Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Utvägen 45, Fågelsången, Norrtälje kommun
 • Kommande
Utvägen 45, Fågelsången, Norrtälje kommun, bild 2
Utvägen 45, Fågelsången, Norrtälje kommun, bild 3

Utvägen 45

Villa
Fågelsången, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
4 100 000 kr
136 m²
6 rum
427 m² tomt

Välkommen till detta trevliga kedjehus med områdets bästa läge, längst in på återvändsgata mot skogsdunge. Här bor du i ett naturnära och familjevänligt område med elljusspår och svampskog runt knuten. Bostaden ligger avskilt med ett mycket bra solläge där baksidan med gräsytorna och altanen fångar eftermiddags- och kvällssolen. Trevliga grannar med god sammanhållning. Friköpta kedjehus är mycket populära eftersom utbudet av dessa är lågt i Norrtälje. I området finns också gemensamma gräsytor, fotbollsplan, parkeringsplatser och garage. Bostaden är på 136 kvm och fördelar sig på 6 rum och kök, varav 4 sovrum. Det är möjligt att dela av allrummet på övre plan för att göra ytterligare ett sovrum om så önskas. Värmande braskamin och två st luft/luft-värmepumpar gör att elkostnaden hålls nere. På entréplanet finns ett fint kök med vita luckor och matplats i anslutning. Här finns också tvättstuga, ett helkaklat badrum, två sovrum och vardagsrum. Från vardagsrummet finns utgång till altanen och tomten på baksidan i sydvästligt läge. Tomten har gräsytor för lek och spring samt möjligheter till odling av olika slag. På övre plan finns ytterligare två sovrum, allrum och ett helkaklat badrum. Utanför entrén till huset finns ett förråd och vedbod. Ovan förrådet finns en stor takterrass. Fågelsången ligger på ca 2,5 km avstånd från centrala Norrtälje. I det naturomgivna området består majoriteten av bostäderna av radhus och villor. Här bor du i ett mycket trevligt, familjärt och lugnt område med närhet till grönområden, lekplatser och förskola. Det är också nära till flertalet skolor med låg-, mellan-, och högstadieskola. Ett mycket naturnära läge med många bra gångstigar och vandringsleder samt elljusspår med bl.a. grillplats med vindskydd finns alldeles intill området. Tag chansen att förvärva denna fastighet med ett utmärkt läge i ett av Norrtäljes mest omtyckta område. Dessutom är det goda kommunikationer till stadskärnan (stadsbussen stannar utanför området). Stockholm är endast ca 50 minuter bort med bil. Detta är en kommande försäljning, kontakta mäklaren för mer information om fastigheten och kommande visningar. Välkomna!

 • Premium
Kyrksjövägen 5, Norrtälje, Norrtälje kommun
 • Kommande
Kyrksjövägen 5, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Kyrksjövägen 5, Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Kyrksjövägen 5

Gård/Skog
Norrtälje, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
5 950 000 kr
152 + 10 m²
4 rum
1,3 ha tomt

På Kyrksjövägen 5, ca 1 km söder om Norrtälje, finns nu denna mindre hästgård till salu. Fastigheten är enligt fastighetsregistret ca 1,3439 hektar och består av huvudbyggnad, stall och gäststuga. Stall med 5 boxar, indraget vatten, sadelkammare och spolspilta (se mer info i annonsen under byggnader). Här finns alltså möjligheten att ha dina hästar på gården och samtidigt arbeta hemifrån eller nyttja möjligheten med de korta pendlingsavstånden till Stockholm, Arlanda, Uppsala och Norrtälje. Hagar och betesmark finns i direkt anslutning till stallet, vilket gör det lätt att ta ut hästarna i hagarna. Grannskapet är lugnt och tryggt och här bor du på landet men ändå bara ca 3 minuter med bil till Norrtälje. Fantastiska möjligheter för dig som vill förverkliga dina drömmar om ett liv på landet och här kan man bedriva olika slags verksamheter som till exempel hästhållning, höns, får, gårdsförsäljning mm. Är du intresserad av självhushåll och odling så finns den möjligheten också. Huvudbyggnaden, som är på 152 kvm (BOA) + 10 kvm (BIA), är byggd 1929 och består av kök, vardagsrum, tvättstuga och badrum på entréplanet. På övre plan finns ett badrum samt tre sovrum. Med utgång från köket finns en trädäckad altan i sydvästligt läge. Det finns också en gäststuga med åretruntvatten indraget. Från altan och resterande del av marken kan du njuta av en fantastisk eftermiddags- och kvällssol. För dig som gillar natur finns trevliga promenadstråk och svampskogar mm. Från bostaden tar du dig snabbt och smidigt till Stockholm på ca 50 minuter och Norrtälje på ca 3 minuter där utbudet av restauranger, matbutiker och shopping är stort. Närmaste busshållplats finns ca 500 meter bort för vidare färd mot Norrtälje centrum. För dig som pendlar mot Stockholm så finns den busshållplatsen ca 1 500 meter från fastigheten. I Norrtälje finns ett stort utbud av service i form av matbutiker, restauranger, skolor, förskolor och butiker. I Norrtälje finns också sportcentrum, tennisbanor, skidbacke, båthamn och skärgården. Detta är en kommande försäljning. Om du är intresserad av den här fastigheten så anmäl gärna ditt intresse till mäklaren för mer information om fastigheten och kommande visning. Varmt välkommen!

 • Premium
Trollbergsstigen 4, Blidö, Norrtälje kommun
 • Kommande
Trollbergsstigen 4, Blidö, Norrtälje kommun, bild 2
Trollbergsstigen 4, Blidö, Norrtälje kommun, bild 3

Trollbergsstigen 4

Fritidshus
Blidö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 200 000 kr
43 m²
2 rum
1 811 m² tomt

Väl omhändertaget fritidshus som ligger på en höjd med ett attraktivt läge på den idylliska skärgårdsön Blidö. Här erbjuds ett fint fritidsboende i Stämmarsund, hjärtat för Blidö! För dig som önskar ett fritidsboende i en lugn miljö och mycket aktiviteter i direkt närhet har du nu hittat rätt. i Stämmarsund finns bl.a. bio, kajakuthyrning, gästhamn och värdshus. Du kan med fördel ta dig till fastigheten via kollektivtrafik, SL-buss från Norrtälje som ligger endast 350 meter från fastigheten. Du kan även ta dig hit via båt från Stockholm. Inom kort promenad finns brygga med båtplats som tillhör fastigheten. Tomten består delvis av en lummig trädgård, fin gräsmatta och naturtomt. Tomten erbjuder en storlek på 1 811 kvm. En stor fördel är att fastigheten är anslutet till kommunalt vatten och avlopp samt att fiber finns indraget i huset! Här erbjuds ett mycket trivsamt fritidshus som är mycket väldisponerat och erbjuder en bra storlek på 43 kvm som fördelas på kök, vardagsrum, duschrum och 1 st sovrum. I Vardagsrummet finns en öppen spis som värmer och höjer trivselfaktorn i huset. Duschrummet erbjuder en generös storlek och byggdes till år 2014. Fastigheten erbjuder också en rejäl gäststuga vilket gör att du får plats för flera gäster. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Sjösalasvängen 4, Enviken, Norrtälje kommun
 • Kommande

Sjösalasvängen 4

Fritidshus
Enviken, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 495 000 kr
52 + 13 m²
3 rum
1 641 m² tomt

Varmt välkommen till Sjösalasvängen 4! Nu saluförs ett mycket fint och väl omhändertaget fritidshus i attraktiva området Enviken. Huset är vinterbonat och passar utmärkt för dig som söker efter ett fritidshus som kan nyttjas året om. Huset är väl omhändertaget och erbjuder genomgående stilsäkra färg- och materialval, ett stort plus är att fastigheten är anslutet till kommunalt vatten och avlopp samt att fiber finns indraget. På fastigheten finns goda odlingsmöjligheter och ett fint växthus. Huset är på 52 kvm och består av ett stort, ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köket, duschrum samt 2 st sovrum. Från vardagsrummet når ni ut till altanen i soligt västerläge. Tomten som är på 1 641 kvm är en välskött trädgårdstomt med stora lek och spelytor. På tomten står också ett bra uthus med tvättstuga, dusch och bastu samt förråd. Området Enviken har en välskött samfällighetsförening som tillhandahåller pool för både vuxna och barn, badplats, bastu, tennis- och fotbollsplan. Boule-bana finns. I närheten finns en båtklubb där man enkelt kan bli medlem och nyttja båtplats. Busshållplats på ca 1,3 km avstånd, till Bergshamra 2,5 km. Matbutik, skolor, trävaruhus finns där. Till Norrtälje är det ca 20 km. Generös byggrätt som innebär att du får bygga totalt 200 kvm. Välkommen på visning!

Himminevägen 65, Lohärad, Norrtälje kommun
 • Kommande

Himminevägen 65

Villa
Lohärad, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 995 000 kr
129 m²
5 rum
3 491 m² tomt

Ni är varmt välkomna till Himmelen, nej ursäkta, till Himminevägen 65 och denna nybyggda villa från 2019! Det är inte ofta som man får möjligheten att förvärva en fastighet med lika bra läge och förutsättningar som denna pärla som ligger endast ca 15 minuter från Norrtälje och med vackra lantliga omgivningar. Här bor man på en lugn väg som en av fyra fastigheter på den här sidan av ängarna. För den friluftsintresserade så finns det gott om promenadstigar, svampskogar och strövområden i närheten. Det vackra Rimsjö Naturreservat ligger ca 2 km från huset. Här växer gamla drömlika träd i en orörd miljö vilket skänker gott om lugn och ro. För den golfintresserade finns det flera banor i närområdet och den närmaste banan finns i Sundsta (18 hål) mindre än 10 minuter från huset. I Sundsta finns ett brett utbud av aktiviteter som folkrace, lerduveskytte och restaurang. Huvudbyggnaden är ett Älvsbyhus i ett plan om 129 kvm. Bostaden fördelar sig på en öppen och ljus hall, ett fantastiskt trevligt vardagsrum med stora fönster och vidsträckt utsikt över de omkringliggande ängarna och åkrarna. Vardagsrummet som får extra mysig värme från den snygga täljstenskaminen är belägen i öppen planlösning mot köket och matplatsen. Även köket är ljust, öppet och modernt. Här flödar ljuset in från tre väderstreck samtidigt som möbleringen skapar sociala ytor som är perfekta för middagsbjudningarna. Skåp och luckor är vita och bänkskivorna är stilrent svarta i både köket och på köksön. Samtliga vitvaror är från byggåret 2019. Intill köket finns husets tvättstuga med egen groventré. Utöver detta så erbjuder huset fyra sovrum av bra storlek, ett rymligt duschrum samt en gästtoalett. Vid infarten till fastigheten ligger fastighetens dubbelgarage som är helt utmärkt för den motorintresserade eller den som önskar extra förvaring. Garaget är på 55 kvm och är isolerat, uppvärmt med luftvärmepump, har 3-fas-el indraget samt en golvbrunn. Vidbyggt garaget finns ett förrådsutrymme som passar utmärkt som vedförråd. Den här delen av fastigheten är belägen på en höjd vilket ger extra bra överblick över ängarna med bra solläge. På fastighetens västra del har planer funnits på att uppföra Attefallshus vilket känns som en bra idé för den som vill erbjuda övernattande gäster eller äldre barn eget boende. Ni är varmt välkomna att boka er plats på visningen och att höra av er till ansvarig mäklare om ni har några frågor!

Flygaregatan 2E, Norrtälje stad - Flygfältet, Norrtälje kommun
 • Kommande
Flygaregatan 2E, Norrtälje stad - Flygfältet, Norrtälje kommun, bild 2
Flygaregatan 2E, Norrtälje stad - Flygfältet, Norrtälje kommun, bild 3

Flygaregatan 2E

Lägenhet
Norrtälje stad - Flygfältet, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 595 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
5 409 kr/mån
20 987 kr/m²

Detta är en kommande försäljning. Hör av dig till mäklaren för mer information! Nu har ni chansen till en mycket finbostadsrätt på 3 rok endast en trappa upp ihuset. Lägenheten är välplanerad och ger er 76 kvm med en mycket bra planlösning. Lägenheten fördelas på en rymlig hall, badrum, fint kök med bl.a. diskmaskin och utgång till solig balkong i västerläge, stort vardagsrum med fint ljusinsläpp samt två sovrum med plats för dubbelsäng. Stor klädkammare finns i anknytning till de båda sovrummen. I badrummet är det förberett för tvättmaskin. Den perfekta lägenheten för dig som värdesätter att carport med el-uttag ingår i månadsavgiften. Förutom detta så finns det gott om avgiftsfria parkeringsplatser rakt över gatan för alla gäster eller för er som har flera bilar. Tvättstugan finns inom bekvämt avstånd på gården och det finns även tvättstuga för mattvätt och grovsoprum på nästa gård. Området är omtyckt och familjevänligt medtrevlig innergård direkt utanför lägenheten. Direkt närhet till matbutik och busshållplats som trafikeras av bussar till och från Stockholm. Vidare är det även gångavstånd till Norrtäljes badhus, Skatepark, Flygfältets handelscentrum och centrala Norrtälje med dess kommunikationer och service. Utbudet av butiker, restauranger och caféer är mycket stort och shopping utbudet täcker allt från kläder till hemelektronik. Från Norrtäljebusstation finns täta förbindelser med Stockholm, Uppsala, Arlanda och Roslagskusten. Föreningen är välskött och har en lokal som medlemmar får låna för olika ändamål utan avgift. Föreningen är välskött och har en lokal som medlemmar får låna för olika ändamål utan avgift. Välkommen med din visningsanmälan!

 • Premium
 • Balkong
Alvägen 12, Rimbo, Norrtälje kommun
 • Kommande

Alvägen 12

Villa
Rimbo, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 600 000 kr
91 + 33 m²
3 rum
1 001 m² tomt

Välkomna till Alvägen 12 och denna enplansvilla med insynsskyddad tomt. En fastighet med många möjligheter, här har ni chansen att skapa er egen drömbostad. Sommartid bor ni mitt i en grönskande oas med många perenna växter. Här växer bland annat äppelträd, päronträd, plommonträd, amerikanska blåbär, kiwi, röda och gula hallon, krusbär, vindruvor, rabarber och mycket mer. På tomten finns friggebod och växthus. I bostaden finns vardagsrum med öppen spis med värmekasett och utgång till inglasat uterum. Kök med plats för matbord, toalett med plats för att sätta in badkar, sovrum, samt ett allrum/sovrum. Allrummet har tidigare varit två sovrum, så har ni behov av fler sovplatser så går det att ordna här. Groventré med tvättstuga, dusch och garage. Här bor ni på en lugn gata med närhet till skola, förskola, badplats och Rimbo centrum. Från Rimbo finns bussförbindelse till Stockholm, Uppsala och Norrtälje. Fastigheten säljs med friskrivning. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Holmersgatan 2D, Norrtälje stad - Kvisthamra, Norrtälje kommun
 • Kommande
Holmersgatan 2D, Norrtälje stad - Kvisthamra, Norrtälje kommun, bild 2
Holmersgatan 2D, Norrtälje stad - Kvisthamra, Norrtälje kommun, bild 3

Holmersgatan 2D

Radhus
Norrtälje stad - Kvisthamra, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 750 000 kr
105 m²
5 rum
vån 1/1
6 318 kr/mån
35 731 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att få flytta in i detta ovanligt fina radhus på Holmersgatan 2D som färdigställdes 1957. Här kombineras den äldre charmen med våra högt ställda krav på modern bekvämlighet på ett exemplariskt vis. Att kliva upp för trappan från bottenvåningen och mötas av det eleganta, rymliga och ljusa köket är väl värt ett besök och för den lycklige som övertar bostaden kommer hemmets karaktär vara upphov till glädje i många år framöver. Det som först kommer att slå er vid ett besök i bostaden är dels vilka fantastiska ytor som finns tack vare bostadens 104,95 kvm boyta men även att huset fördelar sig på tre etage vilket helt klart förstärker bostadens unika känsla. Till detta måste tilläggas att den stora trädgården belägen i soligt sydvästläge är perfekt anpassad för både spring och lek och odling. För att beskriva husets planlösning så inleder vi vid entrén intill den lugnt trafikerade Holmersgatan. Entréhallen är rymlig och passerar husets fina och avskilda gästrum, en toalett, flera garderober för förvaring samt tvättstugan. Från entrén kliver vi upp för trappan och möts direkt av det flödande ljuset från de stora fönsterna i sydväst som skänker värme till det eleganta vitmålade köket. Köket och det intilliggande vardagsrummet som man når genom de läckra dubbeldörrarna med fönster är rena drömmen för oss som gillar vackra hem. För att nå sovrummen promenerar vi upp för trappan mot den övre hallen. Att stå och blicka ut över hemmet samtidigt som man lutar sig mot räcket är avkoppling för själen. I den övre hallen strilar solljuset in från högt belägna fönster som säkerställer att hela bostaden känns ljus och öppen. Här finns tre sovrum där sovrummet till vänster har inretts med parkettgolv och en vacker tapet som effektfullt fångar husets äldre stil. Utanför detta sovrum finns en rymlig klädkammare och tre garderober för förvaring. Nästa sovrum används idag som TV-rum men kan absolut användas som sovrum. Det tredje sovrummet är stort och rymligt och har även det en elegant inredning med parkettgolv och tapetserade väggar. På övervåningen återfinns även ett snyggt och nyrenoverat duschrum med vitt kakel och svarta detaljer på kranar, duschvägg och kommod. Husets trädgård är stor och öppen. I trädgården finns flera fruktträd (körsbärsträd, äppelträd och päronträd. Här finns dessutom hallonbuskar, svartvinbärsbuske och fläder. Utöver det så finns de rabarber, jordgubbsland och ett flertal blommor. Här finns gott om utrymme för spring- och lek samt gott om plats för odling i rabatter. Bostaden passar utmärkt för familjer i alla åldrar och livssituationer tack vare sitt fantastiska läge. För att nå Norrtäljes stadskärna så tar man den korta promenaden nedför Bergsbacken och befinner sig direkt i det nybyggda hamnområdet med den vackra Norrtäljebåten, den stora Societetsparken och havet som tydliga landmärken. För barnfamiljer finns Kvisthamraskolan endast ett stenkast från bostaden och tack vare den låga hastighetsbegränsningen över kullerstenar så kan man med trygghet låta de tillräckligt stora barnen promenera själva till skolan. Sommartid kan man passa på att vandra bort till den kommunala badplatsen Kärleksudden som är belägen ca 1,25 km från huset eller promenera ner till parken för att ta en svalkande glass intill tennisbanorna.

 • Premium
 • Uteplats
Sjöviks strandväg 22, null, Norrtälje kommun
 • Kommande
Sjöviks strandväg 22, null, Norrtälje kommun, bild 2
Sjöviks strandväg 22, null, Norrtälje kommun, bild 3

Sjöviks strandväg 22

Fritidshus
Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
4 500 000 kr
81 m²
4 rum
1 650 m² tomt

Drömmer du om en idyllisk tillflyktsort med tidig 1900-tals charm och havsutsikt? Välkomna till Sjöviks Strandväg 22 och detta havsnära läge med utsikt över Åkeröfjärden. Här finns ett välbevarat boningshus byggt under tidigt 1900-tal. På entréplan finns fullt utrustat kök, vardagsrum med kakelugn samt duschrum. På övre plan finns två sovrum och ett allrum med utgång till balkong. Här finns det möjlighet att skapa fler sovrum för den som har behov av det. Intill huset finns ett stort uterum, med gott om plats för vänner och familj, som passar väl när vädret inte tillåter att ni sitter ute. Uterummet kan öppnas upp mot altan i söderläge. Här kan ni blicka ut över vattnet och njuta av det soliga läget hela dagen. På tomten finns även jordkällare, gästhus och förrådsbyggnader. Sommartid, när trädgården blomstrar, finns gott om bär och frukt, såsom vinbär och plommon. Brevik ligger i ett avskilt och lantligt läge, i området finns gårdar, villor och enstaka fritidshus. Från fastigheten är det cirka 1 timmes bilväg till Stockholm och till Norrtälje är det cirka 15 minuter. I närområdet finns mycket olika aktiviteter året runt. I Södersvik finns populära Rådmansö Bageributik, här kan ni bland annat köpa surdegsbröd till frukosten. Närmsta matbutik finns i Vreta, intill den finns även mack och pizzeria. Detta är en kommande försäljning, välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Premium
Starrmora 33, Riala, Norrtälje kommun
 • Kommande
Starrmora 33, Riala, Norrtälje kommun, bild 2
Starrmora 33, Riala, Norrtälje kommun, bild 3

Starrmora 33

Villa
Riala, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 495 000 kr
82 m²
2 298 m² tomt

Välkomna till Starrmora 33 och detta trevliga enplanshus i privat och lantligt läge. Här bor ni med skogen som närmsta granne och på smidigt pendlingsavstånd till Stockholm. Huset om 82 kvadratmeter är bra planerat och erbjuder ett rymligt kök med trevlig plats för matbord med utsikt över altan och trädgård. Vardagsrum med kamin och platsbyggd bar. Två sovrum, varav det ena större med garderob och plats för dubbelsäng. Helkaklat duschrum med golvvärme och tvättmaskin samt en klädkammare/förråd. Intill huset finns en stor uteplats i olika nivåer, här är det sol större delen av dagen. En del av altanen är under tak, vilket gör det möjligt att sitta ute även sommarens regniga dagar. Här finns även ute-kök med framdraget vatten samt framdragen el, med möjlighet att koppla in SPA-bad. Mot skogen ligger en uteplats med uterum med öppen front, vilket skapar en mysig ombonad känsla och skyddar mot väder och vind. På tomten finns vedförråd och stora ytor för parkering, gott om plats för er som skulle vilja bygga garage. För den med odlingsintresse är det väl förberett på tomten med odlingslådor och pernenna växter. Omgivningarna kring fastigheten är perfekta för er som önskar lugn och ro och utrymme för avkoppling. Från baksidan av huset finns stigar ut i skogen, här finns gott om svamp och bär. Sommartid är kalkbrottet i närheten ett populärt utflyktsmål för den badsugna, det finns även en fin badplats i sjön Largen. Busshållplats finns några hundra meter från fastigheten, här går buss 620 och 621 mellan Åkersberga och Norrtälje. Vid E18 finns pendlarparkering och buss till Stockholm. Detta är en kommande försäljning, välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

 • Premium
Ljungvägen 6B, Hallstavik, Norrtälje kommun
 • Kommande

Ljungvägen 6B

Lägenhet
Hallstavik, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
695 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 012 kr/mån
13 627 kr/m²

Välkommen till Ljungvägen 6B och denna ljusa och yteffektiva lägenhet om 2 rum och kök. Lägenheten ligger bekvämt endast en halv trappa upp. Här erbjuds en 2:a på 51 kvm med ett praktiskt kök med matplats för ca 3-4 personer, duschrum och ett stort och ljust vardagsrum med utgång till en balkong som ligger i ett härligt söderläge med utsikt över innergården. Här bor du i en förening med stabil och god ekonomi. Mycket bra läge med närhet till Hallstaviks centrum. Hallstavik erbjuder mataffärer, café, bank, systembolag, apotek etc. Hallstavik har även mycket olika aktiviteter att erbjuda, exempelvis speedway, fina naturområden, biograf, golf och ett populärt utomhusbad. Från Hallstavik finns det goda kommunikationsmöjligheter med buss till Norrtälje och Stockholm. Busshållplatsen ligger ca 800 meter från huset. Buss från Hallstavik till Norrtälje tar ca 48 minuter och med bil åker du till Norrtälje på ca 40 minuter. Hjärtligt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
Ekebyholmshöjden 32, Ekebyholm, Norrtälje kommun
 • Kommande
Ekebyholmshöjden 32, Ekebyholm, Norrtälje kommun, bild 2
Ekebyholmshöjden 32, Ekebyholm, Norrtälje kommun, bild 3

Ekebyholmshöjden 32

Villa
Ekebyholm, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
4 950 000 kr
159 m²
6 rum
2 181 m² tomt

Ta steget in i den pulserande gemenskapen av Ekebyholmshöjden och upptäck denna charmiga, moderna familjevilla som väntar på att bli ditt nya hem! Beläget i ett mycket barnvänligt område med en förtrollande natur runt hörnet, erbjuder denna bostad en idyllisk livsstil med närhet till förskolor, skolor och den vackra sjön Syningen som bara är en kort promenad bort. Med imponerande 159 kvadratmeter boendeyta, inklusive ett rymligt och ljust vardagsrum, 4 mysiga sovrum, en inbjudande sällskapsrum, två moderna badrum och en praktisk tvättstuga, finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa. De vackra ekparkettgolven (och klinkers i hallen och köket) tillsammans med den genomgående golvvärmen skapar en känsla av elegans och komfort i hela huset. Med generösa förvaringsmöjligheter och ett stort dubbelgarage på hela 49 kvadratmeter finns det gott om plats för både fordon och förvaring. Utomhus kan du njuta av den underbara trädgårdstomten som omges av skog, vilket ger en privat och avskild känsla utan insyn från grannar och på baksidan är det förberett för altanbygge. Huset är anslutet till fiber, vilket garanterar snabb och pålitlig internetanslutning för hela familjen. Som reservkraft, om elen sviker så är elcentralen förberedd för el via externt elverk. Denna fantastiska bostad måste upplevas på plats för att fullt ut förstå dess charm och potential. Välkommen på visning och låt dig förtrollas av allt detta hem har att erbjuda!

 • Premium
Vigelsjövägen 11C, Norrtälje stad - Vigelsjö, Norrtälje kommun
 • Kommande

Vigelsjövägen 11C

Lägenhet
Norrtälje stad - Vigelsjö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 595 000 kr
69,7 m²
2.5 rum
vån 1/3
3 088 kr/mån
22 884 kr/m²

Välkomna till Vigelsjövägen 11C och denna mysiga lägenhet med genomgående fina ytskikt. Bostaden är en väldisponerad 2,5:a med rymlig hall som är centralt placerad i lägenheten och binder samman de övriga rummen. Här har ni ett modernt och trevligt kök med matplats intill stora fönster. Rymligt vardagsrum som har plats för soffgrupp och ytterligare möblering. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin. I bostaden finns två sovrum, ett större med plats för dubbelsäng och ett mindre, som skulle kunna passa som barnrum, kontor eller walk in closet. Från det stora sovrummet finns utgången till den härliga inglasade balkongen i soligt söderläge. Vigelsjö är ett lugnt område där det finns flera mysiga innergårdar och lekplatser som ligger ostört från vägen. I närheten av bostadsområdet finner ni badplats och fiskemöjlighet i Lommaren samt elljusspår. Med en kortare promenad når man centrala Norrtälje med dess kommunikationer och service. Utbudet av butiker, restauranger och caféer är mycket stort och shoppingutbudet täcker allt från kläder till hemelektronik. Med några minuters promenad når man busstationen och sjukhuset. Från busstationen finns täta förbindelser med Stockholm, Uppsala, Arlanda och Roslagskusten. Detta är en kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

 • Balkong
Undravägen 14D, Malsta, Norrtälje kommun
 • Kommande
Undravägen 14D, Malsta, Norrtälje kommun, bild 2
Undravägen 14D, Malsta, Norrtälje kommun, bild 3

Undravägen 14D

Villa
Malsta, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 975 000 kr
129 m²
5 rum
1 713 m² tomt

Ett mycket fint och välskött hus med byggår 2020 är nu till salu i Malsta. Fastigheten ligger i ett lantligt och idylliskt läge med vacker utsikt över åkermark och omgivningar, med möjlighet att cykla eller promenera till Norrtälje. Endast ca 6-7 minuter med bil från Norrtälje till fastigheten där du passerar lantliga miljöer med åkermark, hagar och jordbrukslandskap. När du är framme vid fastigheten möts du av tystnaden och lugnet och det fina läget i söder. Här kan du njuta av trevliga middagar på den fantastiska och stora altanen eller njuta av kvällsolen i pergolan. För den odlingsintresserade finns stora möjligheter att odla i växthuset eller på den fina tomten om ca 1 713 kvm. Huset har ett fantastiskt läge och inramas av en fin gärdsgård på två sidor av tomten. På fastighetens entrésida finns en parkeringsyta för flera bilar. Förrådsbyggnad om ca 12 kvm med ena del isolerad är placerad på baksidan av tomten och skärmar naturligt av mot grannfastigheten i söder. Det finns också en trevlig pergola med eftermiddags- och kvällssol. På både förrådsbyggnaden och huset har ägaren installerat fasadbelysning (up and downlights) som kan styras via en app. Gräsytor finns på både fram- och baksidan, perfekt för lek och spring för både stora och små. Huset har en boarea om 129 kvm och fördelar sig på 5 rum och kök samt tvättstuga, badrum och gästtoalett. Ett nytt hus innebär låga driftskostnader, ägaren av detta hus har haft en årsförbrukning på endast 9 126 kWh. Dessutom är det ingen fastighetsavgift de första 15 åren och du behöver inte lägga energi och pengar på renovering. För dig som arbetar hemifrån finns givetvis fiber indraget. Grannskapet är lugnt och tryggt och här bor du på landet men ändå bara ca 6-7 minuter med bil till Norrtälje. I Norrtälje finns ett stort utbud av service i form av matbutiker, restauranger, skolor, förskolor och butiker. I Norrtälje finns också sportcentrum, tennisbanor, skidbacke, båthamn och skärgården. Området passar utmärkt för den friluftsintresserade som uppskattar aktiviteter såsom svamp- och bärplockning, cykelutflykter och skogspromenader. Med bil till Stockholm åker du på ca 55 minuter. För dig som pendlar mot Stockholm så är den nya trafikleden förbi Norrtälje riktigt smidig och gör att du tar dig snabbt ut på E18. Det är ca 200 meter till närmsta busshållplats som tar dig direkt in till Norrtälje. Från Norrtälje finns det sedan täta bussförbindelser mot Stockholm och Uppsala. Detta är en kommande försäljning. Kontakta mäklaren för att anmäla ditt intresse samt få information om kommande visningar. Varmt välkomna!

 • Premium
Brusmarvägen 33, Håtö, Norrtälje kommun
 • Kommande
Brusmarvägen 33, Håtö, Norrtälje kommun, bild 2
Brusmarvägen 33, Håtö, Norrtälje kommun, bild 3

Brusmarvägen 33

Fritidshus
Håtö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
5 750 000 kr
111 m²
3 rum
2 607 m² tomt

Detta är en kommande försäljning. Hör av dig till mäklaren för mer information. I mycket populära Håtö har du nu möjlighet till ett stort och bekvämt fritidshus om 111 kvm med permanentstandard! Vill du bara kunna koppla av där allt är nyrenoverat så har du kommit rätt. Här finns dessutom två gästhus med totalt tre sovrum och ett helkaklat badrum med wc. Huvudbyggnaden blev tillbyggd 2020 (ca. 69 kvm) och erbjuder idag en boarea om 111 kvm. Här finns ett nyrenoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Just kök och vardagsrum uppskattas vara ca. 75 kvm! Från både kök och vardagsrum har ni utgång till den enhetliga altanen. Vidare finns två sovrum, praktiskt förråd samt ett helkaklat duschrum med golvvärme, tvättmaskin och vattentoalett. Den plana och fina natur- och trädgårdstomten om 2 607 kvm möjliggör lek och spel för alla åldrar på fin gräsmatta. På tomten utöver huvudbyggnad, finns ett nybyggt gästhus om ca. 35 kvm (Två stora sovrum och helkaklat duschrum), äldre gästhus om ca. 18 kvm i delvis renoveringsbehov, samt två förråd i totalt 5 sektioner. Här finns bekvämligheter som kommunalt vatten och avlopp indraget. Man har också tillgång till vatten från borrad brunn för t.ex. bevattning via servitut. För dig som arbetar hemifrån finns det givetvis fiber. Denna fastighet kan användas både som permanent- och fritidsbostad. Nuvarande ägaren har detta hus som fritidsbostad. Här kan du njuta av frihet och avkoppling på den mycket stora altanen om ca. 300 kvm. Altanen erbjuder dig både förmiddags-, eftermiddags- och kvällssol. Det finns stor potential med tomten och möjlighet att få plats med ytterligare byggnad. I och med indragningen av det kommunala avloppet ändrades planbestämmelserna och nu är det möjligt att uppföra 200 kvm byggnadsarea per fastighet. Här blir man del av välskötta området Håtö där det bland annat anordnas ett välbesökt midsommarfirande nere på Haget där det är både allsång och dans runt midsommarstången och dans till liveband på kvällen för både barn och vuxna. Den lokala pumpgruppen anordnar korvgrillning på Valborg, gemensam kräftskiva i augusti och diverse andra tillgivenheter. Grannsämjan är mycket god och det finns en härlig blandning av både barnfamiljer, medelålders par med vuxna barn som umgås över generationsgränserna. Håtö erbjuder ett stort antal väldigt fina sandstränder och badplatser från diverse bryggor. Från bostaden tar du dig snabbt och smidigt till Stockholm på ca 57 minuter och Norrtälje ca 15 minuter där utbudet av restauranger, matbutiker och shopping är stort. Från Norrtälje busstation tar man buss 631 eller 631X. Härifrån kan du åka till trevliga Gräddö och handla mat eller gå på deras kafé Kvarnudden som även har musikunderhållning på sommaren. I närliggande Södersvik ligger Rådmansö Bageributik. Närmsta mataffär har du vid Vreta, Spillersboda lanthandel samt Ica-Gräddö. Vill du ta en långpromenad eller en gedigen cykeltur kan du via Spillersboda ta dig via gemytliga grusvägar hela vägen till Marholmen där det finns en hotellanläggning med restauranger och fik. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Dalkärrsvägen 5, Hårnacka, Norrtälje kommun
 • Kommande

Dalkärrsvägen 5

Villa
Hårnacka, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
4 995 000 kr
125 m²
5 rum
1 325 m² tomt

På Dalkärrsvägen 5 finner du detta välskötta och fina hus från 2013. Här bor du i ett ogenerat läge endast 5 minuter med bil till Norrtälje centrum. Huset ligger i ett högt läge med trevlig utsikt mot naturen samt insynsskyddat mot grannar. Lättskött tomt och berget på del av tomten gör trädgården unik. Här finns både sociala ytor på den trädäckade altanen och små gräsytor för odling, spel och lek. Uteplatsen ligger i ett soligt sydvästligt läge och altanen förbinder även en liten rund pool och en vedeldad bastutunna. Altanen är som gjord för avkoppling och trevliga middagar med nära och kära. På fastigheten finns också en carport med vidbyggt förråd. Huset känns väl omhändertaget sedan det byggdes. Ett nytt hus innebär framför allt lägre driftskostnader och lägre renoveringskostnader. Det är dessutom gratis fastighetsskatt på detta hus i ytterligare ca 4 år. Bostaden värms upp med en effektiv frånluftsvärmepump och har vattenburen golvvärme i hela huset. Givetvis finns fiber indraget för dig som vill arbeta hemifrån. En mycket smart och bra planlösning med väldigt bra förvaringsutrymmen genom två klädkammare, garderober och skjutdörrsgarderob. Rymlig hall som möter ett vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Köket har gott om förvaring i skåpluckor, lådor och i köksön. Gästtoalett finns smart placerat i anslutning till hall och vardagsrum. I andra delen av huset finns allrum/tv-rum samt två sovrum och ett helkaklat badrum, en perfekt separat avdelning för barnen i familjen. Allrummet kan göras om till ett sovrum om så önskas. Separat och rymlig tvättstuga samt ytterligare en klädkammare vid allrummet. Tvättstugan har en egen entré ut till trädäck med poolen och bastun. Det tredje sovrummet med egen klädkammare finns i anslutning till köket. Hårnacka ligger på ca 3,5 km avstånd från centrala Norrtälje. Här bor du i ett mycket trevligt, familjärt och lugnt område med närhet till grönområden, lekplatser och förskola. Det är också nära till Grind-området där Norrgärdsskolan är belägen (F-6). Till Norrgärdsskolan och Norrtälje centrum finns det bra gång- och cykelvägar. Det finns också flera andra närliggande skolor. En kort promenad till lokalbussen som tar dig till centrum. Ett mycket naturnära läge med många bra gångstigar och vandringsleder alldeles intill området. Om du är intresserad av denna fastighet så anmäl dig gärna till visningen. Varmt välkommen!

Visar alla 16