Hemnets logoBostäder i Sverige

Italien

Bland svenska bostadsköpare har Spanien och Frankrike varit dominerande bostadsmarknader. Italien har inte uppnått samma status, än så länge. 

En stor skillnad mellan Italien och Spanien är att det i Spanien har blivit populärt med större bostadskomplex som enbart byggts för utlandsköpare. Detta finns i väldigt liten utsträckning i Italien, något som gjort den italienska bostadsmarknaden mer svårtillgänglig för svenskar. Men den som väljer att köpa en bostad i Italien väntar ett rikt kulturliv, sol och en underbar natur.

I Italien är behovet av lokal kunskap stort, vilket gör svenska mäklarkontor i Italien till det perfekta alternativet för att förstå en bostadsmarknad som skiljer sig kraftigt från vad vi är vana vid i Sverige. 

Detta är Italien:

  • Huvudstad är Rom.

  • Det bor drygt 61 miljoner personer i landet.

  • Det är en republik.

  • Det bor drygt 12 000 svenskar i landet.

  • Medeltemperaturen i Rom i juli är 32 grader.

Artiklar

Hitta mäklarkontor

Hela Italien

Terragente Real Estate

Terragente Real Estate

Terragente Real Estate är registrerad mäklare i Italien och är din partner under hela köpprocessen. Med många års erfarenhet av den italienska fastighetsmarknaden erbjuder vi ett komplett paket med tjänster för köp, renovering och förvaltning. Vårt arbete bygger på öppenhet, professionalitet och uppmärksamhet på detaljer för att se till att din fastighetsinvestering i Italien går så smidigt som möjligt.

Vill du synas här?

Kontakta Hemnet Utland