Bertwig Fastighetsförmedling AB

Bertwig Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rådstugugränd 4, Visby - Centralt - Innerstan, Gotlands kommun
 • Idag kl 12:00

Rådstugugränd 4

Lägenhet
Visby - Centralt - Innerstan, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

3 750 000 kr

71 m²

3 rum

1 735 kr/mån

52 817 kr/m²

En mycket trevlig och karaktärsfull lägenhet med synliga takbjälkar och fint genomgångsljus från både takfönster och kupor. Insynsfritt läge högt upp i huset med optimal planlösning och sällsynt låg avgift. Läget på Rådstugugränd precis intill S:t Hansplan är helt perfekt om man vill vara mitt i den pulserande innerstaden med närhet till allt, endast några minuters promenad så når man hamnen, Almedalen, Östercentrum, Stora torget m.m. Populär och lågt belånad förening med mysig gemensam innergård. Här erbjuds utemöbler och grillar. En lägenhet som absolut måste upplevas på plats!

 • Plus
 • Uteplats
Trappgränd 4B, Visby innerstad, Gotlands kommun

Trappgränd 4B

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

4 950 000 kr

118 m²

4 rum

6 987 kr/mån

41 949 kr/m²

Välkommen till ett mycket representativt boende med vacker arkitektur, stora fönster med djupa nischer, öppen spis och helt nytt duschrum från 2019. Lägenheten har en trevlig planlösning och erbjuder separat kök med matplats, vardagsrum med parkettgolv och öppen spis samt gästtoalett på nedervåning. Utgång till balkongen nås från hallen. På övervåning har vi tre sovrum med bra storlek, samt det fräscha duschrummet med tvättmaskin. Föreningens innergård är verkligen värd ett eget stycke, med vackra rabatter och flertalet uteplatser, varav den ena är inglasad uppe på klintkanten med enastående havsutsikt och panoramavy över Visby innerstad. På innergården finns även ett gårdshus med gemensam bastu. Läget är optimalt, nära till precis allt Visby har att erbjuda. Lägenheten bör definitivt upplevas på plats. Välkommen på visning!

 • Balkong
Tofta Oxbärsvägen 23, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun

Tofta Oxbärsvägen 23

Tomt
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

1 595 000 kr

1 531 m² tomt

I ett Gotlands mest attraktiva läge, i Tofta, ligger denna sommardröm med beviljat bygglov för ett arkitektritat hus om 235 m² boarea. Här bor man med fördel året runt eller nyttjar som ett lättskött fritidsboende när man vill. Fastigheten har ett vackert och attraktivt läge där man med omsorg för platsen har visualiserat en tydlig gestaltning i huset där form och design är i högsta klass. Huset karakteriseras av stora, öppningsbara fönsterpartier som sträcker sig från golv till för att skapa en sömlös övergång mellan ute och inne under sommarhalvåret. De sociala ytorna ligger i husets bakbygge och i den övriga delen återfinns de mer intima ytorna med sovrum, wc, dusch- och badrum. Takhöjden uppgår som mest till ca 5,7 meter vilket ger en fantastisk rymd. Husets orientering är en följd av att maximera eftermiddag- och kvällssol och placeringen delar av tomten på ett naturligt sätt och skapar en tydlig fram och baksida. Tofta har allt man kan begära för en rik och varierande fritid med aktiviteter, nöjen och bad. Från tomten har man gång- och cykelavstånd till långgrunda och barnvänliga stränder vid Tofta och Gnisvärd, bageri, restauranger, padeltennis , tennis och sommaröppet livsmedelsbutik. In till Visby tar det inte mer än 20 minuter och Kronholmens golfbana, som klassas som Sveriges vackraste, och bästa ligger strax söder om Tofta. Bygglovet är lagakraftvunnet och tomten är inte knuten till någon särskild husleverantör och man kan själv välja byggare och entreprenad. Vill man uppföra ett annat hus eller göra ändringar så går det givetvis bra men en ny bygglovsansökan erfordras. Det går utmärkt att besöka tomten på egen hand och bekanta sig med platsen och läget. - Kommunalt vatten och avlopp via gemensamhetsanläggning. Ledningar finns vid tomtgräns. Anslutningskostnad ej erlagd. Kostnad för anslutning presenteras inom kort. - Anslutningskostnad för el är ej erlagd. Mer information och offertförfrågan: https://gotlandsenergi.se/elnat/om-elnatet/ansluta-fastighet/ - Anslutning för fiber ej erlagd. Mer information och offertförfrågan: https://etfiber.se/ - Detaljplan med byggrätt för enplanshus om 250 m² inkl. garage och förråd - Lagakraftvunnet bygglov går ut 2023-09-29 - Bygglov med bygglovsritningar ligger under dokument och media

 • Plus
Västerhejde Hallbrosvägen 17 A, Västerhejde, Gotlands kommun
 • Borttagen före visning

Västerhejde Hallbrosvägen 17 A

Lägenhet
Västerhejde, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

3 500 000 kr

122 m²

4.5 rum

5 738 kr/mån

28 689 kr/m²

Nyskapande parhus med spännande formspråk och karaktäristisk siluett. Bostaden är uppförd i 3 plan med genomgående hög standard, fina materialval och vattenburen golvvärme i samtliga våningsplan. På sina 122 m² inryms 4,5 rum, kök och 2 badrum. En naturlig uppdelning av det sociala och hemtrevliga på nedre plan med kök, matplats, allrum, badrum och förråd/tvättstuga. Här finns gott om ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och hela 4 utgångar till uteplats och trädgård. En lugn sovavdelning på mellersta våningsplanet med 2 sovrum, 1 kontor/gästrum/walk in closet samt ett stort badrum. Det översta våningsplanet är ett stort och öppet rum med fantastiskt rymd och stort takfönster. Storleken gör det möjligt att dela av för ytterligare sovrum om så önskas. Lägenheten har en takterrass om 16m², terrass med betongsten om ca 16 m² och en stor egen trädgård om ca 167 m² med plats för sittgrupp, grill och planteringar. Separat förråd samt parkering intill huset så du smidigt kommer in med matkassar och barn. I Hallbros bor ni i en av Gotlands mest spännande bostadsområde med en fantastisk miljö med karaktäristiska hus. Inom cykelavstånd finns flertalet vackra utflyktsmål som Ygne, Högklint och Fridhem. Det ligger också restauranger och skola i närområdet och kommunikationerna till Visby är mycket bra med buss, bil eller cykel. Inom bostadsområdet planerar man även att bygga lekplats och utegym.

 • Balkong
 • Uteplats
Kappelshamn Pärongärdet 4, Kappelshamn - Norra Gotland, Gotlands kommun

Kappelshamn Pärongärdet 4

Tomt
Kappelshamn - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

750 000 kr

2 369 m² tomt

Här har du möjlighet att bygga ditt drömboende i lugnt och ostört läge i Kappelshamn med utsikt över grönskande fält och åkrar! Kappelshamn är en fridfull idyll som lever upp på sommaren. Då det ges möjlighet att bada på den populära stranden som är en av få sandstränder i detta område på norra Gotland, och som även erbjuder badbrygga, gungor och sommartoalett. Vid idrottsplatsen finns både camping, bastu och kiosk. På den säsongsöppna restaurangen kan du, förutom mat och dryck, också njuta av musikkvällar och annan underhållning under sommaren. Härifrån är det även gångavstånd till hembageri för inköp av morgonfrallor eller fika. Busshållplats strax utanför tomtgräns för bussanslutning till Visby. Här finns inte bara närheten till havet utan till hela norra Gotland som har en miljö och natur som tilltalar många. Norrut tornar Hallshuk upp sig och på andra sidan Kappelshamnviken ligger Bläse och hela stenkusten ligger söderut. Kappelsham har nära till utflyktsmål som Gotland Ring och Blå Lagunen och till tätorterna Lärbro och Slite med affärer och service. Kommunalt vatten och avlopp är betalt fram till tomtgräns. Fiber finns i området via Hangvar Fiber: https://www.hangvarfiber.se/

 • Plus
Gevärsvägen 4, Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun
 • Budgivning pågår

Gevärsvägen 4

Villa
Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

2 950 000 kr

146 m²

5 rum

1 253 m² tomt

Trivsam och praktisk enplansvilla belägen på återvändsgata. Huset ligger med lugnt läge och med en kort promenad genom skogsdunge når man havet. Här finns fantastiska promenadstråk. Huset upplevs i gott skick och har en tilltalande planlösning med upp till fyra sovrum och både uterum och veranda. Planlösningen inrymmer hall, tre sovrum, ett arbetsrum, två badrum varav ett med bastu, groventré med tvättstuga samt garage med gjuten platta. Huset har både veranda samt uterum mot bakgården. Här kan man njuta i lugnt och ro utan insyn! Till fots eller cykel når man all närservice som kan önskas så som matbutik, systembolag och vårdcentral. Slite är en levande samhälle med många olika upplevelse nära inpå. Med en kort biltur når man flera av Gotlands finaste delar så som Asundens Raukfält, Hideviken, Smöjen, Furillen och Bungenäs. Från Slite är det 35 minuter med bil till Visby och 25 minuter till Fårösund. Besiktningsprotokoll finns, kontakta mäklaren för att ta del av det. Varmt välkomna!

 • Plus
Träkumla Tjängdarve 137E, Träkumla, Gotlands kommun
 • Budgivning pågår

Träkumla Tjängdarve 137E

Villa
Träkumla, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

4 995 000 kr

135 m²

4 rum

1 659 m² tomt

Spektakulär fastighet med unik läge. Fastigheten är belägen på höjden ovanför Träkumla kyrka med milsvid utsikt. Här bor man i modernt enplanshus med välskött och fin tomt. Huset ligger uppe på höjden vilket skapar ett unikt läge med utsikt över dalen och Träkumla kyrka. På fastigheten finns modernt hus från 2008 där planlösningen erbjuder öppen hall med vy genom hela huset, vardagsrum med kamin och uteplatser, tilltaget kök samt tre sovrum, badrum med bastu, WC samt groventré med tvättstuga. Huset värms upp med ett vattenburet system där kaminen är vattenmantlad. Träkumla Tjängdarve är ett litet område och rofyllt område med lugn återvändsgata. Härifrån är det endast 10 km in till centrala Visby. Film som visar en enkel genomgång av fastigheten finns. Kontakta fastighetsmäklaren för visning!

Västgötagatan 2, Visby - Söder, Gotlands kommun
 • Budgivning pågår

Västgötagatan 2

Villa
Visby - Söder, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

3 250 000 kr

100 m²

7 rum

533 m² tomt

Centralt belägen villa med inredd källare i ett attraktivt område i södra Visby. Här finns en boyta på 100 m² samt 100 m² biarea i källaren. Entréplan är fördelat på fyra rum och kök varav tre sovrum. Ytterligare tre sovrum, förråd och pannrum finns i den inredda källaren. Familjen lät bygga detta Anebyhus 1967 som har varit i familjens ägor sedan dess. Planlösning och ytskikt är det mesta bevarat från byggnadsåret Uppvärmning sker idag med en luft/vatten värmepump. Köket är ett bra arbetskök med gott om förvaring och bra bänkyta, plats för matbord vid fönster. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med eldstad (ej besiktigad) och utgång till uterum. Kaklat badrum, separat gästtoalett, samt tre sovrum. Källaren är inredd och erbjuder 3 rum, ett duschrum med wc, samt en separat wc med handfat, tvättstuga, pannrum samt ett förråd. För ännu mer förvaring finns en bra vind. Den lättskötta tomten om 533 m² är omgärdad av staket, där ena sidan vetter mot allmänning. Vidbyggt garage med plats för en bil och en uppfart med plats för två bilar. På gångavstånd finns förskola, skola och gymnasium samt kiosk, livsmedelsbutik, restauranger, innerstaden och Östercentrum.

Follingbo Hagvards, Follingbo, Gotlands kommun

Follingbo Hagvards

Tomt
Follingbo, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

600 000 kr

3 702 m² tomt

Stor härlig tomt om 3702 kvm med vackra omgivningar och utsikt över fält och ängar. En charmig grusväg leder dig fram till fastigheten. Tomten är plan med några äldre fruktträd. Här har du möjlighet att bygga ditt drömhus i lugnt och naturnära läge med endast 10 minuter med bil till Visby. Fastigheten ligger utanför verksamhetsområdet för kommunalt vatten och avlopp. Det krävs därför att man anlägger enskilt vatten och avlopp. För mer information, se: https://gotland.se/1664 Det är möjligt att ansluta sig till fiber via HEBE-fiber. Kostnad för nyanslutning är 26 500 kr + grävning. Se vidare på: http://hebefiber.se/

Slottsbacken 3A, Visby innerstad, Gotlands kommun

Slottsbacken 3A

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

6 500 000 kr

127 m²

4.5 rum

8 873 kr/mån

51 181 kr/m²

Spektakulär våning med generös takhöjd och stora ytor i Visby innerstad. En unik bostad med fint ljusinsläpp och ett underbart inglasat burspråk med fin havsutsikt. Härliga tidstypiska detaljer från det sena 1800-talet med fiskbensparkettgolv, vackra spegelpardörrar, höga sockellister och stora spröjsade fönster som ger våningen ett vackert genomgående ljusinsläpp. En stor pampig kakelugn ger det stora vardagsrummet karaktär och här finns plats för både soffor och matplats. I anslutning till vardagsrummet ligger det underbara burspråket med stora spröjsade fönsterpartier som rymmer dagbädd och kontorsplats. Västerläget ger fin med havsutsikt och spektakulära solnedgångar. Boendeytorna är välplanerade med tre stora sovrum och ett fjärde utrymme som även den är inredd som sovplats. Köket är centralt placerat med en stor köksö vilket ger både bra med förvaring och sittplatser. Läget i innerstaden är perfekt intill Södertorg och ett stenkast från hamnen. Här bor du med närhet till allt som innerstaden erbjuder med ändå i ett lugnt läge. Precis utanför ringmuren ligger välsorterade Ica Atterdags.

 • Plus
Bro Halner 309, Bro - Norra Gotland, Gotlands kommun

Bro Halner 309

Villa
Bro - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

5 750 000 kr

131 m²

3 380 m² tomt

Villa Hammarberg är ett unikt och modernt hus med tilltalande arkitektur ritat av Martina Eriksson, M.arkitektur. Huset säljs under uppförande. Konceptbeskrivning. Tomten domineras av en tallskog som åt väster öppnar upp sig med öppna fält. Vid tomtens östra gräns går en bilväg. Byggnaden placeras långt in på tomten, bland tallarna och bort från vägen. Huset och carporten har en form som tillsammans med byggnadens placering skapar flera olika rumsligheter på tomten. Mot vägen åt öst bildas en förgård, medan det väster om huset skapas en innergård av mer privat karaktär, delvis inramad av byggnadsvolymen. Naturen kring huset lämnas till stor del oberörd och avsikten är att bevara tallar kring huset och på så sätt låta naturen komma nära. Huset har en U-form som, förutom att rama in innergården, även skapar integritet mellan de olika byggnadsdelarna och funktionerna. Husets södra del rymmer sovrum, medan det i den norra delen finns ett huvudsovrum och möjlighet till större social samvaro. Dessa två delar binds samman av en mittdel som med sitt kök och matplats blir en central mötespunkt. Mot innergården åt väst släpps takstolarna ut mot naturen och bildar ett pergolatak som skapar intimitet och solskydd till de stora fönsterpartierna i kvistfri furu som går hela vägen upp till det invändiga taket, Huset har en låg horisontell karaktär som konstaterar tallstammarnas vertikalitet på ett fint sätt. Fasaden kläs med en hyvlad spårpanel i oregelbundna dimensionen som behandlas med järnvitriol för att bli naturgrå med tiden. Taket kläs med plåt i silver metallic och genom att luta det mot innergården får man ett bra ljusinsläpp mellan byggnadskropparna. Huset har en insida med polerad betongplattan för att skapa en naturlig och genuin känsla. Tak och snickeri i obehandlat trä för att samspela den invändiga och utvändiga känslan. Våtrums ytor kläs delvis i granitkeramik som avspeglar den Gotländska kalkstenen. Huset är under uppförande och beräknas preliminärt vara inflyttningsklart Q3 2023. Vid intresse kontakta fastighetsmäklare Mikael Ekström

Snäckgärdsvägen 56, Visby - Snäck, Gotlands kommun
 • Budgivning pågår

Snäckgärdsvägen 56

Lägenhet
Visby - Snäck, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

2 995 000 kr

60 m²

3 rum

5 104 kr/mån

49 917 kr/m²

Välkomna till denna nyrenoverade lägenhet på våning 3 vid Snäck. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med stort glasparti mot havet. Nytt kök i vinkel med vita luckor och gott om förvaring. Två rymliga sovrum. Lägenheten är nyrenoverad med nytt kök samt nya golv och ytskikt, fin stuckatur med spotlights. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar är kvar i original i väntan på att ev stambyte skall ske. Från Snäck finns en 3 km vacker strandväg och cykel/gångbana som leder in till Visby Centrum och ringmuren. Direkt utanför lägenheten kan du kliva på bussen som går direkt till stadskärnan. Från balkongen har du fin utsikt över havet och Flundrevikens småbåtshamn. När du blir badsugen väljer du mellan ett dopp i havet eller i poolen uppe på takterrassen. Föreningen har egen tennisbana vid poolen. I närområdet finns flera strandnära restauranger. Området har många fina promenadstråk. Tvättstuga och förråd nere vid garaget med hiss hela vägen ner.

 • Balkong
 • Hiss
Brandvägen 42C, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun

Brandvägen 42C

Tomt
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

1 250 000 kr

2 412 m² tomt

Tillfälle att förvärva tomt i Tofta med bygglov för fritidshus! Härifrån promenerar du eller tar cykeln de ca 800 meter ner till Tofta Strand! Fantastiska badmöjligheter och solnedgångar, padel-banor, nya restaurangen på stranden samt endast 7 minuter med bil till Visby Golfklubb och 20 minuter in till Visby. Trivsam skogstomt om 2412 kvm med bygglov. Bygglovet vann lagakraft 31 maj 2021 och måste påbörjas innan 31 maj 2023. Bygglovet gäller fritidshus. Bygglovet omfattar carport med förråd. Huvudhus om ca 90 kvm med två sovrum, badrum samt öppet vardagsrum och kök. Gäststuga om ca 26 kvm med sovrum, badrum samt utvändigt förråd. Bygglovet finns bilagt i annonsen.

Tallundsgatan 4, Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun
Tallundsgatan 4, Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun, bild 2
Tallundsgatan 4, Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun, bild 3

Tallundsgatan 4

Lägenhet
Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

850 000 kr

1 rum

688 kr/mån

- Avgift på 688 kr/mån - Renoverad 2019 - Sobra färg -och materialval - Delat ägande accepteras - Inget krav på mantalsskrivning - Biarea 13 kvm Med dess låga avgift, utmärkta kommunikationsläge, och höga standard är det en perfekt första lägenhet för den unga eller övernattningslägenhet för den som pendlar. Lägenheten är byggd 2019 och håller därmed hög standard med sobra färg- och materialval. Invändigt inrymmer lägenheten en bäddsoffa alt säng samt ett matbord och det finns skåpinredning med ho, kylskåp och mikrovågsugn. På golvet ligger ett klinkergolv som har komfortvärme (el) Duschrummet är mycket fräscht med helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme (el), dusch med vikväggar i klarglas Till lägenheten hör också en förråd för förvaring. Läget är lugnt och trevligt på Hällarna strax söder om Visby innerstad. Det är gång- och cykelavstånd till det mesta i Visby och en kort promenad från lägenheten så erbjuds fantastisk vy över hamnen, bort mot Högklint och fina promenadstråk. Några hundra meter bort ligger välsorterade ICA Atterdags och det finns ett brett utbud av restauranger vid Södercentrum och Södertorg.

 • Premium
Fårö Svens 5720, Fårö Ekeviken, Gotlands kommun
 • Budgivning pågår

Fårö Svens 5720

Tomt
Fårö Ekeviken, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

2 395 000 kr

3 366 m² tomt

Byggbar tomt på Fårö med gångavstånd till Ekeviken! Möjlighet att förvärva tomt med trivsamt läge på Fårö. Här har man möjligheterna att bygga sitt drömhus och ha gångavstånd/cykelavstånd till både Ekeviken och Sudersand! Från tomten har man en fin utgångspunkt för hela Fårö och allt denna ö har att erbjuda. Alltifrån restauranger, bagerier, paradisstränder och slående naturupplevelser året om.

 • Plus

Visar alla 15