Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hedegården Där nord, Deje, Forshaga kommun
  • Tor 23 maj kl 16:00
Hedegården Där nord, Deje, Forshaga kommun, bild 2
Hedegården Där nord, Deje, Forshaga kommun, bild 3

Hedegården Där nord

Villa
Deje, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 395 000 kr
140 m²
5 rum
2 612 m² tomt

Välkommen till Hedegården där nord! Nu finns tillfälle att förvärva denna idyll endast 30 minuter ifrån Karlstad. Denna anrika villa på 140 kvm erbjuder ett stort och praktiskt kök i lantlig stil som renoverades 2020, ett ljust trivsamt vardagsrum, två rymliga sovrum samt två badrum beläget på vardera våningsplan. Villan har två vackra kakelugnar placerade på nedre plan och på övre plan finns två kaminer. På gården finns en stor lada med garage, förvaringsutrymmen och ett hobbyrum/verkstad. En gäststuga med ett allrum och ett praktiskt sovloft samt ytterligare gäststuga som innehåller två sovrum och en stor altan som löper på två sidor av byggnaden. Lättskött trädgård som erbjuder både frukt- och bärträd så som hallonbuskarna, äppelträd och körsbärsträd. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Klarälven, natur, skola, barnomsorg, Klarälvsbanan samt matbutik och för den som är aktiv finns även en ny sim-och sporthall, fina promenadstråk för både löpning och långa skogspromenader, Älvkroksvallen där Deje idrottsklubb har sin hemmaarena, Klarälvsbanan som sträcker sig från Karlstad till Hagfors, golfbana (18 hål), badstrand, nytt badhus i Deje och slalombacken i Dömle. Denna gård ska upplevas på plats! Ett tillfälle!

  • Premium
  • Uteplats
Aspåsvägen 11, Kartberget, Karlstads kommun

Aspåsvägen 11

Lägenhet
Kartberget, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 895 000 kr
81,7 m²
3 rum
vån 2/2
3 935 kr/mån
35 435 kr/m²

Välkommen till Aspåsvägen 11 och denna fina trea om 81,7 moderna kvadratmeter. Lägenheten erbjuder en hög standard med snygga materialval. Vitt kök från Ballingslöv med rostfria vitvaror. Öppen modern planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till balkong i soligt söderläge. Mycket smakfullt badrum med egna tvättmöjligheter. Dessutom finns även en extra toalett i anslutning till hallen. Två väldisponerade sovrum samt en generös hall med klädkammare i anslutning. Gemensamt i föreningen finns ett mycket fint och exklusivt rekreationsområde med gemensam pool och uteplats, ett mervärde utöver det vanliga. Även ett mindre lekområde finns att tillgå på området. Till varje lägenhet ingår carport med eluttag samt ett separat förråd. Det populära bostadsområdet Kartberget erbjuder ett av Karlstad absolut finaste lägen, med närhet till Klarälven och vacker natur. Beläget mellan stadsdelarna Romstad och Björkås med endast 3 km in till Karlstads stadskärna. Generösa grönytor, lekplats och brygga vid älven gör Kartberget till ett oerhört inbjudande och populärt bostadsområde. Den golfintresserade hittar närmaste golfbana på andra sidan Klarälven. Handelsområdet vid Bergvik ligger inom 4 minuters bilfärd och erbjuder ett brett utbud av affärer och matvarubutiker. Välkommen på visning!

  • Balkong
Fågelviks-Kärne 425, Karlstad, Karlstads kommun
  • Tis 21 maj kl 16:45
Fågelviks-Kärne 425, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Fågelviks-Kärne 425, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Fågelviks-Kärne 425

Villa
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
5 195 000 kr
124 m²
4 rum
1 946 m² tomt

Drömmer du om ett lantligt och modernt boende med stil och komfort? Denna nybyggda enplansvilla från 2022 erbjuder inte bara en öppen och luftig planlösning utan också en estetiskt tilltalande design. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en atmosfär av modern elegans. Inuti möts du av hög standard med bekvämligheter som vattenburen golvvärme, integrerad belysning är dimbara och styrs via Plejd, mysig braskamin, fiberanslutning och två helkaklade badrum. Dessutom finns en fristående carport med förråd som kompletterar villan perfekt. Beläget i ett lugnt och fridfullt område, erbjuder detta hem närhet till naturen och en kommunal badplats bara en kort promenad från tomten. Och det blir bara bättre - solcellerna på villan ger dig inte bara en miljövänlig energilösning utan också ekonomiska fördelar. Under de kommande fjorton åren är huset också befriat från fastighetsskatt och med låga driftskostnader tack vare solcellerna blir det ett ännu mer ekonomiskt fördelaktigt val för framtiden. Varje dag blir en njutning i detta perfekta hem som kombinerar stil, bekvämlighet och ekonomisk fördel. Välkommen till ditt nya drömboende!

  • Premium
Kasernhöjden 11A, Kasernhöjden, Karlstads kommun
  • Mån 20 maj kl 17:00
Kasernhöjden 11A, Kasernhöjden, Karlstads kommun, bild 2
Kasernhöjden 11A, Kasernhöjden, Karlstads kommun, bild 3

Kasernhöjden 11A

Lägenhet
Kasernhöjden, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 995 000 kr
85 m²
3 rum
vån 4/5
5 373 kr/mån
23 471 kr/m²

Välkommen till denna fina 3:a där du tack vare en smart planlösning kan umgås med familj och vänner på ett okomplicerat sätt. En charmig lägenhet som bland annat erbjuder fräscha ytskikt, generös takhöjd, vackert ljusinsläpp och hög materiell standard. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare hittar vi ett fint kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, ett fräscht helkaklat badrum, sovloft samt separat sovrum. Lägenheten har även bra ljusinsläpp via stora fönster samt balkong med morgonsol och fina vyer över Karlstads stadsbild. Bra förvaring och gott om garderober. Området är lugnt och trevligt och i direkt närhet till bostaden finns ett fint gym samt Artisan Bageri. Inom behagligt promenadavstånd ligger Karlstads centrala delar, motionsspår och trevliga strövområden, skolor, butiker, restauranger och träningsanläggningar. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fagerängsgatan 38, Karlstad, Karlstads kommun
  • Ons 22 maj kl 17:00
Fagerängsgatan 38, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Fagerängsgatan 38, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Fagerängsgatan 38

Villa
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
5 295 000 kr
149 m²
4 rum
920 m² tomt

Välkommen till Fagerängsgatan 38, där bekvämlighet, charm och boendeekonomi förenas på bästa sätt. Mycket fint 1-planhus om 149 kvm fördelat på fyra rum och kök, inklusive tre rymliga sovrum, stort och smakfullt kök, socialt vardagsrum, badrum samt gästtoalett. Här finns allt du behöver för en bekväm och trivsam tillvaro. Omgiven av grönskande trädgårdar och avskildhet, kommer du att njuta av lugnet och friden i denna vackra villa. Här finns inga grannar tätt inpå, vilket ger dig möjligheten att verkligen koppla av och njuta av ditt privata utrymme. På fastigheten finns även ett generöst dubbelgarage. Här kan du skydda dina fordon från väder och vind. Denna villa erbjuder också möjligheten till extra inkomst genom en uthyrningslägenhet i anslutning till garaget. Ni kan dra nytta av detta utrymme för att generera passiv inkomst eller kanske ha gäster på besök utan att störa din egen integritet. Mycket låg energiförbrukning möjliggör gröna bolån. Tomten är perfekt placerad på en hörna, vilket ger dig en öppen och luftig känsla. Med flera uteplatser kan du njuta av soliga dagar och skapa minnesvärda grillkvällar. Perfekt för sociala tillställningar eller avkoppling efter en lång arbetsdag. Fagerängsgatan 38 har en utmärkt placering med närhet till skolor, butiker och natursköna områden. Det är en familjevänlig miljö där dina barn kan växa upp i trygghet och där du har allt du behöver inom räckhåll. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Dallidsvägen 22, Kil, Kils kommun
  • Ons 22 maj kl 17:00
Dallidsvägen 22, Kil, Kils kommun, bild 2
Dallidsvägen 22, Kil, Kils kommun, bild 3

Dallidsvägen 22

Villa
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 595 000 kr
143 m²
5 rum
986 m² tomt

I ett av Kils finaste område ligger denna pedantskötta villa! Öppen planlösning i båda planen som enkelt kan göras om till fler sovrum om man önskar. Lättskött uppväxt trädgård med flera fruktträd flaggstång och ett växthus. Låga driftkostnader mycket tack vare nya fönster, braskamin och tilläggsisolering. Villan erbjuder fiber, garage, braskamin, insynsskyddad trädgård, gräsklipparrobot och en stor inglasad altan. Barnvänligt område och nära både skola, förskola, lekparker, busshållplats och 5 minuters cykelväg till centrum.

  • Premium
Västra Torggatan 8, Karlstad, Karlstads kommun
  • Mån 13 maj kl 18:00
Västra Torggatan 8, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Västra Torggatan 8, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Västra Torggatan 8

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 795 000 kr
41 m²
1 rum
vån 4/6
2 614 kr/mån
43 780 kr/m²

I Brf Grand Hotell saluförs nu en fantastiskt fin etta om 41 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten är genomgående i toppklass, stora fönster samt stilsäkra material- och designval. När du kliver innanför dörren möts du av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. Här erbjuds en bostad med mycket smakfullt kök med plats för matgrupp. Vidare erbjuds ett rymligt och socialt vardagsrum och här finns även en mysig sovalkov med en snygg industrivägg i glas som skärmar av sovrumsdelen. Sist men inte minst erbjuds ett rymligt och helkaklat badrum. Föreningen har fina gemensamma utrymmen så som Grands Matsal om hela 180 kvm där ni kan bjuda era gäster på tillställningar i en anrik och otroligt vacker miljö. På takvåningen finner ni även en häftig relaxavdelning med spa-bad, bastu och en terrass med utsikt över takåsarna. Här finns övernattningslägenhet och vidare finns ett bibliotek/loungerum. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Karlstad har att erbjuda. Direkt utanför porten möts du av stadspulsen med shopping, nöjen och restauranger. Ett stenkast bort ligger tågstationen samt Stora Torget som är knutpunkten för stadens busstrafik. Föreningen kan eventuellt tillåta juridisk person som ägare. Kanske är detta din nästa bostad eller varför inte övernattningslägenhet med riktig hotellkänsla! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Harvgatan 16, Skived, Forshaga kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Harvgatan 16, Skived, Forshaga kommun, bild 2
Harvgatan 16, Skived, Forshaga kommun, bild 3

Harvgatan 16

Lägenhet
Skived, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 100 000 kr
93,6 m²
4 rum
vån 1/1
4 451 kr/mån
11 752 kr/m²

Välkommen till Harvgatan 16! Nu finns tillfälle att förvärva denna tilltalande 4:a på 93,6 kvm med bra planlösning beläget på populära Lundagård! Lägenheten är belägen på markplan och har genomgående ljusa och fina ytskikt, ett stort härligt vardagsrum med utgång till en altan med skogsparti bakom, tre trivsamma sovrum, ett ljust fint kök med plats för matbord, fräscht badrum, en gästtoalett samt en praktisk tvättstuga. Till lägenheten hör även ett rymligt garage samt en härlig trädgård. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi. Närhet till grönområden, förskola, skola samt till centrum där mataffärer, butiker, apotek och allmän kommunikation finns. Ett unikt tillfälle!

  • Premium
  • Uteplats
Slåttergatan 10, Forshaga, Forshaga kommun
Slåttergatan 10, Forshaga, Forshaga kommun, bild 2
Slåttergatan 10, Forshaga, Forshaga kommun, bild 3

Slåttergatan 10

Villa
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 995 000 kr
103 m²
4 rum
985 m² tomt

Välkommen till Slåttergatan 10! Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma enplansvilla om 103 kvm som passar perfekt för barnfamiljen. Villan har genomgående ljusa och fina ytskikt, fräscht badrum, trivsamt kök med bra förvaringsmöjligheter samt plats för ett matbord, tre ljusa sovrum, ett rymligt vardagsrum samt en gästtoalett. Villan har en inglasad altan på baksidan av huset vilket bjuder in till umgänge. Här finns ett garage med plats för en bil samt ett bakomliggande förråd. Villan har en lättskött och rymlig trädgård. Här bor ni ett lugnt och trivsamt område med närhet till lekplats, matbutik, barnomsorg samt natur. Ett tillfälle!

  • Premium
  • Uteplats
Bifrostvägen 26, Kil, Kils kommun
  • Tis 21 maj kl 18:00
Bifrostvägen 26, Kil, Kils kommun, bild 2
Bifrostvägen 26, Kil, Kils kommun, bild 3

Bifrostvägen 26

Villa
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 995 000 kr
146 + 32 m²
5 rum
997 m² tomt

Välkomna till Bifrostvägen 26! Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma villa om 146+32 kvm. Villan har genomgående renoverats på entréplan under 2023 och har en fördelaktig planlösning. Här finns ett fint kök med plats för matbord och utgång till husets uterum, rymligt vardagsrum där plats finns för umgänge och en härlig pelletskamin finns placerad, en praktiskt tvättstuga, ett stort sovrum samt toalett. På övre plan hittas ett fräscht badrum med plastmatta och målad väv på väggar, stort allrum med utgång till en inglasad balkong samt två trivsamma sovrum. Här finns ett stort dubbelgarage med intilliggande förråd. Huset värms upp via luft-/vattenvärmepump (-23) samt pelletskamin. Nya fönster är installerade ca 2010. Här finns en lättskött trädgård med friggebod samt uteplatser på båda sidor om huset som fångar upp många soltimmar. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med gångväg till lekplats, barnomsorg och skola samt närhet till mataffärer, apotek, bank och restauranger. För den aktiva erbjuds fin natur, badplats, golfbanor, skidbacke och motionsspår. Endast en mil till Karlstad airport samt 15 minuters bilfärd till Karlstad centrum. Kil erbjuder även en tågstation med avgångar till Karlstad, Göteborg samt Oslo. Denna villa skall upplevas på plats. Ett tillfälle!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Granvägen 5, Deje, Forshaga kommun
  • Mån 20 maj kl 18:15
Granvägen 5, Deje, Forshaga kommun, bild 2
Granvägen 5, Deje, Forshaga kommun, bild 3

Granvägen 5

Villa
Deje, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
695 000 kr
102 + 46 m²
4 rum
780 m² tomt

Välkommen till Granvägen 5! Nu finns tillfälle att förvärva denna 1-plans villa om 102+46 kvm med bra planlösning. Villan har genomgående ljusa ytskikt, ett fint kök med plats för matbord, ett rymligt badrum, rymligt vardagsrum med utgång till altanen, tre fina sovrum, praktisk tvättstuga och en gästtoalett. Här finns ett garage och en lättskött trädgård. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Klarälven, natur, fina promenadstråk för både löpning och långa skogspromenader, skola, barnomsorg, sim-och sporthall, Klarälvsbanan, närhet till busshållplats vid Dejefors skolan, Älvkroksvallen samt matbutik. Ett tillfälle!

  • Premium
  • Uteplats
Älvgatan 11, Forshaga, Forshaga kommun
  • Tor 16 maj kl 16:30
Älvgatan 11, Forshaga, Forshaga kommun, bild 2
Älvgatan 11, Forshaga, Forshaga kommun, bild 3

Älvgatan 11

Villa
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
3 695 000 kr
202 + 32 m²
7 rum
1 285 m² tomt

Välkommen till Älvgatan 11! Nu finns tillfälle att förvärva denna fantastiska 1-1/2 plansvilla på 202+32 kvm alldeles intill Klarälven! Villan har genomgående ljusa fina ytskikt, ett rymligt kök, tre fräscha badrum, bastu, ljust vardagsrum, två allrum och fyra ombonade sovrum. I anslutning till villan finns även en ett rymligt garage med elektrisk carport (-18) samt en fantastisk inglasad altan. Villan har nytt tak sen 2016. Trädgården är välskött och bjuder på härliga färger samt fruktträd. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönområden, skola, förskola, affärer samt goda kommunikationer. Denna villa ska upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Solbacka, Forshaga, Forshaga kommun
  • Ons 22 maj kl 18:00
Solbacka, Forshaga, Forshaga kommun, bild 2
Solbacka, Forshaga, Forshaga kommun, bild 3

Solbacka

Villa
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
495 000 kr
134 m²
4 rum
2 074 m² tomt

Välkommen till Solbacka! Nu finns möjlighet att förvärva denna 1 1/2-plans villa på 134 kvm i Skived. Huset är perfekt för den händige och möjlighet finns att sätta sin egen prägel på villan. Huset har ett praktiskt kök, trivsamt vardagsrum och två sovrum. Duschmöjlighet finns i källarutrymmet samt utedass finns i uthuset. Här finns en stor trädgård med stora möjligheter för odling mm. Här kombineras en lantligt läge med närhet till barnomsorg, skola, mataffärer och restauranger samt närhet till natur, fina promenadstråk och hembygdsgården där härliga spår finns som underhålls både sommar-och vintertid. Kommunalt vatten och avlopp finns att ansluta sig till. Ett tillfälle!

  • Premium
Frekes väg 5, Kil, Kils kommun
  • Tor 16 maj kl 17:00

Frekes väg 5

Villa
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 495 000 kr
145 + 14 m²
7 rum
1 091 m² tomt

Med ett perfekt läge i trevliga Runnevål hittar ni denna trevliga 1 1/2-plansvilla fördelade på sju rum och kök med hela fem sovrum. Till huset hör en fin, friköpt hörntomt om 1 091 kvadratmeter. Det här är ett hus och ett läge som gör intryck på alla som besöker det. Huset utgörs av en rymlig och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter, ett trevligt och öppet kök med bra förvarings- samt arbetsytor, ett underbart och socialt vardagsrum med plats för soffgrupp, matbord och pelletskamin. Vidare erbjuds hela fem generösa sovrum, extra allrum, två smakfullt renoverade badrum samt en mycket rymlig tvättstuga. Huset står på en lagom stor och barnvänlig trädgårdstomt. Här kan ni dessutom njuta av hela tre uteplatser med sol hela dagen. Här har du närhet till låg- och mellanstadieskola och förskola, lekpark och gott om motionsspår. Detta är en villa som skall upplevas på plats!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Mosserud Kolserud 18, Kil, Kils kommun

Mosserud Kolserud 18

Fritidshus
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
650 000 kr
41 m²
2 rum
2 683 m² tomt

Välkommen till Mosserud Kolserud 18! Nu ges chansen att förvärva detta trevliga fritidshus om ca 41 kvm med åretrunt-standard. Med ett enskilt, soligt läge och härlig sjöutsikt gör den här platsen till rena drömmen. Huset erbjuder ett kök, mysigt vardagsrum, sovrum och badrum. På tomten erbjuds dessutom en gäststuga/förråd om ca 20 kvm. Här blir man även ägare till 2 683 kvm stor tomt med möjligheter för odling för den med gröna fingrar. Endast en kort promenad bort finns möjlighet att ta ett dopp i sjön Stor-emsen. Ytterligare fördelar med bostaden är djupborrad brunn, luftvärmepump. Mosserud Kolserud 18 är perfekt för dig som söker ett avbrott i vardagen där det finns tid för avkoppling och återhämtning. Här bor du i ett lugnt och tryggt område med naturen som närmsta granne. Ett mysigt ställe med många härliga soltimmar. Perfekt för familjen som tycker om att bada, fiska, plocka svamp eller bär, leka eller bara ta det lugnt och njuta av naturen. Denna bostad bjuder på många härliga uteplatser där hela familjen och vännerna kan skapa oförglömliga minnen när svensk sommar är som bäst. Här bor du i lugnt läge med bra avstånd till Kils centrum. Goda kommunikationer finns med bil eller tåg som smidigt tar dig till Karlstad eller Arvika och vidare. I Högboda finns en matbutik. Skola samt förskola ligger ca 5-10 minuter från bostaden. Varmt välkommen att kontakta mäklaren redan nu om du är intresserad!

Mellanvägen 3B, Lunna, Hammarö kommun
  • Tis 14 maj kl 17:15
Mellanvägen 3B, Lunna, Hammarö kommun, bild 2
Mellanvägen 3B, Lunna, Hammarö kommun, bild 3

Mellanvägen 3B

Lägenhet
Lunna, Hammarö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
825 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
3 603 kr/mån
13 983 kr/m²

På omtyckta Mellanvägen 3B, ett stenkast från butiker och service men i skyddat läge, saluförs nu denna trevliga tvåa om 59 kvadratmeter. Här bor du på andra våningen med fönster i två väderstreck och med en fin balkong. Bostaden är i fräscht skick med genomgående ljusa och fina ytskikt, smakfulla materialval, härliga fönsterpartier och en underbar inglasad balkong som skapar ett fri och öppen rymd i bostaden. Lägenheten erbjuder en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter, ett rymligt och socialt vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen. Här erbjuds även ett rymligt och smakfullt kök med gott om plats för matgrupp. Vidare in i bostaden finner ni ett rofyllt sovrum samt badrum. Till lägenheten hör både stort förråd och matförråd och i avgiften ingår parkering. Här bor ni i en mycket välskött HSB-förening med låga avgifter, gym, grillplats, fina innergårdar med gemensamma uteplatser och lekplatser. Det är ett mycket barnvänligt område med vacker natur och med fina promenadstråk längst Vänern och Lillängshamnen. Skoghalls centrum erbjuder ett utbud av flertalet restauranger apotek, vårdcentral, tandläkare och livsmedelsbutiker. Bussförbindelser in till Karlstad finns några minuter bort. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Rud Holken 302, Hammarö, Hammarö kommun
  • Borttagen före visning
Rud Holken 302, Hammarö, Hammarö kommun, bild 2
Rud Holken 302, Hammarö, Hammarö kommun, bild 3

Rud Holken 302

Villa
Hammarö, Hammarö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
5 795 000 kr
160 + 24,5 m²
5 rum
3 342 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Rudsvägen 11B, Sundsta, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 13 maj kl 19:00
Rudsvägen 11B, Sundsta, Karlstads kommun, bild 2
Rudsvägen 11B, Sundsta, Karlstads kommun, bild 3

Rudsvägen 11B

Lägenhet
Sundsta, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
995 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
2 747 kr/mån
25 513 kr/m²

Ljus och central 1:a om 39 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten är belägen högst upp i huset med en härlig balkong i väster mot den lugna innergården. Tillgång till både stort vindsförråd och matkällare. Stabil och välskött förening med direkt närhet till all närservice som Sundsta har att erbjuda. Utmärkt läge på populärt område med promenadavstånd in till centrum samt nära till affärer och restauranger. I området ligger också det populära och nyrenoverade Sundstabadet med både träningscenter, äventyrsbad och motionsbad. Bra kommunikationer utanför entrén till både centrum och universitetet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kanikenäsbanken 23A, Kanikenäsbanken, Karlstads kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00

Kanikenäsbanken 23A

Lägenhet
Kanikenäsbanken, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 850 000 kr
71 m²
3 rum
vån 11/12
4 130 kr/mån
40 141 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina 3:a med fantastisk utsikt från våning 11. Bostaden har allt man kan önska sig av ett ljust och modernt boende. Stor och inglasad balkong med svårslagen utsikt över området och dess marina miljö. Lägenheten är välplanerad med rymliga gemensamhetsytor i en öppen och ljus planlösning. Lägenhetens 71 kvm fördelas på ett modernt kök placerat i anslutning till vardagsrummet, ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter, bra förvaringsmöjligheter samt två rymliga sovrum. Lägenheten är attraktivt belägen i yttre hamn med närhet till det bästa Karlstad har att erbjuda och med Vänern som närmsta granne - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor du centralt vid vatten med fina promenadstråk längst bryggorna samt nära in till stadens centrum med restauranger, shoppingstråk, servicebutiker och caféer. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Linnévägen 13, Deje, Forshaga kommun
  • Tis 14 maj kl 16:30
Linnévägen 13, Deje, Forshaga kommun, bild 2
Linnévägen 13, Deje, Forshaga kommun, bild 3

Linnévägen 13

Villa
Deje, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
795 000 kr
105 + 65 m²
4 rum
1 072 m² tomt

Välkommen till Linnévägen 13! Nu finns tillfälle att förvärva denna 1 1/2-plansvilla med källare om 105+65 kvm i ett barnvänligt område! Villan har genomgående ljusa ytskikt, rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter och plats för matbord, stort vardagsrum där en härlig kamin finns placerad, tre trivsamma sovrum, fräscht badrum och en toalett. Här finns en källare som innehåller ett ytterligare stort rum som kan användas som sovrum eller kontor, tvättstuga samt goda förvaringsmöjligheter. På fastigheten finns även ett uthus med carport, vedbod och förråd. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Klarälven, natur, fina promenadstråk för både löpning och långa skogspromenader, skola, barnomsorg, sim-och sporthall, Klarälvsbanan, närhet till busshållplats vid Deje skolan, Älvkroksvallen samt matbutik. Ett tillfälle!

  • Premium
  • Uteplats
Tolvmansgatan 35, Hagaborg, Karlstads kommun
  • Idag kl 16:30
Tolvmansgatan 35, Hagaborg, Karlstads kommun, bild 2
Tolvmansgatan 35, Hagaborg, Karlstads kommun, bild 3

Tolvmansgatan 35

Lägenhet
Hagaborg, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 450 000 kr
63 m²
2 rum
vån 0/5
3 763 kr/mån
23 016 kr/m²

Välkommen till Tolvmansgatan 35 och denna 2:a på omtyckta Hagaborg. Väldisponerad planlösning med badrum, en rymlig och inredd klädkammare/förråd samt sovrum med plats för dubbelsäng. Bra och öppen planlösning mellan det ljusa köket och vardagsrummet. Här finns även tillgång till en stor uteplats. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till bästa Karlstad har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö. Här bor ni med ett perfekt läge nära Klarälven och till Gubbholmens fina grönområden samt med gångavstånd till matbutiker och centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kangerud 401, Segmon, Grums kommun
  • Ons 15 maj kl 17:00

Kangerud 401

Villa
Segmon, Grums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 995 000 kr
232 + 98 m²
6 rum
3 512 m² tomt

Välkommen till Kangerud 401 och denna fantastiska lantliga idyll i Segmon! Ni möts här av en charmig villa på hela 232 kvm med 98 kvm biyta. Villan disponeras genom ett stort rymligt kök (Epok, 2020) med gott om plats för matgrupp, 6 rum varav 3 sovrum idag, men kan enkelt användas med 4 sovrum, en wc på övre plan (2017), duschrum på entréplan (2017), tvättstuga (renoverad 2019) som nås via köket, källare med pannrum, snickarrum samt ett stort garage. Villan värms upp av bergvärme (2020) och två kaminer (braskasett insatt 2023), har nytt tak (2022), ny panel på fasaden (2017), nya fönster (2018), ny vattenpump (2024), fiber installerat och har en härlig altan på baksidan. Huset är dessutom ett B-hus i energideklarationen, så prata gärna med er bolånehandläggare om grönt bolån! Det här är ett tillfälle som sällan kommer åter. Varmt välkomna att boka er på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ulvsbygatan 25C, Norrstrand, Karlstads kommun
  • Tis 21 maj kl 18:15
Ulvsbygatan 25C, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Ulvsbygatan 25C, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Ulvsbygatan 25C

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 395 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 261 kr/mån
23 846 kr/m²

Välkommen till Ulvsbygatan 25C! Nu finns tillfälle att förvärva denna välrenoverade tvåa om 58,5 kvm! Lägenheten är genomgående ljus med smakfulla material-och färgval. Lägenheten har ett rymligt kök med plats för matbord, fräscht badrum med tvättmaskin, ljust och trivsamt vardagsrum med utgång till en mysig inglasad balkong samt ett ombonat sovrum med fint burspråk som ger optimalt med ljusinsläpp. Stort förråd ingår till lägenheten. Här bor du med gångavstånd till alla bekvämligheter du behöver. I området har du flera matbutiker, apotek, matställen, gym och badhus. Utanför dörren finns busshållplats med goda bussförbindelser och inom promenadavstånd når du Karlstads centrum med dess fulla utbud. Lägenheten är perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö. Ett unikt tillfälle!

  • Premium
  • Balkong
Lillgårdsvägen 8, Edsvalla, Karlstads kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Lillgårdsvägen 8, Edsvalla, Karlstads kommun, bild 2
Lillgårdsvägen 8, Edsvalla, Karlstads kommun, bild 3

Lillgårdsvägen 8

Gård/Skog
Edsvalla, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
5 195 000 kr
182 + 68 m²
7 rum
3,5 ha tomt

Välkommen till denna fina och välordnade hästgård med ett trevligt boende samt möjlighet till enkel hästhållning. Det unika bostadshuset om 182 kvm från sekelskiftet är fyllt med historiska och bevarade detaljer som gör huset enastående med dess charm. Huset är fördelat över två våningsplan samt källare, med läckra trägolv och fönster i olika väderstreck. Boningshuset är smakfullt renoverat och har en bra planlösning med välplanerade sällskapsytor. Här finns fem luftiga sovrum som rymmer hela familjen samt dina gäster. Den smakfulla kakelugnen kan ni samlas framför en kall vinterdag eller varför inte i det moderna köket med bra matlagningsmöjligheter och sociala ytor. Tillgång till pool som erbjuder svalkande dopp på varma sommardagar. Här finns inget som saknas, härlig takhöjd och rymliga rum. Fastigheten lämpar sig även för den som vill bedriva verksamhet. Marken om knappa 3,5 ha har en stor hage, belyst paddock samt två avstyckade tomter där möjlighet till vidareförsäljning finns. Tillhörande ekonomibyggnader är stall och ladugård. Stallet är välplanerat med sina fem boxar med smidig tillgång till sadelkammaren, och den stora ladugården som är utmärkt för förvaring. Bredvid boningshuset finns det även ett garage. Den lummiga trädgården, väldisponerade uteplatsen och svalkande poolen är perfekt för de varma sommardagarna. Detta är en chans som sällan kommer och bör upplevas på plats. Kontakta mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Vitmossavägen 10, Grums, Grums kommun

Vitmossavägen 10

Radhus
Grums, Grums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 395 000 kr
119 m²
5 rum
448 m² tomt

Välkommen till lugna och trevliga Vitmossavägen! Ni möts här av ett inbjudande hus på 119 kvm som fördelas på ett härligt vardagsrum med utgång till ett fantastiskt uterum, ett rymligt kök med med gott om plats för matgrupp och utgång till den ena altanen, två duschrum, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, samt hela fyra sovrum! Det finns även möjlighet att göra om 2 sovrum till 1 större istället om så önskas. 2004 byttes även golv och syllar ut. Fristående varmgarage med förråd i anslutning. Huset har fått en C-klassificering i energideklarationen och har låga driftskostnader - här är det bara att flytta in och bo! På Vitmossavägen bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till natur, busshållplats, badplats samt med goda pendlingsmöjligheter till bland annat Karlstad centrum och Bergvik köpcenter! Det perfekta huset för en barnfamilj och alla er med husdrömmar! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 77