Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Saffransgatan 2C, Gårdsten, Göteborgs kommun
  • Mån 27 maj kl 17:00
Saffransgatan 2C, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 2
Saffransgatan 2C, Gårdsten, Göteborgs kommun, bild 3

Saffransgatan 2C

Lägenhet
Gårdsten, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 650 000 kr
99,4 m²
3 rum
vån 2/6
5 980 kr/mån
16 600 kr/m²

Unik 3:a på 99,4 kvm med riktigt bra planlösning! Bostaden erbjuder två badrum, varav ett med dusch och det andra med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ett rymligt kök i toppmodern standard med plats för stort matbord. Stilrena ytskikt med ljust målade väggar och enhetligt golv som löper vidare från hallen in till kök och vardagsrum. Bostaden har infällda spotlights i taken och en bra planlösning med stora ljusa rum. Den inglasade balkongen har ett perfekt läge med mycket sol och utan insyn med utsikt ner över området. Bostaden är ljus och luftig med ett härligt genomgångsljus på våning två. Hiss finns i huset! Två sovrum, båda i bra storlek och ett rymligt vardagsrum med plats för den större soffgruppen. Lägenheten har bra förvaringsmöjligheter med garderob och klädkammare inne i lägenheten. Ytterligare förråd som tillhör bostaden finns i anslutning till lägenheten. Bekvämt boende med hiss och gemensam tvättstuga. Barnvänligt område i välskött HSB-förening med trevliga grönytor och med närhet till skog och härlig natur! Här bor du med närhet till det mesta du behöver till vardags och med gångavstånd till både skola, förskolor, kommunikationer och affärer i Gårdsten centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trädgårdsgärdet 108, Angered, Göteborgs kommun
  • Lör 25 maj kl 16:00
Trädgårdsgärdet 108, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Trädgårdsgärdet 108, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Trädgårdsgärdet 108

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 690 000 kr
111,2 m²
4 rum
8 535 kr/mån
15 198 kr/m²

Missa inte detta renoverade och fräscha bostadsrättsradhus med härlig altan i västerläge. Populär planlösning med stort kök, vardagsrum och badrum på nedre plan samt 3 stora sovrum, klädkammare och ytterligare ett badrum en trappa upp. Klädkammaren går även att nyttja som hemmakontor. Nyrenoverade ytskikt i ljusa toner med målade väggar och enhetliga golv. Fina inredningsdetaljer i form av spotlights i hall, kök och vardagsrum. Vacker fondvägg med väggtegel och plats för tv ger en lyxig touch på vardagsrummet. Stort förråd i anslutning till husets entré. Trevliga ytor med stenlagd uteplats på husets framsida och på husets baksida med utgång från vardagsrummet nås den mysiga altanen med utsikt ner över Trädgårdsgärdet och den omgivande naturen. På Trädgårdsgärdet erbjuds lekplatser, grönytor, fotbollsplan och närhet till badsjöar och kanotuthyrning vid Vättlefjäll och Surtesjön. Promenadavstånd samt busskommunikationer ner till Angereds centrum. Välskött HSB förening med stabil ekonomi. Flertalet spårvagnslinjer (4,8 och 9) och bussar tar oss vidare från Angered in till City.

  • Premium
  • Uteplats
Björnekärrsgatan 6C, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Tor 23 maj kl 19:30
Björnekärrsgatan 6C, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Björnekärrsgatan 6C, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Björnekärrsgatan 6C

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 375 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 525 kr/mån
40 948 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en tvåa på Björnekärrsgatan med kvadratsmarta ytor och härligt läge längst upp i huset med insynsskyddad balkong. Bostaden erbjuder kvadratsmarta ytor, parkettgolv och genomgående ljusinsläpp. Nyrenoverat kök sedan 2021 som gör bostaden optimal. Här bor du i ett lugnt område med nära till allt du kan tänkas behöva. Här bor du i en expansiv stadsdel där äldre landshövdingehus samsas med modern arkitektur med allt från restauranger och kaféer till butiker och bostäder. Här har man lika nära till naturen och friluftslivet på Kvibergs gamla kasernområde och Storebergs utsiktsplats som storstadspulsen i centrala Göteborg vilken man når på ca 10 minuter med spårvagn, bil eller cykel. Spårvagn 6, 7 och 11 samt buss 58 och 519 servar området och nås på promenadavstånd ca 3 min bort via hållplats Bellevue. I närområdet nås ett stort utbud av restauranger och matbutiker.

  • Premium
  • Balkong
Margit Halls Gata 31, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Sön 2 jun kl 11:00
Margit Halls Gata 31, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Margit Halls Gata 31, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Margit Halls Gata 31

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 890 000 kr
79 m²
3.5 rum
vån 2/4
5 514 kr/mån
49 241 kr/m²

I expansiva Kviberg finner ni denna stora och välplanerade trerumslägenhet med härlig rymd. Generösa, öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum bjuder in till gemenskap med nära och kära. Två rymliga sovrum ger gott om plats för den mindre familjen. Stor och trevlig balkong i härligt västerläge där man kan njuta av kvällssolen. Helkaklat badrum i stilren design med praktisk tvätthörna underlättar i vardagen. Bostaden förgylls även med en gäst WC. Välkommen till en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar Kviberg. Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta. Ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, Skidome och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. En hållplats bort ligger Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service. Bör upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brahegatan 12C, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Lör 25 maj kl 11:00
Brahegatan 12C, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Brahegatan 12C, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Brahegatan 12C

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 490 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/3
5 564 kr/mån
37 164 kr/m²

Välkommen till Brahegatan 12C och till denna välplanerade trea. Bostaden går i naturnära ljusa toner med tidlösa materialval som är genomgående i hela bostaden, ljusinsläpp från två väderstreck skapar ett härligt ljusflöde och fyller bostaden med rymd och ljus. Bra med förvaring och välplanerad planlösning, modernt badrum och kök skapar en lättare vardag och inte minst två stora sovrum med platsbyggda garderober. Här bor du endast några minuter från centrala Göteborg med kanske det bästa läget. Föreningen har renoverat fastigheten kontinuerligt under de senaste åren med exempelvis passersystem, porttelefon, nya postlådor, nya dörrar för trapphusentré och bostadsentré. En större renovering är på gång med en ny fasad, tak byte, nytt cykelrum, upprustning av trappuppgångar och byggnation av lägenheter på vinden som kommer att säljas - vilket kommer att vara väldigt positivt för föreningens ekonomi. Gamlestaden är ett expansivt område med goda kommunikationer tack vare resecentrumet som är beläget ett stenkast ifrån bostaden där du kan välja mellan pendeltåg, buss eller spårvagn. Därutöver är SKF´s spårvagnshållplats bara 150 meter ifrån bostaden. Området har även flertalet restauranger, caféer, matbutiker och träningsanläggningar för en god livskvalité. Även bra förskolor och skolor finns att välja bland för de yngre. Byggnadens entré ligger i direkt anslutning till en lugn återvändsgata, samt den öppna innergården med en tillhörande mysig lekplats. Föreningen erbjuder möjlighet till en egen parkeringsplats som ligger inom återvändsgatan. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Batterigatan 11C, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Lör 25 maj kl 10:00
Batterigatan 11C, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Batterigatan 11C, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Batterigatan 11C

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 590 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/4
3 357 kr/mån
42 973 kr/m²

Välkommen till eftertraktade Batterigatan och till denna ljusa genomgångsetta ! Fint läge med mysiga grönområden och fina promenadstråk alldeles utanför huset. Bostaden erbjuder genomgående ljusinsläpp och tidlösa ytskikt, stort kök med gott om förvarings-och arbetsytor, helkaklat badrum och ett stort vardagsrum med lättmöblerade ytor och inte minst en balkong. I Gamlestaden bor du i en expansiv stadsdel där äldre landshövdingehus samsas med modern arkitektur med allt från restauranger och kaféer till butiker och bostäder. Här har man lika nära till naturen och friluftslivet på Kvibergs gamla kasernområde och Storebergs utsiktsplats som storstadspulsen i centrala Göteborg. Göteborgs city nås på ca 15 minuter med spårvagn, bil eller cykel. Spårvagn 6, 7 och 11 samt buss 58 och 519 servar området och nås på promenadavstånd ca 5 min bort vid hållplats SKF. I närområdet nås ett stort utbud av restauranger och matbutiker.

  • Premium
  • Balkong
Stora Älsjövägen 60, Olofstorp, Göteborgs kommun
  • Sön 26 maj kl 11:00
Stora Älsjövägen 60, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 2
Stora Älsjövägen 60, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 3

Stora Älsjövägen 60

Villa
Olofstorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 850 000 kr
119 + 38 m²
4 rum
912 m² tomt

Stora Älsjövägen 60 är ett charmigt hus beläget på ett lugnt och barnvänligt område i trivsamma Olofstorp! Hemmet förgylls av ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, social planlösning mellan kök och vardagsrum och ett praktiskt loft en trappa upp. Allrummet på loftet kan disponeras både som sällskapsrum eller sovrum. Den magnifika takhöjden är öppen upp till nock och skapar en rymlig atmosfär och tillför det lilla extra till huset. Vardagsrummet förlängs av den generösa altanen som erbjuder både jacuzzi och härliga stunder i solen där vänner och familj kan avnjuta sensommarkvällar. Helkaklat badrum med dubbla handfat, takdusch och förberett för badkar. Huset omringas av en grönskande trädgård med vackra stensättningar, blommor och träd. Huset är högt beläget utan insyn och omgiven av en natur som erbjuder promenadslingor och bad i Olofstorps mest populära badsjö "Älsjön". Välkommen att höra av dig med ditt intresse!

  • Premium
Kvadrantgatan 20, Bergsjön, Göteborgs kommun
  • Sön 26 maj kl 13:30
Kvadrantgatan 20, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 2
Kvadrantgatan 20, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 3

Kvadrantgatan 20

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
950 000 kr
81,2 m²
4 rum
vån 2/3
6 483 kr/mån
11 700 kr/m²

Optimalt planerad fyra i stabil HSB-förening där förråd finns att tillgå. Här är det bara att flytta in och trivas! I avgiften på 6 483 kr ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband. Dessutom kan du som medlem nyttja föreningens gym, bastu, motionsrum, solarium samt gästlägenhet (mot avgift). Här bor du med bra kommunikationer då närmsta spårvagns- och busshållplats nås på ett par minuters gångavstånd och tar er till centrum på 20 minuter. Området är familjevänligt med trafikfria innergårdar, lekplatser och bollplaner samtidigt har du naturen och grönska som granne. Välkommen på visning

  • Premium
  • Balkong
Fänriksgatan 6C, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Sön 26 maj kl 12:00
Fänriksgatan 6C, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Fänriksgatan 6C, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Fänriksgatan 6C

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 990 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/3
4 310 kr/mån
39 020 kr/m²

Varmt välkomna upp till våning tre och till denna välplanerade lägenhet. Bostaden erbjuder en optimal planlösning, genomgående ljus från två väderstreck och en balkong i underbart västerläge. Fräscha ytskikt med vackert parkettgolv är genomgående i hela bostaden, här erbjuds möjligheten att skapa sitt hem efter sina egna önskemål och sätta sin egna prägel. Adressen ligger i ett expansivt område nära till allt du kan tänkas behöva så som restauranger och Prioritet Serneke Arena till en ny pendelstation. Även ett nybyggt gym (Fitness 24seven) och en mataffär (Lidl) finns runt hörnet. Dessutom bara en kort promenad till närmaste spårvagn och busshållplats, varifrån city nås på ca 9 minuter

  • Premium
  • Balkong
Anna Branzells Gata 4, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Sön 26 maj kl 15:00
Anna Branzells Gata 4, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Anna Branzells Gata 4, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Anna Branzells Gata 4

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 495 000 kr
64 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 054 kr/mån
38 984 kr/m²

Denna genomgångslägenhet i utmärkt skick erbjuder det bästa av två världar: en fridfull miljö avskild från stadsliv och natur, men ändå bekvämt nära båda. Ljusa och rymliga ytor genomsyrar hela bostaden och skapar en välkomnande atmosfär. Köket är modernt och elegant med toppmoderna vitvaror från Siemens som sätter pricken över i:et. Vardagsrummet är lätt möblerat och förlängs ut på balkongen i härligt västerläge, perfekt för att njuta av solnedgången. Badrummet är fullt utrustat. Dessutom finns en tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen bekväm och smidig. Denna bostad är idealiskt belägen i ett växande område, med närhet till natursköna områden och trevliga kvarterskrogar. Du har enkelt tillgång till närmaste spårvagn och busshållplats, vilket tar dig till stadens centrum på cirka 10 minuter. För att verkligen uppskatta allt detta hem har att erbjuda, rekommenderar vi en personlig visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fanjunkaregatan 13 D, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Lör 25 maj kl 13:00
Fanjunkaregatan 13 D, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Fanjunkaregatan 13 D, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Fanjunkaregatan 13 D

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
4 190 000 kr
82 + 31 m²
4 rum
6 428 kr/mån
51 098 kr/m²

Vill du bo i villa med garage och trädgård men slippa ansvaret för kostnader och arbete kopplat till underhållet av fastigheten? Nu förbereder vi försäljningen av denna helrenoverade bostadsrätt med mycket charm, ett par minuter från centrala Göteborg. Här kan du odla, låta barnen springa i vattenspridaren, vila i hängmattan eller låna partytält, bord och stolar av föreningen när det vankas studentfirande eller kräftskiva. Bostaden i två plan har egen entré, ljusinsläpp i flera väderstreck och erbjuder mängder av förvaringsmöjligheter. Det här är ett ovanligt boende i en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar som bara måste ses!

  • Premium
  • Uteplats
Hjällbogärdet 52, Hjällbo, Göteborgs kommun
Hjällbogärdet 52, Hjällbo, Göteborgs kommun, bild 2
Hjällbogärdet 52, Hjällbo, Göteborgs kommun, bild 3

Hjällbogärdet 52

Lägenhet
Hjällbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
950 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
3 892 kr/mån
22 093 kr/m²

Nu finns det äntligen en etta till salu på eftertraktade Hjällbogärdet. Här bor du i ett lugnt och naturnära område med gångavstånd till kommunikationer men samtidigt ett stenkast från Lärjedalens vackra natur. Bostaden erbjuder lättmöblerade ytor med exklusiva materialval, underbart ljusinsläpp i soligt sydvästligt läge. Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta!

  • Premium
Mölnesjögatan 92, Angered, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Mölnesjögatan 92, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Mölnesjögatan 92, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Mölnesjögatan 92

Radhus
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 295 000 kr
114 + 72 m²
4 rum
256 m² tomt

*Besiktigad* Välkommen till ett välvårdat gavelradhus med grönskande omgivningar. Huset är lika fint invändigt som utvändigt! Här finner ni bland annat ett stilrent kök, 3 sovrum på undervåningen där det fjärde rummet kan användas som sovrum, det stora vardagsrummet har möjlighet att göras om till vardagsrum samt ett sovrum, stor altan på baksidan, utbyggd balkong, två kaklade badrum samt mycket annat som är tilltalande. Tomten är stor och välskött, här finner ni en stor altan längs med husets baksida samt en på husets framsida. Avnjut härliga stunder på den rymliga balkongen eller den träbelagda altanen som vetter mot gräsmattan. Troligen finns möjlighet att inreda vinden för den som önskar ännu större boende. Garage i länga. Området är lugnt och bilfritt, passar perfekt för barnfamiljen! Här bor du granne med naturen och sjöar!

  • Premium
  • Energieffektiv
Trädgårdsgärdet 182, Angered, Göteborgs kommun
Trädgårdsgärdet 182, Angered, Göteborgs kommun, bild 2
Trädgårdsgärdet 182, Angered, Göteborgs kommun, bild 3

Trädgårdsgärdet 182

Lägenhet
Angered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 595 000 kr
113 m²
4 rum
vån 4/4
8 590 kr/mån
14 115 kr/m²

Nu har du möjlighet att köpa en av de stora etagelägenheterna i Trädgårdsgärdet. Fyrarummare i etage högst upp i huset. Här erbjuds en smakfullt renoverad lägenhet med tre sovrum, luftigt vardagsrum, renoverat kök (2023) golvet i hela undervåningen är nyligen bytt, alla väggar är målade samt alla dörrar och trösklar bytta. Rymlig balkong med härlig utsikt över området och Angereds fina natur. Separat entrédörr finns även från övre våning vilket tonårsbarnen kommer att uppskatta. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Familjevänligt och lugnt område där du bor ostört högst upp i huset med naturen som granne. Samtidigt har man gångavstånd till allt man behöver i vardagen. Skolor, förskolor, kommunikationer och Angered centrum breda utbud. Välkomna på visning, väl värt ett besök.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Batterigatan 7D, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Tis 28 maj kl 17:00
Batterigatan 7D, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Batterigatan 7D, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Batterigatan 7D

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
3 660 kr/mån
42 500 kr/m²

I expansiva Gamlestaden intill natursköna omgivningar finner du denna trevliga och inflyttningsklara bostad på Batterigatan 7D. Här lockar ett smakfullt renoverat kök, tilltaget vardagsrum, ett sovrum i bra storlek, modernt helkaklat badrum samt ett underbar uteplats i sydväst. Bostaden bjuder på genomgående ljusa ytskikt och stora fönsterpartier vilket bidrar till ett härligt ljusinsläpp i hela bostaden. I Gamlestaden bor du i en stadsdel där äldre landshövdingehus samsas med modern arkitektur med allt från restauranger och kaféer till butiker och bostäder. Här har man lika nära till naturen och friluftslivet på Kvibergs gamla kasernområde och Storebergs utsiktsplats som storstadspulsen i centrala Göteborg. Göteborgs city nås på ca 7-15 minuter med spårvagn, bil eller cykel. Spårvagn 6, 7 och 11 samt buss 58 servar området och nås på promenadavstånd ca 5 min bort vid hållplats SKF. I närområdet nås ett stort utbud av restauranger och matbutiker. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Ingrid Wallbergs Gata 53, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Idag kl 18:00
Ingrid Wallbergs Gata 53, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Ingrid Wallbergs Gata 53, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Ingrid Wallbergs Gata 53

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 450 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/5
4 526 kr/mån
55 682 kr/m²

Stig in i denna moderna tvårumslägenhet från 2023 och upptäck det extra lilla lyxiga touch som den inglasade balkongen ger. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe eller koppla av på kvällen medan du beundrar utsikten över det omgivande området. Den inglasade balkongen skapar en extra yta där du kan njuta av frisk luft och naturligt ljus, samtidigt som du skyddas från väder och vind. Detta hem har inte bara en fantastisk balkong utan erbjuder också ett insynsskyddat läge. Du kan känna dig trygg och avskild i ditt eget utrymme medan du ändå har förmånen av att bo i ett expansivt område. Det insynsskyddade läget gör att du kan njuta av privatlivet och skapa en fridfull atmosfär inne i bostaden. Den strategiska placeringen av lägenheten ger inte bara närhet till naturområden och kommunikationer utan även en känsla av lugn och avskildhet. Oavsett om du är ute efter en plats att koppla av eller umgås med vänner och familj på balkongen, så ger detta insynsskyddade läge en extra dimension till din boendemiljö. Välkommen till denna moderna tvårumslägenhet med perfekt belägen mitt i det framväxande området Kviberg. Lägenheten erbjuder hög standard och bekvämlighet med en smart layout som inkluderar ett välutrustat kök, ett mysigt sovrum och ett rymligt vardagsrum med imponerande fönsterpartier som släpper in generöst med ljus. Här finns även en inglasad balkong där du kan njuta av utsikten och lugnet. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn gör det enkelt att ta sig in mot centrala Göteborg och uppleva Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service. Här kan du njuta av det bästa av stads- och naturliv, samtidigt som du har bekvämt avstånd till olika fritidsaktiviteter och allt det Göteborg har att erbjuda. En modern och trivsam boendemiljö väntar på dig här i Kviberg!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Rosmaringatan 18, Lövgärdet, Göteborgs kommun
  • Tis 28 maj kl 18:00
Rosmaringatan 18, Lövgärdet, Göteborgs kommun, bild 2
Rosmaringatan 18, Lövgärdet, Göteborgs kommun, bild 3

Rosmaringatan 18

Lägenhet
Lövgärdet, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 350 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/2
8 256 kr/mån
17 308 kr/m²

Nu ges äntligen tillfälle att förvärva denna optimala trea om 78 kvadratmeter med ljusa och stilrena ytskikt. Bostaden har ett fint genomgångsljus tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck. Lägenheten är bra placerad med ett tillgängligt läge i första huset till höger när du kommer in på föreningens gård. Här har du nära till badplats vid Surtesjön som ligger alldeles nedanför Rosmaringatan. Ett unikt läge med ett naturreservat inpå knuten! Vättlefjäll erbjuder fantastisk natur med vandringsleder, motionsspår och flertalet badsjöar. Bostaden har genomgående stora rum med enhetligt laminatgolv som löper vidare i samtliga rum. Väggarna är vitmålade och i bra skick. Rymligt vinkelkök med bra matlagningsytor och en generös plats för matbord. Från köket nås den inglasade balkongen med förmiddagssol. Även denna är rymlig och har öppningsbara glaspartier. Vardagsrummet är väl tilltaget med plats för den större tv-soffan. Lägenheten har två sovrum i bra storlek, varav ett större med inbyggd garderobsvägg och ett något mindre med en enkel garderob. Bostaden har bra förvaringsytor med garderober i hallen och ett stort förråd inne i lägenheten. Helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Eget garage tillhör bostaden! Lekplats för barnen ligger bra placerat på föreningens gård. Bussen stannar i anslutning till Rosmaringatan och tar oss direkt in till Angered Centrum och vidare in till Göteborg Centrum. Föreningen är välskött och har under de senaste åren utfört stora renoveringar och investerar på fastigheten, bland annat balkongbygge med inglasning, ny lekplats, fasadmålning, byte av fönster och dörrar samt stambyte av badrummen. Kort och gott, ett riktigt kanonläge! Är du intresserad? Kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Balkong
Stekastigen 14, Agnesberg, Göteborgs kommun
  • Ons 29 maj kl 18:00
Stekastigen 14, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 2
Stekastigen 14, Agnesberg, Göteborgs kommun, bild 3

Stekastigen 14

Lägenhet
Agnesberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
1 290 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/2
5 095 kr/mån
21 322 kr/m²

Stor tvårummare med renoverat kök, helkaklat badrum och separat tvättrum. Stilrena och påkostade materialval med ljust målade väggar och enhetliga golv som löper genomgående i samtliga rum. Denna luftiga bostad rymmer plats för såväl paret som för den mindre familjen. En fördel som gör bostaden extra unik är den stora uteplatsen med altan i luftigt gavelläge. Altanen är belägen i söder i anslutning till vardagsrummet och erbjuder sol från morgon till kväll! Härliga grönytor och naturområden nås i anslutning till huset. Fastigheten har under senare år genomgått större renoveringsarbeten. Bland detta fasadrenovering, nya fönster och altandörr, omlagt tak, asfalterad parkering med nybyggda garage. Under hösten 2021 monterades nya säkerhetsdörrar i lägenheternas entréer. Föreningen kommer genomföra stambyte med start planerad start under slutet av 2024. Samtliga lägenheter får i samband med stambytet nyrenoverade badrum. I Agnesberg bor du på ett lugnt och naturnära läge men ändå med närhet in till Göteborg city. Bussförbindelser finns i anknytning till föreningen och med bil tar du dig smidigt ut på E45:an. Bra kommunikationer med direktbuss 173 från hållplats Steken in till Göteborgs Centrum (Svingeln/Heden) på ca 15 min. Via Steken passerar även buss 401 som tar oss vidare in till Angereds Centrum på ca 5 min. Angereds centrum erbjuder ett stort utbud av handel (ICA MAXI), närsjukhus, idrotts-arena med mycket mer.

  • Premium
  • Uteplats
Stora älsjövägen 46, Olofstorp, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 17:15
Stora älsjövägen 46, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 2
Stora älsjövägen 46, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 3

Stora älsjövägen 46

Villa
Olofstorp, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
4 295 000 kr
110 + 20 m²
4 rum
1 366 m² tomt

Varmt välkomna till ett välplanerat hus som renoverades från grunden samt byggdes ut 2019. Tomten som hör till huset är plan och fin. Huset ger er en känsla av lyx och är anpassat för dig som söker något alldeles extra i Olofstorp! Här bor du med familjen i en lugn och naturnära miljö samtidigt som centrala delar av Göteborg och även Lerum ligger 20 minuters bilfärd bort. Detta fina enplanshus har en social och öppen plan där de påkostade detaljerna som erbjuds är något utöver det vanliga! Olofstorp är området för dig som vill bo lugnt och nära natur men samtidigt nära det mesta då bra kommunikationer erbjuds från området. Badsjö med bl.a. badstrand och hopptorn ligger inom behagligt gång- eller cykelavstånd, underbara gångstigar i naturen och asfalterad cykelbana mot både Gråbo och Göteborg. Bra förbindelser mot centrala Göteborg där linje X3 åker med jämna mellanrum. Pendelparkering finns att tillgå. För att få en rättvis bild av detta hus bör du komma på visning och uppleva det på plats. Välkomna!

  • Premium
Artillerigatan 34, Gamlestaden, Göteborgs kommun
Artillerigatan 34, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Artillerigatan 34, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Artillerigatan 34

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 365 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 6/7
2 868 kr/mån
59 125 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta etta med tidlös elegans och stora fönsterpartier som släpper in ett härligt ljusinsläpp och skapar en luftig atmosfär. Köket är välplanerat och utrustat med toppmoderna vitvaror, vilket gör matlagningen till en fröjd. Badrummet går i samma höga standard med vitvaror i toppskick som lyfter upp din dagliga rutin. Förvaringsmöjligheterna är generösa och håller dina tillhörigheter organiserade och lättillgängliga. Sovalkoven är smart designad och enkel att skärma av, vilket skapar en privat och avskild plats för vila och återhämtning. Den rymliga balkongen bjuder in till avkoppling och sociala stunder med gott om plats för en loungegrupp och minimal insyn från omgivningen. I föreningen finns även en bastu och hälsostudio. Med ett läge endast några minuter från centrala Göteborg har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll, vilket gör detta till det perfekta hemmet för den som uppskattar både stads- och naturlivets fördelar. I huset finns en hälsostudio med bastu utan extra kostnad som kan nyttjas av dom boende i föreningen. Till lägenheten ingår även ett rymligt vindsförråd. Gamlestaden är ett expansivt område med goda kommutationer tack vare resecentrumet som är beläget ett stenkast från bostaden där du kan välja mellan pendeltåg, buss eller spårvagn. Här har du även flertalet restauranger, caféer, matbutiker och träningsanläggningar i närheten som underlättar vardagen. Bostaden har ett vindsförråd!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tellusgatan 41, Bergsjön, Göteborgs kommun

Tellusgatan 41

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 225 000 kr
82 m²
3 rum
vån 6/7
5 230 kr/mån
27 134 kr/m²

Varmt välkommen till en smart planerad trea högt upp i huset med inglasad balkong i sydväst-läge som erbjuder många soltimmar. Bostaden har genomtänka tillval med hög standard där inget har lämnats åt slumpen. Här finner du bland annat spotlights, extra eluttag i köket, integrerad diskmaskin, fullhöjdsspeglar i hall samt sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, komplett utbud av vitvaror, parkettgolv, smakfullt målade väggar i passande kulörer, klädkammare samt rymliga garderober med skjutdörrar. 10 minuter bort med bil har du Allum som erbjuder flertalet matbutiker, shoppingmöjligheter och ett resecentrum. Via kollektivtrafiken är du inne i centrala Göteborg på ca 20min. Spårvagn 7 och 11 samt buss 21.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Rustmästaregatan 25, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Sön 26 maj kl 11:00
Rustmästaregatan 25, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Rustmästaregatan 25, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Rustmästaregatan 25

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
4 390 000 kr
109 m²
4 rum
vån 1/5
6 295 kr/mån
40 275 kr/m²

I den pulserande stadsdelen Kviberg ligger denna omsorgsfullt designade fyrarummare på idylliska Rustmästaregatan 25. Med stora fönsterpartier som släpper in ljus från tre olika väderstreck strålar fylls varje hörn med rymd och välkomnande atmosfär. Enastående social planering genomsyrar varje del av detta hem och skapar en perfekt plats för gemenskap och samvaro. I detta hem möts du av ett kök som bjuder in till både matlagning och samtal, utrustat med moderna vitvaror som står tidlöst i tiden. Ljusa ytskikt och vackert parkettgolv sträcker sig genom alla rum och skapar en enhetlig och behaglig känsla. Här erbjuds tre generösa sovrum , varav två är försedda med rymliga klädkammare som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Altanen bjuder in till lugna stunder och soliga eftermiddagar med sitt västerläge och en innergård som grannskap. Här är den perfekta bostaden för familjen eller för paret som vill ha extra mycket plats. Föreningen har garage med ladd platser för elbilar. Här har ni gångavstånd Kvibergs gamla regementsområde där det finns frilufts- och naturområde, samtidigt har ni city bara 10 minuter bort med spårvagn eller buss! I expansiva Kviberg har ni närhet till allt. Caféer och restauranger med mysiga uteserveringar ligger längst med gatorna och ger en hemmakär känsla. Här ligger även nordens största aktivitetscenter- Prioritet Serneke Arena som har allt mellan skidåkning och beachcenter. Varmt välkomna till denna bostad som bara måste upplevas!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Margit Halls Gata 35, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Sön 2 jun kl 13:00
Margit Halls Gata 35, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Margit Halls Gata 35, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Margit Halls Gata 35

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
4 390 000 kr
88 m²
4 rum
vån 3/4
6 033 kr/mån
49 886 kr/m²

Denna moderna bostad är en pärla belägen högst upp i huset erbjuder enastående söderläge som omfamnar dig med sol och ljus. Byggd med noggrannhet och designad för komfort med dubbla badrum, är detta en bostad utöver det vanliga. En av de mest framstående funktionerna är den öppna planlösningen. Kök, matsal och vardagsrum smälter samman till en rymlig och välkomnande yta. Detta gör det möjligt att umgås med familj och vänner samtidigt som du förbereder måltider eller kopplar av i vardagsrummet. Bostaden förlängs ut på balkongen som ligger i härligt söderläge med naturen nedanför. Tre rymliga sovrum varav ett används som en walk in closet sätter guldkant på bostaden. Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta. Ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. En hållplats bort ligger Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fjällbruden 36, Rannebergen, Göteborgs kommun
  • Tor 30 maj kl 17:00
Fjällbruden 36, Rannebergen, Göteborgs kommun, bild 2
Fjällbruden 36, Rannebergen, Göteborgs kommun, bild 3

Fjällbruden 36

Villa
Rannebergen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
3 595 000 kr
140 m²
5 rum
348 m² tomt

Huset är fint invändigt som utvändigt! Här finner ni bland annat ett fint kök, balkong, inglasat uterum, två badrum på var sitt plan av huset samt mycket annat som är tilltalande. Tomten har en fin och välskött gräsmatta som erbjuder plats för lek och bus. Här finner ni dessutom garage i länga precis i närheten av huset. Området är lugnt och bilfritt, passar perfekt för barnfamiljen! Här bor du granne med naturen och sjöar!

  • Premium
Gamlestads Brygga 5, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Gamlestads Brygga 5, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Gamlestads Brygga 5, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Gamlestads Brygga 5

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
2 350 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 7/8
2 184 kr/mån
67 143 kr/m²

Invid Säveån och granne med pampiga Gamlestadens Fabriker finns nu chansen att förvärva en optimal och ljus 1,5a med inglasad balkong i härligt sydväst läge. Bostaden stod klar 2020 och erbjuder därför en bra standard vilket ger en härlig och gemytlig känsla. Öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum skapar sociala och lättmöblerade ytor, Sovalkoven ligger avskilt och har plats för dubbelsäng. helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här är det bara att flytta in och trivas! Här bor du endast några minuter från centrala Göteborg. Gamlestaden är ett expansivt område med goda kommutationer tack vare resecentrumet som är beläget ett stenkast från bostaden där du kan välja mellan pendeltåg, buss eller spårvagn. Här har du även flertalet restauranger, caféer, matbutiker och träningsanläggningar i närheten som underlättar vardagen. Bostaden bör upplevas, välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 126