Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fladenstigen 2, Östernäs, Värmdö kommun
  • Tor 9 maj
Fladenstigen 2, Östernäs, Värmdö kommun, bild 2
Fladenstigen 2, Östernäs, Värmdö kommun, bild 3

Fladenstigen 2

Villa
Östernäs, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
143 + 12 m²
4 rum
3 414 m² tomt

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING! Välkommen till exklusiva Fladenstigen 2, där en unik fastighet i ett eftertraktat läge väntar på dig. Denna danska designpärla, ritad av Sören Rasmussen och byggd av Willa Nordic, smälter harmoniskt in i den omgivande naturen. Belägen på en bergstomt med noggrant planerade planteringar med tillhörande bevattningssystem samt spaljéer i olika form som kan ge möjlighet att skapa en oas av blommor samt flertalet privata ytor runt omkring sig, erbjuder detta hem en förtrollande miljö. Med en stram och modern design, imponerande panoramafönster och exklusiva materialval skapar det en lyxig atmosfär. Njut av den magnifika sjöutsikten mot Östernäsfladen från det öppna sällskapsrummet och köksön, där högt i tak och öppen planlösning förstärker känslan av ljus och rymd. Med tre sovrum, två badrum och ett uteplatsområde med sjöutsikt och utrymme för stora middagssällskap, är detta ett hem för den kräsne. Avsluta dagen i det lyxiga spabadet med direktaccess till bastun och låt dig omfamnas av lugnet och skönheten i Östernäs natur och hav. En drömboende i en fantastisk miljö väntar på dig här!

  • Premium
Elsa borgs gata 62, Fruängen, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 13:15
Elsa borgs gata 62, Fruängen, Stockholms kommun, bild 2
Elsa borgs gata 62, Fruängen, Stockholms kommun, bild 3

Elsa borgs gata 62

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
5 518 kr/mån
45 878 kr/m²

Missa inte möjligheten att förvärva denna charmiga gavel 3:a, belägen högst upp i byggnaden med fönster som släpper in ljus från tre väderstreck. De 74 kvadratmetrarna i bostaden är smart planerade, erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och har ett modernt badrum samt två väl tilltagna sovrum som rymmer dubbelsängar och garderober. Vardagsrummets generösa yta kantas av helglasade pardörrar som leder ut till balkongen i strålande sydvästläge. Det ljust renoverade köket blickar ut mot den grönskande och mysiga innergården. På bara några minuters promenad nås Fruängen Centrum med ett brett utbud av service samt tunnelbanans röda linje som snabbt tar dig till Södermalm på endast 11 minuter. Bussresan tar dig på 12 minuter till Kungens kurva, där du kan njuta av all tänkbar shopping. Boendet har dessutom närhet till den vackra Långbroparken, perfekt för avkopplande promenader med grönskande områden. Vid Långsjön finns möjligheten till härliga sommarbad och skridskoåkning samt skidspår under vinterhalvåret. Området erbjuder även en mängd mysiga restauranger och caféer, såsom Långbro värdshus, Bakfickan, Herrängens gård och Aloë. Varmt välkomnmen till denna underbara bostad!

  • Premium
  • Balkong
Riksdalervägen 9, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00
Riksdalervägen 9, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 2
Riksdalervägen 9, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 3

Riksdalervägen 9

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
63 m²
2.5 rum
vån 8/8
2 510 kr/mån
60 238 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva denna 3:a högst upp i huset med milsvid utsikt! Tack vare det höga läget bor man här fri från insyn. Här erbjuds välplanerade kvadratmeter med gott om förvaring och en solig balkong i bästa söderläge. Lägenheten disponeras idag som en 3:a men är en 2:a enligt mäklarbilden. De två sovrummen är rymliga, köket är ljust med plats för matgrupp intill fönster, lättmöblerat och generöst vardagsrum samt ett helkaklat badrum. Ett vindsförråd tillhör bostaden. BRF Kofferten är en stabil förening med god ekonomi (belåning 2423kr/kvm), mycket låg avgift och en av få föreningar i Hägerstensåsen som erbjuder hiss. Ett perfekt boende med närhet till tunnelbana, matbutik, flertalet skolor, lekparker och underbara grönområden. Området ger både känsla av lugnet utanför stan och en mjuk puls tack vare klustret Telefonplan, Midsommarkransen, Aspudden och Västertorp som tillsammans erbjuder gott om restauranger, caféer och butiker. Bostaden ligger längs med tunnelbanans röda linje söderut, endast tre stationer från Hornstull, vilket betyder att du har rikligt med caféer, bagerier och restauranger i alla riktningar, liksom badbryggor och grönskande promenadslingor i kvarteren. Missa inte denna lägenhet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Heliosgatan 18A, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00

Heliosgatan 18A

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/8
4 909 kr/mån
74 620 kr/m²

Välkommen till denna bostad som erbjuder en öppen planlösning där kök och vardagsrum inbjuder till umgänge och social samvaro. De stora fönsterpartierna skänker rummet rikligt med ljus. Härifrån nås även den rymliga balkongen om ca 7 kvm med eftermiddags-/kvällssol. Det moderna köket från Vedum går i vitt och bjuder in till härlig matlagning med vitvaror av hög kvalité. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Här finns även ett generöst badrum med dusch och tvättavdelning. Lägenheten är nyproducerad 2018 med genomgående hög kvalitet med attraktiva detaljer med bland annat akustikpanel som bryter av snyggt mot den övrigt ljusa inredningen. Här bor ni i den populära föreningen Brf The Village 2 som erbjuder takterrasser i varje trapphus samt möjlighet till odlingslott. I föreningens lokaler ligger även STC gym. Läget är optimalt med närhet till såväl grönområden, populära Hammarbybacken, Södermalm och färjelinjer till Nybroviken, Djurgården samt Barnängsbryggan på Södermalm. Ett nyproducerat hem i Sjöstadens mysiga kvarter, varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Värmdövägen 173, Nacka Forum, Nacka kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Värmdövägen 173, Nacka Forum, Nacka kommun, bild 2
Värmdövägen 173, Nacka Forum, Nacka kommun, bild 3

Värmdövägen 173

Lägenhet
Nacka Forum, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
92 m²
4 rum
vån 3/6
5 874 kr/mån
70 598 kr/m²

Välkommen till ett hem där kvalitet möter komfort, och där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk helhet. En smart och funktionell planlösning där köket och vardagsrummet utgör kärnan i hemmet. Här kan du njuta av stora middagar vid det generösa matplatsen eller koppla av i den bekväma soffgruppen med familjen. Tre välutrustade sovrum erbjuder gott om förvaringsutrymme och möjlighet till hemmakontor. Den härliga balkongen når man via ett av sovrummen med den mysiga innegården framför sig. Här andas varje detalj kvalitet och lyx. Med extra tillval så som kranar i mässing, integrerade högtalare, exklusiva garderober, inbyggt vitrinskåp, vinkyl, styrpanel för ljud och ljus med elektriska rullgardiner. I hallen sitter en styrpanel (iPad) på väggen där man styr belysning, rullgardinerna och även musiken för den perfekta atmosfären i varje rum (Plejd-system). Systemet är enkelt att använda och fullständigt anpassningsbart genom ett enkelt tryck på en knapp i en app. Bostaden har även vattenburen golvvärme vilket ger möjligheten att nyttja alla ytor på bästa sätt, man behöver inte anpassa sig efter radiatorer. Här har man installerat ett digitalt lås. Man har även direkt access till garaget direkt i huset via hissen. På golvet ligger den holländska slipade och hårdvaxoljade parketten i ljus ton som ger en varm och inbjudande känsla. Man erbjuds gott om förvaring i flertalet garderober genom bostaden och i ett förråd som tillhör bostaden. Praktiskt nog så finns det bilpool i föreningen för medlemmar att nyttja. Föreningen har egna lokaler som man har uthyrt till hyresgäster och har fullbeläggning på samtliga. Bland annat Texas långhorn vilket ger föreningen starkare ekonomi och man på så sätt kan hålla avgifterna nere för de boende. Här bor man intill stadens puls med skogen och naturreservat runt hörnet. I det nybyggda kvarteret runt Stadsporten finns flertalet restauranger och små butiker. Inom några år så kommer tunnelbanan finnas i Nacka forum bara några minuters promenad bort (år 2030). Nacka Forum inpå knuten med stort utbud av service och ett generöst utbud med butiker. En kortare bit bort ligger Sickla köpkvarter och City en kortare bussresa bort. Nacka strand ligger även detta men en kort promenad eller bilfärd där man kan pendla in till stan via båt eller njuta av ett bredd utbud av restauranger och trevliga promenadstråk. Nyckelviken naturreservat med sina härliga miljö och bad samt lite djur, så som grisar, tuppar, kaniner och hästar går det att underhålla stora som små åter om. Genom det centrala läget i Nacka så finns ett bredd utbud av idrottsföreningar och olika hallar inom promenad, cykel eller bilavstånd. Upplev ett hem med extra allt - ditt nästa drömboende!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Utgårdavägen 2A, Djursholm, Danderyds kommun
Utgårdavägen 2A, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Utgårdavägen 2A, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Utgårdavägen 2A

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
78 000 000 kr
588 + 210 m²
14 rum
2 621 m² tomt

Välkommen till denna nybyggda, magnifika villa med harmonisk arkitektur omgärdad av vacker natur. Ett helt nytt hus byggt komplett av traditionellt svenskt hantverk i skandinavisk stil där det erbjuds ett boende i internationell klass utan att kompromissa på vare sig bekvämligheter eller yta. En exklusiv fastighet som sträcker sig över totalt 798 kvm och fyra våningar med stilren och sofistikerad inredning. Varje hörn av denna lyxiga residens ger en känsla av ljus och rymd med en genomgående internationell klass. Med 14 rum och kök, inklusive ett "second kitchen" samt åtta badrum och tre separata wc är det ett hem planerat för komfort och lyx. Här finner du ett biorum, vinkällare, relaxavdelning och generösa sällskapsytor som alla har designats med omsorg och noggrannhet. En perfekt planerad layout gör detta till det ultimata hemmet för flera generationer. Med en hiss och en separat tjänstebostad imponerar denna fastighet med sin mångsidighet. I privat läge finner man bostadens eleganta stenlagda uteplats med pool, loungeavdelning och firepit, här kan man njuta av lugnet. Den privata utemiljön erbjuder avskildhet och harmoni. Det här är inte bara ett hem, det är en unik möjlighet att få leva en exklusiv livsstil. Med diskret läge omgivet av skandinavisk natur är detta verkligen en oas av lugn och skönhet. Läget på Utgårdavägen är också fantastiskt. Cirka 1,5 km från bostaden finns Ranängen och dess fina promenadstråk längs vattnet. Cirka 800 meter från bostaden ligger Djursholms Golfklubb med både 18- och 9-hålsbana. Svalnäs är ett av de mest exklusiva och attraktiva områden i Djursholm att bo i. Det är känt för sin vackra natur och charmiga atmosfär. Området erbjuder en perfekt kombination av grönska och närhet till vattnet, vilket gör det till en dröm för naturälskare och de som gillar att vara utomhus. Det är ett område som präglas av lugn och ro, samtidigt som det ligger nära till både stadens puls och den vackra naturen runt omkring. Svalnäs är också känt för sin barnvänliga miljö. Det finns gott om parker och lekplatser där barnen kan leka och ha roligt. Dessutom finns det flera skolor och förskolor i närheten, vilket gör det till en populär plats för familjer att bosätta sig. Den populära British International School of Stockholm (BISS) ligger endast 1,5 km från bostaden.

  • Premium
  • Energieffektiv
Storkällans väg 3, Älta - Sigfridsborg, Nacka kommun
Storkällans väg 3, Älta - Sigfridsborg, Nacka kommun, bild 2
Storkällans väg 3, Älta - Sigfridsborg, Nacka kommun, bild 3

Storkällans väg 3

Lägenhet
Älta - Sigfridsborg, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
65 + 8 m²
2 rum
vån 3/3
5 958 kr/mån
64 538 kr/m²

Välkommen till Storkällans väg 3 och detta drömlika hem högst upp i huset med två takterrasser. Ljuset flödar in över de 73 m² (65 m² + 8 m²) genom flertalet fönster så som de stora takfönstren och lyser upp sovrum, kök och vardagsrum. Vid entrén till bostaden når du den första takterrassen, där solen kan avnjutas från morgon till kväll. Denna terrass rymmer både en loungegrupp och ett matbord med stolar och grillen. Badrummet är uppdaterat med ett stilrent kakel och klinket (brickmate) i en stilren beige ton. Genom hallen till höger ligger sovrummet med en stor öppen yta som kan delas av till två "sovrum" (se alternativ planlösning). Genom en dörr från sovrummet finns klädkammaren. Även här man ka göra om till ett mysigt sovrum (utan fönster). Från hallen till vänster finner du det härliga köket med sina tre takfönster, generösa bänkytor och köksö. Vardagsrummet öppnar upp mot köket och intill finns den andra takterrassen, där solen skiner från tidig morgon och kvällens sista strålar. Genom vardagsrummets sidofönster kan du njuta av solnedgången året om med dess medley av färger. Man kan ändra planlösningen för att få till en "mini-fyra" (se alternativ planlösning). Ett förråd tillhör bostaden. (73 kvm är inkl biyta, bostaden är 65 + 8) I populära Älta bor du mitt emellan storstaden och skärgården. Lokalt i Älta finns mindre områden som är uppbyggda däribland Örkroken industriområde som ligger intill Storkällans väg och även området Ältadalen, här finns flertalet restauranger, frisör, gym (Rejoice, Nordic wellness, Bake to you, Bellisimo Pizzeria, Dustry inn, salong Willarp med flera). Inpå knuten finner ni en stor aktivitetspark, Nova parken. Här finns möjligheter till allt från fotbollsspel, basket, handboll till att låta barnen leka bland gungor, klättring och balansgång i de olika lekparkerna. Även flertalet grillplatser med tak och sittplatser. Södra Hedvigslund är ett annat område i närheten där torget är en naturlig samlingsplats för food trucks och på torsdagar kan du handla färskt bröd när Sthlm Bread truck finns på torget. I området finns det även flertalet parker däribland, naturlekparken och Hedvigslundsparken med både konstgräsplan, grusfotbollsplan, basketplan, skateboardramp, gungor, klätterställningar och gräsytor. Här håller scouterna sin årliga Maj-brasa. Även en väldigt populär pulkabacke ligger i anslutning till parken vid berget och skogen. Älta är ett väldigt aktivt område med närheten till såväl stadens brus som till naturens lugn. En liten cykeltur eller promenad bort ligger Erstaviks naturreservat med möjlighet till fina promenad- och cykelvägar, sjöar för bad eller fiske, skidåkning, svamp- och bärplockning. Här bor man med närhet till flertalet förskolor och skolor bland annat Sigfridsborgsskolan (F-6) och intill ligger förskolan Ältadalen, Stavsborgsskolan (F-9), Dibber F-4 (tidigare Inspira) samt Älta skola (F-6). Det finns även dagföräldrar i närområdet (man kan läsa mer på www.nacka.se). Varmt välkommen till ditt nya hem! Vid intresse, kontakta mäklaren.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hanna Rydhs gata 40, Fruängen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Hanna Rydhs gata 40, Fruängen, Stockholms kommun, bild 2
Hanna Rydhs gata 40, Fruängen, Stockholms kommun, bild 3

Hanna Rydhs gata 40

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 134 kr/mån
38 320 kr/m²

Välkommen till denna superfina tvåa på Hanna Rydhs gata 40 belägen i hjärtat av Fruängen! Här bor du med en grönskande omgivning intill ett villaområde med närhet till Långbropark. Optimalt planerad lägenhet med fint ljusinsläpp från två väderstreck. Smakfull interiör med tilltalande färgskalor och genomgående ljusa materialval. Lägenhet bjuder bland annat på ett mycket välplanerat kök med utsikt över gården. Ett generöst vardagsrum med vacker holländsk parkett och plats för önskat möblemang. Det stora sovrummet har gott om förvaring i garderober och utgång till den härliga balkongen i sydväst mot gården. Rejält badrum som innehar renoveringsbehov men med plats för allt man behöver. Hallen har även den gott om förvaring i garderober samt ytterligare förvaringsmöjligheter i ett källarförråd. Snabbt tillträde är möjligt! Här bor ni i Brf Långpannan som är en välskött och populär förening med trevlig innergård med möjlighet till grillning. Föreningen har en mycket stark ekonomi med låg belåning, pågående amorteringsplaner samt flertalet hyresrätter som innehar ett stort värde. Ett stenkast härifrån har ni den trevliga Långbroparken som är en grönskande oas sommartid. Från bostaden nås flera promenadstråk och utan att behöva korsa någon trafikerad väg når du på 5 minuter affärer, service och kommunikationer i centrumet. I Fruängens centrum finns allt du behöver. Ett 30-tal butiker och kommunikationer såsom tunnelbanan till stan på 20 min och bussar mot Älvsjö och Skärholmen m.m. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Lobeliavägen 3, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
Lobeliavägen 3, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun, bild 2
Lobeliavägen 3, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun, bild 3

Lobeliavägen 3

Lägenhet
Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/4
2 441 kr/mån
60 536 kr/m²

Nu finns denna ljusa och välplanerade 1:a till salu. I den moderna trädgårdsstaden i Södra Hedvigslund ligger denna lägenhet producerad 2016/2017. Stilfulla och moderna ytskikt och materialval med ett genomgående enstavig vitlaserad ekparkett och ljust målade väggar. Intill hallen ligger det stilrena köket i ljus grå/beige ton, fullt utrustat med diskmaskin, induktionshäll, kyl/frys och ugn. Det ljusa vardagsrummet har gott om förvaring i platsbyggda garderober och har plats för den större sängen samt soffa. Här når man den solsäkra balkongen med plats för möblemang för att njuta av solen. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. I källarplanet finns ett förrådsutrymme som tillhör bostadsrätten. Här bor ni i ett nu färdigbyggt område i populära Älta. Nära bra busskommunikationer till Gullmarsplan, Centralen, Slussen, Nacka och Tyresö. Smidigaste sätter att ta sig till city är att hoppa på buss 814 precis utanför porten som åker till Gullmarsplan på ynka 15 minuter. Älta är känd för sin vackra natur och flertalet badsjöar. Här kommer ni stortrivas!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kvarnholmsvägen 39B, Finnboda Hamn, Nacka kommun
Kvarnholmsvägen 39B, Finnboda Hamn, Nacka kommun, bild 2
Kvarnholmsvägen 39B, Finnboda Hamn, Nacka kommun, bild 3

Kvarnholmsvägen 39B

Lägenhet
Finnboda Hamn, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/6
4 193 kr/mån
63 900 kr/m²

Välkommen hem till denna magiska tvårumslägenhet på 50 m², belägen i den charmiga omgivningen av Finnboda Hamn. Med en soldränkt balkong som vetter mot grönskan kan du njuta av lugnet och skönheten i din omgivning varje dag. Denna lägenhet är inte bara en bostad, det är en livsstil. Med båten som ett bekvämt pendlingsmedel är det enkelt att komma in till Stockholms stadskärna för att kunna och utforska dess mångfaldiga utbud av kultur och nöjen. Den lokala affären gör vardagen smidig och bekväm, med allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Dessutom erbjuder föreningen en stabil ekonomi och bekvämligheter som garage i huset, vilket gör det enkelt att parkera din bil tryggt och säkert. Kvarnholmen ligger inom gångavstånd och erbjuder också caféer, restauranger och butiker. Här bor man även nära Nacka Forum och Sickla, endast en 5-minuters bilresa bort och erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger, bio och andra bekvämligheter. Södermalm ligger också inom räckhåll, antingen med cykel eller genom en halvtimmes promenad. Med närheten till Stockholm stad är denna lägenhet en perfekt kombination av stadsliv och naturskön omgivning. Ta chansen att uppleva det bästa av båda världarna - välkommen till ditt nya hem! Kontakta mäklaren vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Siloplatsen 6, 5 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun
Siloplatsen 6, 5 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Siloplatsen 6, 5 tr, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Siloplatsen 6, 5 tr

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
81 m²
3 rum
vån 5/11
4 678 kr/mån
73 457 kr/m²

Här har noggranna materialval och en öppen planlösning kombinerats för att skapa en bostad som är visuellt tilltalande men också praktiskt utformad för familjens behov. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om plats för sociala tillställningar. Lägenheten har två rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för familjen samt gott om förvaring. Förutom detta finns den tilltagna balkongen med underbar utsikt över inloppet, där du kan njuta av extra utrymme under sommaren. Föreningen äger marken och är lika attraktiv som lägenheten själv, och dess perfekta läge gör att du har allt du behöver inom räckhåll. Det finns festlokal, övernattningslägenhet samt lounge- och relaxavdelning. Utöver utmärkta kommunikationer har du även möjlighet att ta båten till city. Sammanfattningsvis är denna moderna lägenhet en perfekt kombination av stil och funktion, med gott om plats för familjen och bekvämligheter som gör vardagen enklare. Dess läge och föreningens attraktivitet gör den till det perfekta valet för den som söker närhet till natur och puls.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ektorpsvägen 11, Ektorp, Nacka kommun
  • Borttagen före visning
Ektorpsvägen 11, Ektorp, Nacka kommun, bild 2
Ektorpsvägen 11, Ektorp, Nacka kommun, bild 3

Ektorpsvägen 11

Lägenhet
Ektorp, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 195 000 kr
117 m²
5 rum
vån 6/6
8 223 kr/mån
52 949 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Per Hallströms Väg 12, Nacka Forum, Nacka kommun
  • Sön 5 maj kl 12:45
Per Hallströms Väg 12, Nacka Forum, Nacka kommun, bild 2
Per Hallströms Väg 12, Nacka Forum, Nacka kommun, bild 3

Per Hallströms Väg 12

Lägenhet
Nacka Forum, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 9/11
6 488 kr/mån
36 975 kr/m²

Varmt välkommen till Per Hallströms väg 12 och denna trevliga, ljusa och renoverade trea. In genom säkerhetsdörr når man den rymliga hallen med sin förvaring bakom skjutdörrar i spegelglas och det trevliga badrummet. Vidare når man det generösa ytan som utgör vardagsrummet som har flera delar så som en läshörna/kontorsplats, vardagsrumsdel med gott om plats för den större soffan. I angränsning till vardagsrummet finns ett rum som idag nyttjas som matsal. Detta rum kan man enkelt göra om till ett välplanerat sovrum. Köket är helt renoverat med vita luckor, ett stilrent stänkskydd i i granit med hexagon formade kakel av Carrara marmor ovan. Man når master bedroom från vardagsrummet, här har man gott om plats för dubbelsäng men även sängbord. Här finns flertalet garderober i ett L längst med väggen direkt till höger. Till lägenheten hör ett förråd. Brf Skvaltan är mycket centralt beläget med närhet till det mesta. Läget är fantastiskt oavsett om man är ute efter service, kommunikationer eller rekreation, allt finns nära tillhands! Dessutom når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med kommunala färdmedel. Tunnelbanan kommer till Nacka år 2030, med station inom 10 min gångavstånd från Per Hallströms väg. Ett par minuter bort ligger Långsjön som erbjuder ljumma bad under sommaren och skridskoåkning på vintern. Runt sjön finns även trevliga promenadstråk för motion och nöje. På andra sidan motorvägen en liten bit bort öppnas en annan värld; populära Nyckelviken, 134 hektar natur. Efter väg genom skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår, härliga klippbad, ångbåtsbrygga mm. Söker man mer fart och fläkt ligger Per Hallströms väg endast 10 minuter från det stora utbudet som Stockholms stad kan erbjuda. Njut av folklivet och pulsen på Södermalm med dess härliga utbud av barer och restauranger. Ett flertal bussar ger god tillgänglighet genom turtäthet och därmed korta väntetider. Till Slussen tar det ca 15 minuter. I bil tar det endast ca 5-10 minuter till Stockholms innerstad, beroende på tid på dygnet. Önskar du ta båt till stan så är det ca 15 minuters promenad till Ångbåtsbryggan vid Nacka Strand. Varmt välkommen hem! Kontakta mäklaren för information och uppdateringar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stensövägen 20, Älta - Strandparken, Nacka kommun
  • Sön 5 maj
Stensövägen 20, Älta - Strandparken, Nacka kommun, bild 2
Stensövägen 20, Älta - Strandparken, Nacka kommun, bild 3

Stensövägen 20

Lägenhet
Älta - Strandparken, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
72 m²
3 rum
4 238 kr/mån
45 764 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Först till kvarn. Kontakta mäklaren för visning. Underbar 3:a om 72 m² med uteplats i sydväst och Ältasjön runt hörnet. Bostaden har en optimalt planerad planlösning med två sovrum samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns god plats för sociala sammankomster både ute och inne som rymmer vänner och bekanta vid större tillställningar. Det stilrena köket och det generösa vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp tack vare flera fönsterpartier. Bostaden har bra med förvaringsmöjligheter i garderober med skjutdörrar samt ytterligare förvaringsmöjlighet finns i tillhörande förråd. Helkaklat stilfullt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. I vackra Älta lever ni med vacker natur och flera badsjöar inom gångavstånd. Bra bussförbindelser inom kort gångavstånd som avgår till Gullmarsplan och Slussen samt Tyresö, Haninge och övriga Nacka. Stensö är ett relativt nyproducerat område som ligger vackert beläget i Älta i Nacka kommun. Inom gångavstånd ligger en fin sandstrand vid Ältasjön och utanför huset breder Stavsborgs fotbollsplan med konstgräs ut sig. Här har ni nära till Älta centrum och flertalet förskolor och skolor bland annat Stavsborgsskolan (F-9) Sigfridsborgsskolan (F-6) och samt Älta skola (F-6). Det finns även dagföräldrar i närområdet (man kan läsa mer på www.nacka.se). Man tar sig enkelt till Tyresö, Haninge, Sickla, övriga Nacka eller Stockholm city med bil eller buss. I detta lummiga närområde finns många grönområden, här ges en viss känsla av att bo på landet, trots att man når Gullmarsplan och Slussen med en kort bussresa.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Skridskovägen 11, Västertorp, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Skridskovägen 11

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
72 m²
3 rum
5 239 kr/mån
49 931 kr/m²

Välkommen hem till denna väldisponerade 3:a med en rymlig trädäckad väl insynsskyddad uteplats som ger en genuin radhuskänsla och ligger i ett perfekt sydvästläge intill föreningens välskötta innergård. Uteplatsen är omgiven av ett rejält trästaket där ett vildvin grönskar på sommaren. Från uteplatsen når man den gröna innergården, optimalt för dig som har barn som du smidigt vill kunna släppa ut till gräsmattorna och lekplatsen. Förutom sin underbara uteplats erbjuder bostaden två generösa sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderober, köket är välplanerat och har en ljus matplats som lätt rymmer 6 personer och vardagsrummet är stort med fint ljusinsläpp. Badrummet är stilrent och utrustat med badkar. Detta är ett attraktivt beläget boende i populära Västertorp. I Brf Skridskoprinsessan råder en fin gemenskap och barnen har flera bra ytor till lek, en av områdets bästa innergårdar enligt många. En nybyggd gemensam uteplats omgiven av en syrenberså samt utrustad med stor gemensam grill och många sittplatser gör gården till en samlingsplats för alla grannar, stora som små. I föreningen finns två gemensamma tvättstugor, flera cykel- och barnvagnsförråd samt soprum med bra sortering. Föreningen är en av få föreningar i Västertorp med lediga parkeringsplatser. Lägenheten har också ett fantastiskt läge mellan två tunnelbanestationer (närmsta är T-bana Hägerstensåsen ca 400 meter bort). Detta innebär att du snabbt och enkelt kan ta dig runt i staden och utforska allt som den har att erbjuda. Med bra kommunikationer blir din vardag enklare och du kan enkelt nå arbetsplatser, affärer och andra bekvämligheter. Västertorp är ett mysigt område med gott om grönområden, bra förskolor och skolor samt gott om service. På promenadavstånd från bostaden ligger även den populära Parkleken Lugnet.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Nybohovsbacken 35L, Liljeholmen, Stockholms kommun

Nybohovsbacken 35L

Lägenhet
Liljeholmen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
34 m²
1.5 rum
2 700 kr/mån
82 206 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna väldisponerade bostadsrätt om 34 kvm som stod inflyttningsklar hösten 2017. Trivsam 1,5:a med härligt ljusinflöde från de stora fönsterpartierna. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök gör lägenheten välkomnande och social. Det stora rummet ger plats åt både soffgrupp och matgrupp. Tack vare den fantastiska takhöjden på ca 3,1 meter känns rummet mycket luftigt. Från vardagsrummet nås ett mindre sovrum/sovalkov med plats för 140 cm säng. Smakfullt helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är belägen i attraktiva Liljeholmen med närhet till allt man kan önska sig. Liljeholmsgallerian med shopping, restauranger m.m. samt Liljeholmskajen med badbryggor och flertalet restauranger. På andra sidan av lägenheten hittar man Trekantens badplats med härligt promenadstråk och badstrand, en perfekt plats att njuta av årets varmaste dagar. På andra sidan Liljeholmsbron ligger Hornstull (ca 10 minuters promenad) med ytterligare utbud av restauranger, caféer och butiker. Området har en av Stockholms bästa knutpunkter för kollektivtrafik - här finns tunnelbana, tvärbanan, ett flertal busslinjer, flygbussen och Scaniabussen. Med bil tar man sig enkelt ut till Essingeleden och E4:an. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Diligensvägen 96, 1 tr, Jarlaberg, Nacka kommun

Diligensvägen 96, 1 tr

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
6 950 kr/mån
39 933 kr/m²

Denna elegant renoverade lägenhet bjuder på en smakfull inredning med genomgående ljusa toner och ekparkett i varje rum. Köket är utrustat med vit köksinredning med gott om förvaringsutrymme. En rymlig matplats erbjuder en vacker fri utsikt som tillsammans med den inglasade balkongen fångar eftermiddags- och kvällssolen. Vardagsrummet är välkomnande och det finns två bekväma sovrum. Till sommaren är huset redo med en helt ny fasad. En perfekt kombination av komfort och stil, redo att bli ditt nya hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hammarby allé 11, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Hammarby allé 11, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Hammarby allé 11, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Hammarby allé 11

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 650 000 kr
134 m²
6 rum
vån 10/10
7 582 kr/mån
86 940 kr/m²

Sällan till salu - 134 kvm fördelade på 6 rum och kök! Högst upp på Hammarby Allé 11 ligger denna fantastiska bostad med vidsträckt panoramautsikt från den stora och soliga kungsbalkongen. Här har du en underbar vy över stan mot Södermalm och Hammarby kanal. Det finns även en inglasad balkong i sydväst där du kan njuta av härliga solnedgångar. Stort ljusinflöde och ogenerat läge utan någon som helst insyn. Välplanerad lägenhet med fem bra sovrum och två badrum. Mycket välskött förening i attraktivt område som kombinerar fördelarna med att bo nära både naturen och city. Suveräna kommunikationer och service finns i närområdet och underlättar din vardag. Här bor ni i mycket omtyckta och attraktiva Hammarby Sjöstad som ger känslan av innerstad samtidigt som ni har närhet till vackra naturområden som Sicklasjön för mysiga bryggpromenader, nackareservatet och Hammarbybacken med skidåkning under vintrarna. Precis över gatan ligger Hammarby Sjö där ni kan gå på mysiga bryggpromenader och flera restauranger med utsikt över sjön mot Söder. Ett stenkast ifrån går även tvärbanan som tar dig vidare ut mot Sickla köpkvarter med stort utbud av all typ av service samt Gullmarsplan åt andra hållet med anslutning till bussar och tunnelbanans gröna linje som tar dig in mot innerstan. I området finns flera skolor och förskolor att välja mellan och bland annat mycket omtyckta Anders Franzéns lekpark. I Hammarby Sjöstad finns även ett stort utbud av restauranger, fik, service, gym samt mataffärer. Ett helt klart perfekt område med närhet till allt ni kan önska sig! Varmt välkommen till ditt nya boende!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Boplatsringen 33D, Ältadalen, Nacka kommun
Boplatsringen 33D, Ältadalen, Nacka kommun, bild 2
Boplatsringen 33D, Ältadalen, Nacka kommun, bild 3

Boplatsringen 33D

Radhus
Ältadalen, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
123 m²
5 rum
5 540 kr/mån
52 805 kr/m²

På lugn gata utan genomfart ligger detta fina parhus om 123 m². Med en trevlig och yteffektiv planlösning finns här plats för både den lilla och stora familjen samt utrymmet att arbeta hemifrån. Huset bjuder på två våningar med tre välplanerade sovrum samt två allrum (ena kan byggas om till ett fjärde sovrum). Ett stilrent och smakfullt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och två badrum. På baksidan finns en större altan med plats för både matplats samt loungedel med ett av de bästa sollägena i området. Tomten ramas in av den vintergröna ligusterhäcken och här når du föreningens mysiga innergård med sandlåda, lekstuga och gräsytor. På huset framsida finns en parkeringsplats i länga (el-bilsladdare är installerad och ingår) för en bil (gästparkering med tillstånd finns runt hörnet). Med ett attraktivt och barnvänligt läge i populära Ältadalen ligger detta bostadsrättsparhus som stod inflyttningsklart under 2018. Här bor man i hjärtat av Ältadalen med trevlig gemensam grönska på baksidan med gräsmatta och en mindre lekplats. Runt hörnet ligger Ältadalens aktivitetspark Novaparken med sitt breda utbud av utegym, konstgräsplan, grillplatser samt flertalet lekplatser och lekytor. Populär förening med god ekonomi på gångavstånd till skolor och förskola samt centrum med närservice. Intill Ältadalen ligger Örkroken som erbjuder ett fint utbud av bland annat bageriet Bake to you, pizzeria Bellisimo, Dustry in (thaimat och sushi), Salong Willarp, Nordic Wellness, Rejoyce (gym och padelcenter) med mera. Här finns även en väldigt välskött återvinningscentral. Goda bussförbindelser till såväl Slussen och Gullmarsplan samt tvärförbindelser till Nacka, Tyresö och Haninge. Älta är ett väldigt aktivt område med närheten till såväl stadens brus som till naturens lugn. En liten cykeltur eller promenad bort ligger Erstaviks naturreservat med möjlighet till fina promenad- och cykelvägar, sjöar för bad eller fiske, skidåkning, svamp- och bärplockning. Här bor man med närhet till flertalet förskolor och skolor bland annat Sigfridsborgsskolan (F-6) och intill ligger förskolan Ältadalen, Stavsborgsskolan (F-9) samt Älta skola (F-6). Det finns även dagföräldrar i närområdet (man kan läsa mer på www.nacka.se). Lokalt i Ältadalen finns det även flertalet parker däribland, naturlekparken med både konstgräsplan, grusfotbollsplan, basketplan, skateboardramp, gungor, klätterställningar och gräsytor. Ett stenkast bort ligger ett område som heter Södra Hedvigslund även denna park finns det gungor, skateboardramp, konstgräsplan, grusplan och tennisbana. Här håller scouterna sin årliga Maj-brasa. Även en väldigt populär pulkabacke ligger i anslutning till parken vid berget och skogen. Varmt välkommen hem till ett fantastiskt boende! Kontakta mäklare vid intresse.

  • Premium
  • Uteplats
Elsa Borgs gata 70, Fruängen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Elsa Borgs gata 70

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 299 kr/mån
44 554 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och mycket välplanerade 2:a med balkong i härligt solläge. Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkongen i väster. Det stilrena köket har plats för matbord för 4-6 personer framför fönster. Stamrenoverad fastighet 2004/2005 där badrummet är helkaklat och utrustad med tvättmaskin. Generöst sovrum med platsbyggd förvaring. Bostaden är genomgående i fint skick och har modern samt smakfull färgsättning. Den väldisponerad bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter både i lägenheten samt i separat källarförråd. Här bor ni i ett lugnt läge med fin och grönskande innergård. Några få minuters promenad till Fruängens Centrum och tunnelbanans röda linje som tar dig till Södermalm på 11 minuter. Buss tar dig till Kungens kurva där all tänkbar shopping finns. Här bor du dessutom nära Långbroparken med grönskande öppna ytor som bjuder in till picknick intill fontänen och med härliga promenadstråk. Långsjön erbjuder härliga bad på sommaren och fina skridskoisar samt skidspår vintertid.

  • Plus
  • Balkong
Sicklastråket 23, Sickla, Nacka kommun

Sicklastråket 23

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/5
3 137 kr/mån
75 978 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna drömbostad med exklusiv standard, öppen planlösning och balkong! Lägenheten är försedd med stilrena och sobra material- och färgval i ljusa kulörer. Bostaden karaktäriseras av en lyxig känsla med genomgående parkettgolv, fantastisk rymd och goda förvaringsmöjligheter. Det högkvalitativa köket från Ballingslöv erbjuder full maskinell utrustning och har gott om arbetsyta samt förvaringsutrymme. Vardagsrummet bjuder på generös sällskapsyta med härligt ljusinflöde och utgång till balkong med utsikt mot föreningens lummiga innergård. I anslutning till vardagsrummet ligger sovrummet med stora garderober och plats för dubbelsäng. Planeringen och materialvalet i det helkaklade badrummet är väl genomtänkt med klinkergolv med underliggande golvvärme, WC och kombinerad tvättmaskin. Nobelberget har växt fram till en ny banbrytande stadsdel i Sickla med bostäder, kreativa kontor, kultur, natur och mötesplatser. Här bor man i attraktiva kvarter med gångavstånd till Sickla Köpkvarter där all tänkbar service erbjuds. Butiker, affärer, restauranger, livsmedels-, och blomsterbutik, apotek samt systembolag alldeles runt hörnet. Även närhet till Södermalm med endast ca 10 minuters bussfärd, där det finns stort utbud av kulturliv, shopping, restauranger, barer, caféer samt mysiga populära torg. Utmärkta kommunikationer finns att tillgå dygnet runt på behagligt gångavstånd. Buss på gatan tar dig till Slussen på ca 7 minuter, Saltsjöbanan finns inom gångavstånd från porten. Vid Sickla Strand finns en allmän badplats med bryggor som är mycket trevligt på sommaren. Vattnet i Sicklasjön blir ofta relativt varmt på grund av sin ringa storlek. På vintern så fryser vattnet snabbt till skridskoåkbar is så gillar man att vara utomhus finns det många aktiviteter utanför porten. Välkommen till detta fulländade boende!

  • Balkong
  • Hiss
Anemonvägen 30, 2 tr, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
  • Sön 12 maj
Anemonvägen 30, 2 tr, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun, bild 2
Anemonvägen 30, 2 tr, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun, bild 3

Anemonvägen 30, 2 tr

Lägenhet
Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/4
6 074 kr/mån
55 500 kr/m²

Välkommen till Anemonvägen 30 och denna insynsfria fyra om 90 m² i familjära Södra Hedvigslund. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt samt stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp utan insyn. En stor inglasad balkong i sydvästläge. Här bjuds rymlig hall, tre sovrum, två av dem med garderober bakom skjutdörrar och första sovrummet har en egen klädkammare. Ett badrum med tvättmaskin och torktumlare samt förvaring i skåp över praktisk bänkskiva samt separat gäst wc. Genomgående ljust vitlaserat ekparkettgolv och harmoniska färger på väggarna. Lägenheten var tidigare visningslägenhet för SMÅA (byggbolaget). Till lägenheten hör ett källarförråd. Brf Anemonen består av 22 lgh i två huskroppar som uppfördes av SMÅA och stod inflyttningsklara under 2013. För att vara en relativt nybildad förening har föreningen en bra belåningsgrad på strax över 9000 kr/kvm BOA. Då föreningens byggnader är så pass nya finns heller inga planerade underhåll. Istället har föreningen installerat i elladdstolpar till sina parkeringsplatser. Lokalt i området Södra Hedvigslund är torget en naturlig samlingsplats för food trucks, blandat utbud olika dagar. Bara en kort bit nedanför kullen så finner ni Hedvigslundsparken med både konstgräsplan, basketplan, skateboardramp, gungor, klätterställningar och gräsytor. Här håller scouterna sin årliga maj-brasa. Även en väldigt populär pulkabacke ligger i anslutning till parken vid berget och skogen. I populära Älta bor du mitt emellan storstaden och skärgården. Bara en kort cykeltur bort finner ni en stor aktivitetspark, Nova parken. Här finns möjligheter till allt från fotbollsspel, basket, handboll till att låta barnen leka bland gungor, klättring och balansgång i de olika lekparkerna. Även flertalet grillplatser med tak och sittplatser. Älta är ett väldigt aktivt område med närheten till såväl stadens brus som till naturens lugn. En liten cykeltur eller promenad bort ligger Erstaviks naturreservat med möjlighet till fina promenad- och cykelvägar, sjöar för bad eller fiske, skidåkning, svamp- och bärplockning. Bra bussförbindelser till Gullmarsplan, Tyresö centrum samt Nacka strand via Sickla köpkvarter. Närservice hittar ni i Älta centrum (som man nu bygger om och kommer bli helt nytt med ett fint utbud av butiker och service). Tyresö centrum ligger även detta nära med ett större utbud av restauranger och affärer. Kontakta mäklaren vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Anemonvägen 36, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
Anemonvägen 36, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun, bild 2
Anemonvägen 36, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun, bild 3

Anemonvägen 36

Lägenhet
Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/4
5 159 kr/mån
54 890 kr/m²

Med ett av de bästa lägena i området, med ett högt och fritt läge utan insyn, är nu denna superfina 4:a om 91 kvm till salu! Huset uppfördes av SMÅA under 2016/2017 och har fortfarande kvar sin nyproduktions känsla med genomgående fina materialval samt exklusiva tillval. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp utan att ge insyn. En stor inglasad balkong i sydvästläge med vacker utsikt över Hedvigslundsparken och dess grönområde. Tre rymliga sovrum med bra förvaringsutrymmen, det exklusiva badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt en separat wc. Brf Mispeln består av 42 lgh i fyra huskroppar som uppfördes av SMÅA och stod inflyttningsklara under 2016/2017. Då föreningens byggnader är så pass nya finns heller inga planerade underhåll. Istället har föreningen installerat i elladdstolpar till sina parkeringsplatser samt installerat individuell vattenavläsning för en mer rättvisare debitering. Denna förening har även en tvättstuga samt gästlägenhet för uthyrning åt sina medlemmar. Lokalt i området Södra Hedvigslund är torget en naturlig samlingsplats för food trucks. Bara en kort bit nedanför kullen så finner ni Hedvigslundsparken med både konstgräsplan, basketplan, skateboardramp, gungor, klätterställningar och gräsytor. Här håller scouterna sin årliga Maj-brasa. Även en väldigt populär pulkabacke ligger i anslutning till parken vid berget och skogen. Här bor ni i barnvänliga och relativt nybyggda Södra Hedvigslund med naturen inpå knuten och lekparken och strövområden precis i anslutning till huset. Förskola i området och gångavstånd till Sigfridsborgsskolan med åk. F-6. Flertalet badsjöar i närområdet och bra bussförbindelser till Gullmarsplan. Närservice hittar ni i Älta centrum och även nära Tyresö centrum med ett större utbud av restauranger och affärer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sandavägen 53, null, Nynäshamns kommun

Sandavägen 53

Villa
Nynäshamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 429 000 kr
96 m²
885 m² tomt

Visning söndag 28/4 13.00 Nu kan du bygga Älvsbyhus populära 1,5-plans husmodell Lasse på lantlig tomt i Sorunda, Nynäshamns kommun med kommunalt vatten och avlopp. Här bor du lantligt och fint på friköpt tomt om ca 885 m² som är avstyckad och klar. Parhuset byggs i tomtgräns. Gångavstånd till förskola. Husmodell Lasse passar både dem mindre familjen och ensamhushåll, eller par utan barn. Entréplan om 63 kvm rymmer ett vardagsrum och kök i öppen planlösning. Badrum med dusch, hall med klädkammare och sovrum med plats för dubbelsäng. Lasse är enkelt att skräddarsy helt efter dina behov och intressen. Den inredningsbara övervåningen väljer du själv hur den ska se ut innan inflyttning. Kanske vill du ha ett extra sovrum, en ateljé eller ett stort lekrum. Du bestämmer! Till den inredningsbara övervåningen ingår alltid trappa, fönster, underlagsgolv och förberedelser för vvs, el och data. Här kan du bo med en låg driftskostnad i ett modernt hus med 15 års fri fastighetsavgift. Ett härligt hus med fantastiskt god driftsekonomi. Ex. Beräknad energiförbrukning för varmvatten och uppvärmning exkl. hushållsel 2755 kWh/år. Den som äger en obebyggd tomtmark ska betala 1 procent av taxeringsvärdet i statlig fastighetsskatt. När fastigheten är bebyggd, slutbesked utfärdats och fastighetsdeklarerats till Skatteverket, blir fastigheten befriad från fastighetsavgift under 15 år. Priset är baserat på parhus husmodell Lasse från Älvsbyhus inklusive många tillval och friköpt tomt inklusive kommunal VA-anslutning. Kontakta Jan-Erik Kronosjö 070-8649650, [email protected] för mer information och visning. Det går även bra att åka och titta på tomten själv. Fastighetsmäklare Daniel Copic ansvarar enbart för köpeavtalet avseende fastigheten / tomten. Pris från: 3.429.000 kr inklusive hus, tomt och kommunal VA-anslutning. Adress: Sandavägen 53 Antal kvm: 63 inredd yta + 33 oinredd yta Byggyta: 79 kvm

Älta Mossväg 9A, Älta - Kolarängen, Nacka kommun
Älta Mossväg 9A, Älta - Kolarängen, Nacka kommun, bild 2
Älta Mossväg 9A, Älta - Kolarängen, Nacka kommun, bild 3

Älta Mossväg 9A

Lägenhet
Älta - Kolarängen, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
64,8 m²
2 rum
vån 2/2
4 500 kr/mån
41 590 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka tid för visning! Välkommen till denna mycket välplanerade och omhändertagna lägenhet i lummigt och insynsskyddat läge. I ett lugnt och barnvänligt villaområde är denna trevliga bostadsrättsförening belägen med ett bostadshus i två plan och totalt fyra bostadsrätter. Lägenheten har genomgående ljusa materialval, väl tilltagna sällskapsytor och mycket goda förvaringsmöjligheter i stor walk-in-closet. Härlig radhuskänsla med egen ingång där man kan njuta av eftermiddags-/kvällssolen. På baksidan ligger balkongen i ett lummigt läge mot skogsparti där man kan äta frukost eller ta en kopp kaffe i förmiddagssolen. Parkeringsplats i anslutning till bostaden ingår i månadsavgiften. Föreningen har en gemensam trädgård med gräsmatta, pergola, odlingslotter och äppelträd. Inom några få minuters promenad ligger Ältasjön som bjuder på bad sommartid och plogad skridskobana runt sjön på vintern. Det än endast två minuters promenad till bussar (20 min till Slussen), det är inte heller långt till vare sig skola eller närmaste matbutik! Gillar man idrott så finns det både tennishall, ishockeyhall och fotbollsplaner i närområdet. En annan pärla i direkt anslutning är Älta mosse - Strålsjöns naturreservat med härliga strövområden och de natursköna miljöerna kring Hellasgården. Perfekt för den löp- eller naturintresserade. Ett härligt ställe med ett lugnt och skönt läge på återvändsgata. Här finns allt som behövs för att längta hem. Tröttnar man på att bada, sola, leka eller grilla, så åker man snabbt och smidigt in till stan. Varmt välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 35