Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hertig Karls gata 9, Mariestad, Mariestads kommun

Hertig Karls gata 9

Lägenhet
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
950 000 kr
83,8 m²
4 rum
vån 3/3
6 071 kr/mån
11 337 kr/m²

Välkommen till populära Hertig Karls gata 9 och denna stilfulla och charmiga gavellägenhet med fyra rum och kök! Lägenheten erbjuder fräscha ytskikt, en genomtänkt planlösning och vackert ljusinsläpp från tre väderstreck. De rymliga sällskapsytorna ger en varm och inbjudande atmosfär, perfekt både för avkoppling och sociala sammanhang. En rymlig och praktisk hall med snygg ribbvägg och goda förvaringsmöjligheter välkomnar dig till bostaden. Två trevliga sovrum med fräscha ytskikt och platsbyggda garderober för smidig förvaring som underlättar att hålla hemmet rent och snyggt. Härligt vardagsrum med gott om ljusinsläpp och utgång till balkongen där sena sommarkvällar kan spenderas! Matsalen erbjuder generöst med plats för matbord och familjemiddagar. Det luftiga utrymmet knyter samman planlösningen mellan kök och vardagsrum på ett optimalt sätt och kan enkelt nyttjas som ett extra sovutrymme om det skulle önskas. Stilrent, renoverat och ljust kök inrett med nytt kakel, ljusa luckor och utrustat med diskmaskin, ugn, häll samt fläkt. Här finns plats för mindre matsalsbord. Badrum är uppfräschat med ny toalett, dusch och duschväggar samt kommod. Egen tvättmaskin finns i badrummet. Hertig Karls gata är känd för sitt attraktiva läge, nära till både grönområden och stadens puls. Här bor du attraktivt och trevligt med närhet till bland annat restauranger, skola och bra kommunikationer. Unicaskolan ligger precis runt hörnet, Mariestad centrum en kort promenad bort och härliga badplatser når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i Mariestad.

Fläderstigen 2, Bråten Park, Mariestads kommun
  • Tor 24 okt kl 17:00
Fläderstigen 2, Bråten Park, Mariestads kommun, bild 2
Fläderstigen 2, Bråten Park, Mariestads kommun, bild 3

Fläderstigen 2

Lägenhet
Bråten Park, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
275 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/7
6 658 kr/mån
3 438 kr/m²

Välkommen till denna lägenheten belägen på Fläderstigen 2! Lägenhetens planlösning är välplanerad och bidrar till härligt ljusinsläpp. Lägenhetshuset har en hiss, vilket gör att den passar de allra flesta. Området är lugnt och härligt och i direkt närhet till kommunikationer, skola, matbutiker och promenadstråk. Det första du möts av när du kliver in i lägenheten är en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Vidare in i lägenheten möts du av två sovrum, bägge två med ljusa ytskikt och stora fönster. Lägenhetens kärna är dess vardagsrum som är stort och luftigt och som erbjuder stora sociala ytor, samtidigt som det är en god plats att koppla av på. I direkt anslutning till vardagsrummet tar du dig till den inglasade balkongen där du kan förlänga utomhussäsongen ytterligare. Vidare in i köket möts du av ett funktionellt kök med gott om förvaring, samtidigt som det kommer med ljusa och fräscha ytskikt. Köket är utrustat med fläkt, kyl, frys och spis. Det finns dessutom gott om utrymme för ett matsalsbord i anslutning till det stora fönstret med härligt ljusinsläpp. Lägenheten erbjuder goda förvaringsmöjligheter, härligt ljusinsläpp och en funktionell och trevlig planlösning. Utöver de invändiga fördelarna finns det dessutom gott om fördelar med läget som Fläderstigen 2 erbjuder. Närhet till Prismaskolan, matbutiker, bussförbindelser om natursköna promenadstråk är bara några få av de fördelarna som läget erbjuder, välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Draggvägen 4, Mariestad, Mariestads kommun
  • Tor 24 okt kl 16:30
Draggvägen 4, Mariestad, Mariestads kommun, bild 2
Draggvägen 4, Mariestad, Mariestads kommun, bild 3

Draggvägen 4

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
4 795 000 kr
180 m²
5 rum
1 092 m² tomt

Drömmer du om ett nybyggt och energieffektivt hem? Varmt välkommen till Draggvägen 4 och en modern 2-plans villa som är formgivet för det goda livet! Boytan om 180 kvadratmeter fördelar sig på 5 rum och kök. Planlösningen är optimalt utformad och erbjuder generösa ytor som rymmer hela familjen med lätthet. Invändigt domineras entréplan av sociala och öppna ytor medan övervåningen består av den privata sfären. Öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till träddäck och trädgård i söderläge. Att bo i ett nybyggt hus ger ett bekymmerfritt och underhållsfritt hem i många år. Ett av husets mest imponerade drag är det integrerade taket, som inte bara är miljövänligt utan också hjälper dig att sänka dina driftkostnader markant. Draggvägen 4 med installerad bergvärme i kombination med taket som har 59 integrerade solceller á 370w är den optimala huset för dig som vill kunna lägga pengarna på annat än elräkningar. Taket genererar mellan 18 500 - 22 500 kwh/ år. Dessutom är huset installerad med bergvärme och vattenburen golvvärme i båda plan, vilket ger en effektiv och pålitlig uppvärmning året om. Draggvägen 4 är belägen i det eftertraktade Sjölyckan-området i Mariestad. Här får du det bästa av två världar med närhet till natursköna områden samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens pulserande centrum med sitt breda utbud av butiker, restauranger och service. För de yngre familjemedlemmarna finns förskolor och skolor i området, och idrottsanläggningar finns också inom räckhåll för den aktiva livsstilen. varmt välkomna på visning!

  • Premium
Fläderstigen 4, Mariestad, Mariestads kommun

Fläderstigen 4

Lägenhet
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
325 000 kr
85 m²
3 rum
vån 6/7
6 677 kr/mån
3 824 kr/m²

Välkommen till Fläderstigen 4, Mariestad – en välvårdad och trevlig 3:a om 85 kvm där du kan flytta in direkt! När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Vidare in i bostaden hittar du ett stort och rymligt vardagsrum med generösa umgängesytor. Här finns gott om plats för både soffgrupp och middagsbord, perfekt för sociala tillställningar. Från vardagsrummet har du dessutom utgång till en inglasad balkong där du kan njuta av fin utsikt och skapa en härlig utomhusmiljö oavsett väder. Köket är fräscht och välutrustat med ugn, kyl, frys och fläkt. Det finns även plats för ett matbord där du kan njuta av dina måltider. De två sovrummen är rymliga och hemtrevliga. Det större sovrummet har en vacker fondtapet som ger en harmonisk känsla och fint golv som binder ihop stilen, medan det andra sovrummet har fint golv och tapeter, vilket gör det idealiskt som barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är renoverat för några år sedan och är smakfullt inrett med en stilren våtrumsmatta, dusch, wc, kommod och tvättmaskin, vilket underlättar vardagslivet. Byggnaden har dessutom hiss, vilket gör att du enkelt tar dig upp till lägenheten utan ansträngning. Läget är utmärkt för familjer, med närhet till både natur och bekvämligheter.Prisma skola finns precis runt hörnet och det är bara en kort promenad till närmaste mataffär. Mariestads centrum når du enkelt med cykel, vilket gör läget både praktiskt och trivsamt. Bussförbindelse till Skövde finns också i närheten. Denna bostad erbjuder ett perfekt boende i Bråten Park – ett lugnt och naturnära område, samtidigt som allt du behöver finns inom räckhåll. Välkommen att kontakta oss för en visning av ditt nya hem!

  • Hiss
Prästgatan 3, Gullspång, Gullspångs kommun

Prästgatan 3

Villa
Gullspång, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
380 000 kr
112 + 67 m²
5 rum
1 093 m² tomt

Välkommen till denna rymliga 2-plansvilla med 5 rum, centralt belägen i Gullspång. Huset erbjuder massor av potential att skapa ditt hem, där du kan renovera efter eget tycke och smak. Stor tomt med tillhörande förrådsbyggnad ger dig möjligheten till ett fantastiskt boende. Entréplan fördelas på vardagsrum, sovrum, kök och wc. Övre plan består av vardagsrum, två sovrum samt badrum. Här erbjuds även gott om förvaring i form av inbyggda garderober. På varje våning finns en öppen spis som skapar en mysig atmosfär året runt. Huset är dessutom utrustat med bergvärme, vilket ger energieffektiv uppvärmning, samt ett hållbart plåttak som säkerställer långvarigt skydd. Detta är ett hem för dig som vill sätta din egen prägel på ett rymligt boende, med centralt läge och stora ytor både inomhus och utomhus. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen på visning!

Björsätersvägen 7, Mariestad, Mariestads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björsätersvägen 7

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 095 000 kr
108 + 9 m²
3 rum
2 914 m² tomt

Välkommen till denna 1,5-plansvilla i Lugnås strax utanför Mariestad. Huset om 108 kvm fördelat på tre rum, kök, badrum och wc, erbjuder ett mysigt och välplanerat hem för både familjen och paret. Entréplan disponeras på hall med plats för kappavhängning. Stort och trevligt vardagsrum/allrum med gott om plats för både matgrupp och soffa, här är det perfekt för att koppla av efter en lång dag eller för middagsbjudningar. Köket har rustats upp och är utrustat med kakel, ugn/spis, kyl, frys, diskmaskin samt fläkt. Enklare wc finns på entréplan. På övre plan erbjuds ett större sovrum med praktisk garderobsförvaring. Ytterligare sovrum, perfekt som barnrum eller gästrum. Badrummet har genomgått en renovering och är inrett med våtrumsmatta/tapet, dusch, tvättmaskin, wc och spotlights i taket. Den stora tomten erbjuder både gräsmatta för trädgårdsaktiviteter och en grusad del som ger goda parkeringsmöjligheter. Här finns även ett mindre garage, carport samt förrådsbyggnad för extra förvaring. Detta är ett hem som erbjuder både trivsel och praktiska lösningar för hela familjen. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Bergsgatan 3J, Gullspång, Gullspångs kommun
Bergsgatan 3J, Gullspång, Gullspångs kommun, bild 2
Bergsgatan 3J, Gullspång, Gullspångs kommun, bild 3

Bergsgatan 3J

Lägenhet
Gullspång, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
475 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/1
4 610 kr/mån
5 163 kr/m²

I trevliga BRF Bergshöjden finns nu en väl tilltalande fyrarummare till försäljning. Här på Bergsgatan 3J möts du av ett välplanerat och hemtrevligt radhus med en yta om 92 kvadratmeter att bo och trivas på. Bostadens många sociala ytor gör att det är lätt att bjuda hem vänner och familj. Bergsgatan 3J är placerad på en mysig och lättskött hörntomt med en härlig trädgård som erbjuder goda möjligheter för odling, härlig altan med sol från morgon till kväll samt extra gräsytor för lek och aktivitet I anslutning till radhuset finns också garage. Här bor du med perfekt läge i trevliga Gullspång med närhet till mataffärer, butiker och kommunikationer. För er som efterfrågar lugnet nås vacker natur en kort promenad bort. Strand och bad finns några minuter från bostaden, i både Vänern och sjön Skagern. Mariestad och Kristinehamn ligger inom pendlingsavstånd. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Torsö Sundet 4,7 och 9, Torsö, Mariestads kommun

Torsö Sundet 4,7 och 9

Villa
Torsö, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
4 995 000 kr
155 m²

Välkommen till denna extraordinära möjlighet att förvärva hela tre fastigheter, varav två idag är bebyggda med bostadshus. Detta erbjudande öppnar upp för en mängd olika möjligheter, från att utöka befintliga strukturer till att skapa en privat oas mitt i naturen. En unik investeringschans där komfort möter lönsamhet! Här erbjuds inte bara en lyxig bostadsmiljö utan också en imponerande potential för passiv inkomst genom uthyrning. Denna investering erbjuder långsiktig stabilitet och mångsidighet där du väljer själv hur fastigheterna ska disponeras. Stig in i ett exklusivt boende där varje detalj är noga utvald för att skapa en lyxig atmosfär. Denna imponerande 1-plansvilla som är uppförd år 2022 bjuder in till stora fönsterpartier med naturligt ljus som skapar en känsla av rymd. Upplev en gränslös övergång mellan kök och vardagsrum, med imponerande högt i tak och belysning som skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Slå er ned vid braskaminen som förhöjer både värmen och mysfaktorn, njut av middagar i det öppna köket med köksö och inbyggd utrustning, här är det enkelt att trivas. Huset är utrustat med isolerande Duettgardiner från Slätta, som håller värmen på rätt plats under vintern och ger behaglig svalka inomhus under soliga dagar. Komfort året runt. Ytan om 103 kvadratmeter fördelas sedan vidare på tre sovrum som är en perfekt kombination av komfort och funktionalitet. Upplev lyx i varje detalj i det stilfulla badrummet komplett med större kommod, spegel och duschvägg. Gästtoalett, tvättstuga med förvaring för optimal organisering och bekvämlighet. Här genomsyras genomgående och påkostade materialval. I anslutning och med utgång från den öppna och sociala ytan finns ett väl tilltalande träddäck med utekök samt plats för både matgrupp och loungegrupp. En ny elbildsladdare har också installerats. Men det finns mycket mer att framhäva. Har du stor familj och är i behov av extra utrymme eller har du ett finansiellt intresse och vill ha en extra inkomstkälla? Då är det vita bostadshuset en enorm tillgång. Här välkomnas du av ett hem där varje kvadratmeter är genomtänkt och omsorgsfullt renoverad för att erbjuda en modern och bekväm livsstil. Husets som byggdes år 2018 har en boyta om 52 kvm, smart fördelad och erbjuder en balans mellan öppenhet och privatliv. Ett ljust allrum, ett ombonat sovrum och ett loft med extra sovplatser ger utrymme för både avkoppling och social samvaro. Samtliga rum är smyckade med fina ytskikt som ger varje vrå en elegant och omsorgsfull finish. Allrummet imponerar med högt i tak, skapande av en rymlig atmosfär där ljuset får fritt spelrum. Badrummet är fräsch renoverat. Huset har genomgått sporadiska renoveringar, där varje förändring är noggrant planerad för att öka både funktionalitet och estetik. Den nya eldragningen, utebelysningen, bastu och en isolerad förrådsbyggnad är exempel på dessa uppgraderingar som lyfter huset. Här finns allt som behövs för en semesterbostad. År 2023 genererade det vita bostadshuset en stabil uthyrningsintäkt på närmare 150 000 kr, vilket skapar en pålitlig källa till ekonomisk tillväxt. Det mest lockande är att 50 000 kr av denna intäkt är skattefri, vilket innebär att du kan njuta av hög avkastning utan att kompromissa med skattekostnader. Efterfrågan har varit stor. Läget i kombination med kvalité har gett goda betyg vilket skapar goda möjligheter för dig som köpare. Omgivningen omkring bjuder på enastående naturskönhet och en rikedom för den som älskar det utomhuslivet har att erbjuda. När du utforskar de omkringliggande skogspartierna upptäcker du ett paradis för svamp- och bärplockare. Bare 400 meter bort väntar Vänern, en av Sveriges mest imponerande sjöar. Här kan du njuta av avkopplande stunder vid vattnet, kanske ta en båttur eller bara låta dig svepas bort av sjöns rofyllda atmosfär. Förutom den fantastiska naturen har Torsö Sundet ytterligare en fördel – dess strategiska läge. Mariestad bekvämligheter såsom matbutik, restauranger, caféer

  • Uteplats
Sundsmarken Ekelund 1, Mariestad, Mariestads kommun
  • Sön 10 nov kl 14:00
Sundsmarken Ekelund 1, Mariestad, Mariestads kommun, bild 2
Sundsmarken Ekelund 1, Mariestad, Mariestads kommun, bild 3

Sundsmarken Ekelund 1

Gård/Skog
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
4 000 000 kr
170 m²
7 rum
18,7 ha tomt

Söker du ett liv på landet med hästar och odlingar? Välkommen till Sundsmarken Eklund 1, en vacker lantbruksfastighet som erbjuder allt du kan önska dig. Här finner du ett charmigt bostadshus, en drängstuga och en fantastisk trädgård med frodiga odlingar och damm för bevattning. Ladugård utrustad med stall och boxar samt lösdriftsstall i logdelen. Tillsammans med lösdriftshagar i anslutning ger det utmärkta förutsättningar för hästhållning. På gården finns även ett rymligt magasin med möjlighet att inreda till en festlokal för härliga sammankomster och festligheter. Dessutom finns det flera uthus för förvaring, en vedbod samt en hundgård med både utomhusdel och en isolerad inomhusdel. Den omgivande marken på ca 19 ha består till största delen av åker- och betesmark med insprängda skogsdungar vilket bidrar till en naturskön och avskild miljö för både tamdjur och vilt. Markerna är perfekt för dig med jaktintresse med gott om vilt som t.ex. älg, rådjur och vildsvin. Fastigheten sträcker sig ner mot den rogivande Friaån, vilket ytterligare förhöjer charmen och erbjuder möjligheter för avkopplande promenader ner till vattnet. Fastigheten lämpar sig väl för både djurhållning och odling i mindre skala och ladugården erbjuder stall för t.ex. hästar, får eller getter. Sundsmarken Eklund 1 är den perfekta platsen för dig som vill leva ett harmoniskt liv på landet med närhet till naturen och alla dess fördelar. Missa inte chansen att förvärva denna unika hästgård som erbjuder en fantastisk livsstil och otaliga möjligheter. Välkommen på visning!

  • Premium
Nolhassle Prästgården 1, Mariestad, Mariestads kommun
Nolhassle Prästgården 1, Mariestad, Mariestads kommun, bild 2
Nolhassle Prästgården 1, Mariestad, Mariestads kommun, bild 3

Nolhassle Prästgården 1

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
2 490 000 kr
353 + 97 m²
8 rum
6 404 m² tomt

Välkomna till denna generösa fastighet som erbjuder en mängd olika användningsområden och smarta lösningar. Drömmer du om att skapa ett eget hem efter dina önskemål eller är din dröm att driva ett Bed & Breakfast? Här på Nolhassle Prästgård 1 är möjligheten och potentialen enorm! Beläget i en lantlig och idyllisk miljö, men ändå med bekvämt avstånd till centrum, är denna fastighet mycket välplacerad. När du kliver in i den rymliga hallen möts du av en välkomnande atmosfär. Toalett i direkt anslutning och trappan upp till övervåningen finns i hallen. Det ges även utrymme till ett stort och praktiskt kapprum med gott om förvaringsutrymme. Vidare finns rum med separat ingång som kan nyttjas antingen som sovrum eller arbetsrum. Salen är byggnadens pampigaste del med generösa ytor, trägolv och gott om ljusinsläpp. Skapa något riktigt unikt eller dela upp i fler rum, möjligheterna finns. Entréplanets kök stort och välutrustat. Genom köket når du groventrén med både sovrum och toalett i anslutning. Städförråd med grovkök och intilliggande torkrum samt nedgång till källaren. I källaren finns en matkällare och ett pannrum med utgång till trädgården. På övervåningen möts du av ett stort allrum med där användningsområdet är mångsidigt. Ytterligare sovrum finns. I andra delen finns WC och flera garderober för förvaring. Detta plan bjuder dessutom på ett kök utrustat med spis, ugn och kyl/frys. Längre in finns ett rum som kan användas som skafferi eller matplats, beroende på dina behov. Här finns också utgången till balkong/uteplats vilket ger möjlighet till trevliga stunder utomhus. Denna fastighet erbjuder ett flexibelt boende med många möjligheter att anpassa ytorna efter dina behov. Perfekt för den stora familjen eller dig som söker utrymme för både boende och verksamhet. Välkommen på visning och upplev potentialen och möjligheterna i denna fantastiska fastighet!

  • Premium
  • Balkong
Älgarås Spigården 31, Älgarås, Töreboda kommun
  • Tor 24 okt kl 16:30
Älgarås Spigården 31, Älgarås, Töreboda kommun, bild 2
Älgarås Spigården 31, Älgarås, Töreboda kommun, bild 3

Älgarås Spigården 31

Villa
Älgarås, Töreboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 250 000 kr
172 + 34 m²
8 rum
2 910 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och charmiga villa mitt i naturen utanför Älgarås! Denna rymliga bostad erbjuder hela åtta rum och en fantastisk atmosfär för familjeliv och avkoppling. Mysiga kakelugnar tillsammans med härliga trägolv bidrar till en charmig atmosfär. Villan om hela 172 m² erbjuder ett boende med både stil och funktionalitet. Här finner du bland annat ett renoverat kök som är både snyggt och praktiskt. Köket är utrustat med moderna vitvaror, inklusive en effektiv induktionshäll, en inbyggd ugn, en mikrovågsugn samt en diskmaskin, vilket gör både vardagsmatlagningen och de stora middagsbjudningarna till ett rent nöje. På entréplan välkomnas du av en genomtänkt planlösning som fördelar sig över fyra rymliga rum. Här finns också ett badrum samt ett separat duschutrymme, vilket ger en bekväm och praktisk vardag för hela familjen. De stora fönstren släpper in rikligt med dagsljus och skapar en ljus och luftig atmosfär i alla rum. Det övre planet erbjuder ytterligare fyra väl tilltagna rum, perfekta som sovrum, kontor eller hobbyrum – här finns utrymme för alla dina behov och önskemål. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymmen, vilket gör att du enkelt kan hålla hemmet organiserat och prydligt. Spendera sommarens regniga kvällar och förläng sommaren på den inglasade verandan för att ta del av naturkänslan även när vädret säger ifrån. Med sina generösa ytor är denna villa idealisk för dig som söker ett hem där du kan kombinera både utrymme och elegans. Detta är ett trivsamt boende där möjligheterna finns att ge alla som söker en rymlig villa med enskilt läge. Trots det enskilda lägenhet finns en lokal affär ca 5 minuter bort med bil. Hova når du med en biltur om ca 15 minuter bort och Töreboda ca 20 minuter. Större städer som Örebro och Skövde ligger ca 1 timmes bilfärd bort. Den härliga naturtomten ger oändliga möjligheter till att skapa sitt eget paradis. Låt barnen springa fritt och leka eller för den som vill odla egna grönsaker eller plantera blommor finns gott om plats. Här kan du njuta av lugnet och närheten till naturen i en avkopplande miljö. Med naturen som närmaste granne erbjuds här ett välbyggt bostadshus i gammal stil med stora möjligheter. Ett stenkast från fastigheten nås vackra promenad stigar där du under sommar och höst kan hitta både svamp och bär. Ni får heller inte missa Tiveden - en av Sveriges vackraste nationalparker, strax i närheten börjar de fina rid- och vandringsleder som tar dig flera mil. I dagsläget nyttjar fastighetsägarna byggnader som tillhör grannfastighet (ägs av Kanalbolaget). Möjligheten kan finnas att nästa ägare av Älgarås Spigården 31 också får nyttja dessa. Byggnaderna är mindre ladugårdar som består av loge och förrådsutymmen, perfekt för att ha djur eller ytterligare förvaringsutrymmen. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Fläderstigen 4, Mariestad, Mariestads kommun
Fläderstigen 4, Mariestad, Mariestads kommun, bild 2
Fläderstigen 4, Mariestad, Mariestads kommun, bild 3

Fläderstigen 4

Lägenhet
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
290 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3
6 658 kr/mån
3 412 kr/m²

Välkommen till Fläderstigen 4, en ljus och trevlig lägenhet med hiss och en fantastisk utsikt från den inglasade balkongen. Denna bostad har en genomtänkt och praktisk planlösning som passar de flesta. Lägenheten ligger i ett mysigt och lugnt område med utmärkta kommunikationsmöjligheter, och du har närhet till både skola och mataffär. När du kliver in i bostaden möts du av en inbjudande hall med gott om förvaringsutrymme i flertalet garderober. Lägenheten erbjuder ett stort och rymligt sovrum samt ett extra rum som kan användas som sovrum, kontor eller gästrum, beroende på dina behov. Det trevliga badrummet är inrett med våtrumsmatta, dusch, kommod och har dessutom en egen tvättmaskin för ökad bekvämlighet. Köket är både trevligt och funktionellt, med plats för matbord vid fönstret där du kan njuta av ljusinsläppet. Köket är utrustat med diskmaskin, fläkt, kyl, frys och spis. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder härliga ytor för socialt umgänge. Härifrån har du även utgång till den inglasade balkongen, som förlänger säsongen och skapar en perfekt plats att koppla av på med en god bok eller en kopp kaffe. Här bor du i ett familjevänligt och naturskönt område med vackra promenadstråk alldeles i närheten. Prisma skolan ligger runt hörnet, och det är bara en kort promenad till mataffären och bra bussförbindelser finns precis utanför huset. Mariestads centrum är lättillgängligt med cykel, och området Bråten Park är verkligen en perfekt plats att kalla hem. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Kårtorpsgatan 13, Töreboda, Töreboda kommun
  • Idag kl 16:30
Kårtorpsgatan 13, Töreboda, Töreboda kommun, bild 2
Kårtorpsgatan 13, Töreboda, Töreboda kommun, bild 3

Kårtorpsgatan 13

Villa
Töreboda, Töreboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 795 000 kr
159 + 71 m²
7 rum
1 166 m² tomt

Varmt välkomna till Kårtorpsgatan 13 och denna välbevarade och charmiga 1.5 plans villa! På 159+71 kvadratmeter erbjuds ett mycket hemtrevligt boende med härliga ljusinsläpp, 5 sovrum, generösa sällskapsytor, hobbyrum och mycket goda förvaringsmöjligheter. Till bostaden hör en lummig och insynsskyddad trädgårdstomt om 1166 kvadratmeter där du kan njuta av din egna privata oas. Sätt dig i skuggan under de frodiga träden eller njut av solen på den välplacerade altanen. Trädgården erbjuder verkligen en atmosfär där du kan koppla av och ladda batterierna. Ett praktiskt uppfart och ett vidbyggt garage gör vardagen enkel och bekväm, med gott om plats för både bil och hobbyprojekt. Läget här är perfekt för familjer, med en barnvänlig atmosfär som präglar området. Töreboda kommun erbjuder dessutom både barnomsorg, förskola och skola upp till 9 klass. Här finns de mesta som behövs för ett gott liv, t.ex. matbutiker, systembolag, restauranger och äldreomsorg. Töreboda har dessutom Göta kanal som sakta letar sig igenom köpingen och sist men absolut inte minst mycket goda pendlingsmöjligheter tack vare järnvägsstationen med tåg till både Stockholm och Göteborg. Detta innebär att det varken är långt till jobbet vare sig du jobbar lokalt eller har behovet att åka till någon av våra större städer i Sverige. Det vi också lärt oss senaste året är att mycket av våra jobb med lätthet kan utföras från bostaden med utbyggd fiber som finns i bostaden. Missa inte tillfället att bo i denna idylliska villa i Töreboda - en plats att kalla hem. Vi ses på visningen!

  • Premium
Sidländet Mariannero 1, Mariestad, Mariestads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sidländet Mariannero 1

Gård/Skog
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
5 000 000 kr
92 m²
3 rum
36,3 ha tomt

Sidländet Marieannero 1 Lantbruksegendom bestående av tre fastigheter som säljs gemensamt. Här i de brutna landskapet mellan skogsbygder i norr och öppna landskap i söder inte långt från unika och vackra Kinnekulle hittar vi Sidländet Marieannero 1. En kombination av bostadshus, ekonomibyggnader samt åker och skogsmark. Endast 15 min bilfärd till Mariestad eller Götene och ca. 30-40 min till Skövde eller Skara är det ett mycket bra läge för dig som önskar bo på landet men ändå ha närhet till stan. Gården består av ett mindre bostadshus med flera ekonomibyggnader samt ett markinnehav på ca. 36,6 ha åker-betes och skogsmark samt övrig mark. Bostadsbyggnad på krypgrund med liggande träpanel med en boyta på ca. 90 kvm fördelat på 3 rum och kök samt badrum och toalett. Baksida med altan mot trädgård inramad av granhäck. Bostaden är i bruksskick men är i behov av underhåll och renovering. På fastigheterna finns även två ekonomibyggnader båda med bl.a. äldre djurstall samt loge och vagnskjul. Markinnehavet på ca. 36,3 ha består företrädesvis av åkermark på ca. 23 ha men även bete ca. 3,5 ha och skogsmark ca. 9 ha. Större delen av åkermarken i anslutning till bostadshus med ekonomibyggnader men här finns även mindre skiften strax intill. Åkermarken samt jakt är utarrenderad t.o,m 13 mars 2026. Skogsmarken på fastigheten har en total areal om ca. 9 ha och skall i samband med försäljningen utarrenderas till säljare tills vidare. När arrendet sägs upp eller upphör att gälla övergår återigen brukandet av skogsmarken till fastighetsägare. En köpare av ovanstående fastighet kan inte förutsätta att skogsmarken kan ge finansiellt bidrag till verksamheten under flera år framåt. Det finns dock en osäkerhet hur länge säljare vill arrendera skogsmarken och därför kommer arrendeavtalet ge möjlighet för arrendator att avbryta avtalet i förtid. I försäljningen ingår även två separata fastigheter. Mariestad Sidländet 4:2 och 4:7. Fastigheterna har ett relativt stort behov av underhåll renovering och finns beskrivna i objektsbeskrivningen nedan. Tag chansen att förvärva lantbruksegendom med åkermark med potentiell möjlighet till bl.a hästhållning och/eller odling och som även erbjuder rejäla utrymmen i flera ekonomibyggnader. Känns detta som en lantbruksegendom för dig så varmt välkommen med din intresseanmälan!

2- plans radhus på populära Sjölyckan!, null, Mariestads kommun
  • 12 lediga bostäder

2- plans radhus på populära Sjölyckan!

Radhus
Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
fr. 2 895 000 kr
112 m²
5 rum
5 990 kr/mån

Välkommen till Brf Rödskär! Här på Sjölyckan med närhet till både natur, Vänern och Mariestad stadskärna planeras 12 st exklusiva 2-plans radhus. Med ett generöst boende på 112 kvm, fördelat på 4–5 rum, erbjuder dessa radhus den perfekta balansen mellan lyx och funktionalitet. Oavsett var du befinner dig i livet, är detta det ideala hemmet för dig som värdesätter både närhet till naturen och den charmiga stadskärnan i Mariestad. Kliv in i ett hem som utstrålar modern elegans och genomtänkt design! På entréplan möts du av en ljus och rymlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för sociala tillställningar och mysiga hemmakvällar. Varje våningsplan är utrustat med ett stilfullt badrum som förhöjer din bekvämlighet i vardagen. Övervåningen kan skräddarsys efter dina behov och erbjuder möjlighet till hela fyra sovrum, vilket gör detta hem lika flexibelt som det är funktionellt. På baksidan väntar en inbjudande uteplats där du kan njuta av avkopplande stunder utomhus, och precis vid uppfarten finns ett praktiskt förråd. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en exklusiv atmosfär där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk helhet. Bostaden erbjuder även moderna bekvämligheter såsom solceller och laddstation för elbil som tillval. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Nybyggnadsprojekt
Fläderstigen 2, Mariestad, Mariestads kommun

Fläderstigen 2

Lägenhet
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
550 000 kr
109 m²
4 rum
vån 1/7
8 411 kr/mån
5 046 kr/m²

Varmt välkomna till Fläderstigen 2! En ljus och trevlig fyrarumslägenhet om hela 109 kvm attraktivt belägen på första våning, vilket gör den både bekväm och lättillgänglig för alla, oavsett livssituation. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och generöst med fönster som släpper in härligt dagsljus, vilket skapar en trivsam och luftig atmosfär. Med sina välhållna ytor erbjuder bostaden en utmärkt bas att flytta in i direkt, samtidigt som det finns gott om möjligheter att forma hemmet efter egna önskemål och behov. Här finns 3 sovrum, en trevligt vardagsrum i anslutning till kök samt ett praktiskt badrum samt en gästwc, vilket ger extra bekvämlighet för både familj och gäster. En av bostadens största fördelar är den väl tilltagna och generösa uteplatsen. Här finns gott om utrymme för både möbelgrupp och solstolar, vilket gör det till en perfekt plats för avkoppling eller sociala kvällar med nära och kära. Här bor du familjevänligt och naturnära med närhet till bland annat vackra promenadstråk, skolor och bra kommunikationer. Prisma skolan ligger finns precis runt hörnet, mataffär en kort promenad bort och Mariestad centrum når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i Bråten Park. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Domherrevägen 15, Mariestad, Mariestads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Domherrevägen 15

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
2 695 000 kr
133 m²
6 rum
1 140 m² tomt

Välkommen till Domherrevägen 15, ett modernt och stilrent hus som erbjuder en fräsch och inflyttningsklar bostad med optimala förutsättningar för familjelivet. Denna fantastiska villa på 133 kvadratmeter har sex rum och kök, vilket ger gott om plats för hela familjen. Huset är beläget i ett lugnt, naturnära och familjevänligt område, bara några minuter från en populär och modern skola, vilket gör det perfekt för barnfamiljer. Den soliga hörntomten i sydvästläge erbjuder en välskött gräsmatta och stora ytor för lek och avkoppling. På tomten finns också ett praktiskt garage med goda förvaringsmöjligheter och ett extra rum som kan användas som gästrum eller ungdomsrum. När du stiger in möts du av en ljus och inbjudande hall med klinkergolv och golvvärme samt generös plats för kappavhängning. Klinkergolvet fortsätter in i det moderna köket, som även här har behaglig golvvärme. Köket är stilrent med ekdetaljer och utrustat med induktionshäll, kyl, frys, fläkt, ugn och mikrovågsugn. Här finns också plats för ett stort matbord där hela familjen kan samlas för vardagsmåltider och festliga tillställningar. Tvättstugan är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Ett rum som idag används för förvaring kan enkelt omvandlas till sovrum eller kontor. Badrummet på bottenvåningen är stilrent inrett med våtrumsmatta, wc, handfat och dusch samt är förberett för bastu. Vardagsrummet är rymligt och har en mysig kamin samt stort ljusinsläpp från flera fönster. Härifrån når du också ett stort inglasat uterum, perfekt för mysiga stunder året om. Från uterummet kommer du ut till den härliga trädgården. På övervåningen finns fyra rymliga sovrum, ett mindre allrum och ett fräscht badrum med våtrumsmatta, wc, handfat och dusch. Övervåningen erbjuder gott om plats för familjens alla behov. Läget på Domherrevägen 15 är optimalt för barnfamiljer med höga krav på det omgivande bostadsområdet. Huset ligger nära förskola, skola, trevliga promenadstråk, fina skogspartier och bra kommunikationer. Dessutom finns mataffärer inom gångavstånd. Detta är ett hem där det bara är att ställa in möblerna och börja trivas. Varmt välkomna att boka en visning och upplev allt detta hem har att erbjuda!

Blomsterhult Hässlemossen 1, Sjötorp, Mariestads kommun

Blomsterhult Hässlemossen 1

Gård/Skog
Sjötorp, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 500 000 kr
50 m²
3 rum
5,3 ha tomt

Skogsfastighet på drygt 5 ha. Här finns bostadshus med tillhörande ladugård samt ca 5,4 ha skogsmark med ett totalt virkesförråd om ca 1 370 m3sk. Större delen av marken är avverkningsbar med en mindre del gallringsskog men även en del talldominerad skog på torvmark. Trädslagsfördelning är tall 30%, gran 25% och löv 45%. Bostadshuset har en enkel standard och har indragen el och vatten men saknar avlopp. Här finns kök, vardagsrum samt två sovrum. Trädgård med gräsmatta, berså samt en jordkällare. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Båtvägen 10, Mariestad, Mariestads kommun

Båtvägen 10

Radhus
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
2 095 000 kr
106 m²
5 rum
vån 1
5 075 kr/mån
19 764 kr/m²

Varmt välkomna till Båtvägen 10 och detta mycket trevliga radhus om 5 r o k! Här erbjuds ett modernt och stilsäkert boende med villa-känsla, men med alla fördelar av att bo i en bostadsrättsförening. Bostadens väl genomtänkta planlösning bidrar till att skapa ett trivsamt hem som är lätt att både möblera och umgås i. Här kommer du inte behöva tänka på renoveringar på många år. Radhuset erbjuder genomgående fräscha ytskikt med b.la golvvärme på entréplan. Vidare på entréplan finns ett ljust och stilrent kök där också matbord ryms. Den trevliga vardagsrummet släpper in gott om ljus från de stora glaspartierna. Från vardagsrummet nås bostadens fina uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du tända grillen och slå dig ner och njuta till sommaren tillsammans med familj och vänner. På Båtvägen 10 erbjuds även två helkaklade badrum varav ena med tvättavdelning. Övre plan disponeras vidare på totalt fyra sovrum vilket gör det här till ett smidigt boende för familjen eller för den som vill erbjuda sina gäster egna rum. Här bor du vid ett av Mariestads bästa lägen med Högelidskolan ett stenkast från radhuset samt förskola inom kort. Mariestad centrum ligger en cykeltur bort och den mysiga hamnen med bodar och grönområden som måste upplevas på sommaren. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Mariestad har att erbjuda. Vi ses på visning!

  • Uteplats
Gullstensgatan 24, Gullspång, Gullspångs kommun

Gullstensgatan 24

Lägenhet
Gullspång, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
170 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
3 398 kr/mån
2 237 kr/m²

Välkommen till Gullstensgatan 24 i Gullspång, en ljus och rymlig 3-rumslägenhet på andra våningen, perfekt för dig som söker ett bekvämt och lugnt boende. Med sina 76 kvadratmeter erbjuder denna bostad en harmonisk tillvaro i ett av Gullspångs mest eftertraktade områden, nära både natur och bekvämligheter. När du kliver in möts du av en välkomnande hall med gott om plats för kappavhängning och förvaring i garderob. Vidare in i lägenheten finner du ett stort och rofyllt sovrum, med generösa förvaringsmöjligheter och utrymme för en dubbelsäng. Det extra rummet kan användas som gästrum, kontor eller kanske ett hobbyrum, beroende på dina behov. Badrummet är praktiskt och fräscht, inrett med våtrumsmatta och utrustat med badkar, WC och kommod. Köket är ett hemtrevligt och funktionellt utrymme där du har gott om plats för matlagning och kan njuta av måltider vid matplatsen. Här finns även ugn, kyl/frys och fläkt. Vardagsrummet är lägenhetens hjärta, inrett i ljusa färger som skapar en inbjudande och trivsam atmosfär. Från vardagsrummet når du även balkongen, där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen i en lugn och skön miljö. Lägenheten ligger i ett lugnt och trevligt område, med närhet till allt som Gullspång har att erbjuda. Centrum ligger på gångavstånd, och inom en kort cykeltur når du härliga badplatser. För den som pendlar är Mariestad och Kristinehamn på bekvämt avstånd. BRF Gullspång G1 är en bostadsrättsförening där medlemmarna ska ha fyllt 50 år, vilket bidrar till en lugn och trivsam boendemiljö. Detta är en perfekt plats för dig som vill ha ett bekvämt och rofyllt hem i en naturnära miljö. Vi ser fram emot att visa dig detta fina hem på Gullstensgatan 24 – ditt nya boende väntar på dig!

Drottning Kristinas väg 81, Mariestad, Mariestads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Drottning Kristinas väg 81

Lägenhet
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
895 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 682 kr/mån
12 177 kr/m²

Varmt välkomna till Drottning Kristinas väg 81! 73.5m² fördelas över tre välarrangerade rum samt ett modernt kök. Lägenheten har genomgått omfattande renoveringar så sent som 2022-2023. Här möts du av ett hem med genomgående vinylgolv som ger en enhetlig känsla i hela bostaden. Nydragen el tillsammans med strömbrytare, uttag och flera smart-lösningar ger ett modernt intryck som underlättar och effektiviserar vardagen. Perfekt för dig som söker ett hem med hög standard och genomtänkta detaljer. Det renoverade köket uppfyller de krav som en matlagningsentusiast kan tänkas ha. Det är bland annat utrustat med en spishäll med inbyggd fläkt, vilket ger både funktionalitet och ett stilrent uttryck. Fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin, integrerad ugn och mikro är ytterligare utrustning som höjer dess standard. Kökets design är komplett med stenskiva som arbetsyta samt spottar i taket som ger ett perfekt arbetsljus och skapar en inbjudande atmosfär för både vardag och fest. Badrummet inger känslan av nytt och fräscht tack vare nytt klinkergolv, exklusiva duschväggar från INR, ny kommod, ny wc samt spegel med både väderstation och bluetoothhögtalare. Vardagsrummet är ljust och här erbjuds gott om plats för soffgrupp och tv-möbel. Generösa ytor i både sovrum och gästrum med genomgående fräscha ytskikt som renoverats. Ytterligare något som tilltalar lägenheten är dess balkong för mysiga stunder utomhus. Smidigt nog är tvättstugan placerad i samma trappuppgång, tillhörande förråd finns också i källaren. Drottning Kristinas Väg 81 erbjuder bekvämt och centralt läge som ger er närhet till skola, förskola, butiker, restauranger, grönområden och allt som Mariestad har att erbjuda. På kortare avstånd från lägenheten finns också mataffär och vårdcentral. Dessutom finns här utmärkta kommunikationsmöjligheter och skolor i anslutning. En kort cykeltur bort finns härlig natur med promenadstråk lägst Vänern och båthamn. Ekudden som är ett område strax intill erbjuder badstrand och bassänger sommartid. Ett mycket populärt och eftertraktat område i Mariestad! Denna lägenhet bör upplevas på plats, vi ses på visning!

Hemmingstorp 16, Mariestad, Mariestads kommun

Hemmingstorp 16

Villa
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
4 500 000 kr
143 + 27 m²
4 rum
1 622 m² tomt

Drömmer du om ett hem som kombinerar modern design med naturskön omgivning? Då är Hemmingstorp 16 precis vad du söker. Detta fantastiska hus erbjuder 143 kvm boyta med en vidbyggd garage på 27 kvm, perfekt för familjen som vill ha både utrymme och komfort. Utmärkande för detta hem är förutom läget den stilrena liggande träpanelen och stora fönsterpartierna som släpper in generöst med ljus i vardagsrum och kök. Huset har en imponerande takhöjd upp till nock, vilket också bidrar till en luftig och ljus atmosfär genom bostaden. Planlösningen är öppen och inbjudande och från vardagsrummet tar du dig direkt ut till ett stort träddäck i västerläge där du kan njuta av solnedgången över Vänerns strand. Hemmet rymmer tre rymliga sovrum, perfekt för familjen eller gäster. Båda badrummen är modernt inredda med stilrent kakel och klinker, vilket ger en känsla av lyx och fräschhet. Hemmingstorp, beläget strax utanför Mariestad, är en pärla för naturälskare och de som söker en lugn och avkopplande livsmiljö. Området omges av en hänförande natur och erbjuder fantastisk utsikt över Vänern. Med sitt klara vatten och sköna stränder, är Vänern en central del av livet i Hemmingstorp. Här har du tillgång till en mängd aktiviteter året runt. Under sommarmånaderna är bad och båtliv populära sysselsättningar, med flera småbåtshamnar och badplatser i närheten. För fiskeentusiasten är Vänern en dröm med sina rika bestånd av gös, gädda och lax. Hemmingstorp omges av vackra skogar och ängar som bjuder in till promenader, cykelturer och picknickar. Området är idealiskt för friluftsaktiviteter och erbjuder många möjligheter att uppleva naturens skiftningar under årets gång. Boende i Hemmingstorp uppskattar den unika kombinationen av avskildhet och gemenskap. Här kan du verkligen koppla av i en lugn miljö, samtidigt som du har tillgång till Mariestads alla bekvämligheter bara en kort bilresa bort. Mariestad erbjuder ett rikt kulturliv, shopping, restauranger och bra skolor, vilket gör Hemmingstorp till en perfekt plats för både barnfamiljer och par som söker en harmonisk tillvaro. Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara hem i Hemmingstorp. Välkommen på visning – vi är övertygade om att du kommer att trivas här!

  • Plus
Mariestadsvägen 19, Gullspång, Gullspångs kommun

Mariestadsvägen 19

Villa
Gullspång, Gullspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
1 575 000 kr
160 + 80 m²
6 rum
1 733 m² tomt

Investera i ett vinnande boende i charmiga Gullspång! Denna fantastiska fastighet erbjuder inte bara ett, utan två välplanerade lägenheter, perfekt för både investering och eget boende. Med en oslagbar kombination av bekvämlighet, moderna ytskikt och lönsam uthyrningspotential är detta en möjlighet du inte vill missa! Varje lägenhet består av tre rymliga rum och kök, perfekt för att rymma dina boendekrav eller locka hyresgäster på jakt efter komfort och rymd. Genomgående fräscha ytskikt skapar en inbjudande atmosfär, där varje hörn är renoverat och modernt. Med goda uthyrningsmöjligheter är detta inte bara ett hem, utan också en smart investering. Gullspångs popularitet som en pittoresk destination och dess närhet till natur och bekvämligheter gör dessa lägenheter till eftertraktade val för hyresgäster. Med en stadigt växande efterfrågan på boende är detta din chans att säkra en stadig inkomstkälla. Läget i Gullspång ger också tillgång till en rad fritidsaktiviteter och natursköna platser, vilket gör det till en perfekt destination för både boende och besökare. Från vackra promenader längs vattnet till spännande utflykter i det omgivande landskapet, det finns något för alla att njuta av här. Missa inte chansen att äga denna fantastiska fastighet med dubbla lägenheter i Gullspång. Kontakta oss nu för mer information och för att boka din visning. Ge dig själv möjligheten till ett bekvämt boende och en stabil investering idag! I dagsläget är en av lägenheterna uthyrd och den andra tillgänglig för eget boende eller för hyresgäst.

Akaciastigen 11, Mariestad, Mariestads kommun

Akaciastigen 11

Lägenhet
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
150 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/4
3 367 kr/mån
3 947 kr/m²

Välkommen till denna charmiga markplanslägenhet på Akaciastigen 11, en bostad som erbjuder bekvämlighet och trivsel på ett plan. När du kliver in genom ytterdörren möts du av en ljus och rymlig hall. Till höger finns rymliga garderober som erbjuder gott om plats för kappavhängning. Det genomlöpande laminatgolvet ger en enhetlig och stilren känsla som följer dig genom hela lägenheten. Till höger om hallen ligger det våtrumsbeklädda badrummet som är utrustat med handfat, badkar, spegelskåp och wc. Vidare från hallen når du köket, som är utrustat med spis, ugn, kyl, frys och fläkt, vilket gör matlagningen till ett nöje. Från köket har du även utgång till en trevlig uteplats, perfekt för morgonkaffet eller en avkopplande stund i solen. Lägenhetens vardagsrum fungerar också som sovrum och erbjuder en flexibel yta för olika möbleringsmöjligheter. Denna lägenhet på Akaciastigen 11 är idealisk för dig som söker en smidig och bekväm boendelösning på markplan, med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla!

Akaciastigen 20, Mariestad, Mariestads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Akaciastigen 20

Lägenhet
Mariestad, Mariestads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
265 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3
6 366 kr/mån
3 272 kr/m²

Välkommen till din nya lägenhet på Akaciastigen 20! Denna härliga bostad på 81 kvadratmeter erbjuder tre välplanerade rum och kök med fina och renoverade ytskikt. Köket är ljust med vita skåpluckor som ger en fräsch känsla. Vardagsrummet är rymligt och ljust med stora fönster och vackert laminatgolv, perfekt för både avkoppling och umgänge. Lägenheten är luftig och varje yta är generös med en ljus och hall som välkomnar dig in. De två sovrummen ger dig möjlighet att anpassa boendet efter dina behov, oavsett om det är som sovrum, arbetsrum eller hobbyrum. En praktisk klädkammare erbjuder gott om förvaringsutrymme. Badrummet är ljust och rymligt. Balkongen är en av lägenhetens höjdpunkter och ger dig möjlighet att njuta av friska luften och trevliga stunder utomhus. Förening har nyligen genomfört omfattande renoveringar. Alla fönster och balkongdörrar har blivit helt nya och utbytta, vilket inte bara förhöjer estetiken utan även förbättrar energieffektiviteten. All el och elcentral har blivit helt utbytt också. Här bor du familjevänligt och naturskönt med närhet till vackra promenadstråk, skolor och bra kommunikationer. Prisma skolan ligger precis runt hörnet och det är bara en kort promenad till mataffären. Mariestads centrum är lättillgängligt med cykel och området Bråten Park är en perfekt plats att bo på. Välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 55