Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sågstuvägen 31, Huddinge/Visättra, Huddinge kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30
Sågstuvägen 31, Huddinge/Visättra, Huddinge kommun, bild 2
Sågstuvägen 31, Huddinge/Visättra, Huddinge kommun, bild 3

Sågstuvägen 31

Lägenhet
Huddinge/Visättra, Huddinge kommun
Notar
1 450 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån -1/4
2 861 kr/mån
32 222 kr/m²

Välkomna till denna renoverade lägenhet på Sågstuvägen 31! Fantastisk bostad med insynsfritt läge och låg avgift. Lägenheten är i utmärkt skick med sovalkov, renoverat kök och ett badrum. Rymlig vardagsrum med plats för soffgrupp, säng och annat möblemang. Stora fönsterpartier med gott om ljusinsläpp. Sovalkoven går att göra om till ett sovrum! Bostaden har genomgått stamrelining i början av 2018. Föreningen är väldigt stabil och har god ekonomi. Promenadavstånd till Flemingsberg C och flera bussar samt Flemingsbergs station där pendeltåget tar dig till Stockholm central på ca 15 min. Flemingsberg erbjuder ett gott utbud av service, flera matbutiker och restauranger och närhet till Södertörns högskola, Karolinska institutet och Huddinge sjukhus. Att det dessutom finns direkta förbindelser till Skärholmen och Huddinge Centrum gör att behöver du inte sakna något i shoppingväg. I direkt anslutning till bostadsområdet ligger Flemingsbergs naturreservat med elljusspår och vandringsleder samt Visättra IP (konstgräs). På vintern spolas planen till isbana. Bandy, hockey, skridskokälke, fotboll, motion- och skidspår, boulehall, frisbeegolfbana och utegym gör Visättra Sportcenter till en av Storstockholms största idrottsanläggningar. I bostadsföreningen finns dessutom gym och bastu. I närområdet finns sporthall (Flemingsbergshallen) samt gymmet Medfit, Stockholms största rehab- och träningscenter. Du är även en kort bussresa ifrån Flottsbro och Lida friluftsområde. Utvecklingen av området pågår för fullt och det byggs på flera platser samtidigt i Visättra/Flemingsberg. I Flemingsbergsdalen planeras det för bl.a. äldreboende, kontor och handel. Nytt resecentrum ska byggas vid Flemingsberg station. Hit planeras Spårväg syd, tvärbanan som ska knyta ihop Flemingsberg med Älvsjö via bland annat Glömsta, Masmo, Skärholmen, Kungens Kurva, Segeltorp och Fruängen.

  • Premium
  • Hiss
Gamlegårdsvägen 12, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun

Gamlegårdsvägen 12

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Notar
2 350 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/5
4 512 kr/mån
42 727 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på Gamlegårdsvägen 12! Denna lägenhet är utöver det vanliga! Fantastiska detaljer genom hela lägenheten och rymlig balkong med bra solläge! Här bor ni i en modern 2:a med genomgående stilrena materialval och närhet till närservice, kommunikationer och natur. Lägenheten erbjuder öppen planlösning mellan det ljusa köket från Vedum och vardagsrummet med plats för stora sällskap. Sovrum och helkaklat badrum med bl.a. tvättmaskin & torktumlare och hall med gott om förvaring. Stor balkong med plats för loungegrupp, stolar, mysig belysning och växter. Populär förening centralt i Huddinge med stor innergård där det är det fokus på lek för de allra minsta men också avkoppling för vuxna. Fastigheten, som stod inflyttningsklar 2016, är svanenmärkt och här finns bekvämligheter som hiss, förråd, cykelförråd och garage i huset. Det är mycket populärt att bo i kvarteren runt Kvarnbergsplan. Här är det korta avstånd till allt man behöver i vardagen, det är även nära till det natursköna området runt Trehörningen. Ett stenkast bort finns matbutik och i Huddinge centrum finner ni all nödvändig service ni kan tänkas behöva. I området ligger även gym, badhus och flertalet skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Kommunikationerna är mycket goda med flertalet bussar och pendeltåg som snabbt tar er in till Stockholms city. För den bilburna når man Huddingevägen på endast några minuter. Kvarnbergsplan i Huddinge är ett mångsidigt område som erbjuder bekvämt boende, närservice, goda kommunikationer och grönområden för invånarna att njuta av. Det är en attraktiv plats för många olika typer av människor, inklusive familjer, unga yrkesverksamma och äldre, som söker en balans mellan stadslivets bekvämligheter och naturmiljöns lugn. Välkomna till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lagmansvägen 29, Huddinge centralt, Huddinge kommun
  • Sön 12 maj kl 13:45
Lagmansvägen 29, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 2
Lagmansvägen 29, Huddinge centralt, Huddinge kommun, bild 3

Lagmansvägen 29

Lägenhet
Huddinge centralt, Huddinge kommun
Notar
2 495 000 kr
58,1 m²
2 rum
vån 5/9
2 388 kr/mån
42 943 kr/m²

Välkommen till Lagmansvägen 29! En av de bästa föreningarna i Huddinge med otroligt låg avgift. Ett mycket lugnt och barnvänligt område med 10 min promenad till Huddinge centrum. Med pendel tar man sig från Huddinge till Stockholm City på 16 min. Här erbjuds en nymålad 2:a på 58m² med en fantastisk utsikt och morgonsol på 5:e våningen. Lägenheten erbjuder många möjligheter med ett charmigt 50-tals kök med bra förvaringsutrymmen för de som trivs i det. Annars finns möjligheten att bygga om, göra nytt eller t.o.m. ta ner väggen mellan kök och vardagsrum. Badrummet är i gott skick, helkaklat och stambytt 2011. Om man inte vill ha badkar finns det uttag och plats för tvättmaskin. Den finns en mycket välskött tvättstuga i samma hus med gott om tider. I hallen finns det bra förvaringsutrymmen med garderober och en stor klädkammare. Golven är enhetliga och i gott skick från 2016. Lägenheten är mycket trivsam och ljus då den ligger på hörnet. Mycket lugnt område och ingen märkbar trafik. Här kan man bara flytta in och bo direkt och stormtrivas. Bredband ingår i den låga hyran. Atmosfären av lägenheten och området behöver upplevas på plats. Ta en minut i solen på balkongen och känn dig som hemma! Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gamlegårdsvägen 12, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
  • Sön 12 maj kl 14:45
Gamlegårdsvägen 12, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 2
Gamlegårdsvägen 12, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 3

Gamlegårdsvägen 12

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Notar
3 195 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/5
5 722 kr/mån
43 767 kr/m²

Välkommen till Gamlegårdsvägen 12 i Kvarnbergsplan, Huddinge! Denna underbara 3 rum och kök på 73 kvm erbjuder en bekväm och modern boendemiljö i ett eftertraktat område. Steg in i denna nyskickslägenhet och möts av en ljus och öppen atmosfär. Det rymliga vardagsrummet välkomnar dig med gott om plats för både umgänge och avkoppling. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger dig en fantastisk utsikt över omgivningarna. Köket är fullt utrustat med moderna apparater och generösa förvaringsmöjligheter, perfekt för den matlagningsentusiasten. Här finns allt du behöver för att laga upp läckra måltider och bjuda in vänner och familj till middagar. Lägenheten har två väl tilltagna sovrum, båda med gott om plats för förvaring och möblering. Här kan du skapa ditt egna personliga utrymme för avkoppling och sömn. Badrummet är fullutrustat och stilrent, med bekvämligheter som gör din vardag lite enklare och mer bekväm. En av höjdpunkterna med denna lägenhet är balkongen, där du kan njuta av solen tidig morgon och sedan även på eftermiddag. Med en härlig utsikt över omgivningarna blir detta din egna lilla oas för avkoppling och eftertanke. Läget är perfekt för dig som vill ha närhet till både natur och stadsliv. Här finns grönområden för avkoppling och promenader, samtidigt som du har enkel tillgång till Huddinges mångsidiga utbud av butiker, restauranger och service. Välkommen hem till Gamlegårdsvägen 12 – där komfort och livskvalitet möts i harmoni

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bergakungsvägen 5, null, Huddinge kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00

Bergakungsvägen 5

Lägenhet
Huddinge kommun
Notar
1 995 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/4
5 983 kr/mån
32 439 kr/m²

Välkommen till denna förtjusande bostad på Bergakungsvägen 5, Här bor ni i en bostad om 61,5kvm, den erbjuder allt ni kan tänkas behöva med en kombination av smart design och stilfullt boende. Bostadens hjärta är den stora terrassen som nås genom vardagsrummet, den imponerar inte endast med sin generösa yta om ca 25kvm utan också för din trivsamma atmosfär. Här kan man inte annat än älska att umgås med nära och kära. Terrassen förlänger bostaden och blir som ett extra rum på sommaren. Utöver detta har ni ett stort sovrum med plats för avkoppling och vila, samt en klädkammare i anslutning till hallen som har smart omvandlats till en extra sovplats, utrustat med en bekväm loftsäng, perfekt som barnrum. Badrummet är utrustat med badkar och tvättmaskin för extra komfort. Bostadens kök är både funktionellt och elegant, med all maskinellutrustning ni kan tänkas behöva såsom kyl/ frys, diskmaskin och gott om förvaring iform av över samt underskåp. I anslutning till köket, finns plats för matplats som rymmer 4-6 personer. I denna lugna omgivning har ni gångavstånd till mataffär och närhet till den vackra badplatsen vid Långsjön. Naturen, skolor och bra kommunikationer ligger runt hörnet. För den som kör bil finns också möjlighet att hyra parkeringsplats genom föreningen. Bra kommunikationer är ett extra plus, ni har här närhet till bussar som tar er till pendeltåget i Huddinge C eller tunnelbanans röda linje i Fruängen. Som boende i HSB Brf Docenten blir ni en del av en stor familjär förening med 165 lägenheter. Föreningen värnar om tryggheten för sina medlemmar och är mycket mån om att alla medlemmar ska trivas. Alla i föreningen har också tillgång till en stor samlingslokal, gym och bastu! Har ni nära och kära på besök finns övernattningslägenhet att hyra. Alla dessa utrymmen och fördelar ger extra mervärde till ert boende och vardag. Föreningen äger också marken och sköter fastigheterna fint. Här ingår också bredband i avgiften! Missa inte chansen att få kalla denna bostad hem! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson på 0708-990156 redan idag för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Häradsvägen 53, Snättringe - Segeltorp, Huddinge kommun

Häradsvägen 53

Villa
Snättringe - Segeltorp, Huddinge kommun
Notar
9 995 000 kr
175 + 24 m²
6 rum
924 m² tomt

Upptäck drömhuset på Häradsvägen 53 - en spektakulär pärla som erbjuder en harmonisk livsstil i perfekt balans mellan komfort och natur. Med imponerande 309,8 kvm total yta, fördelat på 182 kvm boarea och 208,6 kvm biarea, är detta ett hem som imponerar från första ögonkastet. Beläget på en högt belägen tomt utan insyn, omges detta hus av en oändlig utsikt över grönskan och hustopparna, vilket ger en känsla av lugn och avkoppling från vardagens stress. Här möts du av generösa sociala ytor både inomhus och utomhus, perfekta för samkväm med familj och vänner. Morgonsolens strålar välkomnar dig varje dag och följer dig genom de stora, ljusa rummen med högt till tak, skapandes en atmosfär av ljus och rymd. Dessutom erbjuder detta hem en mängd fina tillval, inklusive bergvärme för hållbar och effektiv uppvärmning, bastu för avkoppling och välbefinnande samt en praktisk uthyrningslägenhet för extra flexibilitet. Husets läge på Häradsvägen 53 är idealiskt, med närhet till skolor, restauranger, närservice och pendeltågsförbindelser för enkel och bekväm vardag. Men det som verkligen utmärker denna plats är närheten till naturen, där grönområden och vackra promenadstråk ger möjlighet till avkoppling och frisk luft. Fånga chansen att uppleva det bästa av både stadsliv och natur i detta fantastiska hus på Häradsvägen 53. Kontakta oss för att boka din visning idag och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om det perfekta hemmet.

Vidjavägen 46, Huddinge Vidja, Huddinge kommun

Vidjavägen 46

Villa
Huddinge Vidja, Huddinge kommun
Notar
3 495 000 kr
68 m²
3 rum
1 790 m² tomt

Nu har jag nöjet att presentera denna idyll! Här kan du förverkliga drömmen om att bo kvar på landet året om, här har ni kommunalt vatten och avlopp inkopplat till huset (betalt), härligt hus där du kan direkt flytta in eller om du vill bygga ditt drömhus. Högt belägen fastighet i populära Vidja till salu. Idag står det ett fritidshus på fastigheten med kök, 2 st rymliga sovrum och vardagsrum med öppen spis, fullutrustad kök samt 2 st loft som kan användas som kontor alternativt sovplats. Denna tomt är perfekt för dig som vill bygga eget i framtiden eller vill ha ett mindre hus i naturnära miljö. Vidja håller idag på att exploateras och Huddinge kommun bygger in kommunalt v/a i området och det finns en detaljplan som vunnit laga kraft. Vidja är ett lugnt fritidshusområde som nu omvandlas till permanentboende. Förutom fin natur och Ringsättrabadet vid Orlången på 10 minuters promenadavstånd så finns Ågesta Golfklubb och Ågesta Ridhus i närheten. Bra kommunikationer finns med buss 833 till pendeltåg och tunnelbana vid Farsta Strand/Farsta C. Skolbuss finns också. Affärer vid Farsta Strand och Farsta Centrum. Vad kommer man få bygga enligt detaljplan? Du får behålla befintligt fritidshus och bygga en huvudbyggnad. Ni kan då bygga en huvudbyggnad i två våningar med högst 100 kvm byggnadsarea (BYA) alt en huvudbyggnad i en våning då högst 150 kvm BYA. Komplementbyggnader får sammanlagt ha en högsta byggnadsarea om 40 kvm. Huvudbyggnad får inrymma högst två lägenheter, varav den mindre får ha högst 40 kvm bruttoarea (BTA). Alternativt får den mindre bostaden inrymmas i befintligt fritidshus som har en högsta BYA och BTA om 50 kvm. För mer information om detaljplanen se bifogad bilaga - Detaljplan. - Kommunalt vatten & avlopp inkopplat till huset. - Fiber finns draget till tomtgränsen Följande renoveringar är gjorda dom senaste åren: Sovrum 1 2018 - nytt regelverk, nya väggar, nya golv, ny isolering, nytt tak och nya innerväggar, nya 3-glas fönster installerades. 2020 - nytt element installerades. Sovrum 2 2018 - nytt regelverk, nya golv, ny isolering, nytt tak och nya innerväggar. nya 3-glas fönster installerades. Luftvärmepump installerades. Vardagsrum 2020 - Insats i öppna kamin installerad, rökkanal glidgjuten. Besiktigad och godkänd. Golv tilläggsisolerat med ny isolering och nytt innergolv. Kök 2018 - ny diskmaskin. 2020 - Tilläggsisolering med ny isolering i kök + matplats. Nytt regelverk, nya väggar och nya 3 - glasfönster installerade i matplatsen. Nytt IKEA - kök installerades samt nytt kylskåp + frys och ny fläkt. Hall 2020 - Tilläggsisolering med ny isolering i golv, tak och väggar, nytt regelverk samt nya väggar och ny dörr monterad. Loft 1 + 2 2020 - nya golv med ny isolering, nya regelverk, isolering och innerväggar. Badrum 2020 - ny varmvattenberedare. 2021 - Totalrenoverat, allt byttes ut. Regelverk, 2-glas fönster, golvvärme, tak + belysning, vatten och avloppsledningar, väggar med kakel + klinkers, tvättställ och duschanordning. Övriga renoveringar 2016 - kommunalt vatten och avlopp indraget i huset. Installering godkänd av Stockholm vatten. 2018 - nya ytterväggar sovrum 2020 - nya takstolar, ny isolering i tak samt nya takpannor. 2020 - veranda renoverad och inbyggd med tak och skjutdörrar. 2020 - teglad murstock slipad och oljad. 2020 - nya ytterväggar hall, matrum och badrum 2020 - ny utebelysning installerad Detta hem vill ni inte missa! Kontakta ansva

Bergakungsvägen 54, null, Huddinge kommun

Bergakungsvägen 54

Lägenhet
Huddinge kommun
Notar
2 795 000 kr
90 m²
3 rum
8 142 kr/mån
31 056 kr/m²

Varmt välkomna till detta charmiga radhus beläget på eftertraktade Bergakungsvägen 54. Här har ni ett hem att längta hem till. Ni bor utan insyn på en generös yta om 90 kvm fördelat på två plan. Radhuset erbjuder en bekväm och modern livsstil, nedre planet inbjuder till social samvaro med öppna ytor och en underbar uteplats om hela 30 kvm! På uteplatsen har du insynsskydd och nylagd trätrall, perfekt för sommarkvällar och trevliga grillfester. Köket renoverades under 2020-2021 och är modernt. I köket finns all maskinellutrustning ni kan tänkas behöva och här blir matlagningen en fröjd. Vardagsrummet är ljust och rymligt och perfekt för umgänge med vänner och familj. Badrummet på entréplanet är renoverat under 2020-2021 och utrustat med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme för extra komfort. På det övre plan finns två mysiga sovrum med gott om plats för säng, garderober och annat önskat möblemang. Ni har också ett kontor med fönster, som kan nyttjas som litet gästrum/ barnrum. Golvet i hallen samt stora sovrummet las in under 2020-2021. Det andra badrummet på övre plan är stilrent och välutrustat. Det badrummet är utrustat med badkar och det renoverades stilrent 2009. Alla ytskikt målades i hemmet 2023 för att ge en fräsch och modern känsla. Bergakungsvägen erbjuder en fridfull och barnvänlig miljö med närhet till grönområden, lekplatser och promenadstråk. Samtidigt har du bekvämt gångavstånd till lokala affärer, skolor och allmänna kommunikationer vilket gör vardagen smidig och enkel. Detta är ett hem ni inte vill missa, bästa av två världar. Egen entré och eget radhus, men som medlem i en stor HSB förening som värnar om sina medlemmar. Som medlem i HSB:s Brf Docenten har ni tillgång till lyxig bastu som man som medlem kan boka. Det finns gym för den som gillar och träna. Samt har ni nära och kära på besök, så finns gäst lägenhet smakfullt renoverad. Finns också flertalet tvättstugor som man som medlem kan nyttja. Det kan inte bli smidigare, i radhuset finns det gott om förvaring men ni har också tillgång till ett externt förråd i fastighet intill. Missa inte chansen, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson 0708-990156 redan idag för mer information!

  • Uteplats
Varvsvägen 21, Masmo, Huddinge kommun
Varvsvägen 21, Masmo, Huddinge kommun, bild 2
Varvsvägen 21, Masmo, Huddinge kommun, bild 3

Varvsvägen 21

Lägenhet
Masmo, Huddinge kommun
Notar
2 995 000 kr
110 m²
5 rum
vån 5/5
7 665 kr/mån
27 227 kr/m²

Morgondopp i sjön eller jobba centralt i Stockholm? Här kan du välja båda. Välkomna till denna unika och smart planerade 5 rummare som sällan är till salu! Nyproducerat in i minsta lilla detalj och påkostade materialval gör denna lägenhet unik. Lägenheten erbjuder 4 rymliga sovrum varav en större master bedroom. Genomgående parkettgolv i ek. Helkaklat badrum i vitt kakel och klinkergolv i antracit. Gäst toalett med WC, handfat och spegel. Modernt kök med vitvaror från Electrolux, gott om förvaring och arbetsyta. Utgång till den härliga och rymliga balkongen med plats för utemöbler, grill, växter mm. Här har ni eftermiddagssol som ni kan njuta av hela kvällen! Solhagaparken i nya Vårby Haga ligger bara minuter från t-banan och gröna naturområden. Husen utmärks av nutida arkitektur med mycket puts och trä i fasaderna. Alla bostäder har balkong, många med utsikt över Albysjön och Mälaren. Oavsett kan du räkna med genomtänkta lösningar för varje kvadratmeter. Både vad det gäller material och effektiva ytor. Allt för att du ska få så mycket bostad som möjligt för pengarna. Goda kommunikationsmöjligheter och närhet till affärer. T-bana ligger endast med ca 3 minuters promenadavstånd och bussen som tar er till Huddinge centrum, Södertörns högskola och Skärholmen ligger med 5 minuters promenadavstånd. Brf Solhagaparken ligger väldigt trevligt till med Albysjön i närheten. Här kan du ta ett skönt dopp i sjön. Bara några minuter längre bort ligger populära Flottsbro som erbjuder en större badplats och vintertid en skidbacke. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lammholmsbacken 199, Vårby gård, Huddinge kommun
Lammholmsbacken 199, Vårby gård, Huddinge kommun, bild 2
Lammholmsbacken 199, Vårby gård, Huddinge kommun, bild 3

Lammholmsbacken 199

Lägenhet
Vårby gård, Huddinge kommun
Notar
1 895 000 kr
80 m²
3 rum
5 287 kr/mån
23 688 kr/m²

Välkommen till Lammholmsbacken 199! Lägenheten erbjuder ett total renoverat kök! Här säljs nu en fantastisk 3:a på första plan med en genomgående planlösning och balkong i söderläge. Genomgående ljusa väggar och vackra golv. Vidare når man det rymliga vardagsrummet som med enkelhet kan möbleras med soffgrupp, soffbord, media möbel eller önskvärt. Från vardagsrummet når man även lägenhetens härliga balkong. Lägenheten har två stora sovrum med gott om plats för stor säng och sängbord. Stilrent kök från 2021 med plats för matbord om 6-8 personer. Badrummet är utrustat med duschkabin, handfat, spegelskåp och WC. I natursköna områden ligger denna lägenhet i lugnt område med direkt närhet till strövområden och havet. Här finns flera löp- och promenad samt cykelslingor som sträcker sig ända in till Stockholm C. Goda kommunikationer med kort promenadavstånd till både Vårberg och Vårby gårds tunnelbanestationer. Området ligger nära bl.a. det nya Skärholmen C med ca 200 butiker och restauranger och det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling mm. Här ligger också den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där exempelvis IKEA har ett stort varuhus. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stenkvistavägen 11, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun
Stenkvistavägen 11, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Stenkvistavägen 11, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Stenkvistavägen 11

Lägenhet
Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun
Notar
2 095 000 kr
35 m²
1 rum
2 374 kr/mån
59 857 kr/m²

Välkommen till denna förtjusande 35 kvm lägenhet, där utrymmet är genomtänkt och optimerat på bästa möjliga sätt. Med ett stort och luftigt vardagsrum som utgör hjärtat av hemmet, är detta den perfekta platsen för avkoppling och umgänge. Det rymliga vardagsrummet är väl designat för att maximera ljusinsläppet och rymden. En glasdörr leder direkt ut till en härlig balkong, som ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och natursköna utsikter. Balkongen blir en förlängning av vardagsrummet och skapar en perfekt plats för morgonkaffet eller kvällssamlingar. I vardagsrummet har man även plats för ett matbord för 4 personer. Köket är utformat med smart förvaring i åtanke, så att du enkelt kan organisera och hålla ordning på dina köksredskap och matvaror. Här finns gott om skåp och hyllor som rymmer allt du behöver. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger en känsla av samhörighet och gör det enkelt att umgås med gäster medan du lagar mat. Badrummet kombinerar praktisk funktion med stilfull design. Här finns en tvättmaskin och torktumlare som ger dig möjligheten att tvätta dina kläder i hemmet. Här erbjuds även kommod och spegel. Sovdelen i lägenheten är rymlig och inbjudande. Här finns tillräckligt med utrymme för en bekväm säng samt förvaring för dina kläder och personliga tillhörigheter. Det lugna och avkopplande sovrummet är den perfekta platsen att återhämta sig efter en lång dag.

  • Premium
  • Balkong
Borgbacken 2, Segeltorp, Huddinge kommun
Borgbacken 2, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 2
Borgbacken 2, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 3

Borgbacken 2

Lägenhet
Segeltorp, Huddinge kommun
Notar
1 845 000 kr
36,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 463 kr/mån
50 548 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på Borgbacken 2! Perfekt för den som söker en välplanerad tvåa. Generöst med fönster och ljusinsläpp som ger den härliga känslan i lägenheten. Rymlig hall med klinkergolv och inbyggd klädgarderob. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är den perfekta lösningen i denna lägenhet för den som gillar att umgås samtidigt som man jobbar i köket. Köket är utrustat med diskmaskin, microugn, spis, kyl och frys mm. I sovrummet finns det garderober samt gott om plats för en dubbelsäng, det gör att sovrummet är både stort och praktiskt. Helkaklat badrum med takdusch, glasväggar och fräscha ytskikt. Balkong med riktning mot baksidan och plats för utemöbler finns. Bor man här har man nära till allt. I direkt närhet ligger E4/E20 som smidigt och snabbt tar dig till Stockholm eller Södertälje. Väldigt goda kommunikationer inom den kommunala trafiken i området så som bussar ett stenkast bort och tunnelbanan 10 minuters promenad. För den som vill ta sig till ett gym så finns det även ett gym i närheten (Fitness world) cirka 700m bort. I det barnvänliga området finns det många skolor inom 1 km räckhåll: Internationella Engelska Skolan i Skärholmen, Segeltorpsskolan, samt förskolor: Förskola Smista, Förskola Ängeln och Segeltorps Öppna Förskola. Lekplatsen Parkleken Kulan finns cirka 1 km från bostaden. På gångavstånd når ni även Zetas trädgård som är en väldigt populär plats under sommaren. Segeltorp vårdcentral och apotek ligger bara 10 minuters promenadavstånd bort. Gillar man shopping och upplevelser ligger Kungens Kurva bara 5 min bort med bil. Trots närheten till motorväg och shopping är aldrig naturen långt borta. Precis intill ligger Gömmarens naturreservat som erbjuder ett rikt friluftsliv med aktiviteter som passar alla fyra årstiderna.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dianavägen 2F, Glömsta, Huddinge kommun
Dianavägen 2F, Glömsta, Huddinge kommun, bild 2
Dianavägen 2F, Glömsta, Huddinge kommun, bild 3

Dianavägen 2F

Lägenhet
Glömsta, Huddinge kommun
Notar
1 695 000 kr
20 + 13 m²
1.5 rum
2 440 kr/mån
84 750 kr/m²

Välkomna till det charmiga Dianavägen 2F! Denna unika bostad erbjuder en inbjudande atmosfär och en modern design. Vid inträdet möts ni av ett ljust hem med genomtänkt och trendig design, där entréplanet pryds av golvvärme och ekparkett som sträcker sig genom hela bostaden. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus, och den generösa takhöjden ger en känsla av rymd. För att säkerställa optimal komfort året om har huset även en luftvärmepump som kan agera luftkonditionering under varma sommardagar. Den öppna planlösningen p kök och vardagsrum skapar en social och trivsam atmosfär. På entréplanet finns även ett praktiskt wc/duschrum. Från vardagsrummet öppnar sig möjligheten att njuta av utomhuslivet på den härliga altanen. Här finns gott om plats för loungemöbler, jacuzzi och ett förråd – perfekt för avkoppling och sociala stunder. Den soliga altanen bjuder in till långa dagar och kvällar utomhus. Loftet erbjuder en generös yta med sovrum och en praktisk klädkammare. Huset är smart planerat för att utnyttja varje kvadratmeter på bästa sätt och skapar en bekväm och funktionell boendemiljö. En privat parkeringsplats med elstolpe ger extra bekvämlighet. Glömsta är ett naturskönt och barnvänligt villaområde i sydvästra Huddinge med goda kommunikationer och flera förskolor och skolor. I området finner man stora skogsområden med vandringstigar, bär och svampställen samt naturreservatet kring skogssjön Gömmaren, en mycket omtyckt badsjö som erbjuder bad från sandstrand, brygga, klippa eller berghäll. Från området går buss mot Huddinge C där anslutande pendeltåg tar dig in till Stockholm C på ca 15 min. Huddinge centrum erbjuder allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. Huddinge kommun erbjuder rikt föreningsliv och ett stort antal friluftsaktiviteter året runt och i kommunen finns ett flertal naturreservat att njuta av. I närområdet finns bl. a ridskola och Källbrinks IP med fotbollsplan, tennisbana, friidrottsbana, cykelsport och orientering. Med buss eller cykel nås fina Flottsbro friluftsområde med flera vandringsleder och bad sommartid och vintertid utförsåkning i Stockholms högsta slalombacke.

  • Premium
  • Uteplats
Klockhammarsgränd 2, Bandhagen, Stockholms kommun
Klockhammarsgränd 2, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 2
Klockhammarsgränd 2, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 3

Klockhammarsgränd 2

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Notar
2 095 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1
7 058 kr/mån
29 929 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen på Klockhammarsgränd 2. Med en yta på 70 kvadratmeter erbjuder denna bostad en välkomnande atmosfär och bekväm boendemiljö. När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall som genast ger ett välkomnande intryck. Den moderna designen och ljusa färgschemat skapar en känsla av rymd och harmoni. Lägenheten öppnar upp sig till ett stort vardagsrum, perfekt för umgänge med vänner och familj. Här finns gott om plats för soffgrupper och en TV-hörna där du kan koppla av och njuta av lugna kvällar. Det angränsande köket är rymligt och välutrustat med moderna apparater och generöst med förvaringsutrymme. Matlagningen blir en njutbar upplevelse i detta funktionella kök där det finns gott om plats för matlagning och gemensamma måltider. Badrummet är smakfullt inrett och utrustat med en kommod, spegelskåp och ett bekvämt badkar. Här kan du koppla av och skämma bort dig själv efter en lång dag. Två stora sovrum erbjuder gott om utrymme för avkoppling och vila. Det ena sovrummet har dessutom en utgång till en mysig balkong där du kan njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en lugn stund med en bok på kvällen. I hallen finns också en praktisk klädkammare där du enkelt kan organisera dina kläder och skor, vilket bidrar till att hålla lägenheten välorganiserad och prydlig. Klockhammarsgränd 2 ligger i Bandhagen, en charmig och familjevänlig stadsdel i södra Stockholm. Området präglas av grönska, lugna gator och närhet till både natur och service. Skolor: Förskolor: Flera förskolor finns i området, både kommunala och privata. Den närmaste är Solstrålen förskola som ligger på Klockhammarsgränd 14. Grundskolor: Hagsätraskolan och Örby skolan är de två närmaste grundskolorna. Båda skolorna har goda recensioner och erbjuder en bra utbildning. Kommunal trafik: Buss: Bussar stannar cirka 5 minuters promenad från Klockhammarsgränd 2. Dessa bussar tar dig till bl.a. Gullmarsplan, Skärholmen och Huddinge Centrum. Tunnelbana: Hagsätra Tunnelbanestation ligger ca 10 minuters promenad bort. Tunnelbana tar dig till Stockholm City på ca 20 minuter. Närservice: Hagsätra Centrum och Bandhagen Centrum Grönområden: I närheten finns fina grönområden som Ormkärrskogen och Älvsjöskogen, perfekta för promenader, picknick och motion.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Visättra backe 4A, Huddinge Visättra, Huddinge kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Visättra backe 4A, Huddinge Visättra, Huddinge kommun, bild 2
Visättra backe 4A, Huddinge Visättra, Huddinge kommun, bild 3

Visättra backe 4A

Lägenhet
Huddinge Visättra, Huddinge kommun
Notar
1 850 000 kr
55 m²
2 rum
4 208 kr/mån
33 636 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska bostad på Visättra backe 4A! Här bor du med naturen som granne i hus byggda med hög standard. Bostaden genomsyras av en lyxig och luftig känsla. Lägenheten är påkostad och med en fantastisk utsikt från uteplatsen mot gröna fält och skog. Du välkomnas av en stor och öppen hall med mycket ljus från angränsande rum, här har du också tillgång till förrådet/klädkammaren som ger extra plats för förvaring. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrum vilket gör detta till en mycket social yta där man lätt kan umgås med sina gäster samtidigt som man arbetar i köket. Köket är fullutrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn etc. I vardagsrummet finns det gott om plats för soffa, TV bänk och annat som kan tänkas behövas. Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Även gott om förvaring i klädkammaren. Självklart finns det också ett helkaklat badrum som är utrustad med dusch, handfat, tvättmaskin och WC. Här bor ni i närhet till Flemingsbergs centrum, där ni finner ett utmärkt utbud av närservice såsom matbutiker, restauranger, caféer, affärer, bibliotek, gym m.m. Ett stenkast därifrån ligger även Huddinge sjukhus samt Södertörns Högskola. På mindre än fem minuter når ni Flemingsbergs station, där ni kan ta er in till Stockholms innerstad på ca 15 minuter med pendeltåg. Förutom pendeltåg så finns det även väldigt bra kommunikationer med bussar till närområden, såsom Huddinge centrum, med ett stort utbud av affärer för den shoppingsugne eller Flottsbro friluftsområde med vacker natur och året runt aktiviteter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Lammholmsbacken 217, Vårby gård, Huddinge kommun
  • Sön 12 maj kl 14:30
Lammholmsbacken 217, Vårby gård, Huddinge kommun, bild 2
Lammholmsbacken 217, Vårby gård, Huddinge kommun, bild 3

Lammholmsbacken 217

Lägenhet
Vårby gård, Huddinge kommun
Notar
1 795 000 kr
65,5 m²
2.5 rum
vån 2/2
4 601 kr/mån
27 405 kr/m²

Välkomna till Lammholmsbacken 217! Lägenheten disponeras idag som en 2,5 rummare! Nu har du chans att förvärva en ljus och välplanerad 2,5 rummare på andra våningen i ett populärt område. Lägenheten präglas av ett mycket gott ljusinsläpp och en härlig atmosfär tack vare den genomgående planlösningen i kombination med de stora ogenerade fönsterpartierna mot den lugna gården. Bostaden erbjuder generösa och sociala sällskapsytor, goda förvaringsmöjligheter i klädkammare, ett större och ett mindre sovrum, badrum med jacuzzi, renoverat kök och balkong. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare samt tvättstuga som är i några portar bredvid. Gym och nyrenoverad bastu finns i föreningen att nyttja mot en engångsavgift på ca 200 kr. I natursköna områden ligger denna lägenhet i lugnt område med direkt närhet till strövområden och havet. Här finns flera löp- och promenad samt cykelslingor som sträcker sig ända in till Stockholm C. Goda kommunikationer med kort promenadavstånd till både Vårberg och Vårby gårds tunnelbanestationer. Området ligger nära bl.a. det nya Skärholmen C med ca 200 butiker och restauranger och det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling mm. Här ligger också den välkända handelsplatsen vid Kungens kurva där exempelvis IKEA har ett stort varuhus.

  • Premium
  • Balkong
Kavlevägen 141, Kästa, Huddinge kommun

Kavlevägen 141

Lägenhet
Kästa, Huddinge kommun
Notar
1 895 000 kr
59,7 m²
2 rum
4 499 kr/mån
31 742 kr/m²

Välkomna till Kavlevägen 141 Välkommen till denna fantastiska lägenhet som erbjuder en bekväm och modern livsstil i varje hörn. Direkt när du kliver in genom dörren möts du av en rymlig och välkomnande hall. De generösa avhängningsmöjligheterna i hallen gör det lätt att organisera och hålla ordning på dina kläder och accessoarer. Lägenhetens helkalkade badrum är en plats för avkoppling och komfort. Det är elegant designat med högkvalitativa material. Den funktionella layouten erbjuder både en dusch eller ett badkar för att passa dina preferenser. Vardagsrummet är ett imponerande utrymme som bjuder in till avkoppling och sociala stunder. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över omgivningen. Här finns gott om plats för bekväma sittgrupper och möjlighet att inreda efter din personliga stil. Från vardagsrummet når du den generösa balkongen som förlänger vardagsrummets yta och blir en perfekt plats för att njuta av frisk luft och utomhusmiljö. På Balkongen finns även grillmöjligheter med både grill och gasol. Köket är en kulinarisk oas med utmärkt förvaring och funktionalitet. Här finns gott om skåp och lådor som rymmer allt du behöver för att organisera din matlagning. Matplatsen rymmer bekvämt upp till fyra personer, perfekt för familjemåltider eller umgänge med vänner. Det stora och luftiga sovrummet blir din privata reträtt efter en lång dag. Med gott om plats för en king-size säng och annan möblering, är det en plats för avkoppling och återhämtning. I sovrummet har man även goda förvaringsmöjligheter. Stort fönster släpper in naturligt ljus och skapar en lugnande atmosfär. Här bor du i en stabil och familjär förening i ett lugnt och expansivt område med ett stenkast till goda kommunikationer, närservice, gym och allting som kan tänkas önskas. Kästa är idag ett populärt område och perfekt för familjen. Med bil tar det ca 15 minuter till stora shopping centrum som Kungens kurva, Skärholmen C eller Huddinge C som bara tar 5 minuter med bil. 15 minuters promenadavstånd till pendeltåg och ca 50 m till busshållsplatsen. Populära och nybyggda Kästaskolan ligger bara runt hörnet.

  • Plus
  • Balkong
Pastellvägen 28, Enskede - Blåsut, Stockholms kommun

Pastellvägen 28

Lägenhet
Enskede - Blåsut, Stockholms kommun
Notar
2 495 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
3 095 kr/mån
63 974 kr/m²

Nu erbjuder vi det unika tillfället att förvärva en extremt välplanerad tvåa på Pastellvägen 28. Nu saluförs nu denna trivsamma lägenhet med stora fönster, som gör att ljuset flödar in i lägenheten. Lägenheten har renoverats i varsamt utförande och i mycket smakfull stil. Brf Väggmålningen 3 är en stabil och ekonomisk stark förening som har låg belåningsgrad. Här välkomnas man in i en entréhall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring. Vidare in i bostaden finns ett fint badrum med badkar, ett kök med renoverad inredning där god förvaring i köksskåp samsas med bra arbetsyta. I köket finns god plats för middagsmöblering. Vardagsrummet är rymligt och fina ljusinsläpp. Sovrummet möbleras med enkelhet för dubbelsäng och har bra förvaring. Utöver all bra förvaring i lägenheten finns också ett källarförråd. - Ljus lägenhet med stora fönsterpartier - Låg månadsavgift - Stabil Brf med god ekonomi -5 minuter till Södermalm Här bor ni på utmärkt läge med närhet till det mesta; Södermalm, Globen och Tele2, Nackareservatet, Gamla Enskede och Nytorps gärde. Med bara några minuters promenad till Skärmarbrink, Globen och Blåsut är det lätt att ta sig till centrum eller till andra områden via Gullmarsplan och Stockholms linjetrafik. Närmsta tunnelbanestation är Skärmarbrink och dit går två gröna linjer med täta avgångar. Vill du känna stadens puls på närmare håll är det bara en kort promenad till Skanstull och Södermalm. Alldeles i närheten ligger lugna och sköna Blåsutparken och för den som vill ha mer natur och friluftsliv finns vackra Nackareservatet inom gångavstånd. På andra sidan Nynäsvägen finns Globen och Tele2 Arena med stort utbud av restauranger, affärer och evenemang. Tolv Stockholm erbjuder dessutom en mängd aktiviteter och upplevelser, till exempel äventyrsgolf, bowling, och skidsimulator. Denna bostad får helt enkelt inte missas, varmt välkomna på visning!

Kästadalsvägen 27, Kästa, Huddinge kommun

Kästadalsvägen 27

Lägenhet
Kästa, Huddinge kommun
Notar
1 995 000 kr
75 m²
3 rum
6 000 kr/mån
26 600 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga lägenhet med två sovrum, perfekt för den moderna livsstilen med en kombination av komfort och funktionalitet. När du kliver in genom dörren möts du av en hall som ansluter sig till ett rymligt och ljust vardagsrum, som bjuder in till avkoppling och socialt umgänge. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en öppen och luftig atmosfär. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den mysiga uteplatsen, där du kan njuta av frisk luft, grönska och lugnande omgivningar. Köket är stilrent och praktiskt, med enkel design och gott om förvaringsutrymme. Här går det det lätt att samla familj och vänner, i köket får man plats med ett matbord för 4-6personer som inbjuder till gemenskap och samvaro. Det stora sovrummet är en fristad av lugn och ro, med gott om plats för en stor säng och tillhörande möbler. En stor garderob erbjuder generös förvaring för kläder och tillhörigheter, medan det stora fönstret släpper in massor av ljus. Det andra sovrummet är mer mångsidigt och kan användas antingen som ett barnrum eller som ett hemmakontor för den som behöver en lugn plats att arbeta från. Oavsett användning, erbjuder detta rum flexibilitet och möjligheter. Det renoverade badrummet är stilrent och modernt, med eleganta ytor och bekvämligheter som gör din dagliga rutin till en fröjd. Här bor du i en stabil och familjär förening i ett lugnt och expansivt område med ett stenkast till goda kommunikationer, närservice, gym och allting som kan tänkas önskas. I centrum finns vårdcentral, bibliotek och flera restauranger. Huddinge Sjukhus och flera högskolor ligger också inpå knuten. Kästa är idag ett populärt område och perfekt för familjen. Med bil tar det ca 15 minuter till stora shopping- och nöjescentrum som Kungens kurva och Skärholmen C. Till Huddinge C kommer du på bara 5 minuter med bil och lika nära ligger Gömmarens naturreservat med badsjö och vandringsleder. 15 minuters promenadavstånd till pendeltåg och ca 50 m till busshållplatsen. Närhet till förskola och populära och nybyggda Kästaskolan som ligger bara runt hörnet.

  • Uteplats
Tallmyrvägen 22, Högmora, Huddinge kommun
Tallmyrvägen 22, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Tallmyrvägen 22, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Tallmyrvägen 22

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
Notar
3 695 000 kr
70 m²
3 rum
3 436 kr/mån
52 786 kr/m²

Äntligen så har du chansen att förvärva detta underbara och nybyggda tvåplans-parhus med mycket trevligt solläge i en av Huddinges populäraste område. Insynsskyddad baksida med skogen som granne i populärt sydvästläge. Här har ni möjlighet att bo i ett hem som är byggt med omsorg och kvalité där läget är optimal! På nedervåningen där ni finner entrén, finns de två sovrummen som båda ligger i vägg med det lyxiga badrummet. Stort och påkostat badrum där man får en riktigt härlig och harmonisk känsla. Trappan leder er upp till övervåningen. Här möts ni av ett fantastiskt ljusinsläpp och en takhöjd på upp till ca 3,5 meter. Här ligger ett sammanhängande kök och vardagsrum som gör hela våningen till en mycket social plats. I anslutning till vardagsrummet kommer ni ut till den stora altanen med perfekt solläge i sydväst. Perfekt plats för sommarens grillningar och här finns även plats för solstolarna. Insynsskyddat läge där ni kan blicka ut över skogspartiet. Ljust målade väggar och en fin vitpigmenterad ekparkett finner ni genomgående i detta hem. Ett hem för dig som vill bo med närhet till såväl natur som till city. Här finner ni lugnet och ni är omgivna av vacker natur och fina badsjöar med flertalet friluftsområden.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Rangstagatan 18, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 13:30
Rangstagatan 18, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Rangstagatan 18, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Rangstagatan 18

Lägenhet
Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun
Notar
2 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 14/15
3 620 kr/mån
47 182 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på våning 14! Fantastiskt trevlig 2:a med stor inglasad balkong i perfekt sydvästläge med utsikt över Stockholm. Välkommen upp till den 14:e våningen på Rangstagatan 18 där ni nu erbjuds en nyproducerad (2017) bostadsrätt med låg avgift. I hjärtat av Högdalen finns här den perfekta lägenheten för alla skeden i livet. Ståtlig byggnad med dubbla hissar och garage i fastigheten. - Inglasad balkong med utsikt över Stockholm och som ger flertalet soltimmar! - Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för stort matbord samt för soffa - Rogivande sovrum, helt utan insyn med plats för dubbelsäng - Snyggt och kaklat badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare - Bara 18 minuter in till Sthlm city - I området finns gott om förskolor och skolor - Nära all tänkbar service i Högdalen C. Ett av Söderorts mest levande centrum med flertalet butiker, restauranger men även teater, skatepark mm Här är allting verkligen fräscht och modernt då huset är byggt 2017 och det är bara att flytta rakt in! Här bor ni i anslutning till Högdalens centrum och alla dess bekvämligheter. Högdalen har genom åren växt så det knakar, nya bostäder har byggts och en av Europas största skateparker finns i området. I Högdalens centrum finns ett stort utbud av servicebutiker som Ica, Coop, Matdax och Pressbyrån, samt flertalet restauranger såsom Babas Burgers, Engelbrekts, Högdalens fisk, Oh poké med flera. Här finns även apotek, vårdcentral, second hand butiken Andra Varvet, Systembolaget samt sporthall och simhall. Högdalen är en knytpunkt och erbjuder fantastiska kommunikationer för vidare färd i Stockholm i form av både bussar och tunnelbana. Till T-Centralen tar det endast 19 minuter med tunnelbana. I närområdet finns sjön Magelungen där du kan bada på sommaren. En lägenhet där det bara är att flytta rakt in - varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sätragårdsvägen 4A, Sätra, Stockholms kommun

Sätragårdsvägen 4A

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Notar
2 195 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/5
4 585 kr/mån
43 900 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina 2:a om 50 kvm i ett modernt boende med byggår 2022. Här bor du i ett familjevänligt område med närhet till kommunikationer och storslagen natur runt knuten. Välkommen till Sätragårdsvägen 4A! Fantastiskt ljus och fin lägenhet med genomgående fräscha ytskikt, rofyllda färgval, ekparkett och synnerligen välplanerade kvadratmetrar. Hall med klinkers och gott om plats att hänga av sig i garderob med skjutdörrar. I anslutning till hallen ligger lägenhetens badrum, helkaklat i vitt med svart kakel, utrustat med dusch och kombimaskin. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Stilrent kök i vitt med släta skåpluckor, induktionshäll och gott om plats att samla vänner och familj. Härifrån nås även lägenhetens generösa balkong som har utsikt över gården och åt ett litet skogsparti. Vidare finns här ett rofyllt sovrum som erbjuder förvaring i garderob och har plats dubbelsäng. Föreningens gemensamma gård är den naturliga träffpunkten för grannarna. Likt en villaträdgård är den inramad av grönskande häckar, buskar och prunkande rabatter. Här har man lagt extra möda på att skapa trevliga sociala ytor för de boende med en mindre lekplats, växthus, grillplats och odlingsytor. Föreningen har även cykelförvaring, barnvagns- och rullstolsförråd. Ett mycket välplanerat boende med kommunikationer, strandbad och vacker natur med milslånga cykel- och promenadvägar på nära håll. Här behöver ni inte sakna någonting. Varmt välkommen på visning! Området har mycket goda kommunikationer både med buss och tunnelbana. Endast 20 minuter till T-centralen med tunnelbanan och 5 minuter med buss till Skärholmen centrum som erbjuder allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym osv. Även Kungens kurva med flera stora butiker, IKEA, Kungens kurvas shoppingcenter och Heron City ligger på bekvämt avstånd. I närområdet finns flera förskolor, Sätraskolan F-9 och på cykelavstånd ligger Internationella Engelska skolan. På andra sidan gatan från lägenheten ligger Sätraskogens naturreservat med skogar, stigar och en ridskola. Här finns också en strandpromenad som går längs med Mälaren och med cykel är du snabbt framme vid Sätrastrandbad som har en lång och fin sandstrand, gräsytor, kiosk, toaletter, volleybollplan och utegym. Allt som behövs för en härlig sommardag.

  • Hiss
  • Energieffektiv
Värnvägen 11A, Segeltorp, Huddinge kommun

Värnvägen 11A

Tomt
Segeltorp, Huddinge kommun
Notar
3 995 000 kr
815 m² tomt

I Segeltorp med absolut närhet kommunikation och dess trevliga kvarter finns nu möjlighet att förvärva en tomt om 815 kvm. Tomten styckades av från stamfastigheten, har sedan dess varit obebyggd. Här finner vi denna lättbyggda tomt med några minuters promenad till Skandinaviens största utomhusshopping Kungens Kurva. Tomten är om 815 kvm. Trivsamma Segeltorp är ett uppvuxet villaområde med bussar på gångavstånd och tunnelbana på cykelavstånd. Här finns även förskolor och skolor på promenadavstånd. I närheten finns även Gömmarens naturreservat, Segeltorps IP och Gömmarens rid sällskap. VAD SÄGER DETALJPLANEN ? *1/5 av tomten får bebyggas. *På denna tomt får du bygga en friliggande villa och garage. *Huset får vara max i 2 våningar. Man får inte inreda vinden. *Husets totala byggnadsarea får inte vara större än 200 kvm. *Garaget får vara max 40 kvm. *Huvudbyggnad får inrymma högst en bostadslägenhet. *När man bygger huset måste man ta hänsyn till buller från Gamla Södertäljevägen. *Den del som är prickad får man inte bygga på – se plankarta under fliken ”dokument och länkar”. * Suterrängvåning får bebyggas OMRÅDESBESTÄMMELSER Fastigheten får bebyggas endast med friliggande hus med bostadsändamål och högst i 2 våningar.. Byggnader ska placeras minst 4 meter från tomtgräns. Garage/uthus kan placeras 1 meter från tomtgräns om grannen medger detta. Byggnadsarean får totalt inte vara större än 200 kvm. Byggnadsarea för garage högst 40 kvm. Marken markerad med prick får ej bebyggas. Vid nybyggnation av bostadsbyggnad ska man ta hänsyn till trafikbuller. Minsta tomtstorlek 800 kvm, vid särskilda skäl kan kommunen godkänna 700 kvm. GATUKOSTNADER Gatukostnad tillkommer om 0 kr. VATTEN OCH AVLOPP Anslutningsavgift tillkommer från ca 283 844 kr (preliminär kostnad utifrån 2023 års taxa). För exakt kostnad ring Stockholm vatten alternativt gå in på www.stockholmvattenochavfall.se/foretag/byggaktor/oversikt/priser/berakna-anlaggningsavgift/ EL Anslutning till elnätet kostar ca 30 000 kr. För exakt uppgift kontakta Vattenfall. FIBER Anslutning till fibernätet kostar ca 30 000 kr. För exakt uppgift kontakta önskad leverantör. www.bredbandskartan.se Se Kommuns hemsida för information om dagens anslutningsavgifter Möjligheten finns att köpa alla 3 enheter. Vackra Segeltorp passar utmärkt för barnfamiljer och har flera skolor och förskolor i närområdet. Från fastigheten är det promenadavstånd till mysiga Zetas trädgårdar och natursköna området runt Långsjön med bad och lekplatser samt shopping inom bekvämt avstånd i Kungens kurva och Skärholmen C. I Kungens Kurva finns allt du behöver i form av stormarknader, IKEA, flera butiker i Kungens kurvas shoppingcenter och Heron City. Med bil är du snabbt ute på E4:an och i Stockholm city på endast 10 minuter. Föredrar du att åka kommunalt finns flera busslinjer på bekvämt avstånd som tar dig till anslutande tunnelbana i Fruängen eller Skärholmen. Kontakta Eddie Can 073-145 53 55 på Notar Huddinge för mer information.

Värnvägen 11B, Smista Allé, Huddinge kommun

Värnvägen 11B

Tomt
Smista Allé, Huddinge kommun
Notar
3 995 000 kr
701 m² tomt

I Segeltorp med absolut närhet kommunikation och dess trevliga kvarter finns nu möjlighet att förvärva en tomt om 815 kvm. Tomten styckades av från stamfastigheten, har sedan dess varit obebyggd. Här finner vi denna lättbyggda tomt med några minuters promenad till Skandinaviens största utomhusshopping Kungens Kurva. Tomten är om 815 kvm. Trivsamma Segeltorp är ett uppvuxet villaområde med bussar på gångavstånd och tunnelbana på cykelavstånd. Här finns även förskolor och skolor på promenadavstånd. I närheten finns även Gömmarens naturreservat, Segeltorps IP och Gömmarens rid sällskap. VAD SÄGER DETALJPLANEN ? *1/5 av tomten får bebyggas. *På denna tomt får du bygga en friliggande villa och garage. *Huset får vara max i 2 våningar. Man får inte inreda vinden. *Husets totala byggnadsarea får inte vara större än 200 kvm. *Garaget får vara max 40 kvm. *Huvudbyggnad får inrymma högst en bostadslägenhet. *När man bygger huset måste man ta hänsyn till buller från Gamla Södertäljevägen. *Den del som är prickad får man inte bygga på – se plankarta under fliken ”dokument och länkar”. * Suterrängvåning får bebyggas OMRÅDESBESTÄMMELSER Fastigheten får bebyggas endast med friliggande hus med bostadsändamål och högst i 2 våningar.. Byggnader ska placeras minst 4 meter från tomtgräns. Garage/uthus kan placeras 1 meter från tomtgräns om grannen medger detta. Byggnadsarean får totalt inte vara större än 200 kvm. Byggnadsarea för garage högst 40 kvm. Marken markerad med prick får ej bebyggas. Vid nybyggnation av bostadsbyggnad ska man ta hänsyn till trafikbuller. Minsta tomtstorlek 800 kvm, vid särskilda skäl kan kommunen godkänna 700 kvm. GATUKOSTNADER Gatukostnad tillkommer om 0 kr. VATTEN OCH AVLOPP Anslutningsavgift tillkommer från ca 283 844 kr (preliminär kostnad utifrån 2023 års taxa). För exakt kostnad ring Stockholm vatten alternativt gå in på www.stockholmvattenochavfall.se/foretag/byggaktor/oversikt/priser/berakna-anlaggningsavgift/ EL Anslutning till elnätet kostar ca 30 000 kr. För exakt uppgift kontakta Vattenfall. FIBER Anslutning till fibernätet kostar ca 30 000 kr. För exakt uppgift kontakta önskad leverantör. www.bredbandskartan.se Se Kommuns hemsida för information om dagens anslutningsavgifter Möjligheten finns att köpa alla 3 enheter. Vackra Segeltorp passar utmärkt för barnfamiljer och har flera skolor och förskolor i närområdet. Från fastigheten är det promenadavstånd till mysiga Zetas trädgårdar och natursköna området runt Långsjön med bad och lekplatser samt shopping inom bekvämt avstånd i Kungens kurva och Skärholmen C. I Kungens Kurva finns allt du behöver i form av stormarknader, IKEA, flera butiker i Kungens kurvas shoppingcenter och Heron City. Med bil är du snabbt ute på E4:an och i Stockholm city på endast 10 minuter. Föredrar du att åka kommunalt finns flera busslinjer på bekvämt avstånd som tar dig till anslutande tunnelbana i Fruängen eller Skärholmen. Kontakta Eddie Can 073-145 53 55 på Notar Huddinge för mer information.

Terapivägen 10A, Flemingsberg, Huddinge kommun
Terapivägen 10A, Flemingsberg, Huddinge kommun, bild 2
Terapivägen 10A, Flemingsberg, Huddinge kommun, bild 3

Terapivägen 10A

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Notar
1 195 000 kr
68 m²
3 rum
vån 5/11
7 146 kr/mån
17 574 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska bostad på Terapivägen 10A! Lägenheten karaktäriseras av stora ljusa rum och rikliga ljusinsläpp från lägenhetens generöst tilltagna fönster. Bostaden erbjuder en trevlig halv öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är renoverat 2018 och utrustat med allt du kan tänka dig. Från köket tar man sig även ut till den härliga inglasade balkongen med utsikt över innergården. Bostaden har två rymliga sovrum med genomgående fräscha, ljusa och renoverade ytskikt. Renoverat badrum från 2020 som är i bra skick med duschhörna, WC och handfat. Lägenheten i sig har helt enkelt en charmig och varm karaktär som måste upplevas på plats! På mindre än fem minuter når ni Flemingsbergs station, där ni kan ta er in till Stockholms innerstad på ca 15 minuter med pendeltåg. Utvecklingen av området pågår för fullt och det byggs på flera platser samtidigt i Visättra/Flemingsberg. I Flemingsbergsdalen planeras det för bl.a. äldreboende, kontor och handel. Nytt resecentrum ska byggas vid Flemingsberg station. Hit planeras Spårväg syd, tvärbanan som ska knyta ihop Flemingsberg med Älvsjö via bland annat Glömsta, Masmo, Skärholmen, Kungens Kurva, Segeltorp och Fruängen. Förutom pendeltåg så finns det även väldigt bra kommunikationer med bussar till närområden som Skärholmen och Huddinge Centrum, det gör att behöver du inte sakna något i shopping väg!

  • Premium
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 42