Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lådämnesgatan 27, Björkekärr, Göteborgs kommun

Lådämnesgatan 27

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 990 000 kr
64 m²
3 rum
vån 3
5 029 kr/mån
46 719 kr/m²

Varmt välkomna till denna mycket hemtrevliga lägenhet på Lådämnesatgan 27. Här bor ni med ett underbar gavelläge vilket resulterar i ett fantastiskt ljusinsläpp och en känsla av frihet. Ni bor insynsskyddat högst upp i huset vilket ger en extra lugn och harmoni, i huset bor trevliga grannar och området är perfekt för den som vill kunna varva ner efter en lång arbetsdag. Bostaden är väldisponerad och det stora fina separata köket utgör nästan ett extra rum, nuvarande ägare har öppnat upp väggen mellan kök och vardagsrum för att skapa en öppnare planlösning. Detta har bidragit till en social och härlig känsla i bostaden. I Björkekärr bor ni med det bästa av två världar, ni har naturen som närmsta granne och samtidigt väldigt nära in till de centrala delarna av stan. Något som boende i området verkligen uppskattar är närheten till Härlanda Tjärn vilket är underbart både sommar som vinter. På promenadavstånd finner ni även Trätorget och Stabbetorget där det bland annat finns matbutiker, apotek och mysiga caféer. Varmt välkomna på visning!

Lydinghielmsgatan 2B, Munkebäck, Göteborgs kommun

Lydinghielmsgatan 2B

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 095 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
4 376 kr/mån
34 917 kr/m²

Söker du det perfekta hemmet där varje ögonblick känns som en saga? Denna tvårummare på Lydinghielmsgatan 2 erbjuder en unik kombination av charm, praktiskt boende och en förtrollande atmosfär. Boendet: Stig in i denna bostad och låt dig omslutas av det magiska ljuset som strömmar in från alla håll. Gavelläget ger inte bara en fantastisk utsikt, utan också en ljus och luftig känsla som genomsyrar varje rum. Här är varje dag fylld av inspirerande energi och harmoni. I bostaden finns väldigt gott om förvaringsutrymmen vilket ger en praktisk vardag. Läget: Beläget i det blomstrande området Munkebäck är detta hemmet en fristad för den som vill ha närhet till stadslivets puls samtidigt som naturen finns på bara ett stenkast bort. Här kan du njuta av det bästa av två världar och låta dig inspireras av den omgivande skönheten. Planlösning: Den genomtänkta planlösningen erbjuder både rymlighet och avskildhet. Det stora sovrummet blir din egen privata oas där du kan koppla av och återhämta dig, medan det separata köket ger dig en funktionell plats att utforska dina kulinariska talanger. Sammanfattning: Denna tvårummare på Lydinghielmsgatan 2 är inte bara ett hem, det är en plats där drömmar blir till verklighet. Om du längtar efter ett boende där charm möter praktiskt boende och där varje dag är fylld av magi, behöver du inte leta längre. Varmt välkomna på visning!

Barrskogsgatan 9B, Örgryte, Göteborgs kommun

Barrskogsgatan 9B

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
3 500 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
5 432 kr/mån
43 210 kr/m²

Välkommen till Barrskogsgatan 9B, där möjligheterna är lika stora som utsikten över vackra Göteborg! Denna lägenhet på tredje våningen erbjuder inte bara en fantastisk panoramautsikt över staden, utan också en plats att kalla hem. Med generösa 82 kvadratmeter och tre rymliga rum finns det gott om utrymme för att skapa ditt drömboende. Även om bostaden är i äldre skick, är detta en blank canvas för den som söker en kreativ utmaning och möjligheten att sätta sin egen prägel. Tänk dig att vakna upp till solens strålar som strömmar in genom fönstren och en vidsträckt vy över Göteborg. Eller att njuta av en kopp kaffe i handen medan du beundrar stadens ljus som gnistrar i fjärran. Med ett utmärkt läge i en väletablerad del av staden, har du allt du behöver. Nära till kommunikationer, shopping, restauranger och grönområden är detta ett perfekt läge för den moderna livsstilen. Dröm stort och förvandla denna bostad till din personliga oas! Med potentialen som denna bostad bär på, är möjligheterna oändliga. Ta chansen att skapa det perfekta hemmet för dig och din familj. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt din dröm bli verklighet på Barrskogsgatan 9B!

Friggagatan 13B, Stampen, Göteborgs kommun

Friggagatan 13B

Lägenhet
Stampen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
3 650 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1
4 522 kr/mån
50 694 kr/m²

Upplev Friggagatan 13B - en ljus och charmig trerummare i perfekt läge. Med härligt ljusinsläpp och rymliga utrymmen välkomnar denna bostad till en bekväm och modern tillvaro. Köket är välutrustat med bland annat diskmaskin och har gott om plats för matgrupp. Badrummet är helkaklat och har framdraget för tvättmaskin. Det generösa sovrummet får karaktär av sina välvda väggar med utgång till bostadens balkong som blickar ut mot den mysiga innergården. I hjärtat av lägenheten, vardagsrummet, har du ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterna och det finns gott om plats för möblemang så som soffgrupp och matgrupp. Centralt placerad i hjärtat av staden har denna lägenhet inte bara ett optimalt läge utan också förstklassig kommunikation. Med närhet till flertalet spårvagns- och busslinjer från den närliggande hållplatsen Svingeln är det enkelt att ta sig runt staden, nå Centralstationen eller utforska stadens rika utbud av kultur, restauranger och butiker på ett ögonblick. BRF Friggagatan är en mycket välskött förening med god ekonomi. Välkommen att kontakta mig för mer information och välkommen hem!

  • Hiss
Bielkegatan 3B, Lunden, Göteborgs kommun
  • Ons 3 apr kl 16:45

Bielkegatan 3B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 195 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1
3 874 kr/mån
43 039 kr/m²

Välkommen in i en hemtrevlig lägenhet med centralt, naturnära och lugnt läge. Denna ljusa tvåa är i mycket fint skick och har bland annat generös takhöjd, bra planlösning och vackert ljusinsläpp. Om det är viktigt för dig att på ett enkelt sätt kunna umgås med familj och vänner är det här ett hem för dig – här får alla plats. Att det är så pass insynsskyddat som det är gör att den hemtrevliga känsla förstärks. En annan sak som verkligen sticker ut är dess höga standard med smakfulla och stilrena val. Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor, inbjudande och trevlig hall med klädkammare och gott om plats för jackor och skor. Den stora klädkammaren gör att jackor, skor och städprylar kan samlas bakom stängda dörrar och hallen dedikeras enbart åt det vackra ljusinsläppet från kök och vardagsrum. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett rogivande, lugnt och inssynskyddat sovrum med grönskan precis utanför, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. I det stora köket har ni plats för upp till åtta personer att äta tillsammans. Köket är både socialt och nyrenoverat med bra förvaringsmöjligheter, snygga skåpluckor, generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Det rymliga, lättmöblerade och sociala vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus, härliga umgängesytor, fint ljusinsläpp och fin utsikt. I badrummet finns toalett, dusch, kommod och tvättmaskin. Här bor du vid ett av Lundens bästa lägen, med Danska Vägen alldeles intill lägenheten. Redbergsplatsen och Olskrokstorget ligger en kort promenad bort och Delsjöområdet, Skatås och centrala delarna av stan finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Göteborg har att erbjuda. Vi ses på visningen!

  • Plus
De Geersgatan 8, Lunden, Göteborgs kommun
  • Tis 2 apr kl 17:00
De Geersgatan 8, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
De Geersgatan 8, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

De Geersgatan 8

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 890 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1
3 771 kr/mån
67 209 kr/m²

Denna vackra tvårummare erbjuder en perfekt kombination av enastående läge, gott om naturligt ljus och moderna bekvämligheter. Belägen i en välskött förening med stabil ekonomi och nyligen stamrenoverade badrum, erbjuder denna bostad en bekväm och trivsam vardag. Lägenheten har en härlig känsla med gavelläge, vilket ger extra fönster och en fantastisk utsikt. Njut av modern inredning och en fräsch atmosfär som välkomnar dig hem varje dag. Planlösningen är närmast perfekt och dess skyddade läge ger er ett insynsfritt och bra läge med väldigt fin och grön utsikt, rofyllt helt enkelt. Det separata köket bjuder in till trevliga stunder med familj och vänner och fungerar även bra som ett extra rum ifall man bor två och behöver lite egentid ifall man jobbar hemma etc. Föreningen har en god ekonomi, vilket ger trygghet för framtiden. Dessutom finns en bastu för avkoppling inom bekvämt avstånd. Med välskött gemensamma utrymmen är det lätt att trivas här. Denna bostad är perfekt för dig som söker en härlig livsstil, bekvämlighet och det bästa av Lunden. Med närhet till grönområden, kollektivtrafik och all önskvärd service inom räckhåll, kommer du att älska att kalla denna plats för ditt nya hem. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck potentialen i denna charmiga tvårummare mitt i centrala Lunden!

  • Premium
  • Balkong
Kobergsgatan 11, Strömmensberg, Göteborgs kommun
  • Tis 2 apr kl 18:00
Kobergsgatan 11, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Kobergsgatan 11, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Kobergsgatan 11

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
3 090 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/4
3 557 kr/mån
45 441 kr/m²

Vill du bo i en exemplarisk förening? Varmt välkommen till denna härliga trea om 68 kvm, perfekt belägen på Strömmensbergs vackra höjd! Lägenhetens kvadratmetrar är mycket väldisponerade, vilket gör att det både känns rymligt och luftigt. Här erbjuds du bland annat ett stort vardagsrum med plats för både trevliga middagar och mysigt soffhäng, två väl tilltagna sovrum med inbyggda garderober och ett trevligt, klassiskt kök med gott om arbetsytor och diskmaskin. Lägenheten har även en mysig inglasad balkong i lugnt läge. Badrummet är helkaklat och fräscht och utrustat med bl.a. tvättmaskin! Lägenheten ligger i en optimal förening med extremt god ekonomi, så som en stor kassa och låg belåning. Något som säljarna här har uppskattat är att "utsikten från vardagsrum, kök och balkong under större delen av året består av himmel och grönska. I grönområdet på baksidan ser man ofta rådjur stå och beta och harar och kaniner skutta omkring. Unikt för att vara så centralt! Lägenheten är luftigare än många andra treor i området då man har tagit ner vägg mellan kök/hall/vardagsrum vilket skapar en mer social känsla. På baksidan (nedanför balkongen) finns mängder av bärbuskar: röda, svarta och vita vinbär, krusbär och hallonbuskar. Och det är fritt fram att plocka! Vi har plockat och fryst in och även gjort sylt och marmelad!" Här bor du med närhet till allt man behöver. I närområdet finns ett urval av lekplatser och skolor, för en dagsutflykt eller för den som gillar naturen tar du dig enkelt till lummiga grönområden såsom Delsjön och Skatås. I dessa områden finner vi en uppsjö av aktiviteter, såsom elljusspår, orientering, frisbeegolf, simning mm. I Strömmensberg bor du med ett optimalt läge mellan Munkebäck och Redbergsplatsen. Vid Munkebäck finns allt från ICA Kvantum, till SATS, MediaMarkt mm. Tar du dig istället neråt Redbergsplatsen finner du ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och mycket mer. Med andra ord har du det mesta man kan önska inom kort gångavstånd från din bostad. Som boende på Kobergsgatan har du nära till hållplatser som trafikeras av både spårvagn nummer 1, 3, 5, 6 och 8, samt flertalet busslinjer, detta gör att du smidigt kan ta dig till alla Göteborgs hörn. Vill du ta dig in till centrala Göteborgs pulserande innerstadsliv, så tar det ca 10 minuter med kollektivtrafik eller cykel.. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Gyllenstensgatan 1, Munkebäck, Göteborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 14:00
Gyllenstensgatan 1, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Gyllenstensgatan 1, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Gyllenstensgatan 1

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 690 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
2 580 kr/mån
44 833 kr/m²

Obelånad förening och högt i tak! Välkommen till denna moderna bostad som utmärker sig med sin raffinerade design. Med en takhöjd på imponerande 285 cm skapar bostaden en känsla av rymd och luftighet. Här finner du genomgående parkettgolv och en touch av vardagslyx såsom golvvärme i det fullt kaklade badrummet, vilket skapar en exceptionell atmosfär. Dessutom erbjuder bostaden tvättmöjligheter i badrummet, vilket ytterligare förhöjer bekvämligheten. Denna bostad erbjuder något utöver det vanliga, med genomgående stilfulla och hållbara ytor, samt en balkong på loftgången där du kan njuta av härlig kvällssol. Bostadsrättsföreningen är dessutom helt obelånad, vilket ger en enastående ekonomisk trygghet och stabilitet för boende. Föreningens stabila ekonomi återspeglas i den låga månadsavgiften på endast 2 542:-. I avgiften ingår värme, vatten, TV samt bredband! Bostaden är idealiskt placerad där Kålltorp och Munkebäck möts i det grönskande området Vidkärr/Kålltorp. Området är högt eftertraktat och erbjuder en mängd bekvämligheter precis utanför dörren. Munkebäckstorget och Kålltorp är hem åt charmiga caféer som Portens Bageri, Lilla Sur och Oizo, samt ett varierat utbud av restauranger, barer och matbutiker. Här lever du i harmoni med naturen samtidigt som stadslivet finns nära till hands. Med spårvagn tar du dig på kort tid till Göteborgs pulserande stadskärna, och även de närliggande grönområdena nås lätt till fots. För den friluftsentusiasten erbjuder Härlanda Tjärn och Skatås ett imponerande utbud av aktiviteter som elljusspår, orientering, frisbeegolf samt inomhus- och utomhusgym, allt nåbart på en kort cykeltur på cirka 10 minuter. Närliggande hållplatser, som trafikeras av spårvagnslinjerna 1, 3 och 5 samt stombuss 17, gör det smidigt och enkelt att ta sig runt i hela Göteborg med kollektivtrafik. Denna bostad vill ni inte missa! Kontakta mig för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Björcksgatan 31A, Kålltorp, Göteborgs kommun
Björcksgatan 31A, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 2
Björcksgatan 31A, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 3

Björcksgatan 31A

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 796 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2
3 119 kr/mån
51 314 kr/m²

Välkommen till din egen mysiga oas mitt i hjärtat av Kålltorp, ett stenkast från stadens puls! Denna charmiga genomgångsetta är en perfekt plats för dig som vill ha det bekvämt och samtidigt njuta av närheten till allt spännande stadslivet har att erbjuda. Beläget i ett vackert landshövdingehus är detta hem fyllt av möjligheter, och en fantastisk start för dig som kanske tar dina första steg in i bostadsvärlden? När du öppnar dörren möts du av en ljus och välkomnande hall som genast sätter tonen för den här hemtrevliga bostaden. Skjutdörrsgarderoben med spegeldörrar inte bara maximerar förvaringsutrymmet utan ger även en känsla av rymlighet. Lägenheten har fönster i två olika väderstreck som släpper in massor av naturligt ljus och gör varje hörn inbjudande. Köket är din personliga kreativa zon, renoverat 2016 och utrustat med allt du behöver för att skapa och laga mat. Här finns tillräckligt med plats för ett matbord och ett par stolar, perfekt för middagar med vänner eller mysiga frukostar. Det renoverade badrummet som är från föreningens stambyte från 2018, är både praktiskt och modernt.. Det stora allrummet är flexibelt och öppnar upp för möjligheter till att skapa din alldeles egna komfortzon. Här finns utrymme för säng, soffa och arbetsplats – allt för att du ska kunna forma ditt hem precis som du vill ha det. Med genomgående ekparkett och ljusa ytskikt skapar bostaden en varm och inbjudande känsla som omedelbart får dig att känna dig hemma. Och det bästa av allt? Platsen! Du är nära stadspulsen med enkel tillgång till kommunikationer, restauranger och matbutiker. Det här är livet mitt i händelsernas centrum utan att behöva tumma på bekvämligheten. Uppskattar du natur ligger även Skatås och Delsjön en kort promenad bort. Det här är inte bara ett hem, det är en möjlighet att äga en plats där du kan skapa dina egna minnen och känna dig hemma. Ett idealiskt val för den som vill bo centralt utan att spräcka budgeten – en chans som inte kommer särskilt ofta.

  • Premium
Lars Kaggsgatan 47B, Bellevue, Göteborgs kommun
  • Ons 3 apr kl 17:30
Lars Kaggsgatan 47B, Bellevue, Göteborgs kommun, bild 2
Lars Kaggsgatan 47B, Bellevue, Göteborgs kommun, bild 3

Lars Kaggsgatan 47B

Lägenhet
Bellevue, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 590 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1
2 780 kr/mån
45 429 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga lägenhet i växande Gamlestaden. Här bor du med närhet till allt som behövs. När man kliver in möts man av en hall med bra förvaringsmöjligheter i den intilliggande inbyggda garderoben. Vidare kommer man till det härliga rummet med ett stort fönster som förser rummet med mycket ljus. Här finns gott om plats för soffgrupp, säng, mediamöbel samt annat önskvärt möblemang. Från hallen når man bostadens kök som har gott om arbetsyta samt bra med förvaring. Målade luckor i modern grå ton och här finns plats för ett matbord om 3-4 personer. Lägenheten erbjuder även ett helkaklat badrum med fönster i. Här får man chansen att bo i ett område nära vandringsstråk, affärer, restauranger, skolor och nära kommunikationer. En av de stora fördelarna är att du på 2 minuters promenad når spårvagnshållplatsen Bellevue som tar dig snabbt in till centrala Göteborg. Från hållplatsen når du Redbergsplatsen på knappt 10 minuter och under 15 minuter når du centralstationen. En liten bit bort når du Torpavallen med bl.a. Sats, Mediamarkt och ICA Kvantum. Du har gångavstånd till Prioritet Serneke Arena med sju våningar sport, här finner du allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Från Lars Kaggsgatan är det cykelavstånd till Gamlestadstorget. Cykelväg finns hela vägen till Göteborgs city och utanför porten nås café, minilivs och restaurang. Gamlestaden och Bellevue är en växande stadsdel. Genom att knyta ihop city och Gamlestaden utvecklas stadsdelen som en del av Göteborgs framtida utökade innerstad. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
Batterigatan 5A, Gamlestaden, Göteborgs kommun

Batterigatan 5A

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 195 000 kr
53,7 m²
2 rum
vån 2/3
3 467 kr/mån
40 875 kr/m²

Topprenoverad tvåa i lågt belånad förening belägen med balkong åt väst. Här kan du njuta av vacker utsikt över Gamlestadens takåsar i både eftermiddags- och kvällssol. Bostaden har nyligen totalrenoverats, både vad det gäller badrum, kök och ytskikt, här är det bara att flytta in! Köket har renoverats i stilsäker design med rena linjer och plats för matbord och stolar. Från både köket och sovrummet blickar du ut mot det grönskande berg som reser sig bakom föreningen, självklart helt utan insyn. Du har ett rymligt vardagsrum med vacker, slipad fiskbensparkett. Här bjuds på generösa sällskapsytor når du den härliga balkongen, som tack vare sitt läge badar i ljus från lunch till solnedgång. Även badrummet är här totalrenoverat och är utrustat med dusch med trevliga duschväggar, wc och kommod med förvaring. Plats för tvättmaskin finns också, (ej framdraget). Bostaden har också ett mysigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, här är det enkelt att sätta in garderober. Du har inte bara äran att bo i en lägenhet i toppskick utan också i en exemplarisk förening. Du har här en förening där du har tillgång till en fräsch tvättstuga, dubbla förråd som samtidigt är en stabil förening med otroligt bra ekonomi, belåning per kvadrat sjunker årligen och ligger enligt årsredovisningen från 2022 på låga 195 kr/kvm. Föreningen äger dessutom marken huset står på. Gamlestaden är ett av Göteborgs mest expansiva områden, där nyproducerade bostäder byggs i rasande fart, och nyöppnade restauranger, caféer och butiker duggar tätt. Här kombineras det bästa av flera världar; Här bor du med närhet till lummiga grönområden perfekta för en morgonjoggingtur eller kvällspromenad, samtidigt som du i bostadens direkta närhet finner ett stort utbud av restauranger och kulturupplevelser. Vill man ta sig en cykeltur tar man sig in till Göteborgs centrum på ca 15 minuter. Ett stenkast bort ligger hållplatsen SKF där flertalet spårvagnar har avgångar, och en promenad bort har du även en av Göteborgs största knutpunkter för kollektivtrafik; Gamlestadstorgets Resecentrum. Här trafikerar utöver spårvagnslinje 4, 6, 7, 8, 9 och 11 även pendeltågen. Detta gör att du med lätthet tar dig kollektivt till alla stadens hörn, samt även bortom stadens gränser. Välkommen till Batterigatan 5A!

  • Balkong
Övre Olskroksgatan 28A, Bagaregården, Göteborgs kommun

Övre Olskroksgatan 28A

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 790 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/5
3 453 kr/mån
48 103 kr/m²

Välkommen till ett exklusivt tillfälle att bo på Övre Olskroksgatan 28, där varje dag bjuder på en känsla av lyx och komfort. Denna underbara tvårummare har allt du kan önska dig och mer därtill. Bostadsdetaljer: Gavelläge: Belägen i en eftertraktad gavelposition, utmärker sig denna bostad med sin extra rymlighet och tilltalande arkitektur. De generösa gavelfönstren låter solljuset flöda in och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Södervänd Balkong: Ta emot solens varma strålar på den härliga balkongen som är perfekt för att njuta av frukostar utomhus eller för att koppla av med en kopp kaffe under eftermiddagen. Elegant Planlösning: Med ett separat kök och öppna ytor är denna bostad designad för både komfort och funktionalitet. Den moderna planlösningen skapar en naturlig flöde mellan rummen och erbjuder gott om plats för både avkoppling och underhållning. Ytterligare fördelar: Perfekt Läge: Beläget i det populära området Övre Olskroksgatan, har du nära till allt du behöver. Från utmärkta kommunikationsmöjligheter till mysiga kaféer och grönområden, erbjuder detta område en bekväm och trivsam livsstil. Välskötta Gemensamma Utrymmen: Bostaden ingår i en välskött förening med trevliga gemensamma utrymmen och en harmonisk atmosfär. Lugn och Trygg Miljö: Med sin lugna och trygga atmosfär är detta den perfekta platsen att kalla hemma. Denna bostad är en sällsynt pärla som inte bör missas. Ta chansen att uppleva den ultimata kombinationen av stil, komfort och bekvämlighet. Kontakta oss redan idag för att boka din personliga visning och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina bostadsdrömmar.

  • Balkong
  • Hiss
Brunkebergsgatan 9A, Lunden, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 1 apr kl 17:00
Brunkebergsgatan 9A, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Brunkebergsgatan 9A, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Brunkebergsgatan 9A

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 890 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/3
2 365 kr/mån
57 273 kr/m²

Drömmer du om en bostad med perfekt planlösning och naturligt ljusinsläpp? Då är denna lägenhet det du letar efter! Beläget på Brunkebersgatan 9A, erbjuder denna etta en exceptionell kombination av bekvämlighet och charm. Det magnifika ljusinsläppet genomsyrar hela bostaden och skapar en frisk och inbjudande atmosfär. Det separata köket förhöjer bostadens funktionalitet samtidigt som det ger extra utrymme för matlagning och umgänge. Det prestigefyllda läget ger dig också närhet till en av Göteborgs finaste utsiktsplatser, vilket gör det till en idealisk plats för naturälskare och de som uppskattar vacker panoramautsikt. Områdets lugna atmosfär erbjuder en avkopplande tillflyktsort samtidigt som närheten till hela Danska Vägens utbud och goda kommunikationer in till staden ger dig bekväm tillgång till allt du behöver. Föreningen är mycket stabil ekonomiskt vilket ger er ett tryggt boende. Missa inte chansen att uppleva detta underbara boende! Kontakta oss idag för att boka en visning och låt drömmen om din perfekta etta bli verklighet på Brunkebersgatan 9A.

  • Premium
Stabbegatan 89, Björkekärr, Göteborgs kommun
  • Ons 3 apr kl 17:00
Stabbegatan 89, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Stabbegatan 89, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Stabbegatan 89

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 650 000 kr
30 m²
1.5 rum
vån 0/3
2 209 kr/mån
55 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna hemtrevliga lägenhet som är perfekt för dig som vill ha en mysiga etta med det lilla extra! Bostaden utgörs av ett rum och kök som tillsammans bildar en charmig och optimalt planerad bostad med lugnt läge med naturen som närmsta granne. Den absoluta höjdpunkten i denna bostad når du via vardagsrummet – en stor, mysig altan med lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar. Här kan man njuta av härligt umgänge med familj och vänner och njuta av eftermiddags/kvällssolen. Lägenheten har också ett nyrenoverat stambytt badrum där det är framdraget för tvättmaskin. I allrummet finns det plats för matgrupp, soffgrupp och här finns även en sovalkov. I hjärtat av Björkekärr bor du naturnära, centralt och otrafikerat med närhet till bland annat butiker, restauranger, vackra grönområden, fina skogspartier och bra kommunikationer. Här bor du vid ett av Björkekärrs bästa lägen, med Stabbetorget tvärs över gatan, Härlanda Tjärns badplats och Skatås ligger en promenad bort och centrala delarna av stan finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Göteborg har att erbjuda. RB:s Brf Göteborgshus nr 20 är en välskött och aktiv förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga, gym, bastu, grillplats, cykelrum och övernattningslägenhet. I föreningen har det också genomgåtts stora renoveringar genom åren så som stambyte som gjorts för hela föreningen 2022-2024. Välkommen att anmäla dig på visning så berättar jag mer!

  • Premium
  • Uteplats
Kransen 5, Strömmensberg, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 1 apr kl 13:30

Kransen 5

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 990 000 kr
65 m²
2 rum
vån 4/7
4 048 kr/mån
46 000 kr/m²

Välkommen till Kransen 5, där din dröm om det perfekta boendet blir verklighet. Denna rymliga och öppna tvårummare bjuder inte bara på generösa ytor, utan även en magisk utsikt som tar andan ur dig. Med en genomtänkt planlösning och en plats som blomstrar, är detta hemmet som har allt du behöver och mer därtill. Här finns även möjligheten att göra om bostaden till en trerummare med enkla medel. Boendet: Stegen in i denna tvårummare tar dig med på en resa av ljus och rymd. De stora fönstren öppnar upp rummen och släpper in en fantastisk naturlig ljus som fyller varje vrå. Här kan du njuta av soluppgångar och solnedgångar som målar himlen med färger du bara trodde fanns i drömmar. Utsikten: Det som verkligen sätter denna bostad i en klass för sig är den magiska utsikten som sträcker sig över omgivningen. Från din egen vrå på Kransen 5 har du en panoramavy som få andra kan matcha. Varje dag blir en ny upptäcktsfärd när du låter dig förtrollas av vyerna över staden och naturen. Planlösning: Med ett stort och luftigt sovrum samt ett separat kök erbjuder denna bostad en praktisk och funktionell planlösning som passar alla behov. Här finns gott om utrymme för såväl avkoppling som socialt umgänge, vilket gör det till det perfekta hemmet för både lugna kvällar och festliga tillställningar. Flera andra i föreningen med denna planlösning har konverterat bostaden till en trerummare genom att sätta upp en vägg i köket. Läget: Beläget på Kransen 5 får du inte bara ett fantastiskt hem, utan även en plats som blomstrar. Med närhet till allt du behöver, från shopping och restauranger till grönskande parker och vackra promenadstråk, är detta det ultimata läget för den som vill ha det bästa av både stadsliv och naturupplevelser. Sammanfattning: Denna tvårummare på Kransen 5 är inte bara ett hem, det är en upplevelse. Med en magisk utsikt som tar din andedräkt och generösa ytor som ger dig utrymme att växa, är detta boendet som du alltid drömt om. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya paradis. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss visa dig vägen till din drömlya på Kransen 5!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gräddgatan 7, Kallebäck, Göteborgs kommun

Gräddgatan 7

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 990 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 5/14
4 550 kr/mån
44 296 kr/m²

Fantastisk lägenhet med naturnära läge erbjuds nu denna magiska 3:a. Du har chansen att förvärva denna ljusa, perfekt planerade och moderna lägenhet om 67,5 kvadratmeter med exklusiva material och stor balkong i SÖDERLÄGE. Lägenheten har en öppen kvadratsmart planlösning och har ritats med en utpräglad känsla för detaljer. Genomgående en fantastisk lägenhet med bra förvaring, lättmöblerad och bra ljusinsläpp. Hela huset känns hemtrevligt, du möts av stora ytor även utanför lägenhetens dörrar och har tillgång till två hissar som tar dig upp till 5:e våningen där du möter denna underbara lägenhet. Den inglasade balkongen är bostadens höjdpunkt, den ligger som sagt i perfekt soligt läge och utsikt över Göteborg. Eftersom Kallebäcks Torn ligger på Mjölktorget i det före detta Mejeriområdet, har man valt att flörta med det mjölkvita när det kommer till inredningen. Skandinaviskt ljust och tidlös kvalitet erbjuder dig ett hem som du kommer att uppskatta under en lång tid framåt. Känslan för detaljer märks överallt, från den smakfulla badrumsinredningen till det stilrena klinkergolvet i hallen och smarta förvaringslösningar som underlättar din vardag. De sobra materialvalen återspeglas i ljust trägolv, pärlgrå släta köksluckor med greppslist och mjölkvit blandare i badrummet. Område: Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Göteborg har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor du centralt med extremt kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker samtidigt som du bor med närhet till den underbara naturen runt Delsjöområdet. Byggs ständigt i Kallebäck, du har nya Fridaskolan, nyligen öppnat en livs och i höst öppnas även ytterligare en restaurang. Självklart har du även gym, COOP & bra bussförbindelser som tar dig till korsvägen på 10 minuter! Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Smörgatan 104, Kallebäck, Göteborgs kommun
  • Ons 3 apr kl 18:45
Smörgatan 104, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Smörgatan 104, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Smörgatan 104

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
3 990 000 kr
87,6 m²
3 rum
vån 8/12
6 679 kr/mån
45 548 kr/m²

I familjevänliga Kallebäck hittar du på Smörgatans höjd denna magiska trea med unikt läge. Här bor du insynsskyddat med stor balkong som ramas in av lummiga träd vilka skapar en oas av grönska i kombination med stadsutsikt. Detta är en plats perfekt för soliga middagar, eller ljumna grillkvällar med gott om plats för loungegrupp och cafeset. Bostaden präglas genomgående av fräscha ytskikt och erbjuder allt man kan önska av ett modernt boende – generös takhöjd, stilrent kök med hög materiell standard och öppen, social planlösning mot vardagsrum som tack vare fönster i två väderstreck bjuder på mycket ljusinsläpp. Bostaden har även helkaklat badrum utrustat med både golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Det här är en lägenhet i i mycket fint skick där du inte behöver göra något annat än att flytta in och börja trivas. Brf Horisonten Kallebäck, Örgryte nr 1 är en välskött, stabil och aktiv förening med god ekonomi, välskött fastighet och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Bo vid ett av Östra Centrums absolut bästa lägen; Här har du nära till leder samt snabb anslutning till E6, E20 och R40. Föreningen har parkeringsplatser i garage smidigt beläget under byggnaden. Här finns även parkeringsplatser med laddningsmöjligheter. Du tar dig smidigt till Korsvägen på 10 minuter med buss och till Landvetter flygplats på 20 minuter med bil. Här bor du ett stenkast från både matbutik (Coop) och gym i ett av Göteborgs mest expansiva områden. I och med färdigställandet av Kallebäcks terasser lovas nyöppning av både restauranger och caféer. Kallebäck ligger även invid det grönskande Delsjöområdet vilket erbjuder en mängd friluftsaktiviteter såsom tex kanotpaddling och en av Göteborgs mest anrika golfbanor; Delsjö GK. Du bor även med Avenyn, Liseberg och Göteborgs myllrande innerstad en cykeltur bort. Välkommen till Smörgatan 104!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Persgatan 8A, Lunden, Göteborgs kommun

Persgatan 8A

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 095 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3
3 231 kr/mån
56 622 kr/m²

Välkommen till Persgatan 8A! Denna etta är attraktivt belägen tre trappor upp i huset och utgör en perfekt bostad för dig som vill ha nära till allt. Lägenhet i genomgående gott skick med nyligen renoverat badrum och välplanerat kök. Här erbjuds en ljus och optimalt planerad bostad som ger en direkt känsla av hemtrevnad när man kommer in. Planer för balkong finns för samtliga lägenheter, förening har röstat ja för detta och fortsatta diskussioner pågår. I Lunden bor du i populära, trivsamma och fridfulla kvarter. Danska Vägen ligger precis utanför porten och Redbergsplatsen finns en kort promenad bort. Här finns även butiker, vackra grönområden, bra kommunikationer, caféer och matbutik vilket gör livet enklare för dig som boende. Kontakta mig för mer information eller visning!

Pärlstickaregatan 3, Lunden, Göteborgs kommun
  • Tis 2 apr kl 18:00
Pärlstickaregatan 3, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Pärlstickaregatan 3, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Pärlstickaregatan 3

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 295 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1
2 141 kr/mån
57 375 kr/m²

Välkommen till denna härliga etta som erbjuder underbart ljusinsläpp och stora ytor i en välskött förening med låg belåning. Bostaden är belägen i Lunden, precis runt hörnet till Danska vägen med hela dess utbud inom räckhåll. Denna bostad har en separat köksdel, vilket öppnar upp möjligheten att bo två personer bekvämt. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och generösa ytor, med gott om plats för både vardagsrumsmöbler och matplats. Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora stora fönster som släpper in naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär. Här finns möjlighet att skapa ditt eget trivsamma och personliga hem. Lunden är både naturnära och centralt, vilket ger dig närhet till grönområden samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens alla bekvämligheter. Med gångavstånd till butiker, restauranger och kollektivtrafik är detta en perfekt plats att kalla hem. Föreningen är mycket välskött, vilket skapar en trygg och trivsam boendemiljö. Med låg belåning samt en välskött fastighet är detta ett tryggt boende. Missa inte denna fantastiska möjlighet att förvärva denna etta med hrligt ljusinsläpp och stora ytor i en trivsam och populär del av Lunden. Ta chansen att uppleva allt detta boende har att erbjuda! Kontakta mig för mer information eller för att boka en visning.

  • Premium
Ejdergatan 2F, Bagaregården, Göteborgs kommun

Ejdergatan 2F

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 990 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/3
3 034 kr/mån
66 333 kr/m²

Välkommen till en pärla i det vackra landshövdingehuset på Ejdergatan 2F! Denna charmiga etta erbjuder en smart planlösning och generöst med ljus, perfekt för den som söker både bekvämlighet och stil. Bostaden har stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en härlig atmosfär i varje rum. Den smarta planlösningen gör att varje kvadratmeter känns välplanerad och funktionell, vilket skapar en harmonisk boendemiljö. Beläget i ett vackert landshövdingehus ger detta hem en unik karaktär och charm som få andra boenden kan erbjuda. Dessutom är lägenheten centralt belägen med närhet till allt du behöver, från grönområden till mysiga restauranger, shopping och kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

Skårsgatan 23, Örgryte, Göteborgs kommun

Skårsgatan 23

Radhus
Örgryte, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
11 490 000 kr
200 + 82 m²
9 rum
257,2 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna fantastiska bostad på populära Skårsgatan 23, en pärla anno 1933 som bjuder in till ett liv i harmoni och komfort. Med sina imponerande 200 kvadratmeter boarea och ytterligare 82 kvadratmeter biarea, erbjuder detta hem generöst med utrymme för hela familjen att trivas och växa. Detta parhus är inte bara en bostad, det är en tidskapsel av charm och historia. Bevarade detaljer från den tid då huset byggdes skapar en atmosfär av tradition och elegans. Högt i tak, vackra takmålningar och rymliga rum ger varje hörn av huset en känsla av rymd och välbefinnande. Huset är fördelat på fyra plan, två fullständiga våningar samt inredd vind och källare. För närvarande är bostadsytan uppdelad på fem sovrum, ett rymligt vardagsrum, matsal och kök. På entréplan finner ni ett nyrenoverat kök (2022) från Ballingslöv med gott om förvaring och plats för matgrupp. Intill köket finns en matsal samt ett generöst vardagsrum med gott om plats för en stor soffa och tv-möbler. På det övre planet finns tre sovrum, en kontorsyta och en balkong som kan avnjutas under årets varmare dagar. En trappa upp når du den nyligen renoverade vinden med charmiga takfönster, två praktiska loft och ytterligare två sovrum. Källaren erbjuder en tvättstuga, en matkällare, garage och ett gästrum/hobbyrum. För att säkerställa långsiktig hållbarhet och bekvämlighet har husets ägare kontinuerligt investerat i underhåll och förbättringar. År 2005 genomgick huset en dränering. Dessutom byttes taket ut cirka 2014. Dessutom har vinden förvandlats och renoverats under 2021, vilket skapar en flexibel och inspirerande yta som kan anpassas efter familjens behov och intressen. ENTRÉPLAN På entréplanet återfinns de gemensamma utrymmena med ett nyrenoverat kök från Ballingslöv i genomgående ljusa färger med vita luckor och kakel. Köket är rymligt och har gott om förvaringsutrymme samt en generös ljusinsläpp från de stora fönsterna. Från köket leder en dörr ut till trädgården där man kan avnjuta måltider utomhus. Den här våningen erbjuder också ett stort sällskapsrum och matsal som är perfekt för sociala tillställningar med olika möbleringsmöjligheter. Här finns vackra brädgolv i originalskick, stora restaurerade fönster och gott om förvaringsmöjligheter. Dessutom finns en mindre WC på detta plan. ÖVRE PLAN På övre plan finns två rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Ett stort kontor med utgång till en underbar balkong finns också här, och detta rum kan även användas som ett extra sovrum vid behov. Här finns ett badrum med både badkar och WC, och originaldetaljer på väggarna och golven är bevarade och ger karaktär åt rummen. INREDD VIND En trappa upp ligger den nyrenoverade vinden med charmiga takfönster som ger naturligt ljus från två håll, två praktiska loft, två ytterligare sovrum samt ett badrum med dusch. Denna våning är perfekt för barnen att ha som en egen avskild yta, och det finns gott om förvaringsmöjligheter i form av kattvindar på båda sidor. KÄLLARE I källaren finns en stor tvättstuga, en matkällare och ett gästrum/hobbyrum, samt ett garage som för närvarande används för förvaring. Med sitt idylliska läge i Örgryte erbjuder Skårsgatan 23 en perfekt kombination av stadslivets bekvämligheter och lugnet i en etablerad bostadsområde. Nära till natur, skolor, butiker och kommunikationer, är detta hem en idealisk plats att skapa nya minnen och uppleva livet till fullo. Missa inte chansen att bli ägare till detta unika och välbevarade parhus på Skårsgatan 23. Välkommen på visning!

Götaholmsgatan 21, Gamlestaden, Göteborgs kommun
Götaholmsgatan 21, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Götaholmsgatan 21, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Götaholmsgatan 21

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 890 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/4
5 767 kr/mån
30 484 kr/m²

Välkommen in till detta charmiga hem i populära Gamlestaden. Denna lägenhet erbjuder en härlig balans mellan komfort och stil. På tredje våningen är lägenheten fördelad på två rum och en balkong som vätter åt söder, här bjuds du in till en ljus och solig atmosfär året runt. I det rymliga vardagsrummet kan du slappna av och njuta av naturligt ljus som strömmar in genom de stora fönstren och lyser upp rummet. Den angränsande balkongen blir din egen privata oas där du kan koppla av med en kopp kaffe på morgonen eller njuta av den härliga kvällssolen . Det separata sovrummet är en fristad för avkoppling och återhämtning, med gott om plats för en bekväm säng och förvaring för dina ägodelar. Den genomtänkta planlösningen gör denna lägenhet till det perfekta valet för både singlar och par som söker en praktisk och stilfull boendemiljö. Belägenheten är också idealisk, med närhet till både natur och stadsliv. Med bekvämt avstånd till butiker, restauranger och kommunikation är denna lägenhet ett utmärkt val för den som vill bo centralt utan att kompromissa med livskvaliteten. Spårvagnen in till centralstation tar 7 minuter. Välkommen hem till en plats där du kan skapa minnen och trivas varje dag, kontakta ansvarig mäklare för att boka visning eller för en prisindikation!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ernst Torulfsgatan 21B, Munkebäck, Göteborgs kommun
  • Sön 7 apr kl 11:30

Ernst Torulfsgatan 21B

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 090 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 570 kr/mån
42 222 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet med stor balkong. I den här hemtrevliga lägenheten är det lätt att föreställa sig ett liv innehållandes såväl middagsbjudningar som mysiga vardagskvällar. Ett okomplicerat boende, här är det bara att flytta in! I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens stora och mysiga balkong med sol hela dagen, plats för matbord och stolar eller plats för soffgrupp. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Från hallen når du lägenhetens master bedroom – ett mysigt och harmoniskt rum med parkett golv och målade väggar i härlig ton. Rummet har platsbyggda garderober, gott om förvaring och plats för dubbelsäng men även en klädkammare för ytterligare förvaring. Här bor du vid ett av Munkebäcks bästa lägen, med Munkebäckstorget runt knuten! Där är florist, apotek, café, Coop och optiker bara är ett axplock av utbudet. Bakom fastigheten finner vi Torpavallen med ICA Kvantum Munkebäck, Systembolaget, gym, flertalet stora butiker och mycket mer. Du har även nära till härliga grönområden! I närområdet finns mysiga promenadstråk och en liten bit bort finner vi Härlanda Tjärn och Skatås motionscentrum. Här finns oändliga smultronställen för picknickar och grillkvällar, och även friluftsaktiviteter för den aktiva som orientering, frisbeegolf, elljusspår och mycket mer. Bland det absolut bästa med läget är närheten till spårvagnshållplatsen! Här kan du känna dig trygg om kvällen och samtidigt vara inne i stan på 10 minuter! Spårvagn 1 tar dig via Redbergsplatsen in till Centralstationen på drygt 10 minuter, för att sedan fortsätta vidare mot Järntorget och Frölunda. Spårvagn 5 tar istället vägen via Örgryte mot Liseberg och Korsvägen, för att sedan åka längs med Avenyn och därefter över till Hisingen. Lite längre bort trafikerar även flera olika busslinjer som kan ta dig till Gamlestaden men också till City centrum via Redbergsplatsen Detta gör att du lätt kan ta dig till Göteborgs alla hörn och allt vad staden har att erbjuda. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Ahrenbergsgatan 4B, Munkebäck, Göteborgs kommun

Ahrenbergsgatan 4B

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
1 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
4 120 kr/mån
39 118 kr/m²

Välkommen till denna härliga bostad med bra planlösning, gott om förvaring och fönster i två väderstreck. Genomgående finner du vacker trestavsparkett, förutom i bostaden kök, där praktiskt, slitstark och stilrent linoleumgolv ligger. Från hallen når du alla bostadens rum, bla ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp, mediamöbel och matgrupp. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng. båda dessa rum har fönster som vetter mot föreningens lummiga gräsmatta. Badrummet är helkaklat med dusch, wc, handfat, handdukstork och tvättmaskin. Bostaden har väl tilltagna och lättmöblerade rum med stora fönster och en trevlig planlösning som utgör perfekta sällskapsytor. Köket är fint renoverat med trevliga materialval och goda förvaringsmöjligheter. Här finner du helintegrerad diskmaskin, inbyggd micro, inbyggnadshäll och inbyggd varmluftsugn. Du har inte bara äran att bo i en fantastisk lägenhet utan också i en väldigt bra förening som har gjort många renoveringar senaste åren, så som stambyte (2003) och fönster utbytta (2018). Lägenheten ligger i expanderande Munkebäck, vilket är ett av östra centrums mest populära områden. Ett stenkast bort ligger både sushirestaurang samt den rikskända pizzerian "Sannegårdens pizzeria" som flera år i rad utnämnts till "Sveriges bästa pizzeria" (2015-2017). Strax över gatan från bostaden finner vi det mesta man kan önska i sin absoluta närhet. Vid Torpavallen ligger ICA Kvantum Munkebäck, gym, flertalet stora butiker och mycket mer. Ett stenkast åt motsatt håll ligger Munkebäckstorget, där florist, apotek, café, Coop och optiker bara är ett axplock av utbudet. I närheten trafikerar både stombuss 17 samt spårvagn 1 och 5. Spårvagn 1 tar dig via Redbergsplatsen in till centralstationen på drygt 10 minuter för att sedan fortsätta mot Järntorget och vidare mot Frölunda. Spårvagn 5 tar istället vägen via Örgryte mot Liseberg och Korsvägen, för att sedan åka längs med Avenyn och därefter över till Hisingen. Detta gör att du lätt kan ta dig till Göteborgs olika hörn och ta del av den ständiga stadspuls innerstaden har att bjuda på. Närheten till stan kombineras i Munkebäck med närheten till härliga grönområden. I området kring bostaden finns mysiga promenadstråk och en liten bit bort finner vi Härlanda Tjärn och Skatås friluftsområde. Dessa härliga grönområden erbjuder oändliga smultronställen för picknickar och grillkvällar och även friluftsaktiviteter för den aktiva, så som orientering, frisbeegolf, elljusspår och mycket mer. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Karlagatan 26B, Lunden, Göteborgs kommun

Karlagatan 26B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 750 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 435 kr/mån
47 414 kr/m²

Välkomna till Karlagatan 26B! Här hittar ni en hemtrevlig tvåa som bland annat erbjuder nyrenoverat kök, fina ytskikt och välplanerad planlösning. En smart planerad och ljus bostad i fint skick som passar utmärkt för dig som vill ha nära till allt och som sätter höga krav på boendestandarden. När man stiger in i bostaden välkomnas man av en inbjudande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Vidare kommer vi till det nyrenoverade köket utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll, kombinerad kyl/frys och gott om förvaring. Vardagsrummet är ljust och härligt tack vare det stora fönstret. Här finns gott om utrymme för bland annat en större soffa och tv-möbler. Från vardagsrummet når man också sovrummet, här får du plats med en större säng samt möjlighet till garderober eller arbetsplats. Badrummet är utrustat med kommod, förvaringsskåp, WC och badkar (som går att byta ut mot dusch). Brf Karlagatan 24-26 är en välskött och solid förening med god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller en trevlig innergård. Ett stenkast från bostaden finner du Snikens Kulle, en av Göteborgs absolut vackraste utsiktsplatser. Här kan du en sommarkväll ta med dig en grill och goda vänner och njuta av Göteborgs stadsbild. Om vinden ligger väl är detta även en plats där man kan njuta av tonerna från konserter på Ullevi. Tar du dig lite längre från bostaden finner du de stora grönområden som Östra Centrum har att erbjuda såsom Apslätten, Skatås och Härlanda tjärn. Här kan du strosa längs med vackra promenadstråk, ta en joggingtur på något av elljusspåren eller träna på utomhusgym. Vill du hellre känna av storstadspulsen tar du dig kollektivt på knappt 10 minuter in till innerstaden. Du tar dig med lätthet till alla Göteborgs olika hörn, då både Redbergsplatsen och Olskrokstorget trafikeras av spårvagnslinjerna 1, 3, 6 och 8, samt stombuss 17. Centralen når du med 60-bussen vars hållplats ligger runt knuten, du är inne i centrum på bara några minuter. Välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 34