Bertwig Fastighetsförmedling AB

Bertwig Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bro Halner 309, Bro - Norra Gotland, Gotlands kommun

Bro Halner 309

Villa
Bro - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

5 750 000 kr

131 m²

3 380 m² tomt

Villa Hammarberg är ett unikt och modernt hus med tilltalande arkitektur ritat av Martina Eriksson, M.arkitektur. Huset säljs under uppförande. Konceptbeskrivning. Tomten domineras av en tallskog som åt väster öppnar upp sig med öppna fält. Vid tomtens östra gräns går en bilväg. Byggnaden placeras långt in på tomten, bland tallarna och bort från vägen. Huset och carporten har en form som tillsammans med byggnadens placering skapar flera olika rumsligheter på tomten. Mot vägen åt öst bildas en förgård, medan det väster om huset skapas en innergård av mer privat karaktär, delvis inramad av byggnadsvolymen. Naturen kring huset lämnas till stor del oberörd och avsikten är att bevara tallar kring huset och på så sätt låta naturen komma nära. Huset har en U-form som, förutom att rama in innergården, även skapar integritet mellan de olika byggnadsdelarna och funktionerna. Husets södra del rymmer sovrum, medan det i den norra delen finns ett huvudsovrum och möjlighet till större social samvaro. Dessa två delar binds samman av en mittdel som med sitt kök och matplats blir en central mötespunkt. Mot innergården åt väst släpps takstolarna ut mot naturen och bildar ett pergolatak som skapar intimitet och solskydd till de stora fönsterpartierna i kvistfri furu som går hela vägen upp till det invändiga taket, Huset har en låg horisontell karaktär som konstaterar tallstammarnas vertikalitet på ett fint sätt. Fasaden kläs med en hyvlad spårpanel i oregelbundna dimensionen som behandlas med järnvitriol för att bli naturgrå med tiden. Taket kläs med plåt i silver metallic och genom att luta det mot innergården får man ett bra ljusinsläpp mellan byggnadskropparna. Huset har en insida med polerad betongplattan för att skapa en naturlig och genuin känsla. Tak och snickeri i obehandlat trä för att samspela den invändiga och utvändiga känslan. Våtrums ytor kläs delvis i granitkeramik som avspeglar den Gotländska kalkstenen. Huset är under uppförande och beräknas preliminärt vara inflyttningsklart Q3 2023. Vid intresse kontakta fastighetsmäklare Mikael Ekström

Hablingbo Mällstäde 436, Hablingbo - Södra Gotland, Gotlands kommun

Hablingbo Mällstäde 436

Fritidshus
Hablingbo - Södra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

4 985 000 kr

190 m²

7 rum

1,3 ha tomt

Ett sällsynt vackert Gotlandshus byggt slutet på 1700-talet av kalksten i Hablingbo på södra Gotland, beläget längs med en vackert slingrande landsväg på den Gotländska landsbygden. Byggnadens placering är väl indraget från vägen och är i bra skick. Bostaden har på senare år genomgått renoveringar och den gamla stilen och byggnadstraditionen har anammats på bästa sätt med smakfulla färg- och materialval. Kök och badrum är moderna och anpassade för att passa in i den äldre byggnadens förutsättningar. Den stora trädgården är underbar med ståtliga äldre träd varierat med buskar, gräsytor, odlingar och fruktträd. På gården finns även en flygelbyggnad samt stor ladugård. Drömmen om Gotland kan knappast bli bättre än så här.

Sjonhem Hällinge 356, Sjonhem - Mellersta Gotland, Gotlands kommun
 • Lör 3 jun

Sjonhem Hällinge 356

Gård/Skog
Sjonhem - Mellersta Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

3 485 000 kr

87 m²

8 rum

2 ha tomt

En unik gotlandsgård med bevarad mangårdsbyggnad där nedervåningen håller ett väl originalskick från mitten av 1700-talet och idag även kulturminnesmärkt. Det är en präktig känsla att komma i den nästan museumkänslan som infinner sig. Vackra gamla skurade trägolv, inbyggda väggskåp, beslagen på dörrar, bakugn med svängel att hänga grytan på samt slasksten (istället för dagens diskho) som det finns ytterst få bevarade idag. Huset är troligen uppfört som enkelstuga 1752 och utökad till parstuga 1786. Under de senare 200 åren har endast obetydliga förändringar genomförts. Gården består av mangårdsbyggnad med faltak, flygel uppförd i trä, ett mindre bulhus samt ladugård byggd av kalksten med ett nylagt plåttak.

 • Plus
Korpklintsvägen 17, Visby - Snäck, Gotlands kommun
 • Ons 31 maj kl 16:00
Korpklintsvägen 17, Visby - Snäck, Gotlands kommun, bild 2
Korpklintsvägen 17, Visby - Snäck, Gotlands kommun, bild 3

Korpklintsvägen 17

Lägenhet
Visby - Snäck, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

4 250 000 kr

85,6 m²

3 rum

7 020 kr/mån

49 650 kr/m²

Välkommen till Korpklintsvägen 17 och detta havsnära och moderna boende med genomgående hög standard. Här finns alla bekvämligheter du kan tänka dig, som t.ex. två balkonger, hiss, parkeringsmöjligheter och gemensam bastu. Bostaden som är en omgjord 4:a har genomgående hög standard och har öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats, vilket gör det till en mycket social och trivsam lägenhet. Hall med klädkammare och praktiskt klinkergolv. Välutrustat kök med matplats invid fönster. Rymligt vardagsrum med ytterligare matplats, stora glaspartier ut mot havet, och härifrån nås de två balkongerna. En lite mindre i öster där du kan sitta och njuta av morgonkaffet samt en stora härlig balkong i väster. Här kan du sitta och njuta av alla vackra solnedgångar. Lägenheten har två sovrum. Det helkaklade duschrummet är stilrent och fräscht. Här finns också både tvättmaskin och torktumlare. Riksbyggen BRF Snäckbacken 1 byggdes 2008 och består av 30 st lägenheten fördelat på tre hus. Varje hus har hiss, tvättstuga och förråd. Föreningen har en gemensamhetslokal med kök och WC samt uppskattad bastu med havsutsikt. Föreningen har flera parkeringsalternativ. Här bor du med naturen ända in på husknuten och det finns många härliga promenadstråk att välja mellan. Den vackra strandpromenaden tar dig hela vägen in till Visby. Välkommen till ett bekvämt och trivsamt boende!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rute Lergrav 303, Lergrav - Norra Gotland, Gotlands kommun
 • Lör 3 jun kl 11:00
Rute Lergrav 303, Lergrav - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Rute Lergrav 303, Lergrav - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Rute Lergrav 303

Fritidshus
Lergrav - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

13 000 000 kr

179 m²

5 rum

5 100 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva den här helt fantastiskt fina fastigheten med sjötomt i Lergrav! Här erbjuds allt och lite till. Stort och nybyggt hus i Gotlandsstil med påkostade materialval, två helt nybyggda flygelbyggnader, trevlig liten sjöbod för sommarmiddagar på den egna bryggan där du kan lägga till med båt, samt en egen liten strand. Huset erbjuder stort vardagsrum med braskamin, kök med öppen planlösning mot matplats samt stort badrum på nedre plan. På övre plan finns ytterligare vardagsrum och två rymliga sovrum. Två nybyggda flygelbyggnader med badrum och loft för övernattande gäster gör det enkelt att samla flera familjer samtidigt till fest och erbjuda övernattning. På fastigheten finns även två äldre gäststugor och äldre förrådsbyggnader samt garage. Badar gör du antingen från den egna bryggan och stranden eller så finns det flera olika badalternativ i närheten såsom Smöjen, Karthaken ute på Furillen eller Bungeviken. För lata sommardagar kan du antingen promenera bort till rökeriet, Lergrav fisk & café eller ta cykeln ut till Fabriken på Furillen, eller varför inte ta båten från din egna brygga ut till Kalkladan på Bungenäs. Sjökrogen i Valleviken. Puttersjaus gård med mjölkbod. Lergrav ligger i vackra Rutes östra del precis innan du når Furillen. Det gör det lätt att nå populära utflyktsmål så som Rute stenugnsbageri, Valleviken, Bungenäs/kalkladan, Smöjen och Blå lagunen. Eller varför inte ta färjan över till Fårö från Fårösund som endast ligger 12 minuter bort med bil. Gillar du raukar finns Lergravsporten alldeles utanför dörren eller så har du raukarna ute på Asunden. Livsmedelsbutik har du antingen i Fårösund (12 minuter bort) eller i Lärbro (15 minuter bort). En helt fantastisk plats som måste upplevas på plats och som garanterat kommer skapa hemlängtan.

 • Premium
Rute Furilden 1:56, Furillen, Gotlands kommun

Rute Furilden 1:56

Tomt
Furillen, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

2 500 000 kr

1 766 m² tomt

Förverkliga din husdröm på Furillen! Tomten är sydvästvänd och ligger fint inbäddad i skogsglänta med havsglimt. Här finns otroliga möjligheter att förverkliga dina husdrömmar där du når stranden med en kort promenad genom skogen. Furillen är en unik och spektakulär plats på Gotland som måste upplevas på plats. Arkitekt Martina Eriksson, m.arkitektur, har studerat tomten och har tillsammans med säljarna tagit fram en presentation och referensbilder för att inspirera och ge idéer åt hur just ni kan anpassa ert hus och bygga det ihop med naturen på platsen. Presentationen ligger bifogad som pdf på annonsen. Från tomten har man ett av Gotlands vackraste och varierande natur till förfogande. Ön är glest bebyggd med dramatisk natur och stora, skyddade naturreservat. Man tar sig med fördel runt till fots eller cykel och möts av ett rikt fågelliv, vackra vindpinade skogar, sand- och stenstränder, raukar, hedar och gamla brott. På Furillen finns också hotellet och restaurang där man kan ta en drink eller avnjuta en middag. I närområdet finns fantastiska utflyktsmål. I Valleviken finns förutom sandstrand, restaurang Sjökrogen samt en hamn som sommartid erbjuder båtutflykter till Gotlands "enda" skärgård. Färskt bröd och stenugnsbakad pizza hittar du på omtalade Rute Stenugnsbageri. Gotlands kanske mest spännande badstrand och kalkbrott - Smöjen ligger i närheten och Lergrav når du med cykel. Nyligen styckad tomt med positivt förhandsbesked. Tomten är ansluten till vatten och avlopp. Fastigheten ligger utanför detaljplan.

Signalgatan 28B, Visby - Söder, Gotlands kommun
 • Tor 1 jun kl 12:00
Signalgatan 28B, Visby - Söder, Gotlands kommun, bild 2
Signalgatan 28B, Visby - Söder, Gotlands kommun, bild 3

Signalgatan 28B

Lägenhet
Visby - Söder, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

2 250 000 kr

74 m²

3 rum

4 315 kr/mån

30 405 kr/m²

Välkommen in i denna trivsamma lägenhet om 74 kvadratmeter som renoverats med den äldre charmen bevarad! Bostaden utgörs av tre rum och kök som tillsammans bildar en ljus och öppen bostad där den hemtrevliga känslan slår dig redan i hallen. Här har du även tillgång till en insynsskyddad och takbeklädd balkong i soligt söderläge med utsikt ut över grönområdet. Balkongen nås från matrummet och erbjuder sol större delen av dagen och plats för ett mindre bord. Här bor du vid ett av Signalens bästa lägen med livsmedelsbutik och apotek runt husknuten, Södra hällarna inom gångavstånd, P18:s löparspår ligger en cykeltur bort och centrum finns endast 20 minuters promenad från bostaden, eller så tar du bussen som stannar precis utanför på Stenkumlaväg. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Visby har att erbjuda. Äldre stabil förening med god ekonomi. Föreningen har en trevlig innergård med grönytor, lek- och grillplats. Fin gemensam tvättstuga i källarplan i huset intill. Föreningen har även gjort i ordning ett gym som de boende får nyttja utan kostnad i samma trappuppgång. Där finns även bastu med dusch och relax för föreningens medlemmar och nyttjas för en mindre kostnad. Varmt välkommen att boka dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
Follingbo Slättflishage 429G, Follingbo - Visby Närområde, Gotlands kommun
 • Budgivning pågår

Follingbo Slättflishage 429G

Villa
Follingbo - Visby Närområde, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

4 985 000 kr

168 m²

7 rum

3 667 m² tomt

Nybyggd villa med ett lugnt och naturskönt läge som är beläget endast ca 6 km från Visby centrum. Rymlig bostad om totalt fem sovrum och två allrum, perfekt för barnfamilj eller den som söker många rum och ett bekymmerslöst boende utan några renovering på många år. Vacker trädgård som utförts av trädgårdsarkitekt för bästa resultat, här växer både fruktträd och härlig grönska.

Hörsne Timans 1:9, Hörsne - Mellersta Gotland, Gotlands kommun

Hörsne Timans 1:9

Tomt
Hörsne - Mellersta Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

215 000 kr

2 133 m² tomt

Obebyggd tomt i Hörsne, ca 2,5 mil öster om Visby. Fastigheten mäter 2 133 kvm, lugnt och naturnära läge.

 • Plus
Eksta Siger 920, Eksta - Västra Gotland, Gotlands kommun
 • Borttagen före visning

Eksta Siger 920

Gård/Skog
Eksta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

7 900 000 kr

290 m²

9 rum

55 ha tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Södertorg 17E, Visby - Centralt - Innerstan, Gotlands kommun

Södertorg 17E

Lägenhet
Visby - Centralt - Innerstan, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

3 950 000 kr

88 m²

4 rum

6 680 kr/mån

44 886 kr/m²

Exklusivt boende med närhet till allt innerstan har att erbjuda. Gavellägenhet med egen ingång via den stenlagda uteplatsen i söder. Till bostaden hör även en trevlig takterrass där man kan njuta av utsikten över staden och takåsarna. Påkostade materialval i form av gotländsk kalksten och massiv ek. Goda möjligheter till extra intäkter då föreningen tillåter veckovis sommaruthyrning.

 • Balkong
 • Uteplats
Tjelvarvägen 3, Visby - Centralt, Gotlands kommun
Tjelvarvägen 3, Visby - Centralt, Gotlands kommun, bild 2
Tjelvarvägen 3, Visby - Centralt, Gotlands kommun, bild 3

Tjelvarvägen 3

Villa
Visby - Centralt, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

5 995 000 kr

280 m²

10 rum

1 557 m² tomt

Med ett centralt och tillgängligt läge i Visby finner ni detta boende för den stora eller växande familjen med möjligheter till egen verksamhet och utveckling. Villan, som är tillbyggd i vinkel, mäter ca 280 m² och erbjuder en flexibel planlösning med möjligheter till unika kombinationer. Den befintliga bostadsdelen kan naturligt delas av och hållas åtskild mot lokalytor inriktat exempelvis mot praktik, kontor eller frisör. Ytterligare bostadsyta kan också frigöras för en stor familj, generationsboende eller uthyrning. Då villan och tillbyggnaden har separata entréer får man ett naturligt flöde till respektive del utan att störa varandra. Den nuvarande bostadsdelen mäter ca 150 m² som i dagsläget är fördelat på 5 rok varav 3 sovrum med möjlighet att avdela för ytterligare sovrum. Boendet erbjuder en härlig boendemiljö med fantastiska sällskapsytor och stora fönsterpartier. Husets tomt är en inbjudande oas med en insynsfri trädgård i bästa sydvästläge som bjuder in till både lek, odling och sommarkalas. Trädgården är omsorgsfullt planerad med betongpool, fruktträd, växthus och egen brunn för bevattning. Utöver detta finns en garagebyggnad om ca 70 m² som innefattar garageplats för en bil och en stor och fräsch snickarverkstad. Detta är ett hem där kan man leva i sin egen lilla bubbla och känna sig privat och samtidigt bedriva egen verksamhet eller uthyrning. Från fastigheten har man gångavstånd till allt: Östercentrum, Visby innerstad, Solbergabadet och skolor ligger bara en kort promenad bort och området är så pass centralt så om man bor så här nära har man inte så stort behov av bil, man kommer fortare fram till fots eller med cykel.

 • Premium
Hästgatan 10B, Visby Innerstad, Gotlands kommun

Hästgatan 10B

Lägenhet
Visby Innerstad, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

5 595 000 kr

90 m²

4 rum

5 415 kr/mån

62 167 kr/m²

I centrala innerstadskvarter finner vi denna rymliga och mycket trivsamma gavellägenhet med flera fönsterpartier och två balkonger. Med sina tre sovrum passar lägenheten perfekt för en barnfamilj, eller för den lite mindre familjen som vill ha utrymme för hemmakontor. Det är även väl tilltaget med sällskapsyta med vardagsrum samt kök i en trivsam och social planlösning. Skicket är väldigt gott och köket helrenoverades år 2022-2023. I samband med detta renoverades även badrummet och en gäst-WC byggdes. Hela bostaden har gedigna golv med vacker fiskbensparkett i vardagsrum och trägolv i kök samt sovrummen. Den öppna spisen är ej i funktion men tillför en härlig charm och karaktär till vardagsrummet. Under sommarhalvåret njuter man av solen på någon av lägenhetens två balkonger. Föreningen har även en lugn och fin innergård med utemöbler och grill som medlemmarna kan nyttja. Läget är oslagbart och det finns ett myller av kaféer, restauranger och butiker utanför dörren.

 • Balkong
Väte Folkes 302, Väte - Mellersta Gotland, Gotlands kommun

Väte Folkes 302

Villa
Väte - Mellersta Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

1 875 000 kr

139 m²

6 rum

818 m² tomt

Fint hus med ett vackert lantligt läge med fina vyer. Huset byggdes som nykterhetslokal 1932, med fina bevarade detaljer, idag är det en rymlig bostad om 139 kvm och 49 kvm biarea. Här bor man på bra avstånd från Visby med endast ca 20 min med bil. På tomten finns mycket fina växter, såsom valnötsträd, kastanj, mullbär, fikon samt fruktträd.

Trappgränd 4B, Visby innerstad, Gotlands kommun

Trappgränd 4B

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

4 475 000 kr

118 m²

4 rum

6 987 kr/mån

37 924 kr/m²

Välkommen till ett mycket representativt boende med vacker arkitektur, stora fönster med djupa nischer, öppen spis och helt nytt duschrum från 2019. Lägenheten har en trevlig planlösning och erbjuder separat kök med matplats, vardagsrum med parkettgolv och öppen spis samt gästtoalett på nedervåning. Utgång till balkongen nås från hallen. På övervåning med delvis charmiga snedtak har vi tre sovrum med bra storlek, samt det fräscha duschrummet med tvättmaskin. Föreningens innergård är verkligen värd ett eget stycke, med vackra rabatter och flertalet uteplatser, varav den ena är inglasad uppe på klintkanten med enastående havsutsikt och panoramavy över Visby innerstad. På innergården finns även ett gårdshus med gemensam bastu. Läget är optimalt, nära till precis allt Visby har att erbjuda. Lägenheten bör definitivt upplevas på plats. Välkommen på visning!

 • Balkong
Västerhejde Hallbrosvägen 18A, Västerhejde, Gotlands kommun

Västerhejde Hallbrosvägen 18A

Lägenhet
Västerhejde, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

1 995 000 kr

44 m²

2 rum

3 200 kr/mån

45 341 kr/m²

Nyskapande lägenhet, i parhus, med spännande formspråk och karaktäristisk siluett. Bostaden som beräknas stå klar under hösten 2023 är på bottenplan med genomgående hög standard, fina materialval och vattenburen golvvärme. Lägenheten kommer vara mycket energieffektiv och kilowattimmarna används mer effektivt vilket gynnar klimatet, föreningens ekonomi och din plånbok. Solpaneler till föreningen & alla hushåll - Bergvärme för kostnadseffektiv uppvärmning - Batterier för lagring av el & intelligent förbrukning - Intelligent energistyrning med den senaste teknologin inom proptech & grön teknik På sina 44 m² inryms 2 rum med kök och badrum. Öppen planlösning med kök och allrum med utgång till terrassen och trädgården, badrum samt ett sovrum. Lägenheten har ett trädäck och en stor egen trädgård om ca 160 m² på baksidan med plats för sittgrupp, grill och planteringar. Separat förråd samt parkering intill huset så du smidigt kommer in med matkassar och barn. Preliminärt tillträde under hösten 2023. Bilderna är 3-d renderingar och/eller från referensobjekt och avvikelser kan finnas. OBS! Alla uppgifter är preliminära tills dess att den ekonomiska planen har blivit intygsgiven och registrerad. Till dess att alla erforderliga tillstånd är uppfyllda för att teckna ett bindande förhandsavtal eller upplåtelseavtal tecknas ett bokningsavtal mellan parterna där man som köpare reserverar den lägenheten man önskar teckna.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Tofta Oxbärsvägen 6B, null, Gotlands kommun

Tofta Oxbärsvägen 6B

Lägenhet
Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

2 495 000 kr

53,5 m²

3 rum

2 260 kr/mån

46 636 kr/m²

Modern och tilltalande bungalow med effektiv planlösning och goda uthyrningsmöjligheter ger ett bekymmersfritt boende i ett av Gotlands mest attraktiva och expansiva område - Tofta! Bungalowen är modern och stilrent byggd med en effektiv planlösning där varje kvadratmeter tas tillvara. Här finns hall, två sovrum, duschrum samt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Från vardagsrummet når man en stor uteplats via öppningsbara glaspartier. Boendet har digitalt lås med Yale Doorman vilket underlättar uthyrningskonceptet utan nycklar. Här har man promenadavstånd till Tofta strand som är under stark utveckling och här erbjuds fantastiska badmöjligheter och solnedgångar, padel-banor, tennis, Tofta Beach Club och flertalet restauranger och caféer. Det är endast 7 minuter med bil till Visby Golfklubb och 15 minuter in till Visby. Missa inte chansen att vara med i utvecklingen framåt i Tofta där Petter Stordalen planerar att uppföra Europas bästa beachhotell med spa, restauranger och mötesplatser. Varmt välkommen att uppleva denna semesterpärla!

 • Uteplats
Västerhejde Hallbrosvägen 1A, Västerhejde, Gotlands kommun

Västerhejde Hallbrosvägen 1A

Lägenhet
Västerhejde, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

3 995 000 kr

119 m²

5 rum

5 750 kr/mån

33 571 kr/m²

Nyskapande villalägenhet, i parhus, med spännande formspråk och karaktäristisk siluett. Bostaden som beräknas stå klar under hösten 2023 blir i 3 plan med genomgående hög standard, fina materialval och vattenburen golvvärme. Lägenheten kommer vara mycket energieffektiv och kilowattimmarna används mer effektivt vilket gynnar klimatet, föreningens ekonomi och din plånbok. Solpaneler till föreningen & alla hushåll - Bergvärme för kostnadseffektiv uppvärmning - Batterier för lagring av el & intelligent förbrukning - Intelligent energistyrning med den senaste teknologin inom proptech & grön teknik På sina 119 m² inryms 5 rum med kök och 2 badrum. En naturlig uppdelning av det sociala på nedre plan med kök och allrum, badrum samt ett sovrum. En lugn sovavdelning på mellersta våningsplanet med 2 sovrum samt ett stort badrum. Det översta våningsplanet är ett stort rum med utgång till två balkonger, en åt vardera håll. Detta är ett perfekt extra allrum till barnen eller så går det att dela av till ytterligare 1-2 sovrum och ett mindre allrum om man så önskar. Lägenheten har ett trädäck och en stor egen trädgård om ca 135 m² på baksidan med plats för sittgrupp, grill och planteringar. Separat förråd samt parkering intill huset så du smidigt kommer in med matkassar och barn. Preliminärt tillträde under hösten 2023. Bilderna är 3-d renderingar och/eller från referensobjekt och avvikelser kan finnas. OBS! Alla uppgifter är preliminära tills dess att den ekonomiska planen har blivit intygsgiven och registrerad. Till dess att alla erforderliga tillstånd är uppfyllda för att teckna ett bindande förhandsavtal eller upplåtelseavtal tecknas ett bokningsavtal mellan parterna där man som köpare reserverar den lägenheten man önskar teckna.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Fårö mölnor 1065B, Fårö - Norra Gotland, Gotlands kommun

Fårö mölnor 1065B

Lägenhet
Fårö - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

2 895 000 kr

83,3 m²

4 rum

4 585 kr/mån

34 754 kr/m²

Fantastisk etagelägenhet med spännande formspråk där hela familjen får plats. Lägenheten har badrum, kök, vardagsrum och sovrum nere. Uppe finns ett till sällskapsrum/sovrum samt separat sovrum. Stor uteplats och en sagolik takterrass om hela 34 kvm hör till lägenheten. Entréplan med hall, kök från Ballingslöv med matplats, allrum, badrum och sovrum. Ett parkettgolv med vattenburen golvvärme ger komfort även under vintermånaderna. Uteplatsen når man från allrummet och köket via skjutdörrspartier. På övre plan finns ett sovrum samt ett allrum som går att dela av för att få ett sovrum till. Från allrummet når man takterrassen. Separat förråd nås från uteplatsen där även värmepannan är placerad.

Stugvägen 4, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun

Stugvägen 4

Fritidshus
Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

3 995 000 kr

73 m²

4 rum

2 172 m² tomt

Stugvägen 4 är belägen i Ljugarn på östra delen av Gotland. I början 1900-talet utvecklades Ljugarn till en känd bad- och turistort med pensionat, sorglöst strandliv och stora, vackra sommarvillor. Från tomten har man havsglimt och promenadavstånd ner till sandstranden! Stugan som är belägen på fastigheten är tilltänkt i sin planering och skapar minst 6 goda sovplatser. Tomten är en trivsam och fint uppvuxen tomt. En ny infartsväg är skapad till tomten utefter vad som var tänkt från första början med styckningen. Där parkeringen är stod tidigare en Attefallsbyggnad, anslutningar finns kvar. Ljugarn har mycket att erbjuda! Här finns allt i från Raukar vid Folhammar, flera restauranger som Strand Caféet och Bruna dörren, livsmedelsbutik som har öppet året om samt rökt fisk och våfflor i hamnen. Ljugarn är en fantastisk plats på Gotland om måste upplevas! Ett arbete är påbörjat från regionen att utvidga verksamhetsområdet och denna fastighet kommer anslutas till det kommunala VA-nätet.

 • Plus
Rone Roes 549, Rone - Södra Gotland, Gotlands kommun

Rone Roes 549

Villa
Rone - Södra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

2 295 000 kr

146 m²

5 rum

1 684 m² tomt

Välkomna till trevlig villa i Rone. Villan ligger på fint omhändertagen tomt med stort garage. Huset erbjuder goda utrymmen, trevligt uterum samt upp till fyra sovrum om så önskas. Inom närområdet finns fantastiskt fina platser att upptäcka och Rone är en mycket bra utgångspunkt till Södra Gotland. Flera badmöjligheter finns i närheten för den som önskas. T.ex. Ronehamn och Hörte stranden. Till Hemse tar det endast 7 minuter med bil samt ca 50 minuter till Visby. Säljaren har ombesörjt en besiktning av fastigheten samt energideklaration. De kommer kompletteras till annonsen inom kort.

Fårö Nystugu 3111, Fårö - Norra Gotland, Gotlands kommun

Fårö Nystugu 3111

Fritidshus
Fårö - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

4 500 000 kr

140 m²

6 rum

3 323 m² tomt

Vackert och välskött kalkstenshus från 1800-talet som byggdes till i vinkel 1962. Fin och tilltalande gårdsbild med sjöutsikt mot Alnäsaträsk. Gammal jordkällare med förrådsutrymme. Samtliga byggnader i bra skick. Stenmur och Gotlands tun ger fastigheten en karaktäristisk och vacker Fåröprofil.

Sockenstigen 27, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
 • Budgivning pågår
Sockenstigen 27, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Sockenstigen 27, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Sockenstigen 27

Fritidshus
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

4 450 000 kr

93 m²

4 rum

2 764 m² tomt

Trevligt enplanshus med gäststuga, garage med förråd samt carport på Sockenstigen i populära Tofta. Naturskönt läge på stor och härlig hörntomt med skogen som granne med, och närhet till stranden! Huset erbjuder 4 rum och kök varav 3 sovrum. Stort och ljust vardagsrum med trägolv och öppen spis. Kök med matplats och gott om skåpsförvaring. Duschrum med våtrumsmatta, våtrumstapet, dusch, toalett, handfat med kommod, spegelskåp samt tvättbänk med tvättmaskin, tvättbänk och bra skåpsförvaring. Fantastisk terrass i soligt söderläge med öppen spis. Här finns det gott om plats för det stora sällskapet att spendera alla härliga sommarkvällar tillsammans. Här ryms loungemöbel, solsängar och stort matbord. På fastigheten finns även en mysig gäststuga om ca 20 m² med toalettrum. Bra garage med förråd och vidbyggd carport. Här bor ni endast ca 1 km från en av Sveriges bästa sandstränder och ca 6 km från en av Sveriges bästa golfbanor. Kan det bli bättre? Inom gång- och cykelavstånd kan ni även njuta av flertalet restauranger, bagerier, padeltennis och sommartid erbjuds också beach club, livsmedelsbutik och mycket mer.

 • Premium
Norra Slottsgränd 2, Visby innerstad-hamnen, Gotlands kommun

Norra Slottsgränd 2

Villa
Visby innerstad-hamnen, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

16 900 000 kr

170 m²

7 rum

577 m² tomt

På Slottsterrassen i Visby innerstad, precis ovanför Visbys småbåtshamn finner ni detta vackra renoverade 1800-talshus om 170 kvm med stor trädgård och garage. Bostaden erbjuder härlig känsla med gott om sovrum och fina sällskapsytor. Här erbjuds att köpa tre olika fastigheter, ena fastigheten består av huset, den andra garaget, och den tredje fastigheten är obebyggd. Huset har genomgått stora renoveringar sista året där i stort sett hela interiören har fixats till, tak och fönster likaså, vackra trägolv, fungerande kakelugn och smarta förvaringslösningar. Utsikten mot småbåtshamnen och havet är vacker och påtaglig från både rum och trädgård. Villakvarteret är lugnt med knappt någon biltrafik och innerstadens puls finns nära men ändå tillräckligt långt bort för att ge ett lugnt boende. Bottenvåningen disponerar hall med gästtoalett, kök, matrum, vardagsrum med kakelugn och utgång till trädgård samt ett gästrum/tvättstuga. Övre plan inrymmer tre sovrum, ett sällskapsrum, samt ett badrum. Källare under hela huset med bra ståhöjd, här ryms idag snickarverkstad, ett äldre badrum samt mycket bra förvaringsmöjligheter. Källaren kan nås både utvändigt och ifrån köket. Stor trädgård med stenlagda uteplatser, grönyta för odlingar och lek. På tomten finns även plats för bilar samt garage med plats för en bil.

 • Plus
Cikoriavägen 12, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun

Cikoriavägen 12

Fritidshus
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

3 995 000 kr

71 m²

4 rum

1 425 m² tomt

På Cikoriavägen i södra Tofta, en kort promenad från havet, ligger denna fastighet för permanent- och fritidsboende. Bostadshus och garage är i mycket gott skick och stor vikt har lagts vid val av material och utförande för ett långsiktigt och hållbart boende. Interiört erbjuds en mycket bra planlösning med tre separata sovrum, kök med matplats, duschrum samt ett rymligt allrum med öppet till nock. Från allrum och stora sovrummet den stora träaltanen om ca 50 m². Altanen blir det förlängda vardagsrummet under sommarhalvåret och man har sol hela dagen. Tofta södra ligger avskilt från den hektiska delen av Tofta och behåller sitt lugn även under högsäsongsveckorna. Från huset har man gång- och cykelavstånd till det bästa Tofta och Gotland har att erbjuda. Långgrunda och barnvänliga stränder, bagerier, restauranger, tennis- och padelbanor samt livsmedelsbutik.

Högklint Doktor Kallenbergs väg 7, Högklint, Gotlands kommun

Högklint Doktor Kallenbergs väg 7

Villa
Högklint, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

6 950 000 kr

219 m²

7 rum

2 098 m² tomt

Stor villa vid Högklint med en vacker tomt i bra sydvästläge. Här får den stora familjen plats då huset mäter 219 kvm med 5 sovrum, 2 vardagsrum, två duschrum och separat tvättstuga. Putsad fasad och ett vackert bandtäckt aluzinktak, dubbelgarage, frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på båda plan samt solpaneler som gör driftkostnaderna väldigt fördelaktiga. Fint och soligt läge med ca 150 m till Högklints naturreservat och ca 300 m till havet med fantastiska solnedgångar.

Tofta Kroks 605, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
 • Ons 7 jun

Tofta Kroks 605

Fritidshus
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

5 400 000 kr

188 m²

10 rum

4 054 m² tomt

I ett av Gotlands mest attraktiva läge, i Tofta/Gnisvärd, ligger denna fastighet med två separata och självförsörjande bostadshus i avskildhet från varandra på en 4 000 m² stor tomt. Husen erbjuder ett flexibelt boende om totalt 188 m² för den stora familjen, som ett uthyrningskoncept med bra hyresintäkter eller varför inte kunna ta emot släkt och vänner på besök. Totalt inryms upp till 22 bäddar tillsammans med de två gårdshusen. Husen färdigställdes år 2017 och är i ett mycket bra skick utan stundande renoveringar så att man kan ha semester på riktigt. Husen är vinterbonade så ni kan ta med hela släkten hit och fira jul här! I båda husen har moderna luft/luftvärmepumpar installerats som effektivt värmer upp husen till en låg förbrukning, eller ger behaglig kyla på sommaren. Huskropparnas placering på tomten ger privata uteplatser åt respektive hus och husen har även separata el- och fiberabonnemang för att kunna underlätta uthyrning. Utöver detta finns även två gårdsstugor på ca 15 kvm vardera med pentry och utedusch (på gårdsstuga nr 2). Tomtens stora yta om 4 054 m² torde ge goda möjligheter till att stycka av fastigheten om så önskas även om detta är något som inte kan garanteras och måste prövas av myndigheterna av den nya ägaren. Gnisvärd och Tofta har verkligen något för alla och i området finns padelbanor, restauranger, bageri och minigolf. Tröttnar man på det stilla och lugna omgivningarna så ligger "Tofta Beach" strax söderut med after beach, restauranger och fler aktiviteter. Området har utmärkta förbindelser till och från Visby med buss, bil och cykel. - Hyresintäkter år 2022 uppgick till 389 000 kr. (Bara sommarsäsong) - Hyresintäkter år 2021 uppgick till 499 000 kr. (Sommar- och lågsäsong) - Fullt utrustade kök i huvudbyggnad och flygel. Trinettkök i gårdshusen. - Kaklade badrum med två duschplatser i huvudbyggnaden och en duschplats i flygeln. Gårdsstuga nr 2 har utedusch. - Två WC i huvudbyggnaden. En WC i flygeln. - 4,5 sovrum i huvudbyggnaden. 3 sovrum i flygeln. 1 sovrum i gårdsstugan. - Möjlighet till 11 bäddplatser i huvudbyggnad, 7 bäddplatser i flygeln och 4 bäddplatser i gårdsstugorna. - Kommunalt V/A - Braskamin i huvudbyggnad och flygel. - Två separata fiberanslutningar till huvudbyggnad respektive flygel.

 • Plus
Alskog Svajde fiskeläge 1, Alskog - Östra Gotland, Gotlands kommun
 • Budgivning pågår

Alskog Svajde fiskeläge 1

Fritidshus
Alskog - Östra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

750 000 kr

18 m²

1 rum

Charmig fiskebod i pittoreska och mycket trevliga Alskog Svajde fiskeläge precis intill havet och den lilla hamnen. Här erbjuds båtplats (lediga båtplatser finns), möjlighet till bad, grillplats och lekplats. Den söta och charmiga fiskeboden inrymmer matplats, öppen spis (ej i bruk), köksvrå med kyl, kokplatta och mikro. Utedass finns att tillgå i fiskeläget om man är medlem i hamnföreningen (medlemsavgift i hamnföreningen är 150 kr/år). Cykelavstånd till Ljugarn där det erbjuds caféer, restauranger, livsmedelsbutik och mycket annat.

Öja Björklunda 225G, Öja - Södra Gotland, Gotlands kommun

Öja Björklunda 225G

Fritidshus
Öja - Södra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

4 100 000 kr

115 m²

5 rum

1 685 m² tomt

Tillfälle att förvärva en fastighet i ostört och attraktivt läge på Storsudret i Öja socken. Här har man med stil och klass uppfört ett smakfullt boende att återkomma till året runt om man så önskar. Proportioner, material och detaljer är noga utvalda interiört som exteriört för att ge fastigheten den rätta känsla och karaktären. Huset, som färdigställdes 2023, är diskret uppfört på en gjuten och isolerad betongplatta, gotländsk kärnfuru och papptak med låg lutning för att smälta in i miljön. Interiört är arkitekturen modern med tidlösa material, stor rymd, hög takhöjd och rikligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgångar till altan och trädgård från samtliga sovrum och allrum/kök. Med sina tre sovrum, två allrum, kök, duschrum, gäst-WC och tvättstuga fördelat på 115 m² har man en optimalt planerad bostad för den stora familjen eller för att kunna ta emot vänner på besök. Solceller installeras maj 2023 för att generera en lägre driftskostnad och att huset är nybyggt gör att man kan komma hit och koppla av och ha ledigt på riktigt utan någon stundande renovering eller större trädgårdsarbete. Då huset är nybyggt behöver man inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren. Tomten är rejält tilltagen i storlek och ger plats för både lek och vila samtidigt som det finns plats för ytterligare byggnation. Fastigheten är ansluten till kommunalt v/a och har även fiberanslutning. Läget är lugnt och avstressande med hög livskvalitet och bara ett par hundra meter bort ligger Hotell Gåsen Out med servering, två padelbanor, boulbana och beach-volleyplan. Till Burgsvik är det ca 2 km och här finns service med året runt öppen livsmedelsaffär, gym, strand, hamn och restauranger samt välkända Grå Gåsen från Så Mycket Bättre.

 • Plus
Tofta Oxbärsvägen 21, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun

Tofta Oxbärsvägen 21

Tomt
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

1 350 000 kr

1 485 m² tomt

Med ett lugnt och mycket bra läge i populära Tofta ges nu möjlighet att förvärva denna strandnära tomt inom detaljplanelagt område. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp via gemensamhetsanläggning. Här bor ni med närhet till både en av Sveriges bästa sandstränder och en av Sveriges bästa golfbanor. Kan det bli bättre? Inom gång- och cykelavstånd finns även flertalet restauranger, bagerier, padeltennis och sommartid även beach club, livsmedelsbutik och mycket mer.

 • Plus
S:t Göransgatan 31, Visby, Gotlands kommun

S:t Göransgatan 31

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

4 884 000 kr

120 m²

4 rum

11 834 kr/mån

40 700 kr/m²

Tillfälle att förvärva en av Novi Resort´s bästa lägenheter. Denna "familjesvit" är på 120 kvm och fördelat på två plan. Entrén är från våning två med hall, sovrum med balkong samt badrum. På övre plan finns vardagsrum med kök samt två sovrum och två badrum. Övre plan sträcker sig över hela planet och ger balkong runt hela lägenheten. Här kan man njuta av solen under hela dagen eller ha en svalkande plats i skuggan. Brf Resort Visby har ett uthyrningsavtal med Novi Resort Visby som bedriver hotell och restaurangverksamhet i fastigheten. Denna lägenhet har väldigt goda hyresintäkter och lägenheten hyrs ut när du själv inte är där. Ett perfekt semesterboende där ni själva njuter av att bo på hotell och erbjuds all service som önskas. På anläggningen finns gym, uppvärmd pool, spa-bad samt två restauranger. Från Novi når man Visby´s innerstad med restauranger och affärer via en kort promenad längs den fantastiska strandpromenaden. Här finns fantastiska promenadvägar in mot hamnen samt ut mot Snäck. Nere vid stranden finns även ett utegym. Kontakta fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Högklint Högklintsvägen 12B, Stuga 13, Kneippbyn, Gotlands kommun

Högklint Högklintsvägen 12B, Stuga 13

Lägenhet
Kneippbyn, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

1 895 000 kr

43 m²

3 rum

2 148 kr/mån

44 070 kr/m²

Trivsam stuga belägen uppe på höjden över Kneippbyn! Stugan ligger näst längst fram i skyddat läge med blick ut över havet. Härifrån kan man ta med sig picknickkorgen och gå ner till havet för att njuta av ett bad och solnedgången. På Kneippbyns Sommar- & Vattenland finns hur mycket som helst att göra för hela familjen! Dessutom är det här som det riktiga Villa Villekulla står. Lek, bada, ät gott, njut med familj och vänner. Här finns något för alla! Se mer på www.kneippbyn.se/ Stugan är i genomgående gott skick och överlåts med möbler och inventarier. Stugorna hyrs ut via Kneippbyn. Stugorna är indelade i olika grupper, se separat pdf. Här finns möjlighet för avkastning på sitt ägande av stugan. Du väljer hyr mycket stugan skall hyras ut under högsäsong och bestämmer det på hösten. Se mer om uthyrningen här: https://kneippbyn.se/utbud/dromstugan/ Läs mer kring föreningen här: https://www.granebo.eu/ Kontakta mäklaren för att boka en visning!

 • Plus
 • Uteplats
Väskinde Lummelundsväg 279 A-C, Själsö - Brissund, Gotlands kommun

Väskinde Lummelundsväg 279 A-C

Övrigt
Själsö - Brissund, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

2 750 000 kr

1 540 m² tomt

Stugorna är belägna i natursköna Brissund endast 9 km norr om Visby, 75 meter till utsiktsplats över klinten och havet. Det finns en stig på ca 500 meter som tar dig till Brissunds sandstrand, vill du hellre ta cykel eller bil så är det ca 1 km dit. Cykelavstånd till Lummelundagrottan, Brucebo naturreservat, Krusmyntagården och mysiga Själsö bageri. Nybyggd cykelväg ända in till Visby. Nuvarande ägare har hyrt ut från april till oktober vilket ger en god avkastning. Varje stuga är 35 kvm och har egen uteplats med plats för utemöbel och grill. Varje stuga har egen dusch, wc och handfat med separat ingång från altanen. Välsorterat och nyrenoverat kök inkl kyl, frysfack och ugn. Vardagsrum med soffa, tv och Wi-Fi. Två sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. Parkering finns anslutning till stugorna. Visning sker enligt överenskommelse. Önskar ni besöka fastigheten utanför visningstillfälle, visa gärna hänsyn mot hyresgäster så dom ej störs. Aktiebolaget Brissundsbyn AB säljes. Aktiebolaget säljes innehållande en fastighet med tre stugor i Brissund. Driftkostnad per år ca 50 000 kr ink moms. Hyresintäkter per år ca 450 000 kr ink moms. Bolaget har idag ett lån i Swedbank om 1 749 603 kr (per 2023-03-27). Lånet ligger rörligt och kommer ligga kvar i bolaget. Kontakta mäklare för mer dokumentation gällande aktiebolaget. Nuvarande bokningsläge 420 063 ink moms (per 2023-04-23). Nuvarande uthyrning sker via Booking (15% avgift) och Stugknuten (0% avgift, endast annonskostnad). Bud utifrån köp av bolaget inkl banklånet.

Rådstugugränd 4, Visby - Centralt - Innerstan, Gotlands kommun

Rådstugugränd 4

Lägenhet
Visby - Centralt - Innerstan, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

3 750 000 kr

71 m²

3 rum

1 735 kr/mån

52 817 kr/m²

En mycket trevlig och karaktärsfull lägenhet med synliga takbjälkar och fint genomgångsljus från både takfönster och kupor. Insynsfritt läge högt upp i huset med optimal planlösning och sällsynt låg avgift. Läget på Rådstugugränd precis intill S:t Hansplan är helt perfekt om man vill vara mitt i den pulserande innerstaden med närhet till allt, endast några minuters promenad så når man hamnen, Almedalen, Östercentrum, Stora torget m.m. Populär och lågt belånad förening med mysig gemensam innergård. Här erbjuds utemöbler och grillar. En lägenhet som absolut måste upplevas på plats!

 • Plus
 • Uteplats
Tofta Oxbärsvägen 23, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun

Tofta Oxbärsvägen 23

Tomt
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

1 595 000 kr

1 531 m² tomt

I ett Gotlands mest attraktiva läge, i Tofta, ligger denna sommardröm med beviljat bygglov för ett arkitektritat hus om 235 m² boarea. Här bor man med fördel året runt eller nyttjar som ett lättskött fritidsboende när man vill. Fastigheten har ett vackert och attraktivt läge där man med omsorg för platsen har visualiserat en tydlig gestaltning i huset där form och design är i högsta klass. Huset karakteriseras av stora, öppningsbara fönsterpartier som sträcker sig från golv till för att skapa en sömlös övergång mellan ute och inne under sommarhalvåret. De sociala ytorna ligger i husets bakbygge och i den övriga delen återfinns de mer intima ytorna med sovrum, wc, dusch- och badrum. Takhöjden uppgår som mest till ca 5,7 meter vilket ger en fantastisk rymd. Husets orientering är en följd av att maximera eftermiddag- och kvällssol och placeringen delar av tomten på ett naturligt sätt och skapar en tydlig fram och baksida. Tofta har allt man kan begära för en rik och varierande fritid med aktiviteter, nöjen och bad. Från tomten har man gång- och cykelavstånd till långgrunda och barnvänliga stränder vid Tofta och Gnisvärd, bageri, restauranger, padeltennis , tennis och sommaröppet livsmedelsbutik. In till Visby tar det inte mer än 20 minuter och Kronholmens golfbana, som klassas som Sveriges vackraste, och bästa ligger strax söder om Tofta. Bygglovet är lagakraftvunnet och tomten är inte knuten till någon särskild husleverantör och man kan själv välja byggare och entreprenad. Vill man uppföra ett annat hus eller göra ändringar så går det givetvis bra men en ny bygglovsansökan erfordras. Det går utmärkt att besöka tomten på egen hand och bekanta sig med platsen och läget. - Kommunalt vatten och avlopp via gemensamhetsanläggning. Ledningar finns vid tomtgräns. Anslutningskostnad ej erlagd. Kostnad för anslutning presenteras inom kort. - Anslutningskostnad för el är ej erlagd. Mer information och offertförfrågan: https://gotlandsenergi.se/elnat/om-elnatet/ansluta-fastighet/ - Anslutning för fiber ej erlagd. Mer information och offertförfrågan: https://etfiber.se/ - Detaljplan med byggrätt för enplanshus om 250 m² inkl. garage och förråd - Lagakraftvunnet bygglov går ut 2023-09-29 - Bygglov med bygglovsritningar ligger under dokument och media

 • Plus
Kappelshamn Pärongärdet 4, Kappelshamn - Norra Gotland, Gotlands kommun

Kappelshamn Pärongärdet 4

Tomt
Kappelshamn - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

750 000 kr

2 369 m² tomt

Här har du möjlighet att bygga ditt drömboende i lugnt och ostört läge i Kappelshamn med utsikt över grönskande fält och åkrar! Kappelshamn är en fridfull idyll som lever upp på sommaren. Då det ges möjlighet att bada på den populära stranden som är en av få sandstränder i detta område på norra Gotland, och som även erbjuder badbrygga, gungor och sommartoalett. Vid idrottsplatsen finns både camping, bastu och kiosk. På den säsongsöppna restaurangen kan du, förutom mat och dryck, också njuta av musikkvällar och annan underhållning under sommaren. Härifrån är det även gångavstånd till hembageri för inköp av morgonfrallor eller fika. Busshållplats strax utanför tomtgräns för bussanslutning till Visby. Här finns inte bara närheten till havet utan till hela norra Gotland som har en miljö och natur som tilltalar många. Norrut tornar Hallshuk upp sig och på andra sidan Kappelshamnviken ligger Bläse och hela stenkusten ligger söderut. Kappelsham har nära till utflyktsmål som Gotland Ring och Blå Lagunen och till tätorterna Lärbro och Slite med affärer och service. Kommunalt vatten och avlopp är betalt fram till tomtgräns. Fiber finns i området via Hangvar Fiber: https://www.hangvarfiber.se/

 • Plus
Gevärsvägen 4, Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun
 • Budgivning pågår

Gevärsvägen 4

Villa
Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

2 950 000 kr

146 m²

5 rum

1 253 m² tomt

Trivsam och praktisk enplansvilla belägen på återvändsgata. Huset ligger med lugnt läge och med en kort promenad genom skogsdunge når man havet. Här finns fantastiska promenadstråk. Huset upplevs i gott skick och har en tilltalande planlösning med upp till fyra sovrum och både uterum och veranda. Planlösningen inrymmer hall, tre sovrum, ett arbetsrum, två badrum varav ett med bastu, groventré med tvättstuga samt garage med gjuten platta. Huset har både veranda samt uterum mot bakgården. Här kan man njuta i lugnt och ro utan insyn! Till fots eller cykel når man all närservice som kan önskas så som matbutik, systembolag och vårdcentral. Slite är en levande samhälle med många olika upplevelse nära inpå. Med en kort biltur når man flera av Gotlands finaste delar så som Asundens Raukfält, Hideviken, Smöjen, Furillen och Bungenäs. Från Slite är det 35 minuter med bil till Visby och 25 minuter till Fårösund. Besiktningsprotokoll finns, kontakta mäklaren för att ta del av det. Varmt välkomna!

 • Plus
Vibble Starks väg 8, Visby - Vibble, Gotlands kommun

Vibble Starks väg 8

Villa
Visby - Vibble, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

3 500 000 kr

108 m²

4 rum

700 m² tomt

Enplansvilla belägen i lugnt kvarter nära havet och Visby. Nyare kök och bad. Braskamin. Välvårdat, bra skick. Garage/förråd. Fin trädgård med uteplatser och gräns m allmänning. Bra kommunikation med bra cykelvägar och bussförbindelser och matbutik Vibblehallen.

 • Plus
Follingbo Hagvards, Follingbo, Gotlands kommun

Follingbo Hagvards

Tomt
Follingbo, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

600 000 kr

3 702 m² tomt

Stor härlig tomt om 3702 kvm med vackra omgivningar och utsikt över fält och ängar. En charmig grusväg leder dig fram till fastigheten. Tomten är plan med några äldre fruktträd. Här har du möjlighet att bygga ditt drömhus i lugnt och naturnära läge med endast 10 minuter med bil till Visby. Fastigheten ligger utanför verksamhetsområdet för kommunalt vatten och avlopp. Det krävs därför att man anlägger enskilt vatten och avlopp. För mer information, se: https://gotland.se/1664 Det är möjligt att ansluta sig till fiber via HEBE-fiber. Kostnad för nyanslutning är 26 500 kr + grävning. Se vidare på: http://hebefiber.se/

Snäckgärdsvägen 56, Visby - Snäck, Gotlands kommun

Snäckgärdsvägen 56

Lägenhet
Visby - Snäck, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

2 995 000 kr

60 m²

3 rum

5 104 kr/mån

49 917 kr/m²

Välkomna till denna nyrenoverade lägenhet på våning 3 vid Snäck. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med stort glasparti mot havet. Nytt kök i vinkel med vita luckor och gott om förvaring. Två rymliga sovrum. Lägenheten är nyrenoverad med nytt kök samt nya golv och ytskikt, fin stuckatur med spotlights. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar är kvar i original i väntan på att ev stambyte skall ske. Från Snäck finns en 3 km vacker strandväg och cykel/gångbana som leder in till Visby Centrum och ringmuren. Direkt utanför lägenheten kan du kliva på bussen som går direkt till stadskärnan. Från balkongen har du fin utsikt över havet och Flundrevikens småbåtshamn. När du blir badsugen väljer du mellan ett dopp i havet eller i poolen uppe på takterrassen. Föreningen har egen tennisbana vid poolen. I närområdet finns flera strandnära restauranger. Området har många fina promenadstråk. Tvättstuga och förråd nere vid garaget med hiss hela vägen ner.

 • Balkong
 • Hiss
Brandvägen 42C, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun

Brandvägen 42C

Tomt
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

1 250 000 kr

2 412 m² tomt

Tillfälle att förvärva tomt i Tofta med bygglov för fritidshus! Härifrån promenerar du eller tar cykeln de ca 800 meter ner till Tofta Strand! Fantastiska badmöjligheter och solnedgångar, padel-banor, nya restaurangen på stranden samt endast 7 minuter med bil till Visby Golfklubb och 20 minuter in till Visby. Trivsam skogstomt om 2412 kvm med bygglov. Bygglovet vann lagakraft 31 maj 2021 och måste påbörjas innan 31 maj 2023. Bygglovet gäller fritidshus. Bygglovet omfattar carport med förråd. Huvudhus om ca 90 kvm med två sovrum, badrum samt öppet vardagsrum och kök. Gäststuga om ca 26 kvm med sovrum, badrum samt utvändigt förråd. Bygglovet finns bilagt i annonsen.

Tallundsgatan 4, Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun
Tallundsgatan 4, Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun, bild 2
Tallundsgatan 4, Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun, bild 3

Tallundsgatan 4

Lägenhet
Visby - Centralt - Hällarna, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

850 000 kr

1 rum

688 kr/mån

- Avgift på 688 kr/mån - Renoverad 2019 - Sobra färg -och materialval - Delat ägande accepteras - Inget krav på mantalsskrivning - Biarea 13 kvm Med dess låga avgift, utmärkta kommunikationsläge, och höga standard är det en perfekt övernattningslägenhet för den som pendlar. Lägenheten är byggd 2019 och håller därmed hög standard med sobra färg- och materialval. Invändigt inrymmer lägenheten en bäddsoffa alt säng samt ett matbord och det finns skåpinredning med ho, kylskåp och mikrovågsugn. På golvet ligger ett klinkergolv som har komfortvärme (el) Duschrummet är mycket fräscht med helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme (el), dusch med vikväggar i klarglas Till lägenheten hör också en förråd för förvaring. Läget är lugnt och trevligt på Hällarna strax söder om Visby innerstad. Det är gång- och cykelavstånd till det mesta i Visby och en kort promenad från lägenheten så erbjuds fantastisk vy över hamnen, bort mot Högklint och fina promenadstråk. Några hundra meter bort ligger välsorterade ICA Atterdags och det finns ett brett utbud av restauranger vid Södercentrum och Södertorg.

 • Premium
Fårö Svens 5720, Fårö Ekeviken, Gotlands kommun

Fårö Svens 5720

Tomt
Fårö Ekeviken, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB

2 395 000 kr

3 366 m² tomt

Byggbar tomt på Fårö med gångavstånd till Ekeviken! Möjlighet att förvärva tomt med trivsamt läge på Fårö. Här har man möjligheterna att bygga sitt drömhus och ha gångavstånd/cykelavstånd till både Ekeviken och Sudersand! Från tomten har man en fin utgångspunkt för hela Fårö och allt denna ö har att erbjuda. Alltifrån restauranger, bagerier, paradisstränder och slående naturupplevelser året om.

 • Plus

Visar alla 43