Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lövstagatan 46A, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun
Lövstagatan 46A, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun, bild 2
Lövstagatan 46A, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun, bild 3

Lövstagatan 46A

Lägenhet
Centralt Väster Örebro, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
99 m²
4 rum
vån 3/3
8 667 kr/mån
16 111 kr/m²

Denna underbara 4a har allt du kan önska dig när det gäller planlösning, yta och läge. Denna lägenhet erbjuder en smart och funktionell planlösning som skapar en trivsam atmosfär. Här finns gott om utrymme för såväl umgänge som avkoppling. Ett nyrenoverat och helkaklat badrum från 2022 är en riktig pärla. Med moderna bekvämligheter och tvättmöjligheter blir din vardag både smidig och bekväm. Extra gäst wc. Balkong i västerläge. Tre stycken rymliga sovrum. Köket är rymligt och har många skåp för dina köksredskap och porslin. Du har bra förvaringsmöjligheter i denna lägenhet, vilket gör det enkelt att hålla ditt hem organiserat och snyggt. Föreningen är välskött och stabil, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Gemensam stor gård med uteplats är perfekt för att njuta av sommarkvällar med grillning och sociala tillställningar. I källaren finns tvättstuga, gym, pingisrum, cykelrum och övernattningsrum. Extra förrådsutrymme finns tillgängligt både på vinden och i källaren för att lagra dina ägodelar. Läget är oslagbart med närhet till matbutiker, resecentrum, skolor och förskolor. Dessutom finns det ett brett utbud av restauranger och service i området, vilket ger dig bekvämlighet och variation i din vardag. Med endast 800 meter till city har du allt Örebro har att erbjuda inom räckhåll. Kontakta oss för att boka en visning och upplev din framtida bostad. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
Termikgatan 23E, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Termikgatan 23E, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 23E, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 23E

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/6
5 997 kr/mån
26 503 kr/m²

Välkommen till Termikgatan 23E, där trivsel och funktion möts i denna strålande trerummare! Den här bostaden har allt du behöver för att skapa ditt drömhem, och mer därtill. Det första som möter dig när du kliver in är det härliga ljusinsläppet som genomsyrar varje vrå. Den öppna och trivsamma atmosfären gör att du genast känner dig hemma. Varje dag blir en njutning i denna ljusa och välplanerade bostad, där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad. Lägenheten är högt belägen med ett insynsskyddat läge med fri utsikt från vardagrummet. Dubbla balkonger (den ena i söder- och den andra i norrläge) förlänger din boendeyta utomhus och ger dig möjlighet att njuta av soluppgångar och solnedgångar direkt från ditt eget hem. Planlösningen är smart och praktisk, med gott om förvaringsutrymme för att hålla ordning och reda. Badrummet är helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare – bekvämlighet när det är som bäst. Till lägenheten hör ett förråd som är beläget i källaren. Nås smidigt via hissen. Beläget endast 280 meter från Friskis & Svettis och Coop, har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Med 1,9 km till Ica Maxi och Systembolaget, samt 2,5 km till centrum, är du aldrig långt från shopping, restauranger och nöjen. Dessutom når du Örebro Universitet på endast 2,7 km – perfekt för studenter eller personal. Termikgatan 23E är helt enkelt en pärla som kombinerar bekvämlighet, ljus och trivsel på ett fantastiskt sätt. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Termikgatan 27A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Termikgatan 27A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 27A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 27A

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 649 000 kr
50,7 m²
2 rum
vån 4/5
4 686 kr/mån
32 525 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visning! Välkommen till Termikgatan 27A i Södra Ladugårdsängen - en trevlig lägenhet om 2 rum och kök! Den generösa balkongen i är den perfekta platsen för att njuta av soliga dagar med utsikt över innergården. Det moderna badrummet är stilrent inrett och har allt du behöver för en bekväm vardag med egen tvättavdelning. Lägenheten är välplanerad med sovrum, kök och vardagsrum. Föreningen har en gemensam pool med bastu som får brukas av alla boende i föreningen. Det finns även tillgång till både växthus och pallkragar för den med gröna fingrar. Södra Ladugårdsängen är ett lugnt och trevligt område med närhet till det mesta. Optimalt för dig som uppskattar närheten till Örebro City men ändå vill bo med närhet till natur. Närhet till både Örebro Universitet och ICA Maxi med kort cykelavstånd och du tar dig enkelt ut på motorvägen. Från bostaden har du gångavstånd till Örebro City Golf & Country Club, Gustavsviksbadet med gym och äventyrsbad och padel, tennis-/badmintonhall ligger alldeles i närheten - du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Graningevägen 29, Lillån, Örebro kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Graningevägen 29, Lillån, Örebro kommun, bild 2
Graningevägen 29, Lillån, Örebro kommun, bild 3

Graningevägen 29

Villa
Lillån, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
114 + 40 m²
5 rum
995 m² tomt

Välkommen till denna trevliga 1-plansvilla på Graningevägen 29 i Lillån. En väl omhändertagen villa med en yta om 114 kvm och en generös trädgård om hela 995 kvm är detta det perfekta boendet för barnfamiljen som söker en rogivande tillvaro i ett bra läge med en vacker utsikt. Husets strategiska läge med en trädgård och baksida som vetter söderut ger dig gott om soltimmar och en naturlig ljusinsläpp som skapar en ljus och trivsam atmosfär genom hela dagen. Den stora trädgården erbjuder utmärkta möjligheter för avkoppling och sociala sammankomster, perfekt för såväl lekande barn som avkopplande grillkvällar. På tomten finns även ett stor öppen altan samt ett inglasat uterum. Interiört välkomnas du av en praktiskt planerad hall, tre sovrum, där varje rum erbjuder privatliv och komfort. Det fjärde rummet, användbart även det som sovrum (genomgångsrum), leder till ett inrett allrum, tidigare ett garage om ca 40 kvm. Denna flexibilitet gör det möjligt för dig att anpassa hemmet efter dina behov och önskemål, så möjlighet finns att skapa ett hus om ca 150 kvm. Det stora vardagsrummet är hjärtat i hemmet och pryds av en eldstad som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Köket är ljust och välplanerat, perfekt för matlagning och gemensamma måltider. Tvättstugan, med separat grovingång, underlättar vardagen med praktiska lösningar. Badrummet är utrustat med både dusch och wc, medan det separata wc-rummet ger extra bekvämlighet för hushållet. Denna trevliga 1-plansvilla i Lillån är en pärla som kombinerar trivsel, funktionalitet och en fantastisk utomhusmiljö. Gott om förvaringsutrymmen, stor vind med bra takhöjd, externa förråd på tomten. Uppfart med plats för två bilar, ena delen med carport. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem och njuta av det vackra livet här! Här i Lillån bor ni i lugna och familjevänliga kvarter med närhet till både förskola, skola, natur och kommunkationer! Låter det intressant? Då är ni välkomna att boka in er till visningen!

  • Premium
Högbergsgatan 41, null, Degerfors kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Högbergsgatan 41, null, Degerfors kommun, bild 2
Högbergsgatan 41, null, Degerfors kommun, bild 3

Högbergsgatan 41

Villa
Degerfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
790 000 kr
105 + 62 m²
995 m² tomt

I det fridfulla kvarteret på Högbergsgatan 41 möts du av en villa där din personliga touch kan få fullt uttryck i det omtyckta området Bossön. Villan har ett utmärkt centralt läge, vilket innebär att både grundskola, gymnasieskola samt mataffär finns inom bekvämt avstånd. Med en boyta på 105 kvadratmeter och en biyta på 62 kvadratmeter erbjuder detta hem inte bara generöst med utrymme utan också en smart och praktisk planlösning. Utforska husets entréplan med sovrum/kontor och kök som öppnar upp mot vardagsrum och matsal med den härliga kaminen. Denna smarta planlösning skapar en naturlig plats för gemenskap och samvaro. På det övre planet finns badrum med Wc samt badkar och tre stycken sovrum. I källaren hittar vi fyra rum varav ett fungerar som tvättstuga. Denna villa är smakfullt placerad på en väldisponerad tomt, vilken rymmer en stor trädgård som bjuder in till avkoppling och möjligheter till utomhusliv.

  • Premium
Parkgatan 8C, null, Degerfors kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Parkgatan 8C, null, Degerfors kommun, bild 2
Parkgatan 8C, null, Degerfors kommun, bild 3

Parkgatan 8C

Lägenhet
Degerfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
105 000 kr
54,8 m²
2 rum
vån 1/2
4 108 kr/mån
1 916 kr/m²

Välkommen till denna praktiska tvårumslägenhet i området Bossåsen intill Parkskolan. Denna bostad är en del av ett mysigt villakvarter där du kan njuta av en harmonisk atmosfär och samtidigt ha bekvämt gångavstånd till en rad faciliteter, inklusive en välutrustad mataffär, det lokala biblioteket och apoteket. Placerad på första våningen, öppnar denna lägenhet upp till ett stort vardagsrum och sovrum, båda vända mot den fridfulla baksidan av huset. Köket är placerat på motsats sida till vardagsrum och sovrum vilket resulterar i att ljuset flödar in från två väderstreck, vilket skapar en luftig och inbjudande känsla genom hela bostaden.Här finns gott om parkeringsmöjligheter, både med och utan möjlighet till elanslutning. Det innebär en smidig tillgång till en trygg och bekväm parkeringsplats för dig och dina gäster.

  • Premium
Mellringevägen 46, Mellringe, Örebro kommun
  • Budgivning pågår
Mellringevägen 46, Mellringe, Örebro kommun, bild 2
Mellringevägen 46, Mellringe, Örebro kommun, bild 3

Mellringevägen 46

Radhus
Mellringe, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/1
5 653 kr/mån
23 125 kr/m²

Denna charmiga trea på Mellringevägen 46 är nu tillgänglig för försäljning. Med en välkomnande trädgård och ett mysigt uterum i västläge är detta en lägenhet som lockar med sitt behagliga boende. Köket och badrummet är smakfullt utformade med fina materialval och genomgående vackra golv. Här är det bara att packa upp och känna sig hemma! Den nuvarande planlösningen erbjuder ett sovrum och ett kontor, men det finns möjlighet att enkelt göra om kontoret till en extra sovplats om så önskas. Dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter med både klädkammare och förråd på gården. Mellringe är ett populärt område med närhet till naturen och goda kommunikationer med buss. Här finns också bekvämligheter som mataffärer, restauranger, skolor och förskolor inom bekvämt avstånd. För mer information vänligen kontakta Erik Landelius, 070-948 79 35 Varmt välkommna!

  • Premium
  • Uteplats
Norrgatan 46, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00
Norrgatan 46, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun, bild 2
Norrgatan 46, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun, bild 3

Norrgatan 46

Lägenhet
Centralt Väster Örebro, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
104 m²
3.5 rum
vån 2/3
5 888 kr/mån
20 192 kr/m²

Välkommen till denna unika etagelägenhet på 104 kvm. Genomgående fint skick. Rymligt snyggt kök, fina trä- och stengolv och fint bevarad charm. Bostaden är i två plan där vindsvåningen har en spännande planlösning med vinklar och vrår. En härlig rymd med tak till nock och synliga takbjälkar. Egen entré och separat wc på övervåningen gör utrymmet lämpligt för egen verksamhet eller en perfekt bostad till tonåringen som vill ha egen ingång. Matplats med burspråk och vardagsrum i ett. Fräscht helt nyrenoverat badrum vid entrén. Trevligt sovrum på entréplan med en generöst tilltagen garderob med skjutdörrar. Här bor man i ett lugnt område i en gemytlig mindre förening. Gemensam trädgård med uteplats. Flera matbutiker, restauranger, caféer, förskolor, skolor och kommunikationer i närområdet. Promenadavstånd till Resecentrum och city med ett stort utbud av service och nöjesliv. Närhet till USÖ. Vackert grönområde vid Boglundsängen nås via promenad eller cykletur. En unik bostad som bör ses!

  • Premium
Myrbacksgatan 25A, Rynningeåsen, Örebro kommun
Myrbacksgatan 25A, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Myrbacksgatan 25A, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Myrbacksgatan 25A

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
82,8 m²
4 rum
vån 1/2
5 052 kr/mån
30 133 kr/m²

Välkommen till Myrbacksgatan 25A - ett hem med fantastiska egenskaper! Denna bostad om 4 rum och kök är perfekt belägen med ett charmigt gavelläge. Interiören präglas av stil och funktion. Den öppna planlösningen skapar en naturlig flöde mellan vardagsrum och kök, perfekt för att umgås med familj och vänner. Bostaden erbjuder tre sovrum. Stora fönster låter dagsljuset strömma in och skapar en härlig atmosfär genom hela bostaden. Njut av dina morgnar med en kopp kaffe på den privata uteplatsen på framsidan medan du tar in den friska luften och den vackra omgivningen i kvällssolen på baksidan. Dessutom finns det en liten trädgård där du kan odla dina egna örter eller blommor och skapa din egen lilla oas. Området är lugnt och familjevänligt med närhet till grönområden såsom Rynningeviken och Venapåret med fina promenadstråk, förskolor, skolor, mataffärer och bra kommunikationer. Här kan du njuta av det bästa av både stadsliv och natur. Så varför vänta? Ta chansen att skapa ditt nya liv på Myrbacksgatan 25A - en plats där komfort, stil och bekvämlighet möts på bästa möjliga sätt. Kontakta Sofia Hjertqvist 073-390 74 86 för att boka din visning!

  • Premium
  • Uteplats
Skirsjövägen 1, null, Askersunds kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Skirsjövägen 1, null, Askersunds kommun, bild 2
Skirsjövägen 1, null, Askersunds kommun, bild 3

Skirsjövägen 1

Villa
Askersunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
150 + 90 m²
6 rum
3 740 m² tomt

Välkomna till detta charmiga hus, uppfört tidigt 1900-tal, beläget i det mysiga Mariedamm! Detta rymliga och välplanerade hem är idealiskt för den stora familjen. På entréplanet finner ni kök, vardagsrum och matsal, vilka öppnar upp mot ett härligt uterum och vidare ut i den prunkande trädgården. Övre våningen erbjuder tre väl tilltagna sovrum. Förvaringsutrymmen finns gott om i källaren samt i andra byggnader på tomten, inklusive magasin, den gamla smedjan och en jordkällare. Detta hem har en fantastiskt belägenhet med en sjö på andra sidan vägen och en badplats bara några minuters promenad bort. Här kan ni njuta av att bo i en trivsam by med en stark gemenskap och ett naturnära läge, vilket ger er möjlighet att uppleva lugnet och skönheten i omgivande natur. Varmt välkomna till visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Kumminvägen 42, Sörbyängen, Örebro kommun
Kumminvägen 42, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Kumminvägen 42, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Kumminvägen 42

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/2
4 796 kr/mån
24 565 kr/m²

Välkommen till Kumminvägen 42 i populära Sörbyängen! Denna trevliga 2-rumslägenhet erbjuder en bekväm boendemiljö med sina generösa 69 kvadratmeter och läget på bottenplan ger en trivsam lägenhet med bra läge. Det första som möter dig är en hall med en praktisk tvättavdelning, som smidigt leder dig vidare till de olika rummen. Vardagsrummet, med utgång till den härliga uteplatsen, skapar en luftig atmosfär perfekt för umgänge med nära och kära. Köket är modernt och komplett med all nödvändig utrustning. Sovrummet är rymligt och ger plats åt en bekväm dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Badrummet är stilrent och håller hög standard. Lägenheten har även en stor och härlig uteplats där du kan njuta av trevlig utemiljö och lugnande omgivningar. Föreningen är stabil och ser till att gemensamma utrymmen och fastigheten sköts väl. Gröna områden och lekplatser finns också tillgängliga för de boendes glädje. Föreningen har även gemensam tvättstuga. Denna lägenhet har ett utmärkt läge i Sörbyängen med närhet till bra kommunikationer, butiker, restauranger och grönområden. I sammanfattning är detta en bekväm bostad med en trevlig uteplats och en trygg förening. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Stenvägen 34C, Mosås, Örebro kommun
Stenvägen 34C, Mosås, Örebro kommun, bild 2
Stenvägen 34C, Mosås, Örebro kommun, bild 3

Stenvägen 34C

Radhus
Mosås, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
115 m²
5 rum
5 990 kr/mån
19 087 kr/m²

Välkommen till din framtida bostad mitt i familjevänliga Mosås! Detta härliga radhus erbjuder det bästa av två världar med sitt boende över två våningar. Slå dig ner och njut av soliga dagar i den mysiga trädgården med trädäck som sträcker sig mot väster, komplett med altan och balkong för avkopplande stunder utomhus. Med två stilfulla badrum, varav det ena är utrustat med praktiska tvättmöjligheter, blir vardagen smidig och bekväm. Dessutom har du förmånen av en carport och närliggande parkeringsplats för enkel åtkomst till ditt nya hem. De fyra sovrummen ger gott om plats för hela familjen, och den öppna planlösningen skapar en känsla av gemenskap och trivsel. När det kommer till bekvämligheter har du allt du behöver inom räckhåll. Skola och förskola finns inom bekvämt gångavstånd, cirka 200 meter från bostaden. Dessutom erbjuder Marieberg köpcentrum närliggande service och shopping, vilket gör livet i Mosås både praktiskt och njutbart. Här bor du nära naturen med vackra strövområden, och på gångavstånd ligger den populära golfbanan Mosjö GK. Varmt välkommen med ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Viktor Dahléns väg 223D, Mosås, Örebro kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30
Viktor Dahléns väg 223D, Mosås, Örebro kommun, bild 2
Viktor Dahléns väg 223D, Mosås, Örebro kommun, bild 3

Viktor Dahléns väg 223D

Radhus
Mosås, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
120 m²
5 rum
5 413 kr/mån
19 583 kr/m²

Välkommen till detta fina radhus i familjevänliga Mosås! När du kliver in i detta hem möts du av en ljus och öppen planlösning med generöst ljusinsläpp. Vardagsrummet är i stilrena färger med plats för både soffa och matplats. Med öppen planlösning mot kök och matdel ger det gott om utrymme för umgänge. Vidare ut på uteplatsen blir detta ett mycket härligt rum att vistas i! Köket är modernt och välutrustat med fina vitvaror och gott om förvaring. Matplatsen intill köket skapar en trevlig atmosfär och är en naturlig samlingspunkt i hemmet. På entréplanet finns även ett sovrum och badrum med tvättavdelning. På övervåningen återfinns ytterligare tre sovrum, det andra badrummet och en yta att kunna använda som ett mindre vardagsrum, kontor eller liknande. Trädgården är en riktig pärla med trädäck och ett skyddat insynsläge. Här kan du njuta av långa sommarkvällar. Den stenlagda uppfarten på framsidan ger gott om utrymme för flera bilar och ger en välkomnande entré. Varmt välkomna med ert intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Irisgatan 36, Mellringe, Örebro kommun
  • Budgivning pågår

Irisgatan 36

Lägenhet
Mellringe, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
975 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
4 483 kr/mån
12 188 kr/m²

Välkommen till Irisgatan, där denna välplanerade lägenhet på 3 rum och kök väntar på sin nya ägare! Belägen i en äldre, stabil bostadsrättsförening, är detta boende ett smart köp i det populära området. Med ett idealiskt läge på bottenvåningen passar denna bostad utmärkt för äldre eller de som föredrar enkel tillgänglighet. En inglasad och rymlig balkong bjuder in till avkoppling och sociala stunder, oavsett väderlek. Det stora köket är ett riktigt centrum i hemmet, med generösa fönster som ger en härlig utsikt över gården och massor av naturligt ljus. Planlösningen är både praktisk och trevlig, med gott om förvaring och utrymme för familj och vänner att trivas. Extra bekvämligheter inkluderar ett badrum samt en extra separat WC, vilket gör morgnarna smidigare och vardagslivet mer bekvämt. Dessutom finns det en mängd natursköna områden att utforska i närheten, och en populär matbutik som gör vardagsinköpen lätthanterliga. Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att bli ägare till en välkomnande och funktionell bostad. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem!

  • Balkong
Olofsgatan 13, Ormesta, Örebro kommun
Olofsgatan 13, Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Olofsgatan 13, Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Olofsgatan 13

Lägenhet
Ormesta, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/5
4 877 kr/mån
27 465 kr/m²

Välkommen till Olofsgatan 13! Här finner ni en ljus, hemtrevlig och välinredd lägenhet med 3 rum och kök, samt en rymlig balkong mot föreningens trevlig innergård. Detta är boendet som erbjuder en modern och okomplicerad vardag med alla de bekvämligheter du kan önska dig. Det välutrustade köket har genomgående högkvalitativa vitvaror - en fröjd för den matlagningsintresserade! Rymligt badrum med tvättmaskin & torktumlare och de övriga ytskikten i hela lägenheten är snyggt utförda. Här finns också två bra sovrum, ett tillhörande förråd och en rymlig balkong som i stort sett fungerar som ett extra rum under större delen av året. Här avnjuts ljumma sommarkvällar med familj och vänner! Brf Selma Park är välskött förening som erbjuder en inkluderande månadsavgift. Här ingår värme, tv och bredband till priset av 4 877 kr/månad. För dem med bil erbjuds parkeringsmöjligheter till en kostnad av 400 kr/månad och garageplatser till 700 kr/månad. Ormesta är ett tryggt område, präglat av många barnfamiljer och en omgivning bestående av villor och radhus. Här finns Oset och Rynningeviken inom promenadavstånd, vilket bjuder på en fantastisk och varierande natur med ett rikt fågel- och växtliv. Du kan njuta av raststugor, grillplatser, naturliga utflyktsmål, utmärkta motionsspår och Naturens hus som en mötesplats. Livsmedelsbutiker och restauranger ligger också inom bekvämt avstånd, vilket gör att du inte behöver förlita dig på bilen i din vardag. För visning kontakta ansvarig mäklare Karl-Albin Larsson via [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Myrbacksgatan 27B, Rynningeåsen, Örebro kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Myrbacksgatan 27B, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Myrbacksgatan 27B, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Myrbacksgatan 27B

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/2
4 088 kr/mån
29 776 kr/m²

Välkommen till Myrbacksgatan 27B! Drömmer du om att vakna upp till naturens lugn samtidigt som du njuter av bekvämligheten i en modern trea? Då är detta din perfekta tillflyktsort! Stig in i denna välplanerade trea och låt dig omedelbart omfamnas av en atmosfär av ljus och rymd tack vare den generösa takhöjden och dom stora fönsterpartierna. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör det lätt att umgås. Förråd på framsida in anslutning till entrén. Men det är terrassen som verkligen tar priset här. En generös tilltagen terrass med plats för både mat- och loungegrupp. Med sol från morgon till kväll är detta din egen oas av avkoppling. Här kan du njuta av många härliga grillkvällar! Området är lugnt och familjevänligt med närhet till grönområden såsom Rynningeviken och Venaskogen med fina promenadstråk, förskolor, skolor, mataffärer, gym och bra kommunikationer. Här kan du njuta av det bästa av både stadsliv och natur. Varmt välkommen att kontakta Sofia Hjertqvist 073-390 74 86 för att boka din visning!

  • Premium
  • Balkong
Kungsstigen 12, null, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Kungsstigen 12, null, Örebro kommun, bild 2
Kungsstigen 12, null, Örebro kommun, bild 3

Kungsstigen 12

Villa
Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
113 + 59 m²
4 rum
1 087 m² tomt

Välkommen till Kungsstigen 12 och denna trevlig villa i ett plan! Beläget i ett idylliskt område på en återvändsgata, erbjuder detta hem en harmonisk och familjevänlig miljö. Med ett rymligt och välkomnande kök samt ett vardagsrum som öppnar upp mot baksidan med både uterum och altan, skapar detta utrymmen för gemenskap och avkoppling. Huset erbjuder tre sovrum med potential för att skapa ett fjärde, vilket gör det idealiskt för både växande familjer och/eller gäster. Dessutom finns två badrum, varav det ena är utrustat med en bastu för avkoppling och välbefinnande. Det kopplade garaget med en praktisk grovingång erbjuder bekvämlighet och säker förvaring av fordon och verktyg. Dessutom har detta hem vårdat med kärlek av samma ägare sedan det byggdes, vilket ger en känsla av stabilitet och omsorg. I närområdet finns utmärkta utbildningsmöjligheter med både förskola och skola inom bekvämt avstånd. För den som älskar natur och utomhusaktiviteter, ligger Ånnaboda med sina vackra omgivningar och året runt-aktiviteter inom räckhåll. Sammanfattningsvis är detta ett hem där komfort, funktionalitet och närhet till natur och samhälle går hand i hand. Missa inte chansen att bli en del av denna underbara gemenskap! Låter det intressant? Välkomna att boka in er till visningen!

  • Premium
Lövstagatan 38, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Lövstagatan 38

Lägenhet
Centralt Väster Örebro, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
46 m²
1 rum
vån 2/3
3 709 kr/mån
25 978 kr/m²

Välkomna in i denna underbara lägenhet centralt på Väster i Örebro. Här berättar varje hörn en historia om charm och trivsel. Denna välplanerade bostad är en pärla med trevliga detaljer och smarta lösningar som gör boendet trivsamt. Köket välkomnar dig med en varm atmosfär med ekinredning och gott om förvaring, perfekt för den som älskar att laga mat. Här finns även generös bänkyta, vilket gör matlagningen till en kreativ och praktisk upplevelse. Bänken har en härlig bardel med fönsterplats. Det stora rummet tar in till ljus från två väderstreck, ljuset ger rymd och härlig atmosfär. Balkong mot väster som bjuder in till avkopplande stunder. Praktisk avdelning för sängen. Badrummet är både funktionellt och vackert inrett, helkaklat med smart förvaring och yteffektiva lösningar. En klädkammare i hallen ger extra utrymme för att hålla ordning och skapa en organiserad tillvaro. Föreningen präglas av trivsel och gemenskap, och i källaren finns ett praktiskt förråd för extra förvaring. Området är perfekt beläget med närhet till matbutiker, resecentrum, gym, restauranger och övrig service. Trots den centrala placeringen erbjuder kvarteret en lugn atmosfär. I närheten finns vackra strövstråk i naturen vid Boglundsängen. Med endast 5 minuters cykeltur når du city och dess pulserande liv, medan USÖ ligger bara 10 minuter bort. Detta är inte bara en lägenhet, det är en livsstil – välkommen till ditt nya hem där varje dag fylls med bekvämlighet, charm och möjligheter. Ett ekonomiskt och yteffektivt sätt att leva!

  • Plus
  • Balkong
Byrstatorp 109, Byrstatorp, Kumla kommun

Byrstatorp 109

Villa
Byrstatorp, Kumla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
127 + 127 m²
5 rum
1 439 m² tomt

Välkommen till potentialens pärla på Byrstatorp 109! Denna rymliga 70-talsvilla erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem med personlig touch. Med en fin och välarbetad trädgård blir utomhuslivet en fröjd, och du kan njuta av lantlig rofylldhet samtidigt som du har nära till bekvämligheter. Denna enplansvilla med källare har en fantastisk grund att bygga på. Fyra generösa sovrum ger gott om utrymme för din vision, vare sig du planerar för en familjeoas, en kreativ ateljé eller en modern arbetsplats. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus, med stora fönster som skapar en inbjudande atmosfär. Trädgården är en canvas redo att bli din gröna dröm. Med en välarbetad design ger den dig möjligheten att skapa din egen fristad från vardagens stress. Här kan du låta fantasin flöda och skapa en oas som passar just din stil och smak. Läget är det som verkligen gör denna villa till något extra. Den lantliga känslan ger dig avskildhet och ro, samtidigt som du har nära till allt du behöver. Med bekvämt avstånd till affärer, skolor och kommunikationer får du det bästa av båda världar – en inspirerande reträtt och en praktisk vardag. Möjligheterna är oändliga för den som förvärvar Byrstatorp 109. Ett hem där du kan forma varje detalj och skapa din egen unika historia. Välkommen till en framtid fylld av potential och drömmar! Huset kommer att besiktigas innan försäljning, mer information och bilder kommer inom kort!

Gjutaregatan 1, Väster, Örebro kommun

Gjutaregatan 1

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/3
8 604 kr/mån
14 573 kr/m²

En underbar trea på väster i Örebro. Lägenheten är belägen i ett lugnt område och tillhör en mindre förening, vilket ger en känsla av gemenskap och trygghet. Med sin balkong mot söder får du möjlighet att njuta av solen och vackra utsikter. Lägenheten är genomgående i huset, vilket ger en härlig ljusinsläpp och en känsla av rymd. De fräscha ytskikten ger en modern och inbjudande atmosfär. Dessutom erbjuds garage för att ge dig en bekväm och säker parkeringslösning. Köket och badrummet är nyrenoverade och håller hög standard. Här finns moderna bekvämligheter och stilrena detaljer. Lägenheten är rymlig och erbjuder gott om plats för att inreda efter dina behov och önskemål. Fastigheten är välskött och har en historisk prägel då den är byggd 1947. Detta ger en charm och karaktär som är svår att hitta i nyare byggnader. Med närhet till stadens bekvämligheter i ett lugnt område är detta en perfekt plats att kalla hem. Närhet till matbutik, skola och förskola, gym och restauranger och alla annan service man behöver. Bra kommunikationer via flera busslinjer. Närhet till Resecentrum. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upplev själv fördelarna med denna fantastiska lägenhet på väster i Örebro.

  • Balkong
  • Uteplats
Hindergårdsgatan 4H, Rynningeåsen, Örebro kommun
Hindergårdsgatan 4H, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Hindergårdsgatan 4H, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Hindergårdsgatan 4H

Radhus
Rynningeåsen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
105 + 5 m²
4 rum
5 700 kr/mån
34 238 kr/m²

Stig in i detta härliga tvåplanshem på Hindergårdsgatan 4H som erbjuder en lugn och avslappnad livsstil. Här möts du av en charmig stensatt entrésida, perfekt för eftermiddagssolen. Uteplatsen på både fram- och baksidan är insynsskyddad med vackra avenbokshäckar som ger integritet året om. Med enkel parkering direkt bakom och extra gästparkering på gården blir vardagen smidig. Det omgivande naturreservatet och skogen på baksidan ger en känsla av lugn och närhet till naturen. På baksidan finner du en trevlig altan med förmiddagssol, omgiven av en lummig trädgård och ett praktiskt isolerad förråd. Bostaden, fördelad på två plan, erbjuder ett ljust och inbjudande entréplan med vattenburen golvvärme. Köket är fullutrustat med Marbodalkök och granitbänkskivor, medan det kaklade badrummet har tvättmaskin och torktumlare. Övervåningen har tre sovrum, varav det stora har en walk in closet eller möjlighet till ett mindre arbetsrum. Elmarkiser ger skugga och komfort i östra sovrummen på sommaren. Fjärrvärme används för uppvärmning och debiteras separat. Bredband och digital TV via Telia är redan installerat för din bekvämlighet. Området är familjevänligt med minimal biltrafik och närhet till stad, Örebro Universitetssjukhus, kollektivtrafik och matbutiker. Njut av en aktiv livsstil med motionsspår, utegym och naturen runt hörnet. Förskolor och grundskolor i närheten gör detta till en idealisk plats för familjer. Välkommen till ditt nya hem, där bekvämlighet och avslappnad atmosfär möts på ett underbart sätt!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Sanatorieskogen 12, Adolfsberg, Örebro kommun
Sanatorieskogen 12, Adolfsberg, Örebro kommun, bild 2
Sanatorieskogen 12, Adolfsberg, Örebro kommun, bild 3

Sanatorieskogen 12

Lägenhet
Adolfsberg, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/3
8 349 kr/mån
24 950 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att äga en nybyggd, rymlig lägenhet med 4 rum och kök i det eftertraktade området Sanatorieskogen i Adolfsberg. Denna moderna pärla erbjuder en enastående boendemiljö där komfort och stil går hand i hand. Stig in i lägenheten och upplev den generösa ytan som skapar en känsla av rymd och ljus i varje hörn. Det fina och påkostade köket blir hjärtat i hemmet med alla moderna bekvämligheter du kan önska dig. Här finns gott om plats att både skapa kulinariska mästerverk och njuta av måltider med familj och vänner. Kökets integrering med matplats och vardagsrum gör att man på ett naturligt sätt umgås med familjen i vardagens olika moment. Den rymliga inglasade balkongen är en oas av avkoppling och ro. Här kan du blicka ut över den frodiga skogen som omger området och låta naturens skönhet smälta samman med din vardag. En plats för lugna stunder och sociala sammanhang. När avnjuts en underbar kvällssol i ackompanjemang av tallarnas kronor. Med ett stilrent badrum och separat wc samt en praktisk klädkammare, är denna lägenhet både funktionell och elegant. Här finns alla detaljer noggrant utformade för att passa dina behov. Området präglas av sin fridfullhet och skönhet. Med närheten till en motionsslinga i den omgivande skogen kan du njuta av hälsosamma aktiviteter och frisk luft precis utanför din dörr. Närcentrum med matbutiker och restauranger är en kort promenad bort, vilket gör vardagslivet bekvämt och enkelt. För familjer är närheten till skolor och förskolor en oslagbar fördel. Dessutom ger den snabba åtkomsten till motorvägen och närheten till det populära Marieberg köpcentrum extra bekvämlighet i vardagen. Det här är mer än bara en lägenhet – det är en livsstil. Välkommen till ett omtyckt område där modern elegans och naturskönhet möts på bästa sätt. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Detta är din chans att förvärva ditt drömboende i Sanatorieskogen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lilla Svängen 8, Aggerud, Karlskoga kommun
  • Budgivning pågår
Lilla Svängen 8, Aggerud, Karlskoga kommun, bild 2
Lilla Svängen 8, Aggerud, Karlskoga kommun, bild 3

Lilla Svängen 8

Villa
Aggerud, Karlskoga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 100 000 kr
175 + 100 m²
6 rum
990 m² tomt

Välkomna till Lilla Svängen 8, i mysiga kvarter i omtyckta Nedre Aggerud! Här bor du med närhet till såväl centrum som härliga naturområden. Huset är stort och rymligt och har inga problem att få in hela familjen. I dagsläget fyra sovrum och möjlighet att göra ytterligare sovrum för den som behöver. Utöver detta finns stora sällskapsytor både på entréplan och övervåningen. Källarplan har flera förrådsutrymmen, hobbyrum, tvättstuga och relaxavdelning med bastu. Huset är väl omhändertaget och har funnits i samma ägares händer sedan det byggdes. Bekvämligheter såsom garage, bergvärme och stora ytor både inne och ute. Från huset kan du även blicka ut öven sjön med badplats bara en kort promenad bort! Och för dig som gillar solens strålar kan du enkelt följa solen genom uteplatserna eller direkt via gräsmattans fina ytor. Varmt välkomna med ert intresse redan idag!

  • Premium
Ledgränd 23, Solhaga, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 18:30
Ledgränd 23, Solhaga, Örebro kommun, bild 2
Ledgränd 23, Solhaga, Örebro kommun, bild 3

Ledgränd 23

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 045 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/2
5 667 kr/mån
16 457 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt med en rad fantastiska fördelar! Den inglasade balkongen är verkligen pärlan i kronan, perfekt för avkoppling och sociala stunder med dess optimala läge som bjuder på härlig eftermiddags- och kvällssol. Badrummet är stilrent med kakel och klinker, vilket ger en modern och fräsch känsla. I vardagsrummet flödar ljuset in från fönster i två väderstreck, vilket skapar en ljus och öppen atmosfär. Sovrummet är rymligt och rymmer en dubbelsäng med gott om plats att skapa en avslappnad och behaglig sovplats. För de soliga dagarna finns en underbar vattenpark med pool för att svalka av sig och njuta av sommardagarna. För de som älskar naturen ligger vandringsstråk i vackra hästhagen på bekvämt avstånd, perfekt för promenader och frisk luft. Denna bostad erbjuder också mycket bra kommunikationer, vilket underlättar vardagen. Dessutom finns Hagacentrum endast 100 meter bort, vilket innebär bekväm tillgång till shopping, mat och andra bekvämligheter. Sammanfattningsvis är detta en bostad som kombinerar bekvämlighet, ljus och trivsel på bästa sätt. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
Montörgatan 15, Öster Örebro, Örebro kommun

Montörgatan 15

Lägenhet
Öster Örebro, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 4/8
5 145 kr/mån
37 521 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem i hjärtat av Öster i Örebro, där en ny stadsdel växer fram och livet tar form. Denna fantastiska 2 rum och kök-lägenhet erbjuder en perfekt kombination av modern elegans och praktisk planering. Lägenheten bjuder in till ljus och trivsam atmosfär, med en generös balkong som sträcker sig mot sydväst – perfekt för soliga dagar och avkopplande kvällar. Den öppna planlösningen skapar en social och inbjudande yta, med ett modernt kök där varje detalj är genomtänkt. Det stora badrummet ger en känsla av lyx och bekvämlighet, medan den härliga klädkammaren erbjuder generöst med förvaringsutrymme och ordning i vardagen. Smakfulla tillval i hela lägenheten ger en känsla av exklusivitet och modernitet. Läget är oslagbart med närhet till både stadspulsen och naturens lugn i Oset. Universitetet ligger endast 10 minuters promenad bort, och i närområdet finner du allt du behöver – matbutiker, restauranger, gym och service för en bekväm vardag. Ta dig till city på endast 15 minuter med cykel och upptäck det bästa av Örebros puls och charm. Detta är inte bara en bostad, det är en livsstil – välkommen till din nya adress på härliga Öster, där varje dag blir en ny upplevelse.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 48