Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Vallentuna

Fastighetsbyrån Vallentuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Allévägen 9, Centrum, Vallentuna kommun
  • Tor 16 maj

Allévägen 9

Lägenhet
Centrum, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
1 660 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/3
2 853 kr/mån
53 548 kr/m²

Dags att flytta hemifrån? Då vill du inte missa denna bra planerade och charmiga vindsetta mitt i centrum! Ljust allrum tack vare stora fönster, med plats för både säng, soffa samt matbord, helkaklat badrum och mycket förvaringsmöjligheter (dessutom 3 förråd!). Parkeringsplatser finns ledigt i föreningen! Från porten har du bara några få steg ut till ett brett utbud av caféer, restauranger samt mataffärer. Buss och Roslagsbana finns inom 2-3 min gångavstånd och tar dig till bland annat Stockholms universitet inom halvtimmen. En lägenhet perfekt lämpad för den som studerar, vill flytta hemifrån eller som helt enkelt vill bo självständigt!

  • Plus
Fornminnesvägen 32, Centrum, Vallentuna kommun
  • Tor 16 maj kl 15:00

Fornminnesvägen 32

Lägenhet
Centrum, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
2 195 000 kr
87,3 m²
3 rum
vån 3/3
4 855 kr/mån
25 143 kr/m²

Välkommen till denna luftiga trea belägen nära Vallentuna centrum! Här erbjuds en bostadsrätt i populära Brf Granen, perfekt för den som vill ha närheten till både stadsliv och grönområden. Denna lägenhet har en boyta på 87.3 kvm fördelat på tre rum, perfekt för den lilla familjen eller paret som vill ha lite extra utrymme. Balkongen ger möjlighet till frisk luft och trevliga stunder utomhus. Brf Granen är en mycket stabil förening med låg belåning. Nära till kommunikationer såsom buss och tåg för en smidig pendling. Vallentuna erbjuder även vacker natur med möjligheter till promenader och friluftsliv. Här får du en fin bostad med ett optimalt läge, nära allt som behövs för en bekväm vardag. Tillsammans kan vi utforska denna charmiga bostadsrätt och se om det är din framtida drömlägenhet! Varmt välkommen att höra av dig så berättar vi mer.

  • Plus
Karlbergsvägen 69, Östra Bällsta, Vallentuna kommun
  • Tor 16 maj kl 16:00

Karlbergsvägen 69

Villa
Östra Bällsta, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
6 495 000 kr
109 + 22 m²
5 rum
1 512 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad i pittoreska Östra Bällsta! Här finns gott om plats för hela familjen. Tomtytan på 1512 kvm ger utrymme för lek och trädgårdsarbete. Detta hem från före 1900 bjuder på en unik karaktär och dess potential är oändlig. Här finns möjligheten att skapa ditt drömhem med personlig touch. En riktig pärla för den som uppskattar det genuina! Det som verkligen sticker ut här är det dubbla garaget och den underbara poolen som bjuder in till härliga sommardagar med vänner och familj. Dessutom erbjuder bostaden en uthyrningsdel som kan generera extra inkomst. En smart investering! Närområdet bjuder på vacker natur med möjlighet till skogspromenader och frisk luft. Här finns också bra kommunikationer och närhet till service såsom skolor och affärer. Ett perfekt läge för den som vill ha det bästa av två världar - lugnet på landet men ändå nära stadens puls. Välkommen att upptäcka potentialen och alla möjligheter som detta unika hem har att erbjuda! Kontakta mäklare Niklas Hedin för mer info 0704-596907

  • Plus
  • Uteplats
Jarlavägen 22, Ormsta, Vallentuna kommun

Jarlavägen 22

Radhus
Ormsta, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
3 795 000 kr
142,8 m²
7 rum
7 133 kr/mån
26 576 kr/m²

OBS! -Letar ni efter ett bekymmersfritt boende i en lugn villaidyll? Kolla närmre på detta gavelradhus. Här står föreningen för allt det yttre underhållet, så du slipper fundera på fasad fönster dränering etc. Fjärrvärme med Energiklass B. Vattenburen golvvärme i entréplan. De drygt 142 kvm är smart disponerade med fem sovrum, allrum på entréplan samt övre plan. Renoverat kök. Altan på husets framsida där man kan husera med familj och vänner. Altanen på baksidan har en infälld utomhusjacuzzi. Plan trädgårdstomt med plats för spring och lek. Carport samt två förråd. I området finns allt inpå husknuten så som: två förskolor, Hagaskolan F-9. Vallentuna IP med: fotboll, hockey, padel, tennis, elljusspår för löpning. En kort promenad bort finns även skogen samt Angarns naturreservat. Välkomna för mer information!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lindvägen 3, Karby/Brottby, Vallentuna kommun

Lindvägen 3

Villa
Karby/Brottby, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
5 995 000 kr
158,6 + 16,5 m²
7 rum
985 m² tomt

+ 158 kvadratmeter totalt renoverade, se renoveringslistan! + 120 kvm uteplats och spabad + Ljusa öppna ytor + Barnvänligt område med ett stenkast till ICA, förskola, skola, GYM, padelhall, bussar. När byggmästaren "tar med sig jobbet hem" då blir det något alldeles extra! Vad sägs om: nya stammar för VA, fönster, ny el, vattenburen golvvärme på entréplan, ny ventilation, tre helkaklade badrum, nytt kök, genomgående nya ytskikt. Ja sällan skådat påkostat och genomtänkt. Garage i direkt anslutning till huset om 16,5 kvm. Kort promenad till: ICA, Karbyskolan, motionsspår, padelhall, gym. Perfekta kommunikationer med blå bussarna som går ca: 20 min intervall, på ca 20 min är du i Danderyd där Tunnelbanan finns. Välkomna!

Rosengårdsvägen 51, Rosengården, Vallentuna kommun
  • Ons 15 maj kl 17:00

Rosengårdsvägen 51

Lägenhet
Rosengården, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
1 750 000 kr
77,2 m²
3 rum
vån 1/2
6 061 kr/mån
22 668 kr/m²

För dig som är 55+ år är detta en gyllene chans att säkra ett toppenläge i bottenplan i trivsamma Brf Rosengårdens seniorboende! Ljus och fin lägenhet om 3 rok med separat kök, rymligt badrum, stort vardagsrum med plats för matsalsdel i anslutning till köket, två rymliga sovrum och sist men inte minst en fantastisk uteplats i söderläge. Rosengården är ett seniorboende endast för dig som fyllt 55 år. Här finns flera sociala aktiviteter som boule, gymnastik, Qi Gong eller varför inte ta det lugnt i det egna biblioteket eller bastun. Närhet till Vallentuna C med dess utbud av caféer, restauranger och mataffärer. Busshållplats inom gångavstånd med möjlighet att ta sig till centrala knytpunkter så som Danderyds sjukhus (tunnelbanestation), Upplands Väsby (pendeltåg) samt Arninge. Roslagsbanan finns i centrum och tar dig hela vägen till Stockholm Östra station. Varmt välkommen att kontakta mäklare Sofie Wiksborg vid intresse eller för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
Krokusvägen 10, Lindholmen, Vallentuna kommun
  • Tis 14 maj kl 18:00

Krokusvägen 10

Radhus
Lindholmen, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
4 995 000 kr
130 m²
5 rum
372 m² tomt

WOW-känsla i varje rum! Detta hus har genomgående renoverats med en sällsynt fingertoppskänsla som verkligen känns och syns i varje kvadrat. Gemensamma nämnaren i renoveringarna som utförts är stilrena och påkostade materialval, nya ytskikt och genomgående parkettgolv, nya innerdörrar, spotlights i tak samt plejdsystem för belysning. Två totalrenoverade badrum med golvvärme varav det ena med bastu och vinkyl, ändrad planlösning på övre plan där master bedroom fått en walk-in-closet, nytt tak och totalrenoverat kök med stenskivor samt nya vitvaror. För den lycklige köparen är det helt enkelt bara att flytta in! Lindholmen är en idyllisk ort strax norr om Vallentuna. Gångavstånd till Gustav Vasaskolan (F-6), förskola, ICA Nära samt kommunikationer via Roslagsbana och buss. Fina promenadstråk mot Lill- och Storsjön finns för dig som gillar naturen. Lycklig blir den som får hitta hem på Krokusvägen 10! Välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Skärenvägen 35, Älgeby/brottby, Vallentuna kommun
  • Borttagen före visning

Skärenvägen 35

Fritidshus
Älgeby/brottby, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
950 000 kr
33 m²
3 rum
2 037 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Frösunda-Byle 1, Lindholmen, Vallentuna kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00
Frösunda-Byle 1, Lindholmen, Vallentuna kommun, bild 2
Frösunda-Byle 1, Lindholmen, Vallentuna kommun, bild 3

Frösunda-Byle 1

Villa
Lindholmen, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
3 995 000 kr
92 m²
3 rum
2 143 m² tomt

Välkommen till Byleborg i Frösunda, Vallentuna. Ett varsamt och totalt renoverat hem med modern komfort och bibehållen charm med anor från 1700-talet, vad sägs om kakelugn och järnkamin, breda golvtiljor och spröjsade fönster. Tillsammans skapar detta en unik karaktär. Utöver det mysiga huset finns även en stor plan tomt perfekt för lek och umgänge, växthus där du kan odla dina favoritväxter, uterum med el indraget om du vill ordna kräftskiva. Möjligheterna är många. Med 92 kvadratmeter boyta erbjuder detta hem gott om utrymme men det finns även ett färdigt bygglov för ytterligare 56 kvm om så önskas. Du har tre rum, varav två sovrum, vilket ger gott om plats för avkoppling och vila. En eldstad på varje våning skapar en mysig och inbjudande atmosfär där du kan samlas tillsammans med dina nära och kära. Det härliga köket blir en naturlig samlingspunkt och bostaden har två badrum. Allt i perfekt och charmigt skick. Utomhus finns även en härlig solig uteplats där du kan njuta av sommarkvällar och ta del av den friska luften. Närområdet inbjuder till vackra promenader bland hästhagar och vackra grusvägar. Med skogen runt knuten passar det verkligen dig som älskar natur och friluftsliv men ändå vill ha möjligheten att ta Roslagsbanan in till centrala Stockholm på 35 min. Detta unika hem har allt du behöver för en bekväm och avslappnad livsstil i en charmig och historisk miljö. Missa inte chansen att förvärva denna pärla av ett hem i idylliska Frösunda!

  • Premium
  • Uteplats
Hällmarksvägen 3, Uthamra, Vallentuna kommun
  • Mån 13 maj kl 17:30

Hällmarksvägen 3

Villa
Uthamra, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
7 495 000 kr
134 + 30 m²
5 rum
878 m² tomt

Uniqhus är högkvalitativa, Svanenmärkta tegelhus som präglas av dansk arkitektur i naturmaterial. Tack vare modern byggnadsstandard och genomtänkt arkitektur saknas större underhållsbehov. Väggar muras upp för hand, sedan putsas huset genom “vandskurning” som innebär att man lägger på ett tunt lager av puts där man kan skönja strukturen i muren. Förutom miljövänliga material och produktionssätt ska huset även kunna uppvisa en låg livscykelkostnad med låg förbrukning av exempelvis energi. Alla ytter- och innerväggar är av tegel och signifikativt för husen är öppna och sociala planlösningar, högt i tak med öppet upp i nock, vackert vitputsade väggar, genomgående golvvärme, spotlights i tak och fint ljusflöde genom stora fönsterpartier från golv till tak i alla rum. Lycklig blir den som får hitta hem här! Fint naturnära läge med promenadavstånd till Vallentunasjön. På nära avstånd finns även Lovisedalsskolan (F-9), förskola, ICA Kragsta samt bussar och Roslagsbanan (Kragstalund). Varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Fornminnesvägen 34, 1 tr., Centrum, Vallentuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fornminnesvägen 34, 1 tr.

Lägenhet
Centrum, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
2 750 000 kr
107,7 m²
4 rum
vån 2/3
5 854 kr/mån
25 534 kr/m²

Med stora ytor om 107,7 m² finns nu en sällsynt möjlighet att lägga vantarna om den här välbevarade 4:an i Vallentuna C! Här bor man centralt med gångavstånd till både kommunikationer, caféer, restauranger och mataffärer tack vare det fina läget. Spatiöst vardagsrum med breda fönsterpariter som vetter ut mot insynsskyddad naturvy. Här har man plats för större möblemang som matmöbel och soffgrupp på det välbevarade parkettgolvet. Marbodalköket är hemtrevligt och bakom de vita köksluckorna finns det gott om förvaring. Totalt tre sovrum, ett badrum och en gästtoalett - perfekt för barnfamiljen med andra ord! Balkong i västerläge med sol från lunch till solnedgång - en given plats att varva ner på efter jobbet med ett glas i handen. Förråd ingår. Fiber indraget. Brf Granen är en solid förening med låg belåning (1252 kr i lån/kvm samt låg nettoskuldsättning på 97680 kr). Föreningen har bland annat relinat avloppsstammar (2015) samt dränering (2013) och ser över möjligheterna att installera nya fönsterpartier år 2030. Ett stenkast till Vallentuna C med dess goda utbud av restauranger, caféer, mataffärer och kommunikation via både buss och Roslagsbana som tar dig hela vägen till Stockholm Östra station (Tekniska Högskolan). Sammanfattningsvis en optimalt planerad 4:a med tre sovrum beläget på gångavstånd till Vallentuna Centrum. Perfekt för dig som vill hålla ner månadskostnaderna men ändå bo nära till allt. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Norrgården 16, null, Vallentuna kommun

Norrgården 16

Lägenhet
Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
2 495 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 3/3
4 987 kr/mån
25 855 kr/m²

Nu finns det möjlighet att förvärva denna rymliga 4:a om 96,5 m² i attraktiva Norrgården! Balkong i väster mot lummig natur i insynsskyddat läge - en given plats att njuta av ett glas på när solen skiner från lunch till kväll. Gedighet och hemtrevligt kök med komplett maskinell utrustning samt stora ytor för matmöbel. Vardagsrum med stora ytor för möblemang på parkettgolv med utgång till den tilltalande balkongen i västerläge. Bra ljusflöde tack vare de breda 3-glasfönsterpartierna. Helkaklat badrum med golvvärme samt en tvättmaskin. Två toaletter finns i lägenheten tack vare gäst-WC:n bredvid badrummet. Tre sovrum samt gott om förvaring i garderoberna. Utöver detta finns även en praktisk klädkammare som idag används som kontor. Fiber. Säkerhetsdörr. Norrgården är ett populärt område med närhet till det mesta. Inom en kort promenad når man bussen som tar dig hela vägen till Danderyds sjukhus. Gångavstånd är det även till Vallentuna C med dess utbud av Roslagsbanan (Tekniska högskolan), caféer, restauranger och mataffärer. Skulle smöret ta slut finns en närbutik inom 200 m. Pizzeria finns om hungern skulle sätta fart. Sammantaget en tilltalad 4:a i ett ypperligt läge med naturen som närmaste granne. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Höjdvägen 9, Rickeby, Vallentuna kommun

Höjdvägen 9

Villa
Rickeby, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
6 250 000 kr
135 + 4 m²
5 rum
680 m² tomt

Här kommer en sällsynt möjlighet att förvärva denna fina enplansvilla om 135 m² i barnvänliga Rickeby, strax utanför Vallentuna C! Nuvarande ägare har omsorgsfullt renoverat i stort sett hela huset samt installerat en energisnål frånluftsvärmepump som håller ner driftskostnaderna markant. Carport vid huset där man även smidigt får plats med flertalet bilar på den grusade uppfarten samt extra förvaringsutrymme i förrådet bakom.Utbyggnaden i vardagsrummet blev ett rejält lyft och här kan hela släkten vistas under högtiderna. Öppna och sociala ytor mellan det smart planerade köket och det härliga vardagsrummet vilket givetvis ger ett härligt ljusflöde. Härifrån är det även utgång till den soldränkta altanen i vinkel längs med husfasaden - en given plats att hänga på när vännerna kommer över på grillkvällarna. Lättskött och plan trädgård. Badrummet är helkaklat och här finns golvvärme precis som i gäst-WC:n. Tre sovrum varav ett med walk in closet där även en spjälsäng får plats för den stora barnfamiljen. Praktiskt tvättstuga med grovingång. Rickeby är ett populärt område i Vallentuna med gångavstånd till flertalet förskolor (t.ex. Bergatrollets förskola, förskolan Furan) samt till Karlslundsskolan (F-9). Vikingaparken är en stor favorit bland kidsen och lekplatsen öppnades bara för några år sedan. Ca 2 km till Vallentuna C med dess utbud av caféer, restauranger, mataffärer samt goda kommunikationsmöjligheter via buss och Roslagsbana. Sammantaget en riktigt fin enplansvilla som är anpassad för den breda målgruppen i ett barnvänligt område med närhet till Vallentuna C.

Björnmossevägen 44, Älgeby/brottby, Vallentuna kommun

Björnmossevägen 44

Fritidshus
Älgeby/brottby, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
1 750 000 kr
45 m²
3 rum
2 024 m² tomt

Letar ni efter lugnet på landet? Björnmossevägen har det perfekta läget med stor hörntomt och stora plana trädgårdsytor. Promenadavstånd till badsjöarna Skären och Hoven. 45 kvm med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Två sovrum samt WC. Braskamin. På tomten finns bastuhus med dusch. Förrådshus. Borrad brunn för vatten, tvåkammarbrunn samt sluten tank för WC. Möjlighet att nyttja året runt som fritidshus eller permanent? Tio minuters bilväg till ICA Karby samt ca 40 min till Stockholm. Välkomna för mer information!

Kantarellvägen 13, Bällstaberg, Vallentuna kommun
  • Sön 19 maj kl 14:30
Kantarellvägen 13, Bällstaberg, Vallentuna kommun, bild 2
Kantarellvägen 13, Bällstaberg, Vallentuna kommun, bild 3

Kantarellvägen 13

Lägenhet
Bällstaberg, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
3 995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/1
4 246 kr/mån
51 883 kr/m²

Här kommer en chans som väldigt sällan dyker upp på marknaden! Väldisponerat enplanshus med carport och två fina uteplatser samt uterum. Fantastisk trädgård med mycket planteringar där mycket kärlek lagts under åren. Här finns allt ifrån klätterhortensia, kaprifoler, fläder, syrenbuskar och rosor. Ombyggd vind ovan för carport med möjlighet till extra biutrymme. Huset är i bostadsrättsform vilket medför att den lycklige köparen slipper tänka allt yttre underhåll så som fönster, fasadmålning och till exempel tak. Ett stenkast till roslagsbanan och bussarna som tar dig till Stockholm. Lycklig blir den som får hitta hem i denna fina pärla! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Klingspors väg 20, Östra Bällsta, Vallentuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 16 maj
Klingspors väg 20, Östra Bällsta, Vallentuna kommun, bild 2
Klingspors väg 20, Östra Bällsta, Vallentuna kommun, bild 3

Klingspors väg 20

Villa
Östra Bällsta, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
7 495 000 kr
160 + 96 m²
7 rum
1 107 m² tomt

Med en totalyta om hela 256 kvm finns nu detta stora hus där de stora renoveringarna är gjorda i populära Östra Bällsta, strax utanför Vallentuna C! Här har nuvarande ägare omsorgsfullt tagit hand om huset och dränerat, bytt fönster, installerat bergvärmepump, renoverat uthyrningsdelen och en hel del annat (läs komplett renoveringslista under beskrivningen). Notera även att huset har väldigt bra energivärde (energiklass B) enligt energideklarationen (som ni finner under fliken "dokument och länkar". Där finner ni även radonprotokoll från 2020 där resultatet var en bra bit under gränsvärdet (70 bq). Just uthyrningsdelen (byggd 03) på övre plan är magisk och en dold tillgång ifall man vill få ner boendekostnaderna avsevärt (alternativt om tonåringen ”vill flytta ut”). Här får man plats med 2-3 bilar på den stenlagda uppfarten framför garaget. Uteplats samt inglasat uterum i soligt västerläge som vetter ut mot den plana trädgården - en given plats när vännerna kommer på besök till grillkvällarna. Östra Bällsta ligger inom bekvämt gångavstånd till Roslagsbanan (Bällsta station) där man smidigt når Tekniska högskolan inom 25 minuter. Här finns fina promenadstråk vid Vallentunasjön där man även kan snöra på sig skirdskorna och ta en färd på sjön. Flertalet förskolor i närheten samt både Rosenlundsskolan (F-6) samt Lovisedalsskolan (F-9). Här finns det med andra ord gott om barnfamiljer! Närhet till både Täbygränsen samt Vallentuna C med dess utbud av caféer, restauranger och mataffärer. Läs gärna säljarens egna version i ”säljaren berättar”. Sammantaget ett stort hus där de stora renoveringarna är gjorda i ett omtyckt område med närhet till det mesta. Kontakta ansvarig mäklare Erik Laggar för mer info!

  • Premium
  • Energieffektiv
Norrgården 23, Norrgården, Vallentuna kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00
Norrgården 23, Norrgården, Vallentuna kommun, bild 2
Norrgården 23, Norrgården, Vallentuna kommun, bild 3

Norrgården 23

Lägenhet
Norrgården, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
2 295 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 340 kr/mån
28 868 kr/m²

Välkommen till Norrgården 23. Denna fina bostad erbjuder en generös och välplanerad yta, med extra fokus på den imponerande inglasade balkongen som förvandlar vardagslivet till en oas av ljus och frisk luft. Bostaden är i bra skick. De ljusa och öppna ytskikten ger en känsla av rymd och harmoni. I det moderna köket finner du alla bekvämligheter, medan det luftiga vardagsrummet inbjuder till avkoppling och gemenskap. Den stora inglasade balkongen utgör ett extra rum där du kan njuta av soliga dagar och kvällar, oavsett väder. Här kan du koppla av med en bok och en kopp kaffe. Norrgården 23 är belägen i en trivsam och välskött omgivning. Nära till grönområden och promenadstråk, samtidigt som Vallentuna centrum finns inom bekvämt räckhåll. Här får du en trygg och harmonisk tillvaro, omgiven av vacker natur och modern livsstil. Varmt välkommen till Norrgården 23 . Kontakta mäklare Niklas Hedin för mer info. 0704-59 69 07

  • Premium
  • Balkong
Rosendalsvägen 8, Rosendal, Vallentuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Rosendalsvägen 8, Rosendal, Vallentuna kommun, bild 2
Rosendalsvägen 8, Rosendal, Vallentuna kommun, bild 3

Rosendalsvägen 8

Villa
Rosendal, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
4 995 000 kr
164 m²
6 rum
537 m² tomt

Med ett ypperligt läge i gavel finns nu detta stora kedjehus om hela 164 m² på lugna Rosendalsvägen! Här har nuvarande ägare tagit hand om huset väl då mycket av de stora renoveringar är gjorda (tak, fönsterbyte etc, komplett renoveringslista finns i beskrivningen). Härlig uteplats på baksidan med bred altan i soligt västerläge - en given plats att vistas på under kommande grillmiddagar. På framsidan kan man njuta av morgonsolen med en kopp kaffe i handen. Stenlagd uppfart på framsidan med plats för tre bilar framför garaget med tillhörande förråd. Tack vare gavelläget har man en extra stor tomt och plan gräsmatta längs med ena huskroppen. På trädgården finns det två vintergröna häckar, flertalet vita rosbuskar samt ett frodigt äppelträd. Totalt fyra sovrum (som kan göras om till totalt sex sovrum, se alternativ planlösning). Hemtrevligt kök med gott om förvaring bakom flertalet köksluckor. Rymligt vardagsrum med breda fönsterpartier och utgång mot den mysiga altanen och trädgården. Badrum på övre plan samt gäst-wc på nedre. Nyrenoverad tvättstuga (-24) med grovutgång. Fiber installerat. Skippa nycklarna då ytterdörren har ett yale door-system. Rosendal är ett lugnt och naturskönt område ca 1 km ifrån Vallentuna C. Gångavstånd till busshållplats där buss nr 524 tar dig till bland annat Arninge (via Vallentuna Centrum) eller till Upplands Väsby (pendelstation). Vill man ta sig hela vägen till Stockholm stad (slutstation Humlegården) kan man med enkelt ta linje nr 608 från Rosengården. Roslagsbanan finns i Vallentuna C där man når Tekniska Högskolan inom halvtimmen. Flertalet caféer, restauranger och mataffärer finns även i centrum. Förskolor inom kort promenadavstånd (bland annat Montessoriskolan på Rosengårdsvägen) samt Norra Rosendalsskolan (F-6). Läs gärna ”Säljaren berättar” Sammanfattningsvis ett stort hus i gavel i ett attraktivt område med närhet till det mesta. Varmt välkomna att anmäla ert intresse! Begränsat antal visningsplatser.

  • Premium
Kantarellvägen 121, Bällstaberg, Vallentuna kommun
  • Sön 12 maj kl 16:00
Kantarellvägen 121, Bällstaberg, Vallentuna kommun, bild 2
Kantarellvägen 121, Bällstaberg, Vallentuna kommun, bild 3

Kantarellvägen 121

Villa
Bällstaberg, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
5 295 000 kr
106 m²
4 rum
336 m² tomt

Nu finns en ypperlig möjlighet att förvärva det här välbevarade tvåplanshuset i populära Bällstaberg. Vad sägs om att nuvarande ägare installerat bergvärme i huset? Här har man vattenburen golvvärme på nedre plan tack vare den energisnåla bergvärmepumpen. Parkera bilen i kallgaraget eller på den asfalterade uppfarten! Magisk baksida i söder där solen strålar i flertalet timmar - en given plats att hänga på när vännerna kommer förbi på grillmiddagarna. En uteplats finns även på framsidan där både morgon- och kvällssolen skymtar. Fiber indraget. Bra planerat hus där man får plats för större möblemang på parkettgolvet i vardagsrummet. Härifrån har man access till den tilltalande uteplatsen i soligt söderläge. Hemtrevligt kök där man även når den praktiska tvättstugan och sedermera kallgaraget med tillhörande förrådsdel. Badrum på vardera plan samt totalt tre sovrum på övre plan. Gott om förvaringsutrymme i förrådet bakom garaget, i vinden samt klädkammaren på övre plan. Bällstaberg är ett tryggt och barnvänligt område med närhet till Svampskogens förskola samt flertalet skolor (t.ex. Bällstabergsskolan och Lovisedalsskolan, båda F-9). Kort promenad till Roslagsbanan som tar dig hela vägen till huvudstaden inom halvtimmen. Här finns även ICA Kragsta samt Restaurang Kristorante med dess vedungsbakade pizzor inom räckhåll. Ca 2 km till Vallentuna C med dess utbud av caféer, mataffärer och restauranger. Sammantaget ett välplanerat kedjehus med låga driftskostnader i ett populärt om omtyckt område.

  • Premium
Björnmossevägen 9, Älgeby/brottby, Vallentuna kommun
  • Tis 14 maj
Björnmossevägen 9, Älgeby/brottby, Vallentuna kommun, bild 2
Björnmossevägen 9, Älgeby/brottby, Vallentuna kommun, bild 3

Björnmossevägen 9

Villa
Älgeby/brottby, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
2 750 000 kr
50 + 16 m²
3 rum
2 224 m² tomt

Synnerligen sällsynt möjlighet att förvärva denna nybyggda permanenta enplansvilla (-21) med loft i natursköna Älgeby! Här finns bland annat en bred altan i väster med bubbelpool - en given plats att njuta solnedgången ifrån. Nybyggd altan även på framsidan som vetter mot kallgaraget. Ca 4 m upp till nock! Fint kök med ljusgråa köksluckor och vitt kakel ovan den breda köksbänken. Praktiskt loft samt två sovrum. Spotlights i det vitlaserade innertaket. Stor gäststuga med både tvättmaskin och mulltoalett. Mysig bastustuga med plats för sex personer. Egen borrad brunn (tillgång till vatten året runt) samt sommarvatten. Godkänt avlopp. Plan trädgårdstomt samt naturtomt med härlig vy i väster. Grusad uppfart med plats för fyra bilar på framsidan samt ett kallgarage. Flaggstång. Fiber indraget! Älgeby är ett lugnt och idylliskt område ca 40 minuter ifrån Stockholm C med bil. Här har man en kort promenad till en av badsjöarna (Skären) med tillhörande badbrygga. Gott om svamp runt husknuten och härliga promenadstråk. Ca 13 km till Brottby där pizzeria, ICA Brottbyhallen, Karbyskolan (F-6) samt padelbanor finns. Titta gärna på den digitala visningen av huset som ni finner under fliken ”dokument och länkar”. Där finner ni även besiktningsprotokollet etc. Valet är fritt - antingen nyttjar man allt detta som ett lyxigt fritidsboende eller så är det bara att flytta hit permanent. Sammantaget ett gediget hus i ett sommarparadis bara 40 minuter till Stockholm C.

  • Premium
Bergsjövägen 62, Kårsta, Vallentuna kommun

Bergsjövägen 62

Lägenhet
Kårsta, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
1 295 000 kr
19 m²
1 rum
1 779 kr/mån
68 158 kr/m²

Villa i miniformat! Med natursköna omgivningar finns nu denna bostadsrätt med villakaraktär i expansiva Kårsta! Yteffektivt studiohus om 19 + 7 m² med gångavstånd till både Roslagsbana (till Universitet samt Tekniska Högskolan) samt badsjö. Fin, trädäckad uteplats perfekt för grillkvällar med vänner och familj, samt stor gräsmatta som hör till huset. Högkvalitativt Kvik-kök med komplett maskinell utrustning. Ca 3,5 m upp till taket kombinerat med läckra dörrfönsterpartier som ger ett generöst ljusflöde. Loft (ca 7 m²) med plats för dubbelsäng. Golvvärme över hela bottenplanet vilket uppskattas särskilt under vintertid. I avgiften ingår bland annat en parkeringsplats precis intill huset. Mycket energieffektivt hus med energiklass B, vilket möjliggör så kallat Grönt Bolån med ränterabatt hos flera banker. Välkommen att känna känslan på plats av ett nytt, modernt och stilsäkert hem! Kårsta är ett mysigt och naturnära område. Från Kårsta station går Roslagsbanan som man kan åka hela vägen in till Stockholm Östra. Från Roslagsstoppet går buss 676, som trafikerar Norrtälje-Tekniska Högskolan, ca 4 gånger i timmen. 6:e april öppnade även bygdens lanthandel med promenadavstånd från huset! I omgivningarna runt omkring finns fantastiska naturområden med Bergsjön bara ett stenkast bort, där man kan bada såväl sommartid- som vintertid, upplysta motionsspår perfekta för hundpromenader och skogsstråk för den som bemästrar svamp- och bärplockning. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Sofie Wiksborg för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Mossvägen 13, Garns-ekskogen/Brottby, Vallentuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mossvägen 13

Villa
Garns-ekskogen/Brottby, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
2 550 000 kr
70 m²
3 rum
2 691 m² tomt

Med högt och fritt läge stoltserar denna fastighet som passar dig som letar efter lugnet, fridfullheten och närheten till naturen. Här har du möjlighet att njuta av ett riktigt idylliskt läge, perfekt för dig som älskar friluftsliv och lugn och ro. Det bästa av allt? Det finns en bastu med utedusch, en eldstad för ultimat avkoppling och mysiga stunder, samt tre badsjöar med promenadavstånd från huset. Utemiljön är perfekt för sommardagar- och kvällar med grillning på grillplatsen och flertalet uteplatser att hänga på, alla i högt och skyddat läge med minimal insyn. Del av tomten på baksidan av huset är inhägnat med viltstängsel. Perfekt för hund att kunna springa fritt (samt att rådjuren ej kommer in på tomten och äter upp blommorna). På tomten finns även flertalet förråd, ett attefallshus med WC och pentry samt en målarateljé. Omgivningarna runt omkring erbjuder vackra promenadstråk och ett vänligt grannskap att känna sig hemma i. Läs gärna säljarnas egna ord under "Säljaren berättar" längre ner. Garns-Ekskogen ligger ca 9 km från Brottby där det finns ICA, Move Wellness (Gym & padel), motionsspår samt flera förskolor, Karbyskolan (F-6) och privata föräldrakooperativ. Kommunikationer från E18 sker smidigast via buss (Stockholm/Norrtälje) där man kan ta sig till pendlarparkeringen med bil (ca 9 km till parkeringen). Stockholm C når man med bil på ca 35 minuter. Välkommen hem till Mossvägen!

  • Plus
  • Uteplats
Gustavslundsvägen 4, Gustavslund, Vallentuna kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00

Gustavslundsvägen 4

Villa
Gustavslund, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
5 995 000 kr
131 + 10 m²
5 rum
518 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad i Gustavslund, Vallentuna. Här erbjuds en rymlig boyta om 131 kvadratmeter fördelat på 5 rum och en härlig uteplats och lugnt läge för trivsamma och avkopplande stunder. Det unika med detta hem är det inglasade uterummet som ger extra livskvalitet nästan året om. Släpp in ljuset och förläng sommarkvällarna med vänner och familj. Dessutom finns en praktisk carport där du smidigt kan parkera din bil. Byggåret är 2011 och bostaden präglas av energisnåla lösningar som både är bra för plånboken och miljön. I närområdet finner du vackra grönområden perfekta för avkopplande promenader samt närhet till skolor och förskolor vilket gör det till en perfekt plats för barnfamiljen. Här kan du bo bekvämt och trivas med det smarta utnyttjandet av ytor och det praktiska läget. Passa på att tillsammans med oss upptäcka detta hem och dess potential. Välkommen till ditt framtida hem!

  • Plus
  • Uteplats
Kavallerivägen 2B, Västra Bällsta, Vallentuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kavallerivägen 2B

Lägenhet
Västra Bällsta, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
3 795 000 kr
96,4 m²
4 rum
vån 2/2
6 097 kr/mån
39 367 kr/m²

+ Totalt renoverad; kök, två badrum, ytskikt + Öppen planlösning + Lugnt villaområde nära Vallentunasjön Letar du efter en fyrarummare utöver det vanliga? Här får du en totalrenoverad fyra med öppen planlösning med sociala ytor mellan kök och vardagsrum, balkong mot innergården med eftermiddagssol. Genomgående ljusa ytskikt, ekparkettgolv, två renoverade helkaklade badrum, renoverat kök. Stabil BRF. Ett stenkast till badplatsen vid Gustavs udde, vintertid knyter du på dig långfärdsskridskorna för en tur på sjöns is. Lugnt villaområde utan genomfartstrafik. Promenadavstånd till buss, roslagsbana och mataffär. Välkomna för mer information!

  • Plus
Koltrastvägen 5, Nyby, Vallentuna kommun
Koltrastvägen 5, Nyby, Vallentuna kommun, bild 2
Koltrastvägen 5, Nyby, Vallentuna kommun, bild 3

Koltrastvägen 5

Villa
Nyby, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
8 995 000 kr
140 + 32 m²
6 rum
927 m² tomt

OBS Endast privatvisningar. Kontakta mäklare för visning. Välkommen till Koltrastvägen 5, där exklusivitet och komfort möts på varje kvadratmeter! Denna enastående bostad erbjuder inte bara ett hem utan en livsstil, med fantastiska bekvämligheter och lyxiga detaljer som kommer att göra varje dag till en upplevelse. Bostaden pryds av en magnifik pool och altan, som inbjuder till avkoppling och underbara stunder med familj och vänner. Vid sidan av poolen finner du ett imponerande inglasat uterum om hela 32 kvm, komplett med golvvärme för att förlänga njutningen av utomhuslivet året runt. Här kan du avnjuta ditt morgonkaffe eller arrangera middagsbjudningar i en atmosfär av avslappnad elegans. Tomten är omsorgsfullt insynsskyddad, vilket ger en privat och fridfull atmosfär. Här kan du njuta av trädgården och utomhusområdet med fullständig integritet. Perfekt för de som värdesätter sin egen lilla oas av lugn. Inuti bostaden finner du inte bara ett modernt och väl omhändertaget hem utan även enastående detaljer som sätter prägel på varje rum. Exempelvis har du inbyggda högtalare på nedre plan som ger möjligheten att skapa den perfekta ljudmiljön, samt lyxen att få kokande vatten direkt ur kranen i köket vilket ger både bekvämlighet och effektivitet i vardagen. Bostaden är förberedd för en kamin och för de som drömmer om extra utrymme finns möjligheten att inreda en tredje våning, vilket ger ytterligare flexibilitet för att anpassa hemmet efter dina behov och önskemål. Carport med förråd och laddbox finns självklart också. Koltrastvägen 5 är inte bara en bostad, det är en investering i en exklusiv livsstil. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk och lyxig helhetsupplevelse. Kom och upplev allt detta och mer i denna extraordinära bostad som väntar på att bli ditt nya hem.

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 42