Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Backa 28, Gullspång, Gullspångs kommun
 • Lör 3 aug kl 13:00

Backa 28

Fritidshus
Gullspång, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
550 000 kr
55 m²
3 rum
1 700 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fritidsfastighet belägen på Backa 28 i Södra Råda, en oas av lugn och ro inbäddad i skogens grönska med utsikt över vidsträckta öppna fält. Här kan du njuta av natursköna omgivningar där svampskogar och bärmarker står till ditt förfogande, och där närheten till sjön Skagern erbjuder både bad och utmärkta fiskemöjligheter. Fastigheten ligger i ett fridfullt område som ger dig en perfekt tillflyktsort från vardagens stress. Upplev naturens skiftningar året runt, med härliga promenader och upptäckter i skogen. När du önskar ett dopp eller en dag vid vattnet ligger en badplats inom bekvämt avstånd, och för den fiskesugne finns Skagern nära till hands. Trots det avskilda läget är det bara en kort bilresa till Gullspång, den närmaste större tätorten, där du finner matbutiker, vård och annan service. Detta gör att du kan njuta av den lantliga idyllen utan att kompromissa med tillgången till nödvändiga bekvämligheter. Denna fastighet är idealisk för dig som söker en plats att koppla av på, där du kan ladda batterierna och komma nära naturen. Upplev friluftslivet med vandring, cykling och naturstudier, eller helt enkelt njut av den rogivande miljön. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska fritidsfastighet i hjärtat av Södra Råda. Fastigheten är under bildande via avstyckning och kan inte tillträdas förrän lantmäteriförrättning vinner laga kraft. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Plus
Rustningstorp 3, Gullspång, Gullspångs kommun
 • Lör 3 aug kl 11:00

Rustningstorp 3

Villa
Gullspång, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 750 000 kr
135 m²
5 rum
4 025 m² tomt

Välkommen till Rustningstorp 3 i Södra Råda, en idyllisk landsbygdsfastighet med ett trevligt renoverat bostadshus på 1,5 plan och 135 kvm, komplett med källare. Huset har en vedpanna med ackumulatortankar för effektiv uppvärmning och erbjuder en vidsträckt utsikt över öppna landskap. Fastigheten inkluderar flera praktiska byggnader som garage, ladugård, magasin samt uthus med maskinhallar, verkstad och rymliga förvaringsutrymmen. Läget i Södra Råda är mycket attraktivt med närhet till sjön Skagern, där du kan njuta av båtliv, bad och fiske. Denna fastighet erbjuder en perfekt kombination av komfort och funktionalitet i en naturskön miljö. Välkommen att boka visning och upptäcka allt som Rustningstorp 3 har att erbjuda!

 • Plus
Nolhassle Prästgården 1, Mariestad, Mariestads kommun
 • Tor 1 aug kl 17:00
Nolhassle Prästgården 1, Mariestad, Mariestads kommun, bild 2
Nolhassle Prästgården 1, Mariestad, Mariestads kommun, bild 3

Nolhassle Prästgården 1

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
2 490 000 kr
8 rum

Välkomna till denna generösa fastighet som erbjuder en mängd olika användningsområden och smarta lösningar. Drömmer du om att skapa ett eget hem efter dina önskemål eller är din dröm att driva ett Bed & Breakfast? Här på Nolhassle Prästgård 1 är möjligheten och potentialen enorm! Beläget i en lantlig och idyllisk miljö, men ändå med bekvämt avstånd till centrum, är denna fastighet mycket välplacerad. När du kliver in i den rymliga hallen möts du av en välkomnande atmosfär. Toalett i direkt anslutning och trappan upp till övervåningen finns i hallen. Det ges även utrymme till ett stort och praktiskt kapprum med gott om förvaringsutrymme. Vidare finns rum med separat ingång som kan nyttjas antingen som sovrum eller arbetsrum. Salen är byggnadens pampigaste del med generösa ytor, trägolv och gott om ljusinsläpp. Skapa något riktigt unikt eller dela upp i fler rum, möjligheterna finns. Entréplanets kök stort och välutrustat. Genom köket når du groventrén med både sovrum och toalett i anslutning. Städförråd med grovkök och intilliggande torkrum samt nedgång till källaren. I källaren finns en matkällare och ett pannrum med utgång till trädgården. På övervåningen möts du av ett stort allrum med där användningsområdet är mångsidigt. Ytterligare sovrum finns. I andra delen finns WC och flera garderober för förvaring. Detta plan bjuder dessutom på ett kök utrustat med spis, ugn och kyl/frys. Längre in finns ett rum som kan användas som skafferi eller matplats, beroende på dina behov. Här finns också utgången till balkong/uteplats vilket ger möjlighet till trevliga stunder utomhus. Denna fastighet erbjuder ett flexibelt boende med många möjligheter att anpassa ytorna efter dina behov. Perfekt för den stora familjen eller dig som söker utrymme för både boende och verksamhet. Välkommen på visning och upplev potentialen och möjligheterna i denna fantastiska fastighet!

 • Premium
Möjlig exploateringsmark Mariestad, Mariestad, Mariestads kommun

Möjlig exploateringsmark Mariestad

Gård/Skog
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
3 000 000 kr
14,4 ha tomt

Möjlighet att förvärva del av fastigheten Mariestad Hindsberg 5:4. Skogsmarken är på tre skiften varav det norra större skiftet på ca 6,5 ha får ett strategiskt och visuellt bra läge utmed E20. Med en perfekt exponeringen har detta markområde goda förutsättningar för exploatering av kommersiella etableringar. Delar av skiftet kommer tas i anspråk för parallellväg och nya E20 sträckning. De två södra skiftena har en pågående lantmäteriförrättning med avstyckning av fyra delfastigheter. Två större på drygt 3 0 000 kvm med inriktning potentiella lantbruk med djurhållning t.ex häst. Markerna är i dagsläget skogsmark och behöver i så fallomföras till betesmark. De två mindre fastigheterna planeras som större privatfastigheter med lantligt läge. Samtliga fastigheter får ett bra läge med kort resväg till Mariestads nya handelsplats Sydport. För mer info kontakta ansvarig mäklare.

 • Plus
Runstensvägen 9, Mariestad, Mariestads kommun
 • Ons 24 jul kl 17:00

Runstensvägen 9

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
3 795 000 kr
120 + 105 m²
4 rum
899 m² tomt

Upptäck denna eleganta enplansvilla med källare, belägen i ett av områdets mest eftertraktade kvarter. På bara några minuter kan du promenera till småbåtshamnen och fina badplatser, ta båten ut och njuta av Mariestads vackra skärgård. Gamla Ekudden är ett populärt område för barnfamiljer tack vare närheten till skolor, lekplatser, centrum och vacker natur. Denna fastighet erbjuder en perfekt kombination av stilfullt boende med moderna bekvämligheter och fantastiska utomhusytor, inklusive en stor pool och ett mysigt utekök för härliga grillkvällar med nära och kära. När du kliver in möts du av en fin hall med klinkergolv och gott om plats för att hänga av ytterkläder. Till höger finner du en renoverad WC med smakfullt klinker och kakel i en trendig grön nyans. Till vänster från hallen ligger det moderna köket med svart klinkergolv, en köksö, och vita skåpluckor med stilfull bänkskiva. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll och fläkt, och har dessutom plats för ett matbord. Huset har även ett stilrent helkaklat badrum med golvvärme, glasdusch, handdukstork och en kommod med förvaringsmöjligheter. Vidare in finns ett rymligt sovrum och ett större sovrum inrett i stilren design med skjutdörrsgarderob och direkt utgång till poolområdet. Vardagsrummet är stort och luftigt med vackert trägolv och öppen planlösning i etage ner till en mysig del med stengolv. Här finns plats för en soffa där man kan koppla av och njuta av den fantastiska utsikten mot poolen genom de stora fönstren. Vardagsrummet kan också delas av för att skapa ytterligare ett sovrum. I källaren finner du ett rymligt TV-rum med en charmig braskamin och stående träpanel, samt ett sovrum med klinkergolv och träpanel. Den stora tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och handfat. Gästrummet, med stengolv, har direkt utgång till garaget. Det helkaklade badrummet i källaren är nyligen renoverat och erbjuder maximal avkoppling med glasdusch, inbyggt bubbelbad, handdukstork och en elegant kommod. För extra förvaring finns två klädkammare. Husets privata baksida är en riktig oas med en stor pool omgiven av ett generöst trädäck. Här finns också ett utekök med handfat och grill, under en charmig paviljong täckt av frodiga växter – en perfekt plats för sommarens grillfester och avkoppling. Välkommen på visning av detta fantastiska och väl omhändertagna hem!

 • Plus
Lugnås Per-Töresgården 1, Mariestad, Mariestads kommun

Lugnås Per-Töresgården 1

Gård/Skog
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
9 500 000 kr
222 m²
7 rum
39,2 ha tomt

Inte långt från Mariestad hittar vi Lugnåsberget, Västergötlands minsta platåberg. I sydvästsluttning och med milsvid utsikt över skog och öppna landskap, Kinnekulle och Vänern finner vi Per-Töresgården 1. Med en sällsynt tilltalande kombination av behagliga bostadshus, ändamålsenliga ekonomibyggnader samt enastående vacker natur är detta något utöver det vanliga. Endast 15 minuters bilfärd till Mariestad och cirka 30 minuter till Skövde eller Skara gör att det är ett mycket bra läge för dig som önskar bo på landet men ändå ha närhet till stan. Gården har en mangårdsbyggnad, två flyglar samt flera välanpassade ekonomibyggnader. I anslutning till bostadhus och ekonomibyggnader hittar vi även nyanlagd exklusiv paddock med belysning, staket och nyanlagd roshäck. Markerna på totalt cirka 40 hektar finns i direkt anslutning till bostäderna och består främst av lätt kuperad åkermark men också betesmark och ett skifte med skogsmark. Mangårdsbyggnaden omfattas av en vacker entré till hall, ett renoverat kök, matsal, vardagsrum och sällskapsrum. På övre plan hittar vi ett rejält tilltaget allrum samt tre sovrum och praktiska sidovindar som inrymmer både ett renoverat badrum och ett mindre sovrum. Bostaden är i gott skick med påkostade inredningar i både kök och matsal. På fastigheten finns även flera ekonomibyggnader, bland annat en ladugård/loge. Här är tillgängligheten god med två portar, goda utrymmen med flera hästboxar samt lösdriftsstall på baksidan. Magasinet har tre garageportar, en isolerad verkstad/slaktbod med rejäl skjutport och anordning för tyngre lyft. Byggnadens övre plan är charmigt och har möjligheter att inredas för fest och glam. Markinnehavet på cirka 40 hektar som omger fastigheten består främst av åkermark men även betes- och skogsmark. Likt sitt större syskon Kinnekulle har Lugnåsberget helt unika förutsättningar med kalkstensdominerande natur. Här exploderar både skogen och de öppna ängarna under vår och försommar med för platåbergen typiska blommor som blåsippa, vitsippa, gullviva samt ramslök under lummiga trädkronor. För den badsugne finns sjön Vristulven endast 4 km bort, där både bad- och grillplats finns tillgängliga. Detta är en gyllene chans att förvärva den perfekta gården med möjligheter till bland annat uthyrning av bostad och hästhållning, odling och som även erbjuder rejäla utrymmen med flera garage och verkstad. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning!

 • Plus
Akaciastigen 15, Bråten Park, Mariestads kommun

Akaciastigen 15

Lägenhet
Bråten Park, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
130 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/4
3 386 kr/mån
3 421 kr/m²

Här finner du en välplanerad lägenhet på 38 kvm. Lägenheten är uppdelad på ett rymligt vardagsrum, kök, badrum samt en uteplats. I hallen finns god möjlighet till förvaring. Vidare in har ni ett ljust hemtrevligt kök där plats för matbord och stolar finns. Här finns utrustning så som spis/ugn, fläkt, ho samt kombinerad kyl & frys. Från köket nås den härliga uteplatsen, perfekt belägen med eftermiddags-/kvällssol. Enklare badrum med dusch samt WC. I det luftiga vardagsrummet finns plats för säng men också utrymme för soffgrupp & TV. Denna lägenhet är perfekt för dig som letar efter ditt första boende eller en bekväm övernattningslägenhet. Den erbjuder en trivsam atmosfär & ligger i en trevlig omgivning med närhet till grönskande parker & bra kommunikationer. En kort promenad tar dig till närmsta mataffär & Mariestads centrum är lätt att nå med cykel. Lägenheten har ett utmärkt läge i Bråten Park, nära stadens centrum, affärer, kollektivtrafik & natursköna områden. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Plus
Färgarevägen 2, Mariestad, Mariestads kommun

Färgarevägen 2

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 650 000 kr
120 m²
5 rum
941 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla belägen i det familjevänliga området Ullervad. Detta hem besitter stor potential och erbjuder ett bekvämt och praktiskt boende med möjligheten att sätta sin egen prägel på huset. Med 4-5 rum, två badrum och ett enkelgarage, är detta det perfekta hemmet för den växande familjen. Villan har en flexibel planlösning med 4-5 rum som kan anpassas efter dina behov. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för familjens umgänge, medan köket är öppet och socialt disponerat mot matplatsen. Tre sovrum som ger gott om plats för familjen och eventuella gäster, det finns även möjlighet att skapa ytterligare ett rum om så önskas. Idag finns det två badrum i äldre skick. Trevlig trädgård med gräsmatta som är idealisk för barnens lek och för avkopplande stunder i solen. Här finns utrymme för både lek, odling och mysiga grillkvällar. Takbeklädd altan för att kunna spendera tid utomhus även vid sämre väder. Dessutom finns ett praktiskt enkelgarage med plats för bilen och extra förvaringsutrymme. Ullervad är ett trivsamt och familjevänligt område med närhet till skolor, förskolor, affärer och grönområden. Här bor du i en lugn och trygg miljö med goda kommunikationer till Mariestad och övriga närområden. Anmäl ditt intresse redan idag!

Ringvägen 10, Lyrestad, Mariestads kommun

Ringvägen 10

Villa
Lyrestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
895 000 kr
144 + 72 m²
4 rum
1 230 m² tomt

2 plansvilla i centrala Lyrestad söker ny ägare. Ett mysigt hus för familjen som söker boende i en lantlig och lugn miljö men ändå med bekvämligheter som mataffär, café , bibliotek och pizzeria i dess närhet. Skolan för årskurs 1-6 ligger inom bekvämt gångavstånd. Ta en avkopplande cykeltur längs den mysiga Göta Kanal som sträcker sig rakt genom Lyrestad. Förutom att vara en perfekt familjebostad kan detta hus även vara lämpligt för den som vill bedriva exempelvis hunddagis eller familjehem. Tomten är lättskött och erbjuder massor av plats för förvaring av husvagn, båt mm. Bara en kort bilresa på 15 minuter tar dig till Mariestad, eller så kan du välja att ta tåget till Göteborg eller Örebro, vilket är optimalt för dem som pendlar. Lyrestad är känt för sin charmiga och trygga miljö där barn kan växa upp, med skolan på bekvämt avstånd och en pulkabacke för lek under vintern. Skolbuss till Högelidskolan stannar framför huset så barn från 7-9 och gymnasieelever kan också ta sig lätt till Mariestad via skolbuss och även kollektiv trafik. Ringvägen 10 i Lyrestad välkomnar dig till en generös hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. När du fortsätter in i huset möts du av ett trevligt vardagsrum där en öppen spis skapar en hemtrevlig atmosfär. Ett av sovrummen rymmer en bekväm dubbelsäng, medan köket är komplett med ugn, kyl/frys och spis samt tillräckligt med utrymme för ett matbord där familjen kan samlas. På bottenvåningen finns även en praktisk toalett med handfat. Uppe på övervåningen hittar du ett stort och stilrent badrum med kakel och klinker, utrustat med wc, dusch, handfat och tvättmaskin för alla vardagliga behov. Därutöver finns två rymliga sovrum, varav det ena har en balkong för avkoppling utomhus. I källarplanet finns en vedpanna för uppvärmning samt förråd för förvaring av diverse ägodelar. Med sin bekväma layout och alla bekvämligheter är Ringvägen 10 en idealisk plats att kalla hem. Varmt välkommen på visning!

Prebendegatan 7, Mariestad, Mariestads kommun

Prebendegatan 7

Lägenhet
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
360 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 648 kr/mån
5 496 kr/m²

Välkommen till detta charmiga hem på Prebendegatan 7 i Mariestad med en unik planlösning! Med en välkomnande hall som erbjuder gott om plats för avhängning av ytterkläder, tar du emot dina gäster i en trivsam atmosfär. Köket är stort och härligt, perfekt för matlagning och gemensamma måltider. Här finns kyl/frys, ugn, fläkt och tillräckligt med utrymme för ett stort matsalsbord där du kan avnjuta härliga middagar tillsammans med nära och kära. I vardagsrummet möts du av vackert parkettgolv och en ljus och luftig atmosfär med bra ljusinsläpp från fönstren. Utgången till balkongen erbjuder en plats att koppla av och njuta av den omgivande miljön. Sovrummet är rymligt och erbjuder plats för en bekväm dubbelsäng samt generösa förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Det finns ett uppfräschningbehov då ytskicken är gamla, men detta ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på hemmet och skapa din drömboende. Denna bostad är en del av en välskött förening med låg avgift och ligger i ett område som är populärt och omtyckt. Bra kommunikationer finns i närheten som tar dig till både Skövde och Mariestad centrum, samt närhet till matbutiker för bekväm vardagslogistik. Miss inte chansen att bli en del av denna eftertraktade förening och omtyckta område! Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning.

Skaftvägen 33, Ullervad, Mariestads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skaftvägen 33

Lägenhet
Ullervad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
850 000 kr
90,5 m²
3 rum
vån 1/2
5 611 kr/mån
9 392 kr/m²

Välkommen till detta trevliga radhus på Skaftvägen 33! Här erbjuds nu ett trivsamt boende i omtyckta Ullervad på 90,5 m², som fördelas på 3 rum och kök med badrum på båda planen. Generöst med uteplatser som placerar sig vid entrén, balkong mot baksidan där det också finns ett trädäck samt gräsmatta på nedre plan. När du kliver in genom dörren möts du av en inbjudande hall plats för avhängning. Vidare in till det öppet planerade vardagsrummet erbjuds gott om plats för både soffgrupp och matgrupp. Med en härlig utsikt över gröna fält och direkt anslutning till köket gör vardagsrummet till bostadens självklara samlingspunkt. Härifrån nås även den takbeklädda balkongen med en härlig vy. Köket är kaklat och utrustat med kyl, frys, spis/ugn, diskmaskin samt fläkt. Badrum på entréplan är inrett med dusch, wc, handfat och våtrumsmatta samt kakel på väggarna. Nedervåningen fördelas på två sovrum med genomgående golv. Badrum med badkar, wc, handfat och våtrumsmatta i ljusa färger. Praktisk och separat tvättstuga med tvättmaskin och grovkök. Ytterligare förvaringsutrymmen finns som underlättar för att hålla rent och snyggt i hemmet. Det finns tre uteplatser runtom radhuset. En uteplats finns vid entrén Lugnet här i Ullervad är påtagligt, och samtidigt ligger bekvämligheter och service bara en kort resa bort. På knappa 10 minuter når du Mariestads centrum, där en mångfald av fritidsaktiviteter, matbutiker, restauranger, caféer och butiker väntar. Detta är det perfekta läget för den som önskar närhet till stadens pulserande liv utan att kompromissa med fördelarna av att bo i ett familjevänligt villaområde. Med goda kommunikationsförbindelser och en busshållplats i nära anslutning blir det enkelt att utforska omgivningarna eller ta sig till och från jobbet. Ullervad erbjuder också behagliga pendlingsavstånd till städer som Töreboda, Skövde, Götene, Skara och Lidköping, vilket gör det till ett optimalt bostadsområde för den som önskar flexibilitet och rörelsefrihet i vardagen. Den optimala platsen för en barnfamilj med gångavstånd till förskola och skola. Välkommen till Skaftvägen 33!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Valnötsstigen 17, Bråten Park, Mariestads kommun
 • Tor 25 jul kl 18:30

Valnötsstigen 17

Lägenhet
Bråten Park, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
150 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/4
3 386 kr/mån
3 947 kr/m²

Välkommen till Valnötsstigen 17, där du finner denna fina enrummare med kök, perfekt belägen på markplan med en stor uteplats. Lägenheten har nyligen fått nya, vackra golv som ger en fräsch och modern känsla i hela bostaden. Det renoverade badrummet är utrustat med golvvärme, våtrumsmatta, wc, handfat och är förberett för tvättmaskin, vilket gör vardagen extra bekväm. Hallen erbjuder kappavhängning och en garderob för extra förvaring, vilket bidrar till en prydlig och organiserad entré. Vardagsrummet är rymligt och har gott om plats för både soffa, tv-hörna och en sängplats. Den stora uteplatsen blir en naturlig förlängning av lägenheten och är perfekt för att njuta av varma dagar och kvällar utomhus. Denna lägenhet är en utmärkt möjlighet för den som söker sitt första boende eller en praktisk övernattningslägenhet. Här erbjuds en trivsam och bekväm miljö med närhet till gröna parker och bra kommunikationsmöjligheter. Mataffären ligger bara en kort promenad bort och Mariestads centrum är lätt att nå med cykel. Valnötsstigen ligger i det lugna området Bråten Park, som är känt för sin närhet till mataffär och utmärkta kommunikationer. Missa inte chansen att se denna härliga lägenhet. Välkommen på visning!

 • Plus
Tjädervägen 17, Mariestad, Mariestads kommun

Tjädervägen 17

Radhus
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
2 095 000 kr
132 m²
5 rum
217 m² tomt

Välkommen till detta fristående radhus som erbjuder ett bekvämt och modernt boende med hela fem rum, varav fyra sovrum. Detta hem har genomgått omfattande renoveringar och är perfekt för den stora familjen som söker ett stilrent och funktionellt boende. Entréplan: Nyrenoverat och modernt kök med generösa arbetsytor och även plats för matgrupp. Här kan du laga mat med glädje och umgås med familj och vänner i en öppen och ljus miljö. Badrummet är fräscht och i gott skick samt erbjuder golvvärme, dusch, wc och kommod. Det finns dessutom en renoverad tvättstuga från 2022 som gör vardagen enkel och bekväm. Vardagsrummet placerar sig på entréplan med generösa fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp samt en utgång till baksidan. Där hittar du ett trädäck och en lättskött gräsmatta. Perfekt för grillkvällar, lek och avkoppling. Övre plan: På övre plan finns idag fyra välplanerade sovrum som erbjuder gott om plats för familjens medlemmar eller gäster. Möjligheten finns att plocka ner en vägg för att göra om till allrum. Här finns även ett badrum vilket underlättar för hela familjen. Detta fristående radhus är beläget i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, parker och affärer. Här bor du med bekvämligheter inom räckhåll och med goda kommunikationer till stadens centrala delar. Anmäl ditt intresse redan idag!

 • Uteplats
Fagersand 23, Hova, Gullspångs kommun
Fagersand 23, Hova, Gullspångs kommun, bild 2
Fagersand 23, Hova, Gullspångs kommun, bild 3

Fagersand 23

Tomt
Hova, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
650 000 kr
1 578 m² tomt

Välkommen till Fagersand 23, en unik möjlighet att bygga ditt drömhus bara ett stenkast från den kilometerlånga sandstranden och den omgivande naturen. Här finner du en idyllisk miljö som erbjuder både ro och rekreation. Området är noggrant detaljplanerat med generös byggrätt om hela 25% av tomtarean. Detta ger dig friheten att designa och bygga ett hem som verkligen matchar dina behov och drömmar. Tomten är inte kopplade till någon specifik husleverantör, vilket innebär att du har full frihet att välja bland olika husmodeller och leverantörer. Oavsett om du drömmer om ett modernt, arkitektritat hus eller ett traditionellt hem, kan du förverkliga din vision på Fagersand 23. Med närhet till den vidsträckta sandstranden och den vackra naturen, får du en boendemiljö som bjuder på lugn och aktivitet. Här kan du njuta av långa promenader längs stranden, bad och friluftsliv direkt utanför dörren. Otterberget och Fagersand är en plats som erbjuder det bästa av två världar: en lugn och naturskön tillvaro med närhet till nödvändig service och bekvämligheter. Det är en perfekt plats för dig som vill bo i en rogivande miljö men ändå ha tillgång till allt du behöver inom bekvämt avstånd. Hova och närservice finns inom 5 km räckhåll och erbjuder matbutiker, vårdcentral, apotek samt café och restaurang. Även förskolor och skolor finns vilket förenklar vardagen för hela familjen. För den som önskar ytterligare utbud av service, ligger Gullspång endast 15 kilometer bort. Gullspång erbjuder ytterligare butiker, caféer och restauranger samt fritidsaktiviteter för hela familjen. Mariestad, som ligger cirka 35 kilometer från Otterberget, är en lite större stad med ett ännu bredare utbud av affärer, restauranger, nöjen och kultur. Varmt välkomna!

 • Premium
Forsvägen 29, Mariestad, Mariestads kommun

Forsvägen 29

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 850 000 kr
99 + 99 m²
3 rum
741 m² tomt

Här i charmiga Ullervad hittar du detta underbara hus med stor potential. Trots att interiören är i behov av uppfräschning, kan detta hem bli oerhört mysigt. Huset har en enkel och lättskött trädgård som bjuder in till utelek, garage, bergvärme för låga driftkostnader samt 20 solpaneler på taket som byttes 2010. Här finns stora umgängesytor och en fantastisk uteplats med härligt solläge, perfekt för avkoppling och härliga grillkvällar. När du kommer in möts du av en hall med plats för kappavhängning. Köket är utrustat med spis, kyl/frys, diskmaskin, köksö och matplats. Det rymliga vardagsrummet har fint ljusinsläpp och gott om plats för både tv-hörna och matplats.Det rymliga sovrummet har bra förvaring i garderober. Det andra sovrummet kan delas upp till två vid behov av extra rum. Badrummet är inrett med våtrumsmatta, wc, dusch och handfat. Den inredda källaren erbjuder en stor gillestugedel där du kan njuta av en värmande eldstad medan du tittar på tv och umgås. Här finns även ett rum som kan användas som kontor eller sovrum, ett rum som idag används som gym, en tvättstuga med torktumlare och tvättmaskin samt ett badrum inrett med våtrumsmatta, dusch och wc. Huset är beläget nära vacker natur, och den fridfulla miljön i Ullervad gör det till en mycket behaglig plats att bo på. Här har du gångavstånd till en omtyckt skola, och fotbollsplanerna ligger också i närheten, vilket gör det perfekt för barnfamiljer. Ullervad erbjuder en naturnära och rofylld atmosfär, vilket gör det till en idealisk plats för dem som uppskattar lugn och natur. Upptäck möjligheterna med detta hus och gör det till ditt drömhem!

Gärdesgatan 3, Gärdet, Mariestads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gärdesgatan 3

Lägenhet
Gärdet, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
600 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 167 kr/mån
7 643 kr/m²

En halv trappa upp finner du denna charmiga trerumslägenhet belägen i en populär Brf. När du stiger in möts du av en rymlig hall som sträcker sig som en korridor genom lägenheten. Här finns gott om plats för att hänga av sig ytterkläder och skor, vilket skapar en välkomnande känsla. Direkt till vänster ligger köket som är utrustat med spis, ugn, kyl och en praktisk bänkdiskmaskin. Vidare till vänster i hallen hittar du ett mindre vardagsrum vilket enkelt kan göras om till ett extra sovrum vid behov, perfekt för den växande familjen. Mittemot ligger ett större vardagsrum som kombinerar vardagsrum och matsal i en öppen planlösning. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Från detta rum när du även en härlig balkong belägen i söderläge, perfekt för avkoppling och utemiddagar. Rakt fram i hallen finner du badrummet, enkelt men funktionellt med kaklade väggar och klinkergolv. Till vänster om badrummet ligger ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Lägenheten är belägen i en trivsam boendemiljö med grönområden men även gångavstånd in till centrum. Välkommen på visning!

Haggårdsvägen 11, Mariestad, Mariestads kommun

Haggårdsvägen 11

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
2 725 000 kr
112 + 56 m²
5 rum
1 058 m² tomt

Välkommen till Haggårdsvägen 11 i underbara Mariestad! Denna charmiga 1,5 plans villa med källare är en dröm för den som söker ett hem att flytta in i och trivas från första stund. Med en boyta på 112 kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök finns gott om plats för både familj och umgänge. Huset har genomgått omfattande renoveringar, vilket innebär att inga stora arbeten eller investeringar behövs. Nuvarande ägare har lagt ner mycket tid och kärlek på att skapa ett modernt och stilfullt hem. Köket är påkostat från Vedum och är utrustat med integrerade vitvaror samt en elegant vinkyl. Här finns också plats för matsalsmöbel och utgång till den stora altanen samt trädgården, perfekt för sommarens grillkvällar och trädgårdsfester. Vardagsrummet är luftigt och ljust med plats för både umgänge och avkoppling. Här finns en trevlig matsalsdel sant en tv-hörna. Från vardagsrummet nås det inglasade uterummet. En trappa upp finner du badrummet som är fräscht renoverat med kakel och erbjuder en lyxig känsla. Vidare finns tre sovrum, varav det större har praktisk garderobsförvaring och ett helt fantastiskt ljusinsläpp.För den som önskar balkong finns möjligheten till det då balkongdörr är förberett. Källarplanen erbjuder ytterligare praktisk yta och möjligheter till ett extra rum, perfekt för familjen som behöver ett extra sovrum, gästrum eller arbetsrum. På källarplan finns också en gäst-wc, en fräsch tvättstuga med bastu samt gott om förvaringsutrymmen. Idag finns ett outnyttjat utrymme som utgör det tidigare garaget, här finns goda möjligheter att forma utifrån egna behov och önskemål. Haggårdsvägen 11 ger dig en perfekt balans mellan stadsliv och naturskön miljö. Med närhet till både matbutiker och kommunikation samt den vackra naturen är detta ett idealiskt läge för både familjer och par. Kommunikationen är utmärkt med närhet till busshållplatser där du enkelt kan ta dig in till centrala Mariestad eller andra delar av staden. Och när du vill koppla av och njuta av naturen är det bara att ge sig ut på promenader eller cykelturer längs de vackra vägarna i området. Med närhet till grönområden och vackra promenadstråk erbjuder Haggårdsvägen 11 en fantastisk möjlighet att uppleva den vackra naturen som Mariestad har att erbjuda. Denna trivsamma villa är helt enkelt ett perfekt hem för den som söker en bekväm livsstil i ett trevligt och välskött område. Välkommen till ditt nya hem!

 • Uteplats
Ek Knutstorp 7, Mariestad, Mariestads kommun

Ek Knutstorp 7

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 300 000 kr
95 + 10 m²
4 rum
1 001 m² tomt

För er som länge letat efter en renoverad villa där det bara är att flytta rakt in, kan nu äntligen sluta att leta! Trevligt beläget i mysiga Knutstorp hittar ni denna fina 1.5 plans villa fördelat på fyra rum och kök, varav två sovrum. Här erbjuds ett mycket bekvämt och praktiskt boende då villan löpande (2019-2022) har genomgått flertal renoveringar. Här möts du av ljusa och moderna ytskikt, fräscht kök, helkaklat badrum, uppfräschad gästtoalett och fina ljusinsläpp. Förutom bostadshus, finns här även carport och praktiskt förråd. Trädäck med utgång från matsalsdel/allrum som vetter mot baksida. Härlig och lättskött trädgårdstomt med möjlighet till planteringar och trädgårdsland. Detta är en gyllene chans att förvärva en fin villa i gott skick! Här bor du naturnära med perfekt pendlingsavstånd till både Skövde och Mariestad. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

 • Plus
Båtsmansvägen 13, Sjötorp, Mariestads kommun

Båtsmansvägen 13

Villa
Sjötorp, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
4 195 000 kr
115 + 6 m²
4 rum
806 m² tomt

Drömmer du om ett boende med fantastiskt läge vid Göta kanal? Välkommen till denna charmiga villa i idylliska Sjötorp, där sommardagarna är magiska och närheten till Vänern som skapar en unik livsstil. Denna villa erbjuder fyra rum och två moderna badrum, perfekt för familjen eller för den som gillar att ha gäster. Husets planlösning är väl genomtänkt med rymliga sällskapsytor och ett ljust och trivsamt kök. Det inglasade uterummet bjuder på härliga fönsterpartier ut mot Göta kanal där man lugnt kan sitta och njuta av båtarna som glider förbi. Praktiska skjutdörrar på båda sidor för att enkelt kunna släppa in frisk luft. På tomten finns två gäststugor som erbjuder bekväma sängplatser för dina gäster. Detta är en utmärkt lösning för den som vill ha möjlighet att ta emot besökare utan att tumma på privatlivet i huvudbyggnaden. Den lummiga trädgården med utsikt över kanalen inbjuder till avkoppling och utomhusaktiviteter. Här finns gott om plats för både lek och trädgårdsarbete, samt möjlighet att skapa en egen oas med blommor och grönsaker. Flera uteplatser som är strategiskt placerade för att fånga dygnets alla soltimmar. Sjötorp är känt för sin pittoreska charm och sina trevliga sommaraktiviteter. Här kan du strosa längs Göta kanal, njuta av god mat på lokala restauranger eller utforska de vackra omgivningarna på cykel. Området är populärt bland både bofasta och sommarbesökare, vilket ger en härlig mix av liv och lugn. Närheten till Vänern innebär också att bad, fiske och båtliv alltid är nära till hands. Denna villa erbjuder ett unikt tillfälle att förvärva ett boende i ett av Sjötorps mest attraktiva lägen. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem vid vackra Göta kanal!

 • Plus
Ålösund byvägen 7, Gullspång, Gullspångs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ålösund byvägen 7

Gård/Skog
Gullspång, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 795 000 kr
70 m²
3 rum
11,1 ha tomt

Vi presenterar en charmig skogsfastighet i Ålösund, Gullspång, omfattande knappt 12 hektar. Fastigheten består huvudsakligen av skogsmark och inkluderar en del av en egen ö, vilket ger en unik möjlighet till avskildhet och naturnära upplevelser. Total skogsvolym enligt skogsbruksplan 1 681 m3sk. På fastigheten finns ett mysigt bostadshus och en ladugård, som ger både karaktär och praktiska fördelar. Dessutom finns det lite inägomark som lämpar sig för egen odling, perfekt för den som är intresserad av självhushållning. Den sjönära placeringen gör detta till en härlig tillflyktsort för naturälskare. Vänern, som ligger i närheten, erbjuder fantastiska fiskemöjligheter och en rogivande miljö. Skogsmarken domineras av ungskog, som visar hög värdetillväxt och lovande framtida avkastning. Denna fastighet är idealisk för den som söker en fridfull oas med möjligheter till skogsbruk, odling och rekreation vid en av Sveriges största och vackraste sjöar. Upptäck vad denna natursköna plats har att erbjuda – kontakta oss idag för mer information och visning!

 • Plus
Tallstigen 3, Älgarås, Töreboda kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tallstigen 3

Tomt
Älgarås, Töreboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
195 000 kr
2 694 m² tomt

Nu har du chansen att förverkliga dina byggdrömmar på denna generösa tomt som redan är förberedd för att påbörja byggnation. Belägenheten är idealisk med kommunalt VA och el redan framdraget till tomt, vilket ger dig bekvämligheten att komma igång med byggandet direkt. Den välvårdade och plana tomten kräver minimala markarbeten, vilket sparar både tid och kostnader och gör det enklare att påbörja drömprojektet. Husvagnen som för närvarande finns på platsen inkluderas i köpet om köparen så önskar. En del av tomten utgörs av ett skogsparti, vilket ger en naturskön och avskild atmosfär samtidigt som du har bekvämt tillgång till moderna bekvämligheter. Området präglas av lugn och ro med ytterst få grannar nära intill. Tomten är också fördelaktigt belägen på en återvändsgata. Att vara placerad på en återvändsgata ger inte bara en extra nivå av lugn och ro utan också en säker och avskild miljö för boende och familjer. Oavsett om du planerar att bygga ditt drömhus, en stuga eller kanske en mindre bostadsutveckling, erbjuder denna tomt en perfekt grund för dina visioner. Ta steget och upptäck möjligheterna som denna tomt har att erbjuda för din framtida planer och boende! Det finns inga krav att bebygga tomten inom en specifik tidsram. Detta ger ägarna en viss flexibilitet och frihet när det gäller att utveckla sin fastighet i enlighet med egna behov och önskemål, samt i enlighet med marknadens förutsättningar. Detta är fördelaktigt för fastighetsägare som vill ta sig tid att planera och genomföra en utveckling som går i linje med den långsiktiga visionen. Här erbjuds en livsstil i en familjevänlig miljö, med närhet till natursköna områden, skolor, matbutik, och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Cirka 4 km från bostaden ligger Korssjön med en härlig badplats. Inom bekvämt avstånd, endast 10 minuters bilresa bort, finner du Hova, en plats som lockar med ett varierat utbud av matbutiker, restauranger, caféer och andra närservicefaciliteter. Upptäck även Vänern och Skagern på ca 15 minuter avstånd – ta en rogivande promenad eller cykeltur längs Göta Kanal och fördjupa dig i den natursköna omgivningen. Närheten till Töreboda, Mariestad och Skövde ger dig ytterligare möjligheter till shopping, kultur och nöjen. Pendlingsbekvämligheten är hög, med direkttåg från Töreboda till både Göteborg och Stockholm. Intresserad av att veta mer? Varmt välkommen att anmäla visning!

Björsäter Byskola 1E, Mariestad, Mariestads kommun

Björsäter Byskola 1E

Övrigt
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
2 000 000 kr
358 m²
3 975 m² tomt

Vi har nu en unik möjlighet för er att förvärva Björsäter Byskola, en kommersiell fastighet belägen i den charmiga byn Björsäter nära kyrkan. Denna fastighet omfattar fem lägenheter som genererar en stabil bruttointäkt efter årets hyreshöjning på cirka 260 000 kronor per år. Här finns även en carport som tillhandahåller bekväma parkeringsmöjligheter för hyresgästerna, Björsäter Byskola är en idealisk investering för den som söker långsiktig och säker avkastning. De fem lägenheterna är perfekta för uthyrning och ger goda hyresintäkter. Lägenheterna är i bruksskick med renoveringar utförda vid behov. Driftskostnaderna för fastigheten är hanterbara. Detta är en fantastisk möjlighet för investerare som vill dra nytta av en redan etablerad intäktskälla med potential för framtida utveckling. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Ta chansen att investera i Björsäter Byskola och säkra en lönsam framtid.

 • Plus
 • Balkong
Bästemansvägen 7, Sjötorp, Mariestads kommun

Bästemansvägen 7

Villa
Sjötorp, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 995 000 kr
144 + 36 m²
5 rum
1 112 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla belägen i det idylliska Sjötorp. Här erbjuds ett bekvämt och lättskött boende med närhet till både natur och service. Villan har en boyta på 144 kvm och består av fem rum , kök samt två badrum. Köket är socialt placerat i anslutning till vardagsrummet vilket gör det idealiskt för både matlagning i vardagen och festmiddagar. Rummen disponeras idag på tre sovrum, ett arbetsrum samt ett vardagsrum. Det stora badrummet är utrustat med dusch, wc, stor kommod och ytterligare handfat. I det mindre badrummet finns dusch, wc och kommod. Groventré/tvättstuga som underlättar mycket av det praktiska i vardagen. På Bästemansvägen 7 är garaget ett stort plus. Här finns plats för en bil och förvaringsutrymme samt ytterligare förrådsdel för förvaring i anslutning. Den lättskötta trädgården med gräsmatta erbjuder utrymme för både lek och avkoppling, perfekt för den som önskar en grönskande men lättskött trädgård. Den mysig uteplatsen är platsen där sommarkvällar och lugna morgnar ska spenderas. Sjötorp är en naturskön ort precis vid Vänern och Göta kanal. Här finns en charmig hamn med båtliv, flera mysiga restauranger och fantastiska promenadstråk längs kanalen. Det är ett perfekt läge för dig som vill ha nära till vatten och vacker natur, samtidigt som du har tillgång till god service och bekvämligheter. Mariestad med shopping, restauranger och goda kommunikationer ligger en biltur om 20 min bort. Vi ses på visning!

ÄLESTUGAN 1:10 , Mariestad, Mariestads kommun
ÄLESTUGAN 1:10 , Mariestad, Mariestads kommun, bild 2
ÄLESTUGAN 1:10 , Mariestad, Mariestads kommun, bild 3

ÄLESTUGAN 1:10

Tomt
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
490 000 kr
2 114 m² tomt

Välkommen till Segolstorp och drömmen om ditt nya hem eller fritidsbostad! Nu finns tillfället att förvärva en byggklar tomt i den idylliska omgivningen av Segolstorp, Mariestad. Tomten finns i anslutning till väg med sjöutsikt över öppna landskap. Säljs i befintligt skick med kvarstående träd som för den som önskar skogstomt. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Premium
Skolgatan 13, Töreboda, Töreboda kommun

Skolgatan 13

Villa
Töreboda, Töreboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 595 000 kr
118 + 55 m²
4 rum
1 019 m² tomt

Välkommen till Skolgatan 13 i Töreboda - ditt nya hem i romantisk och lantlig stil som väntar på att välkomna din familj. Detta mycket väl omhändertagna hus är en sällsynt pärla som kombinerar charmiga detaljer och modern bekvämlighet på ett enastående sätt. Här märks det att någon med känsla för inredning och stil bor, huset har renoverats i omgångar och säljaren har bevarat ursprungliga detaljer och charm. När du kliver in i detta underbara hem kommer du omedelbart att bli förtrollad av den härliga atmosfären och få en känsla av ro. Vackra tapeter och unika snickerier ger huset en tidlös karaktär som verkligen andas hemtrevnad. Det här är det perfekta hemmet för en barnfamilj. En rymlig trädgård bjuder in till utomhuslek och äventyr. Här kan barnen springa fritt och njuta av de vackra plommon- och äppelträden som pryder trädgården. Huset är utrustat med bergvärme och energisnåla fönster, vilket inte bara ger en bekväm inomhusmiljö året runt, utan också håller energikostnaderna låga. Detta hus är fullt av unika detaljer som vittnar om äkta snickarglädje. Varje hörn och vrå har kärleksfullt utformade inslag som ger huset karaktär och personlighet. Köket är hjärtat i hemmet och här finner du ett vackert kök i fransk ek, perfekt för kulinariska äventyr och familjemiddagar. Huset har en spännande historia med ett gammalt stenhuggeri som en gång var en del av dess historia. Huset ligger nära Göta kanal, där du kan njuta av pittoreska promenader längs vattnet och avkopplande stunder i den vackra omgivningen. För de som arbetar i Stockholm eller Göteborg är detta hemmet idealiskt. Tågförbindelserna gör att du kan vara i de stora städerna på några timmar samtidigt som du kan njuta av den avkopplande atmosfären i Töreboda när du är hemma. Till tågstationen tar det 3 min att gå till från huset. Kom och upplev harmonin och skönheten i detta underbara hem i Töreboda. Kontakta oss idag för att boka en visning och ta steget mot ditt drömhem!

Visar 1 - 25 av 52