Bertwig Fastighetsförmedling AB

Bertwig Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Djurgårdslundsvägen 1, Klintehamn, Gotlands kommun
  • Kommande
Djurgårdslundsvägen 1, Klintehamn, Gotlands kommun, bild 2
Djurgårdslundsvägen 1, Klintehamn, Gotlands kommun, bild 3

Djurgårdslundsvägen 1

Villa
Klintehamn, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
4 250 000 kr
169 m²
7 rum
4 946 m² tomt

Drömmer du om en magnifik villa med en parkliknande tomt med generösa ytor både inne och ute? Då är detta något för dig! Denna pampiga villa är centralt belägen i ett attraktivt och lugnt villakvarter i Klintehamn, nära till alla bekvämligheter. Du välkomnas in i en mycket välhållen och smakfullt renoverad villa med mycket charm. På entréplan erbjuds stora sociala ytor så som kök, vardagsrum, TV-rum samt ett isolerat orangeri med flera öppningsbara glaspartier ut mot den stora altanen. På entréplan har vi även ett stilrent badrum med både badkar och dusch. På övre plan finns fyra bra sovrum med gott om garderober och förvaringsutrymmen samt ett duschrum. Källarplan erbjuder gästrum, tvättstuga, pannrum, förrådsutrymmen samt utgång till trädgården. Den härliga parkliknande trädgården om hela 4946 kvm har generösa ytor och inbjuder till lek och spel av alla de slag såsom basket, linbana och gungor. För den odlingsintresserade finns här oanade möjligheter med växthus, odlingsland och odlingslådor. Stort fristående dubbelgarage med vidbyggt förråd/bryggeri med verkstadsdel. Ovanpå garaget har man låtit inreda en fullt utrustad gästlägenhet som i nuläget är uthyrd och genererar en god intäkt. På fastigheten finns ytterligare fristående förrådsbyggnad med dubbla carportar. Ett unikt tillfälle för den stora familjen och för de som uppskattar stora ytor såväl inne som ute!

  • Premium
Smittens Backe 5, Visby Innerstad, Gotlands kommun
  • Kommande

Smittens Backe 5

Lägenhet
Visby Innerstad, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 595 000 kr
39 m²
2 rum
3 002 kr/mån
92 179 kr/m²

På Smittens backe intill Stora torget ligger detta fantastiska medeltida hus, som en gång i tiden verkat som packhus, brygghus och mejeri. Huset har genomgått ombyggnader och renoveringar under 1600-, 1800- och 1900-talet vilket har gett våningen en fantastisk känsla och karaktär med flera tidstypiska drag från medeltiden och fram till sekelskiftet. Kraftiga ytterväggar av kalksten med djupa nischer, takbjälkar med originalmålningar från Johan Bartsch den yngre, spetsbågiga tunnvalv, gediget brädgolv och en skiljevägg i köket av kraftiga bulplank gör våningen till en unik kulturskatt mitt i världsarvstaden Visby. Huset är byggnadsminnesförklarat sedan 1987 genom byggnadens synnerligen höga kulturhistoriska värde. Våningen har under de senaste åren med stor precision restaurerats och förvaltats med hänsyn till husets karaktär och känsla till ett smakfullt boende i en historisk miljö med proportioner, material och detaljer noga utvalda. På första våningen har man en egen entré från Smittens backe som leder upp till den andra våningen med hall, badrum, sal/matsal med loft, kök samt en härlig balkong med utsikt över takåsarna och mot havet. Det översta våningsplanet utgörs av ett sovrum samt en passage med platsbyggd förvaring. Här bor man på en mycket populär del av innerstan intill Stora Torget med närhet till det rika utbudet av såväl shopping, mysiga caféer, restauranger, barer och livsmedelsaffär. Så snart man kliver ut på gatan gör de historiska vingslagen sig påminda och de vackra gränderna, de kullerstenbelagda gatorna och den charmfullt bevarade arkitekturen bidrar till känslan av att du befinner dig i en annan tid. Föreningen är välskött, ansluten till Riksbyggen och har en innergård, tvättstuga samt fem kommersiella lokaler i markplan som ger intäkter till föreningen.

  • Plus
  • Balkong
Västerhejde Lunds västra 20, Västerhejde Lunds, Gotlands kommun
  • Kommande

Västerhejde Lunds västra 20

Villa
Västerhejde Lunds, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 700 000 kr
176 m²
7 rum
1 985 m² tomt

Stor 1-plansvilla i det lugna och populära området vid Lunds Västra i Västerhejde strax söder om Visby. Här finns en solrik södervänd tomt om 1985 kvm som är väl insynsskyddad med plats både för lek och odling. Öppen planlösning mellan kök och det stora vardagsrummet, genomgående laminatgolv, två eldstäder samt 4-5 sovrum. Stor södervänd altan som delvis är under tak.

  • Plus
Lännaplan 1F, Visby - Centralt - Länna, Gotlands kommun
  • Kommande

Lännaplan 1F

Lägenhet
Visby - Centralt - Länna, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 495 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 753 kr/mån
32 614 kr/m²

Mycket smakfullt renoverad trerumslägenhet centralt belägen på omtyckta Länna. Vackra originaldetaljer bevarade såsom kalkstensbänkar i fönster, samt högt till tak. Modernt kök från 2012 med trevlig matplats invid fönster, vardagsrum med parkettgolv utgång till balkong i öster, två stora sovrum med bra klädförvaring samt helkaklat badrum från 2019 med dusch och tvättmaskin. Centralt boende i välskött bostadsrättsförening med gångavstånd till Östercentrum, innerstaden, skola och förskola. Ett vindsförråd och ett källarförråd tillhör bostadsrätten.

  • Plus
  • Balkong
Toftavägen 368E, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
  • Kommande

Toftavägen 368E

Lägenhet
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 250 000 kr
37,5 m²
3 rum
vån 1/1
2 927 kr/mån
86 667 kr/m²

Missa inte chansen att vara en del av Toftas förvandling. Den här gotländska pärlan kommer under de närmaste åren bli ännu bättre. Förvandlingen är redan igång och det kommer byggas ett spa-hotell, lägenheter, sportanläggningar, restauranger och mycket mer. Ett bekymmersfritt semesterboende i form av en stilren och modern studio med "front row" läge i direkt anslutning till en av Sveriges bästa stränder, Tofta Strand. Bättre än så här blir det inte! Ta på dig badrocken och gå direkt ner till stranden för ett bad. Här finns mycket goda hyresintäkter via sommaruthyning men även under för och eftersäsong. Nuvarande ägare har haft uthyrningarna året runt! Det finns en tydlig röd tråd i arkitekturen med gotländskt material och hantverkare. Husen består bland annat av närproducerat virke, gotländska kärnfuru, fönsternischer av kalksten och är byggda av det gotländska och mycket anrika företaget Rutström & Larsson. lnteriört möts ni av en smart planlösning, en känsla av rymd och att varje m² tas tillvara. Brf Tofta Resort är för dig som söker något med ett svårslaget läge där man kan njuta av semestern med sol och bad. I området anordnas det dessutom gott om aktiviteter för den som gillar att hålla igång. Gillar du att spela golf ligger en av Sveriges bästa golfbanor Visby GK och Kronholmen precis i närheten. Med naturen och havet utanför dörren, och Visby innerstad med allt den erbjuder enbart en kvart bort är detta verkligen det bästa av två världar. Det här en svårslagen året-runt-destination där du kan njuta av Gotland oavsett årstid. Vill du inte nyttja ditt semesterboende själv får du även hjälp med att hyra ut det under den tid du själv inte är på plats. Ett bekymmersfritt och vinstgivande upplägg. Varmt välkommen att uppleva denna semesterpärla!

  • Uteplats

Visar alla 5