Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tulegatan 58A, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
  • Kommande
Tulegatan 58A, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 2
Tulegatan 58A, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun, bild 3

Tulegatan 58A

Lägenhet
Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
Pris saknas
46,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 490 kr/mån

Förhandsvisning den 8 Maj kontakta ansvarig mäklare för visning! Varmt välkomna till denna mysiga tvåa på Tulegatan 58 - På den övre delen av fastigheten! Det är lätt att bli glad när man kommer hit! Stilren tvåa med hög mysfaktor och med ett perfekt läge vid T-bana och med grönområde runt hörnet! Fina 30-talsdetaljer är bevarade som fönsterbeslag och fönsterbrädor i sten. Lägenheten har en takhöjd om ca 270 cm vilket ger en härlig känsla av rymd och redan i hallen tar vi fasta på att en lägenhet aldrig får en andra chans att göra ett bra första intryck. Hemtrevligt och välkomnande är den spontana reflektionen och redan i hallen möts du av det genomgående ljus som hela denna lägenhet, tre trappor upp innanför en charmig 30-talsfasad, präglas av. Till höger ligger ett minst sagt välplanerat kök, som förutom rejäla arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter också bjuder på all utrustning man behöver. Det dagsljusbanande vardagsrummet är försett med ett nyslipat plankgolv som sträcker sig genom hela lägenheten och rymmer såväl soffgrupp och matbord. Från hallen nås det exklusiva badrummet som är helkaklat och stambytt, många extra tillval utöver standarden som ger den där lyxiga känslan när man kliver in i badrummet, dessutom finner du golvvärme här också. Sist men inte minst kallar lägenhetens sovrum på er uppmärksamhet; rymligt, lättmöblerat och med plats för flertalet garderober. På Tulegatan 58A finns hemmet för dig, eller er om ni är två, som längtar efter ett lugnt boende nära både vatten, natur och stadsliv och samtidigt uppskattar att bo i en förening med god ekonomi. Sen är det ju inte helt fel att bo i Sundbyberg - kommunen som har allt! Ett stenkast från porten ligger som sagt tunnelbanan (Duvbo) och i närheten finns allt från nybakat bröd på mysiga caféer till trendiga second hand butiker. Skulle du mot all förmodan sakna något är det inte långt till vare sig Sundbybergs centrum och affärsstråken kring anrika Sturegatan samt trendiga Signalfabriken. Alldeles runt hörnet från lägenheten breder grönskan vid Lötsjön och Råstasjön ut sig. Det omtyckta promenadstråket har använts till rekreation och motion i över hundra år och är ett populärt tillhåll för människor i alla åldrar. För sportfantasten finns simhall, sporthall, gym, ridstall samt Ursviks motionsområde inom bekvämt avstånd. Välkommen hit, välkommen hem!

  • Premium
Mjölnerbacken 72, Rissne, Sundbybergs kommun
  • Kommande
Mjölnerbacken 72, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Mjölnerbacken 72, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Mjölnerbacken 72

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 295 000 kr
63,4 m²
2 rum
vån 4/5
3 159 kr/mån
36 199 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information och privatvisning! Amanda Barsoum Eklund 0739 39 89 38 På Mjölnerbacken 72 finner du denna ljusa och välplanerade 2a som man har möjlighet att göra om till en 3a med enkla medel, vänligen se alternativ planlösning! Precis när man kliver in finns till vänster plats för avhängning i en stor walk-in-closet. Och precis till höger finns ett delvis renoverat badrum med vattenfallsdusch. Här finns även plats för tvättmaskin om man skulle vilja ha det i bostaden. Men det finns även tillgång till gemensamt tvättrum på samma gård. Inne i lägenheten möts du av ett stort och ljust vardagsrum med öppen planlösning. Via det ljusa köket når du den stora inglasade balkongen som ligger högt upp i huset och har en av de finaste utsikterna i området. Här kommer du definitivt att tillbringa många härliga timmar. Den sociala öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum leder till ett rymligt sovrum som ligger perfekt avskilt från bostadens sociala del och är så pass stort att det rymmer ett skrivbord utan problem. Vill man så går det att avskilja en del av sovrummet och istället skapa ett extra förråd/rum. Föreningen består av 132 st lägenheter varav 15 st är hyresrätter (Dolda tillgångar) och äger marken. Det är en stabil förening som hela tiden utför de renoveringar och underhåll som behövs för att hålla fastigheterna välmående och man har en plan på att se över fasaderna och taken inom de kommande åren. Föreningen har ett förmånligt gruppavtal för bredband tecknat med Sundbybergs Stadsnät där bredband med hastighet 1000/1000 Mbit från leverantören All tele ingår i månadsavgiften för alla medlemmar. P-platser finns i en del av en gemensamhetsanläggning och till dessa råder det ett separat kö. De gemensamma utrymmena som föreningen tillhandahåller är barnvagnsrum (i port 77), cykelförråd, källarförråd samt gårdslokal om 68 kvm med övernattningsrum. Tvättstuga i trappuppgång 77. Det finns 6 tvättmaskiner, 1 centrifug, 2 tumlare samt 2 torkrum och 2 manglar. Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2025), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2026). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum som kommer inom kort att renoveras av fastighetsförvaltaren Balder. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bergshöjden 20, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
  • Kommande
Bergshöjden 20, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 2
Bergshöjden 20, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 3

Bergshöjden 20

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
1 195 000 kr
15 m²
1 rum
vån 2/3
942 kr/mån
79 667 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information och privatvisning - Amanda Barsoum Eklund 073 93 98 938.

  • Premium
  • Hiss
Brännarvägen 7, Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Kommande

Brännarvägen 7

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 250 000 kr
43,5 m²
2 rum
2 833 kr/mån
51 724 kr/m²
  • Balkong
  • Hiss
Vinthundsgatan 9, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
  • Kommande

Vinthundsgatan 9

Radhus
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
8 250 000 kr
145 + 6 m²
5 rum
148 m² tomt

Genomtänkt, elagant och välplanerat radhus i tre plan, varav det övre är en fantastisk vindsvåning med högt i tak! Här bor ni i populära och barnvänliga Järvastaden med direkt närhet till förskolor, skolor och all tänkbar närservice i bl.a. ICA, Mall of Scandinavia. Skog och natur som nära granne med Igelbäckens naturreservat och Ursviks motionsspår runt knuten. Busshållplats 200 meter från huset med goda kommunikationer åt olika håll till både pendel och tunnelbana. Med pendeln från Ulriksdal är ni på Centralen på 10 minuter. Låga driftkostnader tack vare fjärrvärme, äganderätt och egen parkering runt hörnet. Generösa sällskapsytor, funktionellt och påkostat kök med goda arbetsytor, plats för stort köksbord. Välkomnande vardagsrum i fint naturligt ljus samt med access till den soliga baksidan med rejält utbyggt trädäck. Rymligt och snyggt uppdaterat badrum på entréplan med tvättmaskin och torktumlare samt badrum med badkar på övre plan. Idag disponeras bostaden som 5 rum och kök med tre sovrum på samma plan, med ett lyxigt inrett master bedroom på vindsplan med smart förvaring och dressing room-sektion. Solig balkong och stora fönster på de övre planen. Friköpt tomt med stor trädäckad och fint inramad altan, utan direkt insyn, med mysigt läge på baksidan samt även med altan på framsidan. Utrymme på tomten för eget trädgårdsland eller plantering av växter och bärbuskar. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Lavettvägen 42, Rissne, Sundbybergs kommun
  • Kommande

Lavettvägen 42

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 895 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 4/4
4 678 kr/mån
36 415 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJARE 2 895 000 KR** Vänligen kontakta ansvarig mäklare för privatvisning och mer info! HÖGST UPP I HUSET - RENOVERAD - INSYNSSKYDDAD Hjärtligt välkommen till denna trevliga trerummare om 79,5 kvadratmeter i trivsamma Rissne- med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Bostaden är stor, ljus och attraktiv och är dessutom högt belägen. Därutöver erbjuder detta boende stora sällskapsytor och bra förvaringsmöjligheter. Här stiger du in i en renoverad bostad som har en rymlig och ljus hall med ljusinsläpp från två olika väderstreck. Direkt till höger har du bostadens snyggt renoverade badrum som innehar dusch, handdukstork, tvättmaskin & torktumlare, handfat och kommod samt wc. Det fint renoverade köket har goda förvaringsmöjligheter, rymlig arbetsbänk samt köksö, dubbel kyl och frys, diskmaskin, takhängd köksfläkt och mikro samt induktionshäll. Via köket når du bostadens högt belägna balkong som erbjuder sol större delen av dagen. Det spatiösa och ljusa vardagsrummet med flertal fönster är bostadens samlingspunkt. De två sovrummen är vältilltagna, här får man plats med större sängar, garderober och annat möblemang. Förutom allt detta så har du ett walk-in-closet i master bedroom som är perfekt planerad för klädförvaring och annat om man så önskar. Denna genomgående snyggt renoverade bostad har exakt allt du kan tänka dig och mycket till! Föreningen Lavetten Örnen är välskött och har mycket god ekonomi med låga lån som dessutom har bundna räntor, inga avgiftshöjningar planerade och många hyresrätter kvar att ombilda vilka genererar mer pengar i kassan. Förutom den goda ekonomin har man en fin gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. I avgiften om 4 678 kronor ingår värme, vatten, tv och gruppanslutning för fiber - upp till 1000/1000 för endast 80 kr+120 kr/månaden, rymligt källarförråd samt Kabel- TV (grundutbud). Här får du dessutom tillgång till tvättstuga, övernattningslägenhet och lokal, lekplats, garage och gästparkering. Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2023), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2025) detta innebär att resvägen både till Kista centrum och Bromma Blocks kommer ta mellan 5-10 minuter, Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden. Där hittar du tunnelbana (14 minuter till T-centralen), bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du norrut från bostaden finner du Willys, Coop, McDonalds mm. Förutom allt detta så har du flertal förskolor & skolor, Rissne gård 250 meter från bostaden där det erbjuds fika, lunch, julbord, musikkvällar med mer. Enkelt sagt så finns det inget som fattas här i Rissne och Lavettvägen!

  • Balkong
  • Hiss
Lavettvägen 33, Rissne, Sundbybergs kommun
  • Kommande

Lavettvägen 33

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 495 000 kr
100,5 m²
4 rum
vån 3/4
5 914 kr/mån
34 776 kr/m²

**Accepterat pris 3 600 000 kr** Nyrenoverad - Uthyrningsdel - Högt belägen För mer information ring ansvarig mäklare Amanda Barsoum 073-939 89 38. Bostaden är belägen högt upp i huset med balkong i soligt läge! Uthyrningsdel med egen ingång ifrån trapphuset möjliggör goda extra hyresintäkter, eller kanske en liten mer egen del för tonåringen. De stilrena sovrummen är ljusa med gott om plats för både dubbelsäng och annan möblering och lägenheten är i övrigt i genomgående väldigt bra skick. Stabil förening med god ekonomi, beläget på en av områdets absolut lugnaste adresser, nära till skola, lekplatser, idrottsplats och populära Rissne Ängar. Rissne tunnelbanestation nås på promenadavstånd ifrån bostaden. Härifrån kan man ta sig in till T-centralen på 15 minuter. Området karaktäriseras av en mycket lugn, barnvänlig och trivsam atmosfär med trevliga grön- och parkområden och med närhet till skolor och dagis. Några hundra meter från lägenheten ligger Centrum med bl.a matbutiker, restauranger, diverse shopping, vårdcentral, träningscentrum och apotek. På promenadavstånd finns även McDonalds, Statoil och Willys. Nästa år kommer tvärbanan som tar er via Ursvik och Kista norrut vidare till Helenelund. Åt andra håller i sydlig riktning kommer ni till Bromma Blocks, Bromma Flyg, Alvik, Liljeholmen mm, vidare till Hammarbysjöstad/Sickla. Rissne centrum kommer genomgå en stor renovering och är idag ett av Sundbybergs mest intressanta investeringsmöjligheter. Se inspirationsbilder samt läs med på byggherrens hemsida: https://nyproduktion.balder.se/projekt/rissne/

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7