SkandiaMäklarna Eskilstuna

SkandiaMäklarna Eskilstuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ärla-Kvarntorp 2, Ärla, Eskilstuna kommun
  • Kommande
Ärla-Kvarntorp 2, Ärla, Eskilstuna kommun, bild 2
Ärla-Kvarntorp 2, Ärla, Eskilstuna kommun, bild 3

Ärla-Kvarntorp 2

Tomt
Ärla, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
475 000 kr
1 477 m² tomt

Här ges en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar om ett eget hem strax utanför Ärla. Den 1626 kvadratmeter stora tomten erbjuder en makalös utsikt över ängen och en oförglömlig solnedgångskänsla. Endast 6 kilometer bort lockar den omtyckta Eklångens badplats, vilket ger dig möjligheten att avnjuta sommardagar vid vattnet och skapa minnen tillsammans med familj och vänner. Den enkla tillgängligheten till motorvägar och en snabbare väg till Stockholm gör området attraktivt för pendlare och de som söker en lugn oas. Ärla, som ligger i det växande Södermanland, har blivit allt mer populärt bland både familjer och Stockholmspendlare. Det pittoreska landskapet, tillsammans med den ökande efterfrågan på småhus, gör Ärla till en eftertraktad destination för dem som strävar efter en harmonisk livsstil med gott om möjligheter för utomhusaktiviteter. Det är en idyllisk bostadsmiljö där du har naturen och stadslivet inom räckhåll. Avloppsanmälan är gjord och en geoteknisk undersökning har genomförts och visar en stabil grund med utmärkt bärförmåga. Tomtens markförutsättningar möjliggör en kostnadseffektiv byggprocess. (Se bilaga) Granntomten med fastighetsbeteckning ESKILSTUNA ÄRLA-KVARNTORP 1:9 om 1 626 kvm finns till salu. Ärla Kvarntorp är en pittoresk och fridfull by med lantlig charm och närhet till naturen. Området ligger i den gröna utkanten av Eskilstuna och erbjuder en avkopplande tillflyktsort från stadens hektiska liv. Här omges du av vacker landsbygd, omgivet av åkrar och skogar. Det är en plats där du kan njuta av tystnaden och lugnet, samtidigt som du har bekvämt avstånd till Eskilstunas stadskärna med all dess service och underhållning. I Ärla finns förskola, skola för årskurs 1-6, pizzeria och matbutik. Du finner också idrottsarenan Åsborgen, gym och Ärlabadet här. Bara en mil bort ligger den imponerande Eskilstuna logistikpark, där flera stora företag just nu håller på att etablera sig. Med goda möjligheter till utomhusaktiviteter som bad, promenader, löpning och cykling i det omgivande landskapet är detta en paradisisk plats för naturälskare. Samtidigt har du snabb och enkel tillgång till Eskilstunas bekvämligheter, inklusive butiker, restauranger och skolor. Det är helt enkelt en plats där du kan njuta av det bästa av både landsbygd och stadsliv.

  • Premium
Jäder Lagersbo, null, Eskilstuna kommun
  • Kommande
Jäder Lagersbo, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Jäder Lagersbo, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Jäder Lagersbo

Villa
Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 895 000 kr
72 m²
3 rum
2 822 m² tomt

Lantligt och högt beläget litet hus om 72 kvm med mycket fin utsikt över grönskande åkrar. Huset har ett äldre men funktionellt kök med plats för matbord vid fönster. Vardagsrum med flertalet fönster, plats för soffgrupp och utgång till veranda. På den rymliga naturtomten om 2 822 kvm finns en vacker gammal byggnad som idag används som skaparverkstad. Det finns även en mindre, uppvärmd gäststuga samt grusade gångar och förberett för rabatter/odlingar. I Jäder bor du dryga 15 minuter med bil från Eskilstuna centrum och till Sundbyholms slott som ligger invid vackra Mälaren är det ca 6 km. I slottsparken anordnas flertalet evenemang och konserter. Sundbyholms hamn och marina bjuder på restaurang, café och badplats. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Sandhemsvägen 21, Borsökna, Eskilstuna kommun
  • Kommande
Sandhemsvägen 21, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 2
Sandhemsvägen 21, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 3

Sandhemsvägen 21

Tomt
Borsökna, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
895 000 kr

Välkommen till Sandhemsvägen 21 i populära Borsökna. Stor friköpt tomt om 1 503 kvm. Kommunalt V/A, fiber och nya elanslutningar byggs ut i området och beräknas vara klart till hösten 2024. Byggrätt om 150 kvm för huvudbyggnad samt 40 kvm för komplementbyggnad ger goda möjligheter att bygga villadrömmen på denna tomt! Mer information om nya detaljplanen finns under dokument. Närhet till bad i Borsöknasjön och mycket bra busskommunikationer. Ca 5,5 km till shopping i Tuna park och ca 8 km till Eskilstuna centrum.

  • Premium
  • Uteplats
Knut Hellbergsgatan 12, Norr, Eskilstuna kommun
  • Kommande

Knut Hellbergsgatan 12

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 150 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 665 kr/mån
21 296 kr/m²

Välkommen till denna tilltagna och smakfullt renoverade tvåa på attraktiva Norr. Lägenheten som presenteras nedan består av 54 kvm fördelade på två rum och kök. En trivsam och luftig genomgångstvåa med fönster från tre håll som skapar härlig rymd genomgående i lägenheten. Modernt kök med fina materialval och moderna integrerade vitvaror. Köket har plats för matplats vid fönster. Via vardagsrummet nås den tilltagna balkongen i härligt syd-/västligtläge vilket ger sol under större delen av eftermiddagen/kvällen. Rymligt vardagsrum med plats för såväl soffa som matsalsbord om så önskas. Lägenhetens badrum renoverades 2022 med modern inredning såsom kommod, dusch bakom vikbar glasvägg samt handdukstork. En perfekt lägenhet för dig som söker ett boende redo att bara flytta in i. Det omgivande området utgör en knutpunkt på Norr. Här bor du med närhet till Munktellstaden, badhuset samt Volvo CE arena och inom promenadavstånd finns Mälardalens universitet samt tågstationen. Möjlighet finns till snabbt övertagande! Välkommen hem!

  • Balkong
Tegelbruksgatan 8 E, Centralt, Eskilstuna kommun
  • Kommande
Tegelbruksgatan 8 E, Centralt, Eskilstuna kommun, bild 2
Tegelbruksgatan 8 E, Centralt, Eskilstuna kommun, bild 3

Tegelbruksgatan 8 E

Lägenhet
Centralt, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
950 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/3
2 189 kr/mån
22 619 kr/m²

Här kan man bo både billigt och bra! Här erbjuds en mycket prisvärd, ljus och rymlig etta belägen endast en trappa upp i huset. Trygg säkerhetsdörr i stål. Rymlig hall med stora garderober. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Praktiskt kök med gott om plats för matbord. Vardagsrummet har gott om plats för både soff- och sovdel. Stor balkong. Snabbt bredband ingår i den låga avgiften. Kort promenad till tågstation, centrum och Mälardalens universitetet. Bara några minuters promenad till matbutik och restauranger. Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
Hästhovsgatan 7, Torshälla, Eskilstuna kommun
  • Kommande
Hästhovsgatan 7, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 2
Hästhovsgatan 7, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 3

Hästhovsgatan 7

Villa
Torshälla, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 495 000 kr
96 + 97 m²
5 rum
937 m² tomt

På Hästhovsgatan 7 hittar ni detta ljusa hus som rymmer 96 + 97 kvadratmeter fördelade på ett plan med källare. Belägen på lugn återvändsgata i Hagaområdet. Här har du chansen att flytta in i ett öppet hem vars utmärkta planlösning ger ett bekvämt och praktiskt boende. Vidbyggt garage. Pålat hus. Det första som möter dig i huset är den inbjudande och trevliga hallen med goda avhängningsmöjligheter och avsats med halvtrappa upp till entréplan och halvtrappa ner till källarplan. Vidare finns ett socialt, stort och lite äldre kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, fönster mot tomten och gott om plats för matbord och stolar. Huset har två till tre sovrum, två badrum, bastu och ett socialt och rymligt vardagsrum samt matrum i fil, med fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier och härliga umgängesytor. Det ena badrummet är funktionellt och äldre med toalett, dubbelhandfat, badkar och två badrumsskåp. Det andra är lite mindre och praktiskt med dusch. Vidare erbjuder huset ett generöst allrum med eldstad i källarplan. Därtill bra förrådsytor och tvättstuga. Även utvändigt finns mycket att tycka om – bland annat den stora, takbeklädda och underbara uteplatsen med trädäck och plats för matbord och stolar. Vidare är husets tomt lummig, barnvänlig och vetter mot allmänning. Här finns fruktträd och bra gräsytor. Många soltimmar kan här avnjutas! Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Granitgången 25, Stenby, Eskilstuna kommun
  • Kommande
Granitgången 25, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 2
Granitgången 25, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 3

Granitgången 25

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
3 200 000 kr
118 + 3 m²
5 rum
161 m² tomt

Välkommen till Granitgången 25 i Stenby och detta radhus i absolut toppskick! 118 + 3 kvm fördelat på 5 rum och kök, varav 4 sovrum. Här är allt sprillans nytt från golv till tak. Huset genomgick en totalrenovering under 2022 då precis allt byggts om, såsom påkostat kök från Marbodal med luckor i tidlös färgsättning med mässingsdetaljer, två helkaklade badrum i marmorerat material och snygg inredning från bland annat Svedbergs, nytt tak, nya fönster, nya rördragningar, ny el, nytt värmesystem, genomgående nya ytskikt, nytt inglasat uterum med vinterglas på husets baksida och altan med påkostade räcken på framsidan. Allt utfört av professionella fackmän. Bra förvaringsmöjligheter i vidbyggt förråd, klädkammare, förråd på entréplan och på vinden. Parkering ingår. Möjlighet till garage finns. Fiber indraget. Plejdsystem för belysning. Habo kodlås. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Grusvägen 13 och 15, Borsökna, Eskilstuna kommun
  • Kommande

Grusvägen 13 och 15

Fritidshus
Borsökna, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 395 000 kr
25 m²
2 rum
2 348 m² tomt

Välkommen till Grusvägen 13/15! En friköpt fastighet som fungerar utmärkt som fritidsnöje eller perfekt för byggdrömmar. Högt belägen och insynsskyddad trädgårdstomt om 2348 kvm med inramande syrénhäck och flera vackra perenna växter. Fritidshuset om ca 25 kvm bjuder på generös altan under tak, arbetskök, storstuga samt separat sovrum. Kommunalt V/A, fiber och nya elanslutningar byggs ut i området. Byggrätt om 150 kvm huvudbyggnad samt 40 kvm komplementbyggnad ger goda möjligheter att bygga villadrömmen på denna byggklara tomt! Friliggande garage. I Borsökna finns trygga omgivningar för hela familjen, trevliga grönområden och fotbollsplaner. Inför sommarens nöjen finner ni även badplats vid Borsöknasjön nära till hands. Mycket goda kommunikationer med buss och ca 10 minuter med bil till Tuna Park med alla förnödenheter du behöver såsom restauranger, matbutiker, apotek och shopping. Välkommen hem!

  • Uteplats
Dvärgsångarvägen 3, Borsökna, Eskilstuna kommun
  • Kommande
Dvärgsångarvägen 3, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 2
Dvärgsångarvägen 3, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 3

Dvärgsångarvägen 3

Lägenhet
Borsökna, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 675 000 kr
114 m²
5 rum
6 630 kr/mån
23 465 kr/m²

Välkommen till ett mycket stilfullt radhus i populära Borsökna med närhet till badplatser. Ett radhus där samtliga tillval är gjorda med bla, klinkergolv i hallen, spotlights i båda badrummen, trappen till övreplan och i köket, samtliga spotlights har dimmerfunktion. Radhuset ligger i den tredje och sista etappen och färdigställdes under våren 2018. Snygga, arkitektritade fönster skapar mycket ljus till hela radhuset. Smart planlösning ger 5 rum och kök om 114 kvm. I radhuset finns 2 helkaklade badrum - ett per plan. Separat tvättstuga med klinkergolv. Det finns 2 klädkammare, dessutom mycket gott om förvaring. Masterbedroom med skjutdörrsgarderober och fransk balkong. Stor balkong med glasräcke på övre plan med morgonsol för mysiga frukostar, som samtidigt fungerar som stort tak och skapar en torr skön miljö vid entrén. Låg avgift! Parkeringsplatser på framsidan. Separat förrådsbyggnad på tomten ingår i avgiften. Exklusivt radhus med påkostade material och snygg design. Gjuten platta med vattenburen golvvärme värmer huset. I alla rum ligger en påkostad parkett som ger en modern känsla. Klinker vid entrén. Kvalitativt radhus från Myresjöhus. Fiberbredband finns. Grundutbud-tv ingår i avgiften. Borsökna är ett av Eskilstunas allra mest populära områden. Här finns badplatser, skola, trygga omgivningar, dagis, kiosk, pizzeria, grönområden, fotbollsplaner inom nära avstånd. I närheten finns bla. Ica-butik och Tuna park. Mycket bra kommunikationer med buss och ca 5 km till E20-påfart. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Uttermarksgatan 29, Östermalm, Eskilstuna kommun
  • Kommande
Uttermarksgatan 29, Östermalm, Eskilstuna kommun, bild 2
Uttermarksgatan 29, Östermalm, Eskilstuna kommun, bild 3

Uttermarksgatan 29

Villa
Östermalm, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
4 250 000 kr
119 + 101 m²
5 rum
765 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva ett charmigt 20-talshus i två plan med källare om 119+101 kvm på centrumnära Östermalm. Bostaden präglas av vackra trägolv, spegeldörrar, skjutdörrar, rymliga rum samt tilltagen takhöjd. Totalt fem rum och kök, varav tre sovrum. Sällskapsytor på entréplan med kök, matrum, vardagsrum i fil samt gästtoalett. Övre plan som erbjuder möblerbar hall, tre stora sovrum som alla har tillgång till garderober eller klädkammare, balkong samt badrum. Här har de stora renoveringarna utförts så som dränering -22, nytt tak -21, nya fönster -21, nya v/a stammar -21/22, utgrävning källare med nytt badrum, tvättstuga och allrum -22, nytt badrum övre plan -23, ny helkaklad gästtoalett entréplan-23, nytt kök -22. Dessutom genomgående nya ytskikt i smakfulla kulörer. Garage/carport finns att tillgå. Friköpt tomt med inramande häck, fruktträd och lekstuga. Indragen fiber. Området erbjuder närhet till grönområden, gång och cykelavstånd till skola, förskola, lekplatser, centrum och matbutiker. Välkommen hem!

  • Premium
Snickarvägen 21, Lundby, Eskilstuna kommun
  • Kommande
Snickarvägen 21, Lundby, Eskilstuna kommun, bild 2
Snickarvägen 21, Lundby, Eskilstuna kommun, bild 3

Snickarvägen 21

Villa
Lundby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
6 500 000 kr
110 + 110 m²
4 rum
698 m² tomt

Missa inte denna chans att förvärva en nyproducerad villa i familjevänliga Lundby! Entréplan bjuder på en mycket optimal planlösning med vardagsrum och kök i öppen planlösning, tre sovrum ett helkaklat badrum och helkaklad gäst-wc. Tack vare ryggåstak och stora fönsterpartier i vardagsrum och kök ger bostaden ett luftigt och ljust boende. I taket skänker infällda spotlights ljus. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar för ett enhetligt intryck och fräschör. Utvändigt lyses huset upp av fasadbelysning runt om. Stor tvättstuga i källarplan med klinker golv och vitmålade väggar med bra utrymme och arbetsytor för tvätthanteringen. I källarvåningen finns även fyra rum samt helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Här går det med fördel att dela av till separat gästlägenhet med egen ingång för uthyrning alternativt tonårsbostad. Förberett för kök i det större rummet. Källarvåningen kommer att präglas av ljus tack vare stora fönster och full takhöjd ger källarvåningen en mycket rymlig känsla. Genomgående på båda våningsplanen kommer uppvärmning ske via fjärrvärme och vattenburen golvvärme. Kommunalt VA samt fiber och aluminiumbeklädda 3-glas isolerfönster. Lundby är ett barnvänligt område med lugna gator, trevliga promenadstråk och vinternöje med pulkaåkning i Brottsta backen. Närhet till Lundbyskolan (F-6), Gredby förskola och Snickarvägens förskola tvärs över gatan. Stall och ridskola, Tuna Park handelsområde med shopping, restauranger, apotek och matbutiker samt naturen i Kronskogen inom behändigt avstånd. För familjeutflykten erbjuder Parken zoo på djurpark, karuseller och utomhusbad bara några minuter bort. Välkommen hem!

  • Premium
Faskungevägen 35, Borsökna, Eskilstuna kommun
  • Kommande

Faskungevägen 35

Villa
Borsökna, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
5 950 000 kr
176 m²
5 rum
1 223 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva ett exklusivt och rymligt drömhus i barnvänliga Borsökna. Fastigheten är helt nybyggd och erbjuder allt som kan önskas och lite till. Snyggt och påkostat kök från Marbodal med öppen planlösning mot väl tilltagen matplats och vardagsrum. Vitvaror från Siemens och exklusiv spishäll med inbyggd fläkt. Vardagsrummet är väl tilltaget med öppet i nock lämpar sig utmärkt för så väl fest som vardagsliv. I vardagsrummet finns även en lyxig design braskamin från Nordpeis. Villan erbjuder tre stora sovrum och två badrum. Badrummen är av högsta klass och passar utmärkt för dig med krav på hög standard. Stor terrass om ca 180 kvm med glasräcke runt om och utsikt över fälten. Air-condition som sommartid mycket effektivt ger en behaglig inomhustemperatur. Villan erbjuder genomgående mycket hög standard och präglas av högt i tak, fina ljusinsläpp och exklusiva materialval. Borsökna är ett av Eskilstunas allra mest populära områden. Här finns badplatser, skola, trygga omgivningar, förskola, grönområden och fotbollsplaner inom nära avstånd. I närheten finns b.la. Ica-butik, skola och Tuna park. Mycket bra kommunikationer med buss och ca 5 km till E20-påfart. Fastigheten är belägen sist på återvändsgata och erbjuder ett ogenerat läge men med kort promenad till områdets nybyggda förskola. Energisnålt boende där du slipper fastighetsskatt de första 15 åren, vilket borgar för en mycket god boendeekonomi. Här är det bara att flytta in. Välkommen hem!

  • Uteplats
Nyponvägen 8, Kjula, Eskilstuna kommun
  • Kommande

Nyponvägen 8

Villa
Kjula, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 450 000 kr
97 + 130 m²
4 rum
1 194 m² tomt

Denna villa är mycket välunderhållen med bland annat nytt tak 2014, nya aluminium 3-glasfönster och dränering 2016 samt badrum renoverat 2017. Planlösningen bjuder på fyra rum och kök på entréplan där vardagsrum har utgång till ett härligt inglasat uterum från 2019 och altan i anslutning. Altan och uterum ligger i bästa solläge med eftermiddags- och kvällssol, perfekt för sommarens grillkvällar. Tre sovrum på entréplan samt ett stort kök med plats för hela familjen vid matbordet. Inredd vind med allrum och rum som med fördel kan nyttjas som sovrum. Källaren bjuder på hobbyrum, gillestuga, tvättstuga samt bra förvaringsutrymmen. Markiser på flera av fönstren runt om huset. Trevlig trädgårdstomt med hörnläge mot allmänning. Fiber indraget. Stort friliggande garage och grusad uppfart som rymmer flera bilar. I Kjula finns skola upp till årskurs 6 inom promenadavstånd och på ca 10 minuter nås enkelt matbutiker med bil. Tycker du om naturliv finns härliga promenadstråk inpå knuten. Med ca 20 minuter till Eskilstuna och endast 5 minuter till E20 är Kjula perfekt både för den som arbetar i Eskilstuna som den som pendlar till Stockholm eller Västerås. Välkommen hem!

  • Uteplats
Grönfinkvägen 22, Borsökna, Eskilstuna kommun
  • Kommande

Grönfinkvägen 22

Villa
Borsökna, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
4 195 000 kr
121 m²
5 rum
1 358 m² tomt

Välkommen till en modern enplansvilla i Borsökna med skyddat läge på fantastisk trädgård. Här bor du med ett vackert läge på höjden och skogen in på knuten. Fastigheten upplevs nästan som en hörntomt då det är en allmänning norr och öster om fastigheten. Villan ligger belägen på lugn villagata i populära Borsökna. Otroligt välplanerad trädgård med fina planteringar och arrangemang. Trädgården har mycket fina planteringar såsom svarta vinbär, gula vinbär, jordgubbsplantor, fläder, amerikanska blåbärsbuskar, äppelträd, vipphortensia, hallon mm. Huset består av 121 kvm fördelat på 5 rum och kök varav 4 sovrum av god storlek. Kök från Vedum med vita släta köksluckor som i kombination med de mörkare köksbänken ger en fin kontrast som skapar en fin helhet. Bostadens badrum har stora ytor och är utrustat med badkar. Bostaden erbjuder två rymliga altaner, båda under tak ena nås via framsidan och den andra via vardagsrummet som leder ut till den härliga lugna baksidan med skogen alldeles intill. Altanen på baksidan har ett spabad som kan nyttjas såväl sommar- som vintertid. Här bor du i ett välisolerat hus med effektiv uppvärmningssystem från Nibe och givetvis med bekvämligheter såsom fiber. Ingen fastighetsavgift kommande 3 år. På enbart 10 minuters promenad nås två lugna badplatser med badmöjligheter i Borsöknasjön. Till fastigheten finns ett servitut, ett servitut som ger möjlighet till båtplats vid Hyndevandsån. Borsökna är ett av Eskilstunas allra mest populära områden. Här finns badplatser, trygga omgivningar, grönområden, fotbollsplaner och förskola, inom nära avstånd. Mycket bra kommunikationer med stadsbuss och ca 5 km till E20-påfart. Välkommen hem!

  • Uteplats
Granskogsgatan 30, Grangärdet, Eskilstuna kommun
  • Kommande

Granskogsgatan 30

Villa
Grangärdet, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
8 595 000 kr
208 m²
5 rum
696 m² tomt

Tillfälle att förvärva en stor, toppmodern villa på eftertraktade Grangärdet. Villan mäter hela 208 kvm fördelat på fem rum varav tre sovrum. Här bor du i ett hus med mycket bekvämligheter och lyx såsom bland annat garage inbyggt i huset vilket gör att enkelt kan köra in bilen i huset med direkt access till bostaden. Har du fler bilar har du gott om plats i den stora carporten vid byggt med huset, här finns plats för två bilar där en kan laddas via elbilsladdaren. Solcellerna på taket ger laddningen av elbilen eller hushållsströmmen mycket kostnadseffektiv. Solcellerna förväntas leverera ca 10 000 kwh/år. Stort kök och vardagsrum om närmare 70 kvm med en slående takhöjd gör detta hem till den perfekta platsen att bjuda över vänner och familj. Kök med påkostade stenskivor, kaffemaskin, vinkyl mm. Vardagsrum med minimalistisk och snygg öppen spis ger härlig värme och höjd stämningsfaktor till rummet. Den vattenburna golvvärmen som ligger genomgående i huset ger både en härlig känsla genomgående i huset samt en lägre driftkostnad. Via köket och vardagsrummet når vi altanen som sträcker sig på hela två av sidorna av huset. Altanen ger gott om plats för möblemang och utekök. På altanen finns idag ett nedfällt spabad. På entéplanet finner vi även bostadens masterbedroom ensuite, ett stort sovrum med klädförvaring och direkt access till ett toppmodernt helkaklat badrum med dubbeldusch, dubbelkommod samt bastu. Hela masterbedroom känns som ett lyxigt hotellrum med heltäckningsmatta på golv, AC som kyler under årets varmare dagar, stora skjutglaspartier till altanen och elektriska plissegardiner som mörklägger rummet. Via den moderna och snygga trappan i ek leds vi upp till bostadens övervåning, här nås vi av allrummet, ett perfekt vardagsrum för barnen. Övervåningen erbjuder även två sovrum varav ett med utgång till den stora balkongen som vetter mot husets framsida. Badrummet på övre plan är även det helkaklat och erbjuder badkar. Ett påkostat hus med påkostade detaljer såsom Plejd - vilket ger dig möjlighet att styra belysning via telefon, fiber, solceller, elbilsladdare och mycket mycket mer. Ett hus du bör uppleva på plats! In på husknuten finner vi Kronskogen, ett härligt centralt naturområde med fina promenadstråk. Här bor du på Grangärdet, ett trevligt område med lugn och ro nära centrum. I närområdet finns promenadstråk, mataffärer, busshållplats, förskola, skola och givetvis nära till det populära köpcentret Tuna Park. Tågstationen ligger på ett bekvämt gångavstånd med endast 10 min promenadväg. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Kyrkogatan 11J, Tunafors, Eskilstuna kommun
  • Kommande

Kyrkogatan 11J

Lägenhet
Tunafors, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
3 925 000 kr
108 m²
4 rum
vån 2/2
4 244 kr/mån
36 343 kr/m²

Härlig etagelägenhet i en av Brf Tunafors mest attraktiva byggnader. Med egen ingång i huset finns denna lägenhet om 4 rum och kök fördelat över 108kvm på två våningsplan. Vardagsrum och kök med öppen planlösning, synliga takbjälkar, stora fönster och öppet i nock. Tre väl tilltagna sovrum. Exklusivt Vedumkök med rostfria vitvaror från Smeg och effektiva arbetsytor. Helkaklat och toppmodernt badrum med vägghängd toalett, handfat, dusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Stor uteplats vid entrén som lämpar sig utmärkt för solbad och grillning. Här bor man i en unik miljö med fantastiska omgivningar. Runt husknuten har man bryggor, gångbroar och fantastiska promenadstråk längs ån. I föreningens byggnader finns även en populär restaurang invid ån. I närområdet finns en välsorterad mataffär med bra öppettider. Från Tunafors har man ett bra utgångsläge med kort promenadavstånd till hela Eskilstunas utbud inklusive resecentrum, kaféerna på Söder och i Gamla staden samt gågatan i centrum. Utmärkt utgångsläge för pendlare. Denna lägenhet är verkligen något utöver det vanliga och väl värd ett besök. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Skräddartorpsvägen 7, Mälby, Eskilstuna kommun
  • Kommande

Skräddartorpsvägen 7

Villa
Mälby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
5 500 000 kr
138 + 12 m²
3 rum
1 527 m² tomt

Här på Skräddartorpsvägen välkomnas du till ett modernt hem med allt bekvämt i ett plan. Ett öppet hus som inte är som någon annan bostad, den är helt unik i sitt slag! I detta hus välkomnas du av en stor hall med bra förvaringsmöjligheter i inbyggda skjutdörrsgarderober. Vidare finns ett socialt vardagsrum och matrum med fantastisk takhöjd om 3,5 m och öppen planlösning mot det moderna köket. Stora fönsterpartier samt altandörr ger vardagsrummet optimalt med ljus och ger access till altanens västra sida med fantastisk utsikt och kvällssolen. Vardagsrummet har vita väggar och matrummets väggar är målade i varm blå kalkfärg vilket ger rörelse och gör rummet mycket inbjudande. Bostadens Tibrokök har påkostade materialval, generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter i kökslådor samt ett rejält skafferi. Över arbetsbänkarna sitter snyggt vitt kakel med mörk fog och väggarna är målade med grå kalkfärg vilket ger rummen härlig karaktär. Bostaden erbjuder ett generöst sovrum med helkaklat badrum en suit samt walk in closet. Det andra sovrummet är även det målat med kalkfärg och har en toalett en suit. Generös tvättstuga med klädkammare i anslutning. Den öppna planlösningen, takhöjden och de vackra fönsterpartierna ger detta hus en lyxig känsla som inbjuder till samvaro. Ett hus som helt enkelt måste upplevas på plats! Möjlighet finns att disponera om planlösningen för att skapa ytterligare sovrum. Genomgående smakfulla och genomtänkta materialval och moderna vackra betonggolv med vattenburen golvvärme för härlig comfort. Falsat plåttak. Sjövatten för bevattning. Här ingår en mycket välskött trädgårdstomt om 1527 kvadratmeter med vy mot öppet fält och allmänning. Soldäck om ca 250 kvm som sträcker sig runt hela huset med markiser och delvis under tak samt med ett enklare utekök. Här finns möjlighet att finna sollägen hela dagen och njuta av sommaren på bästa vis. Sist men inte minst finns här också ett mysigt inglasat uterum med skjutdörrar till egen altan och markis. Carport med isolerat förråd. Ytterligare en bod som med fördel kan göras om till tonårsrum eller ateljé. Mälby är ett attraktivt och Mälarnära område som tillhör Torshälla. Här har ni badplatsen i Mälbyviken ett stenkast från huset och butikerna i Wäsby en promenad bort. En kort biltur bort finns Torshälla centrum med skola, förskolor, matbutiker, restauranger och caféer. Här kan du bryta av stadspulsen med rofyllda promenader i skogens friska luft. Välkommen hem!

Silvervägen 15B, Stenby, Eskilstuna kommun
  • Kommande

Silvervägen 15B

Lägenhet
Stenby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 695 000 kr
64 m²
3 rum
3 569 kr/mån
26 484 kr/m²

Nu erbjuds ett snyggt och toppmodernt radhus i två plan om totalt 64 kvm. Bostaden är fördelad på tre rum och kök, varav två sovrum. Ett större sovrum där det går att skapa två separata sovutrymmen. Bostaden har bra planlösning och riktigt snygg design. Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett rymligt och modernt badrum med wc, dusch och egen tvätthörna med kombimaskin. Båda våningarna värms upp av vattenburen golvvärme och värmen går att reglera i varje rum. Uteplats med liten trädgårdstäppa. Ett otroligt prisvärt boende för dig som inte behöver mer än två sovrum och som värderar ett kvalitativt boende med hög designgrad. Parkeringsplats finns direkt utanför och ingår i avgiften. Stenby Ängar erbjuder ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt med närhet till matbutik, apotek, centrum, förskolor, skolor och bra kommunikationer till Stockholmsområdet. Busshållplats alldeles intill. Välkommen hem!

  • Energieffektiv
Kälbyholmsvägen 14F, Skogstorp, Eskilstuna kommun
  • Kommande

Kälbyholmsvägen 14F

Radhus
Skogstorp, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 995 000 kr
78 + 38 m²
4 rum
5 607 kr/mån
25 577 kr/m²

Välkommen till ett bekvämt boende om 78 + 38 kvm, i fint beläget bostadsrättsradhus på mysiga Kälbyholmsvägen i Skogstorp. Två plan med källare i lugnt och familjärt läge med naturen nära inpå. Fyra rum och kök, varav tre sovrum samlade på övre plan samt inredd källare. Bostaden har ett helkaklat badrum samt helkaklad toalett från 2019 och snyggt kök från 2018 med fräscha moderna materialval och ett härligt ljus från stora glaspartier. Trivsamt vardagsrum med öppen spis. Uteplats under tak och härlig utsikt från balkongen mot den vackra forsen. Behändig trädgård med plats för t ex studsmatta och pool. Egen garageplats. Flera gästparkeringar finns i föreningen. Välkommen hem!

Visar alla 19