Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kättinge Fridtuna, Vikbolandet, Norrköpings kommun

Kättinge Fridtuna

Villa
Vikbolandet, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 850 000 kr
130 + 20 m²
4 rum
1 430 m² tomt

Med högt läge finner ni denna fastighet med trevligt läge i byn Kättinge. Från huset och tomten har man fri utsikt över öppen mark. Huset är äldre med anor från början av 1900-talet. I huset finns charmiga inslag av 60-talet då sannolikt en del renoveringar genomfördes på huset. Genomgående lite högre takhöjd ger härlig känsla av ett riktigt på landet hus. 4 rok vara 3 sovrum. Rymligt vardagsrum med värmande kamin. Vattenburet system via bergvärme. Det finns en praktiskt uthuslänga om ca 45 kvm fördelat på rum, mindre garagedel samt verkstads/förråds del samt ett stor loft. För barnfamiljen finns såväl förskola som skola upp till årskurs 6 i byn. Fiber finns indraget i huset. Ett trevligt permanentboende som går lika bra att nyttja även som fritidsboende. Välkommen på visning!

Granliden 1, Stegeborg, Söderköpings kommun

Granliden 1

Villa
Stegeborg, Söderköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 950 000 kr
142 + 121 m²
7 rum
3 537 m² tomt

Drömmer du om ett hem där utrymme, komfort och naturskönt läge förenas? Då är denna gedigna villa den perfekta platsen för dig och din familj! Med generösa ytor erbjuder denna villa gott om plats för både vardagsliv och sociala sammankomster. Här finns rum för hela familjen att trivas och skapa minnen tillsammans. Och med ett garage direkt i anslutning till huset blir vardagen smidigare än någonsin. Tack vare bergvärmen hålls driftskostnaderna låga, vilket ger dig en ekonomiskt hållbar livsstil utan att kompromissa med komforten. Du kan njuta av värme och bekvämlighet året runt utan att behöva oroa dig för höga energiräkningar. Det ostörda läget ger dig en känsla av lugn och ro samtidigt som du kan njuta av vidsträckta vyer över åkrar och hav. Varje dag kommer att börja och sluta med en fantastisk vy som får dig att känna dig som hemma i paradiset. Närheten till Stegeborg ger dig möjlighet att utforska vackra omgivningar, ta en promenad längs båthamnen eller avnjuta en god måltid på den lokala restaurangen. Här finns allt du behöver för att leva det goda livet vid havet. Möjlighet till båtplats inom gångavstånd. Missa inte chansen att förverkliga din dröm om det perfekta hemmet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som denna underbara villa har att erbjuda!

Klintstigen 14, Västra Husby, Söderköpings kommun
  • Mån 20 maj kl 17:00

Klintstigen 14

Villa
Västra Husby, Söderköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 825 000 kr
156 + 124 m²
9 rum
958 m² tomt

Som sista hus på liten återvändsgata ligger denna rymliga familjevilla, förmodligen med områdets bästa läge! Helt insynsskyddat med skogen på baksidan och ängsmarken som närmsta granne. Här får du ett stort vardagsrum med utgång till inglasad altan, modernt kök i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns också 4 sovrum, 2 allrum, 2 stora hobbyrum, bastu mm. Energieffektivt B-klassat hus via bergvärme. Garage. Fiber indraget. Perfekt beläget mitt emellan Norrköping och Söderköping med ca 15min åt vardera håll. Ett stort och fint hus att umgås och växa i, välkommen på visning!

  • Plus
Kaprifolvägen 23, Åselstad, Norrköpings kommun
  • Tor 16 maj kl 16:45

Kaprifolvägen 23

Villa
Åselstad, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 995 000 kr
100 + 16 m²
4 rum
1 860 m² tomt

Välkomna till Kaprifolvägen 23 i omtyckta Åselstad. Här bor ni i ett högt läge med både utsikt över Ensjön och härlig eftermiddag/kvällssol. Originell och spännande fastighet med mycket charm. Här finns bland annat kakelugnar, fina trägolv i massiv ask och furu, burspråk, vinklar och härliga fönster med bra ljusinsläpp. Huset är fördelat på två plan. Två sovrum, duschrum, kök, rymligt vardagsrum med stora sociala ytor, veranda där nere, samt ett stort allrum på övre våningen. Hela boendet har en äldre/funktionell standard med möjlighet att sätta er egen prägel och skapa ert drömhem. Fiber finns indraget och solceller är installerade. Parkeringsmöjligheter på uppfarten samt carport med laddbox för elbil. Förvaringsmöjligheter i flera förråd. Matkällare, vinterbonad snickarbod och ett mindre hobbyrum. Goda förutsättningar för den trädgårdsintresserade att odla, med växthus, trädgårdsland och flera bärbuskar och äppelträd. Högst upp på tomten finns en gäststuga. Där uppe bjuds det på en fantastisk utsikt. Friköpt och uppvuxen tomt om ca 1860 kvm. Barnvänligt och lugnt område där det bland annat finns gemensam fotbollsplan, boulebana och lekplats. Villaföreningen brukar anordna midsommar och valborgsfirande. Det finns även gemensam brygga och strand. Här bor ni nära grönområden och med endast några minuters bilfärd till centrala Norrköping. God kommunikation i form av spårvagn. Vi ses på visningen!

  • Plus
Mimervägen 28, Krokek, Norrköpings kommun

Mimervägen 28

Lägenhet
Krokek, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 650 000 kr
67 m²
2 rum
5 143 kr/mån
24 627 kr/m²

Mysigt radhus om 2 rok på entréplan, med egen liten trädgård och uteplats. Rymliga 67 kvm som rymmer sovrum med skjutdörrsgarderob, vardagsrum med ekparkett, kök med utgång till altan, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en klädkammare. Fristående förråd på entrésidan. Bla vatten, parkeringsplats, bredband och TV-kanaler ingår i avgiften. Välskött område med nyrenoverade tak och fasader. Perfekt beläget med kort avstånd till matbutiker, buss/tåg, apotek och skola/förskola, men även till natur och trevliga strövområden. Välkommen på visning!

Klingagatan 9, Skarphagen, Norrköpings kommun

Klingagatan 9

Lägenhet
Skarphagen, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
845 000 kr
30,5 m²
1.5 rum
vån 4/7
2 079 kr/mån
27 705 kr/m²

Välkomna till Klingagatan 9. Här erbjuds en ljus och kvadratsmart 1,5:a med ett tillbyggt sovrum. Lägenheten är planerad med ett bra vardagsrum med anslutning till sovalkoven/ sovrummet. Ljust arbetskök med goda bänkytor, kyl/frys, diskmaskin, ung, mikro, induktionshäll och fläkt. Helkaklat duschrum med dusch, wc, tvättställ och förberett för tvättmaskin. Brf Klingahöjden är en stabil och välskött förening. Värme, vatten, fast avgift för el och ett basutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Inom föreningen finns även möjlighet att hyra en övernattningslägenhet. I området finns även gott om parkeringsplatser. Till stan är det gång-/cykelavstånd och bra kommunikationer finns i närheten. Några minuters promenad bort finns även Skarphagen centrum med bl.a. matbutik, apotek, restauranger och gym. Välkomna att boka visning!

  • Hiss
Fridhemsvägen 27 E lgh 1002, Viggestorp, Finspångs kommun

Fridhemsvägen 27 E lgh 1002

Lägenhet
Viggestorp, Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
725 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
3 734 kr/mån
11 694 kr/m²

UTMÄRKT TVÅA PÅ FÖRSTA VÅNING MED INSYNSSKYDDAD BALKONG OCH MÖJLIGHET TILL EGEN UTEPLATS! LÅG AVGIFT Välkommen till denna hemtrevliga lägenhet med en tilltalande planlösning som ger ett rymligt intryck. Bostaden har genomgående fräscha ytskikt, flera rum nyligen uppdaterade 2022/23. De generösa fönstren skapar en mycket ljus och trivsam bostad. Önskar du att ha tillgång till både balkong och grönyta från ditt eget hem? Då kommer du att älska den insynsskyddade och mysiga balkongen som höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga stunder tillsammans med familj och vänner, med sol hela dagen och gott om plats för matplats eller sittgrupp. För den trädgårdsälskande finns även möjlighet att skapa en egen uteplats genom att ta upp en trappa ner till den intilliggande gräsmattan. HSB Brf Viggen är en välskött och stabil förening med god ekonomi och låga avgifter där både hushållsel och bredband ingår. Här finns gemensamma tvättstugor, cykelrum, lekplats och trevliga grönområden för avkoppling. Viggestorp är en mycket trevlig del av natursköna Finspång. Här finns Viggestorpsskolan F-6 inom gångavstånd och sjön Mäseln med badmöjligheter och vackra promenadstråk bara en kort cykeltur bort. Dessutom har du närhet till Finspångs centrum och ett större serviceutbud om du väljer att promenera eller cykla utmed "gamla järnvägen". Missa inte chansen att bli ägare till denna utmärkta lägenhet i en attraktiv del av Finspång. Kontakta oss idag för mer information och möjlighet att boka din visning!

  • Balkong
Folkborgsvägen 14, Sandtorp, Norrköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00

Folkborgsvägen 14

Lägenhet
Sandtorp, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 395 000 kr
96 m²
4 rum
vån 4/4
5 857 kr/mån
24 948 kr/m²

Nu finner ni en generös lägenhet högst upp i huset med ryggåstak och inglasad balkong! Här bor ni i en ljus och fin lägenhet med en god standard och öppna sällskapsytor. Ryggåstaket är genomgående och bidrar till en öppen och rymlig känsla i hela lägenheten. Ni finner ett stilrent Ballingslöv kök som ansluter mot vardagsrummet med en större inglasad balkong som har öppningsbara glaspartier. Sammanlagt tre sovrum med goda förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk gäst wc. Hiss nås från entréplanet. Brf tuban är en stabil förening med låga månadsavgifter. Här har du bland annat tillgång till en trevlig och välskött gård, miljörum samt närliggande parkering. I Sandtorp bor du med gångavstånd till spårvagn, matbutiker, skola/förskola, idrottsområdet Himmelstalund samt cykelavstånd till centrala Norrköping. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Linköpingsgatan 8, Centralt, Söderköpings kommun

Linköpingsgatan 8

Lägenhet
Centralt, Söderköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 000 000 kr
77,3 m²
3 rum
vån 1/3
4 430 kr/mån
25 873 kr/m²

Nu finner ni en trivsam markplanslägenhet med uteplats i eftertraktade Drothemskvarteren i Söderköpings stadskärna! Lägenheten är belägen i en charmig fastighet och har en smidig belägenhet straxt innanför husets entré. Bostaden disponerar ett genomgående välhållet skick med en enklare standard. Ni finner ett ljust kök med utrymme för matplats, här finns även utgång till en mysig altan vänd mot föreningens mycket fina och rofyllda innergård. Vardagsrum med anslutande matplatsdel som även går att nyttja som sovrum för den som vill. Sovrum med praktisk förvaring i form av en skjutdörrsgarderob. Ljust helkaklat badrum med duschkabin och en praktiskt anslutande tvättavdelning, samt en gäst wc. Föreningen har en härlig gemenskap och en god grannsämja. Samlingslokalen på gården går att hyra för den som vill och har utrymme för ca 30 personer. Övernattningsrum finns även att hyra. Här bor ni centralt i Söderköpings stadskärna med närhet till all tänkbar service med livsmedelsaffärer, banker, apotek mm. Vackra promenadvägar längs Göta kanal och på Ramunderberget. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
Vårvägen 7, Marby, Norrköpings kommun

Vårvägen 7

Fritidshus
Marby, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 495 000 kr
48 m²
2 rum
1 446 m² tomt

Tillbringa era dagar i ert alldeles egna smultronställe med Bråviken enbart en liten promenad bort. Här har ni möjlighet att bo i ett ombonat fritidshus med tillhörande gästhus som hela familjen kan nyttja även vintertid. Tomten ligger granne med skogen och trädgården bjuder på flera uteplatser, fruktträd, fina planteringar och sjöglimtar. Huset disponerar ett funktionellt kök med matplats som ansluter till vardagsrum med eldstad. Från vardagsrummet leder en altandörr ut mot de mysiga uteplatserna på husets framsida. I övrigt finns ett sovrum med plats för två bäddar, samt ett badrum med dusch och tvättmöjligheter. Kök i vinkel ger möjlighet att med enkelhet uppföra ett extra sovrum. Gäststugan disponerar ett allrum samt ett sovrum med utrymme för flera bäddar för era övernattande gäster. På tomten finns även ett cykelförråd och en redskapsbod samt en grusad uppfart för parkering. Huset har anslutit till kommunalt V/A samt har fiber framdraget till tomtgräns. Här får ni ett boende ca 10-15 min från stan med en doft av havet och känslan av att vara på landet. Välkommen att boka in dig på visning!

Kungsgatan 57, Centralt, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 17:00
Kungsgatan 57, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Kungsgatan 57, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Kungsgatan 57

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 395 000 kr
103,5 m²
4 rum
vån 3/8
7 119 kr/mån
32 802 kr/m²

Här möts du av den inbjudande hallen med plats för avhängning och fri sikt genom köket. Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Det härliga rummet badar i ljus och rymmer både soffgrupp, tv och matplats för flera gäster. I köket finns gott om plats för dig som uppskattar matlagning. Utanför vardagsrumsdelen breder den generösa balkongen ut sig. Med sin öppningsbara inglasning blir den ett extra rum att umgås i, med plats för både små och stora middagar med vänner. Från vardagsrumsdelen når du även två av lägenhetens sovrum. Det mindre har garderober för skor och kläder. Det större har en egen klädkammare. Lägenheten har en trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och smakfullt målade väggar noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Hemmets stora helkaklade duschrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Via hallen nås det andra duschrummet som underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Bredvid ligger det tredje sovrummet med fint ljusinsläpp och en egen garderob för kläder. Välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hagerstorp 2, Vikbolandet, Norrköpings kommun
  • Lör 18 maj kl 10:30
Hagerstorp 2, Vikbolandet, Norrköpings kommun, bild 2
Hagerstorp 2, Vikbolandet, Norrköpings kommun, bild 3

Hagerstorp 2

Fritidshus
Vikbolandet, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 200 000 kr
133 m²
5 rum
1 864 m² tomt

På en höjd ligger denna välplanerade 1-plansvilla med utsikt över öppet landskap. Villan innehåller tre sovrum, vardagsrum med täljstenskamin, allrum, kök med stora fönster, tvättstuga, badrum och duschrum. För den som önskar ytterligare sovrum så går det att dela av vardagsrummet. Altan delvis under tak mot söder. Carport och förråd. Vattenburet värmesystem. Bredband via fiber. Ca 6 km till Kättinge med skola och nybyggd förskola. Ca 12 km till Arkösund med havsbad och sommarrestauranger. Ca 19 km till Östra Husby med förskola, skola, affär, vårdcentral mm. Ca 42 km till Norrköping. Detta är platsen för dig som söker ett lantligt boende med endast 5 km till den Östgötska skärgården.

  • Premium
Rösgången 17, Vidablick, Norrköpings kommun

Rösgången 17

Lägenhet
Vidablick, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 695 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
4 726 kr/mån
21 731 kr/m²

Välkomna till en ljus och fin trea om 78 kvadratmeter. Lägenheten passar bra för alla åldrar då den är belägen på markplan. Rymlig inglasad balkong i sydvästläge med många soltimmar. Välplanerat boende som har en enhetlig stil. Vardagsrum och kök ligger i anslutning till varandra och ger en god social yta. Två sovrum. Helkaklat badrum. Tvättrum/avdelning med både tvättmaskin och torktumlare. Förvaring i klädkammare. Stabil HSB förening med låg belåning. Gemensam samlingslokal, cykelrum, pingisrum, övernattningslägenhet, förråd, samt bastu finns att tillgå. I den låga månadsavgiften om 4726 kr ingår värme, vatten, grundutbud tv, fast avgift för el (förbrukning tillkommer). I Vidablick bor ni med lugnt läge och närhet till både Eneby centrum och Ingelsta Shopping där det finns matbutik, apotek m.m. Bra kommunikationer i form av buss- och spårvagnshållplatser. Promenadavstånd till mysiga grönområden och Hallbergaskogens motionsspår. Vi ses på visningen!

  • Balkong
Isnäs Notudden, Arkösund, Norrköpings kommun
Isnäs Notudden, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 2
Isnäs Notudden, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 3

Isnäs Notudden

Fritidshus
Arkösund, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
19 750 000 kr
154 m²
6 rum
2 072 m² tomt

Nu kan drömmen om en skärgårdsfastighet med rött hus och vita knutar och strandtomt, året runt standard, bilväg fram till ytterdörren, bra bryggor, djup även för segelbåt, enskilt och ostört läge, låg driftkostnad med bergvärme och eget VA. Gäststugor. Garage och carport. Vill du även kunna jobba härifrån så finns fiber installerat och klart. Dessutom har bara 10 min bil- eller båtvägen till Arkösunds puls under sommartid med sjömack, affär, restauranger, hotel, minigolf, padel, tennis, marina, bastu mm. Visningar genomförs endast enskilt och enligt ök. Tillträde efter överenskommelse.

  • Premium
Tornvägen 3, Broby, Söderköpings kommun
  • Ons 15 maj kl 17:00

Tornvägen 3

Radhus
Broby, Söderköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 850 000 kr
123 m²
4 rum
174 m² tomt

LUGNT OCH TRIVSAMT I SÖDERKÖPING Välkommen till Tornvägen 3! Här erbjuds ett 1 1/2-plans radhus. Bostaden erbjuder 123 kvm där ni möts av en stor och inbjudande entréhall. Vidare in finner ni köket med god plats för matbord samt ingång till tvättstuga. På entréplanet finns också ett badrum och ett stort vardagsrum med braskamin, matplats, soffgrupp och utgång till baksidan. Här kan du sitta både under tak eller på altanen i solen. Övre planet erbjuder i dagsläget två sovrum med möjlighet till ytterligare ett. Klädkammare, helkaklat duschrum och ett allrum. Intill huset finns en fristående förrådsbyggnad på framsidan. Moderna 3-glasfönster. I Broby bor du i ett lummigt och trivsamt område med närhet till skola, lekplatser och Brobyskogen. Söderköpings mysiga stadskärna på promenadavstånd. Här finns all tänkbar service med livsmedelsaffärer, banker, apotek mm. Vackra promenadvägar längs Göta kanal och på Ramunderberget. Varmt välkommen att boka visning!

  • Plus
Rippestorpsvägen 11, Rejmyre, Finspångs kommun

Rippestorpsvägen 11

Fritidshus
Rejmyre, Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 925 000 kr
79 m²
4 rum
5 040 m² tomt

VINTERBONAT HUS MED FIN GÄSTSTUGA NÄRA SJÖ, BAD OCH SKOG! En åretruntbostad i ett fritidshusområde med närhet till sjö och skog. Här bor du på en 5 040m² stor tomt där en stor del är skog. Huset har flera eldstäder, trevligt vardagsrum med stora ljusinsläpp, kök och 2-3 sovrum. Fin gäststuga där inredning och möbler ingår. En gäststuga till och bod med verkstadsdel. Här bor du enskilt med ca 300m till plats för egen brygga. Det finns gemensam badplats i området, kräftfiske i sjön och gemensamhetslokal som kan hyras. Du kan hugga din egen ved på tomten och ströva i skogar med bär och svamp. Det är ca 10km till Rejmyre med affär, restaurang och service. Det är 30km till Norrköpings centrum och 18 mil till Stockholm. Välkommen att anmäla dig på visning!

Stora Hummelviksvägen 6, Vikbolandet, Norrköpings kommun

Stora Hummelviksvägen 6

Fritidshus
Vikbolandet, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 450 000 kr
100 m²
4 rum
2 069 m² tomt

PLATS FÖR DEN STORA FAMILJEN MED NÄRHET TILL BAD OCH BÅTPLATS! Rymlig vinterbonat fritidshus med välutrustad gäststuga. Stort vardagsrum med braskamin, kök med matplats och vedspis, 3 st sovrum och duschrum (renoveringsbehov av bottenbjälklag. Se besiktningsprotokoll). Även gäststugan är vinterbonad och här finns rymligt kök, sovrum och duschrum. 2069m² stor tomt i ett lugnt fritidshus och åretruntbebott område med närhet till Sant Anna skärgård. Gemensam båtbrygga, bastu och fin badplats i området. Livaktig bygdeförening och festplats med bland annat midsommarfirande. Sankt Anna skärgård med tusentals öar ligger för dina fötter. Här finns många utflyktsmål för den som vill. Inte långt till Capella Ecumenica, ta en lunch i Stegeborg, ät middag i Lagnö eller Arkösund. Eller ta en heldagsutflykt till kulturarvet Harstena! Ca 25 km till bra mataffär och service såsom vårdcentral, byggvaruhandel m.m. i Östra Husby. Till Norrköping är det 50 km och till Stockholm 160 km.

Golfslingan 1, Klinga, Norrköpings kommun

Golfslingan 1

Radhus
Klinga, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
3 350 000 kr
121 m²
4 rum
7 327 kr/mån
27 686 kr/m²

I Klinga invid golfbanan och dess vackra omgivningar har ett nytt bostadsområde växt fram. Välkommen till Klinga Park och detta radhus om 121 kvm och 4 rum och kök. Här finner du två badrum, ett i varje plan samt en separat tvättstuga belägen i entréplan. Öppna ytor och välplanerade kvadrat skapar stora möjligheter för såväl den lilla som den något större familjen. På övre plan finns tre sovrum, duschrum samt klädkammare. Ytterligare en trappa upp så når du den generösa takterrassen med härlig utsikt! På framsidan finns en uppfart med plats för två bilar och på baksidan en altan. Klinga Park ligger ca 8 km söder om Norrköping med utsikt över öppna landskap och skogsdungar. Det är ett trivsamt område med villor, kedjehus samt radhus i bostadsrättsform. Området Klinga Park har nu tagit form med infrastruktur och gemensamma ytor. Gatorna är asfalterade och det finns en ny lekplats i området. Välkommen att höra av dig för mer information!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Vilbergsgatan 241, Vilbergen, Norrköpings kommun

Vilbergsgatan 241

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 650 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
5 118 kr/mån
19 186 kr/m²

Välkomna till en ljus och hemtrevlig trea om 86 kvadratmeter i omtyckta Vilbergen. Lägenheten har en god standard och är belägen på tredje våningen med en rymlig inglasad balkong i söderläge. Välplanerad planlösning som disponeras av ett stort kök med utrymme för matplats. Helkaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum, två sovrum samt gäst wc. Förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare. I månadsavgiften om 5118 kr ingår värme, vatten, tv, bredband samt fasta delen av elen (förbrukning tillkommer). HSB Brf Vilbergen är en välskött förening med mycket god ekonomi och låga avgifter där mycket ingår i avgiften. Föreningen har många faciliteter i form av tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, välutrustat gym och bokningsbar relaxavdelning. Goda kommunikationsmöjligheter och fri parkering finns tillgänglig i hela området. Goda bussförbindelser. Här bor ni med närhet till Vilbergens Centrum, natursköna Vrinneviskogen och en kort promenad bort finner ni Norrköpings citykärna med restauranger, affärer och uteliv. Vi ses på visningen!

  • Balkong
Slottsgatan 124, Centralt, Norrköpings kommun

Slottsgatan 124

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 050 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/8
1 982 kr/mån
33 871 kr/m²

RENOVERAD I FÖRENING MED GARAGE, HISS, LÅG AVGIFT OCH GOD EKONOMI! Mycket bra övernattningslägenhet renoverad 2023 med nytt kök och ekparkett! Bra öppen planlösning med plats för matplats, soffa och dubbelsäng. Helkaklat Duschrum renoverat 2005. Stabil Riksbyggenförening med mycket låg belåning och med låga månadsavgifter där både el, TV och bredband ingår. Dessutom finns garage i källarplan med möjlighet till en plats inom kort! Ett stenkast från Resecentrum med buss och tågstation underlättar för dig som pendlar. Du når Stockholm på drygt en timma och Linköping inom ca 25 minuter. Dessutom finns både Campus och citykärnan med affärer, restauranger och uteställen på kort gångavstånd. Inom närområdet finns också industrilandskapet, nya häftiga satsningen Inre Hamnen med badmöjligheter och härliga promenadstråk längs Motala Ström. Välkommen att boka visning!

  • Hiss
Garvaregatan 4B, Centralt, Norrköpings kommun
  • Mån 13 maj kl 16:30
Garvaregatan 4B, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Garvaregatan 4B, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Garvaregatan 4B

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 450 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/17
5 845 kr/mån
35 000 kr/m²

Denna nyproducerade pärla belägen i hjärtat av Norrköpings gamla industrikvarter erbjuder ett centralt läge som är svårt att slå. Med Motala ström porlande som granne, kan du njuta av ett avkopplande och modernt boende med viss vattenutsikt och utsikt mot Louis De Geer. Denna bostad har utformats med smakfulla och påkostade materialval, vilket skapar en känsla av elegans och komfort. Här finns öppen planlösning med fina kvartskompositskivor i kök, 2,60 meter i takhöjd, 1-stav ekparkettgolv och stort och smakfullt duschrum. Slå upp de franska balkongdörrarna som är helglasade och låt det naturliga ljuset strömma in, samtidigt som du njuter av en kopp kaffe. Detta är en möjlighet att äga en bostad som ger dig både en känsla av modernitet och stillhet i en industriell omgivning. Kom och upplev det själv!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Husebygatan 3B, Oxelbergen, Norrköpings kommun

Husebygatan 3B

Lägenhet
Oxelbergen, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 575 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/4
4 106 kr/mån
21 575 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna gavellägenhet med fönster åt tre håll som ger ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten har en bra planlösning och det finns både duschrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt en gäst-wc. Vardagsrummet har ett fint burspråk och utgång till balkongen som vetter mot den fina innergården. I månadsavgiften ingår både bredband samt ett grundutbud av tv-kanaler. Inom föreningen finns bastu, samlingslokal och övernattningsrum för gäster. I Oxelbergen finns både förskolor och skolor och Norrköping city är bara några minuters promenad bort. Oxelbergsparken är en stor park som är populär både sommar och vintertid med lekplats, gräsytor och pulkabacke.

  • Balkong
Carl Bergstens gata 57, Klockaretorpet, Norrköpings kommun

Carl Bergstens gata 57

Radhus
Klockaretorpet, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 600 000 kr
109 + 12 m²
5 rum
167 m² tomt

Trivsamt radhus om hela fem rum och kök med en utmärkt planlösning perfekt för familjen. På entréplanet finner du en välkomnande hall och vidare en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Från vardagsrummet finns altandörr mot altan på trädgårdssidan. Duschrum och tvättstuga finns även på detta våningsplan. Övre plan med badrum och fyra bra sovrum varav ett med utgång till balkong. Inredd vind för en extra yta och här finns även förrådsutrymmen. Uteplats på entrésidan mot innergården och altan med trädäck på trädgårdssidan. Till bostaden hör ett garage och parkeringstillstånd till onumrerad parkering. Samfälligheten ombesörjer utöver garage och parkeringar även fjärrvärme, VA, sophämtning, TV och bredband, belysning, grönområde m.m. På bekvämt gångavstånd finns affärer, skola upp till högstadiet, förskola och goda kommunikationer med både buss och spårvagn. Välkommen att boka visning!

  • Energieffektiv
Säterdalsvägen 7B, Svärtinge, Norrköpings kommun

Säterdalsvägen 7B

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 750 000 kr
2 105 m² tomt

Välkommen till denna soliga tomt om 2 105 kvm i övre Svärtinge med sjöglimt mot Glan. Tomten är obunden husleverantör så börja lev er husdröm och skapa efter egen smak och njut av omgivningarna! Läget bland bebyggda fastigheter ger en mysig känsla och tomtens storlek öppnar för stora möjligheter. Svärtinge är ett trevligt och barnvänligt område med närhet till badplatser vid sjön Glan och motionsspår runt husknuten. Dessutom finns förskola, skola och Billbäcksarena med dess aktiviteter i närområdet. Affär, flera caféer och bra kommunikationsmöjligheter både till Norrköping och Finspång. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Älgstigen 2, Svärtinge, Norrköpings kommun

Älgstigen 2

Villa
Svärtinge, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
4 875 000 kr
155 m²
5 rum
2 180 m² tomt

Upptäck denna välskötta enplansvilla som är perfekt för familjer eller den som söker en bekväm och välskött bostad med lummigt och lugnt läge i Svärtinge. Belägen på en återvändsgata med ett högt och avskilt läge, erbjuder denna 155 kvm stora enplansvilla från Eksjöhus en trivsam atmosfär och en välplanerad tomt med asfalterad uppfart och stensättningar som ger en välkomnande inramning. Med ett byggår från 2008 är huset modernt och genomtänkt med en trevlig planlösning som inkluderar en rymlig altan för utomhusaktiviteter och utomhusspa, vardagsrum med ryggåstak och braskamin, 4 sovrum, två badrum , KNX elsystem (smart hem) m.m. Här finns också ett garage med carport och förråd för bekväm parkering och förvaring av fordon. Separat förråd. Utnyttja chansen att äga detta bekväma boende med insynsskyddat läge och njut av det bästa av både inomhus- och utomhusliv!

Visar 1 - 25 av 128