång till en bra klädkammare. Attraktiv förening med en magisk takterrass samt jacuzzi och bastu för föreningens medlemmar. Avgift som inkluderar mycket och ledig garageplats finns. Småbåtshamnen, Eriksbergsdockan finns precis vid föreningens byggnad. Eriksbergkranen är ett monument från den gamla varvsindustrin och ger sin prägel till området, kvällstid lyser den vackert upp omgivningen med sin röda färg. Här bor ni i ett expansivt område med närhet till trevliga promenadstråk, restauranger, caféer, servicebutiker och aktivitetsparker. God förbindelser där bland annat busshållplats för nr 16 finns ca tjugo meter från bostaden. I närområdet finns fler busshållplatser med förbindelser som går till olika delar av stan och färjeläge som smidigt tar dig in till Stenpiren . Välkommen att boka in dig på förhandsvisning via Bjurfors hemsida, detta är en bostad du måste uppleva på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Grinnekullegatan 36, Tuve, Göteborgs kommun
  • Kommande

Grinnekullegatan 36

Villa
Tuve, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
4 475 000 kr
153 + 38 m²
6 rum
162 m² tomt

Med bra läge på Grinnekullegatan ligger detta välplanerade 3-våningsradhus. Fint renoverat med genomgående fräscha ytskikt. Två uteplatser i olika väderstreck. Bostaden disponeras i tre våningsplan och erbjuder idag fem sovrum. Området är väl anpassat för familjens alla behov, med lekplatser och förskola direkt inom området. Skola för de äldre barnen ligger inom några få minuters promenad. Ni har gångavstånd till vackra Hisingsparken och Tuve Torg med dess goda serviceutbud. Varmt välkomna på visning!

Miraallén 21, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
  • Kommande

Miraallén 21

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 295 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 203 kr/mån
52 159 kr/m²

Här erbjuds man en mycket trevlig gavelbostad nära vattnet. Stort vardagsrum med utgång till en inglasad balkong. En studiolägenhet på ett rum som man med en smart avdelare skapat ett sovrum. Rymligt kök med köksö öppet mot vardagsrummet. Med bekvämt avstånd från allt ni kan tänkas behöva finner ni en väldisponerad bostad på Miraallén 21. Ytorna är rymliga och ger plats för soffgrupp, mediamöbel och matbord. Mysig balkong där ni kan njuta från tidig vår till sen höst tack vare inglasningen. Missa inte denna trevliga bostad med den glittrande småbåtshamnen runt hörnet. I Sannegården kan du njuta av en promenad längs den ljuvliga kajkanten eller ta en picknick på Slottsberget med utsikt över Göta Älv och Göteborgs stadskärna. I detta omtyckta område är det promenadavstånd till köpcentrum, matbutiker, cafeér, småbutiker, restauranger, friskis&svettis och Hagabadet. Goda kommunikationsmöjligheter, både via buss och båt.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kamomillvägen 30, Hildedal, Göteborgs kommun
  • Kommande

Kamomillvägen 30

Lägenhet
Hildedal, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
Pris saknas
112,5 m²
4 rum
vån 2/2
7 158 kr/mån

Nu kan jag presentera denna stora etagelägenheten om 112,5 kvm som enkelt kan byggas om till en femma. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område. Entréplan erbjuder ett öppet och ljust kök tillsammans med vardagsrummet. Här finns även ett badrum och förvaring under trappan. Med utgång från vardagsrummet kliver ni ut till en stor balkong i bästa solläge. Samtliga sovrum ligger på övre plan där även ett stort förråd med eget fönster kan inredas som ytterligare ett sovrum eller ett praktiskt hemmakontor. Det ingår en parkeringsplats och odlingslott till bostaden! Trädgårdsstaden Hildedal med sina gröna omgivningar är en modern idyll som lockar många. Området är lugnt och barnvänligt med närhet till barnomsorg, fina strövområden, sportanläggningar, golfbanor och köpcentrum. Mycket goda kommunikationer genom hållplatser för stombuss och vanlig buss inom bekvämt avstånd. En bostad för er som söker ett kvalitetsboende med ett mycket bra läge i området. Kontakta mäklaren för mer info!

  • Balkong
Backadalen 28, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Kommande

Backadalen 28

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 390 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1/5
3 184 kr/mån
53 462 kr/m²

Varmt välkommen till en välplanerad bostad i en stadsdel under förvandling, Nya Selma Stad, där Riksbyggen har varit högst bidragande med dess byggande av nya fräscha bostadsrätter. På Backadalen 28 finner ni en ny och fräsch lägenhet där bostadens 26 kvadratmetrar fördelar sig på ett allrum i öppen planlösning med köket som är fullt utrustat med alla man kan tänkas önska sig. Ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt dusch och handdukstork. I allrummet har du plats för en soffa och matgrupp samt säng. Härifrån nås dessutom den rymliga, inglasade uteplatsen som upplevs som ett extra rum i bostaden. Genomgående för bostaden är ett fint ljusinsläpp, fönsterbänk i sten och mattlackerad ekparkett. Stora grönområden finns på promenadavstånd. Att åka buss till Göteborgs centrum tar ca en kvart. Cykelvägen är det bara drygt fem kilometer till centralen. Närmsta golfbana ligger två kilometer bort och till E6:an är det mindre än en kilometer. Redan idag är Selma Lagerlöfs Torg en uppskattad mötesplats, med bra kommunikationer, god service och ett brett utbud av butiker. Men nu sker en omdaning som förvandlar stadsdelen till en plats att verkligen älska, en plats som skapas för det goda vardagslivet. Framtidens Selma. Här byggs inte bara hus. Här omformas vägnätet, så att det som nu är genomfartsleder blir levande stadsgator. Här skapas butiker och arbetsplatser. Här utökas både den kommersiella och den kommunala servicen. Här formas en attraktiv ny stadsdel med trygghet och hållbarhet i fokus.

  • Uteplats
  • Hiss
Lodjursstråket 1 (Karlatornet vån 17), Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Kommande

Lodjursstråket 1 (Karlatornet vån 17)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
3 590 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 17/73
3 782 kr/mån
74 021 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem på våning 17 i Karlatornet – en oas av exklusivitet och modern livsstil! Denna fantastiska tvårummare belägen på våning 17 av 73 kommer garanterat att få ditt hjärta att slå extra snabbt. Med sin oslagbara kombination av stil, bekvämlighet och spektakulär utsikt, är denna bostad en plats där du verkligen kan njuta. Med en generös social yta för kök och vardagsrum om ca 22 kvm får du utrymme nog för att skapa din egen personliga fristad. Det rymliga vardagsrummet och köket är utformat för att maximera ljusinsläppet och låta dig njuta av panoramautsikten genom de imponerande fönstren från golv till tak. Här får du en New York-känsla bland takåsar. Balkongen blir din egen privata oas högt över stadens pulserande hjärta. Här kan du njuta av frisk luft och imponerande utsikt mot Läppstiftet och stan. En annan av denna bostads fantastiska fördelar är den praktiska walk-in-closeten som ger gott om utrymme för dina kläder och accessoarer. Aldrig mer behöver du oroa dig för att sakna förvaringsutrymme, från denna kan du gå direkt in till badrummet som även har en tvättdel. Sovrummet är enkelt att möblera med fin utsikt. Karlatornet erbjuder en lyxig och bekväm livsstil med förstklassiga faciliteter och service, i receptionen står en professionell personal redo att vara behjälpliga. Här bor du med tillgång till ett unikt serviceutbud från hotellet i samma byggnad - beställ room service direkt hem till lägenheten, boka städning eller ta hissen ner till hotellets gym, spa och restaurang. Till lägenheten ingår gratis gymtillgång för två personer. Här har du även medlemskap i bilpool, kylrum på entréplan för exempelvis hemkörning av matkassar, bio, aktivitetsrum, konferensrum samt lobby med reception. På våning 69 kommer det även ligga en skybar med utsiktsplats som kommer vara tillgänglig för alla att besöka. Direkt nedanför väntar folkvimlet bland butiker, caféer och restauranger i det framtida Karlastaden, Göteborgs nya stadsdel. Detta är din chans att leva på högsta nivå i en bostad som definierar modern lyx. Missa inte möjligheten att äga denna drömbostad i Karlatornet – ett symboliskt landmärke som låter dig uppleva livet på toppen! Välkommen att kontakta mäklaren för mer information om visning.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7