Bertwig Fastighetsförmedling AB

Bertwig Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Väskinde Salthamn 695, Salthamn, Gotlands kommun
Väskinde Salthamn 695, Salthamn, Gotlands kommun, bild 2
Väskinde Salthamn 695, Salthamn, Gotlands kommun, bild 3

Väskinde Salthamn 695

Villa
Salthamn, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
5 995 000 kr
60 m²
3 rum
2 717 m² tomt

Välkommen till Salthamn och en plats för dig som vill bo med havsutsikt och närheten till skogen, ängarna och havet. Fastigheten är belägen nära Salthamnsskogen och ligger i en västlig sluttning med storslagen havsutsikt. Huset disponerar allrum och kök i öppen planlösning med en centralt placerad kamin. En glasad altandörr förbinder allrummet med den stora stensatta altanen mot havet som ger en trevlig umgängesyta under sommarhalvåret. På tomten finns en jordkällare samt en äldre fin lada som skulle kunna byggas om till ett bostadshus. Ritningar med förslag finns att tillgå hos fastighetsmäklaren. Salthamn är ett unikt område som ligger naturskönt längs med den vackra kusten strax norr om Visby. Kuststräckan är relativt oexploaterad och naturvärdena är stora med sällsynt vackra strövområden i skog, ängar och längs med havet. I närområdet finner ni Fabriken som under sommarsäsongen huserar Wild Food Café Bar och Restaurang samt den populära lifestyle butiken Rolf and Friends. På bara en kort promenads avstånd finner ni både Lummelunda Grottan, Krusmyntagården och Själsö bageri. De fastigheter som har bebyggts på senare år i området utgörs av exklusiva hus med särpräglad karaktär och har uppmärksammats stort i media som bland annat Grand Designs, Residence och Hemma hos arkitekten. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket öppnar för möjligheten till ytterligare byggnation.

 • Premium
Öja Ockes 108, Öja - Södra Gotland, Gotlands kommun

Öja Ockes 108

Fritidshus
Öja - Södra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
1 750 000 kr
44 m²
3 rum
1 970 m² tomt

Välkommen till detta pittoreska kalkstenshus som bjuder in till ett liv i harmoni och ro på den vackra ön Gotland. Beläget i den idylliska södra delen av ön, omgivet av grönska och fridfull natur, erbjuder detta charmiga hem en perfekt oas för avkoppling och rekreation. Detta välbevarade kalkstenshus omfamnar den traditionella gotländska arkitekturen med vackra detaljer och en genuin atmosfär. Lantligt läge omgiven av vidsträckta fält och skogar, ger denna plats en känsla av avskildhet och lugn, perfekt för den som söker en fristad från stadens stress. Från trädgården och närliggande områden erbjuds magnifika vyer över det gotländska landskapet, perfekt för naturlälskare och fotografer. På bottenvåningen finner du ett rymligt kök och vardagsrum, perfekt för umgänge och avkoppling. På övre plan finns två mysiga sovrum för en god natts sömn. På fastigheten finns även en charmig gammal stenlada, perfekt för förvaring eller omvandling till ett extra utrymme för hobbyverksamhet eller gästboende. Fastigheten har för närvarande ingen vatten- eller avloppsanläggning, men det finns möjlighet att anlägga detta och borra en egen brunn, vilket ger möjlighet till fullständig bekvämlighet i framtiden. Södra Gotland är känt för sin vackra natur och rika kulturarv. Med närhet till både hav och landets historiska platser finns det gott om möjligheter till aktiviteter och utforskning för hela familjen.

Bunge Audungs 608, Norra Gotland - Bunge, Gotlands kommun
Bunge Audungs 608, Norra Gotland - Bunge, Gotlands kommun, bild 2
Bunge Audungs 608, Norra Gotland - Bunge, Gotlands kommun, bild 3

Bunge Audungs 608

Fritidshus
Norra Gotland - Bunge, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
5 600 000 kr
122 m²
4 rum
2 090 m² tomt

Vem drömmer inte om ett hus precis vid havet, utan grannar inpå? På norra Gotland, i Ängeviken som ligger direkt söder om Bungeviken, finns nu denna möjlighet. Vid vägs ände, nere vid havet, finner du denna underbart belägna fastighet som har ett sällsynt vackert och rofyllt läge. Fastigheten bebyggdes 2009 och har byggts om och till i etapper fram tills i år. Modernt och lättskött med två separata bostadshus där det större är 85 kvm - 3 rok och det mindre 37 kvm - 2 rok. Stilrena byggnader med putsade fasade som smälter väl in i landskapet på ett anspråkslöst sätt. Välskött och vacker trädgård med flera olika planteringar, stor altan och grusgångar. I närområdet har du populära utflyktsmål så som Bungenäs/kalkladan, Rute stenugnsbageri, Valleviken, Smöjen och Blå lagunen. Eller varför inte ta färjan över till Fårö från Fårösund som endast ligger 4 km bort. I Fårösund finns det bl.a. livsmedelsbutik, café och badplats. Fin långgrund sandstrand finns även i Bungeviken i viken intill. Fastigheten kan bebos året runt.

 • Premium
Norra slottsgränd 1, Visby innerstad, Gotlands kommun
 • Fre 24 maj kl 13:00

Norra slottsgränd 1

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 975 000 kr
72 m²
2 rum
vån 2/3
4 041 kr/mån
55 208 kr/m²

I Visby innerstad, i lugna kvarter ovanför Visby hamn, ligger denna härliga bostad. Högt i tak, helt utan insyn och med underbar havsutsikt gör detta till ett boende utöver det vanliga. Rymligt vardagsrum med två stora fönster, ett mot söder och ett mot väster. Kök med matplats och gott om förvaring i skåp och öppna hyllor. Sovrum med plats för dubbelsäng och en liten arbetshörna i anslutning till sovrummet. Helkaklat badrum med rymlig dusch bakom duschväggar. Fastigheten byggdes 1909 i jugendstil och är verkligen karaktärsfull. Bostadsrättsföreningen har stabil ekonomi med låg belåning. Nära innerstadens rika utbud av restauranger, kultur och nöje.

 • Plus
Östra hansegatan 7, Visby - Centralt - Länna, Gotlands kommun
 • Tor 23 maj

Östra hansegatan 7

Lägenhet
Visby - Centralt - Länna, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 250 000 kr
89 m²
3 rum
vån 3/3
6 719 kr/mån
36 517 kr/m²

Lägenheten är en takvåning som 2023 genomgått en omfattande renovering. Här bor man högst upp utan grannar på samma plan. Lägenheten erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp och en rymlig balkong åt väst som bjuder på härlig eftermiddags och kvällssol. Bekvämt och lugnt läge med all service som kan tänkas inom promenad eller cykelavstånd. Endast några hundra meter bort finns Ica Atterdags och endast 15 min promenad till stora torget! För dig som vill njuta av natur och fantastiskt utsikt finns Södra Hällarna.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rute Hollandarvägen 23, Rute - Valleviken, Gotlands kommun
Rute Hollandarvägen 23, Rute - Valleviken, Gotlands kommun, bild 2
Rute Hollandarvägen 23, Rute - Valleviken, Gotlands kommun, bild 3

Rute Hollandarvägen 23

Fritidshus
Rute - Valleviken, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 795 000 kr
74 m²
4 rum
2 225 m² tomt

På Hollandarvägen 23, en kort promenad från hamnen och havet, ligger detta iögonfallande fritidshus från 2022. Man har med stil och klass uppfört ett smakfullt boende att återkomma till året runt och stor vikt har lagts vid val av material och hantverk för ett långsiktigt och hållbart boende. Exteriört går huset i en stående svartmålad panel mot ett lågt lutande tak för att smälta in i miljön. Den stora träaltanen som omfamnar huset är den naturliga samlingsplatsen under sommarhalvåret. Interiört är arkitekturen modern och avskalad med öppen planlösning mellan kök och allrum, stor rymd och rikligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Tomten är en naturtomt med flera vackra tallar som ger skydd och karaktär samtidigt som det finns stora ytor till ytterligare byggnation. Att huset är nybyggt och att det är en naturtomt gör att man kan komma hit och koppla av och ha ledigt på riktigt utan någon stundande renovering eller större trädgårdsarbete. Rute och norra Gotland erbjuder en härlig livskvalitet året runt och har fantastiska utflyktsmål. I Valleviken finns förutom sandstrand, restaurang Sjökrogen samt en hamn som sommartid erbjuder seglarskola och båtutflykter till Gotlands "enda" skärgård. Färskt bröd, stenugnsbakad pizza och hög kändisfaktor hittar du på Rute Stenugnsbageri cirka 4 km bort. Gotlands kanske mest spännande badstrand och kalkbrott - Smöjen ligger alldeles i närheten och Lergrav samt Furillen når du med cykel. Bungenäs och fåröfärjan ligger ca 15 min bort med bil.

 • Premium
Buttle Buttlegårde 118, Buttle - Mellersta Gotland, Gotlands kommun
 • Imorgon
Buttle Buttlegårde 118, Buttle - Mellersta Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Buttle Buttlegårde 118, Buttle - Mellersta Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Buttle Buttlegårde 118

Fritidshus
Buttle - Mellersta Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 250 000 kr
132 + 65 m²
4 rum
3 560 m² tomt

På mellersta Gotland i den mysiga socknen Buttle finns detta trevliga ställe som lämpar sig likväl som permanentboende som fritidsboende. Här finns ett rymligt hus med högt i tak, trägolv, öppen spis och tre sovrum. En stor och lummig tomt om 3 560 kvm med vacker syrenhäck som skyddar ut mot vägen. På tomten hittas även ett garage med plats för bil och förvaring.

 • Premium
Eksta Tomsarve 625, Eksta - Västra Gotland, Gotlands kommun
 • Budgivning pågår

Eksta Tomsarve 625

Gård/Skog
Eksta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 300 000 kr
90 m²
5 rum
11 ha tomt

Välkomna till Eksta och Eksta Tomsarve 625. Här finns en trevlig gård om 11,34 ha. Bostadshuset är i 1,5 plan med stor trevlig veranda. Entréplan har brygghus med badrum, svalförvaring och förråd, kök med separat skafferi samt uppgång till övre plan, vardagsrum och sovrum (bakbygge) samt 2,5 rum att njuta som sovrum på övervåningen om så önskas. På övre plan finns även vindsutrymme för förvaring. Runt huset finns fin tomtmark, växthus och trädgård. Ladugården är i gott skick med solceller installerade. Här finns garagedel, snickeridel och loft. På fastigheten finns även uthus med vedbod och carport. Beläget endast 1,4 km från havet når man det på ca 5 min med cykel för bad. Längs Ekstakusten finns otrolig natur att upptäcka och se solen gå ner i havet. Kontakta fastighetsmäklare för mer information och intresseanmälan.

Kaprifolvägen 22, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
 • Lör 25 maj kl 11:00
Kaprifolvägen 22, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Kaprifolvägen 22, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Kaprifolvägen 22

Villa
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
4 500 000 kr
60 m²
2 rum
1 210 m² tomt

Varmt välkommen till denna sommaridyll precis intill en av Sveriges finaste badstränder, Tofta strand. Här kan du njuta av allt som hör semestern till. Du kan börja dagen med att dra på dig morgonrocken och sedan gå den korta promenaden ner till stranden och ta ett svalkande morgondopp. Därefter kan du avnjuta en kopp kaffe tillsammans med nygräddad fralla på den trevliga terrassen i söderläge direkt från Tofta strandbageri. Du kan sedan välja att spendera dagen på en av Sveriges vackraste golfbanor, Kronholmen som ligger endast ca 6 km bort. Eller varför inte spela padel, eller testa på surfing eller SUP vid Surflogiet bortanför Tofta camping. Där erbjuds även grymma hamburgare som kan avnjutas direkt på stranden i solnedgången. Önskas after beach hittar du det på Tofta beach club och önskas en bit mat så finns det många trevliga restauranger att välja på, såsom Tofta beach house, Toftagården, Ladans Langos och Broman o son. Totalt finns här ca 75 kvm att disponera fördelat på 2 byggnader, huvudbyggnad och gäststuga, båda vinterisolerade. Huset om 60 kvm är mycket välhållet och erbjuder 2 rum och kök. Har man småbarn trivs dem bäst i huvudstugans väggfasta våningssäng - lite större barn däremot älskar gäststugan dit dom också kan ta med sig kompisar. Den ombonade gäststugan om ca 15 kvm är i gotländsk stil med högt i tak och sovloft så även vänner och familj kan få plats när de kommer på besök. Kommunalt avlopp är betalt och klart fram till tomtgräns, men inte anslutet.

 • Premium
Korsbyvägen 14, Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun
 • Sön 26 maj
Korsbyvägen 14, Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Korsbyvägen 14, Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Korsbyvägen 14

Villa
Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
995 000 kr
142 + 19 m²
6 rum
5 321 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och historiska kapell från år 1895 beläget i Lärbro på norra Gotland. Ett unikt hus och en möjlighet att förvärva en extraordinär fastighet med massor av potential. Detta kapell är fyllt med historiska detaljer och karaktärsdrag som skapar en häftig atmosfär. Kapellet erbjuder möjligheter till en spektakulär bostad, semesterboende eller annan kreativ användning. Beläget i Lärbro på Gotland, med ett lugnt läge är detta en fridfull tillflyktsort omgiven av naturskönhet och närhet till havet både norrut och söderut. Närhet till lokala bekvämligheter, vackra stränder och grönområden gör detta kapell perfekt för den som söker en genuin gotländsk upplevelse. Med endast några minuter med bil når man mängder av besöksmål på norra Gotland, såsom Kappelshamn, Hallshuk, Bläse, Blå lagunen, Valleviken, Furillen, Bungenäs och Fårö! Tomten är lugn och rogivande med stor gräsmatta och en fin lada. Ladan funkar perfekt för förvaring av cyklar och allt som sommarens aktiviteter behöver.

 • Premium
Signalgatan 7B, Visby - Signalen, Gotlands kommun

Signalgatan 7B

Lägenhet
Visby - Signalen, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
1 500 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 876 kr/mån
25 641 kr/m²

Välplanerad lägenhet på Signalgatan. Stort allrum med utgång till balkong, rymligt sovrum med bra förvaring samt kök med matplats vid fönster. Halvkaklat badrum med badkar, wc och handfat. Två separata förråd i källaren, samt gemensam tvättstuga. Här bor man bra i en stabil förening med god ekonomi.

 • Balkong
Rute Alvans 433, Rute - Valleviken, Gotlands kommun

Rute Alvans 433

Fritidshus
Rute - Valleviken, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 985 000 kr
56 m²
2 rum
2 962 m² tomt

Enplanshus med ett fridfullt och havsnära läge på Vallevikens östra sida i Puttersjaus. Härlig tomt mot havet i sydvästläge ger underbara sommarkvällar. Huset disponerar idag 2 (tidigare 3 rum) rum och kök fördelat på 56 kvm samt ett glasat uterum åt söder. På tomten finns även två stugor för gäster samt garage och förråd. Ett fritidsboende man kan nyttja året runt i skön miljö med närhet till brygga, bad och restaurang i Valleviken. Till strandkanten är det bara ca 150 m.

Högklint Axel Ekmans väg 9, Axelsro, Gotlands kommun
Högklint Axel Ekmans väg 9, Axelsro, Gotlands kommun, bild 2
Högklint Axel Ekmans väg 9, Axelsro, Gotlands kommun, bild 3

Högklint Axel Ekmans väg 9

Villa
Axelsro, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
17 000 000 kr
128 + 18 m²
3 rum
2 666 m² tomt

Exklusiv villa med hänförande läge alldeles intill havet strax söder om Visby, med panorama havsutsikt och i norr kan siluetten av Visby skymtas. Byggd 2014 efter idé, skiss och arkitektritningar av Andreas Forsberg och Joel Winsnes samt konstruktionsritning av Bernt Hallgren. Ett fantastiskt vackert hus om 128 m² med stora sociala ytor att samlas kring med stora glaspartier mot havet, två avskilda sovrum och två badrum. Mycket lugnt och avskilt läge på återvändsgata med den vackra naturen precis intill husknuten. Ett fridfullt boende men med absoluta närhet till pulsen i Visby med bra cykelväg hela vägen in till stan. Stor insynsskyddad terrass mot havet med nedsänkt spabad där du kan sitta och njuta av ett härligt bad och den fantastiska havsutsikten direkt under stjärnhimlen. Den stora terrassen erbjuder gott om plats för matgrupp, solsängar och umgänge. Stor lättskött trädgårdstomt på hela 2.666 m². På fastigheten finns även en carportbyggnad med plats för två bilar och förråd/studio 18 m² där det är förberett för V/A. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

 • Premium
Enbärsvägen 2, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
Enbärsvägen 2, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Enbärsvägen 2, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Enbärsvägen 2

Tomt
Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 200 000 kr
1 373 m² tomt

Bertwig Fastighetsförmedling kan nu erbjuda 14 tomter till försäljning i populära Ljugarn. Här bor man ett stenkast från havet i den lugna och vackra delen av Ljugarn och i närområdet finns vacker natur, sandstrand, restauranger och nöjen för hela familjen. Tomerna mäter ca 1322 - 1657 m² och kommer att ha kommunalt V/A via gemensamhetsanläggning (anslutning för 1 st bostadsenhet ingår i köpeskillingen) samt el och fiber vid tomtgräns. Tomtområdet är inom en detaljplan med generös byggrätt om 150 m² byggnadsarea varav huvudbyggnad 120 m² och inte knuten till någon husleverantör eller entreprenör. Tomtområdet har inplanerats och utformats i samklang med miljön i området och för att värna karaktären omger värdefull naturmark bebyggelsen och tomtmarken. Respektive tomt avrundas mot naturmark och väg så att marken och miljön fortsatt blir påtaglig i landskapsbilden. Till Ljugarns barnvänliga sandstrand, restauranger, caféer och åretrunt öppet livsmedelsaffär är det gångavstånd. För den aktive och naturintresserade ligger Folhammar precis intill och det finns det tennis- och padeltennisbanor, golfbana och motionsspår. En unik möjlighet att bygga ditt nästa drömboende! Samfällighetsföreningen förvaltar vägar, grönområden, samt V/A inom detaljplaneområdet och till den kommunala anslutningspunkten. Exploatören ansvarar för att vägar och övrig infrastruktur såsom ledningar för vatten samt el färdigställs genom ett exploateringsavtal med Region Gotland. Arbetet beräknas vara klart sommaren 2024. Köparen bekostar anslutningsavgifter för el och fiber. 6 tomter är redan sålda. Vänligen tag del av bifogad fastighetskarta för placering av tomterna. Ardre Kaupungs 1:55 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:90 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:91 - Till salu Ardre Kaupungs 1:92 - Till salu Ardre Kaupungs 1:93 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:94 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:95 - Till salu Ardre Kaupungs 1:96 - Till salu Ardre Kaupungs 1:97 - Till salu Ardre Kaupungs 1:98 - Till salu Ardre Kaupungs 1:99 - Till salu Ardre Kaupungs 1:100 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:101 - SÅLD Ardre Kaupungs 1:102- Till salu

 • Premium
Norrvangevägen 3, Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun
 • Mån 27 maj kl 10:00
Norrvangevägen 3, Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Norrvangevägen 3, Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Norrvangevägen 3

Villa
Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 750 000 kr
291 + 52 m²
11 rum
5 172 m² tomt

Välkomna till denna fastighet med stort hus med både verkstad och gäststuga. Här finns en boarea om 291 m² fördelat på 11 rum och kök varav 7 sovrum. En fastighet som passar den stora barnfamiljen eller kanske en affärsverksamhet. Bottenvåningen inrymmer stora sällskapsytor såsom kök med matplats och utgång till uteplats. Stort allrum med plats för både soffgrupp och extra matmöbel. På övervåningen ligger 4 av husets sovrum samt ett vardagsrum med fiskbensparkett och eldstad, samt ett duschrum. Verkstad med pannrum om ca 100 m² och högt i tak med möjlighet till billyft. Bra gäststuga om ca 50 m² med vardagsrum, sovrum och kök samt duschrum. Härlig trädgårdstomt om 5 172 m². I närområdet finns gym, pizzeria mataffär och skola upp till årskurs 6.

 • Premium
Norra Murgatan 45, Visby innerstad, Gotlands kommun
 • Fre 24 maj kl 13:00
Norra Murgatan 45, Visby innerstad, Gotlands kommun, bild 2
Norra Murgatan 45, Visby innerstad, Gotlands kommun, bild 3

Norra Murgatan 45

Villa
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
9 500 000 kr
80 + 30 m²
3 rum
258 m² tomt

Vackert belägen 1800-talsfastighet på Klinten i Visby innerstad. Fastigheten har två adresser, både Norra Murgatan 45 samt Nygatan 56. Uteplatser både mot öster med morgonsol och utsikt mot ringmuren, samt mot sydväst med sol hela dagen och kvällen. Havsutsikt och även utsikt mot domkyrkan. Från Nygatan finns en uppfart med möjlighet att parkera en bil. Fina ljusa sällskapsytor på bottenvåningen och två sovrum och badrum på övre plan. Havsutsikt via två takfönster på övre plan. Uthusbyggnad med två sovrum, som främst har använts sommartid samt källare med förvaring, tvättstuga/pannrum och matkällare. Läget på Klinten är lugnt men ändå centralt och via kyrktrappan nås Stora torget och dess restaurang- och nöjesutbud med en kort promenad.

 • Premium
Östergarn Skags 17, Östergarn Sandviken, Gotlands kommun

Östergarn Skags 17

Fritidshus
Östergarn Sandviken, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
1 700 000 kr
29 m²
1 rum
68 m² tomt

Fin liten stuga intill Sandvikens sandstrand i det som kallas för Kirunabyn. Ett öppet rum med fyra fasta sängplatser i två våningssängar. Kök utrustat med spis med ugn, kylskåp, diskho samt förvaringsskåp. I anslutning till köket finns plats för ett matbord. I den bakre delen av stugan finns en wc och ett handfat. Äldre vackra originalträgolv och fin rymd med öppet upp till taknock. Utanför finns en stor altan som skärmas av med ett plank. Havet skymtas nedför och att det är några hundra meter ner till vattenbrynet gör det verkligen till "badrocksavstånd". Området präglas av ett trivsamt och socialt klimat. Marken runt om denna och övriga fastigheter ägs av en samfällighet som denna fastighet är del i. Samfälligheten har god ekonomi och erbjuder en generös samlingslokal med bland annat pingisrum, tvättstuga, duschrum och gästrum och det finns lekplats och fotbollsplan i området. Nedanför, ca 200 meter bort, nås den fantastiska sandstranden Sandviken. Delen av stranden nedanför Kirunabyn är utmärkt och brukar ha lite färre besökare då det ligger lite längre från Sandvikens parkering.

Sundre Västergårde 152, Sundre - Södra Gotland, Gotlands kommun
 • Fre 24 maj
Sundre Västergårde 152, Sundre - Södra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Sundre Västergårde 152, Sundre - Södra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Sundre Västergårde 152

Fritidshus
Sundre - Södra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
8 975 000 kr
180 + 50 m²
6 rum
5,8 ha tomt

En av Gotlands sydligaste gårdar med öppna vyer mot Husrygg åsen i väst, ett naturreservat som sträcker sig tre kilometer längs den låga kustklint som löper från Hoburgen utmed en av Gotlands vackraste kuststräckor. Bostadshuset är från 1937 och har genomgått en omfattande renovering med fina materialval, 5 sovrum, 5 toaletter/ duschrum och stort inglasat rum i väst med täljstenskamin. Nyanlagt poolområde med ytor i gotländsk kalksten, bastu och panoramautsikt över kulturlandskapet och solnedgång. Markvärme, väl tilltagna solpaneler, stort välutrustat kök, mycket förvaring, vvs anpassat för två hushåll och bredband bidrar till god driftsekonomi och smidigt ägande. Övriga gårdsbyggnader används idag som gästhus, konstateljé, garage, gym och verkstad och det finns fortsatt mycket yta kvar för nya kreativa idéer, bland annat ett 400 kvm stort magiskt höloft. Gården ligger avsides från vägen, utan insyn från grannar, med 6 hektar mark som garanterar fortsatt privatliv även i framtiden. En plats där vänner och familj kan umgås utan att det blir trångt, i generationer framöver.

 • Premium
När Andarve 356C, När - Östra Gotland, Gotlands kommun
När Andarve 356C, När - Östra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
När Andarve 356C, När - Östra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

När Andarve 356C

Fritidshus
När - Östra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
10 900 000 kr
180 + 60 m²
7 rum
9 263 m² tomt

Gotländskt hantverk när det är som bäst. Ett vackert putsat hus från 2007 som ligger med fint läge i När socken på sydöstra Gotland, omgivet av härlig gotländsk miljö. Ett gediget och varsamt hantverk med platsbyggt kök och övriga snickerier, kalkstensgolv, gotländsk kärnfuru, eldstäder och putsade innerväggar gör detta till ett fantastiskt boende. Även trädgården genomsyrar arkitektur med mängder av vackra växter, den uppvärmda saltvattenpoolen som mäter 4x10 m med elektriskt poolskydd, blandningen av kalksten, gjuten betong och sten gör den soliga uteplatsen otroligt härlig med svårslagen kvällssol. Tomten mäter hela 9856 kvm så här finns gott om plats för lek och avkoppling, även en möjlighet för avstyckning kan finnas. Här finns fruktträd, trädgårdsland, syren, och mängder av lavendel. Flygelbyggnad som idag inrymmer bastu, tempererad utedusch och förråd. Huset ligger lite indraget från vägen med sin stilsäkra entré och vackra pardörrar. Ett platsbyggt kök med öppen spis, alla bänkskivor är kalksten, öppen planlösning mot både matrum och allrum. Nedervåningen har två duschrum, stort öppet allrum och kök, ett sovrum samt uppgång till ett sovloft. På övre plan finns två sovrum samt stort allrum. Havet och golfbanan finns på gång- och cykelavstånd med flertalet långa sandstränder inom räckhåll såsom populära Hörte och ner till Närs hamn och vidare mot Närsholmen. I närområdet finns även populära När GK med sin 18-hålsgolfbana.

 • Premium
Stenkumlaväg 53, Visby - Signalen, Gotlands kommun
 • Budgivning pågår
Stenkumlaväg 53, Visby - Signalen, Gotlands kommun, bild 2
Stenkumlaväg 53, Visby - Signalen, Gotlands kommun, bild 3

Stenkumlaväg 53

Lägenhet
Visby - Signalen, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 550 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/5
5 216 kr/mån
38 636 kr/m²

Rymlig 2:a som enkelt kan göras om till en 3:a. Påkostad med Miele vitvaror, Ballingslövkök och inglasad balkong. Belägen i södra Visby, färdigställd 2022. Stor fin innergård med pool, parkeringsgarage som nås via hiss eller trappor. Till lägenheten finns även ett förråd.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Lindeväg 23, Visby - Östra Vi, Gotlands kommun
Lindeväg 23, Visby - Östra Vi, Gotlands kommun, bild 2
Lindeväg 23, Visby - Östra Vi, Gotlands kommun, bild 3

Lindeväg 23

Villa
Visby - Östra Vi, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
5 975 000 kr
125 + 61 m²
5 rum
1 346 m² tomt

Varmt välkomna till Östra Vi och Lindeväg. Här finns en fin och renoverad villa med bra trädgård, gästhus och garage med plats för två bilar. Rymligt hus med ett härligt ljust kök från Marbodal och med direktaccess till den stora altanen åt sydväst som delvis är under tak. Rymligt vardagsrum med fin eldstad samt matsal. På nedervåningen finns även helkaklat duschrum samt grovingång och trappa till källaren. På övre plan finns wc, en arbetshörna samt i dagsläget fyra stycken sovrum varav ett är ett genomgångsrum och utan fönster (detta är enkelt att återställa till ett större sovrum). Källaren är inredd med tvättstuga, dusch, wc samt två rum. Gästhus om 27 kvm som inrymmer ett sovrum, kök samt ett duschrum. På den grönskande och uppväxta tomten finns även två garage.

 • Premium
Tofta Kroks 605, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
 • Budgivning pågår

Tofta Kroks 605

Fritidshus
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
5 300 000 kr
188 + 10 m²
10 rum
4 054 m² tomt

I ett av Gotlands mest attraktiva läge, i Tofta/Gnisvärd, ligger denna fastighet med två separata och självförsörjande bostadshus i avskildhet från varandra på en 4 000 m² stor tomt. Husen erbjuder ett flexibelt boende om totalt 188 m² för den stora familjen, som ett uthyrningskoncept med bra hyresintäkter eller varför inte kunna ta emot släkt och vänner på besök. Totalt inryms upp till 22 bäddar tillsammans med de två gårdshusen. Husen färdigställdes år 2017 och är i ett mycket bra skick utan stundande renoveringar så att man kan ha semester på riktigt. Husen är vinterbonade så ni kan ta med hela släkten hit och fira jul här! I båda husen har moderna luft/luftvärmepumpar installerats som effektivt värmer upp husen till en låg förbrukning, eller ger behaglig kyla på sommaren. Huskropparnas placering på tomten ger privata uteplatser åt respektive hus och husen har även separata el- och fiberabonnemang för att kunna underlätta uthyrning. Utöver detta finns även två gårdsstugor på ca 15 kvm vardera med pentry och utedusch (på gårdsstuga nr 2). Tomtens stora yta om 4 054 m² torde ge goda möjligheter till att stycka av fastigheten om så önskas även om detta är något som inte kan garanteras och måste prövas av myndigheterna av den nya ägaren. Gnisvärd och Tofta har verkligen något för alla och i området finns padelbanor, restauranger, bageri och minigolf. Tröttnar man på det stilla och lugna omgivningarna så ligger "Tofta Beach" strax söderut med after beach, restauranger och fler aktiviteter. Området har utmärkta förbindelser till och från Visby med buss, bil och cykel. - Hyresintäkter år 2023 uppgick till 313 000 kr. (Bara sommarsäsong) - Hyresintäkter år 2022 uppgick till 389 000 kr. (Bara sommarsäsong) - Hyresintäkter år 2021 uppgick till 499 000 kr. (Sommar- och lågsäsong) - Fullt utrustade kök i huvudbyggnad och flygel. Trinettkök i gårdshusen. - Kaklade badrum med två duschplatser i huvudbyggnaden och en duschplats i flygeln. Gårdsstuga nr 2 har utedusch. - Två WC i huvudbyggnaden. En WC i flygeln. - 4,5 sovrum i huvudbyggnaden. 3 sovrum i flygeln. 1 sovrum i gårdsstugan. - Möjlighet till 11 bäddplatser i huvudbyggnad, 7 bäddplatser i flygeln och 4 bäddplatser i gårdsstugorna. - Kommunalt V/A - Braskamin i huvudbyggnad och flygel. - Två separata fiberanslutningar till huvudbyggnad respektive flygel. - Fastigheten har två el abonnemang och två fiberanslutningar, ett på huvudbyggnaden och ett på flygeln, vilket gör det lättare att vidarefakturera vid ev. uthyrning.

 • Plus
Strandvägen 43, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
 • Idag kl 12:15
Strandvägen 43, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Strandvägen 43, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Strandvägen 43

Fritidshus
Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
7 000 000 kr
78 + 15 m²
4 rum
1 908 m² tomt

Det bästa läget Ljugarn har att erbjuda! Längs med Strandvägen i främre raden med fri havsutsikt. Läget precis ovanför Ljugarns fina sandstrand blir knappast bättre, vilket innebär en unik möjlighet att förverkliga drömmen! Stor tomt om 1 908 kvm där huset ligger bra placerat centralt på tomten, väl indraget från vägen. Bostadsbygganden uppfördes 1959 och byggdes till 1988 och disponerar 78 kvm. Tre sovrum, generöst vardagsrum, inglasat uterum och två eldstäder. Nyslipade originalfurugolv i vardagsrummet och det stora sovrummet mot havet. Garagebyggnad med plats för en bil och förvaring, byggt 1989. Generös byggrätt för den som vill utveckla/bebygga fastigheten ytterligare. Här bor du med närhet till allt Ljugarn har att erbjuda såsom restauranger, caféer, service, tennis, padel, golf och inte minst den populära sandstranden. Följer du Strandvägen bort från samhället når du snabbt Vitvärs pittoreska fiskeläge och Folhammars karaktärsfulla raukområde.

 • Premium
Vamlingbo Nore 893, Vamlingbo - Södra Gotland, Gotlands kommun

Vamlingbo Nore 893

Fritidshus
Vamlingbo - Södra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
5 995 000 kr
85 m²
4 rum
400 m² tomt

Välkommen till ett intagande arkitektritat fritidsboende, mitt i en levande kulturmiljö vid Nore. Läget är fantastiskt. Fastigheten ligger varsamt inpassad i en strandhage bara några hundra meter från Norebods fiskeläge, alldeles nära Austre – södra Gotlands finaste badstrand. Och med bedövande vacker natur längs havet – att vandra i, springa eller cykla, ända till Sundre. Med omtanke om den känsliga miljön, utan att störa landskapsbilden, är fastighetens huskroppar diskret insmugna bland enar och tallträd – utan inhägnad, bilparkering eller markerade uteplatser. Utåt sett är huset anspråkslöst och slutet, fritt från stora blänkande fönsterrutor, utan takutsprång med en diskret fasad av järnvitriolbehandlad lockpanel. Inåt är principen öppen med en rymlig atriumgård som sammanfogar huskropparna, stora fönsterpartier och glasade dörrar. Den stora atriumgården är den centrala samlingsplatsen. Inramad av huvudbyggnad och "sovhus", bildar den ett skyddat rum med möjlighet att vara privat och fri. Här tillbringas stora delar av dagen och kvällen, ända tills solen sänker sig över talltopparna och samtalet flyttar in framför den öppna spisen. Nore husgrupp är ett unikt arkitekturprojekt från sent 60-tal – idag omtalat som ett mycket lyckat exempel på hur en fritidsbebyggelse kan integreras i ett känsligt naturområde. Mellan sandstrand och alvarmark, fågelmyr och odlingslandskap, har sex fastigheter smugits in, glest grupperade i det sydöstra hörnet av ett 30 hektar stort markområde, med servitut att fritt användas för rekreation. Tomterna är små, men övergår osynligt i den gamla strandhagens vackra natur med gullvivor, blåsippor och orkidéer, vildkaprifol och törnros.

 • Plus
Östergarn Skags 38, Östergarn Sandviken, Gotlands kommun

Östergarn Skags 38

Fritidshus
Östergarn Sandviken, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 200 000 kr
52 m²
3 rum
112 m² tomt

Ett sommarparadis precis ovanför Sandvikens underbara sandstrand. Stuga i 1,5 plan med tre sovrum i vad som kallas "Kirunabyn". Bostaden är välplanerad där nedre plan disponerar kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett sovrum och ett wc/duschrum. Övre plan har två sovrum samt en liten hall med klädförvaring. Båda dessa sovrum har plats för dubbelsängar. Stort trädäck i anslutning till vardagsrummets ingång med gott om plats för utemöbler. Området präglas av ett trivsamt och socialt klimat. Marken runt om denna och övriga fastigheter ägs av en samfällighet som denna fastighet är del i. Samfälligheten har god ekonomi och erbjuder en generös samlingslokal med bland annat pingisrum, tvättstuga, duschrum och gästrum och det finns lekplats och fotbollsplan i området. Nedanför, ca 300 meter bort, nås den fantastiska sandstranden Sandviken. Delen av stranden nedanför Kirunabyn är utmärkt och brukar ha lite färre besökare då det ligger lite längre från Sandvikens parkering. Det är sällsynt att husen i den här lite större storleken i Kirunabyn säljs på den öppna marknaden, vilket gör detta till ett sällsynt tillfälle. I överlåtelsen ingår även större delar av möbler/inventarier.

Visar 1 - 25 av 57