Svensk Fastighetsförmedling Visby

Svensk Fastighetsförmedling Visby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stenkumlaväg 53, Söder, Gotlands kommun
  • Kommande

Stenkumlaväg 53

Lägenhet
Söder, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
4 975 000 kr
107 m²
4 rum
vån 4/5
8 187 kr/mån
46 495 kr/m²

Här presenteras ett exklusivt boende som erbjuder en magnifik takterrass med panoramautsikt över omgivningen. Boendet är beläget i ett helt nytt kvarter och präglas av en lugn atmosfär inom föreningen. Materialvalen i bostaden är av hög kvalitet, vilket bidrar till en lyxig och stilren atmosfär. Den privata innergården är en av boendets många fördelar, och här finner man bland annat ett poolområde som ger möjlighet till avkoppling och rekreation. Föreningen erbjuder en sammanhängande och exklusiv upplevelse för de boende. Något som ytterligare förhöjer boendekvaliteten är närheten till en rymlig källare som sträcker sig under hela området. Här finns möjlighet till parkering i det inkluderade garaget samt förvaringsutrymmen för extra bekvämlighet. För de som önskar tillgång till en parkeringsplats finns möjlighet att hyra detta för 650 kr per månad. Detta underlättar vardagen och ger flexibilitet för de boende. Om du är intresserad av att utforska detta exklusiva boende närmare är du varmt välkommen att anmäla dig till en visning. Upptäck det unika och bekväma livet som detta boende har att erbjuda.

  • Hiss
  • Energieffektiv
Lummelunda Kanalen 485E, Lummelunda, Gotlands kommun
  • Kommande

Lummelunda Kanalen 485E

Villa
Lummelunda, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
4 395 000 kr
127 m²
4 rum
2 388 m² tomt

En enplansvilla från 2018 med smart planlösning och högkvalitativa materialval. Genom att kombinera ett öppet kök, tvättstuga och två välutrustade våtutrymmen från HTH, erbjuder huset en känsla av modern lyx. Ekparkett pryder golven genom hela huset och skapar en enhetlig atmosfär. I detta välplanerade hem finns ett sovrum med en generöst tilltagen walk-in-closet och eget våtutrymme. Det andra våtutrymmet är också rymligt och inkluderar plats för ett skötbord, vilket gör det bekvämt för barnfamiljer. De stora sociala ytorna mellan köket och allrummet skapar en inbjudande känsla för umgänge och vardagsliv. Utanför väntar ett imponerande tralldäck med tillhörande pool, perfekt för avkoppling och underhållning. Området längs Kanalen i Lummelunda har blivit en attraktiv plats för barnfamiljer, och dess närhet till Visby, endast 15-20 minuters resa bort, lägger till dess attraktionskraft ytterligare.

  • Plus
  • Uteplats
Högklint Getsvältans väg 5, Högklint, Gotlands kommun
  • Kommande

Högklint Getsvältans väg 5

Villa
Högklint, Gotlands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Visby
Pris saknas
210 m²
5 rum
1 500 m² tomt

Stilfull villa med exklusiva materialval, enastående takhöjd och stora glaspartier som övergår från vägg till tak. Detta kombinerat skapar ett unikt hus med luftiga och ljusa rum. Husets fasad kläs av sibirisk lärk som ger ett vackert naturnära utseende. Uppvärmning sker via en frånluftsvärmepump och tack vare ett energieffektivt byggnadssätt har ägarna haft en elförbrukning på ca 9000 kWh/år. Boarean om ca 210 m² fördelas över fem rum, varav 4 sovrum, 3 badrum, kök och vardagsrum samt tvättstuga. Härliga utemiljöer med fin växtlighet och en uteplats i sydväst-läge med pergola byggd i modern stil. Fint läge på Högklint med en känsla av att vara på landet med lammhagar och stranden runt hörnet. Till Fridhem strand är det ca 7 minuters promenad och till Visby är det endast ca 25 minuters cykeltur. Detta är en kommande annons som kommer uppdateras med fler bilder. Visningar kommer sannolikt ske i slutet av maj. För mer information och intresseanmälan, kontakta ansvarig mäklare Pontus Hederstedt på [email protected] eller 073-990 97 46.

  • Plus
  • Energieffektiv

Visar alla 3